9. november 2013

Venstreekstreme på lægterne i Malmø – Charlotte Johannsen, Showan Shattak…

En af de tiltalte i den af Anklagemyndigheden ankede AFA/Redox-sag, er Fredericia-baserede ABT, der som AGF-fan ofte ses på Århus Stadion i selskab med faren Henning H., der lagde lokaler til Redox-serveren i privaten. At venstreekstreme også huserer i fodboldmiljøer kunne man se mandag i forrige uge, da Malmö FF vandt det svenske mesterskab med en 2-0 sejr over Elfsborg i Borås.

Efter sejren fyldtes banen af glade Malmø-fans, herunder danske Charlotte Johannsen (Redox-kilde, tidl. Rød Ungdom), ironisk nok, lidt til højre for ‘Supras Malmö’-medlemmet Showan Shattak, der ifølge svenske blogs er hyppig deltager i konfronterende moddemonstrationer. På Facebook huserer han i den danske AFA-gruppe Projekt Antifa under navnet Showan Ebadi.

(Charlotte Johannsen, Borås, 28. oktober 2013); Youtube)

(Showan Shattak alias Showan Ebadi; Facebook)

Oploadet Kl. 13:04 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52836/trackback

10 Comments »

 1. Charlotte Johannsen tænder vel på at blive brugt af folk med, eller næsten med, jøde-blod på hænderne?

  Var det Marchen Neel Geertsen der var hendes REDOX kontakt person, eller var hun blot renskriverske?

  Kommentar by Hans Und — 9. november 2013 @ 13:13

 2. Hun er ikke en skid anden end en landsforræder – det er hvad hun er!
  Unge kvinder – jamen altså….

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2013 @ 14:06

 3. Når man ved hvordan islamister ellers opfører sig over for dyr, falder baggrundsbilledet på showman attacks profil på en tør klippegrund.

  Kommentar by Lisbeth — 9. november 2013 @ 14:43

 4. @ Lisbeth: Du skal se, han er bare i gang med at lulle katten i søvn, så han kan slå den ihjel senere. Der er vel en grund til, han har en AK47 over skulderen…

  PS: Han har taget lidt på, ham Showan Ebadi…eller hvad?

  Kommentar by Henrik — 9. november 2013 @ 15:06

 5. -> Henrik

  Charlotte Johannsen er lidt til højre for Showan Ebadi. Den kraftige mand i baggrunden er til venstre for CJ ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 9. november 2013 @ 15:10

 6. @4 Han er ude og finde lidt kød til kebabspyddet, det polske “halalkød” kan de jo ikke stole på mere.

  Kommentar by NulTolerance — 9. november 2013 @ 15:38

 7. Godt set. Hvem det så var :)

  Kommentar by Santor — 9. november 2013 @ 18:09

 8. @Henrik

  Du har sikkert ret. Der er sikker madmangel alligevel når oprører og andet ros forhindrer “velgørenheds” organisationer med at komme med mad til lokal befolkningerne.

  Kommentar by Lisbeth — 9. november 2013 @ 20:06

 9. Den samme mand som omtales i denne artikel blev stukket ned med kniv af en flok nazi-svin under en demonstration for homo-rettigheder for en uge siden. Skålede Uriaspostens læsere bagefter?

  Kommentar by P. Aagaard — 22. marts 2014 @ 13:33

 10. -> P. Aagaard

  Jeg bloggede om sagen her: http://www.uriasposten.net/archives/55471, og gengav politiets udgave af det den yderste venstrefløj lancerer som et nationalsocialisk overfald.

  “Kvällsposten kan i dag avslöja att Malmöpolisens utredning, enligt flera oberoende källor, ger en annan bild av händelseförloppet än den som hittills rapporterats. Enligt vittnen på platsen ska en grupp på 15-30 demonstranter ha jagat och attackerat nazisterna, som då svarade med att gå till attack med knivar. …

  Enligt uppgifter till Kvällsposten hade de anhållna och ytterligare personer under lördagskvällen varit på Sir Toby’s, en engelsk pub och restaurang på Davidshallsgatan i Malmö. … De var där för att titta på svenske MMA-fightern Alexander Gustafssons match mot Jimi Manuwa. Efter svenskens seger lämnade sällskapet puben.

  … polisens utredning ger, enligt flera oberoende källor, en annan bild än den som rapporterats om att knivbeväpnade nazister gått till oprovocerad attack mot en fredlig demonstration.

  Innan blodbadet ska demonstranter på Möllevångstorget ha känt igen nazister i gruppen. Därefter har demonstranter sprungit mot nazisterna, uppger Kvällspostens källor. Polisen har däremot ännu inte fått några bekräftade uppgifter om att nazisterna i inledningsskedet attackerat eller uppträtt hotfullt mot demonstranterna.

  Når den erklærede militante Showan Shattak angreb anderledes tænkende på åben gade, så er det vel godt, at de var i stand til at forsvare sig. Er du uenig?

  Kommentar by Kim Møller — 22. marts 2014 @ 13:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper