25. november 2013

Om Enhedslistens revolutionære nødvendighed: Ukritisk DR1-indslag, røde Johanne, ekstremismeforsker

“Vi har arbejdet med professionalisering af vores kommunikation”, fortalte Johanne Schmidt-Nielsen søndag aften i et længere indslag i 21 Søndag, der vist nok var tiltænkt at gå kritisk til Enhedslisten, men reelt var harmløs kauseren over det faktum, at et revolutionært kommunistisk parti har 119 byrådspladser, og i skrivende stund er landets 4. største parti. Selvom programmet præsenteres som DR’s nyhedsmæssige flagskab, så var der ingen kritiske spørgsmål om noget væsentligt. (via Hodjaneres blog)

Johanne Schmidt-Nielsen: Nu har det aldrig været sådan, at det er Enhedslistens politik, at vi skulle nedlægge politiet, men jeg kan godt forstå at man kan læse det sådan, hvis man ikke er vant til at læse sådan nogle venstreorienterede tekster. … Der er ting i det principprogram der skaber misforståelser.

Principprogram, Enhedslisten: Konkret drejer det sig selvfølgelig om overtagelse af de økonomiske nervecentre… men også om at erstatte centrale dele af statsapparatet med nye folkemagtsorganer. Frem for alt opløsning af politiet og militæret, der gang på gang har vist sig som kapitalmagtens sidste, alt for effektive, allierede.

(Johanne Schmidt-Nielsen anno 2001, del af ‘folkemagtsorgan’; Uriasposten)

Der var ligeledes et interview med 50-årige Gorm Anker Gunnarsen, en af de nye i Enhedslistens 11 mand store gruppe i Borgerrepræsentationen. En tør gymnasielærer, og en diametral modsætning til flere af kampfællerne. Det være sig for eksempel Ninna Hedeager Olsen (Kirkeasyl, ‘Fredsvagt’ for terrorstøttende ISM), Signe Færch (Kirkeasyl, Asylbureau), Ulrik Sebastian Kohl (Rebel, dom for terrorstøtte) og så selvfølgelig borgmester Morten Kabell (Rebel mv.).

Reaktionære Refleksioner har set nærmere Avanti! og Muldvarpen, officielle tidsskrifter for Rebel – Revolutionære Unge Socialister, som nyvalgte Morten Kabell, Ulrik Sebastian Kohl og kandidaten Knud ‘Hoxha’ Nielsen var en del af.

“Vi vil gerne se flere nazister med knæ i hovedet og flere gravstene som rige svin ligger begravet under.” (Muldvarpen, 1998/9)

“Vi kan fortælle, at episoden [overfaldet på Pia Kjærsgaard] har integreret Rebel yderligere med både organiserede og uorganiserede.” (Muldvarpen, 1998/9)

“Ikke-vold er blevet prøvet som konkret kampmiddel og historien har forkastet den, eller for igen at bruge et Marx-citat ‘Historien er dommeren og proletaren bødlen.'” (Muldvarpen, 1998/11)

“Man skal ikke helt afskrive volden som politisk kampmiddel… Terror er i orden…” (Muldvarpen 1998/15)

“En frisk demonstrant går helt hen til sporvognen, slår tre-fire gange på ruden indtil den smadrer og fortsætter sin banken på nazisten gennem den smadrede rude.” (Avanti! 1998/15)

“Rebel mener på baggrund af klassekampens erfaringer, at vold bliver en nødvendig del af kampen mod reaktionen.” (Muldvarpen 1999/1)

(Berliner-baseret ‘Folkemagtsorgan’, udat.)

Blodige holdninger, men skåret ind til benet, helt i overensstemmelse med Enhedslistens principprogram. Da jeg gennem længere tid har undret mig over den samlede forskerstands påfaldende naivitet i forhold til samme, skrev jeg forleden til lektor Rikke Louise Peters, en af flere forskere der i forbindelse med den kommunale valgkamp har betegnet Danskernes Parti som værende antidemokratisk.

Uriasposten: Hvordan kan du betragte Enhedslisten som demokratisk, selvom de vil afskaffe Grundloven – men omvendt se Danskernes Parti som antidemokrater, selvom de ønsker at bevare det repræsentative demokrati. Burde du ikke som et akademisk minumum betragte begge som antidemokrater. Enhedslisten på grund af deres principprogram, Danskernes Parti på grund af de logiske konsekvenser af deres arbejdsprogram ift. rehabilitering/deportering.

Rikke Louise Peters, lektor : På baggrund af Enhedslistens principprogram, politiske handlinger og udtalelser i offentligheden i det hele taget, vil jeg definere partiet som et socialistisk og demokratisk parti. Den socialistiske model partiet arbejder for er ikke i modstrid med demokratiet, i og med den kun vil kunne tilvejebringes og udformes på baggrund af demokratisk deltagelse og tilslutning. Der er ikke noget der tyder på, at Enhedslisten vil adskille stat og samfund, sådan som tilfældet var i de kommunistiske stater, hvor den socialistiske planøkonomi dikterede statens og politikkens forsvinden – selvom partiet klart nok ønsker en økonomisk styring og en begrænsning af markedskræfternes frie spil. (Men det er jo en åben diskussion i moderne socialliberale samfund, hvorvidt kapitalismen og markedernes frie spil skal begrænses og om velfærdsstaten er/bør være demokratiets egentlige grundlag). Tværtimod fremgår det tydeligt, at Enhedslisten lægger afgørende vægt på offentlighedens betydning og den offentlige samtale som demokratiets egentlige grundlag. Ergo er politikken hos Enhedslisten ikke reduceret til klassepolitik – politik er et resultat af offentlig politisk diskussion blandt frie og lige borgere. At der findes medlemmer eller partistøtter, der overtræder disse demokratiske principper gennem voldelig eller grundlovsstridige handlinger og optræden i øvrigt skal ikke kunne udelukkes, men det anser jeg primært som et strafferetsligt problem og ikke et demokratisk problem – og det er jo i så tilfælde noget PET og domstolene må tage sig af.

Principprogram, Enhedslisten: Et socialistisk samfund kan ikke bare ‘overtage’ den nuværende stat, som fundamentalt set er indrettet til at organisere og forsvare netop et kapitalistisk samfund. Det gælder den danske stat, og endnu mere altomfattende den EU-stat, der er under opbygning. Det er nødvendigt at forberede en sådan revolution. I takt med at der vindes folkelig opbakning til revolutionære brud med kapitalismen, må der opbygges demokratiske folkemagtsorganer, som har den organiserede styrke til at vinde den konfrontation med kapitalmagten, som på et eller andet tidspunkt vil bryde ud. Lige så stærkt som Enhedslisten afviser terrorisme og elitære kup, lige så stærkt afviser vi at bøje nakken og vende den anden kind til i en situation, hvor borgerskabet griber til udemokratisk magtanvendelse.

(Stat og samfund forenet i Albanien under Enver Hoxha, d. 1985)

I lighed med 21 Søndag vælger den gode lektor, at ignorere flere centrale dele af Enhedslistens principprogram, herunder afsnittet om ‘Revolutionens nødvendighed’, der utvetydigt kræver politi og militær opløst og erstattet af ‘folkemagtsorganer’ For at Enhedslistens klasseløse ‘kommunistiske samfund’ bliver til Rikke Louise Peters ‘demokratiske socialisme’, må kravet være 100 procent tilslutning. Alternativt vil den af Enhedslisten ønskede revolution adskille stat og samfund, og væsentligt – gøre sig skyldig i det der ifølge samme forsker gør Danskernes Parti udemokratisk.

Ikke alle ekstremismeforskere har en fortid på den yderste venstrefløj, men de fleste har. Tidligt i meningsudvekslingen kritiserede Rikke Louise Peters mig for at dømme forskere som værende ‘venstremarxister’ på tyndt grundlag. Jeg kender ikke Rikke Louise Peters baggrund, men hendes apologetiske udlægning af Enhedslistens idegrundlag, indikerer jeg ramte plet, da jeg sidste år diskret pointerede at hun på Facebook var fan af Karl Marx.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53320/trackback

36 Comments »

 1. Ja endnu engang ser vi propagandamaskinen DDR i aktion. Denne stat i staten, der hæmningsløst for vore licenspenge gang på gang viser sin tendentiøsitet og stærkt radikal-marxistiske vinkel, har endnu engang vist sin mangel på seriøsitet og lødighed.

  Hvad skal vi dog stille op med denne – ja undskyld udtrykket – kræftsvulst på det danske samfund? De dersens såkaldte journalister har endnu engang haft fat i viskelæderet for at sløre virkeligheden og tingenes faktuelle tilstand.

  Men vi skal jo som lovlydige borgere betale 2 gange om året for dette vanvid. Hvor længe vil vi mon finde os i dette?

  Kommentar by Lars — 25. november 2013 @ 18:49

 2. Enten er Johanne Schmidt-Nielsen dum, eller også lyver hun jo…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 25. november 2013 @ 18:50

 3. Heldigvis er Enhedslistens politik af rigtig, rigtig mange danskere gennemskuet og dømt derhen hvor peberet gror. Med løgne, dobbeltmoral, hykleri og vold kommer partiet aldrig i nærheden af at være et demokratisk parti. Tak til Uriasposten for at blotlægge liste Ø’s sande værdier, bliv ved med det.

  Kommentar by Pedersen — 25. november 2013 @ 18:51

 4. politiet og militæret, der gang på gang har vist sig som kapitalmagtens […] allierede.

  Det betyder beskyttelse af privat ejendom. Jeg forstår udmærket at EL har problemer her – men for almindelige mennesker er det vigtigt at have sine egne ting at regne med, og for iværksættere – dem, der skaber arbejdspladser og lønindkomst – er det vigtigt at kunne regne med sine kapitalgoder (bygninger, maskiner, inventar) for at drive virksomhed.

  EL er så dybt ude, at ingen kan bunde :(

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 25. november 2013 @ 19:11

 5. Kim Møller, man må beundre din tålmodighed. At lægge øre til frøken Peters kvidder kræver større overskud, end de fleste af os mandfolk nok har.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. november 2013 @ 19:15

 6. Tak for dokumentationen. Det er de typiske marxistiske staveplader, de anvender. De kan ikke andet.
  Det er utroligt, at der efter kommunismens endelige sammenbrud i 1989, stadig er folk på den galej. De er formodentlig mærket for livet af en kommunistisk vækkelse og er fortabt i de totalitære drømme for livet.
  Vi andre kan så få et kick ud af deres bizarre dødskamp f.eks af perler som:
  “jeg kan godt forstå at man kan læse det sådan, hvis man ikke er vant til at læse sådan nogle venstreorienterede tekster”. Det var også sådan noget bedrevidene ævl studentermarxisterne fortalte os andre, når vi sagde, at de var besat af forenklet nonsense. De havde læst BOGEN fra ende til anden evt på tysk.
  eller
  “Konkret drejer det sig selvfølgelig om overtagelse af de økonomiske nervecentre… men også om at erstatte centrale dele af statsapparatet med nye folkemagtsorganer.” Ha-ha folkemagtsorganer? Ligesom Stasi og Vopo I DDR?

  Hvis man kender marxismens udvikling og historiske resultater, ved man intuitivt, at alle disse marxistiske fanatikere er potentielle massemordere inkl den søde Johanne Schmidt-Nielsen. Jeg plejer i en sluttet kreds at kalde hende SS-Ilse, kz-lejrenes dronning :)

  Kommentar by A-mad — 25. november 2013 @ 19:36

 7. […] More Info: Click here […]

  Pingback by Wordhut » Om Enhedslistens revolutionære nødvendighed: Ukritisk DR1-indslag, røde Johanne, ekstremismeforsker — 25. november 2013 @ 19:36

 8. Nu bliver det sgu for skummelt. Det er jo som at tale med en islam apologet.

  “Johanne Schmidt-Nielsen: Nu har det aldrig været sådan, at det er Enhedslistens politik, at vi skulle nedlægge politiet, men jeg kan godt forstå at man kan læse det sådan, hvis man ikke er vant til at læse sådan nogle venstreorienterede tekster.”

  Hvad er det lige muslimer plejer at svarer når man vil have at de skal forklare diverse opfordringer til mord, røveri og voldtægt i koranen?

  Kommentar by Santor — 25. november 2013 @ 19:37

 9. Ja, Rikke Louise Peters lader som om, at Enhedslisten ikke vil revolutionen. Hun leverer den falske forestilling om, at Enhedslisten bare er et parti som alle de andre, der hver trækker mod mere eller mindre kræfternes frie spil og mere eller mindre stat. En så villet blindhed/naivitet/dumhed er ikke en lektor/forsker? værdigt.

  Sjovt som Rikke Louise Peters og Johanne Schmidt-Nielsen lyver på helt samme måde som ved islamisk taqiyya. De ateistiske og de religiøse revolutionære spejler sig også her i hinanden. Og journalisterne hopper gladeligt på vognen i begge tilfælde.

  Foruden mindretalsbeskyttelse (som Enhedslisten ikke vil unde borgerlige, hvis de borgerlige kommer i mindretal) så indebærer demokrati basalt set reversibilitet. Dvs. at en beslutning i en retning altid skal gøres ud fra den forventning, at den skal kunne afløses af en beslutning i den modsatte retning, dersom et demokratisk flertal ønsker det. Det udelukker revolutionstanken.

  Kommentar by traveler — 25. november 2013 @ 19:45

 10. Mon Johanne Schmidt overhovedet ved hvad hendes eget partis principprogram siger?. Hvis hun gør, hvorfor forsøger hun så ikke at få det ændret?.

  Det er meget mærkeligt at hun står og siger at opløsning af politiet ikke er deres politik, når der i årevis har stået noget andet i deres principprogram.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 25. november 2013 @ 20:59

 11. Johanne Schmidt-Nielsen:
  “Nu har det aldrig været sådan, at det er Enhedslistens politik, at vi skulle nedlægge politiet, men jeg kan godt forstå at man kan læse det sådan, hvis man ikke er vant til at læse sådan nogle venstreorienterede tekster”

  Ja, det er dog alligevel utroligt, vi kan åbenbart hverken finde ud af at læse Koranen eller Enhedslistens principprogram.

  Det næste Johanne fortæller os er vel at den røde revolution er lektielæsning eller åndelig anstrengelse, præcis ligesom Jihad.

  Kommentar by NulTolerance — 25. november 2013 @ 21:03

 12. Enhedslisten har et anstrengt forhold til deres eget partiprogram.
  Holdningen er sådan nogenlunde således: jo, godt nok står det i partiprogrammet, men det mener vi ikke rigtigt, altså sådan for alvor.
  Alligevel kan der ikke stables et flertal på benene for at lave partiprogrammet om, ergo må vi konstaterer, Enhedslistens hovedbestyrelse og en meget stor del af baglandet mener det alligevel. Men det er rigtig svært at gå rundt på gangene på Christiansborg blandt andre politikere og journalister og så mene det sludder, der står i principprogrammet. Altså må vi konkludere, at der er en konflikt mellem Christiansborgenhedslisten og så hovedbestyrelsesenhedslisten, spørgsmålet er så hvem er stærkest.
  Faktum er at den nuværende regering enten må regerer med de borgerlige eller med Enhedslistens hovedbestyrelse og det har jeg svært ved at se blive virkelighed.

  Kommentar by Robert R — 25. november 2013 @ 21:04

 13. http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6275153/malmoe-for-usikker-til-dansk-skoleklasse/

  First we take Manhattan, then we take Berlin

  Først tager vi Malmø, derefter Odense.

  Europa er snart omdannet til et minefelt af muslimske enklaver, hvor
  der er adgang forbudt, det som en lille hilsen til Johanne Scmidt-Nielsen for sin forbandede revolution

  Kommentar by k.m. — 25. november 2013 @ 21:07

 14. Jeg har skrevet det før, men den dag seriøse journalister gransker Enhedslistens forbindelser, samarbejde og personsammenfald med den millitante venstrefløj kan de sende partiet tilbage til tidligere tiders ligegyldighed…

  Kommentar by Vølven — 25. november 2013 @ 21:12

 15. DhimmiRadioen og bl.a. Rikke Peters er vægtige grunde til at folk sluger, hvad kommunistsvinene i einhetzlisten udgyder, råt.

  Kommentar by Nielsen — 25. november 2013 @ 21:20

 16. > 1 Lars: Det er nu ret let at slippe for DR’s licenstyveri: Meld dig ud af foretagendet (nej, ikke digitalt), undlad at lukke licenstosserne ind, bed i det mindste om en dommerkendelse og smid deres insinuerende skrivelser ulæst i skraldespanden (jeg gør det selv et par gange om året). Og jo flere der gør det, des bedre slår det igennem.

  > Kim Møller. Hader at være censor, men det hedder altså diametralt, ikke diamentralt. Sproget.dk er vores ven. Elles flot skrevet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. november 2013 @ 21:21

 17. Enhedslisten burde trækkes i retten, og under ed stilles til ansvar
  for dets partiprogram.
  De lyver jo folk op i hovedet, og det siger en hel del om dem der
  stemmer på dette løgnagtige parti.

  Jeg synes folketinget præsidium har et problem i at partiet har
  et partiprogram nedfældet sort på hvidt, og siger noget helt andet
  foran kamera..

  Det er fuldstændig ligesom når man går muslimer på klingen om Koranen
  jamen u-ha, den kan fortolkes på lige så mange måder som der er muslimer, ergo praktiserer Enhedslisten:
  Taqiyya (Taqiya/Taqiyyah) betyder inden for shiisme (shia islam) at ‘beskytte eller værne sig selv’.

  Kommentar by k.m. — 25. november 2013 @ 21:24

 18. Det kan ikke betale sig at frekventere og analysere endsige argumentere om eller med disse kommunister og potentielle massemordere.
  Deres dagsorden vil aldrig komme til at ske i den retning som de tror de ønsker.
  Hvis de fik magt og mulighed for at føre utopien ud i virkelighed, ville det helt sikker gå galt for alle – også dem selv – for… Hvis de vil omdanne samfundet med tvang og forbud, meningsterror, berufsverbot og alskens tiltag, som de bliver nødt til at udføre, for at rette folk ind til deres forestilling om stat og dens magt, vil der komme flere modreaktioner på alle planer og så vil de for at modvirke det indføre mere censur, forbud og magtanvendelse – eskalerende til terror, magtmisbrug, vold og til sidst borgerkrigslignende tilstande – det vil aldrig lykkes for dem – dertil er mange af dem jo bare tryghedssøgende stakler, som har fundet “tryghed” og “selvforståelse” m.m. i de grupperinger, som de frekventerer. Når det hele spidser til pga. deres engagement i revolutionen, vil de vågne op til deres livs mareridt og mange vil ikke føre deres utopier ud i livet, men sive væk og finde alskens undskyldninger for at slippe taget og søge det etablerede samfunds sikkerhed og beskyttelse.
  De unge galninge og den gamle garde vil komme til at stå meget alene – som det er nu er det jo helt gratis at “skide i sin egen rede”. For at holde sig ved magten vil de blive nødt til at tage de ultimative skridt (Wollt ihr den totalen Krieg?)og ragnarok vil blive løsningen for dem – men hermed også deres egen udslettelse.
  Men så længe det vil stå på, vil det komme til at koste alle dyrt!

  Så løsningen er at de stoppes nu – gerne med deres egne midler, hvis det skulle komme så vidt – så kan de lære det!
  Danmark og vores overvejende demokratiske befolkning bliver nødt til at tage truslerne alvorlige og tage “legetøjet” fra dem – Når legen går for vidt skal det stoppes i tide – det har vi også pligt til at gøre for at dæmme op for denne antidemokratiske bevægelse, som jo først træder i karakter, når den skjulte dagsorden er lykkedes og de har opnået magten! Så bliver der kun den hårde løsning tilbage – modangreb, vold og terror fra alle sider – det er ingen tjent med!
  Den socialistiske magtelite i samfundet skal stækkes (mange medier, DR/TV2, uddannelsessystemet, politi og domstole osv.) – Hvordan fanden skal man dog løse det inden det går galt – hvornår indser nogle af den elite deres fejltagelser og kommer til fornuft?
  Kan man håbe på en modrevolution inden for deres rækker?
  Enhedslisten og hele det segment af socialister og medløbere må da på et tidspunkt “ramme muren” – selv om det ser ud til at de har vind i sejlene nu – Som det er bekendt, så har mange andre politiske strømninger også været store og ofte altdominerende, men over tid slidt sig selv op i interne magtkampe, dumhed, ringe lederegenskaber, mangel på nyt blod, verdenssituationen, konjunkturer osv. Det nye blod kan de kun få fra gaderne, uddannelsesinstitutionerne og via medierne – men det kan vi stadig nå at ændre på og forhindre – hvis vi har modet – Et mod vi bliver nødt til at mobilisere for at stoppe den udvikling, som de vil have vi alle skal indordne sig under.

  Jeg synes jeg fornemmer en ungdommelig modstand, vilje og opbrud mod denne udvikling – de er dog stadig kun en del af det enorme tavse flertal i DK. Dette flertal bliver nødt til at træde i karakter i den nærmeste fremtid og få udviklingen vendt på en eller anden måde – det er tvingende nødvendigt – også selvom det vil komme til at gøre ondt og betyde at man selv kan komme til at bryde nogle love og etik for at få stoppet vanviddets fremmarch – alternativet er alt for skræmmende –

  Ja det var min mening – jeg tager sikkert fejl i mangt og meget og er sikkert ikke akademisk nok – men jeg hører alarmklokkerne ringe for fuld kraft i disse tider – er vi ikke mange der har det lige sådan?

  Kommentar by Black Watch — 25. november 2013 @ 22:37

 19. yAy Black Watch go go.
  Jeg beundrer din tålmodighed.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2013 @ 00:01

 20. Den blå blok har tydeligt ikke lyst eller behov for at afvikle denne røde bastion. DR.
  Vi kan kun takke de politikere vi har for at mediesituationen er som den er.

  Det er trods alt dem der poster milliarder i den røde propaganda årligt.
  Hvornår har et parti gået til valg på at vi skal ændre mediebilledet, og afvikle DR? Ikke fordi den er public service, men fordi den er så gennemsyret af venstreorienterede, at de ikke formår på nogen måde at adskille deres politiske sympatier og tilhørsforhold, med deres journalistiske arbejde.

  Hvis bare de stod ved deres profil, så ville det være en formidlende omstændighed, men jeg har til dags dato efter flere hundrede interviews og programmer med DR journalister der bliver interviewet eller udspurgt, endnu ikke set dem komme med en klar og utvetydig indrømmelse, at den såkaldte neutrale PBS station, ikke er andet(politisk set), end en venstreorienteret platform, hvor man ALDRIG formår at vægte og neutralisere de politiske emner og udsendelser, så seerne får hvad de fortjener, nemlig KRITISK og neutral journalistik.

  Jeg bliver forarget over det faktum. Jeg kan forstå hvis det var en privat kanal, med en klar og præcis profil, der propagandere og agiterer rød politik, men når det bliver pakket ind i public service, licensstøttet og ydermere bliver profileret som værende politisk neutral så står jeg af.
  Der er grænser for hvor meget man kan lyve for folk, hvor meget man kan misbruge deres tillid og deres penge. Ikke for dem, men for mit vedkommende.

  Ingen politiske partier eller politikere bør være fredet, og alle få samme og lige kritiske behandling. Uriasposten har gang på gang dokumenteret at dette ikke er tilfældet, og folk kan se med egne øjne dagligt se og høre hvorledes DR fejler i forhold til at være neutral og kritisk mediedanner.

  Det er bare lidt svært at ændre det, når Dansk Folkeparti ikke tør/vil afvikle DR, fordi de står alene med opgaven. Men jeg håber da at indenfor en overskuelig årrække, at politikerne tager mod til sig og tør tage kampen op, og at vælgerne på et eller andet tidspunkt erkender at det ikke mere kan fortsætte sådan.

  Kommentar by Endnu en vantro — 26. november 2013 @ 01:35

 21. Statsradiofonien har nok lige så mange modstandere, som tilhængere. Ærgerligt er det, at alle danskere tvinges til at betale mindst 961 kr pr år. Det ligner flere milliarder i DhimmiRadioens kasse, årligt. Føj for satan da nogle snyltere.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2013 @ 02:02

 22. Det røde ugræs er føget ind alle steder. Ikke på grund af kvalifikationer, men fordi partibogen er i orden.

  Denne Peters er ingen undtagelse. En ynkelig lille lektor-død-over-alle-som-ikke-er-enig-med-centralkommiteen lyver og bedrager, så islams tvangsunderkastede ikke lader noget tilbage at ønske.

  Føj en ækel kvinde.

  Kommentar by Iznogut — 26. november 2013 @ 03:22

 23. Jeg gentager min kommentar hos Hodja:

  Ikke alene er hun en løgner hun er også en belyverske.

  Dokumentation fra balder.org. http://blog.balder.org/?p=1275

  Demonstranter der ikke vil affinde sig med muhammedanske massevoldtægter bliver af Johanne Schmidt-Nielsen beløgnet med fabrikerede nazisme beskyldninger, i samarbejde med TV-STOP.

  Bortset fra det så er hun en person der ikke selv kan tænke, hun er en “those jockyed by others”. Og hendes jocky er ingen ringere end Fran Aaen, torturbødlen fra Kabul.

  David Trads har en fsv udemærket kommentar om ham. Via BT:

  http://www.bt.dk/politik/david-trads-ikke-til-at-baere-at-se-aaen-koste-rundt-med-regeringen

  Bortset fra det kunne jeg godt forestille mig, at Enhadslisten vælger at vælte RAF-regeringen nu.

  Ræsonementet er følgende:

  Enhadslisten kan forvente at S fra nu af vil sørge for at severe alt det, der er gravet frem om Enhadslisten via MSM frem mod et kommende valg. Så for at høste den mandat gevinst de står til, men som vil være tvivlsom efter 2 års kamapgne mod dem, så er det optimalt for dem at tage et valg nu.

  Kommentar by Hans Und — 26. november 2013 @ 04:01

 24. Jeg har i sagens anledning været lidt rund omkring på Uriasposten, Kaslers blog og min egen meget forældede, men stadigvæk velbesøgte side “Den ekstreme venstefløj – Oversigt over rødfascistiske organisationer” (ofte venstreekstremister som checker om de mon ikke langt om længe er kommmet med på siden kunne det se ud til – det er vel karrierfremmende i de kredse hvis man bliver nævnt på Urias eller Balder)

  Nå – men når jeg sådan skimter lidt gennem dette materiale og ser disse læssevis af navne, så tænker jeg om det måske ville være nemmere kun at nævne de Enhedslistenkoryfeer som ikke på én eller anden måde har været involveret i disse revolutionære, voldelige eller voldsparate bevægelser.

  Kommentar by Balder — 26. november 2013 @ 07:08

 25. Kvalmende billede af Enver Hoxha. Alt og alle stimler omkring og kigger beundrende på den store Fører

  Mon EL kan forklare noget elementært? Hvis der kun er een arbejdsgiver, hvor skal den ansatte så gå hen, hvis vedkommende bliver fyret??

  Jeg tror næppe, der findes kontanthjælp i deres Tusindårsrige. Og fagforeninger må også være overflødige i deres teoretiske Lykkeland.

  Kommentar by tavsen — 26. november 2013 @ 09:24

 26. Gedigen analyse, 18. Black Watch. Jeg er helt enig. Kommunisterne havde måske en chance 1945-1950, hvor kommunistisk diktatur evt med Enhedslisten/Einheitspartei om PARTIET blev indført vha af de sovjetiske tropper i landene DDR, Polen, Ungarn, Bulgarien, Tjekkoslovakiet,

  Kommentar by A-mad — 26. november 2013 @ 10:31

 27. Aflæggelse af ed til folketinget er da vist lige til og tørre røv i.!

  Kommentar by xenofob — 26. november 2013 @ 10:35

 28. fortsat..Rumænien, Albanien og Jugoslavien.
  Den sovjetiske besættelse af Bornholm fra den 9. april 1940 til den 5. april 1946 var nok tænkt som en begyndelse til at indføre kommunismen i Danmark. De danske kommunister havde måske her deres eneste chance nogensinde? :)

  Kommentar by A-mad — 26. november 2013 @ 10:36

 29. korrektion: fortsat..Rumænien, Albanien og Jugoslavien.
  Den sovjetiske besættelse af Bornholm fra den 9. maj 1945 til den 5. april 1946 var nok tænkt som en begyndelse til at indføre kommunismen i Danmark. De danske kommunister havde måske her deres eneste chance nogensinde?

  Kommentar by A-mad — 26. november 2013 @ 10:39

 30. korrektion: fortsat..Rumænien, Albanien og Jugoslavien.
  Den sovjetiske besættelse af Bornholm fra den 9. maj 1945 til den 5. april 1946 var nok tænkt som en begyndelse til at indføre kommunismen i Danmark. De danske kommunister havde måske her deres eneste chance nogensinde?

  Kommentar by A-mad — 26. november 2013 @ 10:39

 31. A-mad

  Og i den forbindelse er det jo bemærkelsesværdigt så tavst der har været omkring de socialistiske massevoldtægter de sovjetiske soldater udførte på Bornholm.

  Det er vidst kun omtalt i en bog der udkom i år.

  Utroligt at socialisterne har haft magt til, at forhindre omtale.

  http://www.dr.dk/p3/programmer/gomorgen-p3/2012/09/17/ny-bog-russerne-plynredere-rovede-og-voldtog

  Men de socialistiske partier, Radigalningene, asocialudemokraterne og Enhadslisten/Waffen-SF var åbenbart kede af det ikke også var kvinderne i resten af Danmark der fik den oplevelse, hvorfor de iværksatte den muhammedanske invasion, hvor det jo er sådan, at for hver 100 muhammedanere der lukkes ind vil cirka 1,5 etnisk dansk pige/kvinde opleve en voldtægt.

  Kommentar by Hans Und — 26. november 2013 @ 11:46

 32. “for hver 100 muhammedanere der lukkes ind vil cirka 1,5 etnisk dansk pige/kvinde opleve en voldtægt”

  Det er kun det antal som bliver anmeldt.

  Kommentar by Balder — 26. november 2013 @ 15:18

 33. 32 Balder,

  Mit skøn kommer således:

  Cirka 250 muhammedanske jihad-voldtægter årligt pt.

  Mørketallet angives af nogle til at være faktor 8, dvs 2.000 jihad-voldtægter årligt.

  Hvis vi sætter at jihad-voldtægts epidemien startede med 0 i 1973 og har udviklet i en lige linje siden da, så bliver det 2.000 x 40 / 2 = 40.000 jihad-voldtage etnisk danske kvinder.

  Der er cirka 500.000 muhammedanere…

  Så det ser ud til, at være et voldsomt tal.

  En ordentlig statistisk undersøgelse, herunder spørgeskema undersøgelser for at fange mørketallet mere præcist ville være meget velkomment. Men næppe noget vi skal forvente kommer under RAF-regeringen.

  Kommentar by Hans Und — 26. november 2013 @ 16:18

 34. Forlængelse af 33,

  Der er lavet flere undersøgelser, hvor deltagerne anonymt kan svare på, om de er blevet udsat for voldtægt eller andre seksuelle overgreb.

  “I 2006 blev der lavet en landsdækkende undersøgelse, der hed Vold og overgreb mod kvinder. Undersøgelsen var baseret på telefoninterviews med voksne kvinder (kun kvinder). I undersøgelsen spurgte man blandt andet, om man var blevet voldtaget efter at man var fyldt 16 år. 4,3 % af kvinderne svarede, at de én eller flere gange var blevet tvunget til samleje og 5.5 % svarede, at de havde været udsat for et forsøg. 1 promille svarede, at de var blevet voldtaget inden for det sidste års tid. Det svarer til, at ca. 1.500 kvinder over 18 år bliver voldtaget hvert år i Danmark.”

  Sakset herfra:

  http://voldtaegt.wordpress.com/elever/2-hvad-er-sex-overgreb/hvor-mange-bliver-voldtaget/

  Hvilket antyder en mørkefaktor på 6 – 7

  Så jeg vil nedjustere skønnet med 1/4.

  Så det er “kun” cirka 30.000 danske kvinder der skønsmæssigt er blevet beriget med en jihad-voldtægt.

  De ansvarlige bør naturligvis holdes strafferetsligt ansvarlige for ihverksættelsen af denne jihad-voldtægts kampagne.

  De ansvarlige er personer som Gammeltoft Hansen, hans søn Thomas, Poul Nyrup, ledende medarbejdere i det muhammedaner importerende idustriellekompleks, i henhold til folkedrabskonventionen.

  Kommentar by Hans Und — 26. november 2013 @ 17:07

 35. Rød politik er ja til åbne grænser og åbne kasser. Det danske samfund betaler prisen for den såkaldte kulturberigelse. F.eks. højere skatter og besparelser på sygehusvæsnet, ældreplejen og skolerne samt øget udlændinge-kriminalitet.

  Kommentar by Filip — 26. november 2013 @ 19:08

 36. Tak for detaljerne Hans Und – så var det altså mere end bare et skøn.

  Kommentar by Balder — 26. november 2013 @ 20:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper