8. februar 2014

Charlotte Johannsen talte usandt om overfald, ifølge offer: “… der var INTET ondt i det overhovedet.”

Charlotte Johannsens Forklædt som nazist ramte medierne med fuld styrke i efteråret 2010. Hun blev eksempelvis brugt som sandhedsvidne af DR i et langt indslag i 21 Søndag, der var blottet for konkrete eksempler i forhold til det overordnede fikspunkt – voldelige højreradikale med tilknytning til White Pride.

I bogen fortæller hun om overfaldet på ‘Oliver’, men man skal ikke grave meget i sagen, før man forstår, at hun fra punktum til punktum, blot gengiver venstrefløjens offerfortælling. Eneste episode hun selv overværede, var overfaldet på ‘Hippie-Hansen’, et venstreorienteret medlem af AGF-fanfraktionen Nysir.

Herunder et par indlæg i en debat om bogen på Fantatikos.dk, fanside for Ultras Viborg – Nysir og Hippie-Hansen (Ny bog) (26. oktober 2010)

Karate Kid: Jeg har brugt lidt af mine surt opsparede lønkroner på en ny bog, der hedder ‘Forklædt som nazist’, der handler om en kvinde, der infiltrerer White Pride i Århus. Spændende læsning generelt, men især ét afsnit fangede min opmærksomhed. Så det vil jeg nu dele med jer:

(Nysir på bodega i Albertslund før kamp i Brøndby)

‘Godt en time senere sidder jeg og snakker med Kenni og Lindberg ved et bord, da jeg ud af øjenkrogen kan se, at Morten har helt blanke øjne og et rasende udtryk i ansigtet, som jeg aldrig har set før. De andre ser også over mod ham nu. Han tramper med bestemte skridt lige forbi vores bord. Har kurs mod en fyr, som de kalder Hippie-Hansen, fordi han er den eneste erklærede venstreorienterede i Nysir. Morten læner kroppen forover og hamrer en knytnæve lige i ansigtet på Hansen, der slet ikke når at parere. Han falder bagover gennem luften, og det giver et ubehageligt højt smæld, da hans baghoved slår ned i en af de to pæle, der går fra gulv til loft lige ved indgangsdøren.’ …

[…]

Hansen: Det er mig der er tale om. Jeg husker sjovt nok tydeligt den episode som hun omtaler, fordi vi har grinet rigtig meget af den senere.

Vi har det med at være forholdsvis ‘fysiske’ overfor hinanden i Nysir og skubben og mosh pit agtige tilstande på barer når vi er afsted er ganske normalt. Boys will be boys you know.

I det her tilfælde morede vi os på baren og jeg var ganske enkelt ikke klar på hans skub (ikke slag, skub i brystkassen som han i øvrigt slet ikke tog tilløb til eller noget) og da jeg er en lille fyr og den omtalte ret stor røg jeg en smule rundt. Jeg slog mit hovede en hel del og han var den første til at hive mig op. Og han var i øvrigt pisse ked af det, hvilket kvindemennesket ikke har kunnet undgå at se hvis hun havde øjne i hovedet. Stemningen var god og der var INTET ondt i det overhovedet. Dumsmarte drenge der brydes en smule og så var der en der ‘mistede et øje’ fordi han ikke havde kilo nok at stå imod med.

Sammenlign ovenstående sandfærdige førstehåndsberetning med hendes udlægning og så har i ca. det lys resten af bogen nok skal læses i. Og jeg har i øvrigt heller ingen interesse overhovedet i at forsvare WP som er nogle hjernedøde tumper de fleste af dem.

“En dansk Wallraff” (Peter Hagmund, Fyens Stiftstidende)

Oploadet Kl. 03:32 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54867/trackback

11 Comments »

 1. Shhh – ikke spolere en god historie fra venstreekstremisterne!

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. februar 2014 @ 11:24

 2. Det er i dag almindeligt kendt, at Charlotte Johannsen er dybt involveret med venstreekstremister. Man kunne ønske, at Ekstra Bladet havde bidt sig fast da de var i gang med at afsløre hendes omgang med AFA.

  Kommentar by Shaw — 8. februar 2014 @ 11:35

 3. Den er tæt på shansens forklædt som racist, eller det er et sammenrend
  af de samme venstrefløjs aktivister

  Kommentar by k.m. — 8. februar 2014 @ 12:12

 4. Alle de løgne og manipulationer som venstrefløjen hidtil har brugt mod
  deres modstandere står for fald!

  Anti-Danmarks radio må komme med en rettelse!

  Kommentar by jesper — 8. februar 2014 @ 12:56

 5. Århhhhh, Nu passede det ellers lige så godt med venstrefløjens agenda.

  Kommentar by Santor — 8. februar 2014 @ 13:48

 6. SF er på spærregrænsen, Enhedslisten står og råber på sidelinien og er ikke til megen nytte, Socialdemokratiet mister vælgere (igen)

  hvad er der tilbage af venstrefløjen når selv Ole Sohn lægger sig ud
  med sit nye parti og fagbevægelsen ?

  Vinderen i det spil er DF, og hvor må det være strengt for aktivisterne på venstrefløjen at deres hadeobjekt #1 hele tiden vokser
  i styrke og indflydelse.

  For få dage siden var der en rapport fra Sverige om højrefløjen, der ses som roden til alt ondt, man taler helst ikke om den snigende islamisering af hele Europa, det kommer de til når virkeligheden ikke længere kan skjules

  Kommentar by k.m. — 8. februar 2014 @ 14:14

 7. K.m, venstrefløjen har altid været de bedste til at skaffe stemmer til højrefløjen inkl DF, at de ikke fatter det selv er jo ligegyldigt:)
  Hver eneste gang en kommunist kræver at staten overtager folks firmaer eller en autonom kaster en brosten, så er det god og gratis reklame for de modsatte synspunkter.

  Kommentar by Per — 8. februar 2014 @ 18:58

 8. Charlotte Johannsen drømmer om at skrive forfatter på sit CV og har derfor lagt hjernen i blød i en lage bestående af acetone, alene bogens titel, Forklædt som Nazist fortæller mere om forfatterens våde drømme end den egentlige handling. En klog professor har netop udtalt at Danmark ikke har brug for alle de humanioraer universiteterne uddanner i dag.

  Kommentar by emmagad — 8. februar 2014 @ 19:20

 9. Forklædt som nazist — Charlotte Johannsen AFA – REDOX aktivist – http://www.youtube.com/watch?v=KHfSB18LZJA

  Kommentar by Balder — 9. februar 2014 @ 00:04

 10. Hvem gider at betale over 200,- for en århushistorie?

  Endnu en rødsnoet lystløgner afsløret. Med kolde kontanter for øje, digter denne hjernevasket åndsbolle løs og REDOX kriminelle har succes med at sprede budskabet. Fyns Stifttidende, en rendestenssprøjte af værste skuffe, har armene over hovedet og løber gerne med endnu en halv vind og løse rygter.

  Kommentar by Iznogut — 9. februar 2014 @ 00:35

 11. Det bør vel lige nævnes, at forfatterne til bogen er Marchen Neel Gjertsen og Sebastian Gjerding begge er kraftigt relateret til Enhedslisten/SFs væbnede gren, AFA og ikke just kan betegnes som sandru.

  Kommentar by Hans Und — 11. februar 2014 @ 03:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper