28. december 2013

En Mellemflagspætte for lidt, og alt for meget P1…

Fredag i forrige uge blev Mellemflagspætten set i ‘Lunden’ tæt på Gram Slot (Sønderjylland), og den er siden set næsten dagligt på lokationen. Jeg gav det chancen i dag, og tilbragte nogle timer i skoven blandt garvede ornitologer, der var kommet fra nær og fjern for at se arten, der ynglede fast i Danmark indtil 1959 og siden kun er set enkelte gange. Det lykkedes ikke, og de 300 kilometer var spildt. Køreturen føjede spot til skade.

(Danmark, 26. december 2013)

Radioen stod på P3, og indtil det blev for fladpandet skiftede jeg til P1, hvor Netværket diskuterede modstanden mod halal-slagtninger. De tre i panelet (Bl.a. Stine Bosse), mente alle at det at vi overhovedet diskuterede halalslagtet kød var en konsekvens af uvidenhed. Jeg passerede Kongeåen (der lignede en bæk), og var fremme kort efter.

Da jeg skulle hjem var Klubværelset i gang, og emnet var ‘kulturiværksætteres’ bekymring over at Dansk Folkepartis Carl Christian Ebbesen var blevet kulturborgmester i hovedstaden. Den ene kritiker var Elbæk-ætlingen Esben Weile Kjær (ham med ‘I love AFA’-trøjen, ‘Århus for Mangfoldighed’), den anden Simone Øster (Blågårdens Tænketank, bl.a. med Balder Bergman Johansen), og så blev der ellers talt om det spirede kulturliv i og omkring Bolsjefabrikken og Nørrebro Lokaludvalg. Ikke et ord om politik, men en masse om diversitet.

Begge kritikere sidder i bevillingsudvalget for ‘Snabslanten’, der sidste år donerede skattekroner til Antifascistisk Aktions pseudo-dokumentar om Søllerødegade. Kulturborgmesteren snakkede dem efter munden, men forklarede dem også at kultur var andet end (venstreorienteret) subkultur.

Efter Radioavisen (der fortalte om kvindekamp i ‘det konservativ land’ Saudi-Arabien), var der Panorama, hvor en venstreorienteret filosof ved navn Pascal Perrineau, fortalte om højreekstrem modstand mod homoseksuelles rettigheder i Frankrig.

Jeg slukkede radioen lidt inde i det efterfølgende Danmark og Statsbankerotten, der præsenterede alternative samfundsformer uden storbanker i Grækenland – nu hvor kapitalismen (mit ord) havde slået fejl.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/53994/trackback

20 Comments »

 1. Hej Kim,
  men begynder efterhånden at få forståelse for “Mellemflagspættens” handlemåde, den har lugtet hvor det bærer hen……;-))

  Kommentar by Cantor — 28. december 2013 @ 21:30

 2. Det er sjovt hvordan “uvidenheds” argumentet altid bruges mod “os” – altså dem der kritiserer halal-slagtning, frikadelle-forbud m.m.

  Dels er det morsomt fordi der vel ikke er nogen der tror at Stine Bosse ved noget som helst om det selv.
  Og dels er det morsomt fordi det åbenbart er MODSTANDEN der er “uvidende”, mens Stine Bosse m.fl. sjældent/aldrig ville omtale dem der kræver halalslagtning/grisefrihed som “uvidende”. Det er da morsomt at det uvidenhed at være modstander af halalslagtning og at dette synspunkt kan gentages i DR igen og igen af et utal af semi-kendisser, hvorimod de praktisk talt aldrig bruger tiden i DR på at debattere muslimernes uvidenhed – “nej hvor er det åndssvagt – de tror de ender i helvede hvis de slagter dyret på human vis”.

  Hvorfor vælger DR ikke den vinkel og spørger Stine Bosse og co. hvad de synes om den systematiske fordummelse af samfundet som jo er konsekvensen af den ukritiske tilpasning til muslimernes formørkede overtro.

  Kommentar by Anonym — 28. december 2013 @ 21:35

 3. Vi har da heldigvis fået en fødevareminister, der går ind for dyrevelfærd.

  Kommentar by tavsen — 28. december 2013 @ 21:53

 4. det er jo fuldstændigt vanvittigt at en “public service” kanal som vi alle er tvunget til at betale til er så monumentalt venstredrejet og fordummende. Jeg kan leve med at de spiller de samme numre igen og igen, det gør de fleste radiostationer, men at de konsekvent forsøger at opdrage befolkningen via selektivt udvalgte “eksperter” og anklager enhver der mener noget andet for at være “uvidende” er jo til grin.

  Er der noget der er “uvidende” så er det at opfatte sig selv som et oplyst og humant menneske og samtidig forsvare jordens mest menneskefjendske, og i det her tilfælde, dyrefjendske, religion, islam. Islam er det modsatte af alt hvad de prædiker, og alligevel fortsætter de med at gøre det samtidig med at de kalder andre for “uvidende”. Afmeld licensen og sluk for lortet.

  Kommentar by per — 28. december 2013 @ 21:54

 5. Stine Bosse og Hummel Stadil optræder igen og igen i DR De Rødes brigade som selvstændige erhvervsdrivende i den tro at De Røde kan hjernevaske selvstændige mennesker i troen at man skal forære sin viden og forretning til de ansatte i anstændighedens navn, og Lallende Sally Hoffmann ansat på DR de Rødes småfnes mens hun forklarede problemet omkring kvinders manglende rettighed til at føre bil i Saudi Arabien bundede i gammeldags konservatisme men ikke religiøst men tiderne forandrede sig dog langsomt, hvem ind i h…. køber den slags løgn. Armene op for Pussy Riot.

  Kommentar by emmagad — 28. december 2013 @ 22:24

 6. Billedet minder mig om Mondrians Blå Træ.

  Kommentar by Peter Lund — 28. december 2013 @ 23:22

 7. Må mellemflagspætten hakke Stine sosse og alle de andre spassere i øjet.

  Kommentar by Fritz — 29. december 2013 @ 00:25

 8. Glemte lige “Ulovlige våben beslaglagt hos Lyngvild” Jeg foreslår sku at vi indstiller Kim og Jim til en orden hos Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

  Kommentar by Fritz — 29. december 2013 @ 00:33

 9. En rigtig Tycho Brahes-dag.

  Kommentar by Høgsbro — 29. december 2013 @ 01:03

 10. Fru Bosse er udelukkende blevet “kendt” fordi hun er / har været topleder, og da de politisk korrekte ikke har andre kvindelige chefer at hive frem /ikke kender andre der gider prostituere deres meninger i æteren, bliver hun trukket af stalden hver gang der skal bruges en “stærk kvinde”-figur til at fremelske og holdningsmassere en eller anden forkvaklet mærkesag, fx halalslagtning pro / contra.
  Så kan danmarks rødgardister læne sig tilbage, mens de forestiller sig alle lemmingerne sidde og nikke foran radioen.
  Problemet er blot; at det kun er de andre kulturradikale der nikker.
  Danskerne generelt er vel delt i 2 lejre, dem der er ligeglade, og dem der hellere vil se x-faktor.
  Fru Bosse er en hån mod de kvindelige ledere, der er fuldt ud lige så seriøse og effektive som deres mandlige kollegaer.

  Kommentar by running saucer — 29. december 2013 @ 06:36

 11. Det er jo statsradiofonien, som vi kender den…

  Kommentar by Polka Charlie — 29. december 2013 @ 07:12

 12. “De tre i panelet (Bl.a. Stine Bosse), mente alle at det at vi overhovedet diskuterede halalslagtet kød var en konsekvens af uvidenhed.”

  Det var dog ligegodt fantastisk. Jeg har set slagterier fra bl.a England, hvor de slagtede dyrene, så jeg både var ved at græde af raseri og medlidenhed. Satans svin. De tre aber skulle tvinges ned på en stol i slagteriet og nyde “forestillingen. Og så er det iøvrigt “sjovt,” at al tidens humanitet ikke skal gælde dyrene.

  Kommentar by Machiavelli — 29. december 2013 @ 07:25

 13. Stine Bosse skulle sætte sig ind i,at at halamærkning er en milliardindustri, og altså en muslimsk skat på ikke muslimer

  Halal er sharia, særskat – og en milliardindustri

  http://snaphanen.dk/2013/08/30/halal-er-sharia-dawa-skat-og-dollars/

  Kommentar by Snaphanen — 29. december 2013 @ 10:51

 14. Betal ikke medielicens !

  Kommentar by Nielsen — 29. december 2013 @ 12:10

 15. 5 Emmagad:

  Hvad har Pussy Riot med det at gøre? Dem kan jeg godt holde armene nede over (selvom jeg ikke mener at de skulle have været fængslet).

  De er tidligere medlemmer af det anarkistiske kunstnerkollektiv “Vojna” (= “Krig”) og erklærede trotskister. Særligt Nadezhda Tolokonnikova (som var fængslet længst) er politisk ekstrem. I retten bar hun en t-shirt med knytnæve og det kommunistiske kampråb “No pasaran!” Her ses hun selv med knytnævehilsenen (jeg har ikke set dette kommenteret i medierne):

  http://www.stereogum.com/1487162/pussy-riot-member-details-prison-abuse-begins-hunger-strike/news/

  Her kan trøjens motiv bedre ses: http://www.stereogum.com/1129182/pussy-riot-guilty/news/

  Derfor arrangerede de også deres protesthappening i en nybygget version af en af de mest ikoniske kirker (Frelserkirken i Moskva) som Stalin sprang i luften. Man har brugt mange penge på at få den genopført i samme stil som den var. Der er en grund til at Pussy Riot ikke har den samme opbakning i den russiske befolkning som de har i vesten.

  Billede af en en russisk protest til fordel for Pussy Riot. Er dette virkelig et ønskværdigt alternativ til Putin?:

  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pussy_Riot_protest.jpg

  Når det er sagt kan jeg godt give dem (de 3 kvinder) credit for både personligt mod og for at sætte fokus på de forfærdelige forhold i russiske fængsler. Det er der brug for at nogen gør. Men deres politiske ståsted er decideret foruroligende. De har lov at have det. Men det er ikke min kop te.

  I Saudiarabien kunne deres facon dog gøre gavn. Protest mod islamisme tager faktisk tit en kommunistisk form internt i de islamiske lande. (Til forskel fra i vesten.) Det har der været tilfælde af i Iran og Afghanistan mfl. Men det ville være rart hvis folk ikke følte de behøvede at udskifte en totalitarisme med en anden.

  Kommentar by M — 29. december 2013 @ 13:36

 16. -> M

  Har du et link til Pussy Riots trotskisme? Jeg tvivler ikke, men det er nok så interessant.

  Kommentar by Kim Møller — 29. december 2013 @ 15:03

 17. Kim Møller 16

  Du kan få alt hvad du ønsker og mere til i dette interview med Tolokonnikova i Spiegel fra sept 2012.

  http://www.spiegel.de/international/world/spiegel-interview-with-pussy-riot-activist-nadezhda-tolokonnikova-a-853546.html

  Et par prøver:

  “SPIEGEL: What does Pussy Riot hope to achieve?

  Tolokonnikova: A revolution in Russia.

  SPIEGEL: And what kind of Russia do you wish for?

  Tolokonnikova: One that unfortunately I’m going to have to wait a long time for. But one thing is certain: I want to destroy […].”

  “SPIEGEL: If we understand your performances correctly, they are not only directed at Putin, but are also anti-capitalist. In a conversation with SPIEGEL last year, Voina activist Oleg Vorotnikov justified stealing food on the grounds that there is a fundamental right to sustenance.

  Tolokonnikova: Yes, we’re part of the global anti-capitalist movement, which consists of anarchists, Trotskyists, feminists and autonomists.”

  Kommentar by M — 29. december 2013 @ 21:14

 18. Til ovenstående om Pussy Riot. Selvfølgelig er de feminister og røde, det er derfor vestens journalister elsker dem.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 29. december 2013 @ 21:48

 19. Til 18.
  Haha, tænkte det nok. Derfor bliver hver en skid pissy riot slår, vendt og drejet af DRs nyhedsflade. Det er godt man trods alt kan bruge DR til noget. Nemlig at man kan være 110 proc. sikker på at hvis der bliver bragt noget de snakker positivt om eller har sympati for, er det enten kommunisme eller islamisme. Det hylende skægge er, at de selv tror på det. Se det som den
  vildeste satire, så bliver man ikke så vred ;)

  Kommentar by running saucer — 30. december 2013 @ 06:16

 20. *Pussy

  Kommentar by running saucer — 30. december 2013 @ 06:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper