27. november 2013

P1 vrider virkeligheden: Rabiat fundamentalistisk konservatisme hærger større centralasiatisk land…

Det er tidskrævende at blogge om radio- og tv-indslag, og dagligt må jeg skifte væk fra P1 for ikke at få sindet fyldt op af licensfinansieret propaganda. Tidligt i går morges var det et indslag på P1 Morgen om genindførelse af stening for utroskab (Zina) i Afghanistan, der i den islamiske straffelov, den såkaldt hudud, er at regne for en forbrydelse imod Gud. En letforståelig sammenhæng, som ikke engang Gyldendals åbne encyklopædi forsøger at relativere sig ud af.

Indslaget varede mere end otte minutter. Ikke et ord om Islam, men en helt masse om rabiat fundamentalistisk ‘konservatisme’. Fra – Afghanske embedsmænd vil genindføre stening.

Dorte Krogsgaard, P1: Vi skal videre til Afghanistan. Afghanske embedsmænd er i gang med at udarbejde med at udarbejde et ny udkast til en straffelov, og særlig en bestemmelse, paragraf 21 skaber opmærksomhed. Den handler nemlig om igen at indføre stening af kvinder og mænd som bliver dømt for utroskab. Paragraf 23 i udkastet specificerer desuden at straffen skal udføres offentligt. Philip Khokhar, god morgen.

Philip Khokhar, DR: God morgen.

Dorte Krogsgaard: Vores journalist i Afghanistan. Det giver jo tanker tilbage til dengang det var Taliban der styrede Afghanistan, hvordan kan sådan noget som stening for utroskab optræde i et udkast til en straffelov fra landets justitsministerium.

Philip Khokhar: Det her det er et udtryk for, at der stadigvæk er meget meget konservative og fundamentalistiske kræfter i Afghanistan, og jeg synes nærmest man oplever et kapløb for tiden om at komme med rabiate forslag, som vi så også for noget tid siden, et forslag der faktisk ville legalisere voldtægt sålænge det foregik indenfor ægteskabets rammer.

Dorte Krogsgaard: Philip, du var ved at fortælle, at Afghanistan er et meget konservativt land.

Philip Khokhar: Ja, det er rigtigt – Afghanistan er et meget meget konservativt land, og det man oplever for tiden det er jo nærmest et kapløb om at komme med endnu mere konservative, endnu mere rabiate forslag. … Det er ikke fordi den store brede afghanske befolkning står og råber efter stening for utroskab, men man ser at de konservative kræfter nærmest konkurrerer om hvem der kan komme med mest konservative forslag. Det er blandt andet fordi de ved at udlændingene er på vej ud ad landet, og om få år skal Afghanistan stå på egne ben, og der er mange som gerne vil have lidt opmærksomhed for tiden.

Dorte Krogsgaard: Er der nogen som helst mulighed for at det bliver gennemført det her?

Philip Khokhar: Det tror jeg ikke. Det skal siges at i parlamentet sidder der mange konservative som formentligt vil stemme for de her forslag, men jeg har meget svært ved at forestille mig… der er jo ingen der kan leve med at man vil genindføre stening i Afghanistan… Sålænge der vil givet penge og bistand til Afghanistan, så tror jeg ikke på, at nogle vil kunne acceptere det her bliver indført. Men i en situation om nogle år, hvor Afghanistan måske ikke føles så afhængig af omverdenen, der ved man aldrig hvad der kunne ske. På kort sig tror jeg ikke de her forslag vil blive indført – der vil blive for stort et ramaskrig i omverdenen.

Dorte Krogsgaard: Det fortalte Philip Khokhar…

(‘Konservativ’ aktivist, Den Islamiske Republik Afghanistan; Islamization Watch)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53373/trackback

22 Comments »

 1. Nej, demokrati hører sandelig ikke til de konservative dyder. Det ved vi herhjemme fra. Så det er sikkert og vist. Afghanistan er godt på vej til at blive et rigtigt borgerligt samfund!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. november 2013 @ 16:56

 2. P1 er ogsaa kanalen der konsekvent omtaler al-quada terrorister som “hellige krigere”.

  Kommentar by Jan — 27. november 2013 @ 17:25

 3. Problemet med Afghanistan er åbenbart, at der er for mange politikere à la Lars Barfoed og Brian Mikkelsen.

  Kommentar by Jørgen Duus — 27. november 2013 @ 17:25

 4. Er protest plakaten for eller imod demokrati? No democracy, med et kryds over democracy er jo en dobbelt negativ. Og jeg tror der er mange, ligesom demonstranten, der ønsker et retfærdigt islam.

  Kommentar by Bjørn — 27. november 2013 @ 17:34

 5. P1 vrider virkeligheden. Nej da, de fortæller skam den pureste sandhed, set med deres briller. Der må selvfølgelig ikke siges et eneste ondt ord om islam. Og da Afghanistan ikke har noget DF, er det vel naturligt at omskrive det til det næstværste. Ellers kunne der komme nogle molotovcocktails.

  Sluttede med at lytte til P1 i firserne. Det var ikke sundt for blodtrykket.

  En kvinde fortalte begejstret om, hun havde været nødhjælpsarbejder i Afrika. Fået en månedsløn på 20.000 kr. SKATTEFRIT

  Det var lige godt s….., tænkte jeg. Her går jeg på arbejde i DK 37 timer om ugen til en månedsløn på det halve. Som jeg skulle betale skat af.

  Ydermere fortalte hun, at der også var et udetillæg på 5.000 eller 10.000 om måneden, også skattefrit. Kan ikke længere huske, om det var 5 eller 10.000. Men jeg slukkede for radioen, og fik en sund afsky for de infame Gutmenschen. De pynter sig med ikke lånte, men TYVSTJÅLNE fjer.

  Og er de største misbrugere af “social dumping”. Nej, de er fgm ækle.

  Men der er endnu en connection mellem Gutmenschen og kommunister og muslimer.
  http://ekstrabladet.dk/112/article2158844.ece
  Sagen, der ryster England med slaveri, kultdiktatur og dødsfald i glemt maoistisk sekt

  Og denne afskyelige kvindemishandling http://www.liveleak.com/view?i=ffb_1385169517

  Der kommer næppe protester fra kvinfo Gutmenschen

  Kommentar by tavsen — 27. november 2013 @ 17:37

 6. Fatter ikke helt, du har nerver til P 1 :-)

  Michael Coren on Afghanistan’s proposal of making stoning women to death, more mainstream

  http://vladtepesblog.com/2013/11/27/michael-coren-on-afghanistans-proposal-of-making-stoning-women-to-death-more-mainstream/

  Kommentar by Josef K. — 27. november 2013 @ 18:18

 7. Nysprog trives i bedste velgående.
  Ordet Konservativ bruges igen og igen. Forstået på den måde at det er et gammeldags autoritært samfund, som følger de sharia regler som er nedfældet i koranen slavisk.
  Man kunne også kalde dem for radikale, fordi de fortolker reglerne ekstremt og drager ekstremistiske konklusioner ud fra de nedfældede ord.
  Begge dele kan sådan set forsvares, men naturligvis vil DR vælge at kalde dem for konservative frem for radikale, for så generer de ikke de kulturradikale, for det kunne jo få svage og uvidende sjæle til at drage sproglige paralleller til både de kulturradikale og det radikale venstre. Nej så hellere generer de konservative.
  Men lad være med, at tro, at det ikke er et bevist valg!

  Kommentar by Robert R — 27. november 2013 @ 20:40

 8. […] More Info: Click here […]

  Pingback by Wordhut » P1 vrider virkeligheden: Rabiat fundamentalistisk konservatisme hærger større centralasiatisk land… — 27. november 2013 @ 21:04

 9. Stening af kvinder i Afghnistan som forslag?

  Jeg tror Man kan finde steninger fra dette år, på youtube/liveleak, der allerede er gennemført.

  Kommentar by Hans Und — 27. november 2013 @ 21:11

 10. Tja, konservatisme er jo altid relativ.

  Kommentar by Fabrice S — 27. november 2013 @ 21:39

 11. Det er jo nærmest komisk, som de snor sig for at omgå sandheden.

  Kommentar by Johnson — 27. november 2013 @ 21:46

 12. Det anede mig nok, at der var et eller andet galt med det vi har gået og troet om stormuftien af Jerusalem og hans åndelige efterkommere Abdul Wahid Petersen, Jørgen Bæk Simonsen og Jakob Skovgaard-Petersen.
  De og befolkningen i mellemøsten m.m. er slet ikke Muhammedanere, muslimer eller islamister. De er bare konservative. Det er dejligt at høre.

  Her gik jeg og troede at ham vi ikke må tegne var profeten, men jeg kan forstå, at det i stedet er Edmund Burke.

  Nu forstår jeg også bedre, at Per Stig Møller altid har sagt undskyld, når befolkningen i et eller andet mellemøstligt land enten har brændt den dansk ambassade af, trampet på Dannebrog eller billedlig talt har givet Per Stig Møller et los i røven.

  Kommentar by Bjarne Binee — 27. november 2013 @ 21:55

 13. Selvfølgelig skal man høre P1. Og faktisk også protestere engang imellem til Jacob Mollerup. Noget nytte gør det, det mener Ole Hyltoft også.
  Jeg savner foreningen aktive lyttere eller hvad Morten M. kaldte den. Der brug for den.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 27. november 2013 @ 22:08

 14. Stenkastningslove er ren højrepopulisme.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. november 2013 @ 22:29

 15. Det er vel kun et spørgsmål om tid… Så vil Barfoed og Connie prøve at luske stening igennem herhjemme… REN konservativ symbolpolitik… og løsningen på en befolkning der ikke kan opføre sig ordentligt

  Kommentar by ny kommentator — 28. november 2013 @ 03:17

 16. Det er selvfølgelig venstrefløjens forsøg på at tørre islamisternes mord, voldtægt og røverier af på den Vestlige højrefløjen.

  Lur mig om ikke Danske journalister har været på kursus i Sverige for at lærer den Svenske variant af “lyve lige så stærkt som en hest kan rende” reportage. Det er ganske enkelt for tydeligt til at være et tilfælde.

  Kommentar by Santor — 28. november 2013 @ 07:40

 17. Det islamistiske styre i Afghanistan vil ændre straffeloven og genindføre stening for utroskab, som efter Koranen er en forbrydelse mod Gud. Oversat til pludresprog i DR.: Konservative og fundamentalistiske kræfter i Afghanistan kommer med rabiate forslag, fordi Afghanistan er et meget meget konservativt land.

  Med andre ord: Hvis konservatismen vinder frem i det meget meget konservative land, kommer de mest afskyelige perverse og umenneskelige politiske forslag for dagens lys. Som fx at begrave folk – i 99% tilfælde kvinder – så kun hovedet stikker op, hvorefter en hujende folkemængde kaster sten på dem, indtil de ligner blodig kartoffelmos. Før mordet begynder opfordres folk til kun at bruge små sten, så det gør mere ondt og ofret lever længere.

  Det burde være klart for selv den svagtbegavede , at vi har med et umenneskeligt islamisk styre at gøre. Et styre som indretter samfundslivet efter en bog, som er nedskrevet i 634. Et samfund der derfor indretter det sociale liv efter religiøs og politisk fanatisme fra den tid hører uundgåeligt ikke til i den civiliserde verden og må derfor må fordømmest på det kraftigste.

  Men det ligger naturligvis uden for Danmarks radio og de pludrende idioters pædagogiske rækkevidde, der derfor kun kan svinge sig op til at betegne forbryderne og forbrydelsen som udtryk for at være meget meget konservativ. Helle dusse da!

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 28. november 2013 @ 10:33

 18. Hvorfor ikke kalde dem “kollektivistisk indstillede borgere” i et central asiatisk land, aka muhammedanske socialister?

  Hvis man sammenligner de hadefulde øjen hos demonstranten med de øjen den hadbesatte Johanne Schimdt-Nielsen viser på billederne her:

  http://blog.balder.org/?p=1275

  Så er der jo langt mere substans i sammenligningen.

  Kommentar by Hans Und — 28. november 2013 @ 13:52

 19. Lad bare de rødgardister bashe konservative, en uddøende race i dansk politik.

  At der er tale om fundamental islam er forsøgt skjult, men kun for de dumme. Verden vil bedrages og dhimmieradioen gør et stort arbejde.

  Kommentar by Iznogut — 28. november 2013 @ 15:10

 20. Der er intet galt med konservatisme, men den er helt galt med det konservative folkelarti.

  Kommentar by Robert R — 28. november 2013 @ 21:19

 21. “20” Robert R

  Du har aldeles ret. Konservatisme og det konservative folkeparti er nærmest modpoler.

  Kommentar by Bjarne Binee — 29. november 2013 @ 00:08

 22. Det gør mig usigeligt ondt for kvinderne.
  Hvis man er til horror:
  http://www.bt.dk/udland/stening-kan-vaere-paa-vej-ind-i-afghanistans-straffelov

  Så spildte USA, Danmark og de andre ISAF-lande lige ca. 12 år i dette stenalderland uden mærkbare resultater.

  Lad det være en lære: Islam kan ikke reformeres. Demokrati og islam er som olie og vand, uforeneligt.
  Muslimerne må udrydde sig selv, og vesten må lære at holde muslimer væk fra vesten. Muslimer er gennemført uduelige, muligvis genetiske fejl, muligvis kulturelle fejl, jeg ved det ikke og ønsker faktisk heller ikke at vide det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. november 2013 @ 09:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper