30. oktober 2013

Svensk blog blotlægger hykleriet: Stockholm’ske multikulturalister bor så monokulturelt som muligt…

Jeg har intet imod velskrevet opinion, men som blogger foretrækker jeg knastør information. I sidste måned stod 4-500 kendte svenskere frem i annoncer i Aftonbladet og Expressen, som et led i en af de vante kampagner mod racisme og diskrimination. Her lød det blandt andet…

“Det blåser en farlig främlingsfientlig vind över Sverige. Den tränger sig in i våra vardagssamtal. Den är högljudd i den offentliga debatten. Men tystnad är inget svar. Idag börjar vårt upprop för det Sverige vi vill leva i. Nu höjer vi våra röster för ett Sverige för oss alla. Det land vi tror på, och den tolerans och mångfald som bäst av allt klarar nuets och framtidens utmaningar. … Alla vi som bor här har ett ansvar. Vi kan inte flytta över det på någon annan.”

Da de mange underskrivere, stod frem med navn og adresse har Affes Statistik-blogg plottet dem ind på et kort, for at få besvaret spørgsmålet ‘Hur mångkulturellt bor de toleranta?’. De røde områder er mere multikulturelle end gennemsnittet, de lyse mindre. De blå prikker er de selverklærede multikulturalister.

(Stockholm, Hur mångkulturellt bor mångkulturförespråkarna i Oss Alla?, oktober 2013)

“Undertecknarna bor till stor del på Norrmalm, Östermalm och Södermalm – alla dessa områden har låga andelar invånare med utländsk bakgrund. Ett annat populärt ställe är villaområden i Bromma. Ett litet fåtal (6 av 187) bor i områden där andelen med utländsk härkomst är över 40 procent. Alla dessa har själva invandrarbakgrund.

Oploadet Kl. 15:05 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52499/trackback

15 Comments »

 1. “I Malmö är inte mönstret lika tydligt. Undertecknarna bor ganska jämnt utspridda i områden med olika andelar invånare med utländsk bakgrund.”

  Forklaringen må være, at Malmø er den mest multiokulturaliserede by. De indfødte bor i ghettoer lidt pletvist, ikke omvendt. F.eks Rörsj¨staden, der er populær blandt journalister.

  Kommentar by Snaphanen — 30. oktober 2013 @ 15:49

 2. Sådan er det sikkert også i København.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 30. oktober 2013 @ 15:55

 3. Intet overraskende, men det er rart, at få det bekræftet!

  Kommentar by Sigwar — 30. oktober 2013 @ 15:58

 4. Ha ha, den Svenske elite er afsløret men jeg tror ikke at vi skal forvente at de føler nogen skam. De har købt sig aflad via deres underskrift på godheds-manifestet i Aftonposten.

  Kommentar by Santor — 30. oktober 2013 @ 17:22

 5. Helt forrygende med visuel anskueliggørelse, det kan selv de mest fatsvage forstå.

  Gad vide om man ikke kunne lave noget lignende med vore prominente multikulturalister.

  Kommentar by Anonym — 30. oktober 2013 @ 17:32

 6. Jeg lægger et emne til diskussion.
  En kvindelig kandidat til Enhedslisten i Fredericia har formået at få en af byens biografer til at fjerne en reklame for Danskernes Parti.

  Jeg mener ikke det er hende der sætter dagsordenen i en valgkamp,
  alle har ret til at blive hørt og vælgerne træffer et valg.
  Det er modbydeligt at se hvor målrettet de angriber både ytringfrihed og retten til fri valg.

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2013 @ 17:33

 7. link til #5
  http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Trekanten/2013/10/30/125511.htm

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2013 @ 17:38

 8. Sådan er det også i KBH. Her bor de “progressive” på Nørrebro, men ikke i selve ghetto områderne. De bor de “fede” fest steder ala Sankt Hans Torv, som også grænser op til ghettoer. Ligesom man kan se kortet i Sverige. Det er så Berliner fedt.

  Kommentar by ngng — 30. oktober 2013 @ 17:44

 9. Hyklere

  Kommentar by Robert R — 30. oktober 2013 @ 19:22

 10. Kun folk med hjerneblødninger kan stemme rødt/radigalt, endsige være sådanne politikere selv, enklere kan den sandhed nok ej formuleres. Historien vil i den grad dømme disse menneskers forvildede handlinger hårdt.

  Kommentar by LarsB — 30. oktober 2013 @ 21:32

 11. Jeg kender kun et eksempel på en Gutmenchenpolitiker som har forsøgt sig med at bo multikulturelt,og det er Dan Ritto,som på daværende tidspunkt var medlem a det radikale venstre.
  Han flyttede til Gellerupplanen,men måtte flygte (ikke flytte) derfra.
  Nu er han Konservativ og medlem af Trykkefrihedsselskabet.
  Det er ganske enkelt kun et spørgsmål om,hvorvidt alle disse gode mennesker får berigelsen tæt nok på sig.Og set med de briller,er det kun et spørgsmål om tid :-)

  Kommentar by - by Proxy - — 31. oktober 2013 @ 12:29

 12. Hvorfor har ingen lavet et lignede kort med de danske frelste…?

  Kommentar by kal — 1. november 2013 @ 14:28

 13. Nej til modtagelse af velfærdsflygtninge og lykkesøgere. Og ja til repatrieringer af udlændinge der er på overførselsindkomst eller som udfører kriminelle aktiviteter.

  Kommentar by Filip — 1. november 2013 @ 20:29

 14. Danmark har ligesom Sverige brug for et indvandrerstop. Desuden vil det være en god ide at udvise kriminelle udlændinge og hjemsende gæste”arbejdere”, som ikke har et arbejde.

  Kommentar by Filip — 2. november 2013 @ 08:56

 15. […] ‘årgangs -agendajournalistik’ for hjemmemarkedet. Svenske journalister bor aldrig i multikulturen, derfor får det et præg af […]

  Pingback by Geert Wilders on Islamic Sate in Dutch Parliament « Snaphanen — 4. oktober 2014 @ 13:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper