6. januar 2014

Danskere vil flytte fra Langkærparken (Tilst): Butiksruder baldredes, stenkast mod hundeluftere mv.

Vicepolitikommissær Morten Daugaard fra Århus Politi fortæller til Jyllands-Posten, at der formentligt er forbindelse mellem unge der har kastet sten mod bybusser, og unge der blandt andet “har knust en rude i den lokale Fakta-butik”. At det på ingen måde drejer sig om en enkelt knust rude, fremgår klart af et indslag på TV2 Østjylland, søndag aften, der også har flere detaljer om den lokale multikultur – Tilst-beboere er utrygge.

Vært: Vi begynder i Århus-forstaden Tilst, der er plaget af en gruppe unge der hærger området med hærværk, stenkast og trusler mod beboerne. … Nu overvejer utrygge beboere at flytte fra området.

Charlotte Jensen, Customer Relations Manager: … når vi kommer om morgenen, så ligger der en masse ting på parkeringspladsen, som i hvert fald ikke er noget der er specielt godt for børn.

Speak: I området finder forældre som Charlotte Jensen her, eller personalet, jævnligt ting som lightere, piller og i nogle tilfælde rusmidlet khat, som unge har smidt fra sig.

Charlotte Jensen: Det er små ting som gør, det er mange bække små. Det her er jo bare en ting som gør at folk bliver utrygge. Jeg synes ikke det her er i orden – ikke i nærheden af en dagsinstitution.

Speak: … der er også andre steder i Tilst som er berørte.

Jens Ditlev Sørensen, Pensionist: Der er så meget spild. Det er enorme summer der er ofret på vinduer, bare her i Tilst, i Langkærparken især.

Speak: Det bliver også smadret masser af vinduer i Tilst. I områdets Fakta-butik er det her et meget normalt syn, og hvis der bliver sat nye vinduer i, så går der ikke lang tid før de igen er baldrede. Bageren tæt på Fakta har også haft besøg, mens biblioteket endnu engang er ramt af smadrede ruder.

Kristian Fredslund, TV2 Østjylland: Men det er ikke kun busser og facadevinduer der bliver kastet med sten efter i Tilst. Vi har talt med nogle hundeejere, der har prøvet at blive kastet sten efter, når de har luftet deres hunde. De tør dog ikke stille op på tv, af frygt for repressalierne.

[…]

Speak: Det er nu så galt, at folk overvejer om Tilst er byen for dem

Bendix Petri, Specialist: Det får en til at tænke lidt over området, og man er lidt bekymret.

Sabine Petri, Designteknolog: Det er ikke rart at ens børn er i farezonen… vi overvejer en lille smule, og det er det rigtige sted. Og vi har helt fra start, måske ikke syntes, at det var her vores ældste skulle gå i skole. Fordi det er i Tilst, for det er… hvor der sker nogle ting, som ikke er rart for nogle forældre.

Opdate. Flere danskere talte ud om utrygheden i Langkærparken på TV2 Østjylland, mandag aften. Førtidspensionist Hanne Jensen er netop blevet skrevet op til en ny bolig, og ingeniør Theodor Heiselberg er blevet truet af unge med kamphunde. Det etniske aspekt anes i indslaget.

Bent Hviid, Pensionist: Jeg har det helt skidt med at man ikke kan færdes ordentligt, og jeg har det skidt når man ikke behandler hinanden ordentligt. Jeg har det skidt når man ikke viser respekt for de værdier, som vores ellers gode samfund giver os.

Inass Issa, sprogelev (med slør): Vi kommer her, vi skal vise dens system, det er ikke vores land. Så vi skal respektere det land.

Oploadet Kl. 08:38 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54208/trackback

21 Comments »

 1. Den Danske befolkning er vel kloge nok til at vide at disse tilstande
  vil brede sig til resten af landet som en steppebrand?

  Hvis der er nogen der IKKE tror at det vil brede sig, og på sigt, blive den
  nye standart i hele Danmark, kunne jeg godt tænke mig at vide hvad
  de bygger det på? Og ikke mindst, hvor i europa finder de eksempler på
  at det IKKE ender sådan? På forhånd tak for svaret.

  Kommentar by jesper — 6. januar 2014 @ 09:07

 2. Små kameraer koster efterhånden ikke noget. Jeg vil anbefale folk i området at gå lidt rundt med skjult kamera. Det kan være en hjælp for Politiet, hvis man optager stenkasterne.

  Kommentar by Sigwar — 6. januar 2014 @ 09:19

 3. Hm, ikke for noget men tror du selv på at det Danske politi tør komme i
  disse gettoer mere?

  Og skulle en enkelt politipatrulje forvilde sig ind i det tabte land og andholde nogen,
  tror du så at disse kriminelle muslimer vil få en straf der vil afskrække dem fra at gøre
  det samme igen og igen og igen og igen… ?

  Kommentar by jesper — 6. januar 2014 @ 09:49

 4. Anholde.

  Kommentar by jesper — 6. januar 2014 @ 09:51

 5. Charlotte Jensen, Customer Relations Manager:
  Bendix Petri, Specialist:
  Sabine Petri, Designteknolog:

  Udfra deres udd. kunne de have valgt at bo et andet sted,men de har været naive og troet på multikulti og stemt derefter til folketings og kommunevalg,så de ligger som redt, har ikke ondt af dem

  Kommentar by notty — 6. januar 2014 @ 09:54

 6. Designteknolog: Teknisk tegner/Teknisk assistent.

  En smørrebrødsjomfru hedder på nudansk Fødevareteknolog

  Kommentar by træt — 6. januar 2014 @ 10:38

 7. Giv butikkerne til dem selv. Lad dem selv styre deres område.
  Lad dem ordne det hele selv med deres egne love.
  Ansæt dem selv til og gøre rent og reparere.
  Og sæt så mur og hegn omkring.
  For de har jo alligevel deres egne sharia ghettoer.
  De vil ikke integreres. Så sammel dem dog i deres egne områder med en moske, butík, lægehus osv. og lad dem selv passe det med uddannede personer.!

  Kommentar by Der var et yndigt land. — 6. januar 2014 @ 11:38

 8. Jeg fatter ikke at man kan sige khat uden i samme sætning at sige “somaliere”. Alle og enhver ved at der er en helt klar sammenhæng.

  Kommentar by Arbejderens — 6. januar 2014 @ 13:16

 9. Jeg kunne, hvis jeg var naiv, sige at det ikke er problematisk at bo i Langkærparken. Fakta får smadret sine ruder, og det er selvfølgelig træls, og bussen kommer længere og længere væk. For to år siden kunne man tage den lige neden for min blok, nu skal man gå 1/2 km. Jeg har stået i kassekøen i Fakta, og set biljagt tværs over Faktas parkeringsplads, ud over fortov og kantsten, og tilbage igen, ind over plænen. Nå ja, en taber ville have min søns telefon, hvilket han ikke fik. Men inde i lejligheden er der fredeligt og pænt, så det er der sikkert også alle andre steder. Der er i hvert fald ikke nogen der skal komme og sige at fordi nogle drengestreger påkalder sig lidt opmærksomhed at det så er problematisk at bo her.

  Se, sådan ville en del sikkert tænke. Er det et udtryk for mangel på empati at man ikke synes det er for galt at hundeluftere ikke kan gå i fred, at boligselskabet bruger en formue på at skifte døre og vinduer, at både nærbutik og nærbibliotek belastes af “drengestreger”? Eller er det blot en samfundsånd, at det, der ikke rammer en selv, ikke eksisterer?

  Man får usalige tanker om rødderne, og opdrager sine børn til at passe på. Gå den lige vej, giv altid besked.

  I øvrigt er studiemiljøundersøgelser til at bruge. Selvom Langkær Gymnasium ligger nærmest, blev det øjeblikkelig valgt fra efter sammenligning af undersøgelsesresultater. Så hellere den lange vej ind på Katedralskolen, hvor der er et rigtig godt studiemiljø. Bare træls at trasnsporten bliver stadig mere tidskrævende.

  Kommentar by Høgsbro — 6. januar 2014 @ 15:41

 10. I lyset af, at netop bibliotekarer var med til at undertrykke ytrings- og informationsfriheden ved nægte Den Danske Forening mulighed for at holde møder i hvad der burde og kunne have været en højborg for viden, information og ytringsfrihed(før indernettet), kunne man i en stille stund godt ønske sig, at netop bibliotekarere blev noget mere kulturberigede end blot nogle knuste ruder på arbejdspladsen.

  På den anden side hjælper det næppe. Socialrådgiverne valgte, trods flere drab på netop socialrådgivere begået af muhammedanere, den muhammdanske kommunist Majbritt Berlau som formand.

  Kommentar by Hans Und — 6. januar 2014 @ 16:01

 11. Enoch Powell’s Rivers Of Blood Speech

  http://www.youtube.com/watch?v=6gkBr-qvo-4

  Kommentar by Lars — 6. januar 2014 @ 16:26

 12. De unge har travlt alle steder
  http://www.sn.dk/slagelse/15-aarig-pige-udsat-for-vold/artikel/379744
  En 15-årig pige blev søndag omkring klokken 18.30 overfaldet af tre unge mænd med udenlandsk udseende

  http://www.sn.dk/vestegnen/omringet-af-10-20-maend-og-taesket/artikel/379816
  En 15-årig dreng blev søndag aften udsat for et usædvanlig brutalt gaderøveri på Hendriksholms Alle i Rødovre.

  Mon den sidste holder? Der er nu ikke noget, der overrasker længere med den bestialske mentalitet.

  Hvor er Bydelsmødre, velintegrerede muslimer og lignende berigelser???

  De unge danskere har travlt med andet

  http://folketidende.dk/artikel/14-%C3%A5rige-butiksindehavere-fik-succes
  De to 14-årige piger Mathilde Lehrmann Svendsen og Sofie Andersen sled hårdt i det, men fik kort før jul udsolgt i deres butik i Nakskov. 30. December 2013

  Kommentar by tavsen — 6. januar 2014 @ 17:06

 13. Altså, Hans Und- F. eks. er det ikke så længe siden at danskernes parti holdt et møde på hovedbiblioteket i Århus. Ytringsfrihed for alle er meget vigtigt for os.Jo, bibliotekerne bliver i den grad kulturberiget. Jeg kan fortælle dig en meget lang historie om de problemer – ballade, chikane, hærværk, tyverier etc. – jeg har oplevet på min arbejdsplads.

  Kommentar by Max Rebo — 6. januar 2014 @ 17:12

 14. http://www.tv2oj.dk/artikel/195447:Aarhus–Ballade-i-boligomraade

  de blir aldrig klogere. De vil fyre en halv milliard af på renovering så ‘de boligsociale problemer forsvinder’. HA!

  Kommentar by Josef K. — 6. januar 2014 @ 21:53

 15. Et lille regnestykke:
  I 2013 kom over 50.000 fremmed til Danmark, hvis bare en fjerdedel (12.500) får en eller anden socialydelse på min. 10.000 kr,- per. måned, vil det give en årlig udgift på ca. 15 milliarder !
  Hørte i radioen, at kommunerne på landsplan i år skal spare 3 milliarder, det kommer bla. til at betyde skole lukninger !!!!!

  Hvor helvede er logikken i det, tror da fanden vi ikke må vide hvad indvandringen koster.

  Kommentar by HMAK — 6. januar 2014 @ 22:14

 16. I forhold til det som mange børn af muslimer “fodres” med i form af hypervold og blodbad på deres hjemlige tv-kanaler garneret med hatespeech fra forældre, imamer, brødres osv., så burde det ikke komme som en overraskelse at de opfører sig som det oftest er tilfældet på gader og stræder i Danmark.

  Afstumpede, menneskefjendske individer der for min skyld kan agere som de gør, i deres hjemlande eller som minimum blandt ligesindede afsindige muslimer.
  Her er grænsen dog nået for længe siden og vi, vi danskere, mænd kvinder ung og gamle, skal snarest muligt samle os og få alle de åbentlyst uintegrerbare sendt a ht.

  Dernæst kan vi se på alle de evne/åndssvage/multihandicappede/udadreagerende eksistenser der som følge af muslimernes sexuelle præferencer for nært beslægtede piger koster os hundredevis af millioner årligt!
  At man i muslimske lande overlader sådanne skæbner til hunde og fugle er en ting, men at forgylde dem i Danmark, på nogen andre menneskers regning! Det er direkte vanvittigt. Op mod 80% af de af familien opgivede og til fællesskabet overladte “vanskabninger” er af muslimsk herkomst/3. Verdens borgere!

  Slutteligt kan vi runde af med at se minutiøst på hvem der “bare” har befundet sig i Danmark for at leve af VORES fælleskasse uden at yde og sende dem samme vej.

  Skulle der mod forventning være problemer med at sætte menneskene i land/af flyet hvor de hører til, så køber/lejer Danmark et stykke jord i nærmeste muslimske land og anbringer de førnævnte der!

  De resterende 3-5% er de reelle flygtninge og dem behandler vi naturligvis pænt og ordentligt.

  Kommentar by Jesper J. — 6. januar 2014 @ 23:55

 17. Kender en famile der flyttede derfra efter 20-30 år. Udlændinge smed bare skraldet i opgangen og var fuldstændigt ligeglade med hvordan der så ud eller lugtede. De fik nok af al den larm fra nabolejligheden, beboet af en somalisk “enlig mor” med 7 børn. Særligt slemt var det, når manden kom for at hente børnepengene og hun så havde nået at bruge dem i Bilka…

  Kommentar by PH — 7. januar 2014 @ 03:16

 18. 11 Max ,

  Der er fortsat problemer med bibliotekarerne. Senest i Gentofte, hvor vidst et arrangement med Ole Hyltoft ikke fandt nåde.

  Der er næppe tvivl om, at bibliotekarernes kampagnen mod Den Danske Forening var orkesreret i/af deres fagforening.

  Hvis man skulle være medlem af den forening har man jo mulighed for, at stille et forslag til deres generalforsamling om en udtalelse, der beklager de mange afvisninger, der er faldet fra netop bibliotekarer, om at anvende biblioteker til DDFs møder.

  Kommentar by Hans Und — 7. januar 2014 @ 03:25

 19. No go zoner, sensitive district, zone de securite prioritaire, ghettoer, udsatte boligområder osv.
  Alt sammen forskellige navne for det samme!
  Der er en lavintensitetskrig som bølger i intensitet, så er der uro i Parisiske forstæder, så er der oprør i Bradford, så er der gadekampe i Amien, så i Malmø eller Stockholm, Marseille er efter hånden en stor ghetto og vil formodentlig inden for kort tid have muslimsk flertal. Jo flere de bliver jo større agressivitet optræder de med og jo mere ekskluderende overfor etniske europæere er de. Det er deres område, hævder de og med den passivitet vi ser fra myndighederne bliver det også deres område og der bliver flere og flere af disse områder og vi gør intet!
  Vi viger tilbage for, at undgå konfrontationen, men er det altid rigtigt?
  Winston Churchill sagde om alle de små nationer i Europa, som af skræk føjede Nazityskland: Alle de små nationer i Europa fodre krokodillen i håb om at han vil æde dem til sidst.

  Kommentar by Robert R — 7. januar 2014 @ 16:25

 20. Det nytter jo ikke at flytte til et andet område. perkerne er jo overalt!

  Hjemsendelse og lukning af grænserne er det eneste der batter!!!

  Kommentar by Frits schneider — 7. januar 2014 @ 17:33

 21. Nu lukkes Langkærparken for folk, der ikke har arbejde eller er under uddannelse:
  http://jp.dk/aarhus/ECE6387589/langkaerparken-lukkes-for-ledige/

  Kommentar by Hertz — 8. januar 2014 @ 07:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper