28. november 2007

Man kalder det ungdomskultur…

Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten og de radikale godtog igår Ritt Bjerregaards forslag til et nyt ‘ungdomshus’, og det lykkedes hermed venstreradikale med rå magt at presse kommunen til at give efter. Aftalen er reelt et knæfald. Fra Politiken, I.

Fonden Jagtvej 69 skal føre tilsyn med det nye ungdomshus og kommer til at fungere som bindeled mellem de unge og kommunen…

Fonden kommer til at leje et hus af kommunen, lejen skal svare til den gældende på markedet. Den leje, fonden har betalt, fører kommunen så tilbage til fonden som et driftstilskud, så ingen af parterne i virkeligheden får penge op af lommen.

Derudover skal kommunen betale for den udvendige vedligeholdelse. Til gengæld bærer Fonden Jagtvej 69 udgifterne til forbedringer af huset i forbindelse med forvandlingen til ungdomshus, den indvendige istandsættelse og vedligeholdelse af bygningen.

Brugerne af Ungdomshuset skal betale for de løbende forbrugsudgifter som el, vand og varme.”

Fra Politiken, II.

“De unge vidste godt, at fonden skulle føre tilsynet med det kommende ungdomshus, men de var ikke klar over, at det var Foldschack personligt.

»Fonden er jo blevet dannet for at hjælpe os, så dem er vi glade for at samarbejde med. Det bliver hyggeligt, hvis Knud selv skal føre tilsynet«, siger Victoria fra ungdomshusbevægelsens pressegruppe.

Man kalder det ungdomskultur….

Oploadet Kl. 14:07 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5250/trackback

18 Comments »

 1. Hva! er det ikke billeder fra Bagdad? Der må være sket en forbytning!

  Kommentar by Slyrgraff — 28. november 2007 @ 14:23

 2. Det lyder rigtig hyggelig, man er jo ikke i tvivl om at terrorsympatisøren Knud Foldschack vil dukke op – hånd i hånd med Line Barfod fra Enhedslisten – og hygge og grille sammen med de unge..

  Jeg er personligt glad for, at de voldelige unge får et hus, for københavnerne ligger som de har redt og efter at have stemt på MareRitt som overborgmester, så fortjener de sgu at få en ny kloak som naboer. Hvis der er nogle der tror, at et nyt ungdomshus giver fred i gaderne, så tager de grueligt fejl, huset vil blot være ny base og udgangspunkt for de voldelige venstreekskrementer og området vil blive fyldt med grafitti, hærværk og kriminalitet.

  FRYD, KØBENHAVN! ha ha ha ha..

  Kommentar by Onion — 28. november 2007 @ 14:23

 3. tillykke vold terror og trusler er den rette vej siger Ritt.

  Hvornår mon Nazisympatisører får et gratis hus?? skal de bare smadre et par tilføldige, eller skal der drabsforsøg på betjente til før det gælder????

  Nu håber vi så bare at foldschak og Ritt hæfter personligt hvergang kommunisterne skal på gaden og “feste”

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 28. november 2007 @ 14:39

 4. Hmm, det er vist en slags NEP, ny økonomisk politik. Fonden betaler kommunen, kommunen leverer pengene tilbage til fonden. Begge parter får penge op af lommen, men får dem tilbage igen.

  Man glemmer dog bekvemt at kommunen – og Københavns skatteydere – mister den markedsleje man kunne have fået ved et normalt lejemål. Derudover skal kommunen betale for udvendig vedligeholdelse, og som jeg erindrer det hedengangne ungdomshus, og fint dokumenteret her, bliver det vist en anseelig post.

  Knud Foldschack og hans hemmelige fond får ikke ret meget ud af lommen, for indvendig vedligeholdelse er dokumenteret som værende et ukendt begreb.

  Københavs skatteydere får en hel del penge op af lommen, plus den uomtvistelige værdiforringelse deres huse vil få ved naboskabet, foruden at de skal til at bygge høje hegn, og sørge for at biler, barnevogne, skraldespande og cykler er låst forsvarligt væk.

  Kan de kommende naboer ikke bruge de bestemmelser der blev benytte til at fjerne og forhindre opførelse af rockerborge?

  Kommentar by PeterK — 28. november 2007 @ 15:19

 5. Ungdomskultur er fint og nødvendigt, men det der er ikke ungdomskultur. De fleste unge synes at ballademagerne fra Ungdomshuset er nogle røvhuller.
  Alligevel tales der hele tiden om ‘de unge’ og deres interesser. Men dette er en lille bitte gruppe børn og unge som langtfra fra er et repræsentativt udsnit af den danske ungdom.

  Kommentar by VikingDK (Falkeøje havde ret) — 28. november 2007 @ 15:32

 6. Gid der dog var nogen der ville stifte en forening for et nyt hus til foreningens medlemer – betalt af kommunen naturligvis. Men fri bar og svømming pool. Foreningens medlemmer skulle være skatteborgere, der ville være med til at sætte Nørrebro i brand igen. Jeg er sikker på, at almindelige mennesker, kan lave 200 gange mere rav i den, end en folk uuddannede teenagere. Tænk hvis folken bestod af brandmænd og entreprenører. De containerbrande og barrikader de autonome kan præstere, ville være det rene vand imod hvad voksne uddannede mennesker kunne lave.

  Kommentar by Gio — 28. november 2007 @ 16:02

 7. Hvorfor får uriasposten ikke et hus ?

  Kommentar by PeterK — 28. november 2007 @ 16:44

 8. Fonden skal føre “tilsyn” ?

  Så har den måske mod på at gøre rede for, hvor årtiers momsfri omsætning til store koncerter (uden der er afregnet forbrug med det offentlige eller løn til ansatte) er blevet af ?

  Folkekøkken en gang om ugen ? *fniser*

  Faktum er, at pengene ikke forsvinder af sig selv, eller at mandagsmøderne hverken har rådighed over tal eller over mulighed for selv at styre husets omsætningstunge arrangementer (ved for a fact, via exkæreste der var feministisk aktivist), og folk der prøver at ryste båden for at få forandring eller åbenhed, ja de trues til tavshed af “dem”, nogle knap så “unge” unge som ofte kigger ved mandagsmøder men sjældent taler.

  Foldshack har åbenbart et firma der før har leveret plader m.v. til BZ’erne. Gad vide hvor han er hende i det store regnestykke ?

  Jeg kommer fra en familie af restauratører. Jeg VED at med erfaring og flid kan man lave BOKSEN på koncerter og lign, selv når man betaler løn, moms og forbrug. Hvad mon husets styrelse tjener når de ikke betaler disse ?

  I rest my case.

  Kommentar by DaLi — 28. november 2007 @ 17:21

 9. 4 > Når de samlede ødelæggelser gennem 25 år lægges sammen med udgifter til politi og anden offentlig indsats, har “Ungeren” kostet hundreder af millioner kroner allerede.

  Nu hælder Ritt Bjerregaard nye store midler i kloakken. Og skaber nye store problemer og lidelser for de københavnere, der skal være naboer til svineriet.

  Samfundet betaler for sin egen opløsning. Vi betaler. Og bortset fra at lukke damp ud på Internettet, så finder os i det.

  Kommentar by Crass Børsting — 28. november 2007 @ 18:41

 10. Tak Ritt. ( Host Host …. din dumme sæk )

  Vold er tydeligvis blevet et anerkendt politisk forhandlings middel.

  Der er kun en ting at sige. husk hvor i sætter jeres kryds næste gang.

  Kommentar by Santor — 28. november 2007 @ 19:06

 11. Jeg er så edderrasende (men man kan da håbe at dette vælter socialakrobaterne i KBH) min retsikkerhed er tabt, hvordan kan man dog give efter for terrorister og deres terrorisme ???

  Åh ja jamen så er der frit slag, måske vi skulle slå os sammen et par hundrede stykker så kræver vi da en villa og fri bil med alt betalt (vi skulle jo nødigt have pengene op af lommen selv, var det ikke ordene ? )til alle, og får vi det ikke går vi grassat nogle dage, så giver venstrefløjen sig til sidst.

  Hvad fanden tænker den gamle klovn til Ritt dog på, tja mit gæt er unge stemmer, en undersøgelse viser jo at de ældre med god grund ikke stoler det mindste på konen.
  Hvilket enhver efter at have skimmet hendes “karriere” igennem ikke burde gøre, ung som gammel.

  Men ok forbrydelse og rå afstumpet vold virker åbentbart som et fint forhandlings middel i “retstaten” Danmark.

  GUDFADER.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 28. november 2007 @ 19:54

 12. BTW. Hvor er de 5000 billige boliger du skylder københavn ?

  Kommentar by Santor — 28. november 2007 @ 20:13

 13. Vanviddet – selvhadet – implosionen af vestlig assertivitet og autoritet – når nye højder i Ritt Bjerregaards forsøg på at forsvare knæfaldet for ekstremister og terroristsympatisører. Bemærk opstillingen af moralsk ækvivalens mellem demokratisk valgte borgerlige politikere og brostenskastende ekstremister, og “tu-quoque”, dvs. “det kan du selv være”-argumentationen:

  “Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard (S) langer ud efter de borgerlige oven på kraftige reaktioner på aftale om et nyt ungdomshus.

  Der er tosserne med brostenene, der kræver ind, og der er de stejle borgerlige med deres lige så tunge og firkantede verdenssyn. De kalder os vattede og eftergivne. Men hvem er det egentlig, der er vattede? Er det dem, der tager de svære valg og finder løsningerne – eller er det de kategoriske gratister – med eller uden hættetrøje – på sidelinien?”

  […]

  Men borgerne på Nørrebro og i resten af København skal kunne regne med, at Socialdemokraterne ikke sætter umoden principfasthed foran københavnernes interesser,” skriver hun”.

  Ritt B.: De borgerlige er vattede

  http://jp.dk/indland/kbh/article1185010.ece

  “Umoden principfasthed”. Og så er der militant selvhad.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 28. november 2007 @ 21:02

 14. Når de “rare, flink og arbejdsomme” unge er flyttet ind i deres nye hus, så kan det godt ske at de får besøg af lovlydige borger fra Nørrebro.

  Kommentar by m16 — 28. november 2007 @ 22:25

 15. Normalt er selvtægt en grim ting, men jeg ville fandengalemig hygge mig kongeligt hvis de terroristiske røvhuller fik sig sådan en omgang “intensiv opdragelse” at de aldrig glemte det.

  Eller hvis en traktorfører kom til at køre ret igennem deres nyvundne rotterede.

  Den første lære til koen Ritt burde sgu da have været MAN FORHANDLER IKKE MED TERRORISTER (heller ikke selvom de fleste af dem er snotforkælede møgunger fra Gentofte og Hellerup)Nu har Ritt og den “brummende tarm” endegyldigt fortalt omverdenen at man bare skal bruge trusler hærværk og vold tilstrækkeligt længe og voldsomt så får man sin vilje.

  Men igen sådan har S/R jo altid ageret, de føjede nazi tyskland, de føjede Sovjet, de FØJER islamisterne, så hvorfor ikke også rene terrorister ?

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 29. november 2007 @ 00:57

 16. Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg kiggede på de fotos som er vist her i tråden. Skide godt, Egon. :o) Alle som et, minder fotoene mig om mine mange besøg på forskellige museer rundt omkring i Danmark. I Jylland, på Fyn og på Sjælland. Kig på de malerier og installationer på museer, der stammer fra 1970’erne og 1980’erne og I vil næsten ikke kunne kende forskel på dem og så ungdomshusbrugernes udgydelser som findes i tråden her. Men det er vel også 68’eres; helt almindelige pædagogers og læreres og forskeres børn, der primært er brugere af det gamle og nye? ungdomshus. Man må formode at de selv har set noget lignende hænge i deres forældres hjem eller har set noget tilsvarende, når de med skolen eller forældre er blevet trukket på museum netop gennem de seneste 15-30 år. I hvert fald ligner det meget den form for personlig (med strengt forbud mod krav og kundskaber og ”Du er dygtig uanset hvad du laver – endda når du splitter tingene ad”) udfoldelse, der har været så populær i SFO’ere og i de små klasser i folkeskolen igennem de seneste 40 år og som på mærkværdigvis er blevet en del af vores kunst- og kulturarv, som hænger på vores – af halvdårlig ”kunst” proppede – museer. Vi kunne fodre grise med mængder af uambitiøs og amatøragtig ”kunst” fra vores socialdemokratiske museer, hvis det ikke var dyremishandling at fodre grise med dårlig kunst.

  Apropos dårlig kunst – rigtig dårlig kunst – politisk kunst:

  Selv kommer jeg fra en ganske almindelig familie, som bl.a. også udgøres af skolelærere. Sidst i 1970’erne var jeg vidne til at et lærerægtepar i familien købte sig det lækreste store hus i en større by i Jylland. I det unge lærerpars kølige murstens gildesal i kælderen hængte de Che plakater op ved siden af kommunistiske propaganda plakater. Det var højeste mode – på papiret forstås – men ikke helt stuerent at have hængende i den pæne, borgerlige og dyre pejsestue, så plakaterne havnede i festafdelingen nede i kælderen, hvor baren også var. Dernede er baren i øvrigt endnu. Men det er Che og kommunist plakaterne ikke mere. Nu ligner kælderen resten af det pæne bedsteborgerlige hus. Lærerparret er så småt ved at nå efterlønsalderen og har naturligvis i god tid købt sig en lækker helårs feriebolig ikke i Californien, men i Sydeuropa. Glemt er det ungdommelige flirteri med Che og kommunisme.

  Desværre flirtes der stadigvæk med gamle spøgelsesikoner i ungdomshuset. Det viser fotoene jo meget godt. Disse ikoner vil sikkert følge med i det nye ungdomshus, mon ikke. De vil ikke blive pakket ned i en kælder, men blive malet på ydermuren og råbt ud i højtalere. Det er givet vis et rødt monster fra 70’erne der flytter ind i det nye ungdomshus, når det ser dagens lys. Jeg håber ikke at dette gyselige røde monster også får den fremmeste plads på vores museer igen. Der er sgu da så meget andet godt og vigtigt at vise frem.

  Kommentar by Janne — 29. november 2007 @ 16:02

 17. #2 Onion
  Det er lige før jeg vil give dig ret i, at københavnerne har fortjent det her, fordi de har stemt på Ritt. Bortset fra at jeg selv bor i København. Men de københavnere, der har stemt rødt, har selv bedt om det her.

  I øvrigt er det her unikke fotos inde fra den revolutionære røverbule, hvis jeg ikke tager meget fejl.

  Man behøver ikke være rindalist for at se de paraleller til dårlig samtidskunst, som Janne trækker frem. Der er forsvindende få forskelle. Begge fænomener står i et afhængighedsforhold til den stat, hvis organisationer den venstreekstremt opgejlede ungdom marcherede ind i, og stadig sidder tungt på. Nedbrydning af kulturværdier for offentlige midler er det fælles mål.

  Kommentar by ThomasL — 29. november 2007 @ 20:07

 18. #16 Janne
  Hvis det lærerpar helhjertet havde kappet båndene til deres ungdommelige revolutionsromantik, havde de ikke længere stemt til venstre for midten, som de givetvis gør i dag. Så havde de som minimum stemt borgerligt i overensstemmelse med deres livsform – hus i Spanien og kapitalpension etc.

  Lærerparret er derimod blevet til en slags kystbanesocialister, og der er garanteret mange af dem. Sagen er, at de nu ganske omkostningsfrit og uforpligtende fra deres postnummer kan spejle deres forgangne politiske fejltagelser i nye generationers ditto alene på grund af æstetikken i “de unges” udtryksformer. Når overborgmesteren forærer et hus væk, kan de i værste fald blive så opmuntrede over deres ellers efterhånden en smule bedagede og skamfulde ungdomsrevolutionære perversiteter, at de billedligt talt ruller deres gamle che-plakater ud igen og hænger dem op til ære og værdighed.

  Og takket være velfærdsstaten og lægevidenskaben skal vi leve med en stor population af den slags stemmeberettigede quislinger en generation endnu.

  Kommentar by ThomasL — 29. november 2007 @ 20:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper