3. november 2013

KV2013: Hærværk mod blå kandidater, særligt DF – dog også chikane af røde kandidater i ghettoerne

Der har været et voldsomt uvejr de senere dage, og det har derfor været svært at se hvorvidt valgplakater er hærget med fortsæt af politiske modstandere eller ramt af det danske efterår. En tur på Hasle ringvej i Århus, vidner om sporadisk hærværk mod valgplakater ved indfaldsvejene til ghettoerne (Silkeborgvej, Viborgvej, Herredsvej), herunder eksempelvis mod Dansk Folkepartis Knud Mathiesen. Under en af broerne, sås tillige et påtegnet Hitler-overskæg på Morten Messerschmidt, der ses på i en sammenfaldede DF-kampagne.

Herunder lidt blandet, hovedsageligt fra medierne. Jeg er stødt på flere eksempler, men de er forsvundet fra den indre harddisk. Billedet er det samme som ved tidligere valg, omend den systematiske hærværks- kampagne mod højrefløjen fra det yderste venstre, nu også suppleres af islamistisk chikane af røde kandidater i multikulturelle bydele.

“… mindst 18 af vores plakater var revet ned. … Det er tilsyneladende kun i Sæby by, plakaterne er revet ned… Bent Bøgsted var ude for noget lignende op til folketingsvalget i 2011, og det var i samme områder i Sæby.” (Nordjyske, 28. oktober 2013: Chikane mod lokal DF’ers valgkamp)

(Hærgede valgplakater i Sæby, 27. oktober 2013; Privatfoto)

(Jagtvej, Nørrebro, 28. oktober 2013; Facebook, Metroxpress)

(Rønne, Bornholm, 29-31. oktober 2013; Facebook, TV2 Bornholm, DR Online)

(Projekt Antifa praler med plakathærværk mod Danskernes Parti, 28. oktober; Facebook)

“127 valgplakater, alle af Venstrepolitikere, lagt på rad og række, efter at være blevet kørt over… og derefter placeret i bydelen Rumalt” (TV2 Østjylland, 28. oktober 2013)

“Dansk Folkepartis Krista Bjerknæs Fallesen oplevede i weekenden en mand komme forbi og sparke til hendes valgplakater, som lå på jorden, og dernæst kom et par i 30’erne, som spyttede på Bjerknæs Fallesen og de andre tilstedeværende.” (Metroxpress, 29. oktober 2013, s. 4)

“Det gjorde DF-kandidaten Krista Bjerknæs Fallesen til gengæld, da hendes plakater var hevet ned fra Langebro få timer efter, hun havde sat dem op. … siger Krista Fallesen, som sammen med kollegaen Anna Hede fik fjernet 53 ud af deres i alt 550 plakater blot få timer efter de blev hængt op.” (Ekstra Bladet, 29. oktober 2013)

(Langebro, København, 28. oktober 2013 Kl. 01.00 og 8.00; Privatfotos)

“De danske imamer må på banen. Det mener det socialde-mokratiske folketingsmedlem og kandidat til Borgerrepræsentationen Yildiz Akdogan, der i weekenden blev chikaneret med religiøse tilråb og trusler, da hun hængte valgplakater op på Nørrebro. ‘Jeg vil gerne opfordre de danske imamer til at komme på banen, for det er en oplagt mulighed for dem til at tage afstand fra de her handlinger og støtte demokratiet. …,’ siger Yildiz Akdogan … Også Københavns integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev (R), blev i weekenden chikaneret i Blågårdsgadekvarteret, og hun opfordrer til ikke at lade salafisternes budskaber stå uimodsagte. Hun kalder Akdogans opfordring konstruktiv: ‘Vi ved, at det har en effekt på de unge, når imamerne forholder sig til det. Men vi skal passe på ikke at sætte de danske imamer i bås…,’ siger hun.” (Metroxpress, 29. oktober 2013, s. 4: Politiker vil have imamer på banen efter chikane i valgkamp)

“Plakathærværk igen… Alle vores plakater er igen blevet revet ned omkring Søpavillonen (og et par enkelte andre steder). Det er ikke så omfattende som sidste weekend, men der er nok røget et par hundrede i alt rundt omkring i løbet af de sidste tre-fire dage. Vi sætter da bare nogle nye op igen. For fjerde gang.” (Konservative Rasmus Jarlov, 3. november 2013; Facebook)

“Så har jeg prøvet det med. En af vores valgplakater med undertegnede på er blevet dekoreret med et hagekors. Også kaldet svastika. Det bruges jo som alle ved af nazister. Nazisterne var imod jøder. Min morfar var af jødisk afstamning.” (Dansk Folkepartis Henrik Rademacher, 3. november 2013; Facebook inkl. foto)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52571/trackback

14 Comments »

 1. Uha socialisterne råber på hjælp fra Islams imamer, muslimerne har en stor magt over socialisterne, fred være med dem, hærværk, knivstik, skyderi, bedrageri og voldtægt hører til muslimens dagligdag og det er de fleste Danskere bekendt med, dette kan ændres når der er valg, sæt krydset rigtigt og Islams svøbe indskrænkes i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. november 2013 @ 21:58

 2. Disse valgplakater burde helt forbydes, ligesom reklameskilte ved vejen Langt de fleste af dem gør mig dårlig. Egentlig morer jeg mig lidt over at se alle disse selvoptagede fjæser ligge med snotten i mudderet.

  Kommentar by Balder — 3. november 2013 @ 22:13

 3. Det er sjovt at udemokratiske kræfter har så travlt op til valget, både med at smadre plakater og male diverse nazistiske symboler på folk de næppe nogensinde har talt med men alene dømmer ud fra et liste bogstav, hvem er så fordomsfuld?
  At man nu gør en stor sag ud af at bekæmpe de tre underlige partier ved regionsvalget, ved at skrive svadaer på FB og i aviserne om deres udemokratiske holdninger, får slet ikke en lampe til at lyse hos kommunisterne om, at udelukke holdninger fra debatten er præcis så udemokratisk som de beskylder alt til højre fra Rad.V for at være.
  Men har du hjerne og fornuft er du ikke kommunist, så de har fået sprittusser og klatreevner i stedet.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 3. november 2013 @ 22:29

 4. Man ser aldrig klistermærker og andet politisk propaganda på venstrefløjens valgplakater fordi højrefløjen ikke vil synke på så lavt et niveau hvorimod venstrefløjens antidemokratiske halal hippier ikke kan argumentere for sin sag og tager andre midler i brug for at prøve at lukke munden på sine politiske modstandere. Men okay det støder mig ikke det bekræfter kun hvor lavt man kan synke.

  Kommentar by Lion — 4. november 2013 @ 02:29

 5. AFA, Svineri.
  I sidste ende spiller klaveret ikke således.

  Kommentar by Tulle — 4. november 2013 @ 04:01

 6. Muhammedanerne er nok udemærket tilfredse med den arbejdsdeling.

  De røde kravler selv op i lygtepælene og hænger sig, hvorefter muhammedanerne blot skal skære dem ned.

  Kommentar by Hans Und — 4. november 2013 @ 04:23

 7. http://vafo.dk/article/20131103/ARTIKLER/131109827
  “Der er absolut ingen grund til, at vi indgår valgforbund med en flok indvandrerfjendske tosser. Det ligger virkelig fjernt fra liberalt-borgerlig politik. LA burde skamme sig, siger LA Ungdoms formand på Fyn Alex Vanopslagh.” citat slut

  Nu ved vi Liberal Alliance ligner venstrefløjen, og partiet bruger samme nedladende retorik.
  Der var ballade på et valgmøde på OUH, hvor indvandrere beviste at de
  ikke forstår demokrati.

  Det siger lidt om Liberal Alliances ungdom, når de kalder medlemmer af et ligeberettiget parti for udemokratiske tosser.

  Jeg er sikker på de unge mennesker i Liberal Alliance får kærligheden
  at føle, den dag der ikke længere er demokrati i Danmark og islamister
  sætter dagsordenen.

  Kommentar by k.m. — 4. november 2013 @ 08:57

 8. Er limen giftig?
  Hvad med strøm og co2 til brug ved trykningen?
  Hvad med stripsene?
  Hvad med bilos når der køres rundt?
  Spar dog disse penge og miljøet for jeres plakat sjov.

  Kommentar by x — 4. november 2013 @ 09:11

 9. Jeg er helt enig med Balder i at valgplakater burde forbydes. De er grimme, overflødige og koster en masse i penge og arbejdskraft til ophængning og nedtagning. Hvis de blev forbudt kunne debatten styrkes i andre medier, hvor den kunne få mere substans. Hvis debatten blev flyttet til nettet (via profileringsbehovet) ville højrefløjen have en hjemmebanefordel. Plakatsystemet favoriserer kun venstrefløjen!

  Kommentar by Sigwar — 4. november 2013 @ 09:15

 10. Venstreekstremister angriber valgdebat på TV2 Nordjylland.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 4. november 2013 @ 11:11

 11. Apropos hærværkskampagne mod højrefløjen fra det yderste venstre, suppleret med islamistisk chikane af røde kandidater i multikulturelle bydele.

  Jeg overhørte lidt ufrivilligt P1s ‘Ordet er dit’ i bilradioen her til formiddag.

  Her var en Martin Ågerup, som åbenbart er en guru på området, inde på, at mange af dem, som ikke stemte, alligevel ikke forstod samfundsindretningen. Så det var godt det samme, at de ikke stemte, var hans pointe.

  Man fik så indtrykket, at de, der diskuterede dog besad en vis indsigt. Indtil der blev kommenteret på de manglende valgplakater i Tingbjerg, hvor speakeren (vist nok hans stemme?) slog fast uden indsigelser (frit efter hukommelse): ‘Der er jo ikke hængt så mange plakater op her i Tingbjerg, fordi politikerne ved, at der ikke er mange stemmer at hente (underforstået – fordi valgdeltagelsen er lav i indvandrertunge kvarterer). Nå, men der hænger da nogle plakater indvandrerkandidater’.

  Så var det, at man blev trist om hjertet. Virkeligheden om hærværkskampagner smækkes op i synet på de ‘kaglende klasser’, og de skynder sig at omdefinere det sete til en fed løgn.

  Det, der er min pointe, er, at Martin Ågerup tilsyneladende troede på ekspertbaseret definitionsret på virkeligheden. Men det var da tydeligt i udsendelsen, at når virkeligheden blev forsøgt beskrevet, var det gennem et tungt filter eller direkte løgn. Og det er der, mange eksperter hænger fast i deres virkelighedsforståelse. Ellers tilforladelige påstande kom aldrig til diskussion, men blev hængende i luften som problematiske.

  Kommentar by traveler — 4. november 2013 @ 11:19

 12. “Partiernes budgetter bliver ivrigt brugt til at reklamere på internettet, i dagblade og på reklamestandere i månedsvis før den oficielle valgkamp er i gang. Her findes ingen regler for hvornår og hvor meget partier må reklamere for deres synspunkter. Eftersom det er partiernes økonomiske midler der afgører hvor meget de har råd til at reklamere betyder det i realiteten at de riges venner altid vil vinde eksponeringskapløbet.

  Eftersom det er de liberale og højreorienterede partier der reklamerer mest kan det efter min mening ikke betragtes som udemokratisk at pille deres valgplakater ned. Det er blot et forsøg på at tage demokratiet tilbage fra de økonomiske interesser der aldrig har respekteret nogle demokratiske spilleregler.”
  http://modkraft.dk/blog/erik-storrud/valgplakater-og-h-rv-rk

  Kommentar by BE — 4. november 2013 @ 13:03

 13. Og så kalder disse røde uslinge sig for antifascister, et modbydeligt hykleri da dette er præcis hvad kommunistiske/islamistiske diktaturer og Hitlers stormtropper gør/gjorde. De er dermed demokratiets fjende #1, disse røde/muslimske halvhjerner.

  Kommentar by LarsB — 4. november 2013 @ 22:13

 14. jeg må indrømme at jeg har lidt svært ved at have sympati for anna mee allerslev når hun bliver chikaneret af muslimer, og slet ikke efter hendes seneste stormoske kampagne..

  Kommentar by per — 5. november 2013 @ 01:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper