3. januar 2014

Århus: Fire mænd på 17-20 år fra det vestlige Århus jagtede billist efter motorvejs-dyt, smadrede bilrude

Når jeg får det lange lys af en speedende Audi sænker jeg normalt farten demonstrativt, men det skal man jo nok passe lidt på med, for pludselig en dag støder man ind i ‘fire mænd mellem 17 og 20 år’ bosiddende i ‘den vestlige del af Aarhus’. De blev alle løsladt efter afhøring, fortæller EB.dk. Fra Jyllands-Posten – Unge bøller jagtede sagesløs bilist gennem Aarhus.

“En gruppe unge motorbøller jagtede natten til fredag en 36-årig bilist og smadrede efterfølgende hans bilrude, fordi den 36-årige havde dyttet ad dem.

– Han så, at de smed noget affald ud af deres bil og dyttede derfor ad dem. Men det skulle han altså ikke have gjort, siger vagtchef Thomas Hinge, Østjyllands Politi, til Ritzau. …

Da bilisten havde dyttet ad de unge, kørte de op på siden af ham og forsøgte at presse ham af vejbanen med hastigheder på omkring 120 kilometer i timen.

Det lykkedes imidlertid den chokerede bilist at køre fra motorvejen, men de fire bøller havde ikke tænkt sig at lade ham slippe så let.

Ved et vejkryds i Aarhus steg en af de unge ud og smadrede med et baseball-bat en bilrude i den 36-åriges bil.

Oploadet Kl. 16:12 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54163/trackback

37 Comments »

 1. Er det så nu vi skal gætte kuløren på de 4.?

  Kommentar by hnm — 3. januar 2014 @ 16:35

 2. En berigelse uden tvivl

  Kommentar by Martin — 3. januar 2014 @ 16:40

 3. Svin, ja, men ærekære svin…

  Kommentar by Vagn Henning — 3. januar 2014 @ 16:54

 4. Mon ikke der nu er en mere der stemmer for “Concealed carry”?

  Kommentar by Santor — 3. januar 2014 @ 16:59

 5. lære: Peberspray er ikke perkerbeskyttelse nok, skal suppleres med baseball bat.

  Kommentar by Josef K — 3. januar 2014 @ 17:04

 6. Alt peger på der bliver ført krig mod Danskere

  Kommentar by notty — 3. januar 2014 @ 17:06

 7. De tilsviner naturen.

  De kører som vanvidsbillister.

  Og de er voldelige.

  Tak for multikulturen, uden den kunne vi næppe klare den i globaliseringen.

  Kommentar by Superman — 3. januar 2014 @ 17:17

 8. Na, der er jo blot tale om drengestreger og små løjer. Det må man lære at leve med, når man ønsker multikulti. Som især regerer på Arhus vestegn.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. januar 2014 @ 17:30

 9. Uha, uha,
  denne dyttende bilist har da været svineheldig, han burde da være slået eller stukket ihjel, men de havde måske glemt knivene, og så var det da sikkert bare drengestreger, der tit kommer til udtryk fordi danskerne glemmer at “inkludere” dem.

  Kommentar by Cantor — 3. januar 2014 @ 17:35

 10. Han kunne jo bare lade være med at dytte. Det provokerer dem. Det er meget bedre bare at lægge sig med bagdelen væk fra Mekka og lade sig kulturberige.

  Kommentar by NulTolerance — 3. januar 2014 @ 17:37

 11. “Ingen kan fucke med os. Jeg sværger.”

  Kommentar by thatcherite — 3. januar 2014 @ 17:40

 12. Et skydevåben hevet frem fra handskerummet havde nok givet de berigere en overraskelse og sparret Danmark for et eller flere problemer.

  Kommentar by thatcherite — 3. januar 2014 @ 17:42

 13. Sådan kan det også forhindres:

  http://www.youtube.com/watch?v=IMjnQ1dvlJM

  Kommentar by Kent — 3. januar 2014 @ 17:49

 14. Minder mig om dengang jeg blev forfulgt, af 2 yalla’er fra København til Farum (ca. 20 km), helt umotiveret.
  Da jeg ikke ville køre hjem, så de kunne se hvor jeg boede, kørte jeg ind på en tankstation i Farum for, at ringe til politiet.
  Som forventet var politiet ligeglade.
  Jeg ventede så på, at de skulle forsvinde (de holdt ovre på den anden side af vejen, og ventede på mig). Der var mange kunder som havde set det, men de var ikke til meget hjælp (hver mand for sig selv).
  De forsvandt efter en times tid.

  Kommentar by Morbus Behcet — 3. januar 2014 @ 17:55

 15. Kent for sin humor

  Pragtfuld video

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2014 @ 17:56

 16. Hmm, jeg er godt nok ved at være mere end bare almindeligt led ved de modbydelige perkersvin, som de sidste 2-3 generationer af syge multikulturalistiske politikere har belastet os med.

  Skulle jeg nogensinde komme ud for en situation som den 36 årige og skulle jeg tilfældigvis have et våben, f.eks. en 9mm pistol, så ville jeg ikke tøve et øjeblik med at bruge den mod baseball-bat indvandrersvinet og sende ham direkte til Allah.

  En udsøgt fornøjelse – en ekstra bonus – ville det være, hvis de andre svin ville komme ham til hjælp, så at knalde også dem ned – en for en! Hmm, ja, udsøgt fornøjelse er nok for mildt udtrykt, snarere ville der være tale om en ren fryd ved at “befri” disse perverst destruktive indvandrersinker fra deres ophold ikke bare i DK, men altså på jorden …

  Måske ender det med vold og krig hen ad vejen, når danskerne (og europæerne)har fået nok af svineriet. I så fald bliver det ikke kun indvandrersvinene, der kommer til at betale, men også deres beskyttere: De syge multikulturalister.

  Skulle et sådant opgør engang komme på tale, så er en ting sikkert: Jeg er med i forreste linje, hvis det bliver i m in tid!

  Kommentar by Michael Knudsen — 3. januar 2014 @ 18:05

 17. @ 16

  Skulle et sådant opgør engang komme på tale, så er en ting sikkert: Jeg er med i forreste linje, hvis det bliver i m in tid!

  Kommentar by Michael Knudsen — 3. januar 2014 @ 18:05

  Og når den tid kommer vil de skyldige blive stilt for en domstol,en retfærdig en af slagsen hvor de selv kan vælge deres straf,der er dog mulighed for at vælge hvilken straf man vil have,det skal være af samme slags som de har påført utallige Danskere,det kan være drab, tæsk,voldtægt og bagefter i fængsel på livstid og livstid er indtil de dør

  Kommentar by notty — 3. januar 2014 @ 18:20

 18. En gang blyforgiftning, er det eneste disse tumper har respekt for.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 3. januar 2014 @ 20:09

 19. @12 thatcherite — 3. januar 2014 @ 17:42:
  Helt enig.

  Kommentar by Lys — 3. januar 2014 @ 20:21

 20. Han så, at de smed noget affald ud af deres bil og dyttede derfor ad dem. Men det skulle han altså ikke have gjort, siger vagtchef Thomas Hinge, Østjyllands Politi, til Ritzau. …

  “..men det skulle han altså ikke have gjort” (problematisk formulering)

  Hvorfor egentlig ikke? Er det okay at smide skrald hvor man nu har lyst? Er det efter et dyt eller rysten med hovedet, mod en amoralsk/ulovlig handling, forventeligt at blive jagtet flere kilometer og får smadret sin bil med et baseball bat?

  Han fik endda ledt dem hen tæt til politistation, så politiet efer anholdelsen hurtigt kunne komme tilbage til citronmånen.

  Kommentar by Johnson — 3. januar 2014 @ 21:51

 21. Jeg går ud fra at politiet straks anholder bilisten for ulovlig brug af hornet da det er ulovligt at bruge hornet til andet end i nødsituationer

  Kommentar by notty — 3. januar 2014 @ 21:58

 22. Er også enig med Thatcherite.

  Kommentar by Nielsen — 3. januar 2014 @ 22:06

 23. Hvor er smagsdommer-strisserne når man har brug for dem.

  Kommentar by Fritz — 4. januar 2014 @ 01:36

 24. Det værste ved udviklingen er, at man efterhånden ikke ser dem som mennesker – al den stund de opfører sig værre end dyr – Skulle jeg engang komme i den situation at jeg, i selvforsvar. måtte dræbe en af slagsen tror jeg ikke det ville røre mig mere end at træde på et skadeligt insekt, men det er jo forfærdeligt at det er kommet dertil.

  Kommentar by Skræp — 4. januar 2014 @ 04:41

 25. @24 Skræp — 4. januar 2014 @ 04:41:
  Hovedparten af dem er ikke egentlige mennesker, da deres højere funktioner enten ikke er tændt eller bliver styret af deres lavere, dyriske drifter

  For hovedparten af dem har integration aldrig været mulig, og nu står vi i en dem eller os situation i vort eget land – Jeg vælger os

  Kommentar by Lys — 4. januar 2014 @ 07:07

 26. PS: 9 ud af 10 gange jeg ser pizzabakker, dåser, flasker med mere komme flyvende ud af en bil, ser jeg, når jeg kører op på siden af den, at den er befolket med en eller flere perkere

  Kommentar by Lys — 4. januar 2014 @ 07:10

 27. – denne laverestående menneskeafart, der er utroligt synlige overalt i Ghettodannelser og bybilleder hvor de med truende adfærd og handlinger som f. eks Stenkast mod Politi, Brandvæsen, Ambulancer, Busruter o.s.v. og dermed indgiver “Danskerne” angst og nervøsitet for at bevæge sig gennem de besatte områder.
  Der er nærmest kun et sted de er U-synlige og det undrer mig, hver gang man ser TV-medierne referere fra Jobcentrene på grund af den nye Kontantlovsreform, så er der vist aldrig været vist en Perker eller Somalineger i Jobkøen, eller bare en “hættemåge”, der er de usynlige, men det er måske fordi der IKKE er nogen af dem der er arbejdsløse.?
  Derimod ser man nu Jobcentrene få succes med Vagthold, det kunne være “morsomt” at se hvordan den lille forsigtige “ikke voldelige” vagtmand vil tackle situationen hvis Fis-Fis og Zigøjnerfamilieoverhovederne dukker op eller bare se ham tumle rundt med en af affaldssækkene.
  Han vil selvfølgelig efter en enerverende langsommelighed i sagsbehandling få tilkendt “Invalidepension” med gentagne årlige “Arbejdsprøver”
  Der er næsten intet TV uden det giver lejlighed til at promovere en neger eller en muhamedaner i et par biroller.
  Vanviddet har ingen grænse.

  Kommentar by Cantor — 4. januar 2014 @ 09:21

 28. At forsøge at køre folk af vejen med 120 km/t er da drabsforsøg. Hvorfor man så løslader “vestårhusianerne” efter endt afhøring er mig en gåde?

  Kommentar by Hertz — 4. januar 2014 @ 10:22

 29. Ja, ufatteligt at løslade dem efter hensynsløs kørsel og åbenlyst mordforsøg. Men strømerne er sgu ikke hvad de var engang, nu blot en tam skygge af sig selv med nye uønskede samfundsproblemer til halsen. Danskere, for pokker, vågn dog op og se hvad der foregår… Landet er jo reelt besat igen af en dybt fascistisk kultur, klar til vold for at opnå sit. Det sker overalt nu dagligt, ingen kan undgå at se det, ligemeget hvor meget de ansvarlige politikere – samt ikke mindst deres bundnaive vælgere – kigger væk i forståelig flovhed.

  Kommentar by LarsB — 4. januar 2014 @ 17:11

 30. Der ikke brug for og der er eller ikke sendt bud efter velfærdsflygtninge/lykkeriddere/økonomiskeflygtninge(flertallet af dem er fra menap-lande). De bør ekspederes ud af landet, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Filip — 4. januar 2014 @ 17:39

 31. ændring: Der er ikke brug for og der er heller ikke sendt bud…..

  Kommentar by Filip — 4. januar 2014 @ 19:31

 32. Helt ærligt, med de talrige episoder af stærk racistisk og dominerende adfærd fra disse barbarer overalt i landet, en blanding af de mest primitive og åndeligt tilbagestående muslimer, kan nogen klandre en dansker hvis han laver en Breivik, og går bersærk med et automatvåben?

  Det er da noget af det mest “eksluderende” for at bruge en rød term, form for adfærd man kan udvise, og MEGET stærk hadsk ydermere.

  Disse barbarer har intet at gøre i et åbent samfund som Danmark. Fængsel er sikkert bare en udflugt for dem.

  Men at politiet for længst har opgivet at gøre noget ved dem er både skræmmende og horribelt, men også meget forventeligt.

  Det er jo samme mønster i ALLE andre lignende berigelser, er der bare en lille gruppe af de sædvanlige dominerende perler er politiet over stok og sten.

  Stod det til mig var det udvisning af Danmark fuldstændigt ligegyldigt om man er født i landet eller ej. Deportering af min. alle bandemedlemmer, og allerhelst ALLE der udviser kulturberigelse.

  Jeg kan slet ikke forstå hvorfor nogen overhovedet vil have dem indenfor landets grænser.
  Ud af landet med ALLE dominerende barbarer, bandemedlemmer, stærkt kriminelle, og stærkt religiøse.

  De har intet at gøre her i landet, og hader landet og folket, og er her kun for at udnytte og plyndre. Desværre gælder det nok også for en del andre indvandrere her i landet, men lad nu det ligge.

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. januar 2014 @ 22:40

 33. Jeg har desværre ikke selv nosserne til at gå Charles Bronson amok, men jeg skal nok holde en fest hvis/når det sker at et par perler får retfærdigheden at føle på egen krop.

  De ydmyger danskere dagligt, og de har i den grad sparet op på kontoen der hedder: hævn.
  De opfører sig ligesom de mest primitive og barbariske sorte i Usa, ift vold og territorier.

  Politiet er ingen steder, politikerne ej heller, danskerne heller ikke. Enhver der begiver sig ud på barbarernes område er overladt til sig selv og skal ikke på nogen måde regne med opbakning noget sted fra.
  Danmark har kapituleret slet og ret på dette punkt.

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. januar 2014 @ 23:10

 34. Historien har mere eller mindre gentaget sig i Rødding i går, men denne gang uden nogen påviselig grund til chikanen:
  http://eb.dk/112/article2187298.ece

  Kommentar by Hertz — 5. januar 2014 @ 12:03

 35. #34 Hertz.

  Læste den også lige og ville linke til den men du var hurtigere :)

  Kommentar by Santor — 5. januar 2014 @ 13:54

 36. I Jelved-land må de godt; smadre danskernes liv.

  Kommentar by Pk — 5. januar 2014 @ 16:41

 37. Hertz — 5. januar 2014 @

  Jeg ville ikke engang mistænke voldsparate socialister for den slags infame handlinger.

  Deres kvindesyn er stadig til Barbie-dukker.

  Kommentar by tavsen — 5. januar 2014 @ 17:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper