17. november 2013

Lektoral bashing fra Rikke Peters og Chris Holmsted – Historiker Mikkel Andersson om Danskernes Parti

I lørdagens udgave af Ekstra Bladet forklarer lektor Rikke Peters og Ph.d.studerende Chris Holmsted Larsen samstemmende, at Danskernes Parti er ‘nazister’, der blot har “smidt hagekorsene væk og gemt det, man normalt forbinder med nazisme, af vejen”. Det samme sagde de to forskere næsten ordret om Uriasposten sidste år, og hvis tilstedeværelse af ikke-nazistisk politik indikerer nazistisk tankegods, så er nazi-problemet selvfølgelig ret så omfattende herhjemme.

(Ekstra Bladet, 16. november 2013, s. 6ff)

Hvis de nævnte forskere havde fokuseret på totalitarismen i regeringsbærende Enhedslisten, så havde de ikke behøves at tale om noget de kan læse mellem linierne i principprogrammet hos et nationalistisk promille-parti. Mikkel Andersson i Politiken – Venstrefløjens voldsdyrkelse truer os mere end det ekstreme højre.

Danskernes Partis ‘principprogram’ er ikke nazistisk. Partiet rummer folk, der har slået deres folder i diverse nazistiske bevægelser. Og partiformanden Daniel Carlsen kan ikke længere tage stilling til, om det holocaust, han indtil for nylig aktivt benægtede, fandt sted.

Men programmet hylder hverken førerprincip, antisemitisme, etpartistat eller ekspansiv militarisme, og de omfavner udtrykkeligt det parlamentariske demokrati og ytringsfriheden.

Det gør ikke andre punkter i programmet mindre gakkede. Særlig ikke, da partiet ønsker en racebaseret etnisk udrensning af Danmark, hvor ikke-vestlige borgere fratages statsborgerskab med tilbagevirkende kraft.

Derefter skal disse – flere hundredtusinder – sendes til lande, hvor en stor del af dem aldrig har været, de ikke er indbyggere, og man ville næppe modtage dem. Det er lige så ekstremt, som det er praktisk urealiserbart.

Er partiets omfavnelse af demokratiet helhjertet? Jeg er ikke tankelæser, og min tillid til eksnazister og -kommunister er generelt begrænset.

Men folk kan ændre holdning og opgive kampen for totalitære styreformer til fordel for det parlamentariske demokrati, hvilket man særligt i Enhedslisten og omegn nok burde kunne mønstre forståelse for.

Så selv om Danskernes Parti vil bruge det flertal, de aldrig får, til at gennemføre en aldeles rabiat politik, så accepterer de dog grundlæggende – hvad enten det er af opportunistiske eller dybfølte grunde – fri debat og politisk ytringsfrihed inden for grundlovens rammer som vilkår for demokratisk stillingtagen.

Det gør store dele af den yderste venstrefløj ikke. Her er foragten for demokratiet noget mere eksplicit.

På venstrefløjsportalen Modkraft kan man eksempelvis læse, hvordan ‘antifascister’ vil ødelægge Danskernes Partis valgkamp gennem plakathærværk og larmedemonstrationer, der skal forhindre kandidaterne i at komme til orde i offentligheden.

Den venstreekstreme organisation Anti-Fascistisk Aktion (AFA), der står bag kampagnen, dyrker åbenlyst politisk vold:

Det er legitimt at overfalde politiske modstandere, hvis man pakker det ind i eufemismer om selvforsvar og ’militans’. Adskillige herfra har da også domme for politisk hærværk og vold. Flere nuværende Enhedslisten-profiler har trådt deres politiske barnesko i AFA for så senere – i lighed med eksnazisterne i Danskernes Parti – at lægge den voldelige og antidemokratiske politiske kultur fra sig til fordel for mere eller mindre stuerene partier.”

(DP-formand antastes af indvandrere under valgmøde, Ø-kandidat fryder sig; Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53094/trackback

67 Comments »

 1. Daniel Carlsen får min stemme.
  Normalt ville jeg have forsvoret det, men vi er kommet dertil, hvor der skal andeledes drastiske midler til.
  Iøvrigt: hatten af for Daniel Carlsen der i den grad viser sig som dels et mandfolk der tager konfrontationen på en aggressiv udebane, dels er en ægte demokrat,
  I skarp modsætning til det kommunistiske sammenrend hos Enhedslisten.

  Kommentar by Nosferatu — 17. november 2013 @ 10:32

 2. Ud fra det vi hidtil har set i gadebilledet, er det Enhedslisten og dets stormtropper, der mest ligner både fascister og nazister.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 17. november 2013 @ 10:37

 3. Hvis DP’s principprogram er problematisk, så er Enhedslistens principprogram selvfølgelig også problematisk. Hvis DP ikke stuerene, så er Enhedslisten heller ikke stuerene.

  Hykleriet og dobbeltmoralen er gigantisk.

  Kommentar by BE — 17. november 2013 @ 10:52

 4. Hvorfor slår alle højrefløjs partierne sig ikke sammen til et højre parti. Der mangler noget til Df, der er ved og falde af på den.
  Så skide med og blive kaldt nazister. Det er det eneste udtryk de kan finde på og bruge.

  Kommentar by x — 17. november 2013 @ 10:52

 5. Både Enhedslisten og Danskerne Parti er dybt problematiske.

  Kommentar by thatcherite — 17. november 2013 @ 10:58

 6. Chris Holmsted Larsen: Er det ikke ham med massemorderen Vladimir Uljanov også kaldet Lenin på sin Facebook-profil?

  Kommentar by Limewoody — 17. november 2013 @ 11:03

 7. CecilBarbiedukken fortsætter sin valgstrategi sammen med eleverne fra 6. klasse
  http://www.uriasposten.net/archives/52924 hvor billedet tydeligt afslører, at børn kan bruges i Einheil-listens forsøg på at afskaffe politiet

  Kommentar by tavsen — 17. november 2013 @ 11:16

 8. Hvad angår påstanden om, at det er rent gak-gak at forvente at hundredtusinder af mennesker, der tydeligvis kulturelt har mere hjemme i Mellemøsten end her ikke kan sendes tilbage til hvor de hører hjemme kan man kun sige: Millioner af jøder kunne godt flytte tilbage til det mellemøstlige land Israel, selvom de ikke har boet der i tusindvis af år. Hvorfor er det så urealistisk at forvente det samme af muslimerne? De samme muslimer, som klamrer sig hysterisk til deres kulturelle ophav, meget værre end nogen jøde kunne finde på. Hvad er så problemet med hjemsendelse?
  Uanset hvor mange generationer, de har boet her, er de ikke danske. Det bliver man kun, hvis man er rundet af den kultur, som har groet her og udviklet sig her siden de første mennesker kom da isen forsvandt. Man bliver ikke dansk af, blot fordi psykotiske politikere og universitets-stalinister har åbnet grænsebommen for fri kolonisering. Det bliver man bare en flok kolonister af. De hvide landranere, kaldet amerikanere, bliver heller aldrig indianere.Ikke engang titlen “nyindianere” kan de gør sig fortjent til.

  Kommentar by Margrethe — 17. november 2013 @ 11:42

 9. @4, x: “Der mangler noget til DF, der er ved og falde af på den”
  Hvad med Dansk Samling?

  Kommentar by Svend Andersen — 17. november 2013 @ 11:50

 10. så trak EB breivik kortet og smed det på forsiden: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2150461.ece

  jeg bryder mig heller ikke om daniel carlsen eller danskernes parti men det der er jo dybt latterligt.

  Kommentar by per — 17. november 2013 @ 11:52

 11. Her i morgen TV toner Enhedslistens Kabel Og den Radikale Anna Mee Allerslev frem og deklarerer at partierne deler værdier. Hvor må M. Vestager dog være stolt! Endelig blev det officielt! Hun deler værdier med den mest morderiske ideologi verden har set inklusiv de nationale socialisters. Efter min mening har kommunisterne absolut ingen værdi og heraf må følge at de Radikale og Vestager ligeledes er værdiløse!

  Kommentar by Seudonym — 17. november 2013 @ 12:04

 12. Det er lidt underligt hvordan det er lykkedes kommunistpartiet Enhedslisten at fortsætte de gammelkendte undergravende metoder i nærmest total ubemærkethed af offentligheden?

  Tidligere under den kolde krig havde man meget fokus på deres metoder og alle de øvrige partier stod sammen om at bekæmpe dem, selv socialdemokraterne kunne man regne med, i det mindste lidt ind i 70erne.

  Men det er som om vi helt har glemt denne trussel fra disse i bund og grund udemokratiske kræfter i vore dag?

  En traditionel metode har været at få partisoldater ind som trojanske heste i diverse politiske partier, medier, organisationers og foreningers bestyrelser, hvor man så kunne trække i trådene og finde smuthullerne til at kortslutte den demokratiske proces.

  Postyret om Lars Løkkes rejsebilag er et fremragende eksempel på dette, kommunisterne har gravet en ikke-sag frem som de dygtigt har brugt til at mobilisere nasserøvsdanmark mod skaffedyrsdanmark lige op til kommunalvalget for at få valgt så mange af partisoldaterne ind i kommunalbestyrelser og regionsråd.
  Det har først og fremmest kunnet lade sig gøre fordi man allerede havde sine folk placeret strategisk i medierne, herunder Ekstrabladet og DR samt ikke mindst frontfiguren i aktionen placeret i socialdemokratiet!

  Måske socialdemokraterne også burde være vågnet for de bliver også ramt af den splittelse mellem skaffedyrene og de andre som de havde gjort et spagt forsøg på at hele?
  For Corydons EU-dikterede økonomiske ansvarlighed bliver måske det næste angrebsmål, så de kan ikke være sikre på at det næste angreb op til folketingsvalget vil gå forbi dem?
  Under alle omstændigheder burde socialdemokraterne vågen op og besinde sig på om de vil være en bærende del af et demokratisk samfund eller de vil lade sig trække rundt ved næsen af disse gammelkommunister for at beholde en slags magt!

  Kommentar by Jens Hansen — 17. november 2013 @ 12:08

 13. Venstrefløjen er besat af en bizar fascination af nazismen, og dens største rollemodel er Adolf Hitler.

  Fra Marcus Willinger’s bog: Generation Identity:

  Om nationalsocialisme

  På nogle punkter har vi ikke været blide over for jer. Vi har ubarmhjertigt kritiseret jeres fejl, og nu står det klart for os, hvorfor I til at begynde med begik disse fejl. Vi ved, hvad der først plantede disse syge hypoteser om et multikulturelt, frigjort og kønsløst samfund i jeres hoveder. Det var Nationalsocialismen.

  I blev født i efterkrigstiden. I så ruinerne fra destruktionen og hørte beretningerne på første hånd. Grufuldhederne og ødelæggelserne efterladt fra national socialismens tid efterlod et dybt sår i jer. Så var det, I ønskede at gøre det modsatte af nazisterne på alle områder. Hvor der var noget de sagde ja til, sagde I ukritisk nej uden overhovedet at tænke på det faktiske spørgsmål.

  National Socialismen afgjorde hele jeres tænkning. Der var igen som formede jeres verdensbillede mere end Adolf Hitler. Nazismen var racistisk, så I ønskede at være ‘antiracister’. Nazismen var nationalistisk. Naturligvis blev I internationalister. Den var militaristisk, fascistisk og imperialistisk, og sådan blev I imod militær, anti-fascistiske og anti-imperialister. Hvis nazismen ville fremme den traditionelle familie, så havde I at forbande denne. På denne måde blev Adolf Hitler jeres største rollemodel. Jeres bestræbelser på at afvise den ekstremistiske ideologi, nationalsocialismen, ledte jer til at skabe jeres egen ekstremistiske ideologi. Fanatiske i troen på, at I gjorde det rigtige, gjorde I stor skade på Europa.

  Vi derimod nyder større intellektuel frihed end jer. Vi er den første generation efter 1933 til at få bugt med nationalsocialismen. Vi definerer os hverken i form af den eller imod den. Vi afviser dens ideologi og fjendtlighed til friheden og folks forskelligheder, ligesom vi forkaster jeres ideologi. Hvad betyder 2. Verdenskrig for os? Vi lærte fra dens historie, at vi europæere ikke bør slås indbyrdes på grund af uoverensstemmelser. I har også lært os, at vi europæere ikke skal hade os selv p.g.a. småting. Vi forbander ikke eller dæmoniserer. Vi lærer. I fejlede ved ikke at lære fra ‘det Tredje Rige’ og blev lige så ekstremistiske som nationalsocialisterne. Modsat jer vi kan retfærdigvis sige at vi har overvundet nationalsocialismen. Vi kasserer både den og jeres syge ideer og sender dem på historiens mødding, hvor de hører til.

  For vi er den identitære generation.

  Gengivet fra Altermedia Danmark: 68’erne, de identitære og Nazismen

  Kommentar by Svend Andersen — 17. november 2013 @ 12:16

 14. 4, 9,

  Frihedspartiet. http://frihedspartiet.net/partiets-7-punkts-program/

  Men måske man/vi skulle overveje en slags “enhedssamling”/valgteknisksamarbejde på nationalt plan, på højre fløjen?

  Sålænge de der indgår forpligtiger sig på demokrati, ytringsfrihed og hjemsendelse af muhammedanere, kan jeg sagtens leve med at politikken på alle andre områder går i forskellig retning, dvs at f.eks. ikke alle eventuelt indvalgte stemmer samlet til eksempelvis en fiananslov.

  Kommentar by Hans Und — 17. november 2013 @ 12:16

 15. Jeg tror i øvrigt, at det forhold at MSM begynder at skrive om Enhadslisten/SFs væbnedegren AFA, ikke mindst at de sammenkædes, skyldes asocial-udemokraterne taber vælgere til Enhadslisten.

  Så må noget gøres. Spændende at se hvordan Enhadslisten kommer med et modsvar. Måske de trækker støtten til RAF.

  Kommentar by Hans Und — 17. november 2013 @ 12:29

 16. Hvor længe tror I, det tog EB at finde et par akademikere, der gerne ville sammenligne Daniel Carlsen med Anders Breivik? Sådan ca. ti sekunder, er mit gæt.

  Kommentar by Martin Kasler — 17. november 2013 @ 12:30

 17. Daniel Carlsen er naturligvis en ulv i forklædning og han har ingen plads i det danske demokrati. I Danmark er vi ikke anti-demokratiske….

  Kommentar by Venstrefløjen — 17. november 2013 @ 12:37

 18. Man ved at de røde journalister er desperate, når Breivik trækkes ind. Hvor er det patetisk, og hvor er det uværdigt.

  Kommentar by Lazy — 17. november 2013 @ 12:39

 19. Rikki Peters og Chris Holmsted Larsen er kommunister, der bare har gemt hammer og segl væk, dog ikke så langt væk at de ikke kan finde dem igen.
  Menighedsbladet Land og Folk eksisterer stadig, nu under navnet Ekstrabladet.

  Kommentar by Anonym — 17. november 2013 @ 12:48

 20. http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/11/11/11102723.htm

  Cecilie Roed Schultz ville være den perfekte kone til Nord Koreas
  “kære leder”
  Hun er ikke rigtig klog, og Enhedslistens brug af skolebørn som kanonføde er direkte usmagelig.
  Mange unge mennesker ved ikke hvem der er regionrådsformand i deres
  del af landet, de er mere optaget af hvor mange apps der kan ligge
  på deres smartphone, det betyder de er enormt nemme at manipulere
  til at stemme Enhedslisten.

  Det er rød blok og de Radikales valgsprog at vi skal kunne rumme alle
  i vores samfund, der er bare nogen mere lige end andre, f.eks. må
  Hizb-ut-Tharir gerne råbe død over Danmark, ind med streng islam.

  Kommentar by k.m. — 17. november 2013 @ 12:53

 21. “venstrefløjen” er anti-demokratisk
  længere er den ikke

  Kommentar by k.m. — 17. november 2013 @ 12:54

 22. Venstrefløjen (#17), jeg har interviewet Daniel Carlsen til min blog og har for så vidt også min tvivl om ham. Især omkring hans holdning til holocaustbenægtelse, hvor jeg aldrig fik et klart svar.

  Men når jeg læser DP’s program, så forekommer det mig, at i deres fremtidsversion er der plads til, at enhver dansker kan leve som han vil. Ifølge Enhedslistens program er der ikke plads til andre en socialister.

  Jeg er derfor endnu mere overbevist om, at Enhedslisten er en – betydeligt større – ulv i fåreklæder. Får de magt som de har agt, så får vi et GULAG-demokrati, hvor ytringsfrihed f.eks. betyder, at dissidenter må råbe lige så højt de vil… nede i deres celle.

  Kommentar by Martin Kasler — 17. november 2013 @ 13:13

 23. K.m.

  Ha-ha. Genial ide. Det kunne være vi engang i fremtiden kunne sende Cecilie Roed Schultz (aka “Røde Schultz”) og de andre røde madammer til Nordkorea.

  Kommentar by Sigwar — 17. november 2013 @ 13:13

 24. @18, Lazy: Enig. Panik før lukketid. Sidste journalist lukker og slukker.

  Kommentar by Svend Andersen — 17. november 2013 @ 13:16

 25. > Kommentar by Martin Kasler — 17. november 2013 @ 12:30

  “Hvor længe tror I, det tog EB at finde et par akademikere, der gerne ville sammenligne Daniel Carlsen med Anders Breivik? Sådan ca. ti sekunder, er mit gæt.”

  Jeg tænker lidt, at Rikke Peters Og Chris Holmsted Larsen måske havde et budskab, de gerne ville ud med – og EB-journalisterne derfor blev ringet op og derfor aldrig tænkte en selvstændig tanke…

  Den ene ‘journalist’, Simon Terpager Schultz, er fra Svendborg som jo har avlet en hel generation af venstreekstreme tossehoveder.

  Den anden ‘journalist’, David Rebouh, har måske lidt han skal rode bod på efter ‘den kritiske undercover-luderjournalistik’ om Brorsons Kirke og Kirkeasyl – Det var vist ikke så populært alle steder.
  http://arbejderen.dk/artikel/2009-08-22/n-r-sandheden-skal-frem

  Kommentar by Polka Charlie — 17. november 2013 @ 13:26

 26. jeg købte faktisk en udgave af ekstra bladet her forleden for første gang i ca 3 år, altså papir avisen, og det slog mig hvor tynd den var blevet.

  den var måske 1/4 i sideantal af hvad den var før i tiden, og 9 ud af 10 artikler var de samme som stod på deres hjemmeside. om 2-3 år mere er papirudgaven nok lukket (eller koster 200 kr) og så har de kun internettet tilbage. her skal de konkurere imod blogs som 180 grader og uriasposten som ikke pakker virkeligheden ind samtidig med at de gudhjælpemig forlanger penge for at læse deres skriverier på nettet i form af et “ekstra” abbonement som reelt bare åbner op for endnu mere gylle af samme skuffe som i de gratis artikler.

  til den tid vil der måske også være kommet flere nye net-aviser til som denkorteavis.dk som siger tingene rent ud og gør at folk som “venstrefløjen” måske endda kan blive i stand til at danne sig sine egne holdninger, hvilket reelt vil trække tæppet væk under den yderste venstrefløj når folk begynder at tænke selv.

  Kommentar by per — 17. november 2013 @ 13:48

 27. Det eneste smfundsnasseren og indoktrinatoren Holmsted Larsen er espert i, er samfundsnedbrydende virksomhed. Det er nemlig lige nøjagtigt hvad socialisme er. Historien taler sit klare sprog. At han har en fortid som voldsbølle og hærværksmand, er ikke usædvanligt for venstrefløjsere.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2013 @ 14:18

 28. Hvordan bliver stemningen hvis vi mandsopdækker Enhedslistens kandidater, og omringer dem med larmende moddemonstrationer
  overalt hvor de forsøger at sige noget?

  Uanset hvad man mener om Daniel Carlsen har jeg det sådan, at hvis
  200.000 stemmer personligt på ham, tager jeg det til efterretning
  hvor gerne jeg end ville kan jeg heller ikke smide Johanne Smidt-Nielsen ud af folketinget

  Kommentar by k.m. — 17. november 2013 @ 15:35

 29. Det er for sent med integration. Hjemsendelser er den eneste måde, at undgå borgerkrig på.

  Det efterlader kun et parti at stemme på. De røde kalder ALLE som ikke er røde NAZISTER.

  Hvilke løsninger har de andre partier på de enorme problemer udlæningene har skabt for danskerne? Ingen!!!!

  Bare flere og flere dovne uduelige kriminelle udlændinge som vil forsørges. Og kræver mere og mere islam indført i Danmark. Jeg er ikke det mindste bange for Daniel Carlsen eller Danskernes Parti. I forhold til de blodtørstige tilbedere af massemorderen og den notoriske småbørnsvoldtægtsforbryder Mohammed.

  Kommentar by XXXXX — 17. november 2013 @ 15:41

 30. Kan man mon dømmes for racisme, hvis til en person ytrer, at man ønsker vedkommende udvist, fordi denne tilhører en bestemt religion ? Spørgsmålet er om man kan dømmes, hvis man ønsker det på baggrund af race..?
  Who knows….uanset hvad skal deres holdninger luftes og modsiges i fri og åben debat, ikke med fysisk kontakt og chikane.

  Kommentar by morten olesen — 17. november 2013 @ 15:45

 31. –>Margrethe
  Med hensyn til det urealiserbare i at sende tilkomne retur, så lykkedes det udmærket for Algeriet at få de franske sortfødder sendt til Frankrig, da Algeriet blev opgivet i 1962. Ligeledes blev portugieserne i Angola og Mocambique returneret til Portugal, da kolonierne blev opgivet i 1975. I både portugiesernes og frankmændenes tilfælde havde disse været betydligt længere i de respektive områder end de nuværende indvandrere har været i Danmark. Hverken de franske i Algeriet eller Portugieserne i Angola og Mocambique ønskede som sådan at returnere og havde ofte begrænset personlig tilknytning til deres oprindelselande, men de returnerede alligevel. Men det må nok antages at have en del at gøre med de metoder, som de blev stillet overfor, hvis de ikke forlod landene. Dette er ikke nødvendigvis nødvendigt at bruge samme metoder, men det er under alle omstændigheder muligt at stille et incitament for at få fremmede til at rejse igen. Et ganske udmærket første skridt ville nok være at smække kassen for overførsler og boliger til nyankomne i, låse den og smide nøglen væk.

  Kommentar by Jacob Pedersen — 17. november 2013 @ 16:13

 32. Politikens abort Ekstrabladet med storalfonsen Poul Madsen er endnu engang ude i nedrige løgne. Forbyd købesex og kloakrotterne på Rådhuspladsen vil lukke. De lever af sexannoncer. Men de formåede med bestikkelse af den rødfascistiske regering at beslutningen blev taget det af bordet.

  Kommentar by Ben — 17. november 2013 @ 16:17

 33. Gode historiske paralleller, JP (#28). Kan tilføje, at efter kommunismen fald i ’89 vendte over en million russere tilbage til Rusland fra Baltikum og Kaukasus. Ganske fredeligt, selv om mange havde været der i generationer.

  Kommentar by Martin Kasler — 17. november 2013 @ 16:44

 34. Hvis Carlsen var blevet SF er, var han nok hurtigere tilgivet

  “Da Gert Petersen mange år efter var SF-formand, blev nazi-medlemskabet offentligt bragt på bane, og da han i første omgang benægtede det, blev ungdomsforvildelsen i et par uger “godt stof”.
  Det gjorde dog tilsyneladende hverken fra eller til i offentlighedens vurdering af ham.”

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/01/01/01121005.htm

  Kommentar by Josef K. — 17. november 2013 @ 17:22

 35. > 12:16 Hans Und
  Det tænkte jeg også på.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2013 @ 17:57

 36. Nu varer det ikke længe, før det hvide kors på rød bund bliver betegnet som diskrimerende ovefor “vore venner”.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 17. november 2013 @ 18:19

 37. @XXXXX

  Nej. De kaldes også Underdanmark, der hvor man finder islamister, nazister og andre højreradikale, der alle ønsker et facistisk land.

  D. Carlsen, HBT og Breivik…de er udanske!

  Kommentar by Venstrefløjen — 17. november 2013 @ 19:25

 38. hvor mange små partier til højre for DF er der egentlig nu?
  1:danskernes parti, 2:SIAD, 3:dansk samling, flere?

  hvorfor er der mon ikke nogle medier der spørger udfra hvilket behov de pludselig er opstået?

  hvad er det for problemer der er i samfundet som er så store at det får folk til at forlade de eksisterende partier og stifte nye for at løse dem?

  jeg glæder mig til at høre “eksperterne” tage det spørgsmål op!

  Kommentar by per — 17. november 2013 @ 19:29

 39. @Per

  Fordi underdanmark er vokset og fordi konspirationerne flyver omkring i samfundet :)
  Meget simpelt, desværre ikke for de lidt ældre og tungnemme borgere i dette land.

  Kommentar by Venstrefløjen — 17. november 2013 @ 19:31

 40. @ 36, Per: hvor mange små partier til højre for DF er der egentlig nu?
  1:danskernes parti, 2:SIAD, 3:dansk samling, flere?

  4:Frihedspartiet, 5:Frit Danmark, 6:Jylland Først, … flere?

  Kommentar by Svend Andersen — 17. november 2013 @ 19:41

 41. Nazist eller ej. Danskerne kommer i undertal på et tidspunkt.Det kan enhver idiot regne ud.
  Det kan INGEN være interesseret i.

  Selv ikke en bruger som “Venstrefløjen” herinde.

  Kommentar by Spinner — 17. november 2013 @ 19:59

 42. Venstrefløjen er jo bare en stakkels hyklerisk racist på kollegieværelset (eller rød redaktion), ude af stand til at værdsætte hvad generationer før tumpen har opbygget, det skal nu på god autonom stormtrop maner væltes som var landet blot et videospil.

  Kommentar by LarsB — 17. november 2013 @ 20:51

 43. ->11: De Radigale var forblændede af kommunist-diktatoren Ceaucescu. På deres landsmøde i 1979 deltog en delegation fra diktaturstaten. K. Helveg Petersen skrev forordet til en oversættelse af Ceaucescus taler.

  Mens diktatorens kollektivisering brutalt nedtromlede landsbyerne og gjorde bønderne til forarmede slaver i lejekaserner, giver bogen et idyl-billede af produktions-friheden på de små landbrugs-bedrifter. Arbejderne bestemmer selv deres arbejdsforhold. Og mens fængslerne var stoppet med politiske fanger, citerer K. Helveg Petersen begejstret Ceaucescus appel til nationerne om overholdelse af Helsingfors-aftalen om menneskerettigheder – et problem, som Rumænien ifølge Ceaucescu havde “løst radikalt i den revolutionære humanismes ånd”.

  Kommentar by Hodja — 17. november 2013 @ 22:03

 44. Thomas Hylland Eriksen:

  He says point blank that in his view the most important thing to do right now is to “deconstruct the majority [population] so thoroughly that it can never be called the majority again.”

  http://www.brusselsjournal.com/node/3679

  Kommentar by Hodja — 17. november 2013 @ 22:08

 45. Mere Thomas Hylland:

  “Ja jeg er absolut skeptisk overfor vor moderne verdens frihedsbegreb, hvor vi ligestiller frihed med ret til at vælge, hvad vi vil mene, købe, nyde og eje. Denne form for frihed er overvurderet i vor tid.”

  Aftenposten 27. januar 2007

  Kommentar by Hodja — 17. november 2013 @ 22:10

 46. Underdanmark er dumme
  Danmarks gamle er tungnemme
  Venstrefløjen er igen nedladende og uden sans for realiteterne.
  Selv i Hans/hendes uvidenhed , er der store huller.
  Derude til venstre for sund fornuft , hører man ellers altid at man er gode mod underklassen/de svage og de gamle, og det kan da også godt være at I mener det derude , så hvorfor hader I os .
  Hvor var du i øvrigt henne ,da der blev diskuteret venstrefløjs mord i Grækenland.
  Du vil åbenbart kun skælde ud når det er højreradikale/extremister/nazister og sorte daggry der er på.
  Hvad med at se lidt indad din venstrefløjs hjerne, måske kunne du finde lidt fejl eller måske en eller anden form for hjerneaktivitet der ikke var/er farvet rød af Rote Arme /Blekingegadebanden /Mao /Stalin og andre af disse koryfæer der har frembragt så meget “godt”.

  Kommentar by father — 18. november 2013 @ 03:15

 47. @Martin Kasler

  Apropos Daniel Carlsen – Jeg kunne forestille mig følgende udveksling på Uriasposten:

  666. Martin Kasler er naturligvis en ulv i fåreklæder og han har ingen plads i det danske demokrati. I Danmark er vi ikke antidemokratiske….

  Kommentar by Venstreloonie — 17. november 2013 @ 01:13

  *************************

  @Venstreloonie (#666)

  Jeg “interviewede” Martin Kasler for nyligt på sine egen blog omkring sit forhold til ytringsfriheden, og fik det utvetydige svar at han mener at ateisme burde være forbudt ved lov, og at straffen for blasfemi skal sættes betydeligt op. Religiøs beskyttelseslov på vej i Rusland.

  I et andet “interview”, på Uriasposten ser Kasler igen ud til at agere talsmand for tvang:

  Problemet er, at alt for mange mennesker ikke kan administrere frihed, men straks kaster sig ud i afgudsdyrkelse, hedonisme og anden amoralsk adfærd, når man letter på kontrollen over dem. De er ligeglade med, hvad der kom før dem og de er ligeglade med, hvad der kommer efter dem. Og først og fremmest har de overhovedet ingen fornemmelse for, at de en dag bliver holdt til regnskab for deres liv og gerninger.

  Da sådanne mennesker ikke selv kan finde ud af det, må de på forskellige leder opdrages, manipuleres, presses eller tvinges til at leve et dydigt, anstændigt liv for, ja, Gud, Konge og Fædreland. Kun på den måde kan vi hjælpe dem på vej til Guds frelse. Problemet er, at alt for mange mennesker ikke kan administrere frihed, men straks kaster sig ud i afgudsdyrkelse, hedonisme og anden amoralsk adfærd, når man letter på kontrollen over dem. De er ligeglade med, hvad der kom før dem og de er ligeglade med, hvad der kommer efter dem. Og først og fremmest har de overhovedet ingen fornemmelse for, at de en dag bliver holdt til regnskab for deres liv og gerninger.

  Da sådanne mennesker ikke selv kan finde ud af det, må de på forskellige leder opdrages, manipuleres, presses eller tvinges til at leve et dydigt, anstændigt liv for, ja, Gud, Konge og Fædreland. Kun på den måde kan vi hjælpe dem på vej til Guds frelse.

  Link

  Så der kunne ud fra foreliggende godt se ud til at være mere grund til at være i tvivl om Martin Kaslers forhold til værdier som frihed og ytringsfrihed end om Daniel Carlsens. Og hvis Martin Kasler mener, hvilket synes at være tilfældet, at hvad Carlsen måtte mene eller ikke mene om “holocaust” skal være et kriterium for Daniel Carlsens accept som seriøs demokratisk indstillet antitotalitær politiker, så er det set fra min optik et selvmål af rang hvad enten det er et medlem af de Radikale eller en nyreligiøs Martin Kasler som leverer guldkornet.

  Fri mig for såvel socialdemokraternes, nationalsocialisternes, jødernes, ateisternes, muslimernes og katolske samt lutheranske tvangstanker, og ikke mindst fra alles ubændige lyst til at tvinge andre.

  Kommentar by Balder — 17. november 2013 @ 01:31

  Kommentar by Balder — 18. november 2013 @ 08:22

 48. @Martin Kasler

  Apropos Daniel Carlsen – Jeg kunne forestille mig følgende udveksling på Uriasposten:

  666. Martin Kasler er naturligvis en ulv i fåreklæder og han har ingen plads i det danske demokrati. I Danmark er vi ikke antidemokratiske….

  Kommentar by Venstreloonie — 17. november 2013 @ 01:13

  *************************

  @Venstreloonie (#666)

  Jeg “interviewede” Martin Kasler for nyligt på sine egen blog omkring sit forhold til ytringsfriheden, og fik det utvetydige svar at han mener at ateisme burde være forbudt ved lov, og at straffen for blasfemi skal sættes betydeligt op. Religiøs beskyttelseslov på vej i Rusland.

  I et andet “interview”, på Uriasposten ser Kasler igen ud til at agere talsmand for tvang:

  Problemet er, at alt for mange mennesker ikke kan administrere frihed, men straks kaster sig ud i afgudsdyrkelse, hedonisme og anden amoralsk adfærd, når man letter på kontrollen over dem. De er ligeglade med, hvad der kom før dem og de er ligeglade med, hvad der kommer efter dem. Og først og fremmest har de overhovedet ingen fornemmelse for, at de en dag bliver holdt til regnskab for deres liv og gerninger.

  Da sådanne mennesker ikke selv kan finde ud af det, må de på forskellige leder opdrages, manipuleres, presses eller tvinges til at leve et dydigt, anstændigt liv for, ja, Gud, Konge og Fædreland. Kun på den måde kan vi hjælpe dem på vej til Guds frelse. Problemet er, at alt for mange mennesker ikke kan administrere frihed, men straks kaster sig ud i afgudsdyrkelse, hedonisme og anden amoralsk adfærd, når man letter på kontrollen over dem. De er ligeglade med, hvad der kom før dem og de er ligeglade med, hvad der kommer efter dem. Og først og fremmest har de overhovedet ingen fornemmelse for, at de en dag bliver holdt til regnskab for deres liv og gerninger.

  Da sådanne mennesker ikke selv kan finde ud af det, må de på forskellige leder opdrages, manipuleres, presses eller tvinges til at leve et dydigt, anstændigt liv for, ja, Gud, Konge og Fædreland. Kun på den måde kan vi hjælpe dem på vej til Guds frelse.

  Link

  Så der kunne ud fra foreliggende godt se ud til at være mere grund til at være i tvivl om Martin Kaslers forhold til værdier som frihed og ytringsfrihed end om Daniel Carlsens. Og hvis Martin Kasler mener, hvilket synes at være tilfældet, at hvad Carlsen måtte mene eller ikke mene om “holocaust” skal være et kriterium for Daniel Carlsens accept som seriøs demokratisk indstillet antitotalitær politiker, så er det set fra min optik et selvmål af rang hvad enten det er et medlem af de Radikale eller en nyreligiøs Martin Kasler som leverer guldkornet.

  Fri mig for såvel socialdemokraternes, nationalsocialisternes, jødernes, ateisternes, muslimernes og katolske samt lutheranske tvangstanker, og ikke mindst fra alles ubændige lyst til at tvinge andre.

  Kommentar by Balder — 17. november 2013 @ 01:31

  Ps. Kim Møller Jeg kom til at poste dette med en alternativ mailadresse hvorfor det røg til moderation. Jeg håber du sletter eller glemmer den.

  Kommentar by Balder — 18. november 2013 @ 08:29

 49. Min holdning er at hvis man har en fortid i et nationalsocialistisk miljø, har benægtet holocaust eller lignende, har man permanent meldt sig ud af seriøs debat. Danskernes Parti ØDELÆGGER effektiv demokratisk modstand mod islamisering. “Vi” (folk der ønsker at bremse islamisering inklusive, formodet, alle der læser Uposten “med venlige øjne”) skal holde os fra DP og lignende.

  Kommentar by Morani ya Simba — 18. november 2013 @ 12:57

 50. @Morani ya Simba

  Problemet med denne holdning er jo netop at I appelerer til samme primitive vælgergruppe. Voldpsykopaterne osv….

  Kommentar by Venstrefløjen — 18. november 2013 @ 13:38

 51. 47 Morani Ya Simba

  Hvad er det for noget ævl du fyrer af håber DP får mest fremgang muligt selv om hykleriet er uden lige og hvad er det lige dansk Folkeparti har gjort for danskerne?

  Kommentar by Lion — 18. november 2013 @ 13:59

 52. Morani Ya Simba opfatter vist sig selv som én der forsvarer vestlige værdier, men han har endnu ikke fundet ud af, at til vestlige værdier hører åbent debat om et hvilken som helst emne, og bestemt ikke udgrænsning af personer efter egne personlige præferencer, derunder fordi vedkommende har ment noget en gang i fortiden. Det er ikke alene i modstrid med det som de fleste almindeligvis forstår ved vestlig tradition, men i høj grad “udansk” for nu at bruge et populært udtryk.

  Er der i øvrigt andre punkter end “holocaustbenægtelse” og “nuværende eller tidligere nazistiske sympatier” på din liste da Simba, eller har du flere vigtige forslag til særlove og undtagelser på programmet?

  Kommentar by Balder — 18. november 2013 @ 14:56

 53. Sidst sagde hende Morani Ya Simba tossen, at nationale bare skulle bruges som kanonføde.
  Med den slags skriveri, har man permanent meldt sig ud af en hver form for seriøs debat.

  Kommentar by Viking — 18. november 2013 @ 15:21

 54. Det kan ikke rigtigt hidse mig, at Daniel Carlsen er tidligere nazist, forudsat altså, at han reelt har forladt den socialistiske anskuelse.

  Lad mig minde om, at Gert Petersen var jødehadende socialist såvel mens han var medlem af DKP, som SF. Han blev end ikke bedt om at lægge afstand til sin fortid. Det tog loyale støtter blandt sjovnalister og partimedlemmer sig af, med udglattene bemærkninger.

  Andre jødehadende socialister der konsekvensløst har plejet dette særlige politiske grundlag er Anne Grete Holmsgaard (idag direktør af et lobbykontor ejet af Topsøe, DONG, Landbrug&Fødevarer, NOVO) Kit Broholm (chefkonsulent i Sunhedsstyrelsen), Jacob Martin Erle (EP kandidat for radigalningene), Lone Johnsen (direktør for Carlsbergs omvisninger og moder til pestilenser-propagandisten Leila “Kaled” Stockmarr)

  I øvrigt deler de nævnte med Hitler en næsegrus beundring for muhammdanisme.

  – Hvor mange holdningsmæssige sammenfald skal man egentligt have med nazismen før man ER nazist?

  Kommentar by Hans Und — 18. november 2013 @ 15:22

 55. Det venstreorienterede Danmark må klappe i hænderne af glæde hver eneste gang en eller anden klaphat her på Uriasposten taler om at støtte et af de uendelig mange “partier” der dukker op til højre for Dansk Folkeparti.

  Ingen af dem vil vinde et kredsmandat eller komme i nærheden af de 2% af stemmerne, der kræves for at få del i tillægsmandaterne. Tilsammen vil de imidlertid let kunne koste DF adskillge mandater.

  Selv om man samme tider ikke er helt tilfreds med DF, er man så ligeglad med om de spildte stemmer gavner DF eller EL?

  Kommentar by Anonym — 18. november 2013 @ 15:25

 56. Hold nu kæft Venstrefløjen!!!

  Jeg ønsker Danskernes Parti alt muligt held og lykke, og håber inderligt at de kommer ind. Selvom jeg ikke stemte på dem, men de for helt sikkert min stemme hvis DF bliver ved med at stå med hænderne i lommen.

  Kommentar by FrankBooth — 18. november 2013 @ 15:27

 57. Fik en flyer i hånden hertil morgen. Enhedslisten. Jeg sagde nej tak til kommunisme, og afleverede den pænt igen. Det er vi ikke, sagde hun skingert. Jeg spurgte til et par linier i deres partiprogram, hvorefter psykopaten svarede at det osse lissom ved at blive revideret altsammen, lissom. Ok, det var da dejligt for jer. Kuk kuk.

  Kommentar by Wazzla — 18. november 2013 @ 16:55

 58. Daniel Carlsen blev på ingen måde antastet som du beskriver, han deltog sammen med Morten Schjetne i et åbent valgmøde på Fredericia Gym., hvor elever tog en frisk snak og debat med Daniel Carlsen og Morten Schjetne om deres politik. Desuden er alle på billedet danske statsborgere, mange født her eller tilflyttet som børn pga. forældrenes arbejde ;-)

  Kommentar by Anon — 18. november 2013 @ 18:14

 59. @Frank Booth

  Din argumentation er jo overvældende. Du bekræfter blot mit indlæg, hvilket da glæder mig, men som desværre går ud over det Danmark, som vi elsker.

  @Hans Und

  Intet tyder på at DC forbindelser til det nazistiske miljø jv. Redoxs grundige gennemgang af DP. Folk der stemmer på dem er med til at stemme en ideologi der engang truede danskeheden.

  Kommentar by Venstrefløjen — 18. november 2013 @ 18:23

 60. @55, anonym: “… de uendelig mange “partier” der dukker op til højre for Dansk Folkeparti.

  Ingen af dem vil vinde et kredsmandat eller komme i nærheden af de 2% af stemmerne, der kræves for at få del i tillægsmandaterne.”

  Til orientering: valget i morgen er et regions- og kommunalvalg, ikke et folketingsvalg. Altså en udmærket anledning til at pejle stemningen i folkedybet m.h.t. mulighederne for disse partier. Så tager vi den derfra.

  DF trænger i høj grad til at blive holdt i ørerne, især efter at de på det sidste er blevet bange for deres egen skygge.

  Kommentar by Svend Andersen — 18. november 2013 @ 18:52

 61. Jeg glemmer alt det andet sludder, Vensterefløjen har sagt, og lader denne ligge:

  “Folk der stemmer på dem er med til at stemme en ideologi der engang truede danskeheden”

  Jeg kunne ikke være mere enig.

  Men hvad man end stemmer i morgen, så husk at stem.

  Og for københavnerne herinde, så overvej gerne bl.a. disse:

  Frederiksberg:

  David Gerschwald (DF)
  Jette Plesner Dali (DF)
  Bent Silber (Kon.)

  København:

  Finn Rudaizky (DF)
  Rasmus Jarlov (Kon.)
  Thomas Jaskov (Ven.)
  Lars Aslan Rasmussen (Soc.dem.)

  Kommentar by Michael Jensen — 18. november 2013 @ 19:02

 62. – Anon

  “Daniel Carlsen blev på ingen måde antastet som du beskriver…”

  I så fald taler Cecilie Roed Schultz usandt. Det kan jeg naturligvis ikke udelukke.

  “Desuden er alle på billedet danske statsborgere, mange født her eller tilflyttet som børn pga. forældrenes arbejde ;-)”

  Du taler om farven på deres pas. Det gør jeg ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 18. november 2013 @ 19:28

 63. #60 Svend Andersen

  At der ikke er folketingsvalg i morgen havde jeg godt nok en anelse om inden jeg læste dit indlæg. Men alligevel tak for oplysningen. Det er godt at få det bekræftet. Jeg synes også det er fint Svend, at du giver din viden videre. Det bør man altid, når man ved noget.

  Kunne du ikke engang ved lejlighed skrive hvor det er, at jeg i mit indlæg # 55 Anonym (Barne Binee) påstår, at der er folketingsvalg i morgen?

  Kommentar by Anonym — 18. november 2013 @ 22:07

 64. De, der stemmer på venstrefløjen, stemmer på en ideologi, der helt konkret truede med at udrydde danskheden bogstaveligt talt:

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE3429175/atomplaner-mod-danmark-under-den-kolde-krig?page=1

  mange af dem, der støttede det, sidder i dag i Einheilslisten og SF.

  Kommentar by Hodja — 19. november 2013 @ 01:21

 65. Slap af, Balder.

  Kommentar by Martin Kasler — 19. november 2013 @ 03:15

 66. Anonym (63): Det Svend mener:) det er, at du i dit tidligere indlæg refererer til reglerne for folketingsvalg (kredsmandat, 2%-spærregrænse), som altså ikke gælder til kommunalvalg.

  Kommentar by Martin Kasler — 19. november 2013 @ 03:21

 67. # 66 Martin Kasler

  Hvor i mit indlæg påstår jeg, at de af mig nævnte regler gælder for kommunalvalg?

  Hvor i mit indlæg nævner jeg overhovedet ordet kommunalvalg?

  Det er fint at kommentere hvad jeg skriver. Det er knapt så fint at kommentere hvad jeg IKKE skriver.

  Kommentar by Bjarne Binee — 19. november 2013 @ 19:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper