16. december 2013

“Kort efter gaderøveriet fik han opsat 360 graders overvågningskameraer på sit hus og en tung port…”

Hummel-direktør Christian Stadil har (i lighed med undertegnede, pudsigt nok) en søn ved navn Winston, men han er født ind i formuende familie i det nordsjællandske og har selvfølgelig nogle særlige muligheder for at minimere de mest konkrete konsekvenser af det multikulturelle samfund. Stort interview i Berlingske, her gengivet af BT – Christian Stadil overfaldet af gaderøvere..

“Den 42-årige Christian Stadil fortæller i stort interview til Berlingske søndag, at han er én blandt de efterhånden mange danskere, der har haft den ubehagelige oplevelse at blive forsøgt røvet på åben gade.

Han gik ad Nørre Voldgade i København og var på vej hjem til sin højgravide kæreste efter en festlig aften i december i fjor, da han en bil pludselig rullede op ved hans side med det, han betegner som fem bandemedlemmer. De krævede at låne hans telefon, men han nægtede.

– Jeg sagde til dem, at det ikke var så godt, at de lånte den. Prøvede at være jovial. Så gik der fem sekunder… Jeg blev skubbet omkuld, men fik rejst mig hurtigt igen. Heldigvis havde jeg drukket nok til, at det tog toppen af nervøsiteten, mens adrenalinen kørte på højtryk. De angreb mig, og jeg gik i kampstilling og råbte ‘lad os droppe det her’, mens jeg skubbede dem væk. Jeg var ikke bange, men i en tilstand, hvor jeg slap bevidstheden og havde fuld aggression mod fjenden, som man gør i kampsport, fortæller Christian Stadil til Berlingske.

Episoden fandt sted 9. december i fjor, men det er første gang, han fortæller om overfaldet til et medie. Her fortæller han videre, hvordan han vendte om og løb, så hurtigt han kunne op ad gaden, mens bilen fulgte efter. Til sidst sprang han ud foran en taxa… Bagefter ringede jeg til politiet og kørte tilbage til gerningsstedet. Først da opdagede jeg, at jeg manglede mine briller, og at min mobil var smadret. Desuden havde jeg huller i tøjet, sår på knoerne og helt blå baller, fordi jeg var faldet hårdt, fortæller Christian Stadil til Berlingske.

Forbrydelsen blev aldrig opklaret, og i dag har Hummel-direktøren opsat 360 graders overvågningskameraer på facaden til sit hus, sørget for at en tung port lukkes ud mod vejen om natten, og at en overfaldsalarm altid er inden for rækkevidde.

(‘nogle fæle karle’; Berlingske, 15. december 2013: Buddisme, blækstreger og babyer)

Oploadet Kl. 14:19 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53768/trackback

22 Comments »

 1. Vælgerne har talt.
  Det stor flertal har valgt repræsentanter, der er for åbne grænser og generelt ingen udvisninger, tildeling af ophold og statsborgerskaber uden at have lavet noget som helst for Danmark eller danske er en del af pakken.

  Det er et helvede uden form perimeteren uden konvoj eller materiel til forsvar.

  Kommentar by Peter Buch — 16. december 2013 @ 14:42

 2. uden for…

  Kommentar by Peter Buch — 16. december 2013 @ 14:43

 3. Gæt hvilket advokatkontor Stadil seniors tidligere advokat-kollega er medejer af…

  host: http://ecolaw.dk/

  Man ligger som man har redt;

  Klienter/tillidshverv/medarbejdere: Logik & co.(Balder Bergman Johansen), Line Barfoed (tidl. MF for EL), Marc Jørgense, Maria Pagels, Fonden Fristaden Christiania, X-fond (tidl. Rød fond) osv.

  PS. Stadil jr. sponsorerer jo Christianias fodboldhold, så der er næppe nogen fare for, at han bliver klogere af skade – gaderøveri eller ej… – Så den står altså på tunge jernporte, 360graders cctv-overvågning og overfaldsalarmer hjemme i privaten i Søllerød.

  Sikke berigede vi er blevet… Lad os straks lukke nogle flere ‘berigere’ ind over grænsen så vi kan blive endnu rigere!

  Kommentar by Polka Charlie — 16. december 2013 @ 15:01

 4. Vælgerne har talt.
  Det stor flertal har valgt repræsentanter, der er for åbne grænser og generelt ingen udvisninger, tildeling af ophold og statsborgerskaber uden at have lavet noget som helst for Danmark eller danske er en del af pakken.

  Det er et helvede uden for perimeteren uden konvoj eller materiel til forsvar.

  Kommentar by Peter Buch — 16. december 2013 @ 15:04

 5. Så har man også oplevet det, en kendis der optræder i licensbetalt TV igen og igen med kloge ord og visdom fra sit spændende liv, har aldrig nævnt denne hændelse på TV hvad sker der for ham, er han skabsløgner betalt med licenspenge, vi vil vide det nu.

  Kommentar by emmagad — 16. december 2013 @ 15:18

 6. Det er dog et fremskridt, omend et lille, i forhold til dengang, hvor Peter Mygind forrådte sit eget barn, ved at give sig til at tale om “racisme” da barnet var blevet jihad-tæsket.

  Jeg mener, her forskydes problemet ikke helt så groft, som man så tidligere.

  Og med hensyn til hvem, der er årsag til problemet (som er at etniske danskere udsættes for forbrydelser omfattet af folkedrabs konventionen) kan man f.eks. pege på Enhadslistens/SFs Søren Søndergaard, som en af anstifterne. Omtalt på UP tidligere:

  http://www.uriasposten.net/?s=blekingegadebanden&paged=3

  “At SAP ikke var alene med deres rationale for masseindvandring på den radikale venstrefløj kan man blandt andet se af et interessant citat fra Antifascistisk Aktion, som Junikredsen har gravet frem fra 1997. Fra organisationens kampagne for åbne grænser (“vi” og “os” er den ekstreme venstrefløj):

  Vi ville måske nok åbne vores grænser for et vist antal fjender, men vi ville samtidig få mange, mange flere venner, der ville tæve dem sammen med os!”

  Så de rød-facistiske folkmordere var udmærket klar over, hvilken vej de trådte ind på, da førte belyvnings kampagne om “racisme” og såvel via det politiske system og lovgivning iværksatte den muhammedanske invasion, såvel som når de gjorde det på krimminel vis. Det ser ud til, at Søren Søndergaard har deltaget i alle tre dicipliner; belyvning, muhammedaner import via politik og muhammedaner import ved kriminalitet.

  Jeg håber han lever længe nok til, at blive stillet for retten.

  Kommentar by Hans Und — 16. december 2013 @ 15:28

 7. 4,

  Det har du ret i, men det er også rigtigt at vi blev fyldt med løgn, berøvet taletid i medierne, blev shamet osv. Stort set hvert eneste beskidte trick fra “håndbog i løgn” blev og bliver anvendt.

  Kommentar by Hans Und — 16. december 2013 @ 15:34

 8. Sætter hånden for munden og laver prut-lyd…

  http://www.youtube.com/watch?v=iWucbiyxCEg

  Kommentar by Whatever — 16. december 2013 @ 15:35

 9. 3,

  A pro pos persongalleriet, så fandt Maria Pagels det åbenbart ikke spændende nok, at arbejde som islamisk feltmadrassa i diverse “integrations projektet”. Vist nok endda meget frustrerende.

  Så hun er åbenbart skiftet til noget mere rød-fascistisk, blandt hvide race-fæller.

  Kommentar by Hans Und — 16. december 2013 @ 15:39

 10. Fedest, endnu en latterlig nar der er blevet kulturberiget. Jeg vil hermed sende V og K samt resten af det røde slam, en stor tak for den vidunderlige kulturberigelse af Danmark.

  Kommentar by Fritz — 16. december 2013 @ 16:10

 11. Hvor mange joggingsæt skal sælges til underdanmark, dem der er bosat i kulturberigelsens epicenter, før der blev råd til sikkerhedsudstyr for flere hundrede tusind?

  Kommentar by Geert — 16. december 2013 @ 16:17

 12. På en måde er det positivt, at det lige ud over Stadil.
  Det var da værre, hvis det var en sagesløs pensionist fra Vestegnen som endnu engang blev røvet.

  Kunne vi ikke få slået fast overfor banderne, at der er mere at røve, hvis de for fremtiden udelukkende hjemsøger, Gentofte, Hellerup og Søllerød.

  Derved bliver sagesløse borgere mere friholdt for overfald, og de ansvarlige for de åbne grænser oplever kulturberigelsen som andet end eksotiske grønthandlere.

  Kommentar by Morten Dreyer — 16. december 2013 @ 17:26

 13. Stadil ønsker at fylde DK med indvandrere, men kan selv gemme sig bag en port.

  Kommentar by Pelle Pik — 16. december 2013 @ 18:47

 14. “Forbrydelsen blev aldrig opklaret, og i dag har Hummel-direktøren opsat 360 graders overvågningskameraer på facaden til sit hus, sørget for at en tung port lukkes ud mod vejen om natten, og at en overfaldsalarm altid er inden for rækkevidde.”

  Hvad med de danskere, der skal bo blandt udlændingene, Christian Stadil?

  Kommentar by Pelle Pik — 16. december 2013 @ 18:49

 15. Havde det ikke været karma, hvis de havde slået ham ihjel?

  Kommentar by Pelle Pik — 16. december 2013 @ 18:51

 16. De unge mennesker har vel blot set, at der stod Nørre Voldgade.

  Kommentar by Bastardo — 16. december 2013 @ 18:58

 17. Hvad med de danskere, der skal bo blandt udlændingene, Christian Stadil?

  Dem er han ligeglad med. Det viser han ved at stemme, som han gør.

  Der lever over 100.000 internt fordrevne danskere i Danmark. De havde ikke den samme mulighed for at købe sig sikkerhed.

  Kommentar by tavsen — 16. december 2013 @ 22:19

 18. http://www.forsikringogpension.dk/presse/nyheder/2012/Sider/Utryghed-faar-danskerne-til-at-flytte.aspx
  I følge en opgørelse, som Forsikring og Pension har lavet i samarbejde med Danmarks Statistik, så er 100.000 danskere flyttet gennem de seneste 12 måneder, fordi de ikke brød sig om at bo i det område, de boede i. Og det skyldes kriminalitet, forklarer konsulent i Forsikring og Pension, Riccardo Krogh Pescatori.

  Blandt dem, der er flyttet som en direkte følge af utryghed, har knap en femtedel været udsat for indbrud, en fjerdedel har været udsat for hærværk og ca en tredjedel har været udsat for tyveri.

  Kommentar by tavsen — 16. december 2013 @ 22:40

 19. Endnu en historie om en champagne-socialist som må føle reality i hverdagen.

  Kommentar by Neuhammer — 16. december 2013 @ 23:34

 20. Tja, Stadil. Instant Karma is goin’get you. Så hold dig blot i dit ‘protected area’, som vi andre såmænd også gerne ville, hvis vi havde råd….

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. december 2013 @ 04:44

 21. Det er ikke alle, der har råd til at beskytte sin bolig, som multikulti Hummel fyren har.

  Kommentar by Liva — 17. december 2013 @ 09:04

 22. Christian Stadil fik i øvrigt bare løn som forskyldt.

  I 2008 var han “Klub 10” ambassadør for Dansk Røde Kors.

  http://www.rodekors.dk/klub10/om-klub10/2008

  Når man bakker om muhammedaner-import og dermed kriminalitet mod andre, bl.a. jihad-voldtægter af danske kvinder, er det at grave en grav for andre. Så det er helt berettiget at fryde sig over han selv faldt i den grav.

  Kommentar by Hans Und — 21. december 2013 @ 10:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper