15. december 2013

Medierne prioriterer ‘ofre’ for fattigdom og udlændingepolitik – Borgerlige lefler for venstreradikale…

Der findes stadig mennesker, der i ramme alvor mener de danske medier er borgerlige. Jeg vil mene det forholder sig helt omvendt. Det vakte ikke videre debat, da 150 venstreradikale gik til angreb på politiske modstandere i København, eller da anden venstreradikal gruppering fik mere end 14 års fængsel for politisk motiveret kriminalitet. Det var så bare i denne her uge. Maskerede ventreradikale kan selvfølgelig ikke matche indvandrere, men der kom heller ikke videre debat om et intern pakistansk drab i Roskilde, eller weekendens overfaldsvoldtægt i Vollsmose, knivstikkeri i S-tog, eller lidt hovedtramperi på åben gade i Århus.

Fredag aften blev tilbragt i Odense, hvor jeg først så TV2 Nyhederne, der berettede om det problematiske i at kommunen ‘tørrer‘ fattige og svage af på frivillige organisationer, herefter kritik af kontanthjælpsreformen med udgangspunkt i en familie der fik ødelagt julen fordi de ‘snydes‘ for skattefradag. Elendigheden fortsatte i lokalnyhederne på samme kanal, med et regulært ‘boom‘ i antallet af fattige der søger julehjælp. Der blev dog indledt med en ‘succeshistorie‘: “Der er måske håb for at Yasmin og hendes familie fra Middelfart kan undgå udvisning til Afghanistan…”

Hvad enten man følger tv-nyhederne på DR eller TV2, så er det en ørkenvandring gennem venstrefløjens mærkesager. Det ville være sundt for det politiske klima med indslag om den politiske vold og spontane gadevold og ikke mindst ofrene, men nej, alt andet er mere væsentligt.

I Århus er der for tiden politisk strid mellem Venstres Bünyamin Simsek, en SF-rådmand Thomas Medom og Konservative i forhold til en gruppe ‘hjemløse’, der har taget ulovligt ophold ved Godsbanen. Rådmanden vil ikke gøre ved ulovlighederne, og nu strides politikere fra Konservative og Venstre om hvem der vil gøre mest for de her stakkels hjemløse. Lur mig om det ikke ender med endnu et kommunalt finansieret opholdssted.

“Mindre morsomt er det, når pænhedens profeter vil smide hjemløse bort fra en lejr, fordi lejren krænker deres pænhedsideal. Så er det ikke længere sjovt. Så bliver det tragisk, forkasteligt, afstumpet.” (Dan Ritto, Konservative; Danritto.dk, 9. december 2013)

“Med molbosnegle og kaffe på termokande kom rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek (V) i går ved middagstid forbi de hjemløses teltlejr på godsbanearealet.” (JP Århus, 14. december 2013)

Autonome kan også være hjemløse, men ser man indslagene på TV2 Østjylland, så er de venstreradikale ualmindeligt godt repræsenteret. Det er kredsen omkring Huset, Århus BZ, og drukpunkere i ‘Stiv blok’. Autonome, såsom talsmanden Kevin Eriksen, Pinochio ‘Pino’ Paank, Harald ‘Togram’ Eriksen, Daniel Thomas Albrektsen med flere, herunder en af de helt centrale Mikkel ‘Pis’ Danielsen, tidligere Socialistisk Ungdomsfront og Antiracistisk Netværk, samt talsmand for AFA-demo’en ‘Good Night White Pride’ (2010).

(Kevin Petersen og Pinochio ‘Pino’ Paank til Antiracistisk Netværk-demo, 11. oktober 2008)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53747/trackback

12 Comments »

 1. Punkt et stop alt hjælp til Ulandene, punkt to stop alt hjælp til kriminelle muslimer og autonome samfunds omstyrtere, svineriet med Danske skatteyderes penge skal omgående stoppe, Danske skatteydere skal ikke finansiere vold i muslimske lande og vold i Danmark som politikerne giver lov til, det undrer at nærområderne i Syrien ikke hjælper Syriske flygtninge i nød, men de har åbenbart ikke lært noget af de Vestlige lande sædvanen tro.

  Kommentar by emmagad — 15. december 2013 @ 23:56

 2. Gad vide om det er guleroden på rulleskøjter bagerst i billedet.

  Kommentar by Fritz — 16. december 2013 @ 00:07

 3. Hahaha Fritz :D sku’ ikke undre

  Kommentar by Philip Johan Salomon — 16. december 2013 @ 01:57

 4. “Fysikere har længe forudsagt, at universet en dag kan risikere at kollapse. Nu viser nye beregninger, at risikoen for et sådant kollaps er større end hidtil antaget, skriver Syddansk Universitet i en pressemeddelelse ifølge Videnskab.dk”

  Dejligt at høre for så ryger alle de stupide politiker med i købet. Det er uden for al tvivl dem, der er skyld i, at alle partiklerne i universet bliver ekstremt tunge.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 16. december 2013 @ 08:30

 5. Ja, gu faen er medierne, nærmest alle som et, ræverøde. Sådan har situationen været, alle de år, jeg har læst adskillige, daglige aviser.

  Og hvorfor? Fordi de som skriver og redigerer medierne også er ræverøde. Et trist, men ubestrideligt faktum, senest dokumenteret af deres eget fagblad Journalisten.

  Enkelte lyspunkter i mørket er denkorteavis.dk og 180grader.dk. Derudover er der stadigt gode, borgerlige skribenter tilbage på Berlingske og JP, men det er ikke mange.

  Kommentar by Morten Andersen — 16. december 2013 @ 11:31

 6. 4 Kurt,

  Hodja fandt tilbage i 2009 en fysiktime om et lidt specielt grundstof. – Og det var ikke Øl, men Gv.

  “The CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization) has discovered the heaviest element yet known to science. The new element is Governmentium ( Gv ). It has one neutron, 25 assistant neutrons, 88 deputy neutrons and 198 assistant deputy neutrons, giving it an atomic mass of 312. These 312 particles are held together by forces called morons, which are surrounded by vast quantities of lefton-like particles called peons.

  Since Governmentium has no electrons or protons, it is inert. However, it can be detected, because it impedes every reaction with which it comes into contact. A tiny amount of Governmentium can cause a reaction normally taking less than a second to take from four days to four years to complete.”

  Hele timen: http://hodja.wordpress.com/2012/09/09/fysiktime/

  Kommentar by Hans Und — 16. december 2013 @ 11:36

 7. Nye oplysninger viser, at betjente fra Københavns Politi, der står for politiindsatsen i Københavns Lufthavn, lader potentielle illegale indvandrere indrejse i Danmark uden nogen kontrol.

  Det sker efter ordre fra politi-toppen og bliver kaldt ’godnat’ og ’mærkeligt’ på Christiansborg.

  Ja det går som det skal, og det skal nok være efter ordre fra afgået topidiot Justitsminister Morten Bødskovl.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 16. december 2013 @ 11:50

 8. Munkemarxisterne skal nok bestemme hvilke nyheder, der er relevante. Og de journalistiske skødehunde er så pissebange for at gå udenfor konsensus. Så mister de statsstøtten.

  Mennesker gider selvfølgelig ikke betale for at læse det samme om og om igen.

  Mediernes hetz mod kolonihavefolket bærer frugt. Utroligt hvad ord kan udvirke.
  http://folketidende.dk/artikel/kolonihaveforening-frygter-huse-s%C3%A6ttes-i-brand
  Næsten samtlige kolonihavehuse ved Søndersø udsat for hærværk. 12. December 2013

  http://www.fyens.dk/article/2423780:Odense–Paasat–Syv-campingvogne-braendt-ned 15. december 2013

  Plyndres efter stormflod: Hjemmeværnet sættes ind
  http://ekstrabladet.dk/112/article2169670.ece 9. december 2013

  “For mange journalister er ikke vagt-, men skødehunde.”
  Camilla-Dorthea Bundgaard

  Kommentar by tavsen — 16. december 2013 @ 13:01

 9. her en nyhed der falder udenfor konsensusjournalistikken
  http://www.altinget.dk/artikel/thulesen-er-den-bedste-partileder
  16. december 2013 kl. 9:25

  men tænk, hvis det havde været Johanne Schmidt-Nielsen

  Kommentar by tavsen — 16. december 2013 @ 14:17

 10. som forventet havde Altingets undersøgelse ingen interesse for medierne.
  http://www.ugebreveta4.dk/da/2013/201351/Tirsdag/danmarks_mest_anerkendte_partileder.aspx

  Men efter Ugebrevet A4’s årlige karakterbog til de politiske ledere fulgte Politigen selvfølgelig trop som den logrende hale. Derefter dristede BT og Berlingske sig frem.

  JP havde en anden version allerede den 07.12.13

  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE6318455/johanne-schmidt-nielsen-topper-i-ny-partileder-maling/
  Johanne Schmidt-Nielsen topper i ny partileder-måling

  Kommentar by tavsen — 18. december 2013 @ 09:40

 11. Den danske befolkning er holdt i et hårdt førergreb af de dominerende, statsejede massemedier, DR og TV2.

  De har ‘opdraget’ befolkningen til de rigtige meninger. De dominerende meninger i befolkningen svarer stort set til den ‘opdragelse’ de dominerende, statsejede massemedier, DR og TV2 – i forrige århundrede radio-og TV-monopolet DR – har ‘masseret ind’ i hjernen på dem.

  Denne ‘opdragelse’ er en forudsætning for ‘velfærdssamfundet’ og det verdensrekordhøje skatteniveau.

  Jeg har selv haft lejlighed til at undervise russiske akademikere i markedsøkonomi umiddelbart efter kommunismens fald i 1989. Det var slående at modløsheden og forvirringen var stor selv blandt højtuddannede, efter at ‘fader stat’ havde sluppet sit jerngreb i sindene. Modløsheden og forvirringen var endnu større i den brede russiske befolkning. Denne tilstand af lammet identitet har nu varet i årtier blandt flertallet af russere.

  Kun Putins genindførelse af et ‘Stalin light’ regime har bragt lidt ro i sindene. Det vil formodentlig tage mindst lige så lang tid for den russiske folkesjæl at komme sig over det kommunistiske diktatur, som det varede, 70 år.

  Det vil sikkert også tage på det nærmeste lige så lang tid for den danske folkesjæl, at komme sig efter 70 år med dominerende statsejede elektroniske massemedier efter at de om forhåbentlig ikke så mange år bliver afskaffet.

  Kommunisme og dominerende statsejede massemedier medfører, at en befolkning efter nogle artier mister evnen ‘til at stå på egne ben’ og måske kommer de aldrig rigtigt på benene igen bagefter? :(

  Kommentar by A-mad — 18. december 2013 @ 14:17

 12. Tal om falske præmisser. Og sådan får de venstreekstreme et nyt “fristed”:

  http://jyllands-posten.dk/aarhus/politik/ECE6345370/kovending-hjemloese-far-alligevel-tag-over-hovedet/

  Citat fra artiklen: “- Jeg har konstateret, at det primære problem for gruppen ikke er hjemløshed. De efterspørger især et værested, hvor de kan være på egne præmisser, og det er det, vi er gået i gang med at lede efter, siger han.”

  Kommentar by Det da løgn — 18. december 2013 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper