9. januar 2014

Radioavisen basher ‘højre-nationalistiske Sverigedemokraterne’ – Lars Hedegaard om voldtægt i Islam

Radioavisen på P1 lancerede tidligt her til morgen en nem lille historie om en politiker fra ‘det højre-nationalistiske parti Sverigedemokraterne’, der var kommet i modvind, fordi han havde påstået at voldtægt var en del af Islam. Voldtægt har “intet med Islam at gøre”, citeres en unavngiven svensk ‘Islamforsker’ afslutningsvis for. Lars Hedegaard hudfletter bekvemme usandheder på Dispatch International – Svensk opstandelse over islamisk voldtægt.

“Det har vakt forargelse i Sverige, at Sverigedemokraternes viceordfører i Karlskrona Michael Hess på Facebook har skrevet, at ‘voldtægt er dybt forankret i islamisk kultur’. … Partiets stabschef Linus Bylund bakker op og citeres i Blekinge Läns Tidning for at ‘det står i Koranen at voldtægt kan anvendes mod kvinder, der har været utro. Det er en muslimsk straffemetode.’ …

Michael Hess’ udsagn er helt korrekt, som vi skal se neden for. Derimod tager Linus Bylund fejl, når han påstår, at begrebet voldtægt forekommer i Koranen. Her står der heller ikke noget om, at voldtægt er en straffemetode, der kan bruges mod utro kvinder.

Men der står meget andet interessant i islams heldige bog, som vi i den vestlige kultur ikke ville tøve med at betegne som voldtægt, og som SD-lederne med fordel kunne henvise til. F.eks. følgende vers: ‘Jeres kvinder er pløjejord for jer, så gå til jeres pløjejord, som I vil.’ (Sura 2:223).

Med andre ord, er det op manden at bestemme, hvornår der skal dyrkes sex og på hvilken måde. Kvinden skal blot lægge krop til, uanset om hun har lyst eller ej. Hvis hun ikke har, men alligevel bliver tvunget til det, vil det i vores vestlige kulturkreds blive betegnet som voldtægt, men ikke i islam.

Men hvem er nu ‘jeres kvinder’, som mænd må ‘pløje’? For det første er det naturligvis de op til fire koner, som en muslimsk man har ret til – og som han har ret til at udskifte, når han er træt af at ‘pløje’ dem. Men dertil kommer de slavinder, han kan bemægtige sig.

Det fremgår af Sura 4:24, der opregner hvem en trængende mand har ret til at have sex med: Han må ikke have sex med ‘ærbare, gifte kvinder’ (altså muslimske kvinder der er gift til anden side), men derimod med de ’slavinder I ejer. Dette er Guds forskrift til jer.’

Og hvem er nu disse ’slavinder’, som er til fri seksuel afbenyttelse? Det står der noget om i Sura 33:50. Heraf fremgår det, at der er tale om ‘de slavinder, som Gud har givet dig som bytte’ – altså som er erobret i forbindelse med krigs- eller voldshandlinger.

Intet sted fremgår det, at man kun må tage slavinder – og udsætte dem for sex – i forbindelse med officielt erklæret jihad – altså hvis f.eks. Saudi-Arabien skulle erklære krig mod Sverige og sende en flåde ind i Østersøen. Allah er ikke nærig, når det gælder om at forsyne muslimske mænd med ‘pløjejord’. Det kan udmærket ske på helt privat initiativ, f.eks. når en eller flere muslimske mænd får kik på attraktive kvinder i en vestlig storby og beslutter at ‘pløje’ dem.

Vi kalder det voldtægt, men ifølge islams selvforståelse har voldtægtsmanden eller voldtægtsmændene ikke begået nogen synd ved at kaste sig over vantro kvinder, de har taget som slavinder. Og motivet er derfor også ligegyldigt. Det kan være liderlighed, magtbrynde, ønsket om at ydmyge vantro mænd, der ikke kan eller vil forsvare deres kvinder, eller motivet kan være straf til kvinden eller hendes familie eller hvad som helst.

Voldtægt af tilfangetagne piger og kvinder er da også standardpraksis i forbindelse med islamiske voldshandlinger. Fra gidseltagningen i Beslan i 2004 berettede moderen til en af de tilfangetagne piger: ‘Adskillige 15-årige piger blev voldtaget af terroristerne.’ Hendes datter ‘hørte deres forfærdelige gråd og skrig, da udyrene slæbte dem bort.’ (Citeret i Hedegaard: Muhammeds piger, 2011, s. 50). Og fra hellige krigeres overgreb på andre muslimer i Darfur beretter et vidne: ‘Hver af os blev voldtaget af mellem tre og seks mænd. … En kvinde nægtede at have sex med dem, så kløvede de hendes hoved med en økse for øjnene af os.’ (Citeret ibid.). Hundredvis af lignende beretningen kunne nævnes.

I bogen Women and Religion (1998, s. 127) skriver den tyrkiske kvindelige akademiker Fatmagül Berktay: ‘I islams patriarkalske univers, som er organiseret omkring mandens lyst i overensstemmelse med shariaen og den islamiske retspraksis, betragtes kvinden som en genstand, der er skabt for at tilfredsstille mandens begær. I dette univers betragtes seksuelle aktiviteter ikke som en forening af to mennesker udstyret med den samme vilje. Det tager kun hensyn til mandens vilje. … Kvinden bliver somme tider ligestillet med genstande og betragtes som ejendom.’

I forbindelse med balladen om SD’s udmelding bemærker den svenske islamekspert Jan Hjärpe, at ‘det er en svær synd inden for islam at voldtage og det straffes hårdt.’ … Det er meget muligt, men der er to problemer: For det første er voldtægt i islamisk forstand altså ikke det samme som voldtægt i vores, og slavepiger – hvad enten de bliver indfanget i Darfur eller Malmö – kan man gøre med som man vil. For det andet er det så godt som umuligt for en kvinde at bevise, at hun er blevet voldtaget – og særdeles farligt for hende at prøve.

Under islamisk lov kan voldtægt kun bevises, hvis voldtægtsmanden tilstår eller hvis handlingen bevidnes af fire mandlige vidner. Kvinder der anmelder voldtægt uden at kunne skaffe fire mænd, der har set på, antages at have dyrket ulovlig sex (og det straffes i sandhed hårdt!) og hvis hun tilfældigvis er gift, betragtes hendes adfærd som hor, der straffes med stening.

Det havde været pænt af den berømte islamekspert at have fortalt det.

Oploadet Kl. 07:01 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54272/trackback

9 Comments »

 1. De venstreorienterede forsvarer stadig islam med næb og klør. Det er ikke fordi de hader kvinder, men fordi de ikke ved bedre.

  Kommentar by NulTolerance — 9. januar 2014 @ 08:00

 2. Ekspert. Mig i røven.

  Kommentar by bastardo — 9. januar 2014 @ 08:08

 3. “Det havde været pænt af den berømte islamekspert at have fortalt det.“

  :D Ganske flot og sigende lille slutkommentar.

  Det er bare trist at Lars Hedegaards særdeles korrekte betragtninger er spildt, idet dem der véd har ikke brug for dem og dem der ikke véd, er frivilligt uvidende og vil ikke se.

  Kommentar by Vantroende — 9. januar 2014 @ 08:09

 4. Ok, så den kloge mand afviser islam som grunden til de ekstremt mange
  voldtægter af svenske kvinder og børn, begået af muslimer. Hvad er så grunden?

  Gid resterne af det svenske folk ville rejse sig og tilbageerobre deres land
  og give deres landsskadelige politikkere en velfortjent straf for deres igangværende
  folkemord mod deres EGNE folk! Ingen straf vil være for hård!

  Med lidt held har svenskerne 2 valgperioder tilbage til at ændre deres regerings
  sammensætning i, så er det slut for evigt! Hvem sprænger broen til det nye arabien?

  Kommentar by jesper — 9. januar 2014 @ 11:29

 5. @jesper
  “…Hvem sprænger broen til det nye arabien?…”
  Det gør de svenske Islamister selv… dhimmietnisksvenskerne skal ikke have mulighed for at flygte… De skal stadig bygge Volvoer så det nye herrefolk ikke skal arbejde…. Allahu akhbar…

  Kommentar by ny kommentator — 9. januar 2014 @ 11:57

 6. “Islam ekspert” menes der ikke Taqija ekspert?
  I øvrigt i krigens hus, som Sverge lidt endnu endnu må formodes at være i, er vantro kvinder lovligt bytte.

  Kommentar by Menig 442 — 9. januar 2014 @ 13:13

 7. Hvorfor udstiller venstrefløjen ustandselig sin egen dumhed for hele verden, hvorfor vil de ikke erkende det her drejer sig om en helt anderledes kultur. -De ville jo netop have den hertil for mangfoldighedens skyld hører man hele tiden som grund, nu har man den så, men man vil ikke forholde sig til de utallige problemer det medbringer. Det ignoreres fordi det afslører fejlen ved projektet, så hellere lyve for sig selv og alle andre. Man er dermed virkeligheds flygtende, ja komplet idiot hvis man fortsat stemmer rødt.

  Kommentar by LarsB — 9. januar 2014 @ 14:41

 8. Lars Hedegaard paa fornemmeste vis.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 9. januar 2014 @ 16:18

 9. I Sverige er det måske den største forbrydelse skiftende regeringer har begået mod det svenske folk!
  I Danmark er hemmeligholdelsen af de horible voldtægtstal i Sverige en tilsvarende forbrydelse, fordi det forhindre os i at lærer deraf.

  Kommentar by Robert R — 11. januar 2014 @ 01:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper