9. februar 2014

Vinter-OL i Sochi, regnbueflag overalt – og en iransk delegation fulgt af russisk model i heldragt

Vestlige medier fører i disse dage kampagne mod OL-værten Rusland, og selv licensfinansieret børne-tv inkluderer nu regnbueflag. Jeg har flere gange set venstreorienterede demonstrere med regnbueflag i umiddelbar nærhed af Hizbollah-støttere, og forstår ikke helt hvorvidt venstrefløjen ønsker kulturel mangfoldighed eller seksuelt frisind.

Herunder et par billeder fra indmarchen i Sochi, hvor de forskellige landes delegationer blev fulgt af russisk model i lårkort. Den islamiske republik Iran skilte sig lidt ud…

Oploadet Kl. 03:04 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54882/trackback

14 Comments »

 1. Jeg har i og for sig intet mod Bøsser og Lesbiske, men jeg bryder mig ikke om, folk der udstiller deres seksualitet offentligt, og som insisterer på at vi skal beskue deres attributter. Det er uanset om der er homoseksuelle eller heteroseksuelle.

  Kommentar by Robert R — 9. februar 2014 @ 09:41

 2. Kim, det er lige nøjagtig den problematik, du peger på, som ingen MSM vil røre ved med en ildtang. Islamisering af OL problematiseres ikke af MSM. Det gør islams syn på homoseksualitet desværre heller ikke.

  “210 mennesker er blevet henrettet i Iran i år. Den seneste mistede livet, fordi han dyrkede sex med jævnaldrende drenge, da han var 13 år gammel. Ifølge politiken.dk annullerede en appeldomstol i sidste måned ellers dødsdommen over Makwan Molouzadeh, fordi den var i modstrid med “islamiske principper”. Men søndag afgjorde en domstol i Teheran, at den oprindelige dødsdom skulle stå ved magt.” (Iran 2007)

  180grader.dk/nyheder/h_ngt_for_hoomosexualitet.php

  Kommentar by Liva — 9. februar 2014 @ 10:25

 3. Beklædning islamiseres i OL – og personer der klæder sig vestligt anholdes i Iran

  “Mens mange venstreorienterede kritiserer Dansk Folkeparti og VK-regeringen for at indføre en diskriminerende integrationspolitik, er det ikke i Danmark, men i Iran, at man skal finde decideret åbenlys diskrimination og forfølgelse: Iranske myndigheder anholder nemlig unge for at gå klædt i vestligt tøj, skriver Ekstra Bladet.

  Indtil videre er 49 unge iranere blevet anholdt. Kvinderne er blevet anholdt for at gå i stramme bukser eller med høje hæle, mens mændene er blevet anholdt for at have særlige frisurer med kort hår.” (Iran 2008)

  180grader.dk/nyheder/49_anholdt_i_Iran_for_at_g_i_vestligt_t_j.php

  Kommentar by Liva — 9. februar 2014 @ 10:35

 4. Bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner er de eneste, der politiserer deres seksualitet.

  Hvem har gavn af det? Jeg tvivler faktisk på, at det er det ovennævnte LBGT segment og mener, at der er tale om fremme af en politisk dagsorden hos nogen, der ikke tilhører dette!

  Kommentar by Sigwar — 9. februar 2014 @ 11:14

 5. Det er dog paradoksalt at man i Rusland ikke må vise at man er homoseksuel, men godt må vise at man er fundamentalist-muslim.
  Dem har Rusland da mange flere problemer med. Der er vist ikke mange bøsser der har leget selvmordsbombere.

  Kommentar by mb — 9. februar 2014 @ 11:28

 6. Seksualitet er en privatsag. Så længe man udfolder sin seksualitet med andre voksne, samtykkende individer, rager det ingen andre.

  Totalitære, eksempelvis muslimer, der mener at have ret til at påtvinge andre sine værdier, bør, i et hvert samfund af egentlige mennesker, holdes til at forstå, at de alene har lederskab i eget liv

  Kommentar by Lys — 9. februar 2014 @ 12:46

 7. Iran….hvad jeg ikke kunne tænke mig at gøre ved det land….

  Kommentar by Morani ya Simba — 9. februar 2014 @ 15:28

 8. @Liva

  “Indtil videre er 49 unge iranere blevet anholdt. Kvinderne er blevet anholdt for at gå i stramme bukser eller med høje hæle, mens mændene er blevet anholdt for at have særlige frisurer med kort hår.” (Iran 2008)”

  Ja det lyder unægteligt absurd. Men det er godt at tænke på at vi har set, og ser det samme i vestlige lande. Husker den gang hvor det var populært at afstraffe langhårede hippier, ved strandene rund omkring er der forskellige regler (hvor overtrædere risiker anholdelse), og i visse amerikanske byer er det vistnok ikke tilladt med hængerøvs bukser.

  I halvfjerdserne blev en deling fra det hollandke Marinekorps lokale folkehelte ved at “rense” det populære langhårede tilholdssted Dam i Amsterdam for “langhårede provoer og hashhippier”.

  I adskillige amerikanske byer risikerer kvinder som ikke overholder den lokale dresscode at blive arresteret for prostitution. Hvad angår idiotiske høje strafferammer for småforseelser som prostitution eller homoseksualitet, kan man i USA også være ganske godt med. Bare for at relativere lidt. Hvis vi lige formår at tage skyklapperne af og ser hvad der foregår af uretfærdigheder i vores eget “vesten”, så er det knapt så frit retfærdigt og rosenrødt som det oftest forestilles.

  Kommentar by Balder — 9. februar 2014 @ 16:34

 9. Homoernes kamp er jo for længst vundet. Overalt står verdensledere parate til at tage deres parti. Den sidste hurdle lader til at være almindelige menneskers indstilling til dem, og den lader de ikke til at kunne nedbryde.

  En ung mand skrev engang, at han følte sig “mentalt voldtaget”, når TV viser billeder af mænd, der kysser hinanden. Jeg har aldrig glemt de ord.

  Med hensyn til OL’s åbningseremoni, så havde jeg længe set frem til den. Den var fantastisk smuk. Desværre lykkedes det de 2 DR-studieværter at ødelægge den for mig, fordi de hele tiden kommenterede den med en anti-russisk propaganda, der grænsede til det hadefulde. Det kunne de godt have ventet med til bagefter, evt. i en udsendelse der hed “DR-sportsjournalisters på russisk politik”.

  Kommentar by Arne Torp — 9. februar 2014 @ 21:53

 10. Kommunisterne hader Rusland fordi det har vendt dem ryggen. Nu må de nøjes med EU og Obama – så længe det varer…

  Kommentar by Peter Andersen — 10. februar 2014 @ 00:24

 11. Så trækker en islamofil, jødehadende svensk socialist sørme nazi-kortet.

  Det beretter JP:

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6476191/svensk-forfatter-sotji-ol-minder-om-hitlers-ol-i-berlin/

  Kommentar by Hans Und — 10. februar 2014 @ 13:45

 12. Balder #8

  Hvad er det for adskillige amerikanske byer, hvor man kan blive anholdt for prostitution, hvis man ikke opfylder dresscode efter forholdene ?

  Mig bekendt skal der mere handgribelige beviser til, men jeg har jo ogsa kun boet USA de sidste 15 år. Og jeg kommer ikke i den slags fine kvarterer.

  Kommentar by Janutte — 11. februar 2014 @ 11:37

 13. Tak 12. Janutte. Det er altid godt med et virkelighedscheck.
  De der ser skævt til homo-hypen er ikke nødvendigvis lig med dem, der hænger homoer i kraner!
  Lad os sige at begejstringen for udbredelsen af homorettigheder til f.eks kirkevielse og adoption er større i nogen kredse end i andre?
  Vi er stadig nogen, der mener at ægteskabet mellen en kvinde og en mand er en århundredgammel social institution, der har til formal at danne rammen om de børn, der kommer ud af det på naturlig vis frem og zurück :)

  Transpersoner har også min sympati og medfølelse og de skal selvfølgelig beskyttes og hjælpes (indenfor lovens rammer, forstås), men ikke – efter min mening – med kirkevielse og adoption.

  (Den romerske kejser Caligula blev som bekendt gift med sin hest – også det var efter min mening for langt ude, selom Alexander den Store både var til homo og til hest ! :)

  Kommentar by A-mad — 12. februar 2014 @ 14:35

 14. Er det ikke meget lettere at overlade det seksuelle til privatlivet og ikke blande sig ?

  Hvad med gruppesex, sidespring, flerkoneri eller ham her:

  http://www.youtube.com/watch?v=0janfcZ8LUw

  Bare det er lovligt.

  Kommentar by Janutte — 13. februar 2014 @ 00:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper