31. december 2013

P1’s Laura Na Blankholm med Modkrafts Rune Eltard Sørensen til SIAD-demo, 23. februar 2013

I forlængelse af søndagens postering om endnu et apologetisk P1-program, nævnte jeg P1-tilrettelægger Laura Na Blankholms tilknytning til venstreradikale Modkraft. På billedet herunder ses hun sammen med Modkraft-redaktør Rune Eltard Sørensen (flere domme) på Søtorvet i København, i forbindelse med SIAD’s demonstration, der som forventet blev angrebet af Antifascistisk Aktion.

(Modkrafts Rune Eltard Sørensen & P1’s Laura Na Blankholm, Søtorvet, 23. februar 2013)

Linkedin kan man se, at at hun trods ansættelse hos P1 stadig er tilknyttet Modkraft, som hun har været det siden august 2010. Derudover er hun næstformand for ‘Ansvarlig presse’, en organisation der officielt har til formål at modvirke mediestereotyper om etniske minoriteter, men reelt kæmper for at sløre de konkrete konsekvenser af det multikulturelle samfund.

Hvis Laura Na Blankholms online-cv står til troende, så har hun ikke være tilknyttet Modkraft, da AFA/Redox-lederen A.R. (navneforbud pga. igangværende retsag) skrev for siden under sit tidligere navn. Det gjorde derimod Sidsel Washuus, der i 2008-09 kombinerede sine aktiviteter for Modkraft med en ‘researcher’-stilling på Politiken. Avisen er man i det mindste ikke tvunget til at betale til…

“Drop kønsklichéerne” (P1, 28. august 2013; queer-propaganda)

“Inde og sidde” (P1, 6. november 2013; Erik Storrud mfl.)

“I krig med nationalismen” (P1, 11. december 2013; antifa-propaganda)

“Terrorsiget” (P1, 25. december 2013; Daniel Holst Petersen)

Oploadet Kl. 07:34 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54058/trackback

18 Comments »

 1. Det er meget tæt på at det at betale licens kan sammenlignes med aktiv støtte til den yderste venstrefløj, enhver der politisk ligger til højre for SF burde virkelig overveje om det girokort fra DDR ikke bare burde ryge direkte i skraldespanden.

  Kommentar by Per — 31. december 2013 @ 08:31

 2. Rødnazisterne lever godt af tvangslicensen. Derfor bør man være sit ansvar bevidst og melde licensen fra. På propagandasenderens hjemmeside kan det gøres, nemt og bekvemt. Så er man i samme båd som kultur-berigerne (islams besættelsestropper) – man betaler ganske enkelt ikke direkte til landets fordærv.

  Godt nytår.

  Kommentar by Iznogut — 31. december 2013 @ 08:52

 3. Vel gjort Kim,
  frem med navnene og deres “bedrifter” opgørets dag nærmer sig, og de fordummende, løgnagtige, purpurrøde psykopater, der styrer “Propagandakanalerne” værre end Nordkoreas betonkommunistiske “Nyhedsformidling”
  Når det endelig bliver NOK for DANSKERNE håber jeg du har gemt en kopi af listen, et sikkert sted, fordi du sætter livet på spil mod disse Landsforrædere, der er villige til med selv de usleste midler at true og intimidere anderledes tænkende ja, selv at slå ihjel hvis man ikke vil indse “glæden” ved den Multikulturelle Muhamedaner og Neger Kultur de har indført i form af “Bosættelser” på DANSK jord, med et terrorregime der er helt modsat af hvad der foregår i “De Israelske Bosættelser”

  Det må snart være tiden at få lukket DR-galeanstalten inden vanviddet får total magt.

  Kommentar by Cantor — 31. december 2013 @ 08:56

 4. Det er godt nok skræmmende. At tænke sig at nogen danskere lever/basere hele
  deres liv på oplysninger fra de rødes løgn og fortielses kanal. Det er jo svenske
  tilstanden!

  Der er dog det håb at disse sørgelige og uoplyste personer en dag stikker hovedet
  ud i virkeligheden. Eventuelt ved hjælp af diverse bloks, da disse må betegnes som
  de mest troværdige medier i Danmark.

  Godt nytår til Kim og atter engang tak for indsatsen.

  Kommentar by jesper — 31. december 2013 @ 09:22

 5. du skriver(Avisen er man i det mindste ikke tvunget til at betale til…)får de ikke mediestøtte fra staten altså skatte kroner.

  Kommentar by notty — 31. december 2013 @ 09:36

 6. Det sætter virkeligt det ekstreme venstres evne til at plante historier om deres modstandere i pressen i perspektiv.

  Modkraft har sågar journalistpraktikanter tilknyttet!

  Kommentar by Gad — 31. december 2013 @ 10:23

 7. Hvis al mediestøtte ( inkl. Licens) blev fjernet var de røde færdige.

  Jeg håber at DF ledelsen noterer flittigt!

  Kommentar by Sigwar — 31. december 2013 @ 10:33

 8. Smukt samarbejde… Nærmer vi os svenske tilstande..??? Gad vide om en journalist med DF ungdom på CVet kunne blive ansat i DR…??? Jeg tror det næppe… i DR er det vel højreorienteret at være SOC.DEM… Mens alt yderligere til højre bliver betegnet højreekstremist, rascist eller nazist…

  Kommentar by ny kommentator — 31. december 2013 @ 10:52

 9. Ikke mere snak: https://www.dr.dk/DR/Licens/DR.Licens.Forms/HusstandUnsubscribe.aspx

  Kommentar by ngng — 31. december 2013 @ 11:42

 10. Når opgørets time forhåbentlig inden så længe kommer, vil vi som danskere huske vore hjemlige landsforrædere.

  Uriasposten og dermed Kim Møller skal have tak for en prisværdig indsats, for at afdække undergravende virksomhed mod egne landsmænd, det være sig i Danmarks Ramadan Radio, i den akademiske verden med lektor besserwissen og generalsekretær Uberklug, establisment-journalisterne i medie verden, og ikke mindst vore hjemmefjendske barmhjertige samaritanere der residerer på ræveborgen,og åbenbart lider af nationalt selvhad.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 31. december 2013 @ 11:54

 11. – HER går det godt, Lars Løkkes luxustrip på First Class, er pebernødder når Pamperiet går rigtig i gang 47% i lønforhøjelse til medarbejderne i 3G, mon ikke Danmark skal spæde til med et par hundrede millioner mere, de er jo så optimale med at gøre godt for klimaet, – især for dem selv.

  Kommentar by Cantor — 31. december 2013 @ 12:40

 12. Notty

  Jo, aviserne får mediestøtte. Omkring én milliard kroner om året i støtte.

  Kommentar by Pelle Pik — 31. december 2013 @ 14:26

 13. Notty

  Jo, aviserne får mediestøtte. Omkring én milliard kroner om året i støtte.

  Kommentar by Pelle Pik — 31. december 2013 @ 14:28

 14. pelle pik

  Så er vi jo også med til at spytte i kassen

  Kommentar by notty — 31. december 2013 @ 15:07

 15. DR har tråde til terrorister, og almindelige mennesker er tvunget til at betale til det syge røde lort til DR, danmark er sku et sygt skodland. Men det mest ufattelige er sku, at venstre og konservastive holder hånden over den rødfascistiske løgnspreder (D)DR.

  Kommentar by Fritz — 31. december 2013 @ 16:16

 16. Laura Na Blankholm og Anna Mææh Allerslev og flere andre giver grund til at overveje om adoption fra fjernøsten er en god ide, da det tydeligvis giver dybe traumer, der medfører had til danskerne.

  Kommentar by Træt — 31. december 2013 @ 17:28

 17. 16 Træt

  Ja, man kan undre sig over, at ufrivilligt barnløse par vil adoptere fra de varme lande, når der både her i Danmark og i andre Europæiske lande er forældreløse børn med samme etnicitet.

  Denne type adoption er ofte nemmere og man sparer barnet for mange identitetsproblemer i livet.

  Endnu en opgave for DF, når magten vender tilbage. Noter ned. Gør det endnu nemmere at adoptere børn med samme etnicitet som en selv og sværere at adoptere fremmede.

  Kommentar by Sigwar — 31. december 2013 @ 20:24

 18. Eltard? Hedder han ikke Retard? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 1. januar 2014 @ 19:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper