1. december 2013

Om Uffe Elbæk: “… lad os da bare oversætte det til et dansk, alle kan forstå: Manden giver ingen mening”

Politik er alt for konkret til en mand som Uffe Elbæk, men han er altid leveringsdygtig i floskuløse plusord. Mads Kastrup kommenterer dannelsen af ‘Alternativet’ på sin Berlingske blog – Manden, der ikke giver mening.

“Jeg mødte engang Uffe Elbæk. For et par organisationer, godt en tre årtier samt en ministerpost siden. Det var i Århus. Eller Aarhus – Danish for Progress, som det staves nu om dage. Hvilket formentlig skyldes, at nogle af Elbæks efterladte protegéer i kommunen i et ubevogtet øjeblik fik lov at lege med byens brevpapir.

Dengang stod Elbæk midt i noget, der hed ‘Fronthuset’. Jeg kom der bare, men forstod ikke helt dets funktion. Jeg spurgte Uffe en dag i et fælleskøkken, hvor jeg skar løg, og Uffe tilsyneladende ikke lavede noget. Elbæk sagde derpå en helt masse, som jeg heller ikke forstod. Men det var alt sammen vigtigt, så meget forstod jeg. Det var større end Århus. Faktisk var det så alt omsluttende, at next stop var Sovjet, skulle det senere vise sig.

Samme følelse vendte tilbage til mig den anden dag. Uffe Elbæk stod her og forklarede om sit nye parti: Alternativet. Det er meget større end Danmark, må vi forstå. Det gælder verdens ve og vel. Alternativets politik skal opstå ved en slags ‘global crowdsourcing-proces’, hvor ‘hele verden’ er med til at bestemme politikken. Eller for at citere fra afsnittet ‘Sådan laver vi politik’ på Alternativets spritnye hjemmeside: ‘Vores første skridt er at kortlægge udfordringer og muligheder indenfor hvert område (…) Kortlægningen kategoriseres til næste fase inden for henholdsvis generelle udfordringer og muligheder (…) I fase to efterspørger vi idéer, der kan være svar på udfordringer og muligheder fra fase 1.’

Enhver kan se, at det er præcis, hvad vi mangler i dansk politik: En fase et, der fører til en fase to, som svarer på fase et og overdrages til fase tre, der så kvalificeres i fase fire, som endelig vedtages i fase fem og vupti: Verden er reddet. Lyse tider ligger foran os. Vi kan næsten ikke vente.

Den kvikke læser vil her have opdaget, at jeg forsøger at påpege en metode. En særlig Elbæksk modus operandi. Og lad os da bare oversætte det til et dansk, alle kan forstå: Manden giver ingen mening, og det har han aldrig gjort. Frontløbere, kaospiloter, kulturminister inklusive.

(Uffe Elbæks nye ‘Manifest’; Alternativet.dk)

Nu har vi så Alternativet. Det endelige svar på alt, tilsyneladende. Eller som Elbæk selv siger:

‘På en måde er Alternativet både mere rødt, mere solidarisk og mere iværksætter-agtigt på samme tid. Paradoksalt nok. Jeg synes, Alternativet er tættere på det, jeg synes er grundrødderne i Det Radikale Venstre. Bare i en ny tid’.

Hmmm, helt klart, Uffe… skal vi sige, at næste gang så skærer du løg, og jeg forklarer, hvordan tingene hænger sammen?

Oploadet Kl. 04:15 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53448/trackback

43 Comments »

 1. Problemet med politiske vittigheder er, at de bliver valgt. I de gode gamle dage havde en nasserøv som Uffe Elbæk været vandrepokal i familien, der så havde fodret ham på skift, og man kunne sætte ham til noget produktivt som f.eks at skære løg.

  Talspersoner, udover Uffe Elbæk, Josephine Fock og Torsten Gejl.

  Kommentar by Hans Und — 1. december 2013 @ 05:07

 2. Fra kulturen på TV2 News 27. november

  Journalist Isabella Hindkjær har “fået” lov til at følge Alternativet i opstarten:

  “Det er en meget ikke Christiansborg agtig mødekultur, for eksempel var jeg til et møde 14 dage før lanceringen hvor det var en hel dag der var sat af til en identitetsworkshop, som blandt andet betød der blev lave mindfulness øvelser og øvelser i rundkreds, der blev snakket værdier, energier og følelser”

  “Det er fra den her identitets workshop hvor en af øvelserne var at gruppen simpelthen skulle lave Alternativet med deres krop, hvad de forstillede sig hvad Alternativet ville være i sådan en være kropslig form”

  “Og det her var så en af de muligheder sådan en liggende rundkreds(billede vises hvor alle holder i hånd og ligger på gulvet). Det var en visualisering. Det var en del af det her følelses univers, som jo er meget kendetegnende for Uffe Elbæk, han snakker om en ny empatisk kultur, man skal finde tilbage, man vil politik på en helt anden måde”

  “den mand som Uffe Elbæk kalder for sin politiske rådgiver nummer 1, Rasmus Nordkvist, han er uddannet modedesigner. Han har en helt anden baggrund, så spinelementet er fraværende”

  “de vil ikke have nogle mærkesager fra start, først skal indput samles ind fra helt almindelige mennesker, blandt andet via digitalt site”

  “Et overgangsråd, et ekspertpanel af nogle mennesker der så igen skal sidde og sortere de her indputs, også ligge det ud til Alternativet.
  Så til sidst vil Alternativet lave det til deres politiske program”

  Kommentar by Geert — 1. december 2013 @ 05:46

 3. Fire Radikale partier, i Folketinget, er måske lige i overkanten(Alternativet+ R, K og LA).

  Men hvis det betyder at det landsskadelige Radikale Venstre bliver bare lidt svækket, så er alle Elbæks tosserier givet godt ud.

  Man kunne også håbe at LA opgav deres Radikale ophav, eller de Konservative rent faktisk blev, ja konservative. Det sidste er nok for meget at håbe på..

  Kommentar by Geert — 1. december 2013 @ 05:53

 4. Det lyder mere som en ny-religiøs sekt. Mon ikke det ender i noget med gruppesex – og kollektivt selvmord?

  Kommentar by BE — 1. december 2013 @ 06:20

 5. Det er ikke til at vide, men underholdende er det. “..mere rødt, mere solidarisk..” det lyder spændende.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 1. december 2013 @ 07:00

 6. @BE- man kan da altid håbe.. Det er måske mest de mennesker der er indlagt til at høre på det sludder, der begår selvmord.

  En mand der på intet tidspunkt i sit liv har produceret noget, der kunne sælges.

  Kommentar by hansL — 1. december 2013 @ 07:09

 7. Storbytosse!

  Kommentar by Robert R — 1. december 2013 @ 07:41

 8. er der ikke nogen der har en spændetrøje i overskud ?
  manden er farlig for sine omgivelser

  må trække sig minister, melder sig ud af det Radikale, bliver løsgænger og stemmer på Socialdemokratiet, starter et Alternativt parti !!!!!

  der er ikke meget seriøsitet tilbage på Christiansborg (og heller ikke ude i kommunerne, hvor folk skifter parti få dage efter et valg,
  det er at gøre grin med folkestyret)

  Kommentar by k.m. — 1. december 2013 @ 08:18

 9. @4

  Det lyder mere som en ny-religiøs sekt. Mon ikke det ender i noget med gruppesex – og kollektivt selvmord?

  Jo, med navne som fock og gejl har du nok ret

  Kommentar by notty — 1. december 2013 @ 08:35

 10. “Først skal indput samles ind fra helt almindelige mennesker, blandt andet via digitalt site:”

  Alternativet vil sætte bæredygtighed i højsædet. Glimrende så.
  Jeg vil foreslå Alternativet at sætte bæredygtig indvandring på den politiske dagsorden. Hvordan opnår vi økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig indvandring?

  Svaret er indlysende: Ved totalt at stoppe den nuværende indvandring.

  Kommentar by traveler — 1. december 2013 @ 08:36

 11. Finder det er noget relateret, en slags andet alternativ, så det ytres her og ikke under off topic:

  Normalt er mit udgangspunkt jeg ikke er min krop, men noget der ofte er nær den. fredag glemte jeg den, kroppen, var der og satte vejskiltet ned før højre ben var væk. Jeg mærkede det og tænkte ikke videre over det. Lørdag observerede jeg højre ankel var hævet, og jeg overvejede om der var brækket noget eller jeg skulle gøre et eller andet for lettest at få højre ankel til at blive noget mere som venstre uden at den bliver som den venstre, for den er jo til højre.

  Har jeg mulighed for selv at konstatere om der er et eller flere eventuelle brud?
  Hvor kommer jeg lettes til såfremt det er bedre at andre konstaterer det og eventuelt giver råd og behandling?

  På forhånd tak!

  Kommentar by Peter Buch — 1. december 2013 @ 09:36

 12. Uffe Elbæk er en social konstruktion

  En fantasi som er gået i stå i den anale fase. Dens største fjende er rationel analyse – det virker som hvidløg på en vampyr.

  Sjovt nok har ingen nævnt det homoseksuelle aspekt i det her. For mig at se er der tale om en slags infantil perversion af den universelle kærlighed til universet og alle levende væsener som mange mennesker instinktivt er i besiddelse af.

  Subjektet fremstiller sin egen version af et univers hvor subjektets egne personlige præferencer, tilbøjeligheder, lyster og tankespind udgør fundamentet. Homoseksualitet i forbindelse med flyvske “religiøse” tanker og forsøg på at ophøje denne tilbøjelighed til noget særligt, har været set mange gange før i historien; blandt andet blandt tyske Nationalsocialister og deres forgængere / konkurrenter samt som bekendt i den græske oldtid – selvfølgelig med forbehold for de mange historiske forvrængninger vi sikkert alle sammen er blevet stopfodret med hele livet, også i forbindelse med oldtidshistorie.

  Mens subjektet svæver rund på en lyserød sky i sit eget emotionelle univers hvor “naturlig” eller spontan mellemmenneskelig kærlighed fortolkes på en seksuel måde, og subjektet hengiver sig til fantastiske blandinger af erotisk og guddommelig kosmisk kærlighed. Måske eller måske ikke hjulpet på vej af de euforiserende stoffer samt det nitroglycerin som er populære i de kredse. Formentlig vil sådanne tilstande med jævne mellemrum blive afløst af depressive nedture, når omverdenens mangel på egentlig forståelse og accept af de Elbækske mix af homoerotisk begær og en perverteret udgave af kosmiske kærlighed bliver så tydeligt at Elbæk ikke længere kan håndtere virkeligheden, og er nødt til at bede om time out.

  Jeg kunne godt tænke mig om Uffe Elbæk er blevet født ved kejsersnit, og i øvrigt kunne jeg godt tænke mig antallet af kejsersnitfødsler sat i relation til den om sig gribende homoseksualitet samt andre degenerative symptomer – uselvstændighed, ubeslutsomhed, kvindagtighed, narcissisme.

  Der er psykologer som mener at kampen gennem fødselskanalen, som er og sikkert ofte opleves som en livstruende situation af barnet, er en forberedelse som hjælper med at overkomme svære situationer i fremtiden. Der er tale om en revolutionær og katarsisk skift af tilstand – fra at være en del af moderens krop, indespærret i stadig mere trange omgivelser, til at blive et autonomt væsen i et luftigt univers. En vellykket fødsel er efterfølgende en sejrrig begivenhed for den nyfødte (og moderen), en bekræftelse på egne evner, noget der giver selvtillid og gå på mod senere i livet.

  En fødsel kan ses som en religiøs handling, eller i hvert fald noget som overgår den almindelige dagligdags oplevelse, en mere eller mindre påtvunget kontakt med “det hellige” eller den universelle spirituelle kerne i mennesket. Det er oftest et mere eller mindre langstrakt forløb fra de første plukveer til fødslen, og naturen forbereder således både moderen og den kommende verdensborger på den store begivenhed, hvor barnet befrier sig fra moderens omklamring sandsynligvis ledsaget af et helt følelsesspektrum mellem kærlighed og had og lyst og frygt indtil den salige forløsning afslutter kampen.

  Det er klart at en kejsersnitfødsel ikke byder på den samme oplevelse. Ofte er den igangsat kunstigt – dvs. hverken moderen eller barnet har, kunne forberede sig. Dertil kommer bedøvelse og helt det forstyrrende medicinsk cirkus omkring det. Men den måske vigtigste forskel i denne sammenhæng er at der sker et dramatisk tilstandsskift uden dramatisk iscenesættelse.

  Jeg gætter på at en Uffe Elbæk godt kunne tænke sig at der var færre divisioner og skelsættende begivenheder i livet, således at tilværelsen bliver et langt “zipless fuck”, som “feministen” Erica Young skrev om i sin erotiske novelle “Fear of Flying”, som en gang var populær på dameværelser. Jeg kommer også til at tænke på ordet “peristaltiske bevægelser” livet som én lang glidende lykkelig peristaltisk bevægelse uden farlige kampe, manddomsprøver og risici.

  Kommentar by Balder — 1. december 2013 @ 09:56

 13. @Peter Buch

  Du bør straks søge en læge eller skadestue og få set på det måske røntgen. Det er det eneste fornuftige, og du bør ikke udsætte det.

  God bedring.

  Kommentar by Balder — 1. december 2013 @ 10:16

 14. “Der skal ske en radikal udskiftning i kulturinstitutioners bestyrelser rundt om i landet. Det mener den radikale kulturminister Uffe Elbæk, der harcelerer over fordelingen af alder og køn blandt kulturens magthavere. Alt for mange midaldrende hvide mænd ser han i bestyrelsesstolene.” (2012)

  kristeligt-dagblad.dk/artikel/478314:Danmark–Kulturminister-i-kamp-for-ligestilling

  Kommentar by Liva — 1. december 2013 @ 10:19

 15. Alternativet består ligesom moderpartiet R åbenbart kun af tossede kvinder og bøssede mænd. Elbæk skal bare have en spade og anvises arbejde med den – så kan han gøre nytte for første gang i sit liv.

  Kommentar by Sigwar — 1. december 2013 @ 10:22

 16. Balder

  Tak for rådet og venlige tanker!

  Hører lige hvad de siger om det på jobbet, skadestue duer vist ikke da det er over 24 timer siden, og det vist stadig er sådan at når skaden er sket for over et døgn siden er det man skal henvende sig til egen læge, og han har vist fri i dag…

  Kommentar by Peter Buch — 1. december 2013 @ 10:23

 17. “Faktisk var det så alt omsluttende, at next stop var Sovjet, skulle det senere vise sig.”

  På det tidspunkt var Elbæk DKU’er.

  Han arbejdede altså i lighed med Ole Sohn og Frank Aaen for SUKP. Og dermed deltog han aktivt i de(t) folkemord som kommunisterne foranstaltede.

  Han har i øvrigt fortalt, at hans far startede som radikal (var folketingskandidat) og endte som DKPer.

  Jeg gætter på hans far har været kommunist hele vejen igennem, men blot udstationeret hos de radigale. Hvilket passer fint med den radigale begejstring for de kommunistiske regimer. Blandt andet skrev den radigale K. Helveg Petersen begejstret om den rumænske massemorder og partichef Chauchescu.

  Man forstår godt at de radigale kun ser det som positivt, at import af ca 17 muhammedanere også føre til en voldtaget etnisk dansk kvinde. Og følgelig arbejder for at så mange danske kvinder som muligt bliver voldtaget.

  Kommentar by Hans Und — 1. december 2013 @ 10:37

 18. Havde han ikke været medlem af Folketinget og tidligere kulturminister, var der ingen grund til at beskæftige sig med denne idiot overhovedet. Det egentlige problem med ham er, at han har fået partiopbakning og stemmer nok til en plads i Folketinget og dermed repræsenterer et ikke fuldstændig ubetydeligt segment i befolkningen i almindelighed og det Radikale Venstre i særdeleshed.

  Kommentar by monse — 1. december 2013 @ 10:48

 19. Erica Jong’s roman Fear of Flying blev læst dengang. Der var intet i den tykke bog. Vendte det sidste blad desperat flere gange. Der måtte da findes noget efter al den hype, men fandt det ikke.

  Nu er sidste blad også blevet vendt for Uffe Elbæk. Der fandtes heller ikke noget.
  Og nu vandrer han ind i de ukendte nulliteters land.

  Kommentar by tavsen — 1. december 2013 @ 11:11

 20. Welcome, Mr. Chance …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. december 2013 @ 11:34

 21. Jo, Balder – “queerkultur” var faktisk det første ord, der faldt mig ind.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. december 2013 @ 11:44

 22. Jeg spekulerer på om han kan løse en ligning med to ubekendte?

  Har mødt typen før og er ikke specielt imponeret. Alt for meget snak og alt for lidt handling. For mig at se er han blot en over og om – fortolkning af et 68´er fællesmøde, der aldrig holdt op.

  Med andre ord, en fis i en hornlygte!

  Kommentar by Santor — 1. december 2013 @ 11:48

 23. Kaospiloterne er en uddannelse, hvor man lærer at etablere projekter, der ved hjælp af buzzwordoptimering kan trække penge ud af offentlige kasser – helst EU-kassen, hvor tilskuddene har flest nuller, og projekterne ikke tjekkes for indhold. Derfor synes jeg det er mærkeligt, at Uffe Elbæk et consortes, vil stifte et parti, for hvordan får man lige kanaliseret Andres Penge ind i sådan et foretagende?

  Kommentar by Nils — 1. december 2013 @ 12:06

 24. Fantastisk politisk korrekt underholdning. Tilsyneladende er de Radigale inde i en peristaltisk udvikling med udskillelse af klumper af multikulturelle frontløbere … Ny Alliance, Kaotisk Alternativ, next stop WTF ???

  Forhåbentlig er Elbæk mand(?) for et solidt greb om styrepinden i alternativet; med Fuck og Gejl som inspiratorer og queer aktivister som ambassadører vil de ikke kunne undgå at give radigal galskab et dårligt omdømme.

  Kommentar by Svend Andersen — 1. december 2013 @ 12:36

 25. Jeg gætter på Elbæk, i lighed med Klaus Bondam, nu hvor pensionen er i hus, mere går efter ungt kød, end en plat-form der kan generer penge.

  Kommentar by Hans Und — 1. december 2013 @ 13:18

 26. Elbæk har i øvrigt også været ude og bejle til den Århusianske “stemmesluger” Steffen Rasmussen, der tidligere var en af frontskikkelserne på den autonome venstrefløj i Århus.

  Kommentar by toon — 1. december 2013 @ 13:23

 27. Helt ærligt så tror jeg ikke at Uffe Elbæk er særlig kløgtig, men han kender sikkert mange der kan rådgive ham(udnytte ham)Uffe Elbæk er ikke i stand til at tjene sine egne penge, derfor er han sprunget ud som prostitueret homoseksuel og har levet af den kulturelle elite.
  Uffe Elbæk forstår en ting og det er at opkrævede skattekroner er til fri afbenyttelse for ham og hans venner, det kan undre at politikerne bedømmer vælgerne til at være naive(dumme)Et Alternativ er dødsdømt.

  Kommentar by emmagad — 1. december 2013 @ 13:23

 28. @ Nils #22

  Kors, hvor har du ret. Understøttelsen er der, ved han. Den venter bare på projektet. Det er sådan, det fungerer, og ved man det, bliver man aldrig “arbejdsløs”. Fantastisk værdifuld uddannelse … Næsten bedre, end “forskning”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. december 2013 @ 13:43

 29. Nu må dette røde klovne cirkus på Christianhoppeborg høre op, jeg kan snart ikke tage mere!
  Jeg kan ikke følge med, handlingerne er for underlige.
  Det er ikke sjovt mere, fordi mit virkelige visuelle billed viser mig, etniske dansker liggende rodende rundt på jorden i deres eget blod, efter mødet med klovnetingets stor import af selvberigende jihad kriger, der tilmed dagligt skyder vildt omkring sig i gaderne og opretter sharia-zoner, hvor vantro dansker er jaget vildt og politiet bare står og glor på, at deres biler bliver stenet, sikkert pga af manglende utro kvinder, som endnu ikke har indtaget politibilernes plads.
  Det kan da godt være, at det er mig, der stadig er i fase et i islameringsprocessen, men min manglende forståelse og manglende hensyn til islam gør vel, at jeg ikke kan komme videre til fase to i islamiseringsprocessen, så de øvrige faser opnår jeg vist ikke at deltage i, men havner nok i §266b afretter anstalten, hvor afretningen bliver tvangsindlæggelse til at se DDR 1 islamiserings tvangsanalen 24/7
  Mit visuelle billed af endnu en af margrethe bombevestagers fejlvurderinger queer afa mandslingen klovnen ellebræk, er desværre, han falder godt ind i billedet som damenatkjole queer afa imam, og den konklusion har jeg ikke ligget på gulvet og rodet rundt for at få frem på nethinden, for sådan kommer fase fem til at visualisere sig for os alle, hvis klovnen ellebræk når så langt, i sin alternative røde islamiseringsproces.

  Moské mogens mere islam jensen skulle tilslutte sig sekten alternativ islamiserings klovne bevægelsen med gulvbede øvelser og store el-efantast fase kortslutninger i hoved.
  Moské mangepenge fhv. røde kors i røven jørgen poulsen kan rode med på rundt på gulvet i alternativ spejlvendinger af virkelighedens visuelle billeder.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 1. december 2013 @ 13:49

 30. – Så, Nils, hvis du synes noget er “mærkeligt”, så er det fordi, du ikke er cand. kaospilot. Midlerne tilflyder naturligvis ikke nødvendigvis partiet direkte, men via afledte “projekter”. Det eneste naive ved idéen er sandsynligvis forestillingen om at opnå direkte, lovgivende indflydelse via partiet. Hvis det er den forestilling, Elbæk nærer.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. december 2013 @ 13:53

 31. Uffe Elbæk minder gevaldigt om en floskuløs skurkekarakter i forfatterinden Ayn Rand’s bog “Atlas shrugged”

  Bogen er skrevet i midten af sidste århundrede, men det er skræmmende at se, hvordan verden omkring os minder mere og mere om den verden Ayn Rand beskriver i sin bog – en verden og et samfund der møder sin undergang, ikke pga. krig, men gennem simpel middelmådighed, intellektuel dårligdom, manglende respekt for fakta og sandhed samt manglende forståelse for hvordan værdier skabes.

  Jeg har før reklameret for bogen, og jeg vil blot gentage, at alle burde læse den bog.

  Til slut, et citat af T.S.Eliot :

  “This is the way the world ends
  Not with a bang but a whimper.”

  Kommentar by Mackety — 1. december 2013 @ 14:47

 32. Hvad er det der gør, at fantaster som røde afa queer UF elbræk og brægelammet anna MÆÆ allahslev og racistjæger Zinke geStampo bliver ved og ved med at hjemsøge os vantro dansker med deres fantast sludder og vrøvl, som ingen fornuft eller løsning indeholder, men bare er en gang meningsløs bræk at lukke udover os vantro.
  De vil så gerne integrere os vantro i fælleskultur og fællesskaber med den umulige menneskefjendske ideologi islam, men hvad med at vi sendte disse fantaster på “genopdragelses” ferie i et muhammedland og deres ferie først endte, når de havde fået de koranstyrede sharialande til at indgå i fælleskultur og fællesskab med ikke-muhammedaner, se det syntes jeg ville være en rigtig god global løsningsmodel for os vantro og de forfulgte offer muhammedaner.
  Lad dog de ihærdige sludder og vrøvl bræk elementer udøve deres godhed i shariamuhammed landene, for vores alle sammens skyld, begynd fællesskabet og fælleskulturen i muhammedlandene, så bliver alle integrations million milliarderne sparet her i landet, fordi vores allezusammens fantaster, har skabt den Ny fælleskultur og fællesskab i folkevandringens hjemlande.
  Vi kan sende hele integrations industrien til sharia muhammed land, så er de jo ved problemets kerne og kan udøve deres forløsende godhed lige der i centrum for den misforståede islam.
  Afsted med dem, alle disse frelste med rigtige gode meninger, se DET giver mening!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 1. december 2013 @ 15:19

 33. Bør arkiveres under “humor”..

  Kommentar by Eleutheria — 1. december 2013 @ 15:44

 34. Og i sidste ende vil det bare handle om at beskatte andre til “alternative” projekter, som disse andre ikke gider at deltage i og slet ikke betale skat til.

  Kommentar by ngng — 1. december 2013 @ 15:47

 35. Jeg vælger at se “positivt” på “Alternativet”.

  Mon ikke der findes ca. 8000 Københavnske tosser der kunne finde på at stemme på Uffedrengen og hans parti?

  Disse 8000 stemmer vil ikke være nok til et mandat i folketinget, og vil derfor være stemmespild.

  Ved sidste valg manglede blå blok ca. 8000 stemmer for at kunne fortsætte.

  Så op med humøret. Det er en ren gave til “højrefløjen”

  Kommentar by Erik — 1. december 2013 @ 16:05

 36. @Erik, #33: Enig, det var også min tanke. Iøvrigt skal de vel op på mere end 75.000 stemmer for at blive repræsenteret i Folketinget, men der er jo mange storbytosser i RV, præstepædagoger i SF, og neokommunister i EL at kapre stemmer fra.

  Kommentar by Svend Andersen — 1. december 2013 @ 16:38

 37. Uanset om storbytosserne kommer i Folketinget eller ej, så vil en stemme på dem være en stemme spildt. Næste regering bliver ledet af Venstre.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. december 2013 @ 16:49

 38. Ha ha. Dejligt skrevet Mads Kastrup.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2013 @ 17:05

 39. Antisemitten Balder ser da tydelig ud til at være skabsbøsse, på den gennemskuelige måde, han udtrykker sig på….Summa summarum findes her absolut flere tosser, end den man mener den formastelige er en, højretosser.

  Kommentar by Salomon — 1. december 2013 @ 18:02

 40. I anledning af den tilstundende Jul højtid og i bedste Uffe-ånd: en alternativ, inkluderende multi-kultisang:

  Højt fra kranens høje top
  dingler Uffe Elbæk
  han er hejset helt derop
  efter en gang røvsmæk.
  Knald nu straks din pande ned
  just på bedetæppet hid
  først skal Allah prises
  så skal bøssen vises.

  Hassan har den røv så kær
  som i kranen hænger
  hver gang han den kommer nær
  kan han ikke længer
  styre pikkens rå attrå
  – blot vi nu kan stole på
  at han ej vil komme
  i sin egen lomme!

  Se Ahmed, her går det godt
  vi forstår at heppe
  lad den lille Ali blot
  lillesøster kneppe.
  Træk nu selv din sløve kniv!
  Her skal yppes mere kiv!
  Bøsser vil vi hitte
  deres struber snitte!

  Kommentar by Voldposten — 1. december 2013 @ 18:13

 41. @38 Voldposten
  ROLF :D
  Jeg ved ikke helt hvilken alternativ form min krop udtrykker, når jeg grinende ruller rundt på gulvet her, men mon ikke det bare viser elbræks klovne partis program.

  Hvad med at omdele denne alternative fællessang i Jul i Kokkdedal, de syntes at have meget alternative jule chikaner…øh, julevaner.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 1. december 2013 @ 18:43

 42. Voldposten > Uha, bravo og tak!

  Kommentar by Crass Børsting — 1. december 2013 @ 20:40

 43. Mørklægning af to statslige investeringsfonde (IFU) og (IØ), der årligt investerer en halv millard kroner i udviklingslande.

  Fhv. udviklingsminister Christian Friis Bach – der selv betegner sig som »åbenhedsminister« – fremsatte den 31.oktober 13 i Folketinget et lovforslag, der vil sikre, at Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) og Investeringsfonden for Østlandene (IØ) fortsat undtages offentlighedsloven, når det gælder »forretningsfølsomme oplysninger«.

  Han mener, at ”to selvejende statslige fonde med en samlet egenkapital på mere end to milliarder kroner, som bistår dansk erhvervsliv med eksport, investering og markedsadgang i udlandet, har større behov for hemmelighedskræmmeri end andre statslige institutioner.”

  »Hvis fondene ikke er i stand til at garantere deres samarbejdspartnere fuld fortrolighed, vil en række af virksomhederne efter Udenrigsministeriets vurdering fremover afstå fra at samarbejde med IFU og IØ,« skriver ministeriet i lovbemærkningerne til lovforslaget. Ministeriet mener ikke, at lovforslaget bryder med »væsentlige principper bag offentlighedsordningen«.

  Men her er forskningschef i mediejura på Danmarks Journalisthøjskole Oluf Jørgensen, der var medlem af Offentlighedskommissionen, langtfra enig: »Offentlighedsloven har i forvejen en undtagelse for oplysninger om forretningsforhold, når beskyttelse har væsentlig økonomisk betydning for en virksomhed. Denne undtagelse dækker saglige beskyttelsesbehov for særligt forretningsfølsomme oplysninger,« forklarer Oluf Jørgensen.

  ”Informationer i årsrapporter sikrer ikke mulighed for offentlig kontrol og debat om fondenes aktiviteter. Det er vigtigt, at Folketinget nøje overvejer, om det vil være rigtigt at cementere lukketheden om dansk udviklingsbistand. Denne lukkethed er i strid med internationale bestræbelser for at sikre åbenhed og forebygge korruption,« siger Oluf Jørgensen og tilføjer, at han ikke kender til »en tilsvarende lukkethed i andre lande«.

  Læs her: Mørklægning af statslige investeringsfonde fortsætter | Information
  http://www.information.dk/476961
  31. okt 2013 … Den nye offentlighedslov vil ikke give mere indsigt i de to statslige investeringsfonde IFU og IØ’s forretningsvirksomhed, fremgår det af et aktuelt …

  Kommentar by Ursula Overgaard — 2. december 2013 @ 19:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper