3. januar 2014

Motalavej-araber udfordrer politiet: “Det er vores område”, “Ingen kan fucke med os. Jeg sværger.”

TV2 Øst bragte torsdag aften et indslag om urolighederne på Motalavej i Korsør , og interviewede Loaay Chaouki El Ahmad, selverklæret leder af ‘Mafia-gruppen’, der nytårsaften angreb politi og brandvæsenet. Nogenlunde samtidig med optagelserne måtte politiet kører fra ghettoen med smadrede ruder, mens en ung araber filmede retræten fra nært hold med sin mobiltelefon.

Fra TV2 Øst – Unge rødder: Politiet er bange for os.

” Vi mødes med Loaay El Ahmed på Motalavej i Korsør. Han fortæller, at han står i spidsen for den gruppe af unge, som lavede ballade til nytår.

– Vi kalder os for mafia-gruppen. Ingen kan fucke med os. Jeg sværger.

Loaay El Ahmed siger, at optøjerne handlede om at vise politiet, hvem der bestemmer i kvarteret. En magtkamp, som de unge siger, de vandt.

– Der blev skudt efter politiet. De stak af som små hunde. De blev bange og sked i bukserne, siger han. …

I løbet af nytårsnatten satte de unge ild til 14 containere. Da brandvæsenet kom frem, blev de angrebet med bomberør. Brandmændene følte sig så truet, at de opgav og kørte fra stedet. Men også der blev de angrebet af kanonslag.

– Hvordan kan det være fint nok at skyde bomberør efter andre mennesker?

– Det er vores tradition. Det er vores område, svarer Loaay El Ahmed til vores spørgsmål.

(Brandvæsenet angribes med bomberør, Motalavej, Nytårsaften 2013)

“Det er vores kvarter, og hvis politiet er utilfredse, så er vi klar.” (Loaay Chaouki El Ahmad til TV2 Øst, 2. januar 2013)

Opdate. Local Eyes har offentliggjort en video fra Motalavej, hvor anden araber siger næsten det samme.

“De lukker øjnene for det som sker herude, de er ligeglade, og det er drengene ikke tilfredse med. De vil gerne have, de kommer, så der bliver noget rav, men de gider ikke at komme, fordi de ikke har nosser.” (anonym araber om politiet)

Oploadet Kl. 09:23 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54154/trackback

36 Comments »

 1. Godt se at kulturberigerne forsætter i 2014 hvor de slap i 2013.

  Ufatteligt at de slipper afsted med den opførsel og ovenikøbet er frække og dumme nok til at udtale sig til tv. Grænsen for hvad beboerne og politiet skal finde sig i er da for længst overskredet.

  Dette burde medføre automatisk udsmidning fra boligområdet bare at komme med den slags udtalelser og automatisk udsmidning af Danmark hvis man blev taget i at enten true eller udøve vold mod politiet.

  Jeg brækker mig over den slaphed og blødsødenhed – og tænk sig at disse typer alle bor i socialt boligbyggeri og højst sandsynligt modtager kontanthjælp. Begge dele betalt af fællesskabet. Føj for den lede.

  Kommentar by Ole X — 3. januar 2014 @ 09:49

 2. “Det er vores område”

  Typisk arabisk ejendoms-tankegang. Nøjagtig det samme ser man nede i Israel.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 3. januar 2014 @ 10:14

 3. Det er da en tilståelse for åben skærm, endda med navn og ansigt på, så jeg går naturligvis ud fra at politiet allerede har anholdt, afhørt, og sigtet dem.

  Nå, ikke.. Jamen de har sikkert en god grund, måske kom der en cykel uden lys forbi da de var på vej derud

  Kommentar by Per — 3. januar 2014 @ 10:29

 4. I praksis har den unge mand jo ret. Og hvis politiet en dag får ham buret inde for et eller andet, vil der stå en ny bandefører parat til at vise, hvem der bestemmer på Motalavej.

  Når vi ikke har en åben krig, skyldes det kun, at den ene part (danskerne) bliver ved med at kapitulere.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. januar 2014 @ 10:40

 5. Man kommer General Sir Charles James Napier´s ord i hu!

  Kommentar by Santor — 3. januar 2014 @ 10:41

 6. FY, Fy, fy, –
  Jamen det er da fordi vi ikke er høflige og flinke nok overfor disse fremmede gæster, – byder vi dem f. eks. på en kop Gevalia kaffe, NEJ vel, Både Dronningen og Statsministeren (Hvad er det nu hun hedder) hende Skatteålen, der døjer med at tælle dagene for “hendes bøsses” ophold i hjemmet, begge disse damer har lige holdt “Nytårsopsang” og sagt at NU må vi snart opføre os pænt overfor Gæsterne, så de kan få en følelse af at være velkomne, da som de begge mener, i løbet af ganske få måneder, når det store opsving i Dansk Økonomi sætter ind, vil stå med en akut mangel på arbejdskraft.

  Kommentar by Cantor — 3. januar 2014 @ 10:46

 7. Hvornår er politiet konsekvent og afleverer deres tjenestevåben, for at udskifte dem mod vandsprøjtepistoler? På stranden kan man se børn lege med temmelig imponerende eksemplarer af dem.

  Kommentar by Michael Laudahn — 3. januar 2014 @ 11:01

 8. Hvad skal man sige? – Boller fra Kohberg?

  Kommentar by bastardo — 3. januar 2014 @ 11:06

 9. Dette er blomsten af de kulturradikales og venstrefløjens opløsning af det fundament, som ethvert rige står på. I Danmark er det Grundloven, der definere dit og mit, lov og ret. Når man først begynder at slække på den, så løber alting løbsk. Danmark er et monarki, hvor den evangelisk lutherske kirke er den danske Folkekirke osv. Konservative kræfter må nu stå sammen og lov, rige og ret – nu!

  Kommentar by Peter Hansen — 3. januar 2014 @ 11:09

 10. http://www.sn.dk/slagelse/politiet-vi-er-ikke-bange/artikel/379326
  03. januar 2014

  “Blandt andet har en repræsentant for en fædregruppe i Korsør klaget over, at politiet ikke kom, da han ringede i forbindelse med en påsat brand, som han derfor selv måtte slukke.”

  Det kræver en gentagelse af (se videoen)

  http://www.bt.dk/krimi/politi-og-brandfolk-moedt-med-stenkast-beboere-maatte-selv-slukke-ilden
  videoen viser tydeligt, hvor nemt det er at narre danskerne. Indbyrdes snakker den lille gruppe muslimer deres eget bacchissprog. Men dansk til ære for fotografen.

  Først siger han, politiet er bange for 2-3 drenge

  Dernæst bliver det til 5-6 personer for at slutte på max. 10.

  Forældregruppen bliver selvfølgelig pustet op, hvorfor opstår brandene så? Turde de ikke selv stoppe det?

  Det var næppe hans egen brændende bil, hvor han havde travlt med pulverslukkere. Men total ligegyldige småtterier kunne han klare. Sgu forståeligt muslinmer aldrig har været i stand til at opbygge et velfungerende samfund. Prioritering er ikke deres spidskompetence.

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2014 @ 11:15

 11. Det er jo en begyndende “failed state” vi ser hvis ikke der bliver bragt orden i det her…

  Kommentar by Morani ya Simba — 3. januar 2014 @ 11:27

 12. Lad folket selv tage over. Det ender med et anarki.
  Kan staten, politi ikke mere garantere befolkningens lev og vel må der andre boller i suppen.
  Det er jo en fallit erklæring.
  Få dog åben forespørgsel fra befolkningen til folketinget.

  Kommentar by hjh — 3. januar 2014 @ 11:44

 13. Naturligvis skal gæster behandles pænt, men det ændrer ikke på det faktum at i værtens hus gælder værtens regler. Hvis man er utilfreds kan man gå.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 3. januar 2014 @ 11:51

 14. Hårdt mod hårdt er det eneste sprog disse aber forstår.

  “- Hvordan kan det være fint nok at skyde bomberør efter andre mennesker?

  – Det er vores tradition…”

  Islam i en nøddeskal.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. januar 2014 @ 11:55

 15. de burde sendes hjem omgåene sådanne type menesker vil vi ikke have her i landet de skal sgu ikke gå og true det danske folk de skal jo tænke på at de er gæster i landet og hvis man ikke kan det skal man udvises omgåene uanset hvor man kommer fra men det er jo nemt og lave unoder når man ikke får nogen straf for det det får de jo ikke her i landet de skal tvinges hjem og afsone man er hellere ikke en rigtig flygtning når man opføre sig sådan som de gør men retsystemet her hjemme er alt for slapt for den type sager

  Kommentar by klaus jensen — 3. januar 2014 @ 11:58

 16. Når jeg hører sådanne udtalelser fra Allas “lystige” svende, så må jeg melde, at jeg kommer op i det røde felt. “Vores område”,ja det bliver det formentlig, når nu selv politi er bange for at nærme sig områderne. Sådan går det med det ene og det andet område.Hvornår siger de at Fyn er deres område, og at de vil løsrives?

  Okay, vi betaler gennem vores skat, for at kunne leve i fred og ro, at vores unge uden problemer kan færdes på offentlig vej. Det kan de ikke, hvad der er utallige eksempler på. Ergo, så er systemet ved at kollapse, og vi må så passe på os selv, eventuelt bevæbne os, når politiet ikke er deres opgave voksen. Som jeg selv har gjort i mange år, så går jeg ugentlig til skydetræning, kan kun anbefale andre at gøre det samme. Efter 1 års medlemsskab i en anerkendt skytteforening, for du en påtegning hos formanden til at købe pistol/revolver hvis ikke du har et udenstående med politiet, men det kræver et våbenskab hjemme. Men det er økonomisk ingen byrde, når det drejer sig om ens sikkerhed.

  Hvor er de politikere henne, hvor de de godhedsapostle henne, der har skabt dette kaos? Hvorfor træder de ikke frem, og erkender deres fejl?

  Her kommer et udpluk fra mangfoldighedstosserne:

  I København Kommunes Mangfoldighedsfestival ”Smag Verden” på Nørrebro i september 2012, meldte kommunen (Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev) ud til Dansk Zionistforbund, at de ville anbefale ikke at møde op, og hvis de alligevel gjorde, at det var uden det israelske flag, og at de skulle medbringe vagter.At jøder for det meste blev chikaneret af herboende muslimer, blev først benægtet, senere blev der sagt: ”Det skyldes ikke deres muslimske baggrund, men bunder i ”uvidenhed”, ”frustation” og ”kedsomhed!”
  (Anna Mee Allerslev, i anledning af ”Smag Verden” (2012), og jødechikane i København januar/februar 2013.

  ”Jeg respekterer, at kønsadskillelse kan være en del af en anden kultur uden at være krænkende, hvor det bare er indarbejdet i den religiøse ceremoni.”
  (Anna Mee Allerslev (Radikale Venstre), Integrationsborgmester i København, i anledning af ønsket om en stormoske i København, Jyllands-Posten ”Indland”, 17.10.2013).

  ”Jeg vil have indført den såkaldte omvendte bevisførelse også for racediskrimination, således at det bliver op til arbejdsgiveren at bevise og dokumentere at der ikke er diskrimineret i forbindelse med en given ansættelse…Det ville være et kolossalt fremskridt. Tænk bare hvis der sad en udenlandsk udseende nyhedsoplæser i en af tv-kanalerne. Det vil straks have en effekt. Mange seere vil sige, at de kan jo godt.”
  (Jytte Andersen (Socialdemokrat), Arbejdsminister, Ekstra Bladet 11/6 1995).

  ”Danmark bør arbejde for at ændre flygtninge konventionen, så den også dækker dem, der flygter for elendighed og underudvikling. Der er mennesker, der er truet på deres liv af hungersnød, sygdom og bundløs fattigdom.”
  (Anita Bay Bundegaard, (Radikal Udviklingsminister), 23.2.2001).

  ”-at alle partier har nok en stærk reservation over for at ændre det særkende, Danmark har-man kunne sige det privilegium, Danmark har, at befolkningen tilhører den samme etniske gruppe, taler dansk og uanset ideologiske, politiske og adfærdsmæssige forskelligheder har et fælle s kulturpræg.”
  (Dorthe Bennedsen, (Socialdemokrat), tidligere Undervisningsminister , i 1980 i bogen ”Nye danskere”).

  ”Jeg forbløffes over den mistillid til det at være dansk, som S. K. (Søren Krarup/AvK) giver udtryk for, når han mener, at dansk kultur og kristendom er i fare for at blive væltet omkuld, fordi vi i vort land har nogle få procent indbyggere med en anden kulturel og religiøs baggrund”.

  (Dorte M. Bennedsen (Socialdemokratiet), B.T. 19/9 1995).
  ”Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den”.
  (Ritt Bjerregaard (Socialdemokrat), Jyllands-Posten 27/10 1991).

  ”København har en domkirke, en russisk kirke, en synagoge, og selfølgelig skal vi også have en ny moske. Jeg håber, det bliver et sted med masser af liv,som inviterer indenfor til besøg og aktivt medvirker til at vise, at København er en mangfoldig by.”
  (Klaus Bondam kaldet ”Tykke Klaus”, (Radikale Venstre), Teknik-og Miljøborgmester 2009.

  ”En opinionsundersøgelse har afsløret, at befolkningens forestilling om, hvor mange flygtninge, der opholder sig her i landet, er vildt overdreven – tallet er blot 30.000”.
  (Poul Brandrup, Afdelingsleder i Dansk Flygtningehjælp, Jyllands-Posten 3/9 1990).

  ”Uanset hvor mange stramninger, vi laver for at bremse strømmen, så kan ingen modificere folkevandringens realitet…Jeg tillader mig at sætte spørgsmålstegn ved, om det (Danmark) overhovedet er vores…Man kan ikke eje et land, og slet ikke Danmark.”
  (Suzanne Brøgger, forfatter, B. T. 21/3 1990) .

  ”Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os”.
  (Gregers Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986 og fra TV-showet ”Flygtning 1986).

  ”Hitler og Pia Kjærsgaard er to alen ud af et stykke.”
  (Peter Duetoft, tidligere CD, Jyllands Posten 30.1.2000).

  ”Vi skal være et land, der vil verden!”
  (Handelsminister Pia Olsen Dyhr, som indledning til den første ramadanmiddag på Christiansborg 2012).

  ”Danskerne må vågne op og vænne sig til de fremmede.
  (Uffe Ellemann-Jensen, Berlingske Tidende 29.7.1985).

  Flere socialdemokratiske borgmestre fra Københavns vestegns-kommuner, Brøndby, Ishøj, Ballerup, Hvidovre og Herlev prøvede forgæves at råbe politikerne på Christiansborg op, men forgæves, og på Venstres landsmøde i 1993 udtalte Uffe Ellemann-Jensen snerrende: ”-at vestegnens borgmestrene gav ham en dårlig smag i munden. Problemerne skyldes ikke udlændinge, men dårlig kommunal ledelse.”
  (Uffe Ellemann-Jensen, på Venstres landsmøde i 1993).
  Om Pia Kjærsgaard udtalte han i folketingssalen 1992: ”-din lede kælling,”, det skete efter danskernes NEJ til Maastricht-traktaten (EU) den 2. juni 1992.
  (Uffe Ellemann-Jensen, i Folketingssalen juni 1992), se ”Succes-Historien om Pia Kjærsgaard” og
  ”Pia Kjærsgaard-Fordi jeg var nød til det.”

  ”Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra”.
  (Uffe Ellemann-Jensen (Venstre), Politiken 1/7 1994).

  ”Danmark hverken kan eller skal være nationalstat i den betydning, vi hidtil har kendt. “På længere sigt er det utænkeligt, at de fremmede ikke vil brede sig over de relativt mennesketomme områder i USA, Vesteuropa og såmænd også Østeuropa. Der er, set pr. kvadratmeter, stadigvæk utrolig mennesketomt.”
  (Harald Engberg-Pedersen, fhv. højskoleforstander og programchef i Danmarks Radio, repræsentant for Dansk Flygtninghjælp i Flygtningenævnet, B. T. 25/6 1990) .

  ”Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination – ikke blot om nazistisk propaganda”.
  (Bjørn Elmquist (tidligere Radikal), Jyllands-Posten 29/11 1994).
  ”Vi skal ikke tro, at vi i al evighed kan bevare Skandinavien for skandinaverne. Andre lande har deres Chinatown – jeg kan udmærket forestille mig, at Danmark en dag har sit Little Turkey.”
  (Nils Foss, formand for Dansk Flygtningehjælp, Berlingske Tidende 10/12 1991).

  ”Principper og regler bør udformes på den gunstigste måde for enkeltindividerne, hvilket her vil sige udlændingene, der berøres direkte af udlændingelovgivningen.”
  (Hans Gammeltoft-Hansen, daværende formand for Dansk Flygtningehjælp, i foredrag i Juridisk Forening, 28.9.1981).

  Da udlændinge debatten var på sit højeste i Danmark, udtales følgende: ”Hvad ville Tivoli være uden Det Kinesiske Tårn?”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, Radikal).

  ”Vi skal have frygten for det fremmede væk-gennem folkeoplysning og arrangementer som dette.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, år 2000 på en såkaldt kulturkonference i Den Sorte Diamant).

  ”Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
  (Jytte Hilden, (Socialdemokrat, tidligere gift med Mogens Lykketoft), Århus Stiftstidende 26/3 1996).

  ”ved at tænke positivt om ghettoernes voldsmænd og indvandrerbander kan jeg være med til, at disse føler sig elskede og inkluderede og dermed selv får overskud til at praktisere næstekærlighed.” (Jacob Holdt, JP 27.7.2013).

  ”Hvis et lille land skal kunne integrere udlændinge, så de kan blive danskere og blive en del af Danmark, har antallet bestemt en betydning.”
  (Karen Hækkerup, (socialdemokrat), sagt ved sin tiltrædelse som justitsminister dec.2013/jyllands-Posten 18.12.2013 s.23).
  Trods denne udtalelse, accepterer hun stadig flere og flere får opholdstilladelser og familiesammenføring!

  ”-indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familie værdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kan nyde-samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder.” (Bertel Haarder, Venstre, i 1997).

  ”Vi i Danmark skal passe på ikke at blive så forstående, at vi accepterer fundamentalisme, kvindeundertrykkelse og udemokratiske holdninger. VI skal stå sammen på vore egne værdier.”
  (Bertel Haarder, Venstre, daværende minister for flygtninge, indvandrere og integration i Weekend-Avisen 1.3.2002).

  ”Danskerne er halvfede egoistiske mus i en osteklokke.”
  (Mimi Jacobsen, fra CD´s landsmøde 1984.
  ”Danskerne er racister og fremmedhadere.”
  (Mimi Jacobsen, i 1992.).

  ”Jeg var i Frankrig ved nytårstid, da landet skiftede til den nye europæiske møntfod. Jeg åbnede min pung og så på de danske kroner, der lå mellem de nye euroer. Jeg regnede med, at de lå og rødmede af skam. Det gjorde de ikke. I stedet gjorde de noget andet. De stank. Normalt siger man, at penge ikke lugter, men disse mit fædrelands mønter gjorde altså. De stank af sur komælk, fordærvet flæsk og Pia Kjærsgaards harske parfumer. De stank af gammelmodig nationalisme, hykleri og virkelighedsfornægtelse.
  (Carsten Jensen, (forfatter), Politiken 6.1.2002).

  ”Men Pia Kjærgaards træer har rødder i de underjordiske lag, hvor hadet og frygten gensidigt nærer hinanden, og det er frugtbar jord i disse usikre år. Pia Kjærsgaard og hendes skimlede sekt af klamme kældermennesker.”
  (Carsten Jensen, (Forfatter), Politiken 17.9.2011).

  : ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).

  ”Danmark er et lille land, så vi må undgå at blive overrendt af
  fremmede. For mange flygtninge vil skade Danmark både økonomisk og kulturelt.”
  (Anker Jørgensen, Socialdemokratiets daværende formand i Jyllands-Posten 6.9.1987-to dage før folketingsvalget i 1987).

  ”Jeg er ikke så naiv, at jeg tror vi kan skrue tiden tilbage og tale om, at åbne grænserne. 70 pct. af asylansøgerne i Danmark er jo ikke forfulgte. De prøver at gå ad asylruten, og det er der forståelige grunde til. De vil jo gerne forbedre deres tilværelse.”
  (Andreas Kamm, Generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, Weekend Avisen, 9.5.2003).

  ”Jeg har da mere til fælles med en iransk intellektuel end med en fisker fra Hanstholm.”
  (Morten Kjærum, i 1995).

  ”Det er overvurderet, hvor attraktivt Danmark er for flygtninge. Vores sprog og klima afholder mange fra at søge hertil.”
  (Kirsten Lee (Radikal), Jyllands-Posten 13/6 1990 ).

  ”Nogen…hævder, at der ligger rene proformaægteskaber bag en række familiesammenføringer. Det er der overhovedet ikke dokumentation for.”
  (Kirsten Lee (Radikal), Jyllands-Posten 4/8 1990) .

  ”Reglerne i vor udlændingelov udelukker effektivt mennesker, der flygter f.eks. på grund af fattigdom, fra at få opholdstilladelse hos os.”
  (Kirsten Lee (Radikal), Aalborg Stiftstidende 22.9.1990).

  ”Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.”
  (Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990) .

  ”Dansk Folkepartie´s vælgere er ”white trash” (hvidt affald), folk som ikke har kvalifikationer, ikke er integreret. Og det er en gruppe som simpelthen taler for dårligt dansk, skriver for dårligt dansk, er for dårlige til basale kundskaber til at kunne klare sig på arbejdsmarkedet. Det er folk som ikke har et levebrød, som ikke har kvalifikationer, som ikke er integreret i det danske samfund.”
  (Lars Trier Mogensen, i en debat mellem Henrik Qvortrup og DF Søren Espersen om DF vælgersucces, TV-2 News, 19.8.2013).

  ”Naturligvis må vi gå ud fra, at en flygtning kun opholder sig hos os midlertidigt. Derfor får en sådan kun midlertidig opholdstilladelse. Når den udløber, tager vi stilling til, om forholdene er forandret så meget, at man kan ophæve opholdstilladelsen og bede vedkommende rejse tilbage.”
  Per Stig Møller (Konservativ) i Berlingske Tidende 16/2 1988.

  ”Mennesker må selvfølgelig have lov at krydse menneskeskabte grænser i en moderne verden. Hvad er overhovedet en grænse andet end en abstraktion….Flere jugoér, tyrkere og perkere, tak! Flere sorte, gule og tværstribede, tak! Flere kvinder med og uden slør på gaden, tak!..Flere kurdiske bjergbønder!…Flere tamiler…Mere sort, tak!..Se på for eksempel New York og Rio de Janiero!…De maddikefarvede danskere kan ikke tåle lyset og solen, de får kræft af den…..Hvad med at få nogle flere fremmede hertil, nogle mørke mennesker, så det sarte blot bliver fortyndet, og den rette kulør opnås…Ud med solarierne! Ind med de fremmede!”
  (Carsten Nagel,( forfatter) cand. psych., EkstraBladet 1/12 1991).

  ”Udlændinge og indvandrere er ikke mere kriminelle end danskerne generelt.”
  (Journalist Arne Notkin i Weekendavisen 17/11 198) .

  ”Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.”
  (Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988).

  ”At kæmpe for den såkaldte danskhed er en kamp mod vindmøller, for i fremtiden må vi vænne os til at leve i en kulturernes og mentaliteternes smeltedigel.”
  (Klaus og Mikael Rothstein, Politiken 20.10.1989).

  ”Og jeg troede faktisk også, at de her marginale miljøer, var ved at uddø, og at vi var nået så langt, at islam var blevet en selfølgelig del af den danske hverdag og kultur-på lige fod med dronning Margrethe, Storebælt og FCK.”
  (Torben Rugberg Rasmussen, Lektor fra Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet, Fyens Stifttidende, 5.8.2013 i anledning af offentlig indkaldelse til bøn i Svendborg).

  ”Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen.”
  (Poul Schlüter, (Konservativ) statsminister, Berlingske Tidende 4/8 1985).

  ”Som situationen er nu, er der en masse tegn på at danskerne tror, at vi ejer dette land, fordi vi har arbejdet i det. Gu gør vi ej. Vi ejer det ikke mere end kineserne gør.”
  (Peter Seeberg-Politiken 19.11.1997).

  ”Som situationen er nu, er der en masse tegn på at danskerne tror, at vi ejer dette land, fordi vi har arbejdet i det. Gu gør vi ej. Vi ejer det ikke mere end kineserne gør.”
  (Peter Seeberg-Politiken 19.11.1997).

  ”Der findes ikke nogen dansk identitet. Vore rødder ligger i det gamle Hellas, i Rom og Frankrig…. Den danske identitet er rugbrød, kogte kartofler og opbagt sovs”.
  (Johannes Sløk, JyllandsPosten 16/5 1991).

  ”Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel”?
  (Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992).

  ”Sorte Søren fra Sem lugter lidt af råddent kød fra et sydligt naboland, som engang marcherede i takt.”
  (Preben Thomsen, (Præst), Ekstra Bladet 30.9.1986).

  Om Dannebrog: ”-det danske svastika. Det burde samles ind og afbrændes”.
  (Lars ”von” Trier, i TV-Zulu 24.3.2001)).

  ”Idiotiske danskere…de helt store, blafrende tåber og idioter..et grænseland, hvortil kloge, dygtige mennesker kom rejsende fra syd for at udvikle og hjælpe de primitive nordboere…selv vort nationalsprog er et mixmask af påvirkning fra plattysk, hollandsk og en masse europæiske sprog. Hvad er en dansker? Og hvad er det dog, vi bilder os ind? – Hva’faen er det for et land, mit skib er fortøjet til?”
  (Erik Wedersøe, skuespiller og forfatter, fhv. formand for Socialdemokratiets kulturudvalg, Berlingske Tidende 3/3 1985).

  ”At Dansk Folkeparti ikke vil give statsborgerskab til borgere med muslimsk baggrund, må placere dem højt på listen over årets bommerter. Vi har altså religionsfrihed i Danmark.”
  ( Margrethe Vestager, BT 29.12.2013 s.19).

  ”Vi er en gammel kristen kultur, siger vi. Ja tak, min gamle hat. Snarere er vi en bornert, middelmådig, småborgerlig kultur, selvglad i egen usselhed, fedladen og med stor færdighed i at trille tommelfingre. Dertil Pylret, permanent småfornærmet og med skæv mistro til dem fra den anden gade”.
  (Jørgen Würtz Sørensen, lektor, JyllandsPosten 25/5 1991 ).

  ”Det er forkert at spørge, om Danmark bliver et multi-etnisk samfund. Der er ingen grund til at tale i gådefuld fremtid. Danmark er allerede nu i mini-format et multi-etnisk samfund, og den udvikling vil fortsætte.”
  (Birte Weiss, (Socialdemokratt), Jyllands-Posten 18/12 1994).

  ”Jeg vil ikke anerkende den målestok. For hvis man er dansk statsborger, hører man automatisk med til den danske befolkning.”
  (Birte Weiss (Socialdemokrat), B.T. 27/5 1996 . Og hvem husker ikke hendes udtalelse om København, efter hun var blevet indenrigsminister: ”-at København var blevet en helt anderledes festlig by, efter at indvandrerne var kommet.”).

  Som befolkningsgruppe i den vestlige del af EU må vi vænne os til, at sådanne hjemløse grupper kommer. Vi kan ikke undgå dem, og i stedet for at tale om globalisering som noget, der er ved at ske, så skal vi tale om globalitet som noget, der er sket. Vi kan ikke undgå dem.”
  (Henrik Erdman Vigh, professor i antropologi ved Københavns Universitet, Information, 12.8.2013, i anledning af at afrikanske hjemløse mænd fylder godt op på herberger i hovedstaden).

  ”Det eksisterende Danmark med Jylland, Fyn og øerne beboet af lyshårede danskere er en relativt ny foreteelse”.
  (Uffe Østergaard. i interview i Politiken 1/12 2001).

  Hvem husker ikke annoncen i alle større dagblade ”Det er blevet flovt at være dansker” (Jyllands-Posten 29.3.2000), hvor 1038 personer havde skrevet under på erklæringens titel.Et nyttigt redskab at have, den dag regnskabet skal gøres op.

  »Det er på tide, vi siger fra«, stod der på forsiden af Politiken torsdag 15. december 2005. Under overskriften kunne man se portrætterne af 12 anerkendte forfattere, der stod bag et samlet opråb: I de senere år er der foregået en åbenlys diskriminering af de etniske mindretal i Danmark både i sprogbrug og i lovgivningen (..)«, indledte forfatterne, der blandt andre talte litterære koryfæer som Klaus Rifbjerg, Ib Michael, Suzanne Brøgger, Janne Teller, Kirsten Thorup, Carsten Jensen, Hanne-Vibeke Holst, Stig Dalager, Inge Eriksen, Thomas Boberg, Henning Mortensen og Per Schultz Jørgensen. »Vores medborgere med muslimsk kultur- og trosbaggrund (…) bliver over én kam udsat for forhånelser af deres religion og kultur, nedværdigende og diskriminerende omtale og usande kollektive generaliseringer«, fortsatte opråbet.
  Deres højlydte protest blev bragt to en halv måned efter, at Jyllands-Posten bragte de 12 karikaturer af profeten Muhammed. Forfatternes opråb var et væsentligt partsindlæg i det, der på kort tid udviklede sig til Muhammedkrisen og til en ophedet debat om, hvor langt man kan og skal gå i ytringsfrihedens navn.
  22 forhenværende ambassadører, der kritiserer at man har bragt Muhammed-tegningerne, samt hele tonen i udlændingedebatten. (Kilde:Politiken, 20.12.2005).
  »Efter de seneste års skærpelse af den offentlige debat i Danmark er vi nu vidne til en tilspidsning af tonen, der kun kan opfattes som en forfølgelse af det mindretal, som udgøres af muslimske medborgere. Såvel religionsfriheden som ytringsfriheden er blandt de grundlovssikrede friheder, men det har aldrig været foreneligt med danske holdninger at udnytte friheden til bevidst at såre et mindretal på deres tro.
  Vi underskrevne er dybt foruroligede over, at et dansk dagblad har fundet for godt at bringe karikaturer af islams mest fremstående, historiske skikkelse, øjensynlig uden nogen konkret anledning.
  En afbildning af Mohammed er i sig selv en krænkelse af muslimsk tradition.
  Vi har derfor forståelse for, at mange muslimer føler sig sårede, men står naturligvis både uforstående og fordømmende overfor, at nogle muslimer, fortrinsvis i udlandet, har fundet anledning til at fremsætte trusler mod det pågældende dagblad og tegnerne.
  Vi mener, at følelsesmæssige sår bedst heles gennem samtale.
  Vi er skuffede over, at både det officielle Danmark og bladets redaktion straks afviste, at der var noget at hele.
  Vi henstiller, at denne holdning bliver taget op til ny overvejelse og hilser de første tegn herpå velkommen.
  Det ville have klædt det demokratiske Danmark, om statsministeren havde imødekommet den anmodning om en samtale, som blev fremsat af elleve fremmede ambassadører fra muslimske lande.
  De 22 penneførere:
  Jørgen Adamsen (f. 1920): Ambassadør i Iran 1980-82 og Algeriet 1983-85.
  Michael Bendix (f. 1934): Ambassadør i Indonesien 1986-91, Venezuela 1991-95 og Luxembourg 1995-2000.
  Ole Bierring (f. 1926): Ambassadør Frankrig 1980-84, repræsentant i FN’s Sikkerhedsråd 1985-86. Hans Henrik Bruun (f. 1943): Ambassadør i Tyrkiet 1987 og Frankrig 1999.
  Niels Ersbøll (f. 1926): Chef og ambassadør EF-repræsentationen 1973-77. Generalsekretær EU’s ministerråd 1980-94. Udenrigsministerens repræsentant ved EU’s regeringskonference 1995-97.
  Per Fergo (f. 1925): Udenrigsråd og chef for Udenrigsministeriets Retsafdeling 1974, ambassadør Portugal 1978-85, Canada 1985-88.
  William Friis-Møller (f. 1935): Ambassadør i Kina og Nordkorea 1991-95, Mongoliet 1992-95, Sverige 1998-2001.
  Per Groot (f. 1924): Ambassadør i DDR 1973, Japan 1976-84, Sydkorea 1976-78, Holland 1986.
  Herluf Hansen (f. 1934): Ambassadør i Algier og Tunis 1991-2000.
  Preben Hansen (f. 1925): Ambassadør i Algier og Tunis 1985-91.
  Jørgen Holm (f. 1923): Generalkonsul Brunei 1979. Ambassadør i Sydkorea 1981-85, Malaysia 1985-91.
  Bent Haakonsen (f. 1936): Chef i Udenrigsministeriets departement for Internationalt Udviklingsarbejde 1983-1986. Ambassadør Tyskland 1995-2001 samt i Sverige 2001-04.
  Henning Kjeldgaard (f. 1935): Ambassadør i Tanzania og Zambia 1983-88, Botswana, Lesotho, Swaziland, Malawi og Angola 1988-93 samt Kenya, Nairobi og Seychellerne fra 1993-96.
  Ole Koch (f. 1932): Ambassadør i Israel 1978, Ungarn 1989-93. Akkrediteret i Zagreb 1992-93. Jørgen Korsgaard-Pedersen (f. 1932): Ambassadør i Egypten og Sudan 1977, Somalia 1978, Polen 1984-86 og Australien 1991-95.

  I anledning af Dansk Folkepartis Burka-annoncer i aviser (Weekend Avisen nr.5, 15.5.2008) og offentlige steder, og efterfølgende forslag om, at muslimer, der vil opnå dansk statsborgerskab, skal afsværge dele af Koranen, markerer et højdepunkt i partiets hensynsløse diskriminering af et mindretal af danske borgere”
  “Åbent brev imod fjendtligheden”.
  Af Benny Andersen, Niels Barfoed, Ole Bierring, Jørn Bro, Inger Christensen, Uffe Ellemann-Jensen, Nils Foss, Knud Heinesen, Kjeld Hillingsø, Erik Hoffmeyer, Anker Jørgensen, Hanne Kjærholm, Bent A. Koch, Otto B. Lindhardt, Søren Mørch, Jørn Nerup, Ida Nicolaisen, Lise Nørgaard, Olaf Olsen, Niels Pontoppidan, Herbert Pundik, Jørgen Reenberg, Grethe F. Rostbøll, Palle Simonsen, Erling Tiedemann, Anne Wolden-Ræthinge | 8. maj 2008.

  Følgende støtter op om en stormoske i København centreret om Muslimernes Fællesråd:
  Anna Mee Allerslev, Anders Gadegaard, Adam Price, Anette K. Olesen, Benny Andersen, Bent Melchior, Bolette Christensen, Christ Minh Doky, Eva Smith, Gitte Seeberg, Henrik Hartmann, Ingolf Gabold, Peter Mogensen, Stine Bosse, Susanne K. Larsen, Uffe Ellemann-Jensen.
  (Jyllands-Posten 17.10.2013, ”Indland” s.4.).

  Disse personer er nutidens værnemagere, da de prøver at nedgøre alt hvad der er dansk, og gå fjendens ærinde. En nyttig liste, når regnskabets time kommer. Var det ikke Ulla Dahlerup der sagde, at Danmark glemmer ikke sine stikkere.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 3. januar 2014 @ 12:21

 17. SIG MIG LIE’ .. ved politikerne det her? Eller har Tornerose ikke levet forgæves .. GAB OG WAKE UP, LITTLE SUSY!

  Kommentar by Hiawatha — 3. januar 2014 @ 13:15

 18. Som en sosser en gang sagde til mig, da jeg spurgte om der ikke kunne være fornuft i at begrænse indvandringen “nej, hvis man bare er rummelig og møder dem med tillid bliver de som dig og mig lynhurtigt”. Jeg gætter på han næppe har vist tillid nok i 13, for det var det mest beriget år jeg mindes

  Kommentar by broholm (ordblind) — 3. januar 2014 @ 13:23

 19. Den slags reportager har både venstrefløjen og politiet rigtig godt af! De er jo totalt til grin nu!

  Kommentar by Peter Andersen — 3. januar 2014 @ 13:36

 20. http://beredskab.slagelse.dk/plan-og-projekt/slagelse-firebirds
  11. november 2013
  Brandkadetterne i Slagelse Kommune hedder Slagelse Firebirds – unge med stor interesse for brand, førstehjælp og andre beredskabsemner

  Slagelse Firebirds er Slagelse Kommunes brandkadetter. De unge “ildfugle” er i alderen 10 -16 år, som primært er fra Ringparken og Motalavejkvarteret….

  Herlig optimistisk video, hvor naive danske brandmænd jubler. Efter brandkadetter bliver vi godt modtaget
  http://www.youtube.com/watch?&v=rQv45WHZCjg

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2014 @ 14:12

 21. Politiet forekommer påmange måder at være i en nøgleposition . Hvis jeg var ung i Danmark idag , er det muligt jeg havde valgt et arbejdsliv i politiet . Hvordan reglerne end er , vil den enkelte politimand altid komme til at stå i nogen valgsituationer , hvor valget vil få stor betydning for situationens udvikling .
  På et tidspunkt i den nærmeste fremtid vil dette blive langt mere klart end det er idag , efterhånden som situationen forværres , og efterhånden som kravene om at Gøre Noget Ved Det vil blive mere højrøstede .
  Før eller siden må politiet vælge mellem enten at blive TOTALT til grin og dermed miste kontrollen over gadelivet , eller at finde en måde at sætte sig i respekt hos de mere og mere frække indvandrerbander .
  Mon ikke en god del af de menige betjente ville være enige heri , hvis de kunne udtale sig GARANTERET annonymt ?

  Kommentar by Ole Burde — 3. januar 2014 @ 14:41

 22. Godt jeg ikke er inden for politiet. For de få betjente, der godt tør stille sig op imod dem. Må jo ikke gøre noget. For uha de kan jo starte noget grimt.

  Hele problemt med politiet idag, ligger i de folk de har søgt efter. Folk der kunne tale med deres “kunder”, Ja mere dialog, derfor søgte politiet også på et tidspunkt flere kvinder end mænd til jobet.
  Isteden for dem, der måske var lidt hårder imod “kunderne”. Derfor har vi idag, det vi har. Og så gør det heller ikke lettere, når politikerne, heller ikke tør.

  Kommentar by Den danske mand — 3. januar 2014 @ 15:21

 23. Politiet bliver simpelthen nødt til at få opbakning til en storstilet indsats.
  Vi kan ikke have områder i Danmark hvor myndighederne ikke har adgang.
  Det er unge agresive mennesker, som har lært at hade det land de er født i og de er ved at prøve grænser af. Hvis ikke myndighederne fast og utvetydigt fortæller hvem der bestemmer, så får de unge mennesker ret. Det bliver deres område, hvis det ikke allerede er tilfældet.
  Jeg er sikke på, at det vil betyde konfrontation sikkert med tilskadekommende eller det der er værre. Det er ikke let at få nogen, som selv mener, at han bestemmer, til at forstå at det gør han ikke.
  Problemet i en nøddeskal er at det har fået lov til at stå på alt for længe!
  Der skulle fast og bestemt være grebet ind første gang fænomenet dukkede op i Danmark og der skulle være grebet ind , hver gang det dukkede op. Nu er det i den grad op ad bakke.
  Vi skal tale om det i en rundkreds socialdemokratisk/radikal pædagogik, har spillet fuldstændigt falit!

  Kommentar by Robert R — 3. januar 2014 @ 16:28

 24. Hvad gør politikerne når dette en skønne dag koster en politimand livet?
  Hvor vammelt vil de lyve for at løbe fra deres medskyld?
  Hvem vil de pege på for at fjerne fokus fra deres egne fejl?
  Har de en samvittighed,og hvordan mon den efterhånden har det?

  Man kunne få den tanke at når man sender politiet ud og lave færdselskontroller så slipper man for at politiet ellers ville tage fat på de mere vigtige ting,og de ubehagelige ting om virkeligheden det kunne afsløre.
  Man skubber bare regningen og dermed bliver den større,måske håber de ynkelige røde politikere på at de borgerlige tager fat efter næste valg?Så slipper de for at tage ansvaret og kan hyle imens.

  Visse politikere og politiledere ofrer hellere uskyldige end piller ved det glansbillede de eks også via manipulerede statistikker (http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-67048473:politifolk-vi-snyder-med-tal-for-at-se-bedre-ud.html) prøver på at opretholde.

  Det er virkeligt ulækkert,og visse politikere og politiledere burde skamme sig…men det ville kræve at de havde en moral

  Kommentar by jønne — 3. januar 2014 @ 16:34

 25. Dialog og min bare røv.
  Knippel og tæsk.

  Kommentar by hnm — 3. januar 2014 @ 16:38

 26. Med Karen Hækkeløber i justitsministeriet bliver problemet da bare større og større. Bårten Mjødskovl er fjernet fra posten, men det er da lige fedt, når en fed levebrødspolitiker sætter sig i stolen.

  Den fede gås får heller ikke gjort noget ved islams besættelse af Danmark.

  Der skal andre politikere til, snart.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2014 @ 17:24

 27. Wallah min fætter, det er os, der bestemmer!

  Tusind tak for kulturberigelsen til blandt andre Poul Nyrup, Uffe Elleman, Vestager, Jelved, Gammeltoft-Hansen og de andre, som man fristes til at kalde landsforrædere.

  Coming soon to a place near you.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. januar 2014 @ 17:35

 28. Asylshoppere(og det er asylanter fra f.eks. menap-lande der ankommer til Danmark via mange sikre lande) skal ikke integreres/inkluderes. De bør hjemsendes, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Filip — 3. januar 2014 @ 17:49

 29. Iznogut — 3. januar 2014 @

  Hun har lige fået vedtaget en stak love indenfor den sidste uge.

  Om indfødsret osv. og f.eks
  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=161077
  Udlændingestyrelsen fastsætter nærmere regler om Udlændingestyrelsens eller udlændinges afholdelse af udgifter til underhold og nødvendige sundhedsmæssige ydelser, jf. stk. 1-4, herunder om beregningen af udgifterne til underhold og nødvendige sundhedsmæssige ydelser samt gennemsnitstakster for en given ydelse over en given periode

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2014 @ 18:02

 30. Loaay El Ahmed skulle være andholt og anbragt,hærte det på tv 2 øst

  Kommentar by notty — 3. januar 2014 @ 20:04

 31. Den højtråbende og truende über-tosse er blevet sendt på to-årig lejrskole mandsopdækket af pædagoger. Kun i Danmark, kun i Danmark…

  http://www.tv2east.dk/artikler/mafia-leder-bliver-mandsopdaekket

  Han burde have fået en straksdom på noget mere passende såsom 6 mdrs rigtigt fængsel, mistet sin lejlighed i boligbyggeriet og betinget udvisning for trusler mod politiet og grov forstyrrelse af den offentlig orden. Meen næh, farcen fortsætter og nu er der tre måltider om dagen, playstation, udflugter, legekammerater, en redt seng og sikkert også lommepenge. Dybt godnat.

  Kommentar by Ole X — 3. januar 2014 @ 20:31

 32. Landet står bogstavelig talt i brand omkring os, takket være masseinvasionen af en uintegrerbar ‘kultur’, og hvad gør de ansvarlige politikere i den feje løgnagtige regering… Tja, de går til nytårskur hos den vanvittige dronning. Det er dansen på vulkanen det her, en dødedans.

  Kommentar by LarsB — 4. januar 2014 @ 17:20

 33. http://www.tv2east.dk/artikler/borgmester-besoegte-motalavej
  03.01.2014 19:45
  Slagelse Kommunes nyvalgte borgmester, Stèn Knuth talte fredag med flere beboere på Motalavej i Korsør. De fortalte om deres oplevelser af nytårs-urolighederne…..

  Kommentar by tavsen — 4. januar 2014 @ 19:23

 34. Hjemsend de såkaldte flygtninge når situationen i deres hjemland er blevet bedre. Det vil spare staten for mange omkostninger til integration/inklusion(som i de fleste tilfælde er spild af energi, tid og penge).

  Kommentar by Filip — 4. januar 2014 @ 20:40

 35. #16. Fantastiske citater, mere eller mindre absurd og surrealistisk virkelighedsfjernt det hele, hvor må nogen af dem have en mærkelig smag i munden idag… Savnede ligefrem at læse opgylp fra de yndige Georg Metz og Bo Lidegaard, de to plejer at sige ligeså åndssvage ting den dag idag. lol

  Kommentar by LarsB — 5. januar 2014 @ 01:59

 36. “Man kommer General Sir Charles James Napier´s ord i hu!”

  Santor, ja det gør man virkeligt. Den store forskel på Victoriatiden og idag er at Vesten, primært England, dengang var meget stolt af at have den mest produktive og frie civilisation i historien og idag skammer vi os over vores succes. Hvis vi ikke genvinder denne kulturelle selvtillid kan nok så mange andre successer og tiltag ikke hjælpe os. Socialkonstrukturismen (se andet Upost indlæg) fornægter at vi skal være stolte af vores vestlige arv eller endda at vi overhovedet har en. Indtil den slags nonsens er gendrevet vil vi fortsætte skreddet mod kaos….

  Kommentar by Morani ya Simba — 6. januar 2014 @ 12:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper