13. februar 2004

Poul Pilgaard Johnsen i rammende kommentar til Informations Lindboe/French

Poul Pilgaard Johnsen leverer i Weekendavisen [2004/7] en barsk kommentar til de Information’ske journalister Rasmus Lindboe og Sandy Frenchs seneste hadekampagne. Her kommenterer han et af de mere grotiske eksempler fra dette overdrev:

Efter en årelang, indædt kamp mod medierne har det højreekstremistiske miljø omkring præsten Søren Krarup i dag forgrenet sig til aviser og tv. Danmarks Radio, Berlingske Tidende, TV2, Jyllands-Posten, Weekendavisen. På alle ovennævnte medier optræder i dag personer med forbindelser til det det højreekstremistiske miljø, samlet omkring Dansk Folkepartis toppolitiker, Søren Krarup. (Citerer Lindboe/French, og skriver:)

“Her på bladet gør vi – trods inficeret med den højreradikale smitte – altid reverens for den afslørende journalistik og kunne derfor ikke drømme om så meget som at antyde, at der i stedet for konspiration og bevidst placering af nøglepersoner i pressen kunne være tale om at nogle af de meninger om indvandring, som Søren Krarups støtter engang fremførte, nu er blevet mainstream og almindeligt udbredte. Også i pressen.

“Nej, tværtimod, skal Information fremhæves for at have opfundet, henholdsvis gen-introduceret helt nye former for journalistik. Lad os benævne dem henholdsvis den tidløse journalistik og blod-journalistikken.”

Afslutningsvis illustrerer Pilgaard Johnsen med et ironisk afsnit – hvordan Lindboe/French bedriver journalistik:

“Vi bøjer hovedet i respekt for Informations afdækning af højreekstremismen i den danske presse og folder hænderne pænt over dynen uden at skænke det en tanke, hvad det mon kan betyde, at blodhunden Rasmus Lindboe har valgt at lade sig føde som søn af forfatteren Ole Lindboe, der er kendt for sin store interesse for og samling af pornografiske film og billeder.

Oploadet Kl. 10:14 af Anonym Københavner — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper