26. november 2013

Dansk far taler ud om Otterup-episode: 10-15 indvandrerdrenge planlagde at stikke min dreng med kniv

Så kom der flere detaljer frem om lørdagens knivstikkeriet ved et fodboldstævne i Otterup, tidligere omtalt. Fra Århus Stiftstidende – Drenge beskyldes for at planlægge knivstikkeri (kræver login).

Ifølge Thomas Lang er hans søn og dennes kammerat det sidste halve års tid blevet chikaneret af en gruppe på 10-15 indvandrerdrenge. I torsdags kulminerede konflikten. ‘Bare vent til klokken 12. Så skal I få at se. Så sker der noget.’ Sådan lød det gang på gang i skolegården på Tilst Skole torsdag formiddag. …

Hvad var det, der gjorde den 14-årige dreng så skrækslagen? Ifølge Thomas Lang var det en detaljeret og skrækindjagende plan, udtænkt af gruppen af drenge. …

Min søn og hans kammerat skulle lokkes ned i en fjern ende af skolegården, hvor der hverken er videoovervågning eller gårdvagter. Her skulle de provokeres så voldsomt, at de ville være nødt til at forsvare sig,’ siger Thomas Lang.

Han fortæller, at drenge med deres mobiltelefoner skulle filme de to 14-årige, mens de slog ud for at forsvare sig. Det skulle filmes sådan, at det så ud, som om det var de to drenge, der gik til angreb.

‘Derefter skulle hele banden springe på min søn og hans kammerat. Filmen skulle være deres undskyldning. De skulle kunne sige bagefter, at de sprang på drengene for at stoppe dem,’ siger Thomas Lang, der fortæller, at når hans søn og dennes kammerat var kommet ned at ligge, skulle den 14-årige fodboldspiller fra Fuglebakken stikke dem begge i ryggen med en kniv. …

‘Derefter skulle de alle sørge for at få blod på sig. Og kniven skulle forsvinde. Hvis de alle holdt mund, kunne politiet ikke opklare hvem af dem, der havde ført kniven. Ingen af dem kunne blive sigtet,’ siger Thomas Lang. …

‘De har lavet en hel drejebog over forløbet. …,’ siger Thomas Lang.”

Oploadet Kl. 15:46 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53346/trackback

55 Comments »

 1. Jeg gætter på, at hvis man lavede en retsmedicinsk undersøgelse af de jihad-soldater, så vil man finde spor af muhammedansk opdragelse. Spor efter pisk, brandmærker etc.

  Nu kan vi så bare glæde os over, at Dansk Røde Kors, Radigale, asocialudemokraterne, Dansk Flygtningehjælp m.v har beriget os med disse individer. Og i processen beriget sig selv.

  Kommentar by Hans Und — 26. november 2013 @ 16:02

 2. Uden at skabe for megen offentlighed om det ene offer på Tilst Skole fremgår det af hans FB-profil, at han har liket en side, hvor en muslim kritiserer islam. MON der skulle være en sammenhæng her? Det er man pine død nødt til at få opklaret, for så er der tale om jihad i skolegården!

  Kommentar by Serberen — 26. november 2013 @ 16:04

 3. Det er dansk autoritetstro der gør at han og andre ikke har fjernet deres barn barn den skole for længst! Ingen rød politiker eller fagforeningsmand havde deres barn i den skole i mere end to minutter.

  Ultra volden er her, en vold der får a clockwork orange til at virke kær og afdæmpet.

  Fremad mod helvede, det bliver kun værre.

  Kommentar by thatcherite — 26. november 2013 @ 16:21

 4. Jamen, kan man så se frem til en anklage for konspiration til mord imod de 10-15 møgunger?

  Næppe!

  Kommentar by Santor — 26. november 2013 @ 17:15

 5. Mon den androgyne møgso på tinge følger med i, hvad hendes importerede yngel går og foretager sig?

  Det er latterligt, at der ikke rejser sig en kæmpe debat om, hvad samfundet skal acceptere af uvederstyggeligheder fra islams sørgelige sønner.

  Få så ryddet op.

  Kommentar by Iznogut — 26. november 2013 @ 17:23

 6. BT: To dage før knivstikkeri: 14-årig meldt til politiet for at planlægge knivoverfald. 26. november 2013, 07:11
  ht tp://www.bt.dk/krimi/to-dage-foer-knivstikkeri-14-aarig-meldt-til-politiet-for-at-planlaegge-knivoverfald

  Kommentar by anno — 26. november 2013 @ 17:32

 7. Hver gang den slags sker er det et enkeltstående tilfælde, som ikke
  får regeringen til at reagere.

  Jeg venter på hvad der sker i Vollsmose i aften, vi mangler kommentarer fra “venstrefløjen”, kan han ikke finde en grimasse der kan passe?
  Den muslimske verden var i brand over Muhammedtegninger, og venstrefløjen var helt oppe i det røde felt, hvor er de nu hvor det er en kulturberiger som sætter ord på familien og islam?
  Hvorfor er de ikke massiv til stede i Vollesmose med “ingen racister i gaderne” eller skilte med “nazifri by”?

  Nej, nu blev der ro på bagsmækken, de kan ikke engang styre Folkets hus, hvordan vil de så klare sig når islam rigtig tager fat?

  Kommentar by k.m. — 26. november 2013 @ 17:37

 8. Nå. Så har i juleaften igen. En indvandrer har gjort noget. Hurra, så kan I sidde og taste løs med fråde om munden.

  Historier som denne har naturligvis ingen interesse og bliver aldrig nævnt på Uriasposten:

  “20-årig kvinde blev dræbt med skud i hovedet”

  For det er jo en af ens egne der har gjort noget og ikke et ord om at han skulle være programmeret af kristen, pæredansk kartoffelkultur.

  Kommentar by Kong Gulerod — 26. november 2013 @ 17:40

 9. Jeg formoder at disse galninge bliver fulgt pænt til en grænsepost med pæn besked om aldrig at komme retur?

  Det er jo fuldstændigt vanvid, at en “gruppe” kan planlægge sådan en gerning.

  Kommentar by cicero — 26. november 2013 @ 17:44

 10. Der er så meget man kan skrive om, og du, Kong Gulerod kan jo åbne din egen hjemmeside med breaking news fra den yderste kartoffelrække

  måske finder du noget om The Kartoffelwoman og hendes jagt på den
  store kasse med julepynt.

  Kommentar by k.m. — 26. november 2013 @ 17:56

 11. Ja han var kendt af politiet, men blev alligevel sendt afsted på turen.
  Føj politi og kommune må sidde og græmme sig.

  Kommentar by xenofob — 26. november 2013 @ 18:09

 12. # Gulerod, du har tydeligvis ikke fatte at Uriasposten handler om problemer med indvandring og socialisme. Alle samfund skaber idioter, men der er ingen grund til ligefrem at importere dem.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 26. november 2013 @ 18:29

 13. Kommende røde kernevælgere – derfor

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. november 2013 @ 18:29

 14. Torsdag aften blev den blot 20-årige Elisabeth Bakkan brutalt myrdet i en lejlighed i Aarhus-bydelen Bispehaven

  Efternavnet er måske lige så dansk som gerningmandens?

  Kommentar by tavsen — 26. november 2013 @ 18:31

 15. Nå lad os nu slå koldt vand i blodet, for det er jo bare – drengestreger. Desværre så er der 80-90% chance for at faderen tilhøre de vælgere, som ønsker dette kommunistiske og islamistiske taber samfund, hvor mord og voldtægt er normalen.

  Kommentar by Fritz — 26. november 2013 @ 18:33

 16. Velkommen til Mellemøsten …demokratiske regeringer holder sjældent ret længe ,når KAOS’et blir slemt nok begynder de at gå i opløsning ……ofte henretter man så den forhenværende præsident bare for spotens skyld….noget at se frem til …

  Kommentar by Ole Burde — 26. november 2013 @ 18:41

 17. “Alle samfund skaber idioter, men der er ingen grund til ligefrem at importere dem.”

  Lige præcis!
  At der også findes danskere, som er idioter er et argument de røde har brugt siden 1983, der må fandme snart gå inflation i det begreb.

  Kommentar by FrankBooth — 26. november 2013 @ 18:51

 18. Tak Hans Gammeltoft Hansen du kan være stolt af dine bedrifter.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2013 @ 19:14

 19. Mena-velfærdsflygtninge er som regel meget “modige” og uden frygt, når de er bevæbnede og i stort overtal. De er også så “modige”, at de rejser/flygter via mange sikre lande for at komme til Danmark.

  Kommentar by Filip — 26. november 2013 @ 19:21

 20. […] More Info: Click here […]

  Pingback by Wordhut » Dansk far taler ud om Otterup-episode: 10-15 indvandrerdrenge planlagde at stikke min dreng med kniv — 26. november 2013 @ 20:29

 21. ja da, slap af kartoffel danskere, det er helt normalt at bander af børn rotter sig sammen for at forsøge at begå mord i skolegården.

  Kommentar by thatcherite — 26. november 2013 @ 20:38

 22. >8. Hr. Gulerod,
  Læserne af denne blog – og antagelig også Kim Møller – er optaget af disse sager, fordi de illustrerer en statistisk kendsgerning: Indvandrernes grove overkriminalitet. Samt den kendsgerning, at alle disse forbrydelser er konsekvenser af en valgt masseindvandringspolitik, der er lusket igennem uden debat om konsekvenserne.

  Dine og andres eksempler er anekdoter, der ikke er relevante for noget som helst, da de blot er eksempler på danskernes almindelige “gennemsnits”kriminalitet.

  Kommentar by Gunnar Biering — 26. november 2013 @ 22:37

 23. Videovervågning i skolegårde? Hvornår kommer metaldetektorerne?

  Kommentar by Hodja — 26. november 2013 @ 22:44

 24. Meget OT, undskyld Møller.

  Mens Yahya Hassan under massiv politibeskyttelse får mulighed for at læse sine digte op i Vollsmose, er Afghanistan, hvor Danmark har brugt milliarder af kroner, ved at indføre stening igen. En rigtig hyggelig familieaften for muslimske retarderede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. november 2013 @ 00:29

 25. Der er lagt meget vægt på at disse kriminelle mordere er 14 årige drenge, når man kender Islamisters lette omgang med sandheden, burde kredslægen måske udtage en DNA prøve til at aldersbestemme disse Islamistiske mordere.

  Kommentar by emmagad — 27. november 2013 @ 01:26

 26. Bare lige for at kommentere den form for relativisering som Gulerod kommer med: Hvis indvandrerne i Danmark bare var ligesom gennemsnittet, og at der på ingen måde sker skred i de negative statistikker og udviklinger, så kan jeg forstå pointen.
  Der er vel i øvrigt også nok medier der fokuserer på dansk kriminalitet og vold. Denne her blog er til gengæld ret unik, i dens form og indhold og meget skarpe og præcise artikler.

  Hvis man ikke vil/er i stand til at reflektere lidt over udviklingen, og over de tusindvis af artikler der dokumenterer denne udvikling ift indvandrere i Danmark, så er en debat også ret meningsløst.

  Så er man slet ikke i stand til at kigge kritisk på indvandring.
  Indvandrere er gæster i Danmark per automatik også efterkommere. Gæster i forhold til tilhørsforhold. Man kan selvfølgelig ikke påtage sig en identitet og nationalitet med fremmede forældre per automatik. Det siger sig selv, men man kan føle sig dansk og opføre sig dansk og blive betragtet som dansk, det gør dog ikke én til dansk alligevel.

  Kommentar by Endnu en vantro — 27. november 2013 @ 03:53

 27. “Jeg gætter på, at hvis man lavede en retsmedicinsk undersøgelse af de jihad-soldater, så vil man finde spor af muhammedansk opdragelse. Spor efter pisk, brandmærker etc.”

  Ja det er klart, de hævner sig på verden. Hvis man undersøgte verdens 100 værste massemordere, så ville man ikke finde en varm og kærlig opdragelse. Faktisk er det synd for dem – man burde have medlidenhed med dem.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 27. november 2013 @ 04:09

 28. Angola forbyder islam og river moskeer ned. Angola forbyder islam og river moskeer ned.Angola forbyder islam og river moskeer ned. Angola forbyder islam og river moskeer ned.Angola forbyder islam og river moskeer ned.Angola forbyder islam og river moskeer ned.Angola forbyder islam og river moskeer ned.Angola forbyder islam og river moskeer ned.Angola forbyder islam og river moskeer ned – osv.osv.

  Der er nogen, der har set alvoren. Morgenmaden smager bedre. eller er det aftensmad?

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 27. november 2013 @ 04:22

 29. “Danskheden er ikke i fare, fordi vi inkluderer borgere fra andre lande. Højrefløjen har ikke patent på den selvudråbte danske kultur, som de så indædt hævder at forsvare. Tværtimod. Højrefløjen bidrager kun til at grave grøfterne dybere og gøre det langt sværere for det store flertal af danske muslimer, der både føler sig som danskere og ønsker at være en del af det danske samfund. Danske muslimer er ikke gæster i Danmark.”

  Endelig fik vi den rigtige vurdering fra en politiker, endda en borgmester. Håber Uriaspostens trofaste læsere læser og forstår.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 27. november 2013 @ 04:50

 30. 23 Hodja,

  Jeg gætter på metaldetektorerne kommer samtidig med de bevæbnede vagter.

  Kommentar by Hans Und — 27. november 2013 @ 05:19

 31. hvorfor har drengens skide forældre ikke trukket den knægt ud af skolen for længst.. Hvis alle flytter deres yngel fra folkeskolen,når der er mere end 10 gæster,så skal i se parnasset relativere..

  Kommentar by hansL — 27. november 2013 @ 07:06

 32. Enig! Men de er bange for at blive kaldt rascister.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 27. november 2013 @ 07:14

 33. Det er ikke alle der har 2500 kr + evt. transport hver måned til at flytte deres barn i privatskole.
  De steder, hvor folkeskolen på kort tid er blevet kraftigt forringet, kan privatskolerne ikke nå at forøge deres kapacitet, og der er lange ventelister, samt benhård frasortering.
  Hvis Thomas Langs dreng hører til de negativt stærke børn, som har fundet deres overmænd i indvandrerne, vil ingen privatskole vide af ham. Man kan næsten savne Tvindskolerne.

  Kommentar by træt — 27. november 2013 @ 08:27

 34. Her er alt hvad der skal til for at forklare den vestlige verdens vej ned i kloakken.. ved fortsat modtagelse af MENAP mennesker… Peg selv ud hvorfra I tror at de 10-15 knivstikkere kommer fra…

  world IQ map
  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:National_IQ_Lynn_Vanhanen_2006_IQ_and_Global_Inequality.png

  Kommentar by ny kommentator — 27. november 2013 @ 09:27

 35. Peg selv ud hvorfra I tror at de 10-15 knivstikkere kommer fra…
  Svar fra kloakken

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 27. november 2013 @ 10:17

 36. http://ugeavisen.dk/kolding/byradet-lukker-dronning-dorothea-skolen-i-kolding

  Skolen har udelukkende to-sprogede elever, som byrådet har besluttet
  at flytte til Munkevænget skole, der i forvejen har næsten 2/3 to-sprogede.
  Nu truer danske forældre at tage deres børn ud af Munkevænget skole
  fordi den også snart er ren indvandrerskole.

  Kong Gulerod må gerne fortælle hvor danske børn skal gå i skole om
  15-20 år, og hvor mange danske drenge skal ligge med maven sprættet
  op før samfundet griber ind.

  Kommentar by k.m. — 27. november 2013 @ 12:23

 37. …IKKE hørt i dansktime med staveundervisning:

  Muhko: M-u-h siger muh,k-o siger ko : Muhko

  Muslim: M-u siger mu, S-L-I-M siger SLIM : Muslim

  Kommentar by Svinet — 27. november 2013 @ 12:52

 38. Kong Gulerod forholder sig ikke til det faktum at lang de fleste voldshandlinger bliver begået af AEH’ere.

  Det afspejles i:
  Volumen af nyheder om kriminalsager,
  politiets døgnrapporter,
  hvad man ser i gadebilledet såfremt man bor i områderne,
  Danmarks statistik om fængsledes etniske baggrund – her er de i ekstrem høj grad overrepræsenteret,
  invandrebandernes vækst og de problemer der følger med,
  dårlig integration selv efter flere generationer,
  tydeligt had mod danskere og dansk kultur generelt,
  elendige resultater i skolen mange kan ikke læse/skrive ordenligt,
  jihadkrigere og terrordømte,
  Sharia zoner,
  ghettodannelser.

  Hvis man ikke kan se at invandrere fra MENA lande udgør et kæmpe problem er man enten fuldstændigt blind eller man vælger at se den anden vej. Så Kong Gulerod, forhold dig til virkeligheden eller fortæl mig hvilken kategori du tilhører?

  Kommentar by NulTolerance — 27. november 2013 @ 13:18

 39. 36,

  “Kong Gulerod må gerne fortælle hvor danske børn skal gå i skole om
  15-20 år, og hvor mange danske drenge skal ligge med maven sprættet
  op før samfundet griber ind.”

  Mange. I en kommentar her skønner jeg antallet af jihad-voldtagne danske kvinder til cirka 30.000 gennem de sidste 40 år.
  -Hvilket så betyder, hvis det officielle tal om knap 300.000 muhammedanere er rigtigt (og mit skøn er i omegenen af det rigtige) at der for hver 10 importerede muhammedanere er et etnisk dansk offer for jihad-voldtægt.

  http://www.uriasposten.net/archives/53320#comments

  Og det har jo ikke fået nogen til fare op.

  Desuden ved jeg fra en kilde med tæt indsigt i skoleudvalget i Københavns Borgerrepræsentation, at medlemmer forventer, at en skoleelev vil få en omgang jihad hallal slagtning nærmere før end siden.

  Til den ende har man en plan for/underhåndsforståelse for, hvordan man skal håndtere det efter følgende i medierne. I forhold til, at foretage sig noget før det går galt, afstår blå afdeling fra at tage initiativer, fordi de ved det vil udløse belyvning om racisme fra rød-blok og MSM. Rød-blok på deres side vil ikke åbne en indrømmelse af, at islamiseringen, som de løgnagtigt kalder “multikultur”, er en katastrofe.

  Sådan set kan jeg godt forstå rød-blok. På den lange bane; Efter sådan en indrømmelse vil et bevis, i forhold til en sag, hvor folkedrabskonventionen er inde over, være rimeligt let at løfte.

  På den korte; er de jo i rød-blok kendt for, at bruge selv de allermest svinske trick, overfor frafaldne fra den socialistiske ideologi.

  Kommentar by Hans Und — 27. november 2013 @ 13:18

 40. -> Kong Gulerod

  “Historier som denne har naturligvis ingen interesse og bliver aldrig nævnt på Uriasposten:

  ’20-årig kvinde blev dræbt med skud i hovedet’

  For det er jo en af ens egne der har gjort noget og ikke et ord om at han skulle være programmeret af kristen, pæredansk kartoffelkultur.”

  Pudsigt du lige trækker den sag frem. Jeg har faktisk forsøgt at komme bag om de mærkelige mediereferater, men kan ikke få noget verificeret. En bekendt i Bispehaven fortæller, at det var et ‘omvendt æresdrab’ – danskere myrder kvinde der var konverteret til Islam. Det lyder atypisk, og lidet sandsynligt (kæresten er jo anholdt for mordet) og ikke noget jeg tør blogge uden journalistisk kilde. Hvad har du gjort for at få sandheden frem om noget?

  Kommentar by Kim Møller — 27. november 2013 @ 13:32

 41. @ (8) Kong Gulerod

  Anerkendelse af fakta, er begyndelsen til al visdom. Nu har vi i årevis hørt på, at vi ikke må generalisere, men det må vi, for de fleste muslimer er et generalt problem, ikke bare her hjemme, men overalt hvor de slår sig ned, spreder de deres ubændige had.
  Og det er jo en kendt sag, at hvor dumheden sætter grænser, træder volden ind. Passer helt fint på den muslimske trusselkultur.

  Hørt i skolen:
  Læreren: – INGER, hvordan staver man til SØ ?
  INGER: – S Ø
  Læreren: – Rigtigt. PER, hvordan staver man til LE ?
  PER: – L E
  Læreren: – Rigtigt, nå lille MUHAMMED, hvordan staver man så til racediskrimination ?

  Sønnen: – far, far, hvorfor spiser vi ikke mennesker?
  Far: – fordi man ikke spiser sine egne.
  Sønnen: – så er det derfor muslimer ikke spiser svin!

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 27. november 2013 @ 13:40

 42. @ (29) Kurt Rosenstrøm

  Hvilken borgmester og hvornår har udtalt disse ord? Samler på citater fra vores hjemlige korandisciple.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 27. november 2013 @ 13:44

 43. Der er frit skole valg, også til folkeskoler.

  Kommentar by thatcherite — 27. november 2013 @ 14:09

 44. “37” Svinet
  Yderligere stavning:
  Islam. I sigere I, s-l-a-m siger slam. I-slam

  Kommentar by Bjarne Binee — 27. november 2013 @ 14:10

 45. Kong Gulerod har ret i, at der også af etniske danskere begås uhyrlige handlinger. Eksempelvis er mere end 85% af vælgerbefolkningen så hjernedøde, at de ved seneste folketingsvalg stemte på et af de muslimvenlige partier.

  Kommentar by Bjarne Binee — 27. november 2013 @ 14:26

 46. 45,

  Jeg tror det handler om, at politikerne bestikker vælgerne med deres egne penge, som regel under på skud af, at netop denne politikers vælgere er netto overskuds-modtagere.

  Dernæst at vælgerne er bange for, (mere end de er bange for muhammedanerne)at denne status quo skulle ændre sig i deres eget disfavør.

  Der er idag en spændende svensk kommentar på Snaphanen, hvor en kommentator konstatere, at det statsminister og landsforrædder Muhammed Reinfeldt reelt gør, er at han stjæler pensionsmidler og omfordele dem til sine vælgere. Og vil jeg så tilføje; derfor vælger hans vælgere at leve med, at han har overladt indvandrings spørgsmålet til rabiate grupper.

  For en praktisk tilgang til politik betyder det, at man som modstander af muhammedansk indvandring, må love sine vælgere at fastholde status quo mht fordelingspolitik.

  Kommentar by Hans Und — 27. november 2013 @ 15:06

 47. Kan der da ikke rejses sag imod politi, ssp, skole, kommune.
  Det er som om, går den, så går den.

  Kommentar by x — 27. november 2013 @ 17:45

 48. så har Uriaspostens politikorps af klogeøger talt. Var der ikke en meget klog mand som beskyldte en indvandre for at have skrevet på jelingstenen? Det tror jeg vidst nok at hr. Møller gjorde.

  Kommentar by Michael Larsen — 27. november 2013 @ 18:23

 49. – Michael Larsen

  Geden er barberet flere gange, og en løgn bliver ikke mere sand fordi du manisk gentager den efterfølgende. Tag en kiks.

  Kommentar by Kim Møller — 27. november 2013 @ 18:31

 50. Ingen af islams forsvarere forholder sig til hvad der foregår ude i det virkelige liv. De forholder sig ikke til de voldssager som hver dag skrives om herinde, de hiver kun en enkelt sag involverende en dansker frem i ny og næ, oftest flere år gammel.

  Kommentar by NulTolerance — 27. november 2013 @ 19:32

 51. > Hans Und — 27. november 2013 @ 15:06
  Det har du fuldstændig ret i. Og sådan har politikerne, såvel de socialistiske, som de “borgerlige” opført sig i dekader. Jeg vil næsten sige århundreder. Det er grunden til at vi bider på deres løgnebefængte agn.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2013 @ 19:34

 52. NulTolerance — 27. november 2013 @
  men retssalene er nødt til at forholde sig til virkeligheden
  http://www.sn.dk/holbaek/seks-anholdt-efter-slagsmaal-uden-for-retten/artikel/372075
  Politifolk måtte bruge både stave og peberspray for at skille parterne, da to grupper med i alt 10 personer i går røg i totterne på hinanden uden for retsbygningen i Holbæk. 27. november 2013

  Kommentar by tavsen — 27. november 2013 @ 23:32

 53. Der er frit skole valg, også til folkeskoler.

  Kommentar by thatcherite — 27. november 2013 @ 14:09

  Skoleinspektøren i den ønskede skole vurderer suverænt om der er “plads” til barnet. Hvis der er det mindste støttebehov kommer afvisningen pr. automatik. Et barn som er blevet bange for at gå i skolen pga. mobning er derved sorteret fra på forhånd, det samme vil et barn blive, som har været oppe at slås med perkerne, og måske har brugt en form for våben for at udligne overmagten.

  Kommentar by træt — 28. november 2013 @ 10:51

 54. http://www.uvm.dk/Uddannelser/Folkeskolen/Fakta-om-folkeskolen/Skolestart/Skolevalg

  “Frit skolevalg

  Hvis man ikke ønsker, at ens barn skal gå på sin distriktsskole, kan man søge om plads på en anden skole efter eget valg. Det kan enten være i ens egen kommune eller i en anden kommune. Men barnet kan kun optages på den valgte skole, hvis der er plads.”

  “Befordring og frit skolevalg

  Hvis forældrene benytter sig af det frie skolevalg, betyder det, at barnet ikke har krav på fri befordring. Hverken hvis den selvvalgte skole ligger i ens egen kommune eller i en anden.”

  Det betyder at der er gratis buskort til 4 zoner til distriktskolen, men ikke til 3 zoner til en skole i nabokommunen, eller 2 til en privatskole. Sådan er det!

  De fattiges børn kan få lov at forblive boksebolde, medens Mette Frederiksen, Guccitasken og Co. flytter deres børn i sikkerhed.

  Kommentar by træt — 28. november 2013 @ 13:12

 55. Folkets straffedomstol en dag mod de bindegale Radigale og kumpaner, må den blive grum. Dvs. fair, taget i betragtning det deres gerninger har udsat landet for. Hvordan kan de sølle røde partier, se på at deres medborgere i eget land massevoldtages og overfaldes af galninge fra Langbortistan? Atter støtter de jo en nazistisk invasion, mens de kalder alle kritikere for racister. Smid de røde i brummen, og smid halvhjernerne fra Langbortstan ud af landet.

  Kommentar by LarsB — 28. november 2013 @ 22:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper