5. november 2013

Cecilie Roed Schultz, Enhedslisten, tidligere SUF, Offensiv, AFA: “Jeg har intet andet end ros til… Redox!”

Rundt omkring i landet viser biografer reklamespots for partier der stiller op til kommunalvalget, blandt andet for de internationale socialister i Enhedslisten og de mere nationalistiske i Danskernes Parti. Det er dog ikke desto mindre lykkedes kommunisterne, at få fjerne sidstnævntes reklame. Noget af paradoks, når nu det ene af videoens to budskaber (‘danske overenskomster til danske arbejdere’) kunne være taget ordret fra et socialistisk partiprogram, og det andet (‘integrationsprojekter er diskrimination af danskere’) ikke ligefrem kan siges at være racistisk i nogen almen anerkendt definition af begrebet.

(Danskernes Partis reklamespot til KV2013; Youtube)

I Hjørring klagede Enhedslistens spidskandidat Hans Henrik Loberg Jensen ikke desto mindre, hvad fik Hjørring Biocenter til at fjerne reklamen. Et par dage forinden udspillede sig et lignende scenarie i Fredericia, hvor Cecilie Roed Schultz er spidskandidat. Sidstnævnte er ikke hvem som helst, selvom en lokalavis forleden præsenterede hende som ‘den pragmatiske socialist’. Fra Fredericaavisen – Byrådskandidat i urent trav?

“Selv om grundloven garanterer ytringsfrihed for alle, er det ikke alle, som bliver behandlet på samme måde. Det har Danskernes Parti måtte sande, efter de har fået fjernet en reklamefilm fra biografen i Fredericia. Personen, som har klaget over reklamen, er byrådskandidat for Enhedslisten i Fredericia, Cecilie Roed Schultz.

– I Fredericia bliver der reageret prompte på racisme/nazisme! Da jeg var i Panorama i lørdags, så jeg en rigtig kedelig reklame fra DP (Danskernes Parti), hvor der blev talt om, at alt integration skulle skrottes og at der kun skulle bruges penge på etniske danskere. Biografen har nu oplyst, at reklamen er taget af, skriver Cecilie Roed Schultz på sin Facebook profil.

Cecilie Roed Schultz var tilbage i 2004 med til at opstarte en Fredericia-afdeling af Socialistisk Ungdomsfront, og var allerede året efter med til at etablere det ligeledes militante Offensiv – Unge Revolutionære. Sideløbende var hun med til at arrangere flere demonstrationer, blandt andet vendt mod Dansk Folkeparti Ungdom og Dansk Front. I marts 2004, da DFU afholdt sit årsmøde i Fredericia, mobiliserede de med udgangspunkt i ‘Ungdommens hus’ i Fredericia 150 venstreradikale, der skulle konfrontere unge medlemmer af Dansk Folkeparti. Det endte som planlagt i kamp med politiet, og på dagen – en større gruppe højreradikale fra Dansk Front. Flere autonome blev anholdt for stenkast, vold mod embedsmand og ulovlig våbenbesiddelse.

Den nu nedlagte Offensiv – Unge Revolutionære var aktive i Fredericia, Odense og Svendborg, hvor de eksempelvis lancerede en ‘Racismefri by’-kampagne, der medførte systematisk hærværk mod Dansk Folkepartis plakater i forbindelse med Folketingsvalget i 2007.

“Under påsken er op til flere af Dansk Folkepartis plakater blevet pillet ned fra deres standere på Odense Banegårdscenter. Banegården er en ofte benyttet ophængningsplads for Dansk Folkepartis plakater, hvorpå slogans som ‘Stram udlændingepolitik og ægte velfærd’ bliver brugt. … I løbet af påsken kunne det være nok for en gruppe antiracister, der valgte at pille op til flere af plakaterne ned. Især tunnelen under Banegården er blevet tømt for plakater. Desuden er flere af plakaterne på selve perronerne blevet malet på, og klistermærker er blevet sat på plakaterne.(fra Racismefriby.dk, der belejlighed noterer at de ikke opfordrer “… til nogle former for ulovligheder. Dem må du selv finde på”.

Cecilie Roed Schultz blev en del af SUF’s landsledelse i maj 2006, men forlod SUF på det organisatoriske plan allerede året efter, angiveligt som en konsekvens af præventive samtaler med Politiets Efterretnings Tjeneste. “PET agenter skræmmer AFA-aktivist ud af Fredericia”, skrev lokal antiracist på baggrund af en artikel i Dagbladet Arbejderen. Hun flyttede herefter til København, men er tilbage igen – denne gang som Enhedslisten-politiker.

Der har historisk set været tæt kontakt mellem venstreekstreme på Fyn og Trekantområdet, og ser man på hendes Facebook-side, så huserer der påfaldende mange kendte venstreekstreme, også før den omtalte sag. Det være sig eksempelvis to af de tiltalte I AFA/Redox-sagen, samt faren til den ene, der lagde hjem til Redox-serveren, der som de fleste ved, blev konfiskeret efter en ransagning, da PET tog affære i marts 2010.

(Enhedslistens Cecilie Roed Schultz på Facebook, 2013)

“Jeg har intet andet end ros til overs for Redox!” (Cecilie Roed Schultz på Facebook, 9. september 2013)

“… facisme skal ikke have plads i vores demokrati, mener jeg. Der er plads til alle, der giver plads til alle. Det gør de ikke. Derfor synes jeg ikke der skal være plads til dem.” (Cecilie Roed Schultz på Facebook, 21. oktober 2013)

Organisationerne.

“… vi [er] dybt uenige med dem, der mener at man skal føre dialog med de organiserede fascister… Aldrig i livet!! de organiserede fascister skal ikke have en millimeters fodfæste nogen steder, hverken ideologisk eller i praksis. Fascisterne og deres symboler må aldrig blive almindelige i gadebilledet. det betyder konkret at vi må male deres graffitier over og hive deres plakater ned. Og det betyder at vi fysisk vil forhindre dem i at manifestere sig ved f.eks. demonstrationer eller møder. … vi [er] parate til at tage et eventuelt slagsmål for at stoppe dem.” (Antifascistisk Aktion, 1992)

“Vi mener ikke at gennemgribende samfundsændringer kan gennemføres gennem folketinget, de må og skal gennemføres på gaden. … Vi vil gennem revolution opnå et socialt og solidarisk samfund.” (Offensiv – Unge revolutionære, 2005)

“Socialistisk UngdomsFront slås for et andet system. … Revolutionen, som vi ønsker, kan ikke ske uden arbejderklassens deltagelse, og denne skal aktiveres i udenomsparlamentariske massebevægelser.” (Socialistisk Ungdomsfront, 2013)

“Enhedslisten har ikke illusioner om, at socialismen bliver virkeliggjort som summen af et antal reformer, gennemført over en længere årrække. … Derfor er det nødvendigt at gennemføre en revolution… Det er nødvendigt at forberede en sådan revolution. I takt med at der vindes folkelig opbakning til revolutionære brud med kapitalismen, må der opbygges demokratiske folkemagtsorganer…” (Enhedslisten, 2013)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52653/trackback

66 Comments »

 1. Hun er styg.
  Hun snakker om at give plads til alle, men forstår ikke at hun
  er medlem af en sekt, der ønsker diktatur, hvor kun hendes
  synspunkter er lovlige.

  Enhedslisten – Islam, same shit

  Kommentar by k.m. — 5. november 2013 @ 10:54

 2. Sikke dog en dumrian denne Roed!

  “… facisme skal ikke have plads i vores demokrati, mener jeg. Der er plads til alle, der giver plads til alle. Det gør de ikke. Derfor synes jeg ikke der skal være plads til dem.” (Cecilie Roed Schultz på Facebook, 21. oktober 2013)

  En rendyrket facist udtrykker sig. Sublimt!

  Istedet for 3 linier vås kunne hun have kortet det ned til “der er kun plads til dem, jeg synes!”

  n

  Kommentar by Seudonym — 5. november 2013 @ 11:00

 3. En vaskeægte FASCIST udtaler sig …”Der er plads til alle, der giver plads til alle. Det gør de ikke. Derfor synes jeg ikke der skal være plads til dem…”

  ABSOLUT UDEN FOR PÆDAGOGISK RÆKKEVIDDE….. Og total uden selvkritik… HUN ER SYG… Selv Hitler ville ikke kunne komme afsted med sådan en udtalelse…. Hvor er vores kritiske journalister…???? NÅ JAAA… De hjælper hende med at samle stemmer….

  Kommentar by ny kommentator — 5. november 2013 @ 11:01

 4. Nu vi er ved det at benægte fakta, kan jeg se regeringen bruger samme taktik i folkeskolen som med begrebet ghetto.

  Hvis man kalder det et belastet område eksisterer problemet med parallelsamfund ikke.
  Nu skal specialundervisning afskaffes, og alle børn inkluderes
  i normale klasser.
  Vi ved mange (alt for mange) indvandrerbørn har indlæringsvanskeligheder, men regeringens mål er at fjerne specialklasser, så der ikke kan føres statistik med antal uintegrerbare elementer.
  Når først alle er samlet i Én klasse har regeringen dermed fjernet
  diskussion om indlæringsvanskelige børn. For eftertiden er det lærerne i “normal”klasser der står med aben, og selv om de er nok så
  store Radikale Venstre vælgere er det alligevel en belastning for dem.
  Følgen af muslimsk indvandring må jo helst ikke ramme dem selv.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2013 @ 11:06

 5. Jeg hørte Cecillie Schultz i TVSyd den dag hun klagede over biografreklamen.
  Selv hendes talesprog er ganske forfærdelig.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2013 @ 11:32

 6. Cecilie Roed Schultz,har med sin udtalelse:
  “Jeg har intet andet end ros til overs for Redox!”
  bevist,at hun er en politisk psykopat.Hendes forældre
  må være revnefærdige af stolthed.

  Kommentar by - by Proxy - — 5. november 2013 @ 11:54

 7. At Cecilie skilter med et positivt og korrekt politisk budskab bør gøres noget mere.

  Ingen racister i vores gader! :)

  Kommentar by Venstrefløjen — 5. november 2013 @ 12:23

 8. “… facisme skal ikke have plads i vores demokrati, mener jeg. Der er plads til alle, der giver plads til alle. Det gør de ikke. Derfor synes jeg ikke der skal være plads til dem.”

  Hun har ikke rigtig forstået begrebet demokrati…

  Kommentar by Johnson — 5. november 2013 @ 12:31

 9. Jeg synes det er lidt pudsigt at Venstre radikale og venstreekstreme kan sagtens beskylde andre for at være nazist og hvad vis de så er det? Man kan vel være nazist og tage afstand fra hvad Hitler gjorde og så se Hitler som et forbillede og sige at han er det perfekte eksempel at følge. For hvorfor beskylder venstreekstreme ikke muslimer i stedet de kan jo og også tage afstand fra Muhammads umenneskelige gerninger ligesom Hitler, for vis man beskylder muslimer for noget forfærdeligt som deres profet havde gjort så havner det i nyhederne men vis venstrefolk beskylder højrefolk for noget så dækker medierne over det og gemmer det væk eller fortæller løgn historier om sagen. Selv tager jeg både afstand fra Danskernes parti, nazismen og Islam og er selv liberalist.

  Kommentar by Martin — 5. november 2013 @ 12:34

 10. “Jeg har intet andet end ros til overs for Redox!”

  Hmmm, Dømte kriminelle er altså hvad hun foretrækker.

  Det er selvfølgelig også en sag at gå til valg på. Jeg håber bare at vælgerne i Fredericia forstår hvad det er hun siger.

  Kommentar by Santor — 5. november 2013 @ 12:47

 11. […] blevet fjernet fra biograflærred i Fredericia, da byrådskandidat for Einheilslisten i Fredericia, Cecilie Roed Schultz, har klaget over reklamen, som hun kalder for […]

  Pingback by Venstreekstremist censurerer biograf i Fredericia | Hodjanernes Blog — 5. november 2013 @ 13:13

 12. Jeg bryder mig hverken om Enhedslisten eller Danskernes Parti, så jeg lader bare uenighederne mellem dem gå deres gang.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 5. november 2013 @ 13:24

 13. Et land hvor almindelige danskere bliver anholdt i flæng, et land hvor strissere kan bryde ind i folks hjem, og et land hvor terrorister og kriminelle samt politiske psykopater som den omtalte plapre fisse kan gå frit rundt, det er sku et sygt sygt land. Eneste trøst skulle da lige være, at vores land går på røven på 1. klasse, og jo før jo bedre.

  Kommentar by Fritz — 5. november 2013 @ 13:31

 14. “venstrefløjen” ønsker ikke demokrati, derfor kører han parløb
  med Cecilie Schultz

  Kommentar by k.m. — 5. november 2013 @ 13:56

 15. http://jyskeblog.dk/institut-for-menneskerettigheder-pa-vej-mod-bristepunktet/

  ”Mangfoldighed” er et af tidens politiske buzzwords. Imidlertid er det ikke andet end netop dét: Med blot lidt kritisk sans vil man se, at de forskellige politiske systemer i Danmark næppe gennem hele folkestyrets epoke har vist større intolerance over for afvigende adfærd, end det er tilfældet for øjeblikket. Hashrygere, tobaksrygere, folk, der spiser fed mad, sexarbejdere eller endog folk, der tillader at bosætte sig i nærheden af andre af deres egen etnicitet eller socialgruppe, bliver udsat for mistænkeliggørelse og ofte ganske hårdhændede sanktioner.

  Hvad politikerne mener, når de taler om mangfoldighed, er således ikke, at der skal være plads til alle. De forestiller sig i stedet et samfund, hvor man gør en særlig indsats for at skaffe plads til udvalgte minoriteter. Det er en ærlig sag, at de selv gerne vil bo i et samfund, hvor netop disse minoriteter er fremtrædende. Men det har lige så lidt med ægte mangfoldighed at gøre, som hjorten ved skovsøen har at gøre med ægte kunst.

  Ægte mangfoldighed består i at lade der være plads til alle – også til dem, man ikke synes om, eller som man endda føler ubehag ved.

  Kommentar by mb — 5. november 2013 @ 14:23

 16. Venstrefløjen og Cecilie Roed Schultz er så demokratiske og mangfoldige at de ønsker alle dem på højrefløjen kørt væk i kreatur vogne

  Kommentar by notty — 5. november 2013 @ 14:32

 17. Også jeg kræver revolution. Dog med det krav til proceduren, at denne er i overensstemmelse med grundloven.

  Kommentar by Hakket roe — 5. november 2013 @ 14:41

 18. @

  Også jeg kræver revolution. Dog med det krav til proceduren, at denne er i overensstemmelse med grundloven.

  Kommentar by Hakket roe — 5. november 2013 @ 14:41
  Sådan procedure findes ikke.

  En revolution er kun lovlig hvis man vinder.:)

  Kommentar by notty — 5. november 2013 @ 15:10

 19. Nu har jeg ikke lige et eksemplar af grundloven ved hånden, men jeg mener at kunne erindre, at grundloven himself foreskriver den korrekte procedure for grundlovsændringer.

  Proceduren er en kende tung, men det må venstre-premium-segmentet tåle.

  Kommentar by Hakket roe — 5. november 2013 @ 16:04

 20. Nu er der jo også forskel på revolution og grundlovsændring:)

  Kommentar by notty — 5. november 2013 @ 17:25

 21. Cecilie præsterer følgende sætning: ” Der er plads til alle, der giver plads til alle. Det gør de ikke. Derfor synes jeg ikke der skal være plads til dem.”

  Hvori hun modsiger sig selv. For hvis der kun er plads til dem, der giver plads til alle, hvordan skal der så blive plads til Cecilie, der IKKE giver plads til dem, der ikke giver plads til alle.

  Den indlysende konklusion er naturligvis, at enten er der også plads til dem Cecilie ikke kan lide eller også er der nogen, der ikke er plads til. Uanset hvad hænger cecilies logik ikke sammen.

  Min analyse er som følger, at Cecilie ikke fatter selv meget enkle logiske sammenhænge og altså er dum som et vaskebræt.

  Kommentar by Mackety — 5. november 2013 @ 17:43

 22. De røde partier er masseindvandringstilhængere især af psudoflygtninge og lykkeriddere fra mena-lande. Denne form for kulturberigelse betales af de danske borgere f.eks. i form af mere kriminalitet og omfattende nedskæringer på pensionistområdet, skoler og på de syge.

  Kommentar by Filip — 5. november 2013 @ 17:45

 23. ..pseudoflygtninge…

  Kommentar by Filip — 5. november 2013 @ 17:54

 24. Det er biografen der har fjernet nazisternes propaganda. Og det er kun godt.

  Kommentar by Kong Gulerod — 5. november 2013 @ 18:26

 25. Og kong gulerødder hiver man op jorden spiser dem ,hvorefter man skider dem ud i toiletet

  Kommentar by notty — 5. november 2013 @ 18:45

 26. Hørte/så i DDR i dag, i kommentarudsendelsen efter den såkaldte spørgetime. Der var 2 kommunikerende kloge-Aager fra den talende klasse. De var enige om, at når man stemte, behøvede det ikke at dreje sig om kandidaternes POLITIK, det kunne fuldt så vel dreje sig om SYMPATI. Og det var vel-at-mærke lige så godt. (Mindst lige så godt, kunne man forstå).

  Så må jeg lige sige: ‘Cecilie der – hun ser da sød ud. Måske ikke så kløgtig, men jeg tror nu alligevel jeg stemmer på hende – hun ser sgu sød ud, synes du ikke søde Fritz?’

  Kommentar by Bastardo — 5. november 2013 @ 18:52

 27. De røde og de radigale masseindvandringstilhængere vil inkludere og integrere pseudoflygtninge og lykkesøgere. Repatrieringer er en langt bedre løsning.

  Kommentar by Filip — 5. november 2013 @ 18:54

 28. Bortset fra, at hun åbenbart er helt rundtosset, så kunne man nu godt fristes til at rykke hende lidt rundt. =/;-)

  Kommentar by Jochop — 5. november 2013 @ 18:55

 29. Hun ligner sgu da en kanin der spiser kong gulurødder

  Kommentar by notty — 5. november 2013 @ 19:08

 30. Pæn pige med en lille hjerne :)

  Kommentar by Spinner — 5. november 2013 @ 19:20

 31. Der skal lige billede på Hans Loberg :

  https://www.facebook.com/HHLJensen

  Kommentar by Spinner — 5. november 2013 @ 19:24

 32. Danskernes Parti er mere demokratisk end Enhedslisten. Prøv selv at sammenligne partiprogrammerne.

  Kommentar by Sigwar — 5. november 2013 @ 20:29

 33. @ 24.

  Det er sgu da ikke godt…. At censurere en betalt reklame et sted hvor kunsten burde blomstre i folk?

  Den blomstrer i mig i form af hvordan virkeligheden ser ud; Jeg er bare ikke på besøg i biografen og ville heller aldrig have set denne reklame hvis de ikke havde fjernet den.

  Kommentar by intetnavntak_22 — 5. november 2013 @ 20:31

 34. Hvis ikke man har set foredragene om venstrefløjens vold, blandt andet Kim Møller’s der også beskriver sammenhængen mellem Enhedslisten, AFA, Redox, Monsun, Modkraft og meget andet, skal man surfe hen på sappho.dk, hvor de ligger. Eller søge på youtube efter trykkefrihedsselskabet: Venstrefløjens vold, her er link til del 1
  http://www.youtube.com/watch?v=2eBEgfrGY00

  Kommentar by Nordsjælland — 5. november 2013 @ 23:06

 35. 149 fans. Det er jo til grin.

  Kommentar by Spinner — 6. november 2013 @ 00:50

 36. @26 Bastardo
  Klart, hun ser sku sød ud Bastardo, men plapre fissen er stadig mere landsskadelig en V og K samt deres vælgere(hvordan fanden det end er muligt).

  Kommentar by Fritz — 6. november 2013 @ 01:20

 37. > 21 Mackety
  Det er denne særegne kortsluttede “logik”, der er så karakteristisk for venstrerevolutionære personer, ikke mindst de kvindlige af slagsen (undskyld kvinder), hvad enten de kalder sig anti-fascister (og reelt er fascister), anti-racister (og reelt er anti-hvide racister) eller noget tredje, at den blotte tilstedeværelse af denne specielle logikbrist næsten er ensbetydende med, at personen er venstrerevolutionær.

  Kommentar by monse — 6. november 2013 @ 03:59

 38. En hjernevasket lille pige – endnu uden slør. Mon hun nogensinde lærer, hvad hun står for?

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2013 @ 07:47

 39. Venstrefløjen som helhed og skribent “venstrefløjen” især, aner ikke
  hvad de vil, og har ikke lært af over 100års fejlslagen politik.
  Deres idealsamfund er aldrig kommet til at fungere, Rusland anbringer
  politiske modstandere i et uhumsk og uopvarmet fængsel i ødemarken,
  eller der sker regulær likvidering.
  Hele østblokken i Europa ligner et bombet lokum, nu stømmer horder af
  ludfattige tiggere og kriminelle til vesten for at få del i vores velstand. “venstrefløjen” og Cecilie Schultz må gerne forklare os
  hvorfor de gamle kommunistlande ikke fungerer.
  Vi vil også gerne vide hvorfor Danmark skal være en kopi af et østeuropæisk kommunist-helvede, det giver sgu ingen mening at vi
  får skæld ud for at være kapitalister og facister, når det er os der trækker de gamle kommunistlande ud af fattigdom og diktatur.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 08:59

 40. Jeg vil nu kalde det omvendt racisme imod danskerne.
  Her er der en gruppe, der tilgode sættes i forhold til den egentlige befolkning.
  En gruppe, der får særregler.
  En gruppe, der tildeles førtidspension med den vuns, alt imens at danskerne skal ud i al mulig afprøvning, hvis de da kan få det og ikke ender på kontanthjælp.
  En gruppe man laver om på maden for.
  Og der kan forsættes…….
  Alt til ære for muslimerne, Det er sgu omvendt racisme!!

  Kommentar by x — 6. november 2013 @ 09:34

 41. http://nyhederne.tv2.dk/udland/2013-11-06-forsvundet-medlem-af-pussy-riot-overf%C3%B8rt-til-sibirisk-straffelejr

  Hvorfor er der ikke plads til alle i Rusland ?

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 09:45

 42. @

  http://nyhederne.tv2.dk/udland/2013-11-06-forsvundet-medlem-af-pussy-riot-overf%C3%B8rt-til-sibirisk-straffelejr

  Hvorfor er der ikke plads til alle i Rusland ?

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 09:45

  Hvad kommer det helt ærlig os ved??

  Kommentar by notty — 6. november 2013 @ 10:04

 43. notty
  det er yderst relevant i forhold til Cecilie Schultz´ bemærkning
  om at der skal være plads til alle
  Tre unge pigers i mine øjne ret uskyldig happening/protest mod systemet fører til indespærring i en rædselsfuld arbejdslejr
  langt ude i Sibirien.
  Når hun føler sig stødt over en valgreklame i en biograf, og forlanger den fjernet med den begrundelse at indholdet er skadelig
  for hendes børn, så er hun lige så intolerant som Putins styre.

  Hvis Enhedslisten opnår 90 mandater i Danmark vil en kritisk borger som jeg ende mine dage “in the middle of nowhere” 4000km øst for Moskva.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 11:57

 44. pussy oprørerne gjorde noget ulovligt ifølge russisk lovgivning,derfor ingen sammenligning

  Kommentar by notty — 6. november 2013 @ 12:16

 45. Det samme ville ske hvis man gjorde det samme i en mozke herhjemme

  Kommentar by notty — 6. november 2013 @ 12:21

 46. 38. Det vil kun ske under kulturberigelse. :)

  Kommentar by Tulle — 6. november 2013 @ 12:22

 47. “gjorde noget ulovligt”
  sådan siger et diktatur altid om noget der ikke passer ind i dens kram

  Cecilie Schultz siger det ikke direkte men hun vil sikkert gerne
  gøre det ulovligt at reklamere for Danskernes Parti

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 12:27

 48. Vil det sige, at biograferne fremover vil tage reklamer af programmet, som enkeltpersoner erklærer sig uenige i?

  Kommentar by Hodja — 6. november 2013 @ 12:42

 49. Sigwar: Danskernes Parti er ingenlunde demokratisk. I Deres program hyldes der førerprincippet, partiet er entydig diktatorisk, og antidemokratisk topstyret. Enhedslisten derimod er næsten hyperdemokratisk. Og det er en kendsgerning. Man bør informere sig, før man udgyder vrøvl.

  Kommentar by Salomon — 6. november 2013 @ 12:44

 50. 2012 blev en opstramning af den russiske lov om landsforræderi hastet igennem Dumaen. Definitionen af landsforædderi, der tidligere lød ”spionage eller anden assistance til en fremmed stat, som skader Ruslands eksterne sikkerhed”, er nu udvidet til også at dække ”finansiel eller rådgivningsmæssig assistance til en fremmed stat eller international organisation” [10]. Lovændringen kommer i kølvandet på Pussy Riot sagen, og EU’s udenrigspolitiske ordfører, Catherine Ashton, er bekymret over loven, og udtaler at ”den er vanskelig at implementere på en retfærdig måde”[11].

  ***
  Man gør alt for ændre loven EFTER Pyssy Riot´s optræden så de kan
  sendes til en KZ lignende arbejdslejr.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 12:57

 51. Cecilie Schultz´ børn må åbenbart ikke lære om demokrati, og se
  valgmateriale fra andre partier end Enhedslisten.
  Hjernevasken er igang.

  Mennesket er det eneste dyr der får undervisning i at parre sig.
  Jeg tænker på om Cecilie Schultz vil tage sine børn ud af seksualundervisning, fordi det er noget grimme noget de tager skade af.

  Diktaturs væsen er at kontrollere befolkningen, man kan sige for og imod alle partier, men i et demokrati har alle ret til at blive hørt,
  og vælgerne bestemmer, ikke Cecilie Schultz alene.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 13:07

 52. @ Kommentar by k.m.

  efter din udlægning så er alle lande diktaturer???

  Kommentar by notty — 6. november 2013 @ 13:21

 53. k.m,

  Happeningen bestod ikke (kun) i, optræden. Der blev tillige smadret religiøse effekter helt bevidst.

  Havde tøserne villet pisse på et kors eller noget lignende, havde de ikke behøvet gøre det lige præcis i en kirke.

  Salomon,

  Er der noget Enhadslisten ikke er, er det medlemsdemokratisk. Der sidder tydeligvis en lille junta, bestående af førerne fra de forskellige fraktioner og handlerne alle spørgsmål af, som så konfimeres af medlemmerne.

  Men i øvrigt kan vi andre være ligeglade med hvordan Enhadslisten køre deres butik, lige bort set fra, at de får lov til at viderekolpotere løgnen om at de er demokratiske, uimodsagt.

  Kommentar by Hans Und — 6. november 2013 @ 13:21

 54. #40

  Der er ikke noget der hedder omvendt racisme.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 6. november 2013 @ 13:32

 55. Hans Und
  Jeg ved ikke præcis hvor stor skade de tre piger har forårsaget,
  men kan du sige mig hvad straffen er herhjemme for at vandalisere
  en hel kirkegård ?

  Det er set flere gange den seneste tid at der bliver stjålet effekter
  fra gravsteder, og gravsten ødelægges systematisk.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 13:42

 56. @

  Hans Und
  Jeg ved ikke præcis hvor stor skade de tre piger har forårsaget,
  men kan du sige mig hvad straffen er herhjemme for at vandalisere
  en hel kirkegård ?

  Det er set flere gange den seneste tid at der bliver stjålet effekter
  fra gravsteder, og gravsten ødelægges systematisk.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 13:42

  Når de bliver fanget skal du nok få det af vide,men det er de jo ikke for det bliver sikkert ikke efterforsket grundigt nok,gad vide hvorfor??

  Kommentar by notty — 6. november 2013 @ 13:57

 57. k.m.

  Jeg snakkede engang med en fyr, der for 20 – 30 år siden havde deltaget i omfattende, altså langt udover en enkelt gravsten, hærværk af en jødisk begravelsesplads. 30 dage. – Jeg fik ikke af vide om der var nazistiske motiver bag, og har ingen ide om hvorvidt det er tilfældet eller hærværket blot var foråsaget af lyst til at smadre et eller andet.

  Omfanget var vist et smadret alter, a la Brorsons Kirke. Men egentligt ligyldigt. De er russere, dømt i Rusland, og i med seance skulle foreligge på video (youtube?) er der ingen rimelig tvivl om skyldsspørgsmålet.

  Kommentar by Hans Und — 6. november 2013 @ 14:11

 58. notty – Hans Und
  Jeg hæfter mig ved der blev indført en ny skrap terrorlov, EFTER
  Pussy Riot’s optræden, og efter min mening er straffen helt ude i hampen.

  Episoden viser hvordan Cecilie Schultz´ drømmesamfund tager sig af sine borgere.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 14:50

 59. Langt de fleste indlæg på Uriasposten er præget af stor alvor. Det er selvfølgelig ikke så underligt, når man tænker på hvilken situation vi befinder os i.

  Midt i alvoren er det dog befriende når der dukker er rigtig humorist op. En der virkelig kan stille tingene op, så det er umuligt at holde latteren tilbage.

  Jeg tænker her selvfølgelig på “Salomon” der i #49 skriver: “Enhedslisten derimod er nærmest hyperdemokratisk. Og det er en kendsgerning. Man bør informere sig, før man udgyder vrøvl.”

  Tak Salomon, det er virkelig stor humor. Jeg har stadig tårer i øjnene af latter.

  Kommentar by Binee — 6. november 2013 @ 15:10

 60. Binee

  Humoristen har da aldrig læst Danskernes partiprogram. Hen plaprer bare løs af klicheerne.

  Og har heller ingen anelse om, at det er troikaen i EL, der suverænt bestemmer det hele.

  Partiets folketingsmedlemmer skal hele tiden løbe til troikaen, for at få sanktioneret finanslovsforhandlingerne

  Og det finder nikkedukkerne sig i.

  Men festligt at vælgerne foretrækker Barbiedukker fremfor indhold.

  EL’s nye slagsang http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

  Kommentar by tavsen — 6. november 2013 @ 17:52

 61. @Binee og @tavsen

  Før i pluder løs, burde i informere jer, DP’s vedtægter er dyb antidemokratiske, opbygget efter førerprincippet, desuden indeholder DP’s program nogle gyselige krav om “udlændinge” , der kun lader sig gennemføre gennem progrom og udryddelse. Hvad forsvarer I egentlig her ? I, og Møller giver her platform til en udansk, antidemokratisk og i grund og bund terroristisk bevægelse. Som iøvrigt i andre demokratiske europæiske lande p.g.a. disse vedtægter omgående ville blive lukket.

  Shalom!

  Citat:

  § 5. Partiets ledelse

  Danskernes Parti har ledere af navn og af gavn. Det betyder, at enhver leder og tillidsmand nyder fuld autoritet og dermed også fuldt ansvar indenfor det ansvarsområde denne er blevet tildelt.

  5.1 Udnævnelse af ledere og tillidsmænd

  Enhver leder- og tillidspost tildeles af den nærmeste overordnede
  Alle nye ledere og tillidsmænd skal godkendes af partilederen inden de bliver udnævnt
  Ledere og tillidsmænd udnævnes på baggrund af deres karakter og evner samt indsigt i og god forståelse for partiets synspunkter
  5.2 Lederes og tillidsmænds ansvarsområder
  Der kan udnævnes ledere og tillidsmænd for varetagelse af diverse opgaver. Bliver der udnævnt en tillidsmand eller leder, hvis ansvarsområde ikke er defineret i partivedtægterne, skal dennes nærmeste overordnede give vedkommende en udførlig instruks i forhold til pågældende leders eller tillidsmands ansvarsområde. Først når en ny leder eller tillidsmand har forstået sit ansvarsområde kan vedkommende udnævnes. Viser det sig senere, at lederen eller tillidsmanden alligevel ikke har forstået sit ansvarsområde er det ene og alene dennes eget ansvar.

  En leders eller tillidsmands definerede ansvarsområde er at sammenligne med en fuldmagt. Ansvarsområdet må derfor ikke overskrides, ligesom det altid skal varetages efter bedste evne.

  En tillidsmandspost kan være „ledelsesmedlem” uden, at denne har yderligere ansvar end ledelsesarbejdet. Er betegnelsen en anden vil ansvarsområdet typisk følge betegnelsen.

  5.3 Fratagelse af ansvarsområde
  Hvis en leder eller tillidsmand forsømmer eller træder ud over sit ansvarsområde kan denne fratages sit ansvar. Lederen eller tillidsmanden kan tillige fratages sit ansvar, hvis denne gennem sit virke, politisk eller civilt, kan forvolde skade mod partiets omdømme.

  Fratagelsen af ansvarsområde meddeles mundtligt eller skriftligt af partilederen eller en af partilederen udnævnt tillidsmand.

  5.4 Udnævnelse af partileder
  Danskernes Partis leder vælges på baggrund af dennes karakter og evner.

  Partilederposten tildeles på ubestemt tid og ophører på partilederens egen foranledning eller gennem afsættelse (se punkt 5.6).

  Partiledelsen afgør ved majoritetsvalg, hvem der skal udpeges som partileder.

  5.5 Partilederens ansvarsområde
  Det er partilederens ansvar at organisere Danskernes Parti på den mest optimale måde, således at partiet kan realisere sine mål og delmål.

  Partiets leder udpeger de ledere, som er lige under denne, mens partilederen skal godkende de lederemner som andre ledere har indstillet, før de nye ledere kan udnævnes.

  Det er partilederen, der sætter den politiske dagsorden i Danskernes Parti. Derfor skal alle former for ekstern kommunikation godkendes af partilederen, eller af en af partilederen udnævnt tillidsmand, inden det kan kommunikeres under Danskernes Partis navn.

  Partilederen har vetoret i alle sager med undtagelse af egen afsættelse. Udpegelse af ledere kan være en uddelegeret opgave, men partilederen kan godt udpege en leder egenrådigt. Kandidater til et hvilket som helst valg udpeges af partilederen eller en tillidsmand.

  Ved tvivl om ansvarsfordeling i et hvilket som helst spørgsmål vil partilederen til enhver tid være den øverste myndighed.

  Er der udnævnt en vicepartileder træder denne i stedet for partilederen ved partilederens fravær. Strider vicepartilederens handlinger imod partilederens dagsorden kan partilederen dog uden videre omstøde disse.

  5.6 Afsættelse af partileder
  Partiets ledelse kan ved 5/6-flertal afsætte partilederen, hvis denne har forsømt sit ansvar, forbrudt sig imod partiprogrammet eller ved uvederhæftig opførsel, politisk eller civilt, har ydet skade mod partiets omdømme.

  Ethvert medlem af partiledelsen kan til enhver tid indkalde til ekstraordinært ledelsesmøde med det formål at afsætte partilederen. Afsættelsen og udpegelse af ny leder skal være de eneste punkter på mødets dagsorden.

  Afsættelse af partilederen skal opfølges med en udpegelse af en ny partileder.

  5.7 Partiledelsen
  Danskernes Partis ledelse udpeges af partilederen.

  Citat slut.

  Kommentar by Salomon — 7. november 2013 @ 10:53

 62. Desuden synes jeg, at den sexistiske, og diskriminerende omtale af Cecilie, der fremgår af nogle bidrag her, er under alt kritik. Det er da tilladt er være af anden mening, men den militante omtale af en ung, kvindelig, og modig, medborger, er under alt niveau.

  Kommentar by Salomon — 7. november 2013 @ 11:40

 63. 62,

  Det er da godt det bare er noget du “føler”.

  Sexisme og diskrimination er i lighed med en syndflod af andre marxistiske begreber, f.eks. “kritisk teori”, kolonialisme etc etc, ligegyldige gummibegreber, som ligeså ligegyldige marxistiske teoretikere har udviklet, for at bedrive propaganda.

  Som oftest for at undgå egentlig argumentation og inddragelse af emperi.

  Når man udsættes for det, bør man starte med at bede den der bruger sådanne begreber definere dem.

  Kommentar by Hans Und — 7. november 2013 @ 13:09

 64. definér så EMPIRI for de uvidende, hr. Und. (altså korrekt stavet)

  *ROFL*

  Kommentar by Salomon — 7. november 2013 @ 13:40

 65. @ Salomon

  FLOT, nu har du bevist, du kan copy-paste.

  Kan du så også bevise, du kan læse? :-)

  Hvori består det udemokratiske, at en partistifter er leder?

  Men 5/6-flertal lyder mystisk, hvad er der sket med almindelig procentregning? En sjettedel må betyde, at ledelsen udgør et antal, der er deleligt med tallet!

  Men jeg forstår udmærket din fascination/misundelse af en Fører. Dit store idol Hitler, var jo national-socialist. Og efterlevede Marx til punkt og prikke.

  Når socialismen har sejret, afskaffer man demokratiske valg. For det er lig med kontra-revolution.
  Ifølge Marx

  Og jeg giver ikke en skid for dine kvababbelser vedrørende sexisme. På den front har ENHADSLISTEN aldrig holdt sig tilbage, hvis ikke de smukke kvinder bekendte sig til din menighed.

  Hvis du tør, kan du se fremtiden for dine Barbiedukker http://www.youtube.com/watch?v=Ez2YBuUp_-I
  er det ikke dejligt, at se dine venner vise deres mentalitet for fuld udblæsning?

  I øvrigt underligt socialismen altid spiller fallit. I det socialistiske Venezuela er der nu kommet så mange socialistiske røvhuller, at der er mangel på toiletpapir.

  NØJAGTIGT som jeg oplevede i DDR først i 70’erne.

  Kommentar by tavsen — 7. november 2013 @ 18:46

 66. og hvis du kan læse, er der lidt mere anskuelsesundervisning i EL’s antidemokratiske natur

  NIKKEDUKKERNES VAGTPARADE
  http://www.information.dk/316857
  Regeringen reddet af et enkelt medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse

  Regeringen kan fremover få svært ved at få Enhedslistens støtte til sine finanslove. Denne gang er det reelt kun ét medlem af partiets hovedbestyrelse som har sikret flertallet. Samtidig er Liste Ø kastet ud i selvransagelse efter finanslovaftalen..

  Kommentar by tavsen — 7. november 2013 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper