8. januar 2014

Nordiskt Forum 2014: Det Liberale Venstre og venstreradikale feminister mod neo-liberalisme

Det har længe generet venstreorienterede feminister, at der findes borgerlige feminister, der ikke ser klassekampen som en integreret del af kvindekampen. Venstrefløjen har sat sig tungt på plus-ordene, og kommer nemt til at hoppe i takt med venstreradikale der med ord som ‘anti-racisme’ og ‘ligeværd’ vil smadre alt i revolutionens navn. Fra Folkets avis – Venstre støtter radikalfeministisk stormøde i Sverige.

“Partiet Venstre, der kalder sig liberalt, står på listen over støtter af en kvindekonference, hvor optakten blandt andet har budt på opfordringer til at lemlæste mænd, forbyde reklamer og indføre svenske tilstande i Danmark. Konferencen – med det neutral klingende navn Nordiskt Forum – finder sted i Sverige til sommer. …

Arrangørerne bag kvindekonferrencen i Malmø tæller blandt andre den svært feministiske Sveriges Kvinnolobby, der som optakt til den store konference har kørt en kampagne med forskellige slagord.

Alle slagordene begynder med ‘dags för’ som løst kan oversættes ‘tid til at’. Den feministiske kreativitet har været stor, det er blandt andet blevet til dags för klippa kuken – altså ‘tid til at skære pikken af’.

Denne opfordringer er delt på facebook og twitter og tagget med #nf2014, det officielle tag for den kvindekonference som altså det danske parti Venstre er med til at bakke op om. På trods af navnet er Nordiskt Forum et sammenrand af stærkt ideologiske feminister. …

Konferencen Nordiskt Forum, som løber af stablen i Malmø den 12.-15. juni, har en lang række talere på programmet. Langt de fleste svenskere, og langt, langt de fleste kvinder og langt, langt, langt de fleste – hvis ikke alle – feminister med en venstreorienteret tilgang til verden. …

Under konferencen skal der blandt andet fremføres en kritik mod det såkaldte ‘neoliberale system’, altså en kritik af liberalismen. Der vil også være masser af angreb på det frie marked, og tale til fordel for kønskvoter, forbud mod reklamer og andre iliberale tiltag.

Hvad Venstre har af interesse i at understøtte, denne anti-liberale, ja nærmest socialistiske, dagsorden på konferencen, vil vi gerne have svar på.
Hidtil har vi ikke kunnet få svar, hverken gennem Venstres sekretariet eller fra ligestillingsordfører Fatma Øktem…”

(Nordiskt Forum 2014, Det Liberale Venstre og venstreradikale feminister mod neo-liberalisme)

Oploadet Kl. 14:30 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54262/trackback

28 Comments »

 1. Juni 2014: Så er tiden inde til at klippe pikken af! Et kraftigt og let forståeligt slogan. Mon Løkke vover sig over til Malmö for at holde festtalen?

  Kommentar by Crass Børsting — 8. januar 2014 @ 15:08

 2. Har Løkke en?

  Kommentar by Vagn Henning — 8. januar 2014 @ 15:24

 3. Underlig historie… hvem skal have hvad klippet af? – Hinsidan er det kun muslimerne der har benævnte vedhæng og den skal de jo bruge til voldtage just de samme hyæner, som er så liderlige efter at få flere af slagsen ind i landet…???

  Kommentar by Voldposten — 8. januar 2014 @ 15:53

 4. Jeg opfatter signalforvirring i plakaten fra Sveriges Kvinnolobby med en fræk blondine med strittende rottehaler som står med et skilt, hvor der star “skær pikken af”. (Foto: Screenshot/WTF?)

  Det ligner en kæk opfordring til bunkepul? :)

  (Jer er begyndt at se en sammenhæng mellem kvindernes positive indstilling til 1)indvandring af arabiske mænd, 2)det faldende fødselstal og 3)væksten i antallet af venstreorienterede feminister? – Jeg tror i øvrigt mange arabiske mænd ser det på samme måde?
  Jeg har dog endnu ikke styr på trekanten :) )

  Kommentar by A-mad — 8. januar 2014 @ 16:17

 5. @3….Det ER en mærkelig pærevælling tåberne kaster rund med . Flere Analyser af den politiske korrekthed er nået til den konklution at PC-universet er bygget op omkring definitioner af positiv eller negativ ladning , som uden problemer (for de hjernevaskede) kan være indbyrdes modstridende .
  I ekstreme tilfælde bliver anti-logikken en tung klods om benet… Jeg venter længselsfuldt på at SE en af hyænerne få ”hele behandlingen” af en større gruppe kulturbrigere , gerne i en god billedkvalitet.

  Kommentar by Ole Burde — 8. januar 2014 @ 16:25

 6. Ha, ikke andet end en flok penis-misundelige kællinger og det gælder i øvrigt også for mændene.

  De har under alle omstændigheder fat i den lange ende. Mænd er forældede og ubrugelige. Man kan nu befrugte en kvinde med modificeret hud, blod eller nerveceller hvis man vil, og det behøver ikke engang at være fra en mand.

  kortlink.dk/ing/dhha

  Kommentar by Santor — 8. januar 2014 @ 16:26

 7. Der er ligeså meget liberalisme i “Venstre – Danmarks Liberale Parti” som der er kat i kattemad.

  Kommentar by John Larsen — 8. januar 2014 @ 16:31

 8. Tja, Danmark styres af kællinger. Tag bare hvem, der sidder i regerings partierne!
  Og en kvindelig konge, for hvem lovene måtte laves om for at hun kunne sidde der.
  Ikke noget til at sige at Danmark er blevet et amme land hvor vi skal tage os af alle, der hyler op og ikke kan klare sig selv.
  Hvor det kan betale sig og lave larm og uro for og få den største trøst. Alt imens kan den, der ikke hyler op blive siddende i sit eget lort uden at vente på og blive taget sig af.!

  Kommentar by dk — 8. januar 2014 @ 16:33

 9. Rent faktisk er det vel danske Kvinderådet, der står som arrangør – og så lister Nordisk Forum medlemmerne af Kvinderådet op, og det tæller 3F, De konservatives kvindeudvalg, de Radikale Venstres samme, Ingieniørforeningen, Venstre og mange andre. Der er vel ingen i Venstre, der selv har noget med sagen at gøre.

  Kommentar by info — 8. januar 2014 @ 16:44

 10. Det bliver interessant at følge….nå, det må vente, der er lige kommet en bog ind af døren. Noget med Damaskus og en vej, den vil jeg lige kigge lidt i. God aften til jer.

  Kommentar by Wazzla — 8. januar 2014 @ 16:51

 11. Der er stort set ingen personer i det Danske samfund (alle på de politiske fløje inkluderet), der hader så meget som feministerne. De hader ikke bare mænd, men også kvinder, der elsker mænd.

  Dette had er af en styrke, som kun kan forklares med en psykologisk projektion. Som “Morten” rigtigt skrev forleden i en anden sammenhæng, så er en sådan kendetegnet ved, at man hader dem, der føler det samme som en selv, når ens følelser ikke tør føles.

  Dette gælder ikke kun for de politisk korrekte, der på bunden er lige så skeptiske overfor indvandringen som deres politiske modstandere, men også for feministerne, hvis had kun er udtryk for et forkvaklet følelsesliv.

  Kommentar by Sigwar — 8. januar 2014 @ 16:57

 12. Venstre er nogle tøsedrenge.

  Kommentar by Nielsen — 8. januar 2014 @ 17:20

 13. Klippa kukan…!!?? Så er det næppe mishandling af små drengebørns kønsorganer de kommer til at debattere. :-(

  Fy Fan!

  Kommentar by systex — 8. januar 2014 @ 18:37

 14. hende professor-inden er da vist ikke i risiko-zonen for sex-chikane…. og det ser endda ud til at de har fanget hende på en god dag!

  Kommentar by Bjarne P. — 8. januar 2014 @ 19:11

 15. Kvinder er stærkt overvurderet på alle planer – husker nogen Jørgen Ryg´s sjove “kvindefrigørelsessang”?

  Kvinder = Verdens Ældste Erhverv – nu på alle planer!

  Kommentar by Black Watch — 8. januar 2014 @ 20:35

 16. Og altid læg mærke til disse ækle feminazier,er så tudegrimme,og på samme tid overbevist om at alle mænd er interesserede i dem.Jeg skal ikke nyde noget.

  Kommentar by dan.c — 8. januar 2014 @ 21:31

 17. Kvinder føler sig som evige tabere, da mændene er langt dygtigere. Man siger ikke for meget, hvis man siger, at vi ville bo i jordhuler, hvis det ikke var for mændene. De hvide mænd – ikke kvindernes elskede indvandrere – de kan heller intet. Deraf måske hadet og kærligheden.

  Her i janternes hjemland er mændene af indlysende årsager nogle forfærdeligt dumme svin. Nogle af dem demonstrerer åbenlyst, at de er dygtige, og det er den største dødssynd i på de her kanter. For ved at demonstrere at de dur, demonstrerer de jo, at der er andre der ikke dur – flertallet og næsten alle kvinderne. Hvilken ondskab – de skal have skåret pikken af, hvis de ikke skal slagtes – gerne af de søde indvandrere. Vi vil have lighed – i alle forhold.

  Misundelsen splitter familierne af. Mændene ryger ud af samtalekøkkenerne. Og de betaler. Derfor anbefaler jeg altid unge mennesker, at lade være med at gifte sig, eller i det mindste lave en ægtepagt. Når hun indser, at en skilsmisse blanker hende af, så kan hun måske lægge bånd på sine egenskaber.

  Nu tænker nogle af jer nok, at hold da kæft, hvor han er et dumt svin. Det er muligt, men ikke af denne grund. Det er nemlig min for længst afdøde mor jeg citerer i brede vendinger. Men jeg er da enig med hende, uden at det ændrer ved, at jeg hele mit lange liv har syntes, at kvinder er det dejligste på jorden. Det skal bare ikke tage overhånd.

  Kommentar by Svend — 8. januar 2014 @ 22:29

 18. En flok snotforkælede kællinger, der ikke kan se ud over egen næsetip.

  Hvad med om de slog et slag for de massivt undertrykte muslimske kvinder i alle dele af verden?

  Kommentar by Jern Henrik — 8. januar 2014 @ 22:33

 19. Det eneste fruentimmeret på billedet mangler er, en passende sideskilning samt en lille snyg moustache.
  Så er den lige til en strakt armhævning.

  Kommentar by Neuhammer — 8. januar 2014 @ 22:49

 20. A-mad skrev i @4

  “(Jeg er begyndt at se en sammenhæng mellem kvindernes positive indstilling til 1)indvandring af arabiske mænd, 2)det faldende fødselstal og 3)væksten i antallet af venstreorienterede feminister? – Jeg tror i øvrigt mange arabiske mænd ser det på samme måde?
  Jeg har dog endnu ikke styr på trekanten :) ) “

  Jeg skal hermed give et bud på sidste vinkel i trekanten. Det er den store altomfavnende og upersonlige alfahan i form af den svenske stat. Denne stat sikrer den moderne og frigjorte svenske kvinde økonomisk underhold via overførselsindkomster i nødstilfælde. I de tilfælde hvor kvinderne har børn fra tidligere forhold, sikrer staten, at fædrene betaler underholdsbidrag.

  Om de svenske mænd – tjah. Om de får avklippat kuken sin, betyder vel intet, da de allerede er åndeligt kastrerede. Deres rolle er at arbejde, så de kan betale skat. Imens kan de svenske kvinder fornøje sig med importerede negre og arabere, som altså bare kan få kvinder til at føle sig som rigtige kvinder.

  Kommentar by T. H. — 8. januar 2014 @ 23:08

 21. En verden uden reklamer ville nu ikke være af vejen.

  Kommentar by Martin Kasler — 9. januar 2014 @ 01:21

 22. Som en eller anden – jeg kan ikke finde citatet, men mener Uhrskov brugte det i “et delt folk” – skrev (noget i retning af):

  …det er jo forståeligt, at når der pludselig er velklædte, velduftende iranere i byen så har dem der sidder på bodegaen konkurenter og så brænder de asylcentret af… (Med henvisning til Holbæk).

  Sagen er jo nok, at disse kællinger der ikke havde andre muligheder end at tage job hos Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors m.v. er så grimme og umulige, at det var eneste mulighed hvis de ville have noget der minder om sex.

  Selv berusede på bodegaen afviste at have noget med dem at gøre. Selv når de tilbød et “free ride to drop a load”.

  Kommentar by Hans Und — 9. januar 2014 @ 02:28

 23. På en eller anden bizar måde… ønsker jeg at Sverige snarest overtages af Islam… Så skal genus kællingerne nok få andre ting at tænke på…. Vi kan være helt rolige… VOLDTÆGTSLANDET Sverige kører på de sidste muligheder for kognitiv dissonans… Virkeligheden bliver svær at bortforklarer for feminazisterne når de i fremtiden bliver mishandlet med araber og somalier PIK…. Er det +6000 voldtægter p.a ????

  Kommentar by ny kommentator — 9. januar 2014 @ 03:05

 24. Når man støder i kodeord som feminisme, kritik, progressiv, og mange andre, kan man godt gå udfra, at der nazister, kommunister og islamister i farvandet.

  Kommentar by Hans Und — 9. januar 2014 @ 05:31

 25. A pro pos Venstre.

  Islamofil terroradvokat stiller op til fjolsetinget. For Venstre.

  http://kaaretrabergsmidt.dk/pressemedd-opstilling-til-ft/

  Endnu er det dog kun fra ham selv, der mangler indtil videre en meddelelse fra Venstre, så måske han blot søger at blive opstillet for Venstre.

  Han var blandt andet den advokat, der hjalp Kirkeasyl en afdeling af Enhedslisten/SF, med at få/forsøgte at få fusket ophold til pædofile seksualforbryder igennem.

  Og under alle omstændigheder er Venstre ikke et parti man ved hvor man har, når de opstiller en fætter som ham.

  Kommentar by Hans Und — 9. januar 2014 @ 11:17

 26. Tænk på hvor mange, der sidder på kommunens kontorer og bestyrer penge beløb og folkets lev og vel.
  Bare ved et kryds kan de styre andre menneskers månedlige betaling. Beholde dem i diverse kasser, eller lukke dem.
  De kan ikke lide mænd (og det er man tit ude for når der indlaldes til møder. Som mand har man tabt på forhånd.)
  Men er det en araber/neger, så bliver de forgyldt.
  Jo, Danmark styres af kussen.

  Kommentar by dk — 9. januar 2014 @ 12:31

 27. Spørg Fatma direkte, hvorfor Venstre støtter kvindechauvinisme:

  http://www.ft.dk/folketinget/findmedlem/vfatma.aspx

  Kommentar by Sigwar — 9. januar 2014 @ 17:09

 28. 20.T. H. Ja, noget i den stil, tænker jeg også.
  I dybere lag hersker måske nogle urgamle instinkter, som vi ikke er bevidst om. Forplantningsinstinktet spiller bold med os. Vi ser film om det hrlr tiden og dulmer det, men måske ‘det selviske gen’ bestemmer mere over os end vi vil være ved?

  En sjov ting jeg har bemærket er, at mange kvinder er kritiske overfor de thailandske piger, der parrer sig med danske mænd. Er det fordi de oplever en uønsket konkurrence om forplantningen?

  Og det faktum, at de mange nye indvandrere i høj grad er unge mænd, er det noget der ubevidst får kvinderne hos ‘kvindepartierne’ f.eks det Radikale (og de øvrige overvejende kvindelige venstrefløjsåartier) til at se positivt på indvandring?
  Og vice versa? :)

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2014 @ 23:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper