30. november 2007

Halvfemser deja-vu (Birthe Rønn-Hornbech & David Trads)

Vi skriver snart 2008. De synlige resultater af en fejlslagen multikultur spreder sig som ringe i vandet rundt om europæiske storbyer, og Danmark går ikke ram forbi. Mønsteret er det samme alle steder, men alligevel tror den nyudnævnte integrationsminister at problemet i den danske variant kan tales væk med begrebet andengenerationsdanskere. I 1990erne var det nydanskere. Samme lyrik – nyt årti.

Det mest problematiske ved Birthe Rønn Hornbechs ministergerning vil i det lange perspektiv næppe blive noget lovmæssigt. Det altafgørende er når alt kommer til alt, ikke hvorvidt afviste asylansøgeres børn får adgang til svømmehal eller ikke, men i hvor høj grad ministeren åbent erkender virkeligheden – at en holdbar udlændingepolitik ikke kan gennemføres uden en vis portion kynisme, og da slet ikke med indvandrerlobbyens humanistiske idealer i behold.

Lige netop derfor er Rønn Hornbech ikke den rette til posten. Hun tager afstand fra Dansk Folkeparti, alt mens hun med næb og klør forsvarer regeringens politik på området der i høj grad er defineret af samme, velvidende at den nødvendige lovgivning aldrig ville have været indført hvis ikke Dansk Folkeparti havde taget tæskene på hendes vegne.

Rønn Hornbechs overflade-humanisme svækker evnen til at stå imod, og gøder så at sige jorden for multikulturen. Resten ordner demografien.

Alt imens aftenlandene forgår, vejrer oppositionen morgenluft. Nyhedsavisens David Trads har til dagens avis begået en af disse ledere der hørte 1990erne til – Frys Dansk Folkepartis racister ud!

“Ingen af de lande, som Danmark normalt sammenligner sig med, ville tolerere, at et så modbydeligt parti som Dansk Folkeparti kunne opnå så stor magt.

Ingen stats- eller regeringschef i Sverige, Norge, England, Tyskland, Frankrig eller USA ville kunne få sig selv til at indgå i et samarbejde med en type som Pia Kjærsgaard.

I civiliserede lande ville ledende politikere – i Danmark burde det være Anders Fogh Rasmussen, Bendt Bendtsen, Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal – simpelthen fryse et parti som Dansk Folkeparti uden for indflydelse. Det gør man naturligvis i Riksdagen i Stockholm, i Stortinget i Oslo, i Parlamentet i London, i Reichstag i Berlin, i Parlamentet i Paris og i Kongressen i Washington, hvor ekstremister og racister ikke får et ben til jorden…

De ubegribeligt diskriminerende og ofte direkte racistiske udsagn, som kommer fra Dansk Folkepartis folkevalgte medlemmer mod muslimer, har store danske politikere som Uffe Ellemann-Jensen og Poul Nyrup Rasmussen effektfuldt og værdigt lagt mest muligt afstand til. Ellemann, der i 1980’erne indtog en ledende europæisk rolle i bekæmpelsen af kommunismen, betegner Dansk Folkeparti som ’modbydeligt’ – og Nyrup, som i 1990’erne fornemt stillede sig i spidsen for kampen mod den nye fascisme på Balkan, stemplede partiet som ’ikke-stuerent.’

Af uransagelige årsager opfattes Ellemann og Nyrup herhjemme som naive og afvigende tosser af selv ledende politikere og fremtrædende samfundsdebattører. I det øvrige Europa og især i USA ville deres synspunkter over for en så ekstrem politiker som Kjærsgaard være så naturlige, at de knap ville blive bemærket.

I Danmark er der vendt op og ned på virkeligheden. Venstres formand Anders Fogh Rasmussen og De Konservatives formand Bendt Bendtsen har i seks år ladet sig smudse til af Pia Kjærsgaards intime selskab. Ikke en eneste gang har statsministeren lagt afstand til de uhyrligheder og samfundsskadelige udsagn, som Kjærsgaard & Co er kommet med – og som mere end noget andet bærer ansvaret for de grøfter, der er gravet mellem muslimske og kristne danskere…

Hvor ville det være smukt, hvis Folketingets partier i stedet for at lefle for Kjærsgaards muslimhadende mandater mandede sig op og sagde stop: Besluttede sig for at fryse Dansk Folkeparti ud i et hjørne for sig.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5259/trackback

39 Comments »

 1. Rønn Hornbech hævder at hun bare forsvarer en grundlovssikret frihedsrettighed. Jeg er ikke enig med hende. Jeg mener, at hun med sit syn på tørklædet, forsvarer religiøse personers og gruppers mulighed for at undertrykke kvinder og piger f.eks. via symbolet tørklædet. Der følger et bestemt adfærdskodex med tørklædet og et bestemt syn på kvinder. Også dette forsvarer Rønn Hornbech med sin udtalelse.

  Rønn Hornbech hjælper ikke de kvinder der har brug for støtte til at komme af med det undertrykkende symbol. Hun hjælper dem der mener at muslimske kvinder kun er rene og rigtige muslimer hvis de tildækker sig med et religiøst symbol. Det må være kirkeministeren der dér stikker næsen frem. Med Rønn Hornbech vil vi sikkert se flere religiøse krav blive indfriet i offentlige institutioner. Særkrav til kvinders påklædning og adfærd. Rønn Hornbech vil nu – måske mod sin vilje – være med til at afrette muslimske kvinder. Hun vil være bannerføre for mere social kontrol (religiøst politi) med muslimske kvinder, for hun vil med sit udsagn give tildækkede kvinder mod på at kræve at også andre kvinder end de selv skal tildække sig for ikke at krænke de tildækkede kvinders omdømme og islam. Det er svært at se Rønn Hornbech som en venstrekvinde. Hun er blevet for helligt blind.

  Kommentar by Janne — 30. november 2007 @ 23:46

 2. Skridtet derefter er retssager. Når muslimerne først har vundet en retssag for deres mærkesager kan de true sig til resten med truslen om retssager. Så får vi det hele: tørklæder, bederum overalt, moskeer osv.

  Det der foregår i USA får vi før eller siden. Velbekomme.

  Kommentar by Hodja — 1. december 2007 @ 00:00

 3. Har David Trads børn? Er de i så fald i skolealderen? Går de i så fald i skoler med over 50 % andengenerations-Birthe Rønn Hornbeck’ere?

  Bor han i en Birthe Rønn Hornbeck ghetto?

  Lad den mand udleve sin ydre retoriske stuerenhed.

  Kommentar by Christian — 1. december 2007 @ 00:02

 4. Som tidligere ytret med andre ord- var Dansk Folkeparti bredere i både liberal og socialistisk forstand ville de sandsynligvis snart kunne regere alene.

  Kommentar by Peter Buch — 1. december 2007 @ 00:17

 5. Det er altid både morsomt og ynkeligt når halvstuderte bladsmørere som Seidenfaden og – som her – Trads taber det tynde lag dannelses-fernis og rigtigt ruller sig ud med spyttet flyvende fra mundvigene. Når man har tørret det værste af galden væk, kan man så se hvad der inderst inde rører sig i deres EU-befængte sind. Nemlig ønsket om Belgiske tilstande: et “cordon sanitaire”, hvor alle de “anstændige” partier ikke lader et parti som Vlaams Belang “få et ben til jorden”. Det giver sig bl.a. andet udslag i, at partiets parlamentsmedlemmer bliver overfaldet og pryglet på gaden af gauleiter Freddy Tielemann’s SS-tropper. Partiets millioner af medlemmer bliver dog ikke – endnu – sendt til lejrene og gasset, men det kommer. Såmænd nok også til Danmark, hvis det ellers stod til futmælksnazisten Trads.

  Kommentar by Skjoldungen — 1. december 2007 @ 00:20

 6. I guder, nægter idioter som Trads og BRH da konsekvent at se virkeligheden i øjnene.

  Må de to tosser få hele berigelsespakken over dem selv og deres familier…Og jeg mener HELE pakken.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. december 2007 @ 00:40

 7. Samdundskadelige ytringer ????

  Tja Trads jeg kunne forestille mig at vi to har vidt forskellige opfattelser af hvad der er landskadeligt, personligt mener jeg at du er langt mere landskadelig end DF nogensinde kan blive.

  Og kan det være landskadeligt at beskytte sit land og den oprindelige befolkning, tja åbentbart i idioten Trads øjne, men det siger jo sådan set også alt mht ham og hans slæng af rigtige landsforrædere.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. december 2007 @ 00:43

 8. Samfundskadelige.

  for pokker da ;-)

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. december 2007 @ 00:44

 9. Når folk som Trads, Hornbech, Seidenfaden osv. ikke vil tillade billederne af det der foregår i USA og Europa, som andre Vestlige mål for den islamiske tilvandring, passere uden disse har været gennem disse Richard Florida-dyrkeres fælles opstillede Hala-filteret, er der ikke så meget andet at gøre for os ,der ikke tilhører dette Progressive segment, end at afvente konsekvenserne af den tidligere, som nuværende tilvandring – samt naturligvis den deraf følgende demografiske ændring.

  Hvad jeg bl.a. ikke kan finde ud af er hvad det er for en viden disse fra det Progressive Segment sidder inde med om islamiseringen af de Vestlige lande og befolkninger -og som vi, de Ikke-stuerene så åbenlyst ikke besidder ?

  At Rønn Hornbech, uden at ryste på stemmebåndet, kan få sig selv til at påstå den islamistiske beklædning som værende lige med al øvrige beklædning er skuffende – for jeg troede ikke hun ville lade sig stikke blår i øjnene.

  At Trads med det han skriver optræder som en 1 kl. gadedreng overfor de mange mennesker der stemmer DF – og som dermed tillader sig at have en opfattelse af islamisering end den han og andre som han har skuffer til gengæld ikke.

  Disse Kulturradikale – Progressive i samtidssprog – har aldrig haft betænkeligheder ved, og fået kvababelser af, at udlevere deres eget land til fremmede magter.

  Disse har altid tjent de der, på alle områder og niveauer, vist sig villige til at underminere den Danske,nationale identitet .

  Hvordan man kan få sig selv til implementere en sådan afsky mod eget land, befolkning og kultur er besynderlig.

  Kommentar by Vivi Andersen — 1. december 2007 @ 03:13

 10. Mon BRH vil tolerere at grupper færdedes iført KKK-kapper med spidshætter, eller i spidsbukser, brune skjorter og hagekors-(lignende-)armbind?

  Næppe.

  Men landsforræddere som Trads & Co. burde stilles for en folkedomstol for samfundsundergravende virksomhed.
  Efter det gode gamle mønster fra Kina, Sovjet, DDR og andre socialiststater.

  De handler mod Folket, Folket dømmer dem!

  Socialismen er jo deres syge mardrøm, så derfor, lad dem smage den kage, der er bagt efter socialistisk opskrift!

  Kommentar by Dansk Realist — 1. december 2007 @ 08:45

 11. Jeg havde ikke regnet med at BRH ville bekræfte mine bange anelser om hendes inkompetence og blindhed så hurtigt. Det er alligevel skræmmende. Man håber på at DF har nosser til at bide fra sig på et passende tidspunkt og når de har en passende sag på BRH.

  Min dom over BRH: Dur ikke – ud !

  Kommentar by Vantroende — 1. december 2007 @ 09:30

 12. Man burde med en stærk 10 sek. lim lime David Trads hoved (hvor det nu end måtte sidde) fast til røven af Ahmed Akari, og sende dem ned til deres frie muslimske brødre og søstre.

  Kommentar by Fritz — 1. december 2007 @ 10:32

 13. Vil venstre bare ikke være statsminister mere, siden havtasken og hendes 2. g danskere eksplodere i aviserne rundt omkring????

  I går i folketingsalen advarede DF kraftigt mod at venstre havde så travlt med at please vælgerne og lege med de andre partier, men skatteministeren grinte bare af DF, så mon ikke DF skulle lege med Helle pigen, hun og Willy Løwn er vist vilige til at holde skansen mod syd og så ellers lave politik der ikke kun er mindet på dette lands David Trads segment.

  For silvan Pia er blevet snydt denne gang, men har hun hår på brystet til at fortælle Fogh hvad han burde gøre. (gider han høre det, han er jo tydeligvis på vej til Brussel, med nøglerne til dk) eller tør hun fortælle hvad den almindelige dansker mener om regeringes politik og åbent komme med kritik af samfundets behage syge over for de over krimminelle islam tilhængere, og udskrive valg????

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 1. december 2007 @ 11:07

 14. David Trads har tilsynelande store problemer med at gennemskue hvad “demokrati” går ud på.

  Gad vide præcis HVOR store dele af vælgerkorpset Trads ville gå med til at fryse ud i den gode sags navn: 20 % ? 40 % ? 55 % ?

  Et ærkefascistisk karakteristika: Når nogen er uenige, så skal de fryses ud og der meninger skal på alle måder undertrykkes og ties ihjel.

  Kommentar by DaLi — 1. december 2007 @ 13:36

 15. Det er bare med at få registreret, hvem der kører udviklingen tilbage til halaltiden, og lade dem vide, at vi holder øje med dem.

  Kommentar by Kimpo — 1. december 2007 @ 14:07

 16. I interviewet i går med JP – “Integrationsdminsiter og ideologisk førerhund” – udtalte Birthe Rønn Hornbech, at hun arbejder for at skabe et stort folkeligt fællesskab, og at hun “aldrig (vil være) talsmand for, at indvandrere skal blive som danskere”.

  Hvad er det, BRH forestiller sig?

  Et fællesskab mellem flere “folk”, hvoraf kun nogle er danskere, og de andre ikke vil være det og i mange tilfælde foragter danskere?

  For slet ikke at tale om et fællesskab mellem danske demokrater og de muslimer, der i det stille går og håber og venter på muslimsk flertal samt de muslimer, der åbenlyst påberåber sig retten til at kolonisere os?

  Hvad skal fællesskabet bestå i?

  I forvejen påberåber den ene part sig hele tiden særbehandling på den andens bekostning og forsørges for en stor del af den anden parts arbejde. Den ene part foragter den andens kultur, dyrker klanmentalitet og klæder sig endda anderledes for at demonstrere et højere moralsk nivueau. Den anden dyrker individet og lader sig misbruge.

  Hvor er fællesnævnerne?

  BRH nævner selv “demokrati, frihedsrettiheder, normer på arbejdspladsen og ligestilling”. Men dette er jo ikke begreber, der svæver rundt i luften og kan gribes af enhver, og da slet ikke hvis man tager islam alvorligt.

  Jeg havde ventet mig langt større eftertanke og modenhed af Birthe Rønn Hornbech.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 1. december 2007 @ 15:05

 17. Jeg sagde det allerede på dagen hvor BRN blev udnævnt:

  Jeg håber virkeligt DF har modet til at trække tæppet væk under regeringen.

  Udnævnelsen af den ubegavede landssviger, BRN, er en provokation mod DF af Fogh.

  DF bør, allerede nu, meddele, at de ikke længere støtter Fogh som statsminister og dermed foranledige nyvalg.

  Kommentar by Nosferatu — 1. december 2007 @ 15:08

 18. Måske er det lige præcis udnævnelsen af Birthe R.H. der vil være skæringspunktet der markerer nedgangen for den nuværende “borgerlige epoke” og de misbrugte muligheder der ellers lå lige for efter valget i 2001.
  Listen er lang, der kan nævnes det manglende opgør med det politiske uddannelses system ,herunder journalistuddannelsen, det manglende opgør med DR og TV 2 , med smagsdommere og eksperter , med medier og “kunstnere”, de “autonome” osv osv.
  Det er klart at ingen kan holde til at være statsminister, selv ikke i EU Danmark, i det uendelige , men Fogh’s kommende eksit bliver nok ikke skøn at skue, for andre end de klaphatte der alligevel villigt sælger hele butikken til multikulti og EU.

  Kommentar by PB — 1. december 2007 @ 16:38

 19. Birthe Rønn Hornbech er ikke ubegavet, det er det mest triste i den sammenhæng.

  Hvad angår Anders Fogh Rasmussen, tror jeg, at han selv har en forkert opfattelse af, hvilket eftermæle han kommer til at efterlade sig. Han fejlbedømte også situationen, da han udskrev valg. Og han begik flere fejl, da han ustandselig leflede for Ny Alliance. Ligesom Mogens Lykketoft bilder statsministeren sig åbenbart ind, at de mange år med højkonjunktur er politikernes fortjeneste. Han vil endda til at have os med på euro’en, som vi gjorde klogt i at sige nej til.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 1. december 2007 @ 17:50

 20. Tja selv JP, som sandt for dyden efterhånden også mere lyder som blødmaveborgerlige med røde journalister har tilsyneladende fundet ud af at BRH er en rendyrket katastrofe.

  Kan vi så få det valg DF ???

  http://jp.dk/meninger/leder/article1187955.ece

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. december 2007 @ 18:30

 21. Og OT eller ???

  En anden venstremand ???

  http://jp.dk/meninger/leder/article1188789.ece

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. december 2007 @ 18:33

 22. @ PB

  Jeg kan kun være enig i, at mange muligheder for at føre god borgerlig værdipolitik er gået tabt, selvom venstrefløjen gerne vil give indtryk af, at den borgerlige regering har været ‘åh så forfærdelig’. End ikke de venstreekstremes sætten brand i Nørrebro kunne få blodet i kog hos vores statsminister. Ikke et pip kom der fra ham. Modsat f.eks. Sarkozy i Frankrig som på det kraftigste fordømte optøjerne i 2005, og hvis regering, så vidt jeg ved, også har fordømt de seneste optøjer.

  At Foghs ellers så berømmede dømmekraft nu også er ved at svigte, føjer kun spot til skade. Hvordan forklarer man ellers udnævnelsen af BRH til integrationsminister, den dårlige timing for udskrivelsen af valget samt et regeringsgrundlag der lægger sig tæt op ad de to radikale partiers standspunkter, selvom disse partiers mandater ikke kan bære hverken lovforslag eller en borgerlig regering igennem?
  Læg hertil statsministerens arrogante udtalelse efter den økonomiske fagkundskabs advarsler om, at den danske økonomi hastigt nærmer sig afgrunden. “Skriv de økonomiske lærebøger om” sagde Fogh. Ak ja, det er ankernomics om igen.

  Kommentar by Henrik — 1. december 2007 @ 21:22

 23. Hvis det skulle ske, at et par marokkofarvede på knallert drøner forbi og hugger BRH’s taske, mon hun så husker at takke dem for denne kulturberigelse?

  Hvis BRH holder privat fest, og en folk marokkofarvede kræver at komme ind og begynder at smadre ruder og personer af racistisk frustration over at blive afvist. Mon hun så husker at takke dem for denne kulturberigelse?

  Tænk hvis politikere oplevede det samme, som massevis af danskere plever, hver dag?
  Tænk hvis hun fik adgang til politiets døgnrapperter, og dér læste om antallet af muslimskbaseret vold og provokation. Ville hun så takke for multikulturens lyksaligheder?

  Tænk, jeg tror at hendes pibe ville få en ganske anden lyd!

  Kommentar by Dansk Realist — 1. december 2007 @ 23:17

 24. Virkeligheden indhenter en radikal. Nu må der gerne grines:

  ” »Da jeg var på vej ind på mit kontor, stod to velklædte mænd og ventede på mig uden for bygningen. De var venlige på en pervers måde, da de sagde, at hvis jeg hjalp flere af deres kvinder, ville jeg blive slået ihjel,« siger Manu Sareen.

  Han blev straks sygemeldt, måtte have psykologhjælp og vendte en måned senere tilbage til jobbet. Sagen blev meldt til politiet, men frygten for at gerningsmændene ville gøre alvor af truslerne, har nu fået ham til at opsige sin stilling”.

  Dødstrusler mod Manu Sareen

  http://jp.dk/indland/article1188883.ece

  Jo, der må gerne grines, ikke fordi truslerne er en god ting, men 1) fordi han tvinges til at erkende, at selv om

  “Ifølge Manu Sareen kan man i dag dele hovedstadens indvandrerkredse op i to grupper: En velintegreret gruppe, der klarer sig bedre og bedre – og en særdeles isoleret uintegreret gruppe, som ikke bryder sig om værdier som demokrati og ligestilling”.

  – selv om man ligger på halen eller på ryggen for ikke at generalisere og dæmonisere, så oplever Danmark og de europæiske lande nogle nettoforandringer til det værre, så kan man være nok så anstændig man vil, det hjælper ikke en disse, og 2) manden er stadig radikal.

  Derfor må der gerne grines.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 2. december 2007 @ 00:13

 25. “Danmark skal være et foregangsland” er ofte sagt af diverse politikere, eksperter og andet godtfolk.
  Netop på dette område, nemlig at tage egne borgeres holdning omkring indvandring, alvorligt, er Danmark et foregangsland, og ikke som David Trads fremstiller det, nærmest bagstræberisk.
  Hvis befolkningen udholder mediernes “tæppebombning” i nogle år endnu, er der en god mulighed for, at andre landes befolkninger følger i Danmarks fodspor.
  Hvis ikke Nordmændene havde fundet al den olie havde Norge og Danmark allerede kørt parløb.
  Når Nordmændene finder ud af, at de ikke kan køre på frihjul, trods oliemilliarderne, kommer der en udvikling, ligesom i Danmark.
  Hvad angår svenskerne, så er det bedste vi kan gøre for vort broderfolk, at lade de tomme røde kors landsbyer stå tomme, så de flygtende Svensonner har et sted at bo indtil de finder et godt sted at bo i blandt os.
  Hvis I synes at ovenstående er lige optimistisk nok, så husk lige på det paradigmeskift der indtraf i efteråret 1989.

  Kommentar by SUS — 2. december 2007 @ 00:30

 26. –> Dansk Realist
  Vil du ikke nok stoppe din henvisning til hudfarve. Det er i den grad forstyrrende i forhold til dit budskab.

  Kommentar by SUS — 2. december 2007 @ 00:38

 27. SUS.

  Enig det er islam der er fjenden.

  Ikke folks hudfarve.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 2. december 2007 @ 00:48

 28. Mere Trash fra Nyhedsavisen…

  Jeg kender ikke de kriterier der er spillet ind da man valgte en chefredaktør til sit nye avisprojekt, men valget faldt jo i Nyhedsavisens tilfælde på David Trash som efter alt at dømme har et stort ønske om at overgå Poletikens chefredaktør i a…

  Trackback by Den Onde Regering™ — 2. december 2007 @ 01:52

 29. @26&27: Helt enig! At henvise til hudfarve er decideret pinligt. Ikke mere af den slags tak. Det sætter egentlig også Kims kategori om “associationstrick” på en hård prøve.

  Lad os nu holde kulturkritikken på sporet – vi bevæger os inden for åndskategorier og ikke biologiske kategorier.

  Kommentar by fonss — 2. december 2007 @ 13:36

 30. -> 24 LFPC

  Jeg grinede ikke over Manu Sareen, jeg tænkte bittert ved mig selv, at det havde han rigtig godt af, og at han ligger, som han har redt. I alle tilfælde søgte han et nyt job som folketingsmand og fik det heldigvis ikke, så mon ikke han i det hele taget var på jagt efter noget nyt og benytter lejligheden til at gøre sig interessant.

  Politiken har en god kommentar til Sareens tudehistorie. Kontorchefen på Sareens tidligere arbejdeplads udtaler, at dødstruslerne hører med til jobbet for de ansatte, og at der ikke er noget, man kan gøre for at undgå dem og sikre sig selv.

  http://politiken.dk/indland/article441445.ece

  Ud fra Sareens beskrivelse af situationen lider han af angst, vel sagtens den angst, der kan opstå, når der er for store modsætningsforhold i ens tilværelse. I hans tilfælde er de nemme at få øje på.

  Jeg husker for nogle år siden, da han udgav sin første bog, at han stolt forklarede i et interview i JP, hvordan han havde løst en storkonflikt i en muslimsk familie, hvor en pige blev reddet på målstregen fra et tvangsægteskab ved at hendes far fingerede et hjerteanfald.

  Den svigtede “svigersøn” bombarderede derefter familien med trusler og krav, indtil Sareen trådte ind på scenen og fandt en anden muslimsk pige i Danmark, der gerne ville gifte sig med ham, så at han kunne komme her til landet. Derefter blev Danmark beriget med endnu en analfabet eller tæt på, der ønskede offentlig forsørgelse og var ligeglad med pigerne og landet.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 2. december 2007 @ 14:39

 31. -> #29 Mette

  Utroligt Manu Sareen vil offentlig vil berette om et sådant ‘case’ fra det virkelige liv i det multikulturelle Danmark. Dermed severer han jo nærmest det til dato stærkeste argument for bevarelsen af 24-årsreglen på et sølvfad for alle os ‘islamofober’. Al Jelved/Vestagers snak om, at denne regel ’straffer’ unge hvis eneste forbrydelse er, at de er blevet forelskede, falder jo fuldstændig til jorden som værende totalt virkelighedsfjernt.

  Har du læst bogen eller ‘bare’ anmeldelsen/interviewet??

  Kommentar by JensH — 2. december 2007 @ 16:37

 32. -> 31 JensH

  Det var en meget lang beretning med mange detaljer nævnt, og jeg syntes også, at det var utroligt.

  Vi burde kræve af disse indvandrerkonsulenter, at de straks melder alle trusler til politiet. De glemmer åbenbart, hvem de arbejder for. Det er ligesom socialrådgiverne, hvoraf nogle af de mest ærlige har indrømmet, at de føler sig som klienternes og ikke som statens “advokater”.

  I en længere årrække har socialrådgivere haft et kunstigt image som en slags sjælesørgere med særlig psykologisk indsigt. Det holder overhovedet ikke. Vægter er lagt på jura i deres uddannelse, og de har fået lov til langt mere, end de burde have haft lov til. Deres “psykologi” er langt mere hjemmestrikket, end de fleste aner.

  Politikerne vil aldrig nå tilnærmelsesvis, hvad de ønsker på det sociale område og beskæftigelsesområdet, hvis ikke de får psykologer, psykiatere og socialrådgivere til at arbejde i statens interesse.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 2. december 2007 @ 20:53

 33. -> #32 Mette

  Det er en gammel kendt sandhed, at mange socialrådgivere ser sig selv som advokater for deres klienter mod en ‘ond’ statsmagt, som stiller urimlige krav. De offentlige kasser betragter de vel nærmest som deres egen pengetank hvorfra de helt naturligt kan få tilfredsstillet deres trnag til godhed. Derfor har der også gentagne gange været rejst tvivl/anklager om hvorvidt de lever op til en given lovgivnings krav til de ledige om, at de skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Denne tvivl bliver rejst stort set hvergang politikerne har strammet op i rådigheds-kravene.

  For et par år siden drejede det sig specielt om ikke-vestlige indvandrer-kvinder, hvor VKO-partierne ønskede at gøre noget for at nedbringe den absurdt høje leklighed i denne gruppe. Dette skulle bl.a. ske ved, at disse kvinder i højere grad skulle ‘tvinges’ til at deltage i arbejdsmarkeds-kurser, som der kunne aktivere og opkvalificere dem, (ellers røg understøttelsen). Tilsyneladende var disse kvinders mænd ikke begejstrede for, at konen skulle til at bevæge sig ud for hjemmet. De ønskede vist blot, at konen var hjemmegående og opvartede mændene i familien på statens regning. Hvad gjorde socialrådgiverne så ?? Jo, de sendte kvinderne på alle mulige tåbelige mad-lavnings kurser, som kun tog dem ud af hjemmet en enkelt time om ugen, og dermed kunne de jo beholde deres understøttelse, da de jo nu var ‘aktiverede’. Keine hexeri, nur behändigkeit.

  Det var selvfølgelig ikke noget der satte disse indvandrer-kvinder bedre i stand til at få et rigtigt job, men det var vist egentlig heller ikke meningen set ud fra disse forstående socialrådgiveres synspunkt. Det drejede sig bare om, at omgå nogle ‘urimlige krav’ som politikerne stillede til en indvandrer-gruppe, der “i forvejen har det meget svært med al den rascisme der findes i samfundet”.

  Jeg kan huske, at Berlingske Weekendavis skrev en del om ovennævnte sag, da rapporten udkom, og jeg kan huske jeg blev rasende over at socialrådgiverne ikke levede op til deres ansvar som offentligt ansatte. Vi bliver flået i skat, og så kan vi ikke engang regne med, at vores penge bliver behandlet med ‘rettidig omhu’ af dem vi har ansat til at varetage dette job.

  Kommentar by JensH — 2. december 2007 @ 21:58

 34. -> 12,

  Er helt enig Fritz, men det er nu ikke hovedet, Det sidder såmænd hvor det skal. Det er det der er indeni (eller rettere manglen på det) der ikke er som det skal være. Derudover, hvorfor nøjes med kun at sende dem afsted? Der er jo masser af kandidater…

  Mvh Lisbeth (kvinder for Danmark!, Kvinder for Kamp!)

  Kommentar by Lisbeth — 2. december 2007 @ 22:32

 35. Jeg ved ikke hvorfor, jeg kommer til at tænke på historien om “Konen med æggene” når talen falder på Birthe Grøn-Hornlygtefis!?
  Måske fordi vi ENDNU engang, skal igennem alle 90ernes fejlpåstande, men ok, så må vi jo gentage det endnu engang for Bitte Grøn-Hornbeck`s skyld, (arveprins Knud effekten! så tager vi den engang til, for…..)
  På en måde har jeg lidt ondt af den “evige gamle DAME, der har været gammel siden sin ungdom” alle DAMENS goooode fine (æg)hensigter og stooore rigtige kristne fælles værdier med idelogien islam og den naive grønne Gerner-Nielsen`s teori om 30g stof! og fine nysprogs positiv ord og den gode TONE og “vend kinden til, for så bliver DE ligesom OS” og “i SVERIG går det godt” osv..osv..
  Jamen, hun ER da en sød gammel! DAME, tror hun er født gammel? Det da sødt og hvor bægere hun rank alle sine fine “æggehensigter” fint i/på sit hoved, MEN kan alle disse skrøbelige “ægge” ideer klare mødet med den virkelige hårde jord?!?

  Kommentar by li — 3. december 2007 @ 01:43

 36. Som du koger ud – nu skal vi vist i seng, bette li ;o)

  Kommentar by Kimpo — 3. december 2007 @ 02:02

 37. @36 Kimpo
  Din eller min ;o)
  Er god til godnat! historier, de bestemt ikke kedelige!

  Kommentar by li — 3. december 2007 @ 02:27

 38. -> 33 JensH

  Nej, der er nok ikke tvivl om, at socialrådgiverne burde styres bedre. Man kunne jo forsøge med resultatløn, men det er måske for ondt. Ikke desto mindre tror jeg, at det ville være virksomt.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 3. december 2007 @ 11:23

 39. -> #38 Mette

  “Man kunne jo forsøge med resultatløn”

  Det er selvfølgelig en mulighed, men man skal i så fald gøre det på en ’smart’ måde, og ikke som man gjorde det i USA i 1980’erne, (jeg tror det var i New York). I det tilfælde valgte man at aflønne socialrådgiverne efter hvor mange klienter de havde. Det lyder måske lige umiddelbart ‘produktivitets-fremmende’, men hvor stor en (personlig økonimisk) interesse tror du disse socialrådgiverne havde i at få deres klienter i job?? Ingen skulle jeg hilse og sige.

  Men jeg kan godt følge din tankegang. Sålænge disse socialrådgivere omkostningsfrit kan sidde og køre efter deres egen politiske agenda kommer der ihvertfald ingen forbedringer.

  Kommentar by JensH — 3. december 2007 @ 14:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper