16. januar 2014

Anders Breivik sprang lige ud som ‘etnonationalist’: Terror skulle ødelægge counterjihad-bevægelsen…

I sidste uge kunne EXPO Idag fortælle, at Anders Breivik har sendt internationale medier et brev, hvori han springer ud som fascist, og sågar postulerer at hensigten med terrorangrebene var at ødelægge counterjihad-bevægelsens omdømme. Vi har at gøre med en mand der mener kold kaffe er at betragtet som tortur, og herfra betragtet virker det som belejlig efterrationalisering. Breivik har måtte søge nye fæller, da han opdagede, at mord kun gjorde ham til helt hos nogle få ekstreme nationalister.

Kort referat sakset fra venstreradikale EXPO, der selvfølgelig ikke bruger Breiviks nye virkelighed til at rense multikulturens kritikere – Breivik vill deportera ‘illojala judar’.

“Terroristen Anders Behring Breivik har skickat ett brev till internationella medier. I brevet beskriver han sig som en kämpe för den ‘nordiska rasens överlevnad’ och kräver ett territorium för vita i Norge. …

I brevet har Anders Behring Breivik till viss del ändrat retorik från den han förde i sitt så kallade manifest. Han menar att han i manifestet förde en ‘counterjihadistisk’ retorik för att skydda ‘etnonationalister’ och istället sätta igång ett mediedrev mot antinationalistiska counterjihad-anhängare. Han kallar denna strategi för ‘dubbelpsykologi’.

Anders Behring Breivik hävdar att han strävar efter ett ‘rent nordiskt ideal’. Han menar att den ‘nordiska rasen’ håller på att utrotas och vill se att det bildas ett nazistparti i Norge likt Svenskarnas parti. …

‘Vi förlorade det europeiska inbördeskriget (andra världskriget)’, skriver Brevik….

Breivik identifierar även sig själv som en del i ‘Västeuropas fascistiska rörelse’.Breivik skriver dessutom att hans kärlek till Israel endast består i dess framtida funktion som en plats att deportera ‘illojala judar’.

Snaphanen var først med historien (I, II, III). Tjek også Robert Spencers kommentar hos Frontpage Mag.

Oploadet Kl. 16:06 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54431/trackback

18 Comments »

 1. Det var false flag.

  Kommentar by Daner — 16. januar 2014 @ 18:32

 2. Etnonationalist???

  Er det ikke medlem af Einheilslisten/SF, Henning Eichberg med en søn Lennart E, som har argumenteret for en ide om etnopluralisme…???

  Ideen ligger så fint i tråd med det forhold, at en gren af partiet, SF, i flere år blev ledet af nazisten Gert Petersen.

  Kommentar by Hans Und — 16. januar 2014 @ 19:06

 3. Hans Und.

  Etnonationalisme og etnopluralisme er mig bekendt ikke helt det samme, og den ældre Eichberg er jeg meget i tvivl om hvor han ligger politisk selvom han officielt er SF’er.

  Etnonationalisten kæmper som udgangspunkt for sin egen etniske gruppe. Etnopluralisten giver alle andre folkeslag samme ret som ens eget, men i deres egne lande. Jeg har f.eks. hørt om etnopluralister, som tog til Amazona junglen for at hjælpe indianere med at beholde deres land og kultur. Der findes mange forskellige slags etnopluralister, og man kan givetvis godt være både etnonational og etnoplural.

  Mht. til Breivik så er min umiddelbare reaktion: GAAAB!

  Kommentar by Sigwar — 16. januar 2014 @ 20:22

 4. Er der ikke tegn på at han er sygere end ham der Mallahmö skyderen?

  Kommentar by Nielsen — 16. januar 2014 @ 21:58

 5. @Nielsen: Det har d da helt ret i. Peter Mangs er ikke engang autist.

  Kommentar by Snaphanen — 16. januar 2014 @ 22:57

 6. Fascist eller nationalist, det er ligegyldigt. Jeg har på intet tidspunkt brudt mig om Breivik. Han satte og sætter os nationalkonservative i et dårligt lys.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 17. januar 2014 @ 00:43

 7. Jeg mener Breivik er mere begavet en Mangs, men det gør ham blot farligere, næppe mindre syg.

  Kommentar by monse — 17. januar 2014 @ 01:10

 8. Dette er simpelthen for dumt…

  HVIS Breivik fra starten ønskede at udføre sine angreb for at miskreditere kontrajihadismen til fordel for egentligt nationalisme, så giver jo absolut ingen mening at afsløre sig selv nu. Selvom ‘breivikfaktoren’ stadig kaster smuds på kontrajihadismen, så skader det jo kun ‘etnonationalismen’ at Breivik at afslører at han ‘i virkeligheden’ har arbejdet for den.

  Ærligt talt så virker det snarere som om han håbede at kunne blive en slags ‘kontrajihadistisk martyr’. Da dette ikke skete så skifter han pludselig ideologi. Hvilket jo passer fint i tråd med hans narcissisme.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 17. januar 2014 @ 07:18

 9. Synes Kims analyse virker meget korrekt, nemlig at Breivik efterrationaliserer. Han er blot en simpel galning. Punktum.

  At Robert Spencer så vælger at kalde etnonationalisme for “nazisme” er bare idiotisk, men desværre også udtryk for en generel manglende forståelse og respekt for nationalismen blandt visse counterjihadister – de der omfavner integration/assimilation og dermed også befolkningsudskiftningen.

  Det kunne være ret interessant at læse det Breivik havde skrevet i stedet for blot at se Expos brægen gengivet. Det må vel være muligt at få fat i, såfremt han rent faktisk har skrevet noget?

  Kommentar by Daniel Carlsen — 17. januar 2014 @ 09:26

 10. Jeg ved ikke om Breivik nødvendigvis er nogen galning, men jeg tror også det er korrekt at han efterrationaliserer i dette tilfælde. Eller at han bare har skiftet standpunkt som følge af at han er blevet afsværget af hele CJ bevægelsen.

  Om ikke andet, så er Counter-Jihad bevægelsen en ideologisk blindgyde.
  Som i mistænkelig grad virker som et cover for zionistiske interesser. Den vestlige verdens krise består ikke bare i at man har lukket en masse muslimer indenfor ens døre. Nej det er blot et symptom på en kultur gennemsyret af marxistisk og liberal tænkning.

  Kun en fuldblods etno-nationalisme som anerkender at der eksisterer et etnisk dansk folk med egne rettigheder, vil kunne løse krisen på længere sigt. Alt andet vil blot være symptom behandling.

  Kommentar by Jannik — 17. januar 2014 @ 10:12

 11. Nå er han blevet etanolist? Godt vi har AA så.

  Kommentar by Nils — 17. januar 2014 @ 11:21

 12. Godt vi har Daniels Parti, som kan advare os mod jøder.

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2014 @ 19:41

 13. Også lidt til Nielsen

  Filosemitisme var blot en forløber for islamofilien. Islamofili er blot et trin højere op, eller fremadskridende på kulturrelativismens og selvhadets udviklingsskala. 1)

  Den gruppe som en gang var den mest filosemitiske, er nu gået videre til islamofili, mens folk som Nielsen fra den ældre generation stadigvæk hænger i det forældede kulturradikale paradigme.

  Uden eksemplet med den jødiske indvandring, som medførte udviklingen frem til multikultur og kulturrelativisme. I Danmark starter det vel for alvor med Brandes? Efter Anden Verdenskrig blev filosemitismen selvfølgelig sat i højeste gear, men da Jøderne efter krigen stort set ikke havde behov for kulturmarxisternes kærlighed, fulgte de den forudsigelige udvikling, og fandt man sig nogle nye kæledægger. Nogle som var lidt mindre selvhjulpen end Jøderne, som jo klarede og klarer sig udmærket.

  En anden grund til at kulturmarxisternes kærlighed til Jøderne er kølnet lidt, er fordi Jødernes “kulturmarxisme” ikke er den helt rene vare, men en dobbelttydig strategi, hvor man på den ene side erklærer sig tilhænger af kulturmarxismen, mens man selv af al kraft forsøger at holde kulturmarxismens konsekvenser væk fra den jødiske menighed, og fra Israel.

  Næsten ethvert Europæisk (etnisk set) land har set en tilsvarende udvikling, som den som startede med Brandes herhjemme.

  I øvrigt siger jeg dermed ikke at jødisk indflydelse ikke også har gjort sig gældende i verdenspolitiken længe før denne tid, for det har den.

  Men det moderne kulturradikale paradigme er stort set helt og holdent en jødisk opfindelse, hvis logiske konsekvens er den udvikling vi ser i dag.

  Jøderne har altid været interesseret i åbne grænser, fordi mange af dem var vante til at føre en slags omvandrende tilværelse. Dette var nemmere for Jøder, fordi i lighed med nutidens indvandrernetværk altid havde støtter klar i lande som de kunne tænke sig at slå sig ned i. Og så blev Jøder jo i perioder forfulgt, eller fandt ikke det politiske klima i nogle lande attraktivt, hvrfor mange Jøder har været mere mobile end andre. De var også rigtig god til at organisere, og desuden gode til at plukke sekundære gevinster. De første etniske kamporganisationer begyndte at se dagens lys, og begyndte at lobbyere for ophævelse af indvandringsrestriktioner rund omkring som også ramte Jøder. Derefter gjorde Jøderne fællessag med indvandrere i almindelighed.

  Hernede citater fra en repræsentat for HIAS:

  ***********************************************

  Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS) slæber Somaliere og andre fra det sorte kontinent til USA ‘for at holde organisationen i gang og parat hvis Jøder igen skulle få brug for den’.

  Hebrew Immigrant Aid Society blev i sin tid oprettet for at hjælpe russiske Jøder ind i USA.

  Nu hvor der ikke længere er brug for at tjene Jøderne på denne måde, har man slået sig på at arbejde for at titusindvis af folk fra Afrika; Somalia, Sudan, Burundi, og andet godtfolk fra ørkenen får adgang til USA.

  Vi har før stiftet bekendskab med ADL, SPLC, og Simon Wiesenthal Centeret. Nu lærer vi en ny jødisk indslusningsorganisation for folk fra alverdens lande Hebrew Immigrant Aid Society:

  Hvor meget indflydelse har HIAS? – Meget. De er en af de større spillere i masseindvandringslobbyen.

  Ifølge Greg Siskind, en [formentlig jødisk] indvandreradvokat der har været medlem af HIAS’ bestyrelse og som er meget involveret i debatten om indvandringspolitikken, er organisationens rolle i Washington signifikant og voksende.

  ‘HIAS har en langt større indflydelse på omplacering af flygtninge end dets størrelse og budget kunne antyde, ‘ sagde Siskind. [..] Organisationen er også begyndt at spille en større rolle i Kongressen hvor man bruger en del energi på at lave lobbyarbejde for immigrationsreformer, indvandrerrettigheder osv.

  Siskind udpegede specifik HIAS’ arbejde i sager om visa til religiøse arbejdere, der giver fremmede der er involveret i religiøse institutioner mulighed for at komme til USA.

  Siskind kaldte dette ‘Det sædvanlige jødiske emigrationsarbejde’ [bread-and-butter Jewish emigration work] på grund af organisationens rolle i fremskaffelse af visa til rabbinere, hjælpepræster og jødiske skolelærere’. Han sagde at HIAS havde forhandlet med regeringen over bestemmelserne angående denne specielle form for visa [blankocheck til Jøder!], ved at bruge den troværdighed organisationen havde opbygget gennem årene.

  At dette ingenlunde udelukkende er en uegennyttig form for beskæftigelse kan man forstå når man hører Gideon Aranoff, formanden for den jødiske organisation:

  Holder den jødiske visummaskine kørende og mange Jøder tjener gode penge samtidig

  Det er Hebrew Immigrant Aid Societys formål, ifølge Aranoff, at holde sig selv kørende, og sørge for at USAs arme altid vil være åbne for tilfældet at det nogensinde igen får brug for at hjælpe Jøder i nød. I mellemtiden bruger vi vores evner og netværk til gavn for nutidens flygtninge.

  Og en anden af organisationens bestyrrelsesmedlemmer, Eugenia Brin:

  ‘Siden der altid er noget uvist i Jøders liv overalt undtagen USA og Israel, har jeg en følelse af at HIAS skal bevares som organisation,’ sagde Eugenia Brin. ‘Der er ingen store folkevandringer af Jøder nogetsteds lige nu, men for at HIAS kan være klar i tilfældet af noget skulle ske, skal den være der. Det er også en god gerning at hjælpe andre immigranter.’

  Sergej Brin som er en af Googles stiftere og nr. 26 på listen over verdens rigeste mænd, fik i sin tid visum til USA gennem hjælp fra Hebrew Immigrant Aid Society, og viste for nyligt sin taknemmelighed ved at donere en million dollars til til HIAS….

  Det var lidt fra Jøder slæber Somaliere til USA og uddeler statsborgerskaber i holocaust museum

  Og Statsborgerskab: nye USA borgere aflagde troskabseden i holocaust-museum (blog.balder.org/?p=836)

  Men Nielsen vil gerne have henvisninger til originalkilderne, så:

  kvetcher.net/2009/11/4130/hias-is-bringing-in-the-somalis/

  forward.com/articles/118320/

  jewcy.com/post/twofront_war

  ***********************************************

  Nu er HIAS kun én organisation, men der er mange, og meget af indvandringsindustrien er simpelthen i hænderne på Jødiske foretagender (ADL, HIAS, SPLC, som i mange tilfælde har tiltusket sig store beføjelser, som undervisning af politiet og skolebørn i racisme og homofobi, etc., etc. I flere lande!

  Jeg forstår ikke rigtigt, hvorfor man bliver beskyldt for at være “antisemit”, et vagt og meget ladet begreb, og ét af de mest benyttede kulturradikale våben, lige som “racist” utroligt plastisk, alt efter behov og situation, blot fordi man beskriver og dokumenterer virkeligheden som den er – eller som man mener at den er.

  Det hele er desuden ret logisk, og fakta og dokumentation passer fint sammen med logikken, og hvem tør egentlig bestride dem, eller modbevise dem?

  Flugtvejen er altid én eller anden beskyldning; “jødehader”, “antisemit”, “Nazi”, vi har hørt det hundredvis af gange, lige som islamkritikere har fået det samme at vide lige så mange gange.

  Hvad er problemet Nielsen og Co.; elsker I “Jøderne”, eller det billede som I har lavet af “Jøderne”, og er det derfor I bliver så sure, at I gentager den kulturmarxistiske elites dansetrin stykke for stykke; afvisninger, benægtelser beskyldninger, skønmalerier, og udenomssnak, men i det store hele allermest – at forsøg at få lukket munden på budbringerne.

  Motivationen er klar: Hvis man vil ændre virkeligheden, må man først kende den. Så længe man på grund af fordomme eller af mulige andre grunde nægter at anerkende klare fakta og logiske og forklarlige årsagssammenhænge, så er det også logisk at ens handlinger næppe vil få den ønskede effekt og ens strategier vil være mangelfulde.

  Er det virkeligt umuligt lige at slå automatpiloten censurhjernen og emotionaliteten fra et øjeblik, og lytte til det der bliver sagt, i stedet for at komme med stråmænd, eller forbinde mine og andres beskrivelser af virkeligheden med strategier for at gentage og fuldende Hitlers arbejde, eller hvad feberfantasier ellers kan finde på.

  Men verden og dens realiteter forsvinder ikke blot fordi man stikker hovedet ned i sandet eller jagter dem som spreder lyset (oplysning, information – og sandhed uden dobbeltmoral – uden at skelne mellem ven og fjende, efter bedste evne).

  Fodnote:

  1) (Coudenhove Kalergis (halv Japaner halv Europæer gift med flere jødiske kvinder) sære filosemitisme og xenofili er et godt eksempel) Kalergis filosemitisme startede med faderen, som havde giftet sig med den japanske kvinde. Når man læser Kalergiernes egen beretning for deres filosemitisme bliver man klogere. Og deres kærlighed blev skam gengældt med en stor sum penge fra Warburg, Rothschild, Kühn und Laub, og hvad de hedder alle sammen, så Kalergi jr.kunne starte sin forløber til Europa’s Forenede Stater (Pan-Eurpabevægelsen) under sit eksil i USA.

  Kommentar by Balder — 18. januar 2014 @ 00:23

 14. EXPOs udlægning af Breiviks 30 sider lange brev er højst sandsynligt vildledende, men en google-søgning frembringer ikke selve brevet, så det er vel som ved debatten om Breiviks store manifest at alle følelsesstyret påstår hvadsomhelst.

  Ekstra-Bladet har skrevet en artikel om Breiviks brev, og E-B er blandt de mest loyalt refererende medier, men de har indført betaling for at læse visse artikler, så jeg kan ikke læse resten af følgende artikel:

  http://ekstrabladet.dk/ekstra/krimi/article2188462.ece

  7. Jan 2014
  Massemorderen Breivik tuder fra fængslet
  Massemorderen afsoner i tre-værelses luksuscelle, men klager over, at han hverken må stifte politiske partier, købe skolebøger eller få ny pc

  Den værste tortursag i Europa siden Anden Verdenskrig.

  Sådan beskriver den forvaringsdømte massemorder og terrorist Anders Behring Breivik sine afsoningsforhold i norsk fængsel.

  Påstanden fremgår af et 30 sider langt brev, som den dømte terrorist og massemorder har sendt til en lang række myndigheder og medier, herunder Ekstra Bladet, der er i besiddelse af både brevet og et fem sider langt tillæg med en slags ordforklaring og statistik over den ’nordlige races’ snarlige udryddelse.

  EKSTRA
  Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

  Start din GRATIS uge*

  Kommentar by perhag — 19. januar 2014 @ 02:09

 15. -> Perhag

  “Massemorderen Breivik tuder fra fængslet”. Et godt eksempel på hvordan faguddannede journalister slår objektiviteten fra når emnet er højreradikalisme. Højreradikale marcherer, Pia Kjærsgaard tordner, Breivik tuder…

  Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2014 @ 02:11

 16. Kim Møller tuder nu over, at Ekstra Bladet anvender et tendentiøst ordvalg om hans kammerat. Journalisterne har ingen respekt.

  Kommentar by Nils — 19. januar 2014 @ 12:10

 17. 16,

  At EB vælger at skrive “Breivik tuder”, viser bare, at selv venstreekstreme erkender at han er en af deres.

  3, Sigwar

  Lige så snart nogen bruger ordet “etno” et eller andet kan man være sikker på der dukker tosser og infiltranter op, enten for at beskylde for naziracisme eller for at levere baggrunden for at andre kan gøre det.

  Jeg er også meget i tvivl om Eichbergs motiver bag hans brug af ordet, men han er jo medlem af SF som i årtier havde nazisten Gert Petersen som formand. Men man må give ham kredit for at vove pelsen.

  Kommentar by Hans Und — 19. januar 2014 @ 12:41

 18. > Balder
  Kan du ikke lige forklare mig hvad filosemitisme er ?
  Til din oplysning: Jeg har ikke noget Co :- )

  Kommentar by Nielsen — 22. januar 2014 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper