5. januar 2014

Medierne fokuserer på hadforbrydelse mod Stockholms Moské, men ignorerer ret så væsentlige detaljer

Fyens Stiftstidende bragte i går det meste af en dobbeltside om ‘Hadforbrydelser i Sverige’, og selvom det angiveligt er tretten år siden en venstreradikal demonstration er angrebet af højreradikale i Sverige, så var det netop aggressive højreradikale fra Kärrtorp-angrebet der illustrerede. Undtagelsen blev brugt til at eksemplificere, så at sige. I artiklen ‘Svenske muslimer og jøder svines til’, lyder det endvidere…

“I Sverige skændes moskéer med hagekors… De store træporte var oversmurt med hagekors, da de første besøgende kom til Stockholms moské tidligt torsdag.

– Denne type af racistiske budskaber er ganske almindelige mod muslimske forsamlinger, siger formand Omar Mustafa fra Islamiske Forbundet Sverige.”

(Hærværk mod Stockholms Moské, som det fremgik i medierne)

Umiddelbart betragtet virker det mærkeligt, at nationalsocialister skulle have problemer med at male hagekors (se foto), og da Stockholms Moské er et arnested for jødehad, giver det vanskeligt mening. Omar Mustafa der citeres af Fyens Stiftstidende blev sidste år frataget en tillidspost for Socialdemokraterna efter venstreradikale EXPO kritiserede hans tilknytning til Det Muslimske Broderskab og antisemitisk propaganda.

En interessant detalje nævnes ikke. Hagekorsene ved ved moskéens hovedindgang stod ikke alene.

(Sekvens fra indslag på Aftonbladet.se, 2. januar 2014: Hakkors målat på moské)

“An anti-fascist tag with an accompanying anarchist symbol were also scrawled on the mosque’s facade.” (The Local, 2. januar 2014: Swastikas scrawled on Stockholm mosque)

Foto af hærværk lagt på Twitter af James Savage, journalist for The Local.

(James Savage, 2. januar 2014: “Stockholms moské. Hur ska man tolka denna AFA-graffiti?”)

Historien i Fyens Stiftstidende er leveret af svenske TT via Ritzaus Bureau, der også har leveret historien til Jyllands-Posten og DR.dk. Nyhedsbureauet Newspaq, der kunne ses som et alternativ blev for nyligt opkøbt af Ritzaus Bureau og bringer derfor en identisk artikel. Ikke et ord om Antifa-graffitien i de danske medier.

Sidste år demonstrerede tre kvindelige aktivister fra (anarkistiske) FEMEN top foran selvsamme dør. Mod sharia, mod religiøs fascisme.

(FEMEN demonstrerer ved Stockholms Moské, 29. juni 2013; Daily Mail)

Når herboende muslimer chikanerer jøder, skriver medierne om den stigende fremmedfjendskhed. Hvis den yderste venstrefløj stopper hykleriet, og begynder at chikanere radikale muslimer, så får højrefløjen også skylden. Ja, selv hvis nationale socialister blev taget på fersk gerning, ville det stadig blive tørret af på højrefløjen. For venstrefløjen er det en winwin-situation – racisme som rambuk for mere multikultur.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54189/trackback

21 Comments »

 1. første billede ligner noget, som een der er vant til arabiske skrifttegn har lavet
  http://www.youtube.com/watch?v=r9O5KPI4qTI
  Sheik Hilaly Caught vandalizing his own Mosque

  Kommentar by tavsen — 5. januar 2014 @ 17:09

 2. Det er nemlig interessant, hvad Savage fotograferer. Ellers er svenske medier livsfarlige at tage som sandhedsvidner.

  Hvem mon nu har lavet dette fra idag (eller de hundredevis af skændinger af kristne grave i sverige, der kun omtales i notitser)?

  2014-01-05 11:37, Skadegörelse, Stockholm
  Pålsbodagränd, Hagsätra

  En polispatrull uppmärksammades av en anmälare att hakkors klottrats på en kyrka på adressen Kyrkan används av den etiopiska ortodoxa församlingen.En anmälan om skadegörelse och hets mot folkgrupp har upprättats.

  http://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Stockholms-lan/2014-01-05-1137-Skadegorelse-Stockholm/

  Kommentar by Snaphanen — 5. januar 2014 @ 17:09

 3. her et billede, der mere ligner fra en muslim, der har gået i dansk skole
  http://lokalavisen.dk/hagekors-og-smadrede-ruder-unge-raserer-torv-/Sjaelland-Regionale-nyheder/20131228/artikler/312289996/1051

  Kommentar by tavsen — 5. januar 2014 @ 17:20

 4. Nu er det således at det er blandt muslimer vi finder de fleste tilhængere af Nazisme. Der har været adskillige muslimske demonstrationer i specielt England,Holland og Frankrig hvor vi ser skilte med hagekors og nazistiske tilkendegivelser, skilte hvor Hitler hyldes og hvor demokratiet nedgøres.
  Nazismen kommer hånd i hånd med Islam, det er ikke fra en lille forvirret flok i Greve vi skal frygte Nynazisme!

  Kommentar by Robert R — 5. januar 2014 @ 17:53

 5. Virkelig mange svenske kommentarer jeg har set, hælder til at det er false flag. Hvis du søger på “mosken södermalm” så har det ikke skortet på ballade med den moske. Søg også på you tube. F.eks.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_mosk%C3%A9#Referenser

  ^ Malm, Fredrik (2003-08-21). ”Massmordspredikan i svensk moské”. Dagens Nyheter.
  ^ Karam, Salam (2004-05-23). ”Dubbla budskap i moskén”. Svenska Dagbladet.
  ^ Chavez Perez, Inti & Boucheloukh, Nedjma (2005-11-27). ”Moské säljer judefientligt material”. Sveriges Radio.
  ^ Lambertz, Göran (2006-01-02). ”Försäljning av kassetter o.d. med judefientlig propaganda i Stockholms moské. Fråga om hets mot folkgrupp. Även fråga om editionsföreläggande mot Sveriges Radio”. Justitiekanslern.
  ^ Julander, Oscar (2010-12-12). ”Imam fördömer bombattacken i Stockholm”. Expressen. Läst 2010-12-12.
  ^ Svensk imam uttalar fatwa mot terrordådet

  Kommentar by Snaphanen — 5. januar 2014 @ 18:04

 6. Måske har graphittimaleren villet sætte rette navn på døren, men ikke gidet benævne islam som det den er, nemlig terrororganisationen der adlyder den pædofile gedeknepper muhammed.

  Kommentar by Nielsen — 5. januar 2014 @ 18:07

 7. En ting er ihtf. helt sikkert vedrørende denne “nazistiske” graffiti. Udøveren er tydeligvis ikke vant til at tegne hagekors. De to første overstregninger viser tydeligt at de to første forsøg på at tegne / male et hagekors går helt galt. Derfor overstregningerne .. :-) Lidt sjovt faktisk :-)

  Kommentar by MIKE — 5. januar 2014 @ 18:20

 8. Til gengæld ingen rysten på ånden, når der skal skrives AFA-A med kryds og bolle.

  Kommentar by Nils — 5. januar 2014 @ 19:17

 9. jeg tror næppe det er antifa der står bag, det virker mere som et par stive raggare der vil lave lidt ballade med en spraydåse, eller måske en “false-flag” aktion fra et par svenske nazister som efter en tur på sytembolaget har tænkt at de lige kan runde hagekorsene af med et antifa tag for at forvirre folk. mission accomplished.

  Den eneste grund til at det er en historie i aviserne er sveriges hysteriske forhold til hele islam debatten, jeg tror bare der er nogen som vil ryste svensson lidt fordi de ved at pressen vil gå i selvsving over det, lidt som dem der vælter gravstene eller skriver tissemand på toilettet. i england sætter de ild til moskeerne nu, lad os kalde det en nyhed når det når dertil i sverige.

  Kommentar by per — 5. januar 2014 @ 19:26

 10. Det sædvanlige MSM gøgl og flytning af fokus fra de helt væsenlige problemer og udfordringer, de underspilles fordi de kolliderer med elitens utallige selvmål og politiske fejltrin. Sverige, vågn op og genfind fordums nationale og frie stolthed eller gå under som slaver i en sump af masseimporteret bras udefra, der er kun de to muligheder. Vi synes det pt. er slemt i Danmark, det er mindst 10 gange værre derovre.

  Kommentar by LarsB — 5. januar 2014 @ 20:51

 11. MIKE

  ja det er faktisk sjovt at se. Journalisterne hopper gladeligt på den. Hellere statsstøtte end tænke selv.

  Der er ikke mange lige streger i arabiske skrifttegn, derfor bliver det noget ubehjælpsomt. Hvad betyder det, når det passer ind i konsensusjournalistikken?

  Det bliver næppe nogensinde opklaret, hvem barnet er, der ikke fik lov til at tegne på tapetet.

  Kommentar by tavsen — 5. januar 2014 @ 22:34

 12. Det er svært at få armene ned, Firoozef gav Omar sin langfinger på Statskanalen der betales af sagesløse Danske skatteydere, tak til den sejeste kvinde i Danmark, Omar flyt hjem til Absurdistan og jeg mener det,

  Kommentar by emmagad — 5. januar 2014 @ 23:32

 13. Bundlinien er jo skrevet på forhånd for de fleste medier der bringer nyheder som denne.

  De kunne ikke være mere ligeglade om nyheden er sand eller ej, den kan bruges til at promovere en eller anden multikulti agenda.

  De eneste der for alvor er farlige i Sverige og Danmark er de muslimske moskéer og deres mange følgere. De har AL magten i Islam, og muslimerne bliver flere og flere og stærkere og stærkere.

  Som om lidt racisme eller nazisme på nogen måde når Islams sokkeholder i Europa. Men selvklart er det nemmere at udpege dem som de største fjender af “godheden”, da Islam er en noget nær umulig størrelse at tackle.

  Som jeg også har skrevet før er denne totalitære ideologi totalt modsatrettet ift vestlige friheder og idealer.
  Uden at være Islamekspert, så kan jeg ikke se den passe ind i Europa på nogen måde.
  De VIL overtage dette land på den ene eller anden måde. Det vil NÆSTEN enhver muslim bekræfte, og det gør de også når man stiller dem dette spørgsmål.
  Som om en sekulær islamisk stat overhovedet kan eksistere. Nej MSM kender fjenden, men tør ikke fortælle det til folket. Sæt nu folket skulle modarbejde det store totalitære EU projekt.
  Det kan vi ikke have.

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. januar 2014 @ 23:47

 14. Muslimerne og de venstreorienterede skulle banke hinanden.

  Kommentar by Fredegod — 5. januar 2014 @ 23:59

 15. Her er sku lige en sag for smagsdommer-strisserne, som elsker at flashe deres klamme strisserskilt for os kolonihave racister – “Danskergruppe bag bortførelse”. Dvs. perkere på dansk overførselsindkomst som er på betalt ferie, for at myrde løs på uskyldige. Det burde da ikke kunne tage smagsdommer-strisserne mange minutter, at rejse ned og klare deres lille problem, med deres utilpassede perkere fra Mohammedanmark.

  Kommentar by Fritz — 6. januar 2014 @ 01:17

 16. Hovedparten af journalisterne og MSM har som vanligvis deres egen agenda – den røde socialistiske agenda.

  Kommentar by Neuhammer — 6. januar 2014 @ 01:19

 17. Ekstra Bladet har fjernet kommentarfunktionen til artiklen, så de ved godt den ikke holder vand.

  Kommentar by Martin — 6. januar 2014 @ 06:05

 18. Til 17:

  Ja, de danske medier er i fuldgang med at skjule sandheden om
  multikulturens totale ødelæggelse af danmark og ikke mindst om
  EUs smadring af demokratiet i hele Europa.

  Stalin ville have været glad for at have disse “journalister” under sig.

  Atter engang går mine tanker til de fjolser som bruger deres demokratiske
  stemmeret baseret udelukkende på dr og tv2s “nyhedsformidling” og deres
  evindelige leflen for EU. Sidst med påstanden om at Danmark har økonomisk
  overskud ved at have østeuropæere til at tage Danskernes arbejde! Hvor
  var journalisternes kritiske spørgsmål til den vanvittige påstand?

  Kommentar by jesper — 6. januar 2014 @ 08:45

 19. Det ser ud til af være endnu en falsk flag operation.

  Kommentar by dan.c — 6. januar 2014 @ 14:34

 20. dan.c

  det forhindrer ikke journalisternes agenda
  der kommer snart en ny situation, som de kan savle bevidstløst over

  Kommentar by tavsen — 6. januar 2014 @ 17:14

 21. Det har jo lige været (yul)
  Så mon ikke det er tegn vor vinter solhverv.
  Et tegn for evigheds hjulet.
  Her må have været nordiske vikinger med asa tro på spil.

  Kommentar by Der var et yndigt land. — 6. januar 2014 @ 17:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper