11. december 2013

Svenske medier skulder ved skulder med militante venstreradikale: “… avpixlar anonyma skribenter”

“Avisen er ikke blot en kollektiv propagandist og en kollektiv agitator, men tillige en kollektiv organisator.”, skrev Lenin nogle år før den Russiske Revolution. Herunder lidt fra den statssubsidierede Expressens seneste angreb på den frie presse – Namn på anonyma användare knäckta.

Expressen har samarbetat med Researchgruppen. Gruppen har hittat ett sätt, enligt deras egen beskrivning utan någon form av olaga intrång, att knyta de användarnamn som de anonyma kommentatorerna på hatsajterna använder sig av till de mejladresser som kommentarerna skickats från. Därefter har mejladresserna samkörts med register och myndigheter för att identifiera personerna bakom.

– Vi har personuppgifter på 6 200 personer som väntar på att bearbetas, säger Martin Fredriksson.

(Expressen, Expressen avpixlar anonyma skribenter; se også .. fler som hatar anonymt på Avpixlat.

Researchgruppens danske pendant er Researchkollektivet Redox, der ledes af 27-årige AR, der også leder søsterorganisationen Antifascistisk Aktion. Navnet er anonymiseret, fordi der er navneforbud i en versende retsag, hvor han blandt andet er sigtet for politisk vold, hacking og erhvervelse af et ulovligt register på 4-6000 politiske modstandere. Korrespondancen mellem AR og Researchgruppen foregår blandt andet på Twitter.

Researchgruppens Martin Frederiksson har i en årrække været aktiv i Antifascistisk Aktion i Sverige, og er flere gange dømt for politisk vold. Tilbage i 2001 var han blandt de tiltalte i større sag om påsat brand mod en lokal McDonalds-restaurant. Ved razzia fandt politiet blandt andet en krypteret harddisk med intern AFA-korrespondance og bombemanualer. Officielt arbejder Frederiksson i dag for Piscatus AB, der ejes af Expo-veteranen Robert Aschberg, der efter en ungdom i Sveriges kommunistiska parti i dag bedriver journalistik for landsdækkende medier.

I forbindelse med Expressens aktuelle artikler reklameredes meget sigende for et kommende Aschberg-magasin på TV3 med navnet ‘Trolljägarna’. Fra programomtalen: “Internet kryllar av troll som sprider hat… Han söker upp nättrollen och konfronterar dem i situationer när de inte kan gömma sig bakom skärm…”

Sidste år gik Aftenbladet til angreb på Avpixlat med systematiske anmeldelser for ‘hets mot folkgrupp’. For et par måneder siden headlinede samme avis med ‘… de ger pengar till extremsajt’, efter det var lykkedes at hacke oplysninger frem om folk der havde støttet Avpixlat økonomisk via sidens Pay Pal-konto.

“När tidningen Aftonbladet ringer upp din chef och berättar att du donerat pengar till sajten Avpixlat ska du inte bli förvånad om du blir av med jobbet. … Det fungerade exakt likadant i DDR fram tills 1989. För om någon från Ministerium für Staatssicherheit MfS, dvs. Stasi ringde en arbetsgivare för att berätta att en medarbetare gjort ditt eller datt, trodde väl ingen på fullaste allvar att detta bara handlade om en fortkörning eller att någon urinerat offentligt (!) Och arbetsgivaren visste precis vad som skulle göras! … Exakt samma mekanismer kan vi alltså studera i dagens Sverige.” (Matthias, gymnasielærer; Avpixlat)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53683/trackback

34 Comments »

 1. Det er ren terror fra tabloidernes side. Ikke så snart er den ene tvivlsomme kampagne slut, før en ny begynder. Og der er stadig ti måneder til valget, hvad kan det ikke blive til?

  Et lyspunkt i det forgiftede mørke er, at Expressen og Aftonbladet har mistet 26.2 procent af deres læsere på kun et år. “Journalister er svin”, siger en af mine venner med dårlige erfaringer.

  http://www.medievarlden.se/nyheter/2013/12/mork-november-for-dagspress

  Kommentar by Snaphanen — 11. december 2013 @ 17:51

 2. 1984

  Kommentar by Svend Andersen — 11. december 2013 @ 18:00

 3. Bombemanualer paa harddisken er en ikke-historie. Hvis min harddisk skulle doemmes efter samme maalestok, ville jeg vaere en moderne Djengis Khan.

  Kommentar by Erling — 11. december 2013 @ 18:01

 4. Det er bare forfærdenligt.
  Det er helt ufattelig at de ikke kan se at forbryder sig alle menneske- og frihedsrettigheder

  Kommentar by NielsC — 11. december 2013 @ 18:01

 5. Expressens stikker-metoder er enestående i den demokratiske verden man føler sig nærmest hensat til DDR, sovjet og nazi-tyskland.

  Det giver anledning til at henvise til http://tinyurl.com/l9zhzt4

  Sikkerhed for de dovne :)

  Kommentar by Santor — 11. december 2013 @ 18:07

 6. Debattører skal hænges ud, gerne på arbejdspladsen, så de kan risikere at miste jobbet. Men kriminelle skal pixeleres og gøres hvide, bogstaveligt talt:

  “en racistisk svensk avis

  Uriasposten bringer nu for 3. gang en artikel om hvorledes den svenske avis, Expressen, vælger at affarve mørklødede kriminelle, så de ligner vesteuropæere”
  http://rettentilselvforsvar.wordpress.com/2009/02/01/386/

  Kommentar by Geert — 11. december 2013 @ 18:12

 7. […] man være i tvivl om dimsens nytteværdi for egen famile, venner og arbejde, kan man blot læse DETTE på […]

  Pingback by Julegaven til dissidenten | Voldposten — 11. december 2013 @ 18:25

 8. Det er blevet skrevet før, men den dag en ærlig journalist beslutter sig for at afsløre AFA og deres aktiviteter og mange forbindelser, så vil skandalerne rulle…

  Kommentar by Bad santa — 11. december 2013 @ 18:31

 9. Svenskerne køber disse aviser. Dermed godkender de naturligvis fremgangsmåden.

  Morten Bødskov var ikke i alle henseender en dårlig mand for nationen Danmark. Langt fra. Han havde blot det problem, at han syntes hensigten helligede midlet, som det er blevet påvist.

  Men han lod også hensigten hellige midlet, når han lod politiet undlade at registrere asylanter i Københavns Lufthavn, men i stedet gav dem en taxa “til Sandholmlejren”.

  Som bekendt dukkede asylanterne aldrig op i Sandholmlejren, for taxaen kørte over broen til Sverige, hvor “asyl” blev gentaget. Så den taxatur var en beskeden investering for samfundet, der sparedes for mange penge og mange lidelser.

  For når asylanterne ikke først registreredes her, kunne svenskerne ikke bevise, at de kom fra Danmark – og derfor ikke sende dem retur. Det vidste Bødskov. Så han sagde god for, at politiet “ventede” med at tage fingeraftryk, til asylanterne “kom til Sandholmlejren”.

  Hæderlig var han ikke. Men det var ikke alle de hensigter, han lod hellige midlet, der var dårlige. Vi bør ære ham for det, han rent faktisk har gjort for sit land!

  Det er meget, meget tydeligt, at svenskerne fortjener disse menneskers elskværdige selskab langt mere, end vi gør. Det er ikke synd for mennesker, der køber svenske aviser. Og det gør svenskerne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. december 2013 @ 20:31

 10. Ikke så godt at man bliver afsløret for sit had

  Kommentar by Michael Larsen — 11. december 2013 @ 20:39

 11. #8 Bad Santa.

  Det behøver ikke en gang at være en journalist. Før eller siden er der en af deres egne der bliver kanøflet og render til en uafhængigt blog med alle de informationer der er brug for.

  Det er kun et spørgsmål om tid :)

  Kommentar by Santor — 11. december 2013 @ 21:20

 12. AFA angriber DDL “jeg ved hvor du bor”:EB har billeder og video:
  http://ekstrabladet.dk/112/article2171809.ece

  Kommentar by Trex — 11. december 2013 @ 22:19

 13. Det er vel egentligt et tegn på desperation fra de korrektes side at de må gribe til den slags metoder for at lukke munden på kritikerne, i stedet for at tage en åben debat.
  Det tyder også på at de ikke KAN tage en debat,selv de må vide at de ikke kan løbe fra fakta, så derfor må man lukke munden på modstanderen på anden vis.

  Mon de også tager ansvaret hvis en af de udpegede bliver overfaldet evt myrdet pga deres udhængning?

  Svenskerne bør fremover bruge TOR,og trøste sig med at et system der benytter sig af den slags metoder for at stoppe kritik nok før eller siden vil bryde sammen over for virkelighedens tryk…som Sovjetunionen gjorde.

  Kommentar by jønne — 11. december 2013 @ 22:22

 14. jønne

  Hvorfor bruge tid på debat, når man har magten??

  Kommentar by tavsen — 11. december 2013 @ 22:24

 15. #1
  Der nævnes noget om 6.200 “navne”. Disse hænges ud sådan lidt efter lidt indtil valgdatoen.
  Det er værre end Stasi i DDR, for der forventede befolkningen forfølgelsen. I Sverige er der demokrati og intet Stasi og folk har forventet, at de i det mindste kunne udtrykke sig anonymt uden forfølgelse. Nu kan de så se sig hængt ud som racist dvs. udskud med måske store omkostninger til følge.
  Vi må hjælpe de svenske dissidenter.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 11. december 2013 @ 22:26

 16. Det er slående, hvor nemt det er at få journalister til at arbejde som sindelagskommissærer, statsgorillaer – eller hvad man nu kan kalde det, men det er vel bare sådan, at muligheden for at udøve magt er uimodståelig for nogle mennesker – uanset under hvilke former det foregår, og uanset at det koster deres hæderlighed, hvis de havde nogen.

  Kommentar by Nils — 11. december 2013 @ 22:34

 17. […] Kun 4% af svenskerne har stor tillid til journalisttanden. Det fatter man jo slet ikke. Svenske medier skulder ved skulder med militante venstreradikale: “… avpixlar anonyma skribenter… […]

  Pingback by Julegaven til svenske dissidenter « Snaphanen — 11. december 2013 @ 23:07

 18. Her er Expressens samarbejdspartnere. Fine folk:

  Vilka är rasisterna som gömmer sig bakom Avpixlat?

  http://avkodat.research.nu/

  Kommentar by Snaphanen — 11. december 2013 @ 23:24

 19. Ansvarlig udgiver, dømt for utallige forbrydelser:

  http://expomakt.wordpress.com/martin-fredriksson-2/

  Martin Fredriksson
  Född 1980-04-07 i Västervik
  Flerfaldigt brottsdömd militant vänsterradikal AFA aktivist, och ”journalist”

  Född och uppvuxen i Västervik. Flyttade till Linköpng 2001.
  Denna man har ett flertal gånger blivit dömd för misshandel, bla med expanderbatong. Innehav av batong går under knivlagen.
  Han står under Robert Aschbergs beskydd, som försörjer honom via ”diverse” uppdrag inom den röda underrättelsetjänsten.

  Researchgruppen
  Martin Fredriksson driver och ingår i ”journalistnätverket” Researchgruppen, AFAs underrättelsetjänst, som har starka band till Expo och Piscatus.
  http://research.nu/

  SVT hjälper Martin Fredriksson att påverka genom ”lögnaktig statistik” som inte kan kontrolleras.
  ”Statistiken” har inte tagit hänsyn till att Mohammed stavas på ett tiotal olika sätt och att svenskar har två till tre förnamn i namnet. Så ”statistiken” säger inget om ett litet antal invandrare är överrepresenterade i verkligheten. Det allvarliga är att när kommentatörer publicerar kommentarer med länkar till riktig statistik och information så raderar SVT inläggen. Verkligheten som Affes statistik som baseras på BRÅs rapporter ska döljas för det licensbetalande svenska folket.
  http://affes.wordpress.com/2012/08/05/invandrarna-och-brotten-5-valdtakt/
  http://debatt.svt.se/2013/02/12/hogerextrema-valdtaktsmyter-faller-pa-eget-grepp/
  http://www.exponerat.info/nu-har-svt-varit-plattform-at-annu-en-stolle/
  http://www.exponerat.info/researchgruppen-har-gjort-annu-en-havererad-och-missvisande-research/
  http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/04/28/AR2008042802560.html

  Övervakar ett möte om barnkonventionen
  http://www.daddys-sverige.com/3/post/2012/05/hata-grna-men-se-till-att-ni-gr-det-korrekt.html

  Misstänkt för dataintrång och stöld av 1000 tals skydddade uppgifter
  Vilken 32-åring var med och grundade Piratbyrån … om inte Martin Fredriksson. Häktad, släppt, men misstänkt.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tva-misstankta-for-myndighetsintrang_7277371.svd
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/svartholm-warg-anhallen-for-dataintrang

  2010 Piscatus AB (Robert Ascbergs övervakningsdatabas)

  2008 Strix Television (Robert Ascbergs TV bolag)

  2008 Södertörns Tingsrätt
  Högdalens tunnelbanestation var brottsplatsen när Martin Fredriksson dödshotade och angrep en resenär. Fredriksson var så berusad och våldsam så ordningsvakter var tvunga att sätt handbojor på honom i väntan på polisen. Martin Fredriksson blev dömd för brott mot knivlagen, för att han hade en expanderbatong. Olaga hot och brott mot knivlagen.
  Under denna tid arbetede han som reporter på TV3 programmet Insider och Robert Aschberg ägda Strix Television. Programmet lades hastigt ned då denna dom föll mot Fredriksson.
  B13606-08_sodertorn_martinfredriksson_innehav

  2006 Linköpings Tingsrätt
  Misshandel
  B2494-05_lkpg_dom_martinfredriksson_misshandel

  2003 Misshandel
  Fredriksson skriver på sin hemsida
  http://www.martinfredriksson.net/wiki/index.php/Johan_Lundberg_ljuger
  ”Då ska vi se. De upprepade våldsbrotten består i att jag är dömd för att ha misshandlat en nazist 2003. Nio år sedan! SSU borde verkligen veta bättre.”
  Fredriksson ljuger då han ”glömde” några domar!

  2001 Linköpings Tingsrätt
  Olaga innehav av farligt föremål på allmänn plats

  2001 Linköpings Tingsrätt
  Mordbrand, misstänkt efter hemlig telefonavlyssning av polisen:
  Frediksson innehade domänen http://www.hata-staten.pp.se
  Polsen hitta på Fredikssons krypterade hårddisk brev från medlemmar i AFA rörelsen och instruktionerhur man tillverkar brandbomber, sk molotov-cocktails på bästa sätt.
  B1961-00_lkpg_stamningsansokan_fredriksson_kumlien_bjurstromer_mordbrand

  Fredrikssons hemsida
  http://www.martinfredriksson.net/wiki/

  Inblandad i nedan
  2001 socialism.nu
  2003 co-founder, Piratbyrån, The Pirate Bay, asocialstyrelsen, emuval.biz, bikt.se
  2005 Motkraft
  2007 Insider TV 3 reporter/researcher
  2009 Lex Alonzo, Inlåst.
  2009 research.nu, co-founder
  2010 Piscatus
  2011 Allt åt alla

  Bekantskapskrets inom den militanta AFA rörelsen
  Mattias Våg, 1971-04-01
  Axel Kumlien, 1981-07-04
  Joel Bjurströmer Almgren, 1979-01-18 (dömd för vapenbrott)
  Marcus Holmberg Oswaldo, 1984-12-27
  Jennifer Shutsberg Garcia, 1091-03-31
  Anders Paulsson, Expo

  Kommentar by Snaphanen — 11. december 2013 @ 23:27

 20. En anden sag, der tydeliggør symptomerne på den svenske syge:

  http://snaphanen.dk/2012/04/23/svensk-lo-udanner-150-000-antiracister/#comment_start

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. december 2013 @ 23:34

 21. Det her er for mig at se desperate krampetrækninger fra en venstrefløj der nu godt selv ved at deres ideologi står foran totalkollaps og at alle ved hvem de skal give skylden for det helvede der for alvor venter i Sverige.

  Kommentar by jacques d'biann — 12. december 2013 @ 00:10

 22. Man kan frygte at den menige svensker bliver intimideret op til valget næste år. De har jo mere eller mindre åbne valg i Sverige, hvor du skal vælge en valgseddel for netop det parti du vil stemme på.

  Hvis svenskerne ser folk miste job på på grund af de har debatteret på Avpixlat, tør alle så tage en SD-valgseddel når de står i stemmelokalet..

  Kommentar by Geert — 12. december 2013 @ 00:25

 23. @10 Michael Larsen

  Fordi man ytrer nogle meninger, behøver det jo ikke at være had. Det kunne jo være noget så simpelt som kærlighed til sit fædreland, som er ved at bryde sammen under importen af tvivlsomme MENA-individer.

  Kommentar by Neuhammer — 12. december 2013 @ 01:23

 24. Spændende hvordan det kommer til at påvirke Sverige. Jeg håber der er klap i broen til Sverige.

  Kommentar by thatcherite — 12. december 2013 @ 02:53

 25. Det er kun godt, at de svenske socialister, med hang til massemord, hylder dem der bør hyldes, de “højreorienterede”.

  Kommentar by Hans Und — 12. december 2013 @ 06:01

 26. Det er ekstremt det der sker med Svenskerne… Som Jacob Holdt sagde i en udsendelse med Søren Pind… Så er der en NY DEFINITION PÅ RASCISME. Den definition jeg lærte i folkeskolen (1973-1982) er ikke længere gældende…

  NU er du RASCIST hvis du IKKE elsker/hylder MULTIKULTUR, ISLAM og INDVANDRING…. Hvis du gerne vil bevare Nationalstaten SÅ ER DU NAZIST… HVIS du offentliggør FAKTA der kan tolkes negativ overfor MULTIKULTUR, ISLAM og INDVANDRING… Så er du FASCIST….

  Er der nogen der har links til hvor man evt kan finde links til disse nye definitioner på rascisme, fascisme, nazisme… For der er nogen der har vendt disse “begreber” helt på hovedet….

  Kommentar by ny kommentator — 12. december 2013 @ 08:27

 27. 21. Deres tankegang fungerer sådan at de andres meninger er had og racisme og skal derfor eksponeres og forbydes, kun dem med de “rigtige meninger” må ytre sig.

  Det vi ser er tiltagende angreb på demokratiet og terror mod folk med meninger, selv i sit eget hjem kan man ikke vide sig tryg og sikker længere. Michael Larsen og lignende debattører bifalder denne udvikling som udarter sig i had mod borgere der tillader sig at have en bekymring om rigets tilstand. Ikke alle er racister men bliver gjort til det i den politiske korrektheds hellige navn, derefter er de jaget vildt.

  Det er i virkeligheden dybt bekymrende, ulovligt efterretningsarbejde med efterfølgende eksponering, angreb og trusler mod almindelige borger der debatterer offenligt.

  Antifascisme er vor tids fascisme.

  Kommentar by Anonym — 12. december 2013 @ 08:32

 28. Vi har brug for en Nelson Mandela! Han lagde ikke fingrene imellem, og det blev ikke lagt ham til last, fordi han kæmpede en retfærdig sag.

  Vi lever i en apartheidstat hvor nationaltsindede er jaget vildt.

  Hundred venstreekstremister kan frit overfalde nogle DDL aktivister som deler pebernødder ud i togene. Ingen anholdt, sådan er vores liv i dette land. Ingen beskyttelse, tværtimod politiet videregiver AFAs ordre til de nationale – skrub hjem. Terroristerne kan så frit prale af deres aktioner uden at frygte at politiet skal gøre noget for at anholde dem.

  Mandela Mandela hvorfor har du forladt mig….

  Kommentar by Balder — 12. december 2013 @ 09:52

 29. Erling:

  Bombemanualer i sig selv er ikke nødvendigvis problematiske. Kombineret med at indehaveren er dømt for brandattentater og en stribe tilfælde af vold begynder det dog at ligne noget…

  Kommentar by Anonym — 12. december 2013 @ 10:45

 30. Nå da da. Så I vill ikke have, at offentligheden får at vide, hvad folkevlagte anonymt skriver af lort på internettet? Det skulle lige forholde sig omvendt. Venstreorienterede politikere, der anonymt ønsker at Kim Møller og co. skal dø.

  Men jeg ser med glæde frem til at Urtiasposten også bliver afpixlet. Sikke en herlig dag det ville blive. I sær at finde ud af hvilke aliaser Nikolai Sennels bruger sig af :)

  Kommentar by Kong Gulerod — 12. december 2013 @ 20:26

 31. @30 Kong Gulerød

  “Venstreorienterede politikere, der anonymt ønsker at Kim Møller og co. skal dø.”

  Du er venstreorienteret.
  Du er anonym.
  DVS. Kong Gulerød = ønsker Kim Møller og co. skal dø.

  Er det ikke altid sådan i røde fantaster resonerer.

  Jeg har aldrig forestillet mig noget mere ubrugeligt og dumt end vådt bølgepap, -men netop der har du lært mig noget nyt.

  Kommentar by Neuhammer — 12. december 2013 @ 22:27

 32. Lidt nyt:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2172584.ece

  Kommentar by Spinner — 13. december 2013 @ 00:54

 33. Sveriges statsminister Reinfelt om sagen: http://avpixlat.info/2013/12/12/reinfeldt-om-asiktsregistreringen/

  Kommentar by Hodja — 13. december 2013 @ 01:11

 34. De burde indsmøres i olie og fjer og sættes på hjul og stejle, de elendige! De udsætter en masse mennesker for enorm og akut fare, når de – i øvrigt ulovligt – afslører identiteter. Men det er typisk svenske journalister: De er kujoner og lider alle af Stockholm-syndromet i håb om, at de muhammedanske djævle vil lade dem leve som dhimmier, når de om ikke så længe helt overtager Sverige og laver det til en Sharia-stat. Så vil broen over til det alkoholiserede og perverse Danmark jo sikkert også blive sprængt i luften af de rettroende, som vil forhindre togter over til luderne i København, så den bro behøver man så ikke bekymre sig om….

  Kommentar by Kuffarten — 15. december 2013 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper