22. december 2013

TV2 Østjylland rydder forsiden: Studerende har ikke haft problemer med hærværk siden oktober…

Studerende Asger Kjærholm flyttede til Bispehaven 1. oktober i år, og efter blot tolv dage i ghettoen, smadrede indvandrerdrenge en rude i hans lejlighed med en brosten. Her to måneder senere går det meget bedre, og den skal selvfølgelig fejres med et indslag på TV2 Østjylland om den gode udvikling.

Asger Kjærholm, studerende: Det er utroligt dejligt, at det går i den retning.

TV2 Østjylland: Asger Kjærholm har kun boet i Bispehaven i nogle måneder, men selv i den korte tid, har han kunne mærke en udvikling.

Asger Kjærholm: Den larm der har været om aftenen, den er blevet meget formindsket. Der er slet ikke den samme form for ballade ude om aftenen. Der har ikke været nogle som har rykket i lygtepæle, der har ikke været nogle som har råbt og skreget, som der plejer.

TV2 Østjylland: – og den iagttagelse skulle være ganske rigtigt, siger politiet. Ifølge dem er der mindre ballade, end der var for blot en måned siden.

[…]

Jan Andersen, lokalpolitiet: … der er generelt rart at være derude…

Oploadet Kl. 05:04 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53881/trackback

35 Comments »

 1. Lad mig komme med et gæt.

  Muslimerne har alle taget rottegift, eller de har besluttet at forlade Danmark.

  Den første mulighed er desværre ren ønsketænkning.

  Den anden mulighed kan heller ikke passe.

  Så to araberdrenge sælge hash uden for min gadedør igår.

  Så hvad er den tredje mulighed:

  Politiet har ansat en spindoktor til at dække over deres tåbelighed, eller mediehistorien er damage control.

  Kommentar by Ultra patriot — 22. december 2013 @ 07:27

 2. “Asger Kjærholm: Den larm der har været om aftenen, den er blevet meget formindsket. Der er slet ikke den samme form for ballade ude om aftenen.”

  Mon ikke det er fordi det er blevet for koldt til at være ude om aften?

  Det er det mønster jeg ser, her i ghettoen hvor jeg bor. Om sommern er de ude næsten hele natten, men her om vinteren søger de indedørs.

  For det meste bruger de vores bagtrappe som varmestue, med dertil følgende hærværk larm og affald overalt.

  I den tid jeg har boet her, er min husleje blevet sat op hvert år pga stigende udgifter til vedligeholdelse, som det hærværk hedder på “nydansk”

  Kommentar by Dave — 22. december 2013 @ 08:44

 3. 1. Taget på hellig krig i syrien?
  2. Betalt ferie ophold på seychellerne?
  3. Inde og brumme den?
  4. Genopdragelse ferie i hjemlandet?

  Kommentar by hansL — 22. december 2013 @ 08:59

 4. Så skete det:

  Muslimsk kvinde udsat for racistisk vold
  http://jyllands-posten.dk/aarhus/krimi/ECE6355182/muslimsk-kvinde-udsat-for-racistisk-vold/

  Kommentar by BE — 22. december 2013 @ 09:11

 5. @ 4
  en tørklædebærende muslimsk kvinde alene om aftenen ,allerede der ved man det er en løgn

  Kommentar by notty — 22. december 2013 @ 09:33

 6. Jeg ved hvorfor der er ro i ghettoen, de er ude efter julehjælp

  Kommentar by k.m. — 22. december 2013 @ 09:37

 7. Generer mig ikke hvis en muslimsk kælling har fået tæsk af en patriot.

  Et bildæk om halsen og en affaldssæk over hovedet er hvad hun fortjener.

  Men nu er vi civiliserede og muslimerne skal bekæmpes af politiet og skadedyrskontrollen – undskyld jeg mener grænsekontrollen.

  Men historien er sikkert løgn fra ende til anden.

  Kommentar by Ultra Patriot — 22. december 2013 @ 09:42

 8. Bemærk at politiet igen-igen taler om “en lille gruppe”, næste indslag kommer sikkert til også at indeholde en århus politiker som forklarer den gode udvikling med de mange millioner kroners renovering som området har gennemgået for nyligt, ingen af delene har noget med virkeligheden at gøre men de forventer alligevel at vi hopper på den, hver gang.

  Det var vist så vidt jeg husker også i samme område at kommunens svar på overfald ved den lokale svømmehal var at fjerne et par buske i området..

  Bortforklaringer og symptombehandling, det er opskriften hele vejen igennem, og om et par uger eller 3 sker der et nyt overfald/hærværk/æresdrab/skyderi/røveri, og så skal vi igen høre om “de få” i den der “lille gruppe” som ødelægger det for de mange.

  Brabrand boligforening som ejer området har forlængst fået rettens ord for at det er i orden at smide “de få” ud, så hvis det virkelig kun var en lille gruppe som smadrer deres område og er skyld i huslejeforhøjelser for resten af beboerne, så skylder boligforeningen i høj grad at forklare hvorfor de så ikke har fjernet “de få” fra området for længst.

  Sandheden er naturligvis at problemet er langt mere omfattende end hverken de eller politiet vil indrømme, og medierne æder det råt uden at stille et eneste kritisk spørgsmål som dette.

  Kommentar by Per — 22. december 2013 @ 09:43

 9. #4 politiet betegner episoden som “rigtig grov”

  ja det er virkelig hårdt, selv når hættemågen ikke har lidt fysisk
  overlast

  nu er hun sikret psykologbistand resten af livet, diagnosen PTSD ligger klar

  Kommentar by k.m. — 22. december 2013 @ 09:45

 10. Det er blevet for koldt.

  Kommentar by dk — 22. december 2013 @ 09:46

 11. @k.m

  Muslimer er parasitter af natur, men er julehjælpen ikke heram?

  Hørte en gang fra en jødisk forretningsmand at muslimer ikke vil røre nødhjælpspakker som er Made In Israel.

  Det ville være dejligt hvis al medicin blev kosher mærket så muslimerne slap for den dekadente jødiske videnskab.’

  Muslimerne skulle i det hele taget kun have det de selv har opfundet:

  – Selvmordsbæltet, æresvold, sindrige aflivelsesmetoder for bøsser (kendte retslærde diskuterer alvorligt om straffen for homoseksualitet er stening eller udsmidning fra høje bygninger).

  Kommentar by Ultra Patriot — 22. december 2013 @ 09:52

 12. På et tidspunkt lavede en af løgnekanalerne et indslag om, at København var en sikker lav-kriminalitets storby og at udenlandske studerende var meeeget glade for at være i så sikker en by.

  Jeg kunne via en veninde følge arbejdet med indslaget fra sidelinien.

  Man må sige at det der blev produceret var fiktion. Sjovnalisterne ventede simpelthen på, at der meldte sig en frivillige der ville sige det de havde bestemt der skulle siges. Og linslus kan man jo altid finde…

  Ganske som med Jersilds indslag i sin tid, hvor nogle berigelsesramte blev betalt, med øl og kontanter (efter sædvanlig DDR tarif, fremgår det af den EMRK-dom der fulgte i kølvandet) for at sige det Jersild og hans chef Lasse Jensen ville have dem til at sige.

  Mon ikke det samme gør sig gældende i det her tilfælde?

  Kommentar by Hans Und — 22. december 2013 @ 09:55

 13. Der lukkes meget løgn ud i de licensbetalte medier når det drejer sig om den vellykkede integration af muslimer i Danmark, det er dejlig roligt at bo i en indvandrer ghetto? hvorfor tør politiet så ikke at patruljere i muslimske ghetto områder.

  Kommentar by emmagad — 22. december 2013 @ 10:07

 14. De behøver slet ikke at patruljere,for der er så dejligt fredeligt:)

  Kommentar by notty — 22. december 2013 @ 10:12

 15. @12 emmagad — 22. december 2013 @ 10:07 med flere:
  Hvorfor skal vi overhovedet have disse fremmede (muslimer mestendels) i vort land?
  Har vi en overgang brug for fremmede røvvaskere, kan vi hyre dem på tidsbegrænsede kontrakter – Blot fordi man drikker mælk, er der ingen grund til at installere en ko i dagligstuen, med deraf forventelige ødelæggelser

  Livet er enkelt, når man selv danner sig verdensbillede og holdninger ud fra egne erfaringer, skuer man man klart gennem gammelpartiernes dårlige blålys til egen selvpromovering, økonomisk ikke mindst. Helle-luderen er er i deres verden selvskreven til en lukrativ post i EUSSR, når hun har fuldført sin landsskadelige virksomhed i Danmark – Må EU gå under, og kendskabet til dets luderes prostitution for egen vinding blive folkeeje.
  ——————————————————————

  Riv masken af Helle Møgluder og ækle tante Pestager med flere og eksponerer dem for det, de er; En samling billige ludere, der sætter egen karriere over folkets vel – Må i som Morten Bødskov blive eksponerede som de ludere i er – Virkelige nationer består af virkelige, selvstændige mennesker

  Kommentar by Lys — 22. december 2013 @ 11:53

 16. Det vil desværre blive meget værre, efter Nytår tromler alle, og jeg mener ALLE, EU-liderlige frem med “ronkedorerne” UffemanJensen og U-Lykketoft i spidsen for hæren af Radikale Landssvigere eller Landsforrædere, med ubegrænset taletid på DR TV og TV2, hvor de UDEN en eneste EU-skeptiker kan få adgang til at gendrive deres gyldne løfter, der vil gøre “NarreF*****s” Løftebrud, til rene bagateller.
  Et godt eksempel er Dan Jørgensen der i sin “Komisk-sær-periode” tog alle dyrevenner om hjertet ved at love at afskaffe Minkavl, Svineavl og i det hele taget kvæle Dansk Landbrug, som den vindbøjtel han er, nu er han pludselig forkæmper for Dansk Landbrug.
  Angsten for den i maj vedtagne afstemning om “Patentrettigheder” er første gang der gives lejlighed til at spørge det Danske Folk, desværre er det også et svært spørgsmål, men en ting kan vi regne med, “Revl og Krat” bliver nu hevet frem og vedtagelse vil i ALLE medier beskrives som absolut nødvendige for Danske opfindere.
  Hvorfor det ikke er lykkedes for de Røde at få “ingen afgivelse af suverænitet” gældende er uforståeligt, MEN en ting tør jeg godt sætte en flaske Rød Ålborg på, nemlig at Bankunionen, som både England og Sverige har takket nej til, den vil få prædikatet: “Ingen afgivelse af Dansk Suverænitet”, og ingen mulighed for at spørge det Danske Folk.
  Glædelig Jul og godt Nytår, – vanviddet har stadig ingen grænse.

  Kommentar by Cantor — 22. december 2013 @ 12:16

 17. Minder om tophistorien i middagsradioavisen 04/06/2013 eller 5/6-13
  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/06/04/125734.htm
  Det er i dag en måned siden, at der sidst blev affyret skud i forbindelse med bandekonflikten…

  det holdt kun nogle dage, og jubilæet var aflyst

  Kommentar by tavsen — 22. december 2013 @ 12:31

 18. Politiet: Bandedom skal sende et vigtigt signal
  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/11868105
  11 bandemedlemmer får lørdag dom i sagen, hvor to angiveligt uskyldige personer blev ofre for brutalt overfald
  21/12-13 12:24

  Bandeleder slipper igen for udvisning af Danmark
  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/22020651
  10 bandemedlemmer er lørdag idømt fængselsstraffe for et brutalt overfald i februar. En er frifundet.
  21/12-13 15:27

  Kommentar by tavsen — 22. december 2013 @ 12:34

 19. Den gode stemning er tilbage, hurra! Så bliver det alligevel jul i Bispehaven.

  Kommentar by NulTolerance — 22. december 2013 @ 12:51

 20. Det er længe siden at jeg har hørt en god “århus-historie” men den fra TV2 Østjylland er sku en af de bedre, og det mest komiske er sku at de er begyndt at lave “århus-historierne” selv :) Læste for øvrigt at en amerikaner er blevet fyret for at skrive en joke, det er åbenbart takken for at vælge en løgnagtig neger der er dum som et bukket søm.

  Kommentar by Fritz — 22. december 2013 @ 12:57

 21. AHA HA HA HA. 2 måneders fred.

  Kommentar by thatcherite — 22. december 2013 @ 13:02

 22. freden er ikke overalt, så Bispehaven må håbe på, det varer året ud.
  http://lokalavisen.dk/unge-kastede-kanonslag-efter-hunde-/Politi/20131222/artikler/131229908/1620
  Kanonslagene fløj gennem luften, da 10-15 unge lørdag aften kastede kanonslag efter hunde, parkerede biler og hinanden ved Fakta på Vangede Bygade

  Kommentar by tavsen — 22. december 2013 @ 13:55

 23. Fantastisk at det nu skal være en tophistorie at der ikke er hærværk og indbrud i Bispehaven.
  Det er symptomatisk hvordan ” de gode med de rigtige meninger” klamre sig til en forbigående forbedring. Jeg ved ikke hvorfor jeg kommer til at tænke på “intet nyt fra vestfronten”

  Kommentar by Robert R — 22. december 2013 @ 13:59

 24. 22,

  Jeg kommer til, at tænke på det socialistisk tyskelands propaganda efter nederlaget ved Stalingrad.

  Vore heroiske tropper i integrationsindustrien har idag sejersrigt trukket sig tilbage til deres kontorer, hvor der lægges nye planer for yderligere fremgang.

  Kommentar by Hans Und — 22. december 2013 @ 14:19

 25. Et succeskriterium er jo en fleksibel ting.

  12 dages julefred, Pr. dekret, i en ghetto og det halve Danmark ånder lettet op. Jaaaaa, det går skam godt :)

  Man kan prøve at forestille hvordan det ville være hvis indvandringen fra islamiske områder var stoppet tilbage i 83. Ak, kun en drøm!

  Kommentar by Santor — 22. december 2013 @ 14:43

 26. Masser af muslimske piger søger hjælp efter at være udsat for
  æresrelateret vold eller trusler i hjemmet.
  Det er ikke noget der rydder forsider, men når en dansk drukkenbolt
  river tørklædet af en muslim er fanden løs, hvis det da ikke er en
  historie fabrikeret til lejligheden.

  Kommentar by k.m. — 22. december 2013 @ 14:57

 27. Råbt og skreget og rykket i lygtepælene….!!! Det lyder grangiveligt som abegrotten i Zoo😳

  Kommentar by Kafka — 22. december 2013 @ 15:07

 28. @21 tavsen — 22. december 2013 @ 13:55

  De fejrer blot nytår, det er bevis på integrationen virker.

  Kommentar by NulTolerance — 22. december 2013 @ 15:17

 29. -> Ultra Patriot

  Jeg har slettet en af dine kommentarer. Den der starter med ‘en muslimsk kælling’ og slutter med ‘et bildæk om halsen’.

  Kommentar by Kim Møller — 22. december 2013 @ 18:02

 30. jeg kom til at tænke på da en af mine venner for et par år siden skulle flytte til århus for at studere, han undrede sig dengang over at der var meget lange ventelister overalt i byen pga de mange studerende, men i gellerup (som ligger overfor bispehaven) var der ingen venteliste overhovedet!

  Kommentar by per — 22. december 2013 @ 21:46

 31. Kommentar by BE — 22. december 2013 @ 09:11

  Som patriot vil jeg altid være klar til at forsvare og beskytte den lille uskyldige rødhijab, mod den store stygge væmmelige stodder.

  Kommentar by Jesper Hansen — 22. december 2013 @ 21:59

 32. Og Bandidos kaster sten på naboernes vinduer ved deres rockerborge. Men det er ikke vigtigt at nævne. Slet ikke. Det er jo danske patrioter.

  Kommentar by Kong Gulerod — 22. december 2013 @ 22:35

 33. Ja Kong Gulerod, så mangler vi bare at DR mv. bringer den lykkelige beretning om det lokalområde, hvor der nu endelig er blevet relativt fredeligt (nogle uger ihvertfald) efter flere års konstante og gentagne tilfælde af vold, røverier, hærværk, trusler osv. Altså et lokalområde, hvor rockerne har deres “rockerborg”.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. december 2013 @ 22:58

 34. Kong Gulerod, jeg synes du med dit udsagn stigmatiserer alle rockere, langt de fleste er fredelige, det er kun et fårtal der ødelægger det for de mange (pga. socio-økonomiske forhold og det er den tidligere regerings skyld)

  Vi skal være mere inkluderende overfor den befolkningsgruppe istedet for at lide af bikerfobi og had mod de anderledes. Er kvartersløft, en sverigetur og et gratis klubhus til dem, så vender den gode stemning snart tilbage.

  Kommentar by NulTolerance — 22. december 2013 @ 23:51

 35. Når det bliver koldt i vejret, holder flere sig indendørs?

  RYD FORSIDEN!

  Kommentar by MadPakken — 23. december 2013 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper