19. november 2013

Michael Sinan, homoseksuel muslim: “Det er vigtigt for mig, at homoseksualitet og Islam bliver forenet…”

For nogle år siden stødte jeg på organisationen ‘Satanic Reds‘ (satanistiske kommunister), og mange husker nok Politikens artikler om jødisk-israelske nationalsocialister. Meget apropos, så sendte DR3 i går et afsnit af serien ‘Bøssestudier’ med et portræt af homoseksuelle Michael Sinan Thomsen, vinder af Mr. Gay 2012 og islamisk konvertit. Herunder lidt fra dialogen – Bøssestudier (3/8) – Diskrimination.

Michael Sinan Thomsen: Jeg har meldt mig til Mr. Gay, fordi det homoseksuelle miljø, især i København har brug for noget nyt, og brug for at se troende homoseksuelle, muslimske homoseksuelle stå frem. … Jeg vil rigtig gerne optræde med noget etnisk, for at vise om min interesse for orientalsk musik og dans. Der er ikke mange der mener det er muligt at kombinere Islam og homoseksualitet, og det gælder begge grupperinger. Både homoseksuelle og muslimer har fordomme overfor hinanden. Jeg har aldrig prøvet at blive diskrimineret, men jeg har prøvet at opleve en mangel på forståelse, hvor jeg ikke har følt mig accepteret, eller måske helt taget alvorligt, det er næsten det værste. Ikke at blive taget alvorligt, det er ‘man kan da ikke være homoseksuel og muslim på samme tid’. Prøv at høre – jeg sidder foran dig, jeg er muslim og homoseksuel. Du kan jo se det kan lade sig gøre, ellers ville jeg jo ikke sidde her.

(Michael Sinan Thomsen, Mr. Gay 2012; Flickr)

Michael Sinan Thomsen: … Jeg er født af en ateist familie, men konverterede selv som meget meget ung. … Jeg er godt klar over, at folk vil komme til at se mig som meget kontroversiel. Men for mig er det ikke et valg, for mig er det jo den jeg er. Den måde jeg føler jeg er blevet skabt på. … Jeg var lidt af en nørd som lille. Jeg læste mange tykke bøger om religion, og gik utroligt meget op i det. Det er ikke kun om Islam, det er også om Jødedommen, Kristendommen, Hinduisme, Buddisme, jeg synes det var enormt spændende. Jeg har altid haft muslimske venner ligeså længe jeg kan huske tilbage, så Islam har altid været der et eller andet sted i baggrunden. Mine muslimske heteroseksuelle venner har vist stor forståelse. De mener Gud har jo skabt dig med et formål, og som du er. Vi vil aldrig drømme om at dømme dig for din seksualitet. Der er faktisk muslimer der tænker ud af boksen. De spørger mig tit – ‘Michael, står der noget i Koranen om homoseksualitet? Hvad er det de hører, at andre muslimer mener at homoseksuelle skal stenes’. Jeg forklarer så, at der står noget, men at det står meget tvetydigt, og derfor er det ikke altid nemt at tyde hvad der er konkret menes. Min store lidenskab udover religion, det er sprog. Jeg taler tyrkisk, så godt som flydende. Så kan jeg farsi på et rimeligt niveau, så taler jeg bosnisk, så læser jeg osmanisk-tyrkisk, som der blev talt før det moderne tyrkiske sprog i Tyrkiet. Det er skrevet med arabisk skrift, og så kan jeg lidt rumænsk, og jeg satser på at lære flere. Flere sprog. Jeg ser ikke Koranen som værende påbud, jeg ser Koranen som ‘guidelines’, som gode råd til et sundt og lykkeligt liv. … Det er en vigtig kamp, fordi der er mange muslimske homoseksuelle som lever i skabet, især her i Danmark. De bliver gift, de får børn, og må indse, at det er den måde de bliver nødt til at leve resten af deres liv på. Det at leve et dobbeltliv det er der ingen der bliver lykkelig af. Personligt vil jeg gerne gøre mit til at sætte fokus på det her problem. Jeg vil gerne stå frem, for dem der ikke tør vise sig frem, og som lever skjult.

Sagt lidt i sjov, så håber jeg Gud tilgiver mig de her korte shorts, bare et øjeblik. [Før catwalk] Nogle gange må man også kæmpe lidt utraditionelt, og måske også lidt imod ens normer og værdier. Jeg håber det går godt, Inshallah. … Mit mål er at kunne stille mig, og sige at jeg er homoseksuel og muslim. Jeg vil gerne tages alvorligt. Det er min helt egoiske tanke omkring at stille mig frem.

[…]

Michael Sinan Thomsen: Jeg synes tit minoriteter glemmer hvordan det er at blive diskrimineret. Muslimer diskriminerer jo tit helt åbenlys homoseksuelle, hvor jeg tit undrer mig, og tænker – I råber jo selv op om at I bliver diskrimineret, I bliver ikke forstået, I bliver ikke accepteret, og det samme gør sig også gældende for homoseksuelle. Så på den måde kan man godt stå lidt i stampe. … Normalt går jeg stille med dørene, og råber ikke op omkring min seksualitet og min religion, men på den anden side er jeg heller ikke bange for at tale om det når folk viser egentligt viser interesse. … Det er vigtigt for mig, at homoseksualitet og Islam bliver forenet for alvor. Det er det jeg kæmper for.

Oploadet Kl. 13:38 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53130/trackback

43 Comments »

 1. Køn er han ikke, håber at han kan klare sig selv, Good Lock.

  Kommentar by emmagad — 19. november 2013 @ 13:42

 2. Held og lykke, du får brug for det.

  Kommentar by Per — 19. november 2013 @ 13:44

 3. […] More Info: Click here […]

  Pingback by Wordhut » Michael Sinan, homoseksuel muslim: “Det er vigtigt for mig, at homoseksualitet og Islam bliver forenet…” — 19. november 2013 @ 13:54

 4. Har homoseksuelle fordomme over for muslimer, eller har de bare erfaring med dem?

  Kommentar by JensF — 19. november 2013 @ 14:02

 5. Forene homofili og islam…

  Den er næsten lige så god som den “konservative” Rune Kristensen, der vil forene den frie verden/europa med den islamiske verden.

  Engang ville alkymister lave guld ud af bly. Det kunne de ikke, men til sammenligning var forsøget dog harmløst.

  Kommentar by Hans Und — 19. november 2013 @ 14:02

 6. Endnu et eksempel på en konvertit der ikke har gidet sætte sig det fjerneste ind i hvad han konverteret til men kun at hans omgangskreds gik rundt og tilbad månegudinden og opførte sig anderledes.

  Kommentar by Vantroende — 19. november 2013 @ 14:08

 7. “Det er vigtigt for mig, at homoseksualitet og Islam bliver forenet…”

  Jamen, held og lykke med det Michael!

  Kommentar by Santor — 19. november 2013 @ 14:15

 8. Michael Sinan Thomsen kan tage til Mellemøsten. Der er så to muligheder: Der masser af homopraktiserende hetero- mænd, fordi de ikke kan komme til damerne – eller, bliver dræbt.

  Nå, ja – tag til Israel, hvor der er en fri, åben bøssescene.

  Kommentar by A , ja — 19. november 2013 @ 14:16

 9. Det er almindelig kendt. På grund af et kærligt familieliv er mange muslimer en fare for fritgående kameler.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 19. november 2013 @ 14:29

 10. Uden kommentar:

  http://www.youtube.com/watch?v=A5XflEVr7d0

  Kommentar by Sigwar — 19. november 2013 @ 14:41

 11. Kan denne bøsse ikke bare lade muslimerne have deres bøsse-fobi i fred.

  Kommentar by Pelle Pik — 19. november 2013 @ 14:46

 12. Hvilken moské frekventerer han? Det vil jeg gerne vide. Den viden kan nemlig være med til at ændre min beskrivelse af moskéer.

  Altså hvilken?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 14:55

 13. “Hvilken moské frekventerer han?”

  God humor.

  Kommentar by Kim Møller — 19. november 2013 @ 14:58

 14. Lidt musik til læsningen, Satanisk Kommunisme med Red Warszawa:
  http://www.youtube.com/watch?v=hDU7HLUH0zo

  Kommentar by SMJ — 19. november 2013 @ 15:00

 15. Homoseksualitet og islam har da altid hørt sammen.

  Kommentar by Hansy — 19. november 2013 @ 15:08

 16. Snak om at optimere undertrykkelsen. Nu genstår kun en 100% sort helkropstatovering, så kan han også diskrimineres på grund af sin hudfarve.

  Kommentar by Erik — 19. november 2013 @ 15:26

 17. Synes han skulle rejse til Iran eller Saudi Arabien og sprede sit budskab, sikker på han vil blive taget vel imod.

  Kommentar by Johnson — 19. november 2013 @ 15:30

 18. Enig! Gå dog til roden, Michael – tag til Saudi Arabien!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 15:47

 19. Ét ord for ham: perkerluder.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2013 @ 16:08

 20. 18 – morten :)

  Kommentar by Johnson — 19. november 2013 @ 16:09

 21. Han er helt sikkert hjerteligt velkommen i Anna Mee’s kommende stormoske, den bliver nemlig både rummelig og inkluderende.

  Kommentar by NulTolerance — 19. november 2013 @ 16:22

 22. Tjaaa…. Det er ondt at sige…. Men… hvis jeg var vidne til at 5 kulturberigere slog ham til lirekasse i kbh… Så ville jeg bare gå min vej…. HVOR DUM HAR MAN LOV TIL VÆRE..????

  Kommentar by ny kommentator — 19. november 2013 @ 16:56

 23. “Jamen, jeg er jo også muslim, av-av-av-av-av!”

  Nej. Jeg tror ikke han tør “bekende sin muslimske tro” over for eventuelle muslimske overfaldsmænd. Så slår de ham sgu ihjel!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 17:29

 24. En homofil ‘muslim’… (med tatoveringer, alkohol-sodavand osv.)

  Det næste bliver vel en ‘kristen-fundamentalist’ som kræver Bibelen udskiftet med jumbobog nr. 5…!

  Mon ikke der er tale om, at den homofile Michael Sinan Thomsen gerne ville på TV? – homofili og pseudo-muslimeri var så tilsyneladende en let genvej til dette.

  Kommentar by Polka Charlie — 19. november 2013 @ 18:37

 25. Det er god humor!

  Kommentar by Navn — 19. november 2013 @ 20:24

 26. De stakkels mennesker lever jo som i et fængsel, med regler overalt. Er det ikke allerede en muslimsk synd at være tatoveret? Good luck, ingen hader homoer vel så meget som hans eget religiøse miljø.

  Kommentar by LarsB — 19. november 2013 @ 20:25

 27. Hen siger blot hen er muslim for at forsøge at undgå at få tæv af dem, som det skete med Gustav og andre bøsser der løb ind i muhammedanere på byturen.

  Det vil dog have den modsatte effekt.

  Kommentar by NulTolerance — 19. november 2013 @ 22:12

 28. “Det er vigtigt for mig, at homoseksualitet og Islam bliver forenet…”

  Medmindre han propper en koran op i røven på sig selv…så er det et dødfødt projekt.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 19. november 2013 @ 23:12

 29. Manden er jo åbenlyst til fare for sig selv og bør tvangsindlægges ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2013 @ 23:41

 30. #12 Han sniger sig nok ind ad bagindgangen :D

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2013 @ 23:44

 31. @30

  Lige på det tidspunkt de ligger klar i bedestilling og kjole… :D

  Kommentar by NulTolerance — 19. november 2013 @ 23:57

 32. Landsforvis muslimer
  og forbyd islam

  Kommentar by Nielsen — 20. november 2013 @ 00:27

 33. Der kunne ellers komme en fed film ud af det hvis Michael Sinan og Ahmed Akkari, hånd i hånd tog på rundtur hos psykopaterne i de muslimske lande. Men desværre, så ville slutningen på filmen næsten være for åbenlys til at man gad se den.

  Kommentar by Fritz — 20. november 2013 @ 02:09

 34. Michael Sinan burde gå med slør.

  Kommentar by - by Proxy - — 20. november 2013 @ 09:29

 35. @Fritz, de behøver ikke engang tage derned, de kan bare til til Kbh N.

  Kommentar by NulTolerance — 20. november 2013 @ 10:27

 36. “Jeg ser ikke Koranen som værende påbud, jeg ser Koranen som ‘guidelines’, som gode råd til et sundt og lykkeligt liv. …” (2013)

  – siger den homoseksuelle muslim..

  Hvad siger hans koran?

  “Boubakeur went on to add: “Homosexuality is condemned in 13 verses of the Qur’an. The only sexual relationship that is legitimate is between married men and women.”” (Paris 2012)

  digitaljournal.com/article/338207

  Og hvad siger to islamiske politikere i Danmark om at skoleelever oplyses om homoseksualitet?

  ”Et forslag om at lade homoseksuelle deltage i seksualundervisningen i Odenses folkeskoler har lørdag affødt en heftid debat på Facebook. To muslimske byrådsmedlemmer kalder det “sindssygt” og “en katastrofe”.” (Odense 2013)

  fyens.dk/article/2353615:Odense–Fynsk-politiker-skaber-heftig-debat-om-seksualundervisning

  Kommentar by Liva — 20. november 2013 @ 10:59

 37. Jeg gad nok høre de jødiske nationalsocialister valgslogan. Det må være noget i retning af: “Stem på os – og kom ind i varmen!”.

  Kommentar by Margrethe — 20. november 2013 @ 11:43

 38. Held og lykke med projektet. Pris dig lykkelig over at du ikke bor i mellemøsten, eller Iran – der har de kraner til at tage sig af sådan nogen som dig…

  Kommentar by Jacob Andersen — 20. november 2013 @ 11:59

 39. Sandheden er nok snarest, at dether slet ikke er islam. Det er queer-kultur, når den er allermest rædselsfuld.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2013 @ 12:08

 40. Jamen, jeg tror queer-fælleskultur muslimen michael har nogle uoplyste fordomme her, fordi jeg ser da hverdag transvestit koran-dyrkere i hvide mormor underkjoler og grydelap på hoved, så det der med muhammed forfølgelser af bøsser, det holder da ikke……

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 20. november 2013 @ 15:30

 41. Nej, jeg kan ikke blive færdig med hans afsindige gylle. Den her: “Der er ikke mange der mener det er muligt at kombinere Islam og homoseksualitet, og det gælder begge grupperinger.”

  Begge “gruppering”ers (fantastisk udtryk om homoseksuelle) fordomme er en hindring for forbrødring? Hold da kæft … Hykler! Og løgnhals.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2013 @ 16:15

 42. Hvis man bruger nogle flere skatteydermilliarder på integrationen, så kan vi ved næste valg måske se Bøsselisten holde vælgermøde i Voldsmose.

  Kommentar by Sigwar — 20. november 2013 @ 16:20

 43. Endnu et håbløst tilfælde.
  Men han får da lidt opmærksomhed. Mon ikke det var hensigten?

  Kommentar by Peter Andersen — 21. november 2013 @ 01:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper