23. januar 2014

Hvis Firoozeh Bazrafkan ikke fængsles for sin kritik af Islam, så bliver “… vejen til folkedrab kortere”

Dansk-iranske Firoozeh Bazrafkan får dagligt trusler fra herboende muslimer, og da hun tidligere på ugen fik afslag fra Procesbevillingsnævnet, kan hun nu se frem til fem dage bag tremmer fordi hun for et par år siden udtrykte sig generaliserende om muslimer for at sætte fokus på forkvaklede seksualnormer i den islamiske verden. Selvom De Konservative næppe har forstået at Islam ikke er en race, så er det alligevel en kende for absurd at fængsle en iraner for islamkritik, alt imens muslimer helt uden retsligt efterspil truer hende på livet.

I det store og hele gør det ingen videre forskel om 1, 10 eller 100 får racismedom årligt, det væsentlige her er at fratage venstrefløjen det evindelige ‘racismekort’, og her kan afkriminalisering få en positiv virkning. Jeg holder ikke vejret, dertil er der for mange Niels-Erik Hansen’er. Blandt politikerne. I organisationerne.

Fra Jyllands-Posten, der også linker til artiklen med den famøse overskrift ‘Barfod vil gøre racistiske udtalelser lovlige’ – Borgerlige vil stemple færre som racister.

“For mange personer bliver stemplet som racister, når de tager del i samfundsdebatten. Derfor er der brug for et opgør med racismeparagraffen. Det har Dansk Folkeparti ment i flere år, og nu åbner andre borgerlige partier for at ændre lovgivningen. …

‘Man skal have lov til at have overbevisninger, der ikke er rigtige eller velfunderede. Hvem skal gøre sig til talsmand for, hvad der er velfunderet og korrekt? …,’ siger Barfoed, der tidligere har været fortaler for den nuværende paragraf.

[…]

Niels-Erik Hansen, jurist og leder af Dokumentations- og Rådgivningscentret mod Racediskrimination, frygter, at en udhuling af racismeparagraffen vil gøre vejen til folkedrab kortere.

(Samme dag chikaneres Firoozeh Bazrafkan også af voldtægtsdømte Yoldas Akkaya)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54588/trackback

39 Comments »

 1. Niels-Erik Hansen er et meget, meget sygt menneske. Han er apologet for de værste racister, som bedriver voldelige overfald og mord både i lille Danmark og i resten af verden.

  Kommentar by cicero — 23. januar 2014 @ 16:47

 2. Hvorfor snakker de altid om sex?

  Er det pga indavl ?

  I øvrigt er Fatima Khamas en klam So. Håber hun bliver straffet efter dette !

  Kommentar by Spinner — 23. januar 2014 @ 17:31

 3. Jeg glemmer ikke da bla. Niels-Erik Hansen sad i panelet ved et møde med Kenan Malik på Information for nogle år siden. Lidt inde i hans voldsomt trivielle foredrag, råbte den tysk-jødiske journalist Henryk broder højt ovre fra sit hjørne: “Bullshit”. Så overtog han ordet og jordede Hansens ævl i et par minutter, hvorefter en slukøret Hansen fortsatte. pludselig vidste 150 mennesker hvem Henryk Broder var.

  Kommentar by Snaphanen — 23. januar 2014 @ 17:37

 4. Ihhh… Den små Fatima går på socialrådgiveruddannelsen. Endnu et bevis på, at integrationen virker, når de bare kommer ind på en skole. Det minder mig forresten om, at Firoozeh Basrafkan linkede til en anden muslim, som udtrykte sin skadefryd over, at der blev spyttet efter hende. Og hvad var hans profession? Jo, han var såmænd kommunalt ansat til at være rollemodel. Huhej, hvor det går!

  Kommentar by Arne Torp — 23. januar 2014 @ 17:59

 5. Racisme-paragraffen gør ikke “vejen til folkedrab kortere.” Det samme tør jeg ikke garantere om Islam’s totalitære lære.

  Kommentar by Morani ya Simba — 23. januar 2014 @ 18:02

 6. Racisme-paragraffen gør ikke “vejen til folkedrab kortere.” Det samme tør jeg ikke garantere om Islam’s totalitære lære.

  Kommentar by Morani ya Simba — 23. januar 2014 @ 18:02

 7. Kritik af islam giver fængselsstraf!
  Dødstrusler straffes ikke!
  Behøver man sige mere?

  Kommentar by Robert R — 23. januar 2014 @ 18:15

 8. 5 og 6 Morani

  Du mener nok: En afvikling af racismeparagraffen?

  Kommentar by M — 23. januar 2014 @ 18:22

 9. Hvis Fatima Khamas har et problem med at man åbent omtaler og advarer mod voldtægt og incest så skulle hun måske se ind ad og spørge sig selv hvorfor.

  De fornærmelser man retter mod andre afspejler som regel hvad man selv føler sig som inderst inde.

  Det tror jeg Fatima også vil komme ud for at blive undervist i på socialrådgiveruddannelsen når hun skal have vejledning i hvordan man håndterer netop incestofre og andre svage borgere som er den gruppe hun skal servicere hver dag.

  Det vil være en god ting hvis hun vænner sig til at håndtere dette emne med empati i stedet for aggression inden hun skal ud og arbejde med sit felt.

  Held og lykke med bearbejdelsen af det svære tema Fatima og husk nu: Det er voldsforbryderen der er beskidt og som gør noget forkert – ikke offeret.

  Det samme princip gælder for samfundskritik.

  Kommentar by M — 23. januar 2014 @ 18:34

 10. Der er en besynderlig assymetri:

  Flygtninge får opholdstilladelse, hvis er PERSONLIGT forfulgt.
  Men man er ikke anerkendt flygtning, bare fordi man tilhører en forfulgt GRUPPE.

  Men lige omvendt kan man betegne danske retstilstande:

  Her er man kriminel, hvis man kritiserer (nogle opfatter det som forfølgelse) en bestemt GRUPPE (islam)
  Men man anses ikke for kriminel, hvis man foretager PERSONLIG forfølgelse (dødstrusler).

  Kommentar by traveler — 23. januar 2014 @ 18:36

 11. Firoozeh er sku en sej dame :-)

  Kommentar by King Jesper — 23. januar 2014 @ 19:22

 12. “Dokumentations- og Rådgivningscentret mod Racediskrimination” er en statsstøttet propagandavirksomhed, rettet mod danske interesser. Intet andet. Danskerne finder sig i det og betaler deres skat.

  Jo længere vanvid af denne art fortsætter, desto mere højlydt må man spørge: Er vi blevet så slappe og dumme, at vi egentlig bare har fortjent at gå til grunde?

  Kommentar by Crass Børsting — 23. januar 2014 @ 19:34

 13. M, ja! Tak for at fange min formuleringsfejl :-)

  Kommentar by Morani ya Simba — 23. januar 2014 @ 19:47

 14. @11 Crass Børsting
  Ja!!! Når et folk ikke længere gider at kæmpe for deres egen eksistens/overlevelse, så fortjener de at gå til grunde. Sørgeligt – men sådan må det være. sidste dansker lukker og slukker!

  Kommentar by Torben F — 23. januar 2014 @ 20:14

 15. >11 King Jesper
  Ja hun er virkelig et smukt menneske. Ikke kun på ydersiden.

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2014 @ 20:24

 16. Vejen til borgerkrig og folkemord er brolagt med love der forhindre borgerne i at føre en normal og hæderlig tilværelse.

  Kommentar by Santor — 23. januar 2014 @ 20:25

 17. @14 Torben F — 23. januar 2014 @ 20:14 m.fl.:
  Stop nu jeres defaitisme – Hvis man har givet op på forhånd, har man tabt uden nogensinde at have kæmpet

  Det menneskelige sind er skabende. Forandring til det bedre starter med, at man visualiserer, det man ønsker, vælger at tro det er muligt og gør, hvad man kan for at manifestere den bedre virkelighed.

  Lad os, frie mænd og kvinder gå i sluttet flok mod en lysende fremtid. Er der forhindringer på vejen, rydder vi dem af vejen, da vi har et mål, vi følger

  Kommentar by Lys — 23. januar 2014 @ 20:31

 18. > 16
  Det er smukt formuleret Santor. Jeg tror Glistrup kunne have sagt det samme.

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2014 @ 20:40

 19. ”Selvom De Konservative næppe har forstået at Islam ikke er en race, så er det alligevel en kende for absurd at fængsle en iraner for islamkritik, alt imens muslimer helt uden retsligt efterspil truer hende på livet.”
  Her har vi et godt eksempel på manglende forståelse af den politiske korrektheds natur PC er et definitionssystem som påklisterer en godheds/ondskabs-ladning på begreber og holdninger , UDEN at der er nogensomhelst brug for konsistens eller samenhængende ideologisk indhold i den klassisske betydning af ideologi .
  De ovennævnte selvmodsigelser kan derfor ikke forårsage nogen ”dominoeffekt” i form af et generelt sammenbrud af PC-verdensbilledet . For de ”frelste” er et logisk kollaps kun et midlertidigt ubehag , som nok snart går væk hvis man sætter et plaster på .

  Kommentar by Ole Burde — 23. januar 2014 @ 20:52

 20. @17 Lys – Nej! Løbet er kørt! De danskere, der endnu er tilbage i dette latterlige, lille land er kun interesseret i de sociale ydelser, de kan “malke ud af systemet”. De kloge har allerede forladt landet. Husk: “Sidste mand lukker og slukker”. Sorry, men dette er realiterne!

  Kommentar by Torben F — 23. januar 2014 @ 20:54

 21. Der er stadig håb. I forhold til Sverige har vi det vel OK.
  Og Sverige kan fungere som en advarsel for andre, som kan vågne op i tide.

  Hvis vi får et nyt V(K)O – flertal efter næste valg, bør de vel uden de store sværdslag kunne føre indvandringsreglerne tilbage til det de var før SRSF kom til.

  Så mangler vi først og fremmest at EU ændrer sig. Her er mit bedste håb UK og Camerons tale. Det kan blive meget svært. Måske er EU-parlamentsvalget spændende i flere lande.

  Kommentar by Ole S. — 23. januar 2014 @ 22:13

 22. #21 Ole S,
  – desværre Ole, “Point of NO return” er for længst overskredet, Holger Danske kan ikke vækkes af nutidens “Vatpikke”

  Kommentar by Cantor — 23. januar 2014 @ 22:28

 23. Folkedrab ligesom. Det er jo også en måde at diskvalificere sig selv på.

  Kommentar by Høgsbro — 23. januar 2014 @ 22:29

 24. >17 Lys
  Der er ikke noget i vejen med defaitisme. Se bare hvordan Falkeøje fører os frem. For slet ikke at tale om Fritz og jeg selv. Dit menneskesyn fra respons til min kommentar i gl tråd, tænker jeg stadig over.
  > Kim, var seneste falkeøjekommentar fra ham selv? Jeg synes den virkede en smule amputeret.

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2014 @ 23:27

 25. Der var en udemærket P1 Dokumentar i dag, om en ung kvinde og mand fra det muslimske miljø, der fortæller om hvad de har måtte gennemgå for at
  slippe ud af islams morderiske kulturklør.

  De fortalte de stod frem fordi Yahya Hassan gav dem modet.

  Men lyt selv:

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-dokumentar-97

  Kommentar by Thorbjørn — 24. januar 2014 @ 00:13

 26. Hvis man er muslimsk indvandrer i Danmark og officielt fremsætter dødstrusler mod andre i Danmark så skal man naturligvis udvises fra Danmark, det kan der ikke være noget forkert i, landet har pligt til at beskytte befolkningen, stakkels Firoozeh der bor i Danmark kastes i fængslet fordi hun beretter om den sandhed hun kender fra det land hun er født i, samtidig kan Dansk fødte Islamister råbe dødstrusler mod udtalelser de ikke kender sandheden af men som er dikteret af Islam, mennesker der ikke bekender sig til Islam er vantroende, stop dette vanvid og forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. januar 2014 @ 00:58

 27. Stikker-Niels’ (Erik Hansen) problem med bl.a. 266 b er nok nærmere, at brugen af ytringsfrihed risikere, at sætte en stopper for det folkemord han har været med til, at iværksætte på europæerne.

  At man aktivt deltager i, at fremtvinge en situation, hvor folk påtvinges en anden religion, er en kriminel handling efter folkedrabskonventionen.

  Kommentar by Hans Und — 24. januar 2014 @ 03:24

 28. Jeg er en ældre mand, og aldrig har “de rigtige” meninger stået så meget for skud til trods for indoktrineringen fra “eksperter” meningsdannere, kulturpersonligheder osv er massiv.

  Den kritiske masse nærmer sig.

  we are on the march, the empire are on the run!

  Kommentar by hansL — 24. januar 2014 @ 06:54

 29. […] til politikere, journalister og jurister vidste en hel del om emnet fra litteraturen? Hvad er det Firoozeh Bazrafkan nu må gå i fængsel for? Det er ikke en periode jeg ser tilbage på med glæde, men i dag glæder jeg mig i det mindste […]

  Pingback by Imam voldtager barnebarn: ‘Det var hende, der ville’ « Snaphanen — 24. januar 2014 @ 08:20

 30. Er de kristne ikke forfulgte? Er vi ikke udsatte for muslimsk mobning i hverdagen? Hvorfor må vi ikke forsvare os verbalt og på skrift?
  Og bliver man kaldt racist, kan man da erklære sig i mindretal og forfulgt!
  Hvorfor skal andre bestemme og sætte een i bås, bare fordi man har ret! Venstrefløjen tror og vil snart bestemme alt. Med love og regler, der kommer dem selv til gode.
  Vorherre/frue bevares!!

  Kommentar by Peter — 24. januar 2014 @ 08:57

 31. Lille, spinkle Firoozeh er en religionskritisk jernlady. Hun sætter mange danske kunstneres pynt i perspektiv. De ligner pudrede sengetøjsdesignere ved siden af. Jeg håber, at Firoozeh bruger situationen så konstruktivt som muligt. Også hvis hun skal i fængsel. Firoozeh er ikke og har aldrig været en racist. Hun er en moderne religionskritiker. Og det er der brug for, særligt når det gælder islam. Hun udstiller meget godt, hvordan religionskritikere behandles i Danmark, når det gælder islam. Islam tåler ikke kritik. Og netop derfor er det nødvendigt med islamkritik.

  Kommentar by Liva — 24. januar 2014 @ 10:19

 32. Følger man Stikker Niels’ logik til dørs så skulle en dom desto hårde fører til at der blev længere til folkemordet. Men hov, Stikker-Niels er normalt af den opfattelse, at hårde straffe ikke betyder noget.

  Men ok, det er nok kun når det er socialister og muhammedanere der er på anklagebænken.

  Kommentar by Hans Und — 24. januar 2014 @ 11:25

 33. Broder er en af Tysklands klogeste mænd, NEH derimod et gedigent dansk fjols på aller laveste sinke stadie. Broders spidsfindige kritisk/satiriske TV serie Entweder Broder – Deutschland/Europa-Safari, sammen med Hamed Abdel-Samad er super genial, de besøgte bl.a. Kurt W. Forstår man tysk er den et must. Dansk TV har endnu ikke haft mod nok til at vise den selvom den skriger ud efter f.eks. en DR2 visning, men de har jo heller ingen nosser når det kommer til stykket.

  Kommentar by LarsB — 24. januar 2014 @ 14:48

 34. Niels-Erik er ikke neger og vel heller ikke muhamedaner og har derfor ikke den insiderviden, der gør ham til ekspert på området. I hvert fald ifølge tidsånden.

  Kommentar by Menig 442 — 24. januar 2014 @ 16:35

 35. Hurra for Firoozeh. Modig og skøn kvinde. Hun skal have al mulig støtte :)

  Kommentar by NulTolerance — 24. januar 2014 @ 18:37

 36. Firoozeh. Denne lille, spinkle vildkat nægter at overgive sig. Hun er skøn, som altid.

  Kommentar by Fabrice S — 24. januar 2014 @ 21:11

 37. Når man tænker på, at Firoozeh Bazrafkan er undsluppet præste-og islamstyret i Iran, får man det dårligt med, at hun bliver sat i fængsel i Danmark for at sige sin mening om dem.

  Kommentar by A-mad — 25. januar 2014 @ 12:51

 38. Underligt at den højtbetalte eller moske også olieindsmurte sorte penge bestukket…øh, beskikkede advokat niels Erdugal hansen ikke kan rumme det globale overblik og så se ned til vennerne i mellemøsten, hvordan de med folkemord udrydder anderledes tænkende ikke islamister.
  Men lad os da endeligt få åbnet alle grænser og især dem nede ved mellemøsten, så vi kan få samme folkemord her op til norden, er det ikke det den snæversynet olieindsmurte tone politiske psykopat korrekte niels Erdugal hansen plædere for.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 25. januar 2014 @ 15:02

 39. @37 A-mad — 25. januar 2014 @ 12:51:
  Enig.
  Omend jeg ikke får det dårligt, men bliver vred på vore dumme politikere og mine andre dumme med-danskere, der ikke kan kende dyr fra mennesker

  Kommentar by Lys — 26. januar 2014 @ 10:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper