27. januar 2014

Totalitære nazistiske landsbytosser gik over stregen, lød det fra avisernes meningsmagere – Vox Populi!

Selvom diverse aktører med ansættelse i den kreative klasse endnu engang associerer Dansk Folkeparti med nazisme, landsbytosser og tolitarisme, så ville de være imod at sende de omtvistede politiske problemstillinger ud til folkeafstemning. Det er danskerne der skal leve med de samfundspolitiske konsekvenser af den førte udlændingepolitik, men man skal selvfølgelig ikke spørge, hvis man ikke vil høre svaret.

Folkets stemme, politikernes afmagt. Tre nyligt afholdte online-afstemninger fra BT og Ekstra Bladet, danmarks 4. og 7. største hjemmesider. Procenterne kan diskuteres, men tendensen er klar.

(Afstemning sakset fra EB.dk, 27. januar 2013)

Nazikortet trækkes godt nok alt for tit i debatter om indvandring, og det forplumrer oftest… Imidlertid giver sammenligningen denne gang mening.” (EB-leder, 27. januar 2014: Udansk Folkeparti)

(Afstemning sakset fra BT.dk, 27. januar 2013)

“Det er et åbenlyst problem for partiet med de udtalelser… En debat om kultursammenstød vil de gerne have, men bliver det en debat som denne, er det et åbenlyst problem for partiledelsen, for så bliver man rubriceret som landsbytosser, som de har brugt mange år på at gøre op med.” (Jesper Termansen, Politisk redaktør for Radio24syv: Derfor er anti-muslimsk debat skadelig for DF)

“Det ville ikke klæde Danmarks demokrati, hvis religion skulle være adgangskort til at komme ind i landet. Det hører til i totalitære styrer.” (Naser Khader til BT, 26. januar 2014: Khader: DF-ønsker hører til i totalitært styre)

(Afstemning sakset fra BT.dk, 27. januar 2013)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54653/trackback

21 Comments »

 1. […] Folk under 40 tror antagelig at masseindvandringen er resultatet af et demokratisk flertals beslutning. Der har aldrig været målt noget folkeligt flertal for indvandringpolitikken, lige siden Udlændingelovens vedtagelse i 1983. Selv ikke den i dag, men når det faktum ikke kan diskuteres offentligt overhovedet, er det fordi de der har ansvaret for stadig mere alvorlige følgevirkninger, sikrer i tide mod at få det. “Ansvarlige politikere?” Flæk ikke min røv med latter, fornærm ikke dens intelligens. Når der bliver borgerkrig, vil det være Dansk Folkeparti og Snaphanen og Uriaspostens skyld. Familierne Auken og Helweg sidder med Gammeltoft Hansen i Connecticut med et glas Pinot Noir og tager ikke telefonen. Hid med mere islam, siger alle de andre inkl. V, LA og K, som ikke er i nærhedens af at repræsentere et folkeligt flertal. […]

  Pingback by 25-34-årige som bor hos mor og far « Snaphanen — 27. januar 2014 @ 13:04

 2. Der er ingen grund til at tvivle på de tal, der går ind for DF synspunkt. Siden 1983 har der været et utal af meningsmålinger, alle har ligget mellem 60-80% for stramninger mod islamisk indvandring.

  Det paradoksale er bare, hvorfor stemmer folk så ikke på det parti der er mest indvandrerkritisk!
  Her må jeg så citere en amerikansk politiker:”Kun få er villige til, at stå ansigt til ansigt med deres medmenneskers misbilligelse, deres kollegers kritik og samfundets vrede.”
  (Robert Kennedy, amerikansk senator, myrdet af en muslim 1968)

  For det er jo det det handler om. Mange tør ikke stå ved deres mening, bl.a. pga. mediernes massive stigmatisering af synspunkter der ikke flugter gutmenschen.
  Folk for det meste, gider ikke at sætte sig ind i hvad islam står for og derved også hvad vi er oppe imod. Fra vores politikere skal vi ikke forvente noget, her vægter man mennesker med mellemøstlig baggrund højest, helst skal det være muslimer og helst uden nogen kompetancer, for så er den etniske dansker nød til at knokle på arbejdet, for at kradse penge ind til overførelsesindkomsterne, og de er for trætte efter arbejdstids ophør, til at tænke videre over deres fortvilvlede situation.
  Det lyder barsk, men den eneste måde at ændre på tingenes tilstand er, at stemme på det mest indvandrer kritiske parti i Fjolsetinget, og her er DF politik desværre med årene blevet for blød og rund.

  Danskerne ligger som de har redt, det er bare sørgeligt, at ikke flere træder i karakter, og giver ridderne af den gyldne ordstrøm kamp til stregen.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 27. januar 2014 @ 13:07

 3. http://www.altinget.dk/artikel/131809-df-skovler-vaelgere-ind-fra-loekke-og-thorning

  DF skovler vælgere ind fra Løkke og Thorning

  Kommentar by Snaphanen — 27. januar 2014 @ 13:33

 4. Gutmenschen har efter 40 års mislykket indvandring stadig ikke set hvad vej vinden blæser hos den almindelige dansker… Nazikortet er efterhånden trukket så mange gange, at effekten udebliver…

  Rascist, Nazist og alt det andet pladder er ikke andet end en automatreaktion når man nu ikke kan komme med fornuftige modargumenter…. Der er kun én logisk, fornuftig og velovervejet beslutning… Det er at stoppe indvandringen af uintegrebare muslimer… NU

  Var der ikke engang noget der hed Center for Fremtidsforskning…???? Så hvis de nu passede deres arbejde… Så ville gutmenschen måske klappe i… Men den betændte byld… Den rør vi ikke ved…

  Kommentar by ny kommentator — 27. januar 2014 @ 13:43

 5. Folkeafstemning nu. 31 år for sent, men så for helvede omsider NU en afstemning om, hvad det betalende flertal mener om dette vanvid.

  Kommentar by Crass Børsting — 27. januar 2014 @ 13:59

 6. Hele det politiske psykopat korrekte segment har det for let.
  Hver gang de trækker nazi-kortet og racisme-kortet, så skal de have det røde NARzist-kort lige i hoved.
  De skal direkte spørges om de overhoved ikke kan se, det er et problem med muhammedanernes adfærd, benægter de dette eller bagatalisere de det, jamen, så skal de straks have at vide, de har et lige så skrækkeligt et menneskesyn som de værste imamer der prædiker kvindeundertrykkelse, jihadkrig imod jøder og vantro, kalifatdrømmen om erobring af lande, byzoner, kvarter osv
  De skal svare på hvor meget DERES godhed koster samfundet og hvor de sætter grænsen for muhammedansk invasion, skal vi moske modtage 8 millioner og gå direkte til kalifat fælden…øh, drømmen eller hvor mange, hvor er deres grænse.
  Hvor vil de finde arbejde til de mangfoldige indtrængende muhammedaner og hvem skal betale for deres godheds cirkus.
  Når de røde NARzister beklager sig over vores nedskæringer på velfærden, så skæld dem åbenlyst ud og forklar dem, at det kan de ikke tillade sig at klage over, fordi vi først og fremmest må bruge vores penge på hele det indtrængende aberabiske forår.
  Spørg de røde NARzister om det ikke er synd vi kun modtager så få aberabisk forårs flygtninge, for hvor mange millioner mennesker er der lige i mellemøsten, så kan vi da ikke kun tage imod en brøkdel, hvad med alle de andre, den slag sortering og manglende transport af alle de andre millioner arabiske forårs flygtninge kan vi da ikke diskriminere vel, men det gør NARzisterne uden at blinke.
  De røde NARzister føler sig så gode ved kun at hjælpe en brøkdel herop, men hvad med alle de andre, sådan nogle NARziske tunnelsyns følelses forstyrrede sølvpapir hattehoveder. Skal det være retfærdigt så er det alle eller ingen, eller mest fornuftigt alle hjælpes i hjemlandene, i flygtningelejre for alle.
  De røde NARzister er onde.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. januar 2014 @ 14:01

 7. Naser Khader mener ikke det vil klæde demokratiet, hvis hans trosfæller blev bremset i deres søgen til DK. Men det vil med stor sandsynlighed forlænge tiden for dets eksistens.

  Kommentar by Menig 442 — 27. januar 2014 @ 14:16

 8. Jeg forestiller mig dette scenarie:

  Marie Karups indlæg er blevet spottet. Herefter har nogle sjovnalister ringet rundt til rigtig mange valgte DFere. Nogen bliver fanget på det forkerte ben, sikkert lokket af sjovnalisten. Og vupti, man har noget der kan trække nogle hidsige overskrifter og kommentarere. Læg desuden mærke til, at en 1′ vice borgmester og 2′ viceborgmester blive kaldt “højst placerede kommunale DFere”, cirka. Det må vidst være Ebbesen i Hafniabad der har den mest fremtrædende plads.

  Som #3 gør opmærksom på, så styrtbløde S til DF mens de får fra SF, og SF afgiver til EL

  fra artiklen:
  1: Fra SF til EL 64.000
  2: Fra V til DF 62.000
  3: Fra S til DF 58.000
  4: Fra sofaen til DF 42.000
  5: Fra S til EL 38.000
  6: Fra SF til S 36.000

  Læg mærke til, at indtil videre har folk fra S, f.eks komiske Magnus, ikke kommenteret på den her historie.

  Så mit gæt er, at drengene i socialdemokratiet kommunikations afdeling har udtænkt et smart nummer her: Svin DF, men det må ikke se ud som om vi har haft noget med det at gøre.

  Så historien er sikkert videreudviklet af nogle freelancere og givet videre til en betroet agent i det almindelige presskorps, som så bringer den videre som sin egen. Herefter er man undskabsfuld nok til, at lade regeringspartneren SF blamere sig med at spille nazi-kortet.

  Jeg kan høre sjovnalisten for mig, når han får den underfrankerede Karina i gyngen: Karina, vil du gå så langt som, at det her minder om nazisme?

  SÅ jeg gætter på, at ideen hos S er at få SF til at fremstå som rabiate DF hadere med stuerens retorik, hvilket skal sikre at S vælger opretholder tvivl om DF, at vælger flugten fra SF til EL fortsætter og selvfølgelig holde på egne vælgere, også i forhold til SF.

  At LA og tildels V ryger med i gryden er gratis bonus point.

  Kommentar by Hans Und — 27. januar 2014 @ 14:26

 9. Hvad får ekstra bladet ud af dette medie stunt de begraver sig selv med at lave en afstemning som denne. Bliv endelig ved EB lad de alminlige borgere komme til orde i stedet for disse røde lakajer.

  Kommentar by Lion — 27. januar 2014 @ 15:08

 10. Godt at DF gør opmærksom på problemer i vores samfund. Godt at DF står fast. Godt at der er så mange, der støtter op om DF i denne sag.

  Kommentar by Liva — 27. januar 2014 @ 15:14

 11. Efter min mening er det mest chokerende at ca. 70% af EB’s og BT’s læsere stemmer på partier som fx DF, Z eller Danskernes parti, der kan man bare se.

  Kommentar by Fritz — 27. januar 2014 @ 15:32

 12. Det er lidt uhyggeligt, at vi er saa mange landsbytosser i Danmark :)

  Kommentar by Jan — 27. januar 2014 @ 16:20

 13. Lad danskerne selv mærke på deres pengepung, hvad de betaler til og skattepenge og mistede penge går til.
  Men desværre vendes den total om imod de syge, arbejdløse, førtidspensionister, pensionister, kontanthjælp, osv. For det er jo dem alle, der koster penge og har fingrene i kassen.
  Nej, uha. Intet med hvad indvandringen koster os og udlands støtten.

  Kommentar by p — 27. januar 2014 @ 16:43

 14. Det er virkeligt idiotisk at man kan læse en leder i en avis som brokker sig over at nogen siger åbent at muslimer skulle være mere voldelige og udemokratiske end andre, hvorefter samme avis flyder over med historier om muslimer der begår kriminalitet overfald røverier og drab både i dk og resten af verden.

  Og det gælder alle de store medier, ikke bare eb. Komiske ali er det store forbillede på alle redaktionerne.

  Kommentar by Per — 27. januar 2014 @ 21:03

 15. Dette er gift for Shansen og co :)

  Kommentar by Spinner — 27. januar 2014 @ 21:24

 16. Man kan således udlede at tosserne der læser Ekstrabladet ikke er helt så tossede som tosserne der skriver Ekstrabladet.

  Kommentar by Bjarne Binee — 27. januar 2014 @ 21:49

 17. Nu kan jeg huske hvorfor jeg ikke gider at læse hvad Naser Kharder skriver.

  Manden ønsker ikke at løse problemer men vil kun diskutere dem. Masser af snak ingen handling!

  Kommentar by Santor — 27. januar 2014 @ 22:57

 18. Det mest betænkelige ved en kulturelt forvirret mand som Khader er, at han selv ingen anelse har om hvad han overhovedet vil og ønsker eller virkelig mener.

  Kommentar by LarsB — 28. januar 2014 @ 15:29

 19. Det er ikke nok at stoppe menap-masseindvandringen. Antallet af menap-udlændinge i landet må formindskes. Det kan ske ved hjemsendelser af socialflygtninge og kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Filip — 28. januar 2014 @ 20:04

 20. Når man arbejder aktivt for, at erstatte eller splitte eget folk, samt påføre det etniske, kulturelle og religiøse konflikter, der destruerer sammenhængskraften, samt trygheden og sikkerheden, har man vel fortjent at få både et racist- og et nazist-stempel i panden.

  Kommentar by M.J. — 29. januar 2014 @ 02:59

 21. nej jeg er fuldt ening med danskfolkeparti den muslimske indvandring skal bremses nu og ligeledes den østeupæiske indvandring de tømmer fuldstændig statskassen det er derfor der bliver skåret ned alle steder det er pga af dette invandrer vanvid de bidrager ikke med noget som helt til samfundet de vil bare ha og ha og stjæle julehjælpen fra folk der holder jul 4000 familier ku ikke få julehjælp sidste år pga af muslimer som ikke fejer jul tog al julehjælpenden muslimske indvandring skal bremses nu

  Kommentar by lars — 29. januar 2014 @ 08:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper