15. november 2013

Venstre-populisme: Sulthida skal nok finde job, “Borgmesteren har jo nærmest lovet at finde et til hende”

Som man næsten kunne forvente forsøger indvandrerlobbyen at dreje den folkelige sympati for 7-årige Im over på mere åbne grænser. Værst er uden tvivl Red Barnets Mimi Jakobsen, der i Radioavisen berettede, at der var hundredevis af lignende sager, og “Hvad hvis det havde været en 15-årig somalisk dreng med skægstubbe?” Det er sjældent hun har ret, men her har hun for en gangs skyld fat i den lange ende. Der er hverken brug for populisme eller Mimi’s åbne grænser, men en almen accept af en vis portion kynisme i udlændingepolitisk henseende.

Vi er tæt på kommunalvalget, og borgerlige partier kunne lige så godt være røde. Herunder en Venstreborgmester der tilsyneladende mener, at det er vigtigere Sulthida får et job, end kommunens øvrige arbejdsløse. Fra Jyllands-Posten – Mogens Gade: Jeg vil gerne i bidrage til, at Ims mor får job i kommunen.

“‘I får seks måneder til at generhverve jeres opholdsgrundlag, når loven er vedtaget’. Det var onsdag aften beskeden fra et enigt Folketing på nær Dansk Folkeparti til syvårige Im Nielsen og hendes mor Suthida Nielsen. Dermed bliver deres sag genoptaget, og det ser ud til, at de kan komme tilbage til Danmark.

Det betyder dog også, at Suthida Nielsen er under pres for at skaffe et job, der kan forsørge hende og Im fra det øjeblik, de er tilbage på dansk jord.

Men nu åbner borgmesteren i deres hjemkommune op for at kunne hjælpe med at sikre deres opholdsgrundlag. …

Suthida Nielsen afsluttede kort før sin og datterens hjemsendelse en sosu-uddannelse, og ifølge talsmanden for støttegruppen til fordel de to personer, Andreas Christiansen, er hun fuldt ud kvalificeret til et job.

“‘Det ville ikke være noget problem for hende at skulle forsørge sig selv. Jeg er ret sikker på, at hun kan finde et job. Borgmesteren har jo nærmest lovet at finde et til hende,’ siger Andreas Christensen, der var i telefonisk kontakt med Sulthida Nielsen efter afgørelsen i går aftes. …

Borgmesteren i Jammerbugt Kommune påpeger, at det ikke er ham, som endegyldigt ansætter hjemmehjælpere, men man vil arbejde på at finde en løsning.”

Oploadet Kl. 06:49 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53018/trackback

13 Comments »

 1. Ufattelig ligegyldigt.DK

  Kommentar by Whatever — 15. november 2013 @ 09:24

 2. Man kan lige se ham for sig mens han står og får taget billeder sammen med den lille pige og hendes mor med et stort falsk smil foran pressen, for derefter at forsvinde ind på sit kontor og regne på hvor mange ekstra stemmer det gav..

  Kommentar by Per — 15. november 2013 @ 09:41

 3. Det betyder vel bare at andre må føje sig bag i køen og ventelisten.

  Kommentar by xenofob — 15. november 2013 @ 11:08

 4. Hele sagen om Im er en skandale.
  Der udstiller et svagt demokrati som lader sig styre af pressen.
  Og et gummi retsystem. Hvor love og regler kan bøjes, så de passer til et populistisk
  Synspunkt, som man ønsker at tilpasse sig.
  Skandale.

  I Danmark har vi ikke demokrati. Vi har mediestyre.

  Kommentar by XXXXX — 15. november 2013 @ 14:15

 5. Jeg mener fejlen ligger hos udlændingestyrelsen, der traf en
  helt forkert afgørelse.
  Hvis de to ikke var udvist ville der ikke være en sag, Mimi Jacobsen
  kunne hyle over.
  Det står i kontrast til voldtægtsforbrydere, mordere og narkogangstere
  der får lov at blive i Danmark, det er jo dem der skal ud, og Bjørn Elmqvist spinder guld som forsvarer.

  Kommentar by k.m. — 15. november 2013 @ 14:49

 6. 4,

  Jeg mistænker at en islamiseringsagent i udlændingestyrelsen bevidst har skabt en sag, der kan lempe endnu flere jihad-krigere ind i landet.

  Kommentar by Hans Und — 15. november 2013 @ 15:14

 7. Set fra min side har den her sag fået en helt forkert vinkel i medierne, den har fået den vinkel at det handler om et barn, det er forkert,det handler ikke om en mor og et barn der er blevet udvist,det handler om at man ikke udvisser hardcore kriminelle,mens man udviser ikke kriminelle

  Kommentar by notty — 15. november 2013 @ 15:39

 8. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2149521.ece

  Der vil være en sag hverdag fra nu af. Og ikke går de bare baglæns i kalenderen.
  Hvis jeg var ledig i den kommune, ville jeg klage. For det er jo ren racisme og tilbyde et job til en person før andre i køen.
  Og hvor bliver en eventuel betaling af fra måske en livsforsikring, pension osv. Er der ikke noget med 100.000 for kritisk sygdom. Enke udbetaling og sådan hun kunne leve af. Samt ekstra fra stat og kommune?
  DE penge må da også tælle.

  Kommentar by x — 15. november 2013 @ 16:00

 9. @5 — 100% sikkert.

  Kommentar by thatcherite — 15. november 2013 @ 16:23

 10. @5 Hans Und — 15. november 2013 @ 15:14:
  Sagen lugter i alle fald af
  Problem-reaction-solution

  Kommentar by Agricola — 15. november 2013 @ 17:22

 11. Der er ikke behov for en mere lempelig udlændingepolitik. Der er brug for et stop for masseindvandringen af 3.verdens borgere. Og der er brug for hjemsendelser af ledige gæste”arbejdere” og kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Filip — 15. november 2013 @ 21:09

 12. @11 Filip — 15. november 2013 @ 21:09:
  Helt enig.

  Kommentar by Agricola — 16. november 2013 @ 07:48

 13. Faktisk gør den sag mig ret vred, må jeg sige, for hvad ialverden er det for noget svineri at udvise Im, og nu også en lille 2-årig dreng, hvis far er pæredansk, men er havnet på kontanthjælp pga. kræft! Drengen og moderen er blevet udvist, selvom drengen har en dansk far! Det er da et sygt samfund. Derimod får den klamme abelignende somalier (voldtægtsforbryder, ligesom mange af hans fætre er det i både Norge og Sverige) fra Gullestrup lov til at afsone i et dansk fængsel og derefter blive resten af sit liv i DK – på overførselsindkomst, selvfølgelig – og bagefter kan han komme ud og voldtage igen!

  Og hvad med alle de rådne kujoner fra de varme lande, som går og stikker unge, danske mænd ned eller dræber dem? De får også lov til at blive! Ligesom alle de lyssky polakker og romaer, som nu er så mange, at jeg har set dem sove i grupper i læ-rummene på togstationer. Jeg er ved at miste tiltroen til DF, for de råber ikke rigtigt op om disse ting.

  Kommentar by Kuffarten — 17. november 2013 @ 23:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper