9. december 2013

Læserbrev: Tre unge indvandrere afkrævede entre af folk der kom for at stemme på Ejerslykkeskolen

Ikke-offentliggjort læserbrev af Ole Monrad Møller, tidligere formand for Dansk Folkeparti i Odense.

Bizar oplevelse på valgdagen

I sidste uge kunne vi i denne avis læse at Ejerslykkeskolen er nødt til at ansætte en vagt pga. af unge utilpassede af andet etnisk oprindelse. På baggrund af hvad jeg på selve valgdagen oplevede på samme skole, overrasker det mig ikke.

Pludselig kommer et par vælgere hen til en tilforordnet. De gør opmærksom på at der står nogle ude ved indgangen til valgstedet og afkræver billedlegitimation og forlanger penge af folk for at de kan komme ind og stemme.

Det viser sig at være 3 ældre skoleelever af anden etnisk oprindelse. De fortrækker da der kommer tilforordnede til og episoden bliver rapporteret til skolens rektor. Efter hvad vi hørte fra de berørte vælgerne virkede de ret ubehagelige.

Hvilke konsekvenser det får for de 3 ved jeg ikke. Men at det skal have konsekvenser bør være en selvfølgelighed. Den mangel på accept af, og respekt for det danske samfund en del unge af anden etnisk oprindelse gentagne gange udviser, er dybt uacceptabelt. Og det vil være dejligt hvis andre end Dansk Folkeparti også vil tage det alvorligt, men det er nok et urealistisk og fromt håb.

Oploadet Kl. 08:03 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53633/trackback

21 Comments »

 1. Ja megen forståelse for demokrati har de ikke, til trods for at de formodentlig har gået i dansk skole hele tiden.
  Magt, det er ikke noget man stemmer sig til, det er noget man truer sig til!
  Velkommen til fremtidens Danmark.

  Kommentar by Robert R — 9. december 2013 @ 08:20

 2. Å hvem der bare havde skulle afgive stemme på Ejerslykkeskolen !
  Og det fromme håb om at andre politiske partier end Dansk Folkeparti ville protestere er som at spille lotto og tro på den store gevinst.
  Samtlige partier er sværtet ind i lort mht multikultur.

  Kommentar by Viking.14. — 9. december 2013 @ 08:21

 3. Ved næste valg bør vi have valgobservatører fra f.eks. Armenien, Rumænien, Chile eller Filippinerne.

  Da Dansk politi jo ikke er istand til, at varetage sikkerheden for danske borgere i det daglige, bør de selvfølgelig selv medbringe bevæbnede vagter til at varetage deres egen sikkerhed.

  Kommentar by Hans Und — 9. december 2013 @ 09:10

 4. Nå, men det var da godt at nogle af vælgerne kunne regne ud at det ikke stemte!
  Men ved valgbordet skulle man alligevel afsige sit personnummer. (6 cifre). Så næste gang bliver det nok pas eller sygesikringskort/kørekort osv, dr skal vises.

  Kommentar by xenofob — 9. december 2013 @ 09:14

 5. Efterhånden tror jeg faktisk det er bedst, hvis alle disse mangfoldige jihad episoder begået af anden muhammed herkomst tilfælde ikke nævnes, fordi det medfører bare den sædvanlige muhammed adfærd fra diverse integrations ordfører fra RAF-regimet, såsom flere million milliard bevillinger til overfalds…øh, udadfarende “unge” med sociale og økonomiske problemer, ansættelse af muhammed…øh, multikultur konsulenter, uddannelse af flere bydelsmødre af anden muhammed oprindelse, studieture for kun muhammedaner, gratis cykler til kun udslående…..øh, unge muhammedaner, flere racisme anmeldelser af utilfredse…øh, uoplyste etniske dansker, mere halal kød i alle institutioner osv af bekostelige tiltag, der koster kassen for ellers for de etniske dansker en på……
  Desuden vil vi slippe for de muhammed sædvanlige floskler, som den om, det er jo kun TO eller få muhammedaner der ødelægger det for alle de andre og vi ikke må rede muhammedanerne over samme kam, vi graver grøfter hvis vi siger noget negativt om den medfødte jihad adfærd, vi skal kunne rumme og tolerere mere intolerant muhammed adfærd, vi skal have opført en rummelig stor moské, fordi det vil lette integrationen, muhammedanerne er vores tids jøder osv af den samme gamle røde enfoldige tillærte floskel retorik.

  Vi skal heller ikke lytte til hassans digte, fordi det kan muhammedanerne ikke lide, og så er vi grøftegravende urene dansker selv skyld i, at vi får én på kassen…øh, vores blå øjne, og hassans digte er kun noget hassan har digtet, fordi sådan ser de røde nemlig på den slags opdigtet historier, når virkeligheden sættes på vers, så hellere underkaste sig koranens vers.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. december 2013 @ 10:57

 6. Einheitzlisten med deres stormtropper er ved at være klar til at udføre revolutionen i Danmark og det er til Danskernes bedste da folket ikke fatter en bjælde.

  Kommentar by emmagad — 9. december 2013 @ 11:03

 7. Lad os endelig få noget mere af dette… Lad det gerne blive udbredt til hele landet… Jo hurtigere lortet ramler sammen… Jo bedre og mere smertefrit bliver det på den lange bane…
  Vi kan kun glæde os over at muselberigerne er “underfrankerede” og kun beskæftiger sig med MedieNyhederBlogs fra MENAP… Ellers ville de have lagt en mere langsigtet strategi… med demokratisk overtagelse af landet… KOM BARE FREM FRA SKJULET… MUSELMÆND OG VIS JER SANDE ANSIGT…

  Kommentar by ny kommentator — 9. december 2013 @ 11:07

 8. Grotesk.

  “Ghettoerne er fyldt med dumme perkere, som render rundt i joggingtøj. De går til fredagsbøn, men bruger ugens øvrige dage på at stjæle, hæle, drikke sprut og gå i seng med danske piger” (Y. Hassan, 2013)

  Der er alt for mange fremmede i Danmark, særligt af den asociale, nassede og voldelig slags, typisk er disse perkere, afrikanere eller østeuropæere og ofte muslimer (egen erfaring).
  Vi, danskere er nødt til at genoprette vor nations suverænitet ved at udmelde os af Schengen og EU og efterfølgende genoprette vor egen grænsekontrol. I en verden, hvor store dele af menneskeheden formerer sig uhæmmet, er det dumt at have åbne grænser.

  Når vi har genetableret vor suverænitet, er det bydende nødvendigt at vi påbegynder hjemsendelse af de fremmede, ca. 90% skal hjemsendes, de værste først

  Kommentar by Lys — 9. december 2013 @ 11:29

 9. Mon de tre muslimer selv havde taget initiativ til at udføre kontrolopgaven, eller var det måske den lokale imam, der havde instrueret dem?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. december 2013 @ 14:05

 10. Lys – pas nu på at du ikke bliver anklaget for racisme når du slynger om dig med P….. ordet, det er kun Y. Hassan der har lov til det. Har desuden selv haft barn gående på Ejerslykkeskolen for 15-16 år siden, deprimerende at læse om den udvikling der sker for tiden, øv..

  Kommentar by Pedersen — 9. december 2013 @ 14:21

 11. Why did the Justice Department dismiss such a clear case of voter intimidation?

  http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052970203550604574361071968458430

  Kommentar by Hodja — 9. december 2013 @ 14:57

 12. Hr. Naturli nr. 9.

  Du har selvfølgelig ret – det ville være oplagt at drukne Imamerne i klager og henvendelser ang. kriminelle indvandrere (jeg er ikke ironisk)!

  Det kunne godt være en ide om både myndigheder og privatpersoner satte sig ind i hvem Imamerne i lokalområdet er!

  Kommentar by Sigwar — 9. december 2013 @ 17:39

 13. @12 Sigwar
  De taqiyaa tvetungede imamer er totalt ligeglade med klager og henvendelser, fordi de jo samarbejder rigtig godt med de Radigale lidt lizzom under WW2 så er samarbejde eller nu dialog en udbredt Ny normal blandt Radigale, som jo mener alle kulturer er lige gode.
  De muhammed sædvane bogstavstro imamer gør jo det rigtige for at udbrede islam, de samarbejder eller driver dialog med de naive røde radigale politiker, som straks for fredens skyld indfører halalslagtet kød på alle offentlige institutioner og §266b forfølger kun vantro dansker, fordi vi fortsat ikke kræver eller klager over disse uansvarlige røde radigale politikere, der stadig misbruger vores skattepenge på integrations projekter, der ikke har virket i 30 år.
  Bemærk at de naive røde aktivist radigale politiker kæmper om integrations posterne, fordi det er det eneste sted hvor pengene flyder til i stride strømme, uden at nogen får evalueret om disse penge er smidt…øh, givet godt ud, alle andre steder spares der.
  Hele denne syge integrations industri bør helst nedlægges eller i det mindste bør der være mere debat om hele denne pengespilds mølle.
  Jeg er SÅ træt af byfornyelser, buske og træer, stenede politibiler, afbrændte muhammed klubhuse, fede bydelsmødre, sofasovende offentlig ansatte muhammed konsulenter, muhammed fædregrupper med arrangementer med rabiate bogstavstro islamister, vagtværn der skal være af muhammed herkomst ellers så…. bliver der mere ballade, umulig modermålsundervisning, ferierejser for kun muhammedaner osv af komiske pengespilds idioti

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. december 2013 @ 18:46

 14. Sigwar, jeg tror heller ikke klager vil hjælpe – tværtimod. Det vil, af imamerne, blive opfattet som svaghedstegn. De forstår kun når der bliver sat hårdt mod hårdt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. december 2013 @ 20:56

 15. at 3 muzzier kan skræmme Danske vælger siger meget om vores modstands vilje og deres vilje til kamp for vores land. Vi har en befolkning af blinde dumme viljeløse lemminge der gemmer sig bag en ligusterhæk. Til dem der har viljen. Væk jeres nabo og venner før det er for sent.Aldrig har så få skulle vækket så mange.

  Kommentar by søren — 9. december 2013 @ 21:50

 16. Jeg tror mit indlæg blev misforstået. At identificere ondets rod er næppe det værste man kan gøre. Nok sagt!

  Kommentar by Sigwar — 9. december 2013 @ 21:51

 17. Hvilken avis afviste læserbrevet?
  Manglende omtale af indvandringens konsekvenser for befolkningen er medansvarlig.

  Kommentar by Niels P. — 9. december 2013 @ 23:14

 18. Godt at læserbrevet vises her. Det burde dog også trykkes i Fyens Stiftstidende.
  Det er forståeligt at flere og flere danskere sender deres børn i privatskoler. Tilvandret antidemokrati ødelægger den danske folkeskole.

  Kommentar by Liva — 10. december 2013 @ 10:49

 19. Såkaldte flygtninge fra f.eks. mena-lande er kommet til Danmark via mange sikre lande. Derfor bør de afvises ved grænsen. Derved spares penge, energi og tid til inklusion og integration(som i de fleste tilfælde er virkningsløs).

  Kommentar by Filip — 10. december 2013 @ 21:10

 20. @19 Filip — 10. december 2013 @ 21:10:
  Enig.
  Og først og fremmest: Vi har ikke brug for dem

  Ud af Schengen, ud af EU og ud med 90% af de fremmede

  Kommentar by Lys — 11. december 2013 @ 08:58

 21. Hvad er der galt med os? De 3 fremmede skulle være lagt på hjul og stejle. Efterfølgende skulle alle dere familiemedlemmer udvises for bestandigt og i al fremtid. Vi er nogle pjok, når talen er om de fremmedes invasion. Hvorfor fanden i helvede vil i ikke forstå at islam er ondskab og vores kendte samfund var det mindst ringe? Jeg håber af hele mit hjerte Hans Gammeltoft Hansen og alle (der er rigtig mange) hans efterløbere kommer til at smage konsekvenserne af deres landsfjendske handlemønstre.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2013 @ 22:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper