25. december 2013

Svensk journalist efter anti-nazistisk demo: Var i virkelighed “… ett vänstermöte med extrema inslag”

Som en reaktion mod højreradikale SMR’s angreb på demonstrationen i Kärrtorp ugen forinden, havde ‘Linje 17 mot rasism’ arrangeret en endnu større demonstration i søndags. Hele 16.000 deltog, herunder repræsentanter for samtlige partier i Rigsdagen bortset fra Sverigedemokraterna. Expressens Britta Svensson deltog som privatperson, og kommenterede efterfølgende det, at underholdningen blandt andet bestod af en sang om at slibe knivene og sende SD-svinene til slagtning – Räddare och ledsnare än när jag åkte dit.

“Jag kände mig glad och stolt över att vara en del i detta, och trygg i att vara en del av så många. På idrottsplatsen tog de ansvariga för Linje 17, det lokala nätverket som ordnat både demonstrationen förra söndagen, och denna, till orda.

Den som talade för Linje 17, Petri Myllykoski, presenterades som ‘busschaufför, boende i området och funktionär från förra söndagen’. Det man glömde säga från scenen var att han är en framträdande medlem i Rättvisepartiet Socialisterna [trotskistisk, Kim].

Han började med att angripa ‘polis och media’ för att vi har påstått att det ‘var två grupper som slogs’ i Kärrtorp förra söndagen. … Detta tillsammans med aggressiva utfall från scenen, sånger om ‘Jimmie Åkesson – skicka grisen till slakt’ och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag. 15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften.

Jag tror det var den största politiska och medmänskliga miss jag någonsin sett någon göra. Jag åkte linje 17 tillbaka hem, nedslagen. På ena sidan dessa vidriga nazister. Och på den andra detta hat.

(Silvana Imam underholder for ‘Linje 17 mot rasism’, Kärrtorp, 22. december 2013; Expressen)

“Det är dags för ett ställningstagande. Det är dags att vi tar ställning mot Sverigedemokraterna, mot rasister, som sitter i våran riksdag. Och regering, som sätter folk mot folk, värderar vissa människor högre än andra människor. Det är inte svårare än så, än att de gör det. Och det är rasism.” (Silvana Imam i SVT, 23. december 2013)

Oploadet Kl. 20:45 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53941/trackback

9 Comments »

 1. Hvad hun oplevede, var vor tids nazisme.

  Kommentar by T. Snorrason — 25. december 2013 @ 21:22

 2. Det er godt nok, og tak for det, man ser så mange hadske kommentarer fra de svenske feelgood-kommentatorer.
  Denne tager dog prisen: De, man ikke er enige med, skal blot sendes til slagtning!
  Tak, Sveriges mainstream, dér tog I lige prisen igen.
  Og det holder, til I selv bliver kulturberigede i jeres multikulti-rensede og beskyttede gated communities. Derefer bliver I måske klogere, hvis ikke I er døde forinden?

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. december 2013 @ 21:55

 3. Det lader til at Danske såvel som Svenske venstreradikale benytter sig af de samme bedrageriske metoder. Dog ser det ud til at Svenske linje 17 har yderlig et lag af bedrag.

  Svenske Avpixlat har mere information om “Linje 17” som ser interessant ud!

  http://avpixlat.info/2013/12/25/radikala-islamistiska-intressen-bakom-linje-17/

  Kommentar by Santor — 25. december 2013 @ 23:07

 4. Det er ikke vor tids nazisme, det er socialisme, som er den samme som altid.

  Kommentar by thatcherite — 26. december 2013 @ 00:03

 5. naisme er, som ordet siger – national socialisme.
  læs mein kampf og bliv klogere.

  Kommentar by T. Snorrason — 26. december 2013 @ 01:17

 6. skulle stå nazisme ovenfor.

  Kommentar by T. Snorrason — 26. december 2013 @ 01:18

 7. 3 Santor,

  Det undre ikke at de også er alierede med islamister.

  Da Jaleh Tavakoli meldte sig ud af Einheilslisten/SF var hendes begrundelse bl.a., at partiet via sit underparti (inter)nationale Socialister, var i alliance med Hamas og Theran.

  Og det er jo ikke noget nyt. Partiet VS havde en aftale med PFLP om at få udryddet de satans jøøøøder. Og de modtog penge fra Gadahfi.

  Kommentar by Hans Und — 26. december 2013 @ 03:47

 8. Uanset hvad man siger , så er det en foruroligende fremtid, vi ser for os. Multikulturen har blot givet vilddyrene frit løb, men de har naturligvis været der hele tiden.

  Som Frued så præcist sagde, er mennesket et vildyr mod mennesket, og det må derfor identificere sig med andre mennesker i samfundet, for at det hele ikke løber løbsk.

  Det forfærdelige er, at der er så stor uvidenhed om noget psykoloigsk, som er almindeligt kendt. Ihvert fald hører vi intet fra dem, som ved noget. Det hele er en stor sump af uvidenhed, skruppeløshed og direkte dumhed. Hvilket trods alt er imponerende set i lyset fra Europas demokratiske og litterære kultur.

  Det overordnede ord er humanismens elendighed, men det har vi jo hørt før. Og med Machiavellis velkendte evne til at forudsige: Der er ikke-og kan ikke være-noget lys forude. Godt nytår og drik nu ikke for meget.

  Kommentar by Machiavelli — 26. december 2013 @ 06:11

 9. Linje 17 virker til at være en venstreradikal organisation med pro-islamiske træk, lidt i stil med United Against Fascism og Internationale Socialister.

  http://erlinghellenassvenska.wordpress.com/2013/12/25/vad-ar-linje-17/

  “Linje 17 har framställts som en lokal förening inriktad på att hindra ”nazister” åka tunnelbanelinje 17, men vad är egentligen Linje 17? Av denna webbsida framgår att Linje 17 är en del av Forix, en landsomfattande organisation. Vad är då Forix? Forix betyder Förorternas Riksdag, en ”ungdomsriksdag och ett politiskt forum för unga förortsbor med stora idéer men små resurser” enligt deras hemsida. Huvudman för Forix är Ibn Rushd studieförbund, finansiär är allmänna arvsfonden. Andra organisationer bakom Forix är Sveriges unga muslimer(SUM), och New Moon Kulturorganisation, en invandrarorganisation.

  Vad är IBN Rushd Studieförbund? IBN Rushd studieförbund har som målsättning ”att islam ska vara en självklar del av Sverige” enligt deras hemsida. Bakom IBN Rushd Studieförbund finns två stora organisationer, den internationella Islamic Relief och Islamiska Förbundet i Sverige.

  Islamic Relief är enligt denna sida en av Muslimska brödraskapets organisationer.”

  Kommentar by Kim Møller — 26. december 2013 @ 17:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper