1. december 2007

Samfundskritik eller folke-opdragelse – DR2’s voksen-julekalender

Vi skriver den 1. december, og i aften starter DR2’s voksen-julekalender Yallerup Færgeby, der som navnet antyder berører den danske kulturdebat. Historien er skrevet af DR2-programmedarbejderen Nanna Westh, der i torsdagens 24timer besvarede 4 skarpe spørgsmål. Et uddrag fra “Danmark er ikke længere et ‘pusse-nusse-smørhul'”.

Hvorfor er hovedpersonerne indvandrere?

‘Det er vigtigt at lave noget om indvandrere, fordi der er opstået en eller anden meget kedelig, anspændt stemning mellem ny-danskere og gammel-danskere. Især fra gammel-danskernes side er der en stor angst for de ‘fremmede’, og vi ville gerne lave en serie, hvor man kan se noget af charmen ved de her indvandrere. [det er en dukkefilm, Urias-Kim]

Hvorfor lave en ny version af den gamle klassiker?

‘Jullerup Færgeby’ er fra en tid, hvor man stadig kunne tro på Danmark som et lille pusse-nusse-smørhul. I min barndom havde jeg et helt andet forhold til det at være dansker. Det var noget, jeg var rigtig stolt af, og jeg opfattede danskerne som utroligt tolerante. Det billede har ændret sig temmelig voldsomt.

Er der en samfundskritik gemt?

Ja, jeg synes, danskerne er alt for bange, og jeg synes, vi har misset den chance, der ligger i at få tilført et nyt skud energi fra nogle andre kulturer. At se det som en kvalitet og som noget sjovt, i stedet for at se det som et problem, der skal rettes ind. Det er en meget trist udvikling, synes jeg.’

Oploadet Kl. 16:40 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5262/trackback

44 Comments »

 1. Den ny julekalender er racistisk. Den glorificerer jo sociale tabere, der ikke kan begå sig i samfundet, og lader oven i købet disse tabere fremstå som rollemodeller for indvandrere. Det er ikke godt.

  Kommentar by hallucinationer — 1. december 2007 @ 17:10

 2. Nørre Usseldrup,
  lørdag i skumringstimen, drypregn

  Tillad os allerhøfligst at henpege på, at en righoldig, smukt illustreret, traditionsbevarende og folkeopdragende dansk julekalender hele december gebyrfrit kan ses på denne adresse:

  http://www.landsbytossen.dk

  Uriaspostens læsere og venner har hermed fået autorisation til ikke blot at åbne det daglige kalenderblad, men også at videresende det til enhver, der måtte have gjort sig fortjent.

  Med ærbødigst foruddiskonterede julehilsner,
  på De Knockelske Blades vegne

  C. Børsting, L. B. Knockel & al.

  Kommentar by Crass Børsting — 1. december 2007 @ 17:17

 3. ” og vi ville gerne lave en serie, hvor man kan se noget af charmen ved de her indvandrere.”
  Fra DR:”når de forsøger sig med diverse gangsterøvelser, som for eksempel hundekamp, narkohandel og mord.”

  “vi har misset den chance, der ligger i at få tilført et nyt skud energi fra nogle andre kulturer.”
  Fra DR:”Yallahrup færgeby websitet indeholder stødende sprogbrug, stoffer, gambling, sex, vold og scener, som kan virke diskriminerende og skræmmende eller angstfremkaldende på mindre børn – og er derfor ikke egnet for personer under 15 år.”

  There is something rotten in the state of denmark !

  Kommentar by m16 — 1. december 2007 @ 18:00

 4. Suk – Igen mere multi-kulti propaganda fra DR. Hvor ER jeg træt af dem.

  Kommentar by Vantroende — 1. december 2007 @ 18:00

 5. I guder, om jeg fatter hvor alle disse tumper dog kommer fra, er dette virkelig resultatet af Ritts folkeskole, og marxisternes tunge magt over samtlige uddannelsesteder.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. december 2007 @ 18:11

 6. Endnu en skatteyder finansieret mudderso.

  Kommentar by Fritz — 1. december 2007 @ 18:36

 7. Det er helt grotesk, at DR bruger de tvangsudskrevne licensmidler til at promovere den multikulturelle idelogi, som er en politisk idelogi der står i modsætning til den multi-etniske model. DR’s public Service forpligtelse betyder altså, at kanalen skal være politisk neutral.

  Men som nogen overraskelse kommer det ikke. DR2’s to tidligere kvindelige chefer udtalte i et interview i Information for et par år siden, at de anså det for DR2’s opgave at fremme multikulturalismen. Det ville rent faktisk have svaret til, at de eksempelvis havde udtalt, at det var DR2’s opgave at fremme socialismen. Men hvor var den såkaldt ‘borgerlige’ presse?? Hvor var ramaskriget over denne åbenlyse bias på DR2?? Ikke så meget som et pip kom der fra den kant!!

  Og det rejser jo spørgsmålet om hvorvidt man i borgerlige menningsdannende kredse egentlig har forstået hvad den multikulturelle idelogi egentlig går ud på?? Eller om man i virkeligheden ikke bare accepterer venstrefløjens mantra om, at Danmark er blevet et multikulturelt land?? Det er naturligvis ikke sandt, da Danmark i modsætning til Sverige og UK ikke har erklæret sig som værende multikulturelt.

  Danmark er blevet multietnisk, men fra officelt hold er det stadig målet, at disse indvandrere skal integreres i Dansk kultur. Dette står i skarp modkontrast til den multikulturelle tænkning.

  Men Nanna Westh skal da i det mindste have tak for, at hun anvender de mest virkelighedssfjerne fraser fra det multikulturelle overdrev:

  “og vi ville gerne lave en serie, hvor man kan se noget af charmen ved de her indvandrere.”

  “jeg synes, vi har misset den chance, der ligger i at få tilført et nyt skud energi fra nogle andre kulturer”

  Det er jo nærmest 1990’erne ‘re-visited’.

  Kommentar by JensH — 1. december 2007 @ 19:11

 8. “Ja, jeg synes, danskerne er alt for bange, og jeg synes, vi har misset den chance, der ligger i at få tilført et nyt skud energi fra nogle andre kulturer.”

  Jeg forstår ikke helt hvad hun mener. Vi har aldrig rejst så meget før, kommunikeret med mennesker fra alverdens lande over nettet, læst så meget litteratur og nyheder, der kommer fra udlandet, studeret så meget i udlandet som nu, lavet så meget forskelligt mad fra hele verden, besøgt så mange forskellige slags restauranter, fortalt vores børn så mange forskellige godnathistorier fra det meste af verden, givet så mange penge i ulandsstøtte, købt så mange udenlandske biler og tøj, lyttet til så meget international musik etc. etc. som nu. Vi har nærmest prøvet ALT og er bare så mætte engang imellem. Det eneste vi faktisk ikke ved så meget om og ikke rigtig har prøvet, det er at smage, være, lege, hygge, vide og blive klogere på det lille bitte stykke dansk kultur, der faktisk er en stor sjældenhed på verdensplan. Vi trænger til en forandring – til sammen med al vores nye og internationale viden, som vi har fået over mange år – til at kigge tilbage og indad for også der at lære mere. Til at mærke hvad det vil sige at være os selv, sådan som vi nu er, tale dansk, høre det danske sprog, gå på jagt i den specifikt danske historie, finde ud af hvad der var før 1970, hvor vi begyndte på den store kulturelle verdensomsejling i vores dekonstruktive og spændende, splintrende tilgang til verden. Det var enormt spændende og er det endnu. Men lad os dog også have lov til at nyde det der knytter os sammen lige på denne her lille plet på jorden og som knytter forbindelser til før hen, til det vi er rundede af, det vi genkender, det vi kan sige – nå ja for pokker da – til, det vi kan se os selv i, det vi kan genkende i os selv etc.

  Det lukker ikke omverden ude at vide noget om sin egen. Tværtimod. Intet kan da holde os tilbage fra omverden, men det skal være med vores egen verden/kultur/sprog ved hånden og i hjertet og ikke mindst hjernen.

  Kommentar by Janne — 1. december 2007 @ 19:28

 9. Ligesom Brandt underneden, siger han ikke rigtigt noget.

  Det er bare en lind strøm af plusbegreber, uden reel subsumption med virkelighedens fænomener på området. Som skidt fra en spædekalv.

  Kommentar by DaLi — 1. december 2007 @ 19:36

 10. I øvrigt så jeg lige at DR1’s julekalender for børn bare var en købt norsk tv-julekalender med dansk tale, hvor vi fik at se at der er nogen (muslimer) der føler sig uden for (er ofre), når vi er så slemme at fejre jul. Hvor vantro og hedensk.

  Jeg er glad for at TV2 viser Pyrus julekalenderen “Alle tiders julemand” for der er ikke tilsat en pæn portion skyld til de danske børn, der fejrer jul på helt gammeldags dansk/nordisk facon.

  DR1 spreder ikke julehygge med sin kalender, men tværtimod berøringsangst og konfliktskyhed overfor egen kultur – her julekultur – for at please nogen, der slet ikke vil fejre jul. Og det øjenbæ betaler vi tvangslicens til. DR snyder børn, unge og ældre for at se/gense hvordan man har holdt jul i Danmark igennem mange generationer. DR1 er fænomenal til at spolere sammenhænge og kontinuitet og fælles referancerammer på tværs af generationer.

  M.h.t. julekalender for børn i år, har DR1 lavet en “Jens Blauenfeldt”:

  “Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men jeg tænkte: Hey, det er danske børn, nu får de smæk. Det har de rigtigt godt af”

  Kommentar by Janne — 1. december 2007 @ 19:43

 11. Janne – helt enig med dig.

  Nanna Wesths påstand om, at Danskerne skulle være bange er noget eklatant vrøvl.

  Det nogle af os er begyndt at bære rundt på og giver udtryk for er en form for træthed over dagligt at opleve miskrediteringen af vores egen kultur og historie.

  Hvordan kan det være det er blevet come il faut at skide i egen rede ?

  Hvis nogen er foragtelige er det de, som udfører denne tilsvining af egne fæller, samfund og kultur.

  Denne har intet at gøre med konstruktiv kritik, men udtrykker foragt for ” dette lille, latterlige land ” med tilføjelsen og “dets Kakkelbords- og kolonihave Danskere.”

  Kommentar by Vivi Andersen — 1. december 2007 @ 22:52

 12. Ikke nok med at de laver plat på en sød gammel julekalender,men at de glorificerer MUSLIMSKE indvandrere er dybt ulækkert!
  Hvad med alle ikkemuslimske indvandrere? Nej de er jo ikke daglige problemer, så dem glemmer vi!

  Og på toppen af denne brækfyldte lagkage genudsender de sgu “Jul på Vesterbro” med den dér kindskæggede “sømand” der bander og svovler det værste sprog ud i synet på folk.

  Hvor kan man dog klage over disse forhånende udsendelser?
  Eller skal vi virkelig lave voldsdemonstrationer foran DR-byen lige som de autonome, der jo vandt et hus ved denne fremgangsmåde?

  Nu har jeg beordret konen til at smide den næste licensopkrævning væk. Mine penge skal ikke gå til den slags venstrefacistiske affaldsprodukter!

  Hr. Børsting. Jeg melder mig som læser på Landsbytossen!

  Kommentar by Dansk Realist — 1. december 2007 @ 23:03

 13. Til Vivi:

  Hvad foragteligt er der egentlig ved kakkelborde, kolonihaver og Morten Korch?

  Venstrefacisterne mener det, men for mig er det symboler på hygge, gæstfrihed og venlighed!

  Kommentar by Dansk Realist — 1. december 2007 @ 23:05

 14. Hvem ansætter den slags mennesker?
  Hvorfor skal vi tvinges til at betale til det?
  Det vil sige en julekalender til muslimer(som ikke holder jul)
  (og en ramadan kalender til den tid? og ingen til danskerne her i dec?
  Godt gået dDR !
  Hvad bliver det næste.En autonom kalender?
  Er der ikke nogen her med juridisk forstand som kan hjælpe med at
  få lortet lukket.

  Kommentar by Henrik -patriot — 1. december 2007 @ 23:07

 15. […] Pittelkow: DR og TV 2 tog del i valgkampen Oversigt over tv-indslag i analysen     Fremgangsmåde for analyse af tv-indslag om valgkampen, se også “Samfundskritik eller folke-opdragelse – DR2’s voksen-julekalender” […]

  Pingback by Snaphanen » “Public service” valgkamp — 2. december 2007 @ 00:34

 16. Dødstrusler mod Manu Sareen

  Ifølge Manu Sareen kan man i dag dele hovedstadens indvandrerkredse op i to grupper: En velintegreret gruppe, der klarer sig bedre og bedre – og en særdeles isoleret uintegreret gruppe, som ikke bryder sig om værdier som demokrati og ligestilling.

  Hvor mange i hver gruppe Manu?

  Kommentar by Peter — 2. december 2007 @ 00:57

 17. Der er kun et at gøre:

  https://www.dr.dk/OmDR/Licens/Tilmeld+og+frameld/Framelding.htm

  Kommentar by Nosferatu — 2. december 2007 @ 03:39

 18. Har nogen set dette? Interessant at Manu Sareenholder truslerne skjult i lang tid,og tilsyneladende ikke er blevet klogere, suk.

  http://jp.dk/indland/article1188883.ece

  Kommentar by PerH — 2. december 2007 @ 06:09

 19. 15 -PerH
  Så godt artiklen.Ikke overrasket.Til trods for mandens radikale
  tilhørsforhold,besidder han dog momentvis en evne til at tænke
  noget der minder om logisk (i denne artikel)

  http://www.180grader.dk/nyheder/R-politiker_om_venstrevold_T_nk_hvis_det_havde_v_ret_nazister.php

  Kommentar by Henrik -patriot — 2. december 2007 @ 07:07

 20. 12. Dansk Realist

  betegnelserne er ikke mine, men stammer fra hhv. Helle T.S. og Gerner Nielsen .

  Gerne Nielsen omtalte ved samme lejlighed den kvalme hun ufrivilligt blev påført hver gang hendes blik desværre ikke kunne ungå mødet med konsekvenserne af Kolonihavefolkets trang flagstænger og Dannebrog : de flager hemningsløst, disse ubegavede non-progressive
  Gammeldanske- isolationister.

  Kommentar by Vivi Andersen — 2. december 2007 @ 07:53

 21. Hun har fuldstændig ret i, at ‘Jullerup Færgeby’ er fra en tid, hvor man stadig kunne tro på Danmark som et lille pusse-nusse-smørhul.’
  Danmark er ganske rigtigt, ikke en smørhul længere, men et multikulturelt voldshelvede som bliver værre og værre dag for dag. Men det er Nanna Westh og systemet DR, af uransaglige årsager, glade for. Må hende og hendes landsforrædervenner blive sat for en domstol og anklaget for medvirken til folkemord, når problemet engang er blevet løst.

  Jeg har ikke betalt licens i et år nu, og jeg har ingen planer om at begynde på det.

  Kommentar by VikingDK (Falkeøje havde ret) — 2. december 2007 @ 08:15

 22. #11 “Og på toppen af denne brækfyldte lagkage genudsender de sgu “Jul på Vesterbro” med den dér kindskæggede “sømand” der bander og svovler det værste sprog ud i synet på folk.”

  Steward er da noget af det mest danske man kan finde, godt nok bunden af samfundet, men det sgu dansk og sjovt (hør julefrokosten med Jørgen Ryg). :-)

  Kommentar by m16 — 2. december 2007 @ 09:00

 23. Det beskæmmende, hovedrystende og vanvittig – og man er magtesløs.

  Det bliver mer og mer vanskeligt at holde humøret nede.

  Gid det frelste mediecirkus en dag fik sin bekomst – og helst af noget, der gav genlyd i hele Europa.

  Kommentar by Bodil. — 2. december 2007 @ 10:26

 24. Tja det er jo en satire, som jeg ikke selv vil opfatte som forherligende af indvandrere. Hvis den kan sætte gang i en debat om hvordan vi kommer ondet til livs, så vil det være positivt.

  Men den graver snarere grøften dybere.

  Eksempelvis så anser Safia Aude og Helen Latifi den for at være “generalisering af værste skuffe” og “racistisk satire lavet af islamofober.”

  Kommentar by LMNord — 2. december 2007 @ 10:41

 25. Eksempelvis så anser Safia Aude og Helen Latifi den for at være “generalisering af værste skuffe” og “racistisk satire lavet af islamofober.”

  Det lyder da som en anbefaling, men det er måske også meningen..

  Kommentar by Kimpo — 2. december 2007 @ 14:05

 26. Ja,når både Helen og Saoude er enige, så er det bestemt den skinbarlige sandhed.

  Kommentar by PeterK — 2. december 2007 @ 14:26

 27. Det mest interessante ved julekalenderen er at den kan give et blik ind i Nanna Wesths hjerne. Der har kun været to afsnit, men der er allerede nogle ting der er værd at bemærke…

  Handlingen foregår i et socialt betonbyggeri i København (der er S-tog). Personerne er både muslimer og danskere, men alle er tabere eller børn på vej mod at blive det. Meningen er nok at både muslimer og danskere er lige gode om at være tabere. Den eneste vold der er blevet udøvet er af danskeren Dennis, der er pusher. Han er til gengæld meget voldelig. I en længere sekvens i afsnit 2 ser man Dennis stå og slå på en neger der passivt tager mod slagene. Det har overhovedet ingen sammenhæng med handlingen. Men Nanna Westh vil nok med dette vise os hvem skurken er. Der er desuden en pigebande på tre piger, en dansker, en mørkhudet (muslim) og en muslim med tørklæde. Tørklædet er nemlig i Nanna Wesths hjerne bare 30 gram stof man har på hovedet, og markerer ikke dem og os. Derfor kan danskeren fint være med i banden, og skal nok vise os at piger ikke er bange for de fremmede. Det indtryk forstærkes af at tørklædepigen i afsnit 1 fortæller at hun er lun på danskeren Dennis (det kan være her at Latifi og Aoude så rødt). Så for at opsummere – Nanna Wesths hjerne kort: vi er alle lige gode, men kvinder er bedre, mens danske mænd er et problem, og muslimer er bare et festligt krydderi på samfundets bund.

  Kommentar by Mallebrok — 2. december 2007 @ 16:09

 28. Helt ærligt. Hvem gider se en flok dukker. Infantiliseringen og nedladenheden kender åbentbart ingen grænser i DR.
  DRs foragt for sine seere er så afgrundsdyb, at det skriger til himlen. Men Nana Wests kommentarer er da vist udtryk for politisk korrekt multikultis egen angst og mangel på hjerneilt.

  Kommentar by Limewoody — 2. december 2007 @ 19:09

 29. #28 Jeg gider godt se Julerup Færgeby og Vinterbyøster, men bestemt IKKE det p. l..t de har lavet i år. :-(

  Kommentar by m16 — 2. december 2007 @ 20:22

 30. Jeg syne det er foragteligt at lave en god gammel julekalender om til en multikulturel reklame. Jeg synes vi burde gøre noget ved alt det her i stedet for at snakke om det. Med debattering kan man komme langt jovist, men vi bør vel også gøre noget, det ser jo ikke ud til at der er så mange der reelt gør andet end at snakke og diskutere.

  mvh Lisbeth

  Medlem af kvinder for Danmark (Kvinder for kamp vel at mærke. Men mænd er hjertens velkomne!)

  Kommentar by Lisbeth — 2. december 2007 @ 21:59

 31. @20 Vivi

  Jeg ved det og det var ikke til dig, men generelt med det had, centrumvenstrepsykopaterne har opbygget til gode danske ting og traditioner.

  “Kakkelbord” vidner om at deres fatteevne ikke rækker længere. Hvad bliver det næste fra den fløj? “Musselmalet” som negativt skældsord?

  Hvis de to islamliderlige kællinger bliver mere tørre i skridtet af at se vort flag vaje i vinden end hvis de brugte “minus til plus”,
  burde de fise til Saudiarabien og deltage i piskningen af den stakkels lærerinde med bamsen! Det må da så gøre dem pjaskvåde i bukserne.
  Sådan et par kludedukker!

  Kommentar by Dansk Realist — 2. december 2007 @ 22:44

 32. Mallebrok skriver:
  Så for at opsummere – Nanna Wesths hjerne kort: vi er alle lige gode, men kvinder er bedre, mens danske mænd er et problem, og muslimer er bare et festligt krydderi på samfundets bund.

  Det er godt opsummeret. Den politiske korrekthed beskrevet i få ord.

  Kommentar by Kimpo — 3. december 2007 @ 00:07

 33. Til Kim Møller
  Så smutter jeg ned i banken imorgen, og køber din bog!
  Glæder mig til at læse den.
  Andre der gerne vil læse bogen, se Snaphanen eller Sappho.
  Nu når Kim ikke gider! fortælle om bogen ;-)

  Kommentar by li — 3. december 2007 @ 01:06

 34. Så vidt jeg forstår, var det faktisk meningen, at Yallahrup skulle have været en ramadan-kalender.

  Det er fint nok med noget satire og også at gasse på Ghettoen. Problemet er den DR-ansattes bevidste politisering og fordrejning af virkeligheden. Ikke med det formål, at det skal være sjovt; men fordi vi “angste” og “intolerante” danskere skal belæres om multikulturens harmoni og hvor “godt” det er med noget islam-tilskud til vores “kedelige” kultur.

  Kommentar by Jakob — 3. december 2007 @ 02:43

 35. >31 Dansk Realist
  Lærerinden der skulle piskes pga bamsenavnet Muhammed er i Sudan (nu ser det ud til at hun efter engelsk diplomatisk intervention “slipper” med 15 dage i spjældet og udvisning). I Saudi Arabien er det en kvinde der ganske formasteligt har ladet sig massevoldtage, der skal piskes. Men pointen i de 2 sager er klar nok. Mon den siver ind hos vores kulturelite, eller er den under deres høje niveau?

  Kommentar by monse — 3. december 2007 @ 03:36

 36. nå – så gik der koks i html koderne igen.

  Kommentar by Gitte8000 — 3. december 2007 @ 08:02

 37. >37 Gitte8000

  Fordømmelse af sharia er fuldt ud berettiget.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. december 2007 @ 11:18

 38. Jeg er enig i kommentar 1, serien er dybt “racistisk” eller i hvert fald fordomsfuld, men samtidig viser den jo bare den multikulturelle virkelighed på Nørrebro eller i Ishøj.

  Men det er samtidig en ganske sjov serie, dog ikke helt på højde med forventningerne, den skuffer i forhold til “Jul på Vesterbro”.

  Jeg synes I overser at serien i den grad udstiller bagmændenes egne fordomme. De er venstreorienterede småracister. DR’s medarbejdere bor sikkert langt fra ghettoerne. Det er den slags folk som råber om anstændighed, men i privat selskab lukke de lumre vitser ud om indvandrere.

  Jeg mener ikke satire som sådan kan være skadeligt. Jeg synes heller ikke den glorificerer multikulturalismen, tværtimod. Man ville da til enhver tid foretrække at leve i Jullerup Færgeby i 1973.

  Men serien negligerer i hvert fald både de indvandrere der lever hæderligt og ikke er i modsætning til det danske samfund, og de seriøse debattører (mest borgerlige) der sætter fokus på kriminalitet og radikalisering af unge indvandrere.

  Hvis der overhovedet er et budskab i serien (jeg tvivler), så kunne det være: “Multukulturalismen er et faktum – vi “anstændige” ønsker ikke at gøre noget ved det – så lad os bare grine ad vold, social ghettoficering osv.”

  Hvis det er ment som et politisk-multikulturelt budskab (det tvivler jeg også på), så er det et selvmål.

  Kommentar by Casper — 3. december 2007 @ 15:37

 39. Jeg har ikke og vil ikke spilde et eneste minut på det DR-lort, men kan man udlede, at budskabet i kalenderen er, at (muslimske) indvandrere er voldelige, kriminelle og uegnede til dansk samfund, så har kalenderen og DR vist et forklaringsproblem overfor muslimske samfund (der gøres grin med islam og dermed profeten) og Centeret for racisme og meningsdannelse.

  Hvis en af dukkerne hedder muhammed, så må Fanden være løs med flagafbrændinger og drabstrusler mod DR.

  Så deeeeetttttt……????

  Kommentar by Dansk Realist — 3. december 2007 @ 19:20

 40. På den gode side så spiller Farshad Kholghi en Imam, og som vi alle (burde vide?) er enhver opskrift der inolverer Farshad Kholghi ikke helt i bund!

  Kommentar by Eik Corell — 4. december 2007 @ 04:00

 41. Syntes nu alligevel der er noget at komme efter…. prøv at se/høre imamsangen: http://www.yallahrup.dk/tube/abuSong.asp

  Det er da morsomt. Mon ikke vi vil få MO-krise II efter dette.

  Kommentar by Under Cover — 4. december 2007 @ 09:57

 42. Well. Jeg søger stadig efter seriens mening. Jeg har stadig intet forstået af den?

  De burde sende Jul på Vesterbro igen. Den var ren klasse.

  Kommentar by Dr. Doom — 4. december 2007 @ 20:26

 43. […] højreorienterede Uriasposten.dk straks anså serien som endnu et taktisk træk i DR’s store multikulturelle propagandaprojekt. Hvordan serien kan formå både at skade integrationen, fordærve ungdommen og samtidigt arbejde […]

  Pingback by Yallahrup Færgeby - endnu en trussel mod anstændigheden : Konflikten.dk — 8. december 2007 @ 15:44

 44. Utroligt som denne mængde af hademails til Nanna Westh associerer direkte til bøger på bålet i det gamle nazityskland… går vi virkelig rundt med så meget had i os, os pæne danskere? Og så er spørgsmålet… har vi overhodet nogen historisk ret til at forsvare os imod “muhammeddanerhelvedet”? Os der brillierede som en småfascistisk medløbernation under 2. Verdenskrig…

  Kommentar by mreipuurt — 21. marts 2008 @ 16:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper