18. december 2013

Expressen tv konfronterer dissidenter: Bombe mod SD-politiker, lektoralt møgfald fra docent Jim Olsson

Forleden konfronterede Expressen SD’eren Anders Damberg med kommentarer skrevet på Avpixlat, og det der ligner moderne heksejagt endte med en lukket dør. På Sydsvenskan kan man læse, at en sprængladning tirsdag aften detonerede på samme adresse, så indersiden af døren fløj fire meter gennem luften og satte sig fast i væggen. Dambergs kone og datter var hjemme da det skete, men han tager det relativt afslappet, selvom familien nu tvinges til at flytte: “Det har hänt andra politiker inom partiet, jag är inte den första.”

Expressen konfronterede også den 67-årige kemiker Jim Olsson, der gav journalisten et velfortjent lektoralt møgfald. Årets svensker 2013.

(Docent Jim Olsson giver et lektoralt møgfald til Expressen-journalist; Youtube)

“… jag vet vad ni vill. Era jävla skitstövlar. Läs i Bonniers lexikon om zigenare vad de har skrivit. Fy fan alltså. Dra åt helvete! Dra åt helvete! Och du bor i det här området också, det vet jag. Du har bosatt dig här för att vara helt fri från mångkulturella. Vilka hycklare.” (Jim Olsson)

Oploadet Kl. 16:57 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53810/trackback

17 Comments »

 1. Et kæmpe cadeau til docent Jim Olsson for hans gedigne og rent fra hjertet af overhaling en klam ekstremistisk multikulturalistisk journalist, der troede, han skulle ud at dæmonisere Olsson og lægge ham på hjul og stejle i den syge multikulturalistiske offentlighed.

  Den gik altså bare ikke. I stedet måtte journalisten finde sig at blive bedt om at “Dra åt helvete”! og som en ydmyget hund måtte han hastigt fortrække.

  Skøn og befriende oplevelse! :-)

  Kommentar by Anonym — 18. december 2013 @ 18:00

 2. Jeg er Jim

  Kommentar by Svend Andersen — 18. december 2013 @ 18:06

 3. Disse personer står bag angrebet
  http://www.friatider.se/vald-ar-sa-javla-roligt-mot-mannen-bakom-researchgruppen

  Kommentar by Nielsen — 18. december 2013 @ 18:07

 4. Hvor er det en herlig video. “Journalisten” fra Expressen bliver klædt helt af. Utroligt at Expressen ikke har skyndt sig at slette optagelserne, de er jo total til grin.

  Hatten af for Jim Olsson!

  Kommentar by M.P. — 18. december 2013 @ 18:15

 5. Och du bor i det här området också, det vet jag. Du har bosatt dig här för att vara helt fri från mångkulturella. Vilka hycklare.” (Jim Olsson)

  ligesom de Danske hyklere

  Kommentar by notty — 18. december 2013 @ 18:25

 6. Jag står på “dödslistan” och väntar bara på endera Expressen eller Aschberg kommer till min bostad.
  Det lär nog bli barnförbjudet, men jag lovar att filma evenemanget om det nu blir aktuellt.
  Mitt hem är min borg och oinbjudet tillträde är att rendera som inbrott, med alla konsekvenser detta må ha…

  Kommentar by PFEP — 18. december 2013 @ 18:27

 7. Hold da op, det har jeg ventet på i årevis: At svenskere tør tale den politiske korrekthed midt imod.

  Tillykke Sverige, herfra kan det kun gå fremad!

  Så mangler vi blot, at Sverige også reagerer på de ufatteligt mange voldtægter, begået af især muslimske tilvandrere (selv om Sverige jo ikke tæller på dén måde) og ligger på en samlet andenplads efter Sydafrika, hvad voldtægter angår.

  Omend Sydafrika, Sverige og fx Indien nok registrerer noget forskelligt er tendensen klar nok. Forstår godt, at min svenske veninde flygtede fra Landskrona til Oslo, hvor det – trods alt – ikke står helt så grelt til.

  Multikultur min bare!

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. december 2013 @ 19:25

 8. Jeg er Jim.

  Kommentar by cicero — 18. december 2013 @ 20:19

 9. “…en sprængladning tirsdag aften detonerede på samme adresse, så indersiden af døren fløj fire meter gennem luften og satte sig fast i væggen.”

  Wow, det er ved at være alvor i Sverige hva’.. Det er måske godt, desværre…

  Kommentar by Morani ya Simba — 18. december 2013 @ 20:27

 10. Flot sprog men det er som her også ret almindeligt at man har et sprog som man ikke tør stå bag det de tror på. Men at man bruger computere på arbejdet til at skrive sine hadefulde kommentarer så er man da selv skyld i at man bliver fyret.
  Men at der er nogen der går til ydelighed at bruge nogen som helst form for vold fordi man er uenige med andre.

  Kommentar by Michael Larsen — 18. december 2013 @ 20:42

 11. Michael Larsen

  Hvormange af kommentarene her er mon foretaget mens folk var på arbejde?
  Såfremt man søger anonymitet er der et par simple forholdsregler at huske på, en er – …do not rely on untrusted computers…
  https://tails.boum.org/download/ , eller arbejdscomputere der skal igennem en arbejdspladsserver- en anden forholdsregel – brug din egen pc med TOR eller andet på.

  Kommentar by Peter Buch — 18. december 2013 @ 23:26

 12. Man kan da håbe at Sapo er sin opgave voksen nu da de er nødt til at bevogte Jim 27/7.

  Noget kunne dog tyde på at de har andet at tænke på.

  http://www.exponerat.info/sapo-hotar-bahnhofs-vd/

  Kommentar by Santor — 19. december 2013 @ 00:12

 13. Attentatofrets karriere som svensk hjemmeværnsmand er forbi… Det er jo så typisk svensk med dobbelt straf til ofret. – Der kan virkelig ikke gå lang tid før låget ryger af i Sverige!

  Årsag: Bombeofret har skrevet noget på internettet, som den politisk korrekte elite ikke kan lide…

  Anders Dahlberg skrev, at etniske svenskere måtte bevæbne sig og at han selv var trænet i brugen af en AK4 (ældre svensk automatvåben).

  “Hemvärnet har stängt av sverigedemokryaten Anders Dahlberg från all tjänstgöring medan hans aktiviteter på internet utreds.

  – Det som har skrivits stämmer inte med försvarets värdegrund, säger Jan Boman, pressofficer..”

  http://www.expressen.se/kvp/hemvarnet-har-stangt-av-anders-dahlberg/

  Kommentar by Polka Charlie — 19. december 2013 @ 01:25

 14. “ekstremistisk multikulturalistisk journalist”

  Pragtfuldt udtryk Anonym.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 19. december 2013 @ 03:46

 15. Beklageligt, men mangel på sikkerhed giver dårlig karma.

  Fra avpixlats kommentarregler:

  Följande regler gäller för kommentering under alla artiklar på Avpixlat:

  Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer
  som utgör lagbrott kan komma att åtalas. Avpixlat kan åläggas att samarbeta med polis och åklagare vid utredning av sådana brott.
   
  Inga hot eller uppmaningar till brott är tillåtna. Grova kränkningar, sexistiska påhopp, förtal, personangrepp, hets mot folkgrupp osv är inte heller
  tillåtet.
   
  Jeg vil bare lige gentage, at folk der deltager i onlinedebatter uden at træffe deres forholdsregler til beskyttelse af deres anonymitet desværre må tage følgerne.

  Avpixlat har aldrig garanteret, at folk har rigtig anonymitet men skriver højt og tydeligt i deres regler, at de kan samarbejde med myndighederne.

  Det kan logisk set betyde, at de gemmer IP adresser, selv om der ikke er nogen lov der siger de skal være i stand til at identificere anonyme debattører.

  Avpixlat kunne have en politik om at smide alle oplysninger væk, som de ikke ved lov er forpligtet til at gemme.

  De kunne slette IP adresser og gøre det vanskeligt for andre at spore brugerne.

  Eller de kunne sætte deres debatsystem op bag en reverse proxy, så IP adresser og email adresser er værdiløse for udenforstående.

  Anonymisering af IP og email adresse er ingen videnskab og de mulige negative konsekvenser af dum sikkerhed har været offentligt kendte i mange år.

  Dem, der er ansvarlige for denne situation er først og fremmest brugerne selv og Avpixlat for at bruge et debatsystem som gør anonymitet relativt vanskeligt at gennemskue for den gennemsnitlige (dumme) bruger.

  Det er tvivlsomt, om manden ville have fået en bombe gennem sin dør, hvis han ikke havde været så dum at bruge sin rigtige email adresse på Avpixlat.

  Så forhåbentligt lærer han sin familie OPSEC.

  Den regel, som alle bør skrive sig bag øret ved onlineaktiviteter er, at ingen onlinetjeneste skal have mere information end hvad der er strengt nødvendigt.

  Når man deltager i en onlinedebat stoler man på, at ejeren er hæderlig, har implementeret god sikkerhed, ikke kan bestikkes/trues/presses af myndigheder eller politiske modstandere til at udlevere brugernes oplysninger, og at disse antagelser om personlig hæderlighed og ordentlig sikkerhed holder for evigt.

  Der skal bare en enkelt fejltagelse – menneskelig eller teknisk til at brugernes oplysninger er ude på nettet eller i et rødfascistisk register.

  Måden til at minimere denne risiko er naturligvis at sørge for, at netsiden ikke i praksis får information der kan kompromittere brugernes sikkerhed.

  En fremgangsmåde som virker godt er Tor+proxy chain i en virtuel maskine.

  Kommentar by OPSEC — 19. december 2013 @ 06:46

 16. Han virker da psykisk syg. Og hvorfor så vred? Der er jo ingen der har taget ytringsfriheden fra ham.

  Kommentar by Kong Gulerod — 19. december 2013 @ 17:01

 17. Multikulturalisterne forsøger at kontrollere folk med frygt. Men når folk som Jim ikke længere frygter har multikulten tabt. Så vi vil snart se at multikulturalisterne bliver desperate ligesom Securitate i Rumænien, hvor grusomhederne tog til i kommuniststyrets sidste dage. I Sverige vil dem der kan lægge deres frygt bag sig bestemme Sveriges fremtid.

  Kommentar by Sigwar — 19. december 2013 @ 18:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper