11. januar 2014

Roskilde: Kørestolsbruger plager RUC-land – “Der skal være plads til mangfoldighed alle steder, men…”

I sidste uge bloggede jeg historie om en bilist, der ifølge Jyllands-Posten blev angrebet af fire unge fra Århus Vest. Det lignede en klassisk eufemisme for indvandrere, hvad bekendt nu har bekræftet overfor undertegnede. Han bemærkede en aggressivt forfølgende bil med indvandrere ved en af indfaldsvejene til Århus, men først forstod sammenhængen da medierne berettede om sagen.

Herunder en historie fra Roskilde (100 meter fra RUC), hvor en Urias-kommentator beretter, at vi har at gøre med en indvandrerbrødre “med særdeles aggressiv adfærd, hvor den ene sidder i Kørestol”. Fra Sjællandske Nyheder – Kørestolsbruger plager helt boligområde.

“Han blotter sig, han truer de andre beboere og så sælger han også narko i området. Sådan lyder anklagerne mod en mand i kørestol, der bor på Lysalléen i Trekroner, hvor han efter sigende tyranniserer de andre beboere med sin adfærd. …

Heller ingen tør stå frem i DAGBLADET, da de er bange for, hvad den pågældende mand kan finde på, men avisen har talt med flere af beboerne og har modtaget et anonymt brev, der blandt andet beskriver, at manden i kørestol sidder i fuldt dagslys og rører ved sine kønsdele, der bliver pakket små pakker med stoffer i fuld offentlighed, og der er optøjer og utilstedelig adfærd. …

– Hvis vi alle sammen går sammen og anmelder det eller klager, så må det da betyde noget. Han er jo kun én person og så de venner, der en gang imellem er der. Han kan da ikke true os alle sammen. … Der skal være plads til mangfoldighed alle steder, men folk skal ikke gå at være bange, siger en kvindelig beboer på vejen.

Oploadet Kl. 13:51 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54341/trackback

20 Comments »

 1. Læste overskriften, men nu giver det pludselig mening.

  Selv de handicappede kulturberigere kan ikke finde ud af at opføre sig ordentligt.

  Kommentar by Pelle Pik — 11. januar 2014 @ 14:47

 2. Ikke nok med at alle “unge” skal mistænkeliggøres for muhammedanernes terror, nu skal altså alle kørestolebruger også mistænkes for denne sædvanlige muhammed adfærd.
  Er det ikke synd for flertallet af vantro dansker skal stigmatiseres pga af muhammed adfærden.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 11. januar 2014 @ 14:56

 3. Måske kan de studerende på RUC gøre noget ved problemet?

  Det kunne være lærerigt for dem at prøve.

  Kommentar by Ole S. — 11. januar 2014 @ 15:01

 4. Eliten i Danmarks etater står til ansvar for udviklingen af indvandrernes kriminalitet i Danmark og jeg anklager Danmarks nuværende statsminister for vanrøgt af etniske Danskere fordi Danske skattekroner ikke går beskyttelse af etniske Danskere.

  Kommentar by emmagad — 11. januar 2014 @ 15:38

 5. En dag får de nok. Så pifter de ham.

  Kommentar by Nils — 11. januar 2014 @ 15:58

 6. “…..manden i kørestol sidder i fuldt dagslys og rører ved sine kønsdele…”

  Jeg synes bestemt at de unge kvindelige RUC studerende burde give ham en hånd…!! manden er AEHer og handikappet… Og de stolte RUC piger burde hanke op i deres samfundssind og hjælpe den plagede mand med hans kløe… Jeg foreslår en turnus ordning, hvor de skiftes til at tilfredsstille hans behov på daglig basis… Han er jo flygtet fra krig og terror.. OG DYBT TRAUMATISERET… DETTE ER ET RÅB OM HJÆLP….

  Kommentar by ny kommentator — 11. januar 2014 @ 16:28

 7. Hæ hæ. Så længe han opererer i RUC-land gør han en slags gavn.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. januar 2014 @ 16:33

 8. Fætter-kusine ægteskaber giver mange flere handicappede, sindslidende og andre med medfødte afvigelser.
  Det er en konsekvens af kulturberigelsen, vi må tage med… :(

  Kommentar by A-mad — 11. januar 2014 @ 17:10

 9. I filmen Kiss of Death viser den psykopatiske gangster Tommy Udo(Richard Widmark)hvordan man på korrekt vis håndtere en uønsket rullestolsbruger. Et eksempel til efterlevelse og inspiration. http://www.youtube.com/watch?v=U_WEvWcVoFw

  Kommentar by Svinehunden — 11. januar 2014 @ 17:21

 10. I alt er 1085 børn med udenlandsk herkomst placeret i specialskoler for børn med udviklingshæmning eller svære indlæringsvanskeligheder landet over.
  I Københavns Kommune er tallet dog noget højere – her er 38 procent af eleverne på specialskolerne tosprogede, mens det i de københavnske folkeskoler er 31 procent. På de af skolerne, hvor der går børn med svære handicap, ligger andelen af tosprogede helt oppe på 54 procent. Det får Lars Aslan Rasmussen (S), der sidder i borgerrepræsentationen i Københavns Kommune, til at slå alarm.
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/527107:Danmark–Tosprogede-fylder-op-paa-specialskoler
  Han er uddannet speciallærer og er selv halvt tyrkisk kurder. Han er sikker på, at overrepræsentationen skyldes fætter-kusine-ægteskaber

  Kommentar by A-mad — 11. januar 2014 @ 23:09

 11. Er han det man kalder de brune bude?.

  Man kunne også montere et par hovsa misiler på hans skatteyderfinansieret spasserjeep, og skubbe ham helt ind i centrum af dumaen og detonere dem, det ville dels spare Mohammedanmark for et fremtidigt milliard beløb, men også forhøje overlevelses chancerne for vores land, ren win win.

  Kommentar by Fritz — 11. januar 2014 @ 23:23

 12. Der må være tale boligselskabet bosj.dk.

  En af cheferne i det foretagende er selv blevet kulturberiget ud af Gellerup. Efterfølgende var familiens bekymring om det kunne give anledning til udvikling af såkaldt “racisme”. Ren Peter Mygind.

  Så det bliver spændende at se, hvis beretninger fra det selskab får så meget omtale så cheferne skal på banen med sædvanlige bortforklaringer, hvordan de griber sagen an.

  Men i øvrigt er det jo en bunden opgave, uanset hvad chefer i selskabet personligt måtte mene, bliver de pelset, hvis de siger eller gør noget, der modsiger 1000 års drømmen om multikulti.

  Kommentar by Hans Und — 12. januar 2014 @ 01:38

 13. Hæ hæ – minder mig om at jeg hader RUC’ere (:

  Kommentar by Kafka — 12. januar 2014 @ 01:44

 14. forlængelse af 12

  I lyset, at den senest ankomne post om hændelsen i Sydhavnen, så kunne jeg/man overveje, at være (betydeligt) mere specifik.

  dvs en strategi om, at gå et par led længere ud for, at afdække de der arbejder med at dække over venstreorienterede voldstosser og multikultiernes fodfolk.

  Junikredsen har gjort det et par gange, bl.a. har de inddraget Erik Storuds mor. Hun har så et rædselskabinet af multikulti tosser i sin omgangskreds.

  Kommentar by Hans Und — 12. januar 2014 @ 01:53

 15. Udviklingen frem mod det store socialistiske forbillede USA skrider planmæssigt frem

  Amerikanske krimifilm på danske gader
  http://www.sn.dk/danmark/skyderi-i-greve-fire-pistolskud-affyret-mod-centercafe/artikel/380899
  12. januar 2014 05:20

  http://www.sn.dk/danmark/knivstikkeri-i-koebenhavn-tre-anholdt-for-drabsforsoeg/artikel/380895
  12. januar 2014 02:50

  EB har de samme Ritzau telegrammer med flere timers forsinkelse
  12. januar 2014 kl. 08:00
  12. januar 2014 kl. 08:21

  Journalisterne i Politigen’s hus ventede måske på de hvide bude skulle overbringe nyhederne?

  Kommentar by tavsen — 12. januar 2014 @ 10:13

 16. ADVARSEL
  ADVARSEL

  EB har virus. Der er kommet flere advarsler denne weekend fra mit Norton

  Kommentar by tavsen — 12. januar 2014 @ 10:16

 17. Hvis ikke vi snart får demokratiet til at hjemsende disse uønskede dyremennesker, er der kun the law of the preacher (the gun) tilbage til at hævde vor suverænitet og atter gøre Danmark til et trygt samfund

  Kommentar by Lys — 12. januar 2014 @ 11:23

 18. #17 Lys
  Det bliver et rent ud sagt et ALLERHELVEDES Sisyfosarbejde, Kampen for at få denne armada af Parasitter, der HAR slået sig ned og bosat sig, at få dem lempet over bord, mens Kaptajnen, Styrmanden og det Tusindtallige Godhedspersonale, har åbnet bovporten på vid gab mens de hiver, slider og hjælper endnu større flokke af Parasitter om bord til evig forsørgelse og “Levebrød” for de statsautoriserede “Tiggerorganisationer” og deres medlemmer.

  Vanviddet har INGEN grænse.

  Kommentar by Cantor — 12. januar 2014 @ 18:30

 19. Kim,

  Du kunne godt have gået MSM lidt i bedene her:

  “Kørestol plager RUC-land” :) jf vinduer og bomber der smadre og sprænger af sig selv. Samtidig havde du understreget RUC-lands animositet mod bevægelses hæmmede og alle andre.

  Kommentar by Hans Und — 13. januar 2014 @ 14:52

 20. Der er ingen grund til at integrere/inkludere de såkaldte flygtninge eller gæstearbejdere, da deres ophold her i landet må være midlertidig. Når situationen i hjemlandet er forbedret eller deres arbejdskontrakt er udløbet, bør de hjemsendes.

  Kommentar by Filip — 13. januar 2014 @ 20:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper