6. november 2013

Antifa i Danmark, Sverige, Grækenland: Manglende dialog, hærværk, vold, bomber, iskolde likvideringer…

Der er store forskel på ‘antifascisme’, også internt i EU. Hvor venstreekstreme Cecilie Roed Schultz tidligere i dag forlod en debat på et gymnasium fordi en kandidat for Danskernes Parti deltog, så går de noget længere i Sverige, hvor menige medlemmer af Sverigedemokraterna får sprængladninger under biler og formanden angribes fysisk til åbne arrangementer.

I Grækenland går de hele vejen. Her et screencap fra en af to offentliggjorte overvågningsvideoer der viser hvorledes en hætteklædt person skyder to vagter foran Golden Dawns hovedkvarter i Athen. Først fra 5-6 meters afstand, senere flere gange på klods hold, herunder mod den ene af de to, der allerede ligger fladt på asfalten. Det hele tager 3-4 sekunder. Sådan ser en likvidering ud. Man kalder det antifascisme.

(To Golden Dawn-medlemmer likvideres, Athen, 1. november 2013 ; Youtube, Vimeo)

“Golden Dawn har gentagne gange bedt politiets beskytte vore lokale kontorer, som var blevet ramt og var permanente mål for terrorister. Regeringen ikke alene afviste dette, men fjernede den eksisterende politibeskyttelse.” (Golden Dawn, pressemeddelse, 1. november 2013; red. Google-oversættelse, se evt. ITV)

Oploadet Kl. 15:43 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52739/trackback

18 Comments »

 1. Underligt, hvordan den anden Golden Dawn-mand bare fryser og vender ryggen til. Han laver en Villy Søvndal, og det koster ham livet.

  Jeg kan ikke se noget på youtube-videoen, kun lidt løberi.

  Kommentar by Henrik — 6. november 2013 @ 16:11

 2. Jeg respekterer hvis Cecilie Schultz bliver valgt, men håber ikke
  hun gør, med sin barnlige “dig kan jeg ikke lide” attitude.

  Vi har rigelig af hendes “dukkeLise” typer i folketinget, nogen som
  er valgt på lovlig vis, men som inderst inde ikke respekterer demokrati

  Kommentar by k.m. — 6. november 2013 @ 16:13

 3. Dette er åbenbart hvad der sker i et samfund, hvor meningseliten har mistet jordforbindelsen og anskuer verden med ideologisk udgangspunkt i social konstruktivisme… Politikere, journalister og kulturradikale har mistet deres berettigelse….
  Velkommen til et Europa der har kørt sig selv af sporet… Velkommen til den samlede buket af MSM som har spillet fallit… Og hylder det ekstremt intolerante, hylder (anti)Fascisme, rascisme og (inter)nationalsocialisme… Bare de kalder sig “venstreorienterede” så kan de slippe afsted med antidemokratiske holdninger og i sidste åbenbart også med mord….
  Velkommen til en virkelighed hvor politikere kan smide 100’er af milliarder ud af vinduet og journalisterne nævner det ikke… Men Guds Nåde Trøste dig… Hvis du som borgerlig… køber en fadøl forbindelse med arbejdsmøde…. Så er den samlede presse på barrikaderne i uge og månedvis… JOURNALISTER er i sandhed denne verdens bærme..

  Betydninger: BÆRME
  1.bundfald i vin eller øl der ikke er tilstrækkeligt filtreret
  2.affaldsprodukt der fremkommer ved destillering af alkohol anvendes efter inddampning i kreaturfoder
  3.OVERFØRT gruppe af usle, ringeagtede og udstødte personer
  SPROGBRUG gammeldags nedsættende
  SYNONYM udskud SE OGSÅ pak

  Kommentar by ny kommentator — 6. november 2013 @ 16:16

 4. Når Projekt Antifa kalder repræsentanten for Danskernes Parti ‘Topnazist’, må der være tale om injurier i lovens forstand.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 6. november 2013 @ 16:39

 5. -> Henrik

  Se Vimeo-videoen (som screencappet er fra).

  Ang. Cecilie Roed Schultz

  Enhedslisten og Danskernes Parti ligner vel hinanden meget, også i demokratisk henseende, og sådan lidt overordnet, så er det selvfølgelig kun godt partierne fungerer parlamentarisk og bliver en del af den politiske debat.

  Enhedslisten vil afskaffe Grundloven ved en (voldelig) revolution, med alt hvad dertil hører af totalitarisme, og direkte konsekvenser for politiske modstandere. Danskernes Parti vil så vidt jeg kan forstå bevare Grundloven, men vil omvendt gøre vold mod intentionen i samme ved at fratage folk statsborgerskaber og udvise statsborgere i flæng med udgangspunkt i ‘blodets bånd’.

  Hvis Enhedslisten eller Danskernes Parti fik magt som de har agt, så ville det uværgeligt medføre borgerkrig. Jeg har selvfølgelig mest sympati for sidstnævntes slutmål (monoetnisk/monokulturel nationalisme er trods alt bedre end kommunistisk diktatur, for hvid nationalkonservativ i 40’erne), men målet må være at minimere brugen af vold.

  Dansk Folkeparti har som Uhrskov ofte pointerer, ikke leveret varen – men omvendt, så handler det om internationale strukturer, og 25 år forsinkelse i forhold til Sverige, kan vise sig at blive en ret så afgørende forskel… Det håber jeg på. Vold for at undgå vold, virker uigennemtænkt. Borgerkrig er ikke for sjov.

  Kommentar by Kim Møller — 6. november 2013 @ 16:52

 6. Har ikke tid – jeg hentydede til denne artikel på Projekt Antifa.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 6. november 2013 @ 16:55

 7. De er ikke anti noget som helst. De er voldsbøller og samfundsnassere. De burde tages under kærlig behandling. Men DhimmiRadioen og alle humanisterne har travlt med at forsvare deres asociale adfærd. Hvis man har født børn som dem, bør man skamme sig alvorligt.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2013 @ 17:03

 8. Nu mangler vi bare et indlæg fra venstrefløjen

  Kommentar by notty — 6. november 2013 @ 17:57

 9. Er jeg den eneste der undrer sig over mediernes dækning i denne sag.

  Jeg har læst om likvideringerne, men kun i kortfattede notitser. Da en venstreekstremistisk rapper blev myrdet for nylig var det derimod en rigtig historie i danske medier. Og grækernes efterfølgende forsøg på at forbyde Golden Dawn m.m. blev også rapporteret i danske medier selvom græsk indenrigspolitik normalt ikke fylder meget.

  Det er rimeligt nok at dække volden der udgår fra Golden Dawn, men det er da forvrængende ikke at rapportere om vold fra den anden side. Det kommer til at fremstå som om Golden Dawn er en samling ekstremister der er opstået og opererer i et tomrum.

  Kommentar by Superman — 6. november 2013 @ 18:43

 10. Lige præcis superman. Det er groteskt at medierne er så ensidige.

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 6. november 2013 @ 19:11

 11. Jeg læste på nettet (husker ikke lige hvor), hvor en Græker skrev, at årsagen til at myndighederne og venstrefløjen nu går så hårdt efter Golden Dawn er, at man har indset, at blød totalitarisme ikke længere virker. Forholdene i Grækenland er efterhånden så ekstreme, at folk er ligeglade med, at blive udskammede som racister, nazister og fascister. Det var blevet almindeligt, at arbejdere, skolelærere, butiksdrivende, landmænd etc. rejste sig op i forsamlinger og stolt proklamerede sig som nationalister. Når folk ikke længere kan kontrolleres med ord tyr systemet til vold eller tillader venstrefløjen at udøve vold.

  Kommentar by Sigwar — 6. november 2013 @ 21:10

 12. Superman: En ting er, at det her er to højreradikale der er blevet myrdet, ikke en venstreradikal selverklæret morder (“Killah-P” = “Morder-P”). Det har klart noget at skulle sige.

  Rent nyheds-mæssigt er der især en ting der gjorde, at Killah-P-sagen blev større: det kunne hægtes op på folk med navne og ansigter, enda folk der havde en vis magt og var parlamentsmedlemmer. Mordet på de to GD-folk er begået af ukendte, og ud over at de to er døde ved vi reelt meget lidt. Man kan spekulere lidt i at det er venstreekstremister, men uden ben at koge suppe på bliver der ikke kogt suppe.

  Kommentar by Henrik — 6. november 2013 @ 21:33

 13. 5. Kim Møller: “Dansk Folkeparti har som Uhrskov ofte pointerer, ikke leveret varen – men omvendt, så handler det om internationale strukturer, og 25 år forsinkelse i forhold til Sverige, kan vise sig at blive en ret så afgørende forskel… Det håber jeg på. Vold for at undgå vold, virker uigennemtænkt. Borgerkrig er ikke for sjov.”

  Godt skrevet Kim møller, det er bare imellem 40-70 år forsent, lidt forskelligt af hvor hurtige de har været til at udhule demokratiet og udforme systemet på en måde som gør at alle partier skal have den samme dagsorden.

  9. Superman: “Er jeg den eneste der undrer sig over mediernes dækning i denne sag.”

  Nej det er du ikke.

  Kommentar by intetnavntak — 6. november 2013 @ 22:08

 14. @

  Rent nyheds-mæssigt er der især en ting der gjorde, at Killah-P-sagen blev større: det kunne hægtes op på folk med navne og ansigter, enda folk der havde en vis magt og var parlamentsmedlemmer. Mordet på de to GD-folk er begået af ukendte, og ud over at de to er døde ved vi reelt meget lidt. Man kan spekulere lidt i at det er venstreekstremister, men uden ben at koge suppe på bliver der ikke kogt suppe.

  Kommentar by Henrik — 6. november 2013 @ 21:33

  havde det været omvendt havde GD allerede fået skylden og det havde kørt som breaking news

  Kommentar by notty — 7. november 2013 @ 00:13

 15. I Sverige kallas det “extremistkriget” när vänsterextremister igen och igen angriper högerextremister. Angreppskrig, kanske.

  Granskningen visar att både poliser, åklagare och domstolar ser annorlunda på brott som utförts av höger- och vänsterextremister.

  Vänstervåldet har inte tagits på samma allvar, enligt flera poliser som uttalar sig i torsdagens Eskilstuna-Kuriren. Den bilden bekräftas av såväl domar som polisutredningar och åklagarbeslut från extremistkrigets början, som tidningen tagit del av.

  Mönstret är inte unikt för Mälardalen. När tidningen Göteborgs-Posten granskade vänstervåldet i Västra Götaland under tre år i mitten av 00-talet fann man 180 anmälningar. 179 av dem hade lagts ner. Många samma dag som de kom in.

  I onsdagens Eskilstuna-Kuriren visar vi att de ledande och mest aktiva vänsterextremisterna i Mälardalen kommer från välbärgade och ordnade hemmiljöer. Flera av dem har inflytelserika föräldrar, och ungdomarna själva framhåller gärna sin bakgrund i förhör med polisen.”

  h t t p://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.1928782-ek-tv-extremister-togs-inte-pa-allvar

  Attack på öppen gata mot en utlänning som enligt vänsterextremisterna skall ha burit en “rasistisk” tröja
  h t t p://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.1937188-har-attackeras-turist-av-vansterextremister

  Kommentar by Jonny — 7. november 2013 @ 00:46

 16. […] Der er store forskel på ‘antifascisme’, også internt i EU. Hvor venstreekstreme Cecilie Roed Schultz tidligere i dag forlod en debat på et gymnasium fordi en kandidat for Danskernes Parti deltog, så går de noget længere i Sverige, hvor menige medlemmer af Sverigedemokraterna får sprængladninger under biler og formanden angribes fysisk til åbne arrangementer. Antifa i Danmark, Sverige, Grækenland: Manglende dialog, hærværk, vold, bomber, iskolde likvideri… […]

  Pingback by En antifacistisk likvidering « Snaphanen — 7. november 2013 @ 11:37

 17. k.m. — 6. november 2013 @

  ingen grund til at respektere antidemokratiske Barbie-dukker, der udvandrer med primadonna-nykker

  acceptere deres evt. valg må være rigelig

  Kommentar by tavsen — 7. november 2013 @ 19:23

 18. Man er enten for eller imod befolkningsudskiftningen, og enten anerkender man at danskerne er et folk, eller også gør man ikke.

  Danskernes Parti er det eneste parti, der ikke vil inkludere de hundredtusindvis af fremmede, partiet som frabeder sig integration og som ikke med selvpåførte skyklapper lader som om der ikke findes et dansk folk.

  Dansk Folkeparti kan give alle de statsborgerskaber de vil og øse milliarder ud til de fremmede som hidtil, og forhåbentlig vil disse misgerninger give yderligere vind i sejlene til Danskernes Parti. Det er beskæmmende at læse Kim Møller sammenligne DP med Enhedslisten. Jeg er tidligere Z’er, andre er DF’ere og der foregår en positiv samling af forskellige nationale aktører.

  Vist vil hævdelsen af vores land med den stærkt nødvendige fratagelse af statsborgerskaber give uro, men det er IKKE et argument for at smide Danmark på møddingen ved at kalde fremmede bosættere for ‘danskere’. Et papir gør ikke det nye flertal dansk, men det lægger et tungt ansvar på dem der støtter kursen. Det må da være selvbedrag eller fejlinformation, der får Kim Møller til at pensle Danskernes Parti som voldelige eller antidemokratiske, når dette jo ganske enkelt er løgn. Skammeligt.

  Kommentar by Schütte — 9. november 2013 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper