6. februar 2014

Værdipolitisk venstreorienteret på den forkerte måde: Hærværk mod De Radikales kontor i København

Mandag ved middagstid (blot fem dage efter seneste overfald), måtte Rasmus Jarlov jage en cirka 30-årig dansk mand ud af sin have efter det der lignede et indbrudsforsøg, men reelt kunne være en hærværksaktion.

BT har historien om den tidligere SF’er Ida Auken, der stadig er venstreorienteret værdipolitisk, men ikke på den helt rigtige socialistiske måde – Margrethe Auken om Ida Auken-hærværk: Forfærdelig svinestreg.

De Radikales københavner-kontor blev natten til torsdag udsat for hærværk. Ruder blev smadret og facaden blev overmalet med graffiti. Ukendte gerningsmænd havde smadret tre ruder og skændet facaden med graffiti med ordene ‘Ida Auken – taburetsvarmer.’

Teksten hentyder til den tidligere SF’ers partiskifte til De Radikale. …

Margrethe Auken, der er mor til Ida Auken og som sidder i Europaparlamentet for SF, mener hærværket er udtryk for, at alt er blevet tilladt i den offentlige debat. …

Anna Mee Allerslev (R ), beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Borgerrepræsentation kalder hærværket for ‘helt grotesk’.

– Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget jeg tager afstand fra den handling. Jeg er meget forarget. Det er et kæmpe demokratisk problem, hvis man begynder at agere på den her måde, når politikere gør noget, man er uenig i, siger Anna Mee Allerslev, som siger, at hærværket vil blive meldt til politiet.”

(Foto: Snaphanen)

Oploadet Kl. 15:10 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54844/trackback

33 Comments »

 1. Anna mee allerslev skal bare lukke r…., når henes egne bliver chikaneret i form af lidt uskadelig grafitti på en væg er det ifølge hende “et kæmpe demokratisk problem”, men når jøder bliver tæsket og truet af muslimer er hun tavs: http://denkorteavis.dk/2014/anya/

  Kommentar by Per — 6. februar 2014 @ 15:24

 2. Anna Mee Allerslev eller jeg alene vide. Kejserinden af fraser har talt, alle nejer og bukker for de guddommelige fraser.

  Kommentar by Ole Olesen — 6. februar 2014 @ 15:35

 3. Er det ikke første gang en radikal udsættes for ‘chikane’ fordi hun er radikal?

  Kommentar by mb — 6. februar 2014 @ 15:36

 4. Tænk hvis NARzisten anna MÆÆ Allahslave kunne komme så meget op fra den klistrede borglammemester taburet og bruge samme ekskluderende ordvalg om alle de overfald der sker på jøderne, bøsserne og vantro skolebørn, men det er vel ikke et demokratisk problem i den naive NARzist anna MÆÆ Allahslaves politiske psykopat korrekte lammehjerne, at der sker korporlige person skader på vantro som ikke følger sharialovene, næ nej, lidt graffiti og et par smadrede ruder, det kan åbenbart få den uduelige borglammemester brægelammet MÆÆ op af den klistrede borglammemester lænestol.

  Hvad bliver der af skolefristile skriblerierne fra islamiserings bovlammet MÆÆ omkring dialog, flere lygtepæle, gøre vejen bilfri om natten, ansættelse af fler rollemodeller af tidligere graffiti straffede, omstilling til ny normal graffiti udsmykninger og find selv flere af MÆÆ lammehjernens totalt tåbelige ord udgydelser på børnehave niveauet.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 6. februar 2014 @ 15:36

 5. Jeg synes Margrethe Aukens udtalelse er den mest foruroligende: Hun bruger hendes egne bøllers angreb på anderledes tænkende som argumenter for at de anderledes tænkendes ret til at ytre sig skal indskrænkes.

  Kommentar by Vagn Henning — 6. februar 2014 @ 15:42

 6. @5 Vagn Henning
  Jeg mindes stadig NARzisten margrethe skaukens bevidst forvrængede ansigt i folketinget formandsstol da hun skulle kalde en DFer op til talerstolen, det var et grimt syn, altså ikke skaukens ansigt det har af naturen altid været grimt, men at en formand bevidst vrænger sit grimme ansigt for at udtrykke sin afsky på landets fornemmeste plads, det hører sig kun hjemme i en børnehave og burde have afstedkommet en bortvisning fra denne plads, da skauken åbenbart ikke formår at udøve dette erhverv på et anstændigt niveau.
  Så når denne NARzist margrethe skauken ikke formår at styre sit grimme ansigt, så skal hun da være den sidste til at skræppe op om TONEN.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 6. februar 2014 @ 15:56

 7. -> Vagn

  Godt set. Når venstreorienterede chikanerer folk der ikke er venstreorienterede, er det et problem at højreorienterede ytrer sig på Facebook…

  Kommentar by Kim Møller — 6. februar 2014 @ 16:09

 8. Det er da grineren… Uha en forargelse når de røde for lidt tilbage af deres egen medicin..

  Her er endnu et eksempel der kan bringe smilet frem hos Uriasposten læsere… Det kan være at galskaben måske for en ende… Når nu socialkonstruktivismen viser sig ikke at virke…. KLIK og GRIN..

  “………Med håbet om, at tre lønnede ansatte på Folkets Hus kan være med til at få drevet bandegrupperingen Loyal to Familia ud af det brugerstyrede kulturhus, har Københavns Kommune nu beviliget to millioner kroner til huset på Nørrebro…..”

  link:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2210652.ece

  Kommentar by ny kommentator — 6. februar 2014 @ 16:13

 9. Det minder lidt om islam, man slår hårdt ned på frafaldne

  mon de røde indfører dødsstraf for at forlade venstrefløjen ?

  Kommentar by k.m. — 6. februar 2014 @ 16:31

 10. Tumbs up til k.m :-)
  “……mon de røde indfører dødsstraf for at forlade venstrefløjen ?…..”

  Kommentar by ny kommentator — 6. februar 2014 @ 16:35

 11. Der skulle laves regler imod disse parti skifte.
  Særligt hvis en MFér har personlige stemmer nok til og få to mandater med ind. Og denne MFér skifter parti.
  Hvor mange taburetter har A nu efter de her skift?
  Det skulle ikke være tilladt i en valg periode, men kun til valg at skifte.
  Ellers skulle de være løsgængere indtil næste valg og så skifte parti.
  (hvis de da kommer ind)

  Kommentar by peter — 6. februar 2014 @ 16:44

 12. Her på Uriasposten kunne vi læse om en far, hvis 12årige søn var
  blevet overfaldet af en flok indvandrere

  DET har Anna Mee Allerslev ikke kommenteret som et kæmpe demokratisk problem

  Kommentar by k.m. — 6. februar 2014 @ 16:48

 13. Endnu en chance for Anna til at profilere sig med tomme PK fraser og ordskvalder!

  Kommentar by Sigwar — 6. februar 2014 @ 16:50

 14. Gad vide hvad disse forargede venstreorienterede egentlig vil foretage sig imod denne politiske kriminalitet?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 6. februar 2014 @ 16:55

 15. Det er skæbnens ironi.
  Det er langt at gå i et hug. Fra socialist til liberalist på en aften eller to. Men det er ingen hemmelighed at Ida Auken har set at mulighederne for en politisk karriere lagt i ruiner, hvis hun var blevet hos SF og som af en familie af levebrødspolitikere, bliver hun naturligvis nødt til at skifte til et parti nærmere indflydelsen.
  Vi har en del familiedynastier hvor generationer af politikere har samme efternavn , der en mindre hær af Hækkerupper, Aukener , Ellemanner og Helveg Peterserne
  Problemet er at vælgerne tror at børnene af store politikere også er store begavelser, det er absolut ingen naturlov. F. eks da Rasmus Helveg Petersen plaprede ud at firmaer som Aalborg Portland jo ikke var noget vi skulle leve af i fremtidens Danmark.
  Nu er Aalborg Portland en veldrevet virksomhed, som samtidig leverer varme til kolde Aalborggensere, så selvom det er “gammeldags” industri, er det alligevel en miljørigtig virksomhed, som unge Helveg dømte ude. Den slags har det med at blive en selvopfyldende profeti, det giver i alle tilfælde ikke ejerne voldsom lyst til at investerer yderlige i virksomheden. Temmelig ubegavet unge Helveg, som så forfærdelig gerne vil give den som intellektuel, ligesom de andre Helveger og Radikale i det hele taget. Problemet er at vi er rigtig mange, som har meget svært ved at se hvori det begavede består andet end i egen selvforståelse!

  Kommentar by Robert R — 6. februar 2014 @ 17:53

 16. #15, Robert R

  Jo jeg hørte lige nøjagtig (vistnok i radioen) Rasmus Helveg ytre det du citerer. Jeg studsede også, tænkte hvorfra på planeten han kommer. Det er decideret pinligt, at han tror alt kan klares ved at vi alle skal sidde på cafè og drikke latte og være en del af den “kreative klasse”. Jeg vèd, at Aalborg Portland har en ganske pæn eksport til udlandet, så jeg har ikke den store fidus til fyren :-(

  Venligst Erik.

  Kommentar by Erik Balle Povlsen — 6. februar 2014 @ 19:38

 17. Jeg fatter ikke at den Danske befolkning overhovedet gider stemme på venstrefløjen mere.

  Nu har vi fået et sjældent indblik i hvordan det foregår på “gulvet”.

  Den forkælede venstrefløj hader ikke bare deres politiske modstandere, og det i en grad så de stiltiende tillader deres proselytter fysisk at overfalde dem, men også deres egne “forfaldne” får venstrefløjens vrede at føle, fuldstændig som islam angriber deres forfaldne.

  Det er selvfølgelig ikke et tilfælde. Det viser blot at venstrefløjen er nøjagtig lige så religiøs som “fredens religion” islam. Dogmer ændre sig aldrig.

  Kommentar by Santor — 6. februar 2014 @ 20:02

 18. […] kom forbi det pæne partis kontor i den pæne gade over for Kogens Have kl 18, var facaden renset for venstreuatonom-SF-grafitti. Jeg går ikke indfor angreb på ersoner eller ejendom, men det er jo urkomisk at se de Radikale […]

  Pingback by Da naturen gik over optugtelsen « Snaphanen — 6. februar 2014 @ 20:29

 19. Margrethe Auken.

  Hærværk er IKKE en form for debat. Det er en form for vold.

  Det skel bør alle politikere i et demokrati kunne foretage i søvne.

  Hvis ikke skal det skrives med flammeskrift på deres væg.

  … I overført betydning naturligvis.

  Men det er åbenbart det en hel masse ikke forstår i denne formørkede tid. At bruge sproget til at føre deres sag… at overføre deres frustrationer til argumenter og dermed opretholde civilisationen.

  I stedet bliver de bogstavelige brandstiftere…

  …som i Syrien.

  Samme uartikulerede afmagt… som når den ene æder den andens lever fordi han ikke har noget at leve for…

  “Nu er her kun blod og ild og terror tilbage” som oprørernes repræsentant sagde på det seneste forliste fredsstiftningsmøde.

  Er det der de gerne vil hen disse hærværksmænd? Forstå det hvem der kan.

  Mene mene tekel ufarsin!

  Kommentar by M — 6. februar 2014 @ 21:15

 20. Hvad skal man så gør??? Blive ved med at snakke, om det man er udtilfreds med? Kan godt forstår man kommer til dette, for det er det eneste vi har tilbage. Politikerne elsker at vi bare snakker, så længene vi snakker, kan de forsætte med det de er igang med.

  Jeg ville ønske at de går meget mere efter den enkelt politiker, især vores landsforrædrer til politiker. Vi er sgu da kommet til det punkt, Hvor vi ved at alt det de lukker op for, er kun til at skide i. De vil ikke os det bedste, kun sikker dem selv. Se nu. Nu skifter de igen, så nye kan få sin ministerpersion. For de skider 100% for det vi lukker op for, at vores problemer.

  Kommentar by Den danske mand — 6. februar 2014 @ 21:49

 21. 1864 vi hæren forlod Dannevirke 1940 regeringen forhandlede besættelsen på plads før 9 april, 1945 England tilbød at den Danske grænse kunne fastlægges ved Eidern Danmark sagde nej. I dag massiv invasion af muslimer i Danmark. Vi er en nation af politisk forædderi derfor må vi også være et folk af imbicille lemminge.
  Så hvad er det der gør at vi stadig har en regering der arbejder for vores ødelæggelse som folk.
  Er vi så få der gider kæmpe ?
  Er vi så få der kan se ud over hækken ?
  Er der så mange der er ligeglade (lemminge)?
  Hvor er vores stolthed som Danske, det er ikke noget man kan få med et statsborgerskab, det ligger dybt i vores blod.
  Vi kan lære af det Serbiske folk, et folk født og undertrygt igennem historien, men et folk der husker deres historie og kæmper for deres identitet. Solsorteslætten er deres vugge og deres arv.
  Hvordan vækker vi vores lemminge af deres søvn før deres ligusterhæk bliver forvandlet til bedetæpper ?

  Kommentar by søren — 6. februar 2014 @ 22:31

 22. Hvor var Margrethe Auken med hensyn til demokratisk indignation da integrationsminister Rikke Hvilshøj og hendes families hjem i sin tid blev udsat for et brandattentat
  Var hun ikke temmelig meget på linje med den forrykte sociolog Gritt Bykilde der udtalte til Kristeligt Dagblad: “Det er vigtigt ikke at dæmonisere aktivisterne. Man bør hæfte sig ved, at de satte ild til hendes bil. De valgte dermed en ting, og ikke hendes krop,” siger Gritt Bykilde.
  Det er et ret bemærkelsesværdigt og underligt udsagn i betragtning af at samme Gritt Bykilde har forfattet en lang artikel om VSU (Venstresocialisternes Ungdom) på websitet leksikon.org hvor hun røber sig som en inkarneret og uforbedrelig voldsromantiker – hun slutter sågar sin artikel af med VSU’s Slagsang – der går sådan her:

  Melodi: Vi lister os af sted på tå

  Vi lister os af sted på tå
  Når vi går på aktioner
  Vi er de ræve røde få
  der starter revolutioner
  Vi kaster bomber, grus og sten
  En molotov, en lille en
  Med nydende blikke i øjnene små
  Vi er farlige kan I jo nok forstå

  På ambassaden gå vi ind
  med bomber gemt i lommen
  De ser os straks og råber op
  The reds they are a-comming
  Men vi er væk straks alle som een
  Tilbage er kun de forkullede sten
  Af det der engang var et mægtigt symbol
  På et rige der strakte fra pol til pol

  Og flower power her til lands
  Får en granat i hånden
  Så visner deres blomsterkrans og de opgiver ånden
  Først da så tager vi rigtigt fat
  I løbet af en enkelt nat
  Bliver Danmark med LO og pengenes magt
  Lavet om til den rødeste arbejdermagt

  Kommentar by Rosenkavaleren — 6. februar 2014 @ 22:52

 23. Nå, nå. Den ræve røde ravnemor i Bruxelles kan ikke lide, at hendes kamporganisation “bruger udemokratiske” metoder?

  Det er vist kun, når det går ud over hendes yngel.

  Kommentar by Iznogut — 7. februar 2014 @ 00:40

 24. For første gang nogensinde har den røde massemorder kult foretaget sig noget fornuftigt.

  Kommentar by Fritz — 7. februar 2014 @ 00:42

 25. Auken må være navnet på en arvelig sindssygdom som desværre ikke er udryddet endnu.

  Kommentar by Fritz — 7. februar 2014 @ 00:48

 26. Vandalernes budskab er heldigvis så klart at man kender afsenderen, men når dette er skrevet kan det hænde at en kommunist vil udnytte politiker rokaden til at bashe Dansk Folkeparti. Man mærker klart at kommunisterne og socialisterne i den røde regering er pressede af manglende opbakning i befolkningen og for at beholde magten vil de erkende sig til mere vold ligesom indvandre muslimer i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. februar 2014 @ 01:46

 27. >20 Den danske mand
  Man skal blve ved med at snakke.
  Når det eneste du har tilbage, er overgreb på andre, er det tid til at få snakketøjet frem.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2014 @ 05:06

 28. Magrethe Auken er selv et slimet kældermenneske. Udover at hendes hadske udfald har bragt debat niveauet på kloak niveau, så har hun andet på samvittigheden.

  Hun er en af dem der har anstiftet voldtægts-jihaden mod danske (og europæiske) kvinder.

  Hun har opfordret medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening til, at indsende klager til et udvalg i EU-parlamentet, hvor hun selv sidder. Med lovning om en gunstig sagsbehandling.

  Rette forum for hen er en kriminalsag ved en domstol.

  Kommentar by Hans Und — 7. februar 2014 @ 05:06

 29. 27

  Godt sagt Nielsen.

  Kommentar by M — 7. februar 2014 @ 10:41

 30. Rosenkavaleren > Bravo!

  Kommentar by Crass Børsting — 7. februar 2014 @ 11:26

 31. Det er en dårlig ide at udsætte de Radigales kontor for hærværk.
  Ordentlige mennesker begår da heller ikke hærværk mod en losseplads.

  Kommentar by Bjarne Binee — 7. februar 2014 @ 12:42

 32. Kællingerne i R bærer jo selv ansvaret for stort set alt dårligt i samfundet lige nu, men fugleskræmslet Mee har som sædvanlig ikke fattet en skid…

  Kommentar by LarsB — 7. februar 2014 @ 22:56

 33. De radiGALE hyklere blev ramt af den medicin, som de dagligt i massevis byder landets befolkning.

  Og de hyler op som stukne grise :-) :-) :-)

  Kommentar by Janutte — 8. februar 2014 @ 11:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper