4. november 2013

Venstreradikale Erik Storrud: Hærværk mod valgplakater er mere demokratisk end traditionel valgkamp

Forleden fik venstreradikale Erik Storrud taletid på P1, og her fortalte han i længder om hvorledes sytten anholdelser og fire fængslinger (herunder for æggekast mod Anders Fogh Rasmussen, 2002) havde gjort ham til et bedre mennesker. Med en umiddelbar fortid som talsmand for Socialistisk Ungdomsfront på Amager, har han dog stadig en forkærlighed for det anti-parlamentariske. Enhedslisten kritiserer systemet, SUF gør resten.

Endnu et logikhæmmet indlæg af Erik Storrud på Modkraft.dk – Om hvorfor hærværk mod valgplakater egentlig kan være mere demokratisk end traditionel lovlig valgkamp (3. november 2013)

“I år har Rasmus Jarlov efter eget udsagn fået hevet 700 valgplakater ned. Dette får ham straks i pressen hvor han kan konspirerer om at det er venstrefløjens skyld. Jeg tror ikke nødvendigvis at det er venstrefløjen der har været ude at pille hans plakater ned. …

Men hvorfor skal man egentlig overhovedet have dårlig samvittighed over at hive valgplakater ned i første omgang? Hvorfor er det demokratisk at lade politikere fra højre og venstre hænge på lygtepæle og belure os hver gang vi går i Netto? …

Idéen med valgplakater er at give partierne en lige mulighed for at blive eksponeret overfor befolkningen. Derfor er der regler for hvor og hvornår de må hænges op osv. Dette er de demokratiske spilleregler bag valgarrangementet. Men hvis formålet er at sikre alle partier lige mulighed for eksponering hvorfor tillader man så partierne at købe reklamer og annoncer? …

Eftersom det er partiernes økonomiske midler der afgører hvor meget de har råd til at reklamere betyder det i realiteten at de riges venner altid vil vinde eksponeringskapløbet. Eftersom det er de liberale og højreorienterede partier der reklamerer mest kan det efter min mening ikke betragtes som udemokratisk at pille deres valgplakater ned. Det er blot et forsøg på at tage demokratiet tilbage…

(Enhedslistens valgreklame 2013, Den hemmelige partistøtte; Youtube)

“Virksomheder og erhvervsklubber overfører hvert år i hemmelighed millioner af kroner til Folketingets partier. De lyssky pengestrømme vokser: I 2007 fik partierne i alt 49 mio. kr. I 2011 fik de 82 – næsten dobbelt så meget. Tre fjerdedele af pengene gik til højrefløjen.” (Enhedslisten, Pengeklubberne.dk)

(Hærværk rettet mod kandidat for Dansk Folkeparti, Bornholm, 2013; Mere)

Oploadet Kl. 14:38 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52664/trackback

20 Comments »

 1. Tror jeg stemmer på hende :)

  Kommentar by Kratos — 4. november 2013 @ 14:51

 2. Jeg synes den gode storrud skulle ud og se valgkampen i virkeligheden, i den valgkamp jeg er del i, har vi fået et beløb til plakater fra lokalforeningen, der er trykt fælles brochure i ca 2000 eksemplarer og der er lavet en konkurrence, alt der ud over er af egen lomme. Over for det kan man så se, at LO stiller grillpølser og fadbamser gratis til rådighed, der bliver holdt særlige vælgermøde i fagbevægelsens lokaler, man har råd til at leje butikslokaler og alle kandidater har plakater og flyers i store mængder, samt massevis af hjælpere til at køre rundt og hænge det op (flere timer før det var lovligt). Jeg vil tro at den gode anti-demokrat ville korse sig, hvis han vidste hvor meget hans fagforbund smider i røven på selv den største tosse der kan samle 20 stillere og komme på en rød liste. I min by er det altid de røde der har mest i lygtepælene, har flest gadearrangementer med fri udskænkning og deres eget backing kor til alle vælgermøder så man ikke får de forkerte spørgsmål, så snak om skævt når de 60% fagligt aktive der støtter V-O skal betale for at deres fagbevægelse puster valgbudgetter op så almindelig mennesker ikke har en chance. jeg har sparet op i to år for at have midler til 3 ugers kamp, mine kollegaer i S må ikke selv spæde i kassen for ikke at lave en intern krig, men har stadig mere at lege med end mig.
  Rygter fra folketingsvalgkampen for to år siden, sagde at en top sosser med maling på fingrene (hint hint) fik betalt to fuldtidshjælpere i en fagbevægelse til at køre hendes kampagne, mens hun stod og angreb VK for at flyde i de riges penge. Hykleriet vil ingen ende tage på den udemokratiske fløj

  Kommentar by broholm (ordblind) — 4. november 2013 @ 15:06

 3. Åh, ha ha, det var faktisk den røde argumentation, jeg forudsagde for en uge siden: http://www.180grader.dk/Krimi/hundredevis-af-valgplakater-revet-ned-politik#c616276

  Hvor er de røde dog forudsigelige.

  Kommentar by Bob Glitter — 4. november 2013 @ 16:04

 4. Erik Storrud er selvskreven som nyhedsoplæser i Nord Koreas stats-TV
  mage til fjols skal man lede længe efter

  Kommentar by k.m. — 4. november 2013 @ 16:15

 5. -> Bob Glitter

  Måske Enhedslisten vil ansætte dig som kampagneleder. Først må du selvfølgelig straffe nogle racistiske vinduer eller lignende, så de ved at de kan stole på dig.

  Kommentar by Kim Møller — 4. november 2013 @ 16:25

 6. Hvor er Pussy Riot´s rettigheder under Putins røde regime ?
  En af de tre piger der lavede en uskyldig happening er væk, kan det tænkes hun ligesom mange andre systemkritikere forsvinder sporløs (likvideres)

  Vi kan få samme forhold her hvis Storrud og Co. får magten,

  Kommentar by k.m. — 4. november 2013 @ 17:11

 7. Hans anti-demokratiske retorik er enestående.

  Han er vred over at partierne, formodentlig også EL, får millionvis af “hemmelige og lyssky” Kroner, men mest vred over at 3/4 går til højrefløjen.

  De røde skyder sig selv i foden for hver eneste sætning de udtaler :)

  Kommentar by Santor — 4. november 2013 @ 18:03

 8. Jeg må også finde mig i at opstillede for enhedslisten kikker på mig fra deres pladser i lygtepælene. Det finder jeg uæstetisk, men jeg kravler da ikke op og flår dem ned.
  Jeg nøjes med at glæde mig over at de, forhåbentligt, bliver pillet ned efter den 19 November.
  Alt andet lige så respekterer jeg da at Enhedslisten hænger i lygtepælene, men det får mig under ingen omstændigheder til at stemme på dem.

  Kommentar by Robert R — 4. november 2013 @ 18:43

 9. I et normalt land, så havde Erik Stortude siddet i et lille hul og drømt sig tilbage til den tid inden at han blev en venstreorienteret voldspsykopat, men i dagens Mohammedanmark går alle psykopater frit rundt med adgangskort til samtlige medier. Og ca. 80% af danskerne syntes at det er helt i orden, LORTELAND.

  Kommentar by Fritz — 4. november 2013 @ 18:44

 10. Er der ikke noget med at de venstreorienterede iranere fik rigeligt med plads i lygtepælene efter at Khomeni kom til magten…det skulle ikke hedde sig at han var utaknemmelig for deres hjælpende hånd med at få magten

  Kommentar by jønne — 4. november 2013 @ 19:36

 11. @10 Jønne

  Tror du det er muligt at få hentet Khomeni her til landet, evt. i en ny udgave, da den gamle nok er blevet lidt støvet. Det vil hjælpe gevaldigt på den danske økonomi at få hængt de røde til tørre, eneste minus er, at der ikke er så mange lygtepæle i new Libanon aka København.

  Kommentar by Fritz — 4. november 2013 @ 20:10

 12. k.m. (#6): Ja, undskyld, men du taler som du har forstand til. “Pussy Riot” står på samme side som den voldsdømte Erik Storrud, men kun Rusland slår hårdt ned på bøllerne.

  Kommentar by Martin Kasler — 4. november 2013 @ 20:34

 13. Stortud har glemt at kreditere Bob ved et link eller en citat henvisniger.

  Da han slet ikke kan eller vil tænke, kan det udelukkes at det er noget han selv har fundet på.

  Kommentar by Hans Und — 4. november 2013 @ 21:00

 14. SA ville næppe være uenig med Storrud :(

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 4. november 2013 @ 21:46

 15. Det beviser at folk der stemmer rødt tænker med en hvis bagdel, det giver ingen logisk mening det den fløj står for, hverken menneskeligt eller politisk. Kun folk der synes om sammenbrud og nedbrydelse af hidtil velfungerende samfund kan i dag være røde, det er en meningsløs fordummende tilstand at være i. Globalisering f.eks. burde få dem til at tænke helt modsat og beskytte sikkerheden, eftersom rød ideologi jo betyder at kigge drømmende bagud, men nej kaoset omfavner de.

  Kommentar by LarsB — 4. november 2013 @ 21:58

 16. Ja der er intet logisk i galskaben, men de gale har stor tilslutning i Hovedstaten og det vil de også få til næste valg. Også sinken Stampe og Anna dum som en dør vil få jublende tilslutning.

  Morale: Endnu engang. Befolkningen får den udvikling de vil. Det varer længe før der sker forandring og så er det for sent. Endnu engang: Aben skulle været blevet i træerne.

  Hvor er Li og Falkeøje. Er falkeøje faldet på ærens mark!!

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 5. november 2013 @ 03:37

 17. En asylansøger fra sudan kaprede mandag aften en bus vest for Lillehammer i Norge og gik amok med kniv. Alle tre passagerer ombord blev dræbt.

  Nej hvor er jeg rasende. Ikke mindst på de venstreorienterede psykopatiske analfabeter som ikke kan se, hvad det er for et samfund vi får i fremtiden. Hvorfor er hjerneaktiviten konstant i forfald? Han får sikkert asyl.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 5. november 2013 @ 07:05

 18. #16 kurt, hende Anna Mee fik kun 837 personlige stemmer ved sidste kommunalvalg.

  http://www.information.dk/249738

  Kommentar by Hr. Naturli' — 5. november 2013 @ 08:56

 19. Men med Storruds logik var det vel også rimeligt, om venstres ungdom, Konservativ ungdom, DF’s ungdom eller andre tog ud og brændte ungdomshuset på Jagtvej ned i sin tid?

  Jeg mener, de røde unge får og fik jo mange flere midler end borgerlige unge til huse og alternative dit og dat?

  Kommentar by cicero — 5. november 2013 @ 09:43

 20. TV2 Lorry har lige kørt historien inkl. interview med en tosset Storrud og en velformuleret Jarlov.

  Som sidebemærkning blev det nævnt at venstrefløjen i Kbh. har 6 gange flere mange penge til at føre valgkampagne for end højrefløjen.

  Kommentar by Hertz — 5. november 2013 @ 20:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper