15. februar 2014

Venstreradikale på P1/P3: Plads til alle, bare ikke sexister, heterosexister, racister og klassiske rige svin

Fredagens Orientering på P1 inkluderede blandt andet et indslag om ‘Byens radio’, en såkaldt pirat-radiostation, etableret af “en gruppe unge” tilhørende undergrundsmiljøer på Nørrebro. Her kunne man høre anonyme fortælle om deres ulovligheder på pirat-kanalen der gav taletid til alle – hvis blot det ikke inkluderede ’sexisme, heterosexisme og racisme’.

Det politiske udgangspunkt kunne ikke være mere åbenlys, men på intet tidspunkt blev der anvendt andet end eufemiserende apolitiske etiketter. Det om en kanal der selv lancerer sig med slogans som “De revolutionære i København overgi’r sig aldrig. Byens Radio 4 life.”, og fornyligt holdt støtte fest i AFA-kollektivet ‘Bumzen’.

(Byens RadioFacebook, 27. januar 2014: Støttefest i AFA-kollektivet ‘Bumzen’)

De venstreradikale bag Byens radio får næppe kommerciel succes, men det er lykkedes enkelte at bryde igennem. Reggae-fænomenet Raske penge, der tidligere har udgivet vinyl-lp for det ’socialistisk og anti-kommercielle’ pladeselskab Kontrafon, var et af hovednavnene da Projekt Antifa tilbage i 2011 fejrede 3 års jubilæum ved et større arrangement i Ungdomshuset på Dortheavej.

“Også Kontrafon stod bag udgivelsen af Klumben og Mighty Malas single, ‘Du en lort’ før valget med en kontant opsang til de borgerlige politikere. … I anlægget lyder 70’er–sange med Niels Skousen: ‘Vi længes efter fred’ … Dj’en Rasmus Poulsen stemte ’selvfølgelig’ selv på Enhedslisten og betegner sig selv som ’socialistisk humanist’.” (Rasmus Poulsen alias Ras Money/Raske Penge, Dagbladet Arbejderen, 2011)

P3-lyttere kender Raske penge som kunstneren bag hyldesten til ‘Faxe Kondi‘ (AFA’ernes foretrukne slagvåben: “…det er min yndlings sodavand”), og senest med landeplagen ‘Lige på beløbet’, der reelt er fire minutters bashing af den evige syndebuk, den formuende hvide mand – “et klassisk rigt svin”.

God leder i Jyllands-Posten – Politik og had.

“Det er en gammel sandhed, at man hader så godt på venstrefløjen. Udadtil omgiver man sig gerne med en aura af humanisme, tolerance og bløde værdier, men når det kommer til stykket, stortrives ondskabsfuldheden… ingen har jo, når det kommer til stykket, været så indædt ondskabsfulde over for anderledes tænkende end venstrefløjen.

Dæmoniseringen af politiske modstandere kender ingen grænser. Hvad har en Pia Kjærsgaard –- for blot at nævne ét eksempel – ikke måttet tåle af fornedrende omtale og personlig ydmygelse gennem tiderne – foruden fysiske angreb? … Lige rundt om hjørnet venter en afgrund af barbari, som man troede hørte historien til. Sådan går det, når hadet ikke lader sig tøjle, og man selv føler, at man har en særlig ret til at stigmatisere andre, fordi man netop kun vil det gode.

Venstrefløjen – som i dag ynder at kalde sig centrum-venstre – er presset i bund, fordi dens projekt så tydeligt er sat skakmat af virkeligheden. I Europa hersker markedet og den enkeltes frihed. Herhjemme råder en lyserød regering, der fører dybblå politik. Hvor er venstrefløjens alternativer? De findes ikke. Så er det godt at kunne dyrke gamle fjendebilleder.

Oploadet Kl. 19:20 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/54975/trackback

12 Comments »

 1. Rygende lort som denne “lokale piratradio” eksisterer
  i kraft af offentlige, tvangsindkrævede skatteydermidler.

  Kære danske skatteyder: Er du tilfreds med, hvad dine penge bliver brugt til?

  Kommentar by Crass Børsting — 15. februar 2014 @ 19:30

 2. Crass Børsting, er Byens radio offentligt finansieret? Det fremgår ikke, synes jeg. Så vidt jeg har forstået, er der tale om “unge”, der hacker sig ind på en sendefrekvens og sender radio derigennem, hvordan det ellers kan lade sig gøre.
  Det er imidlertid problematisk at P1 klart sympatiserende lægger mikrofoner og sendetid til de “unges” selvpromovering af deres ulovlige projekt.

  Kommentar by monse — 15. februar 2014 @ 20:07

 3. Monse, de “hacker” ikke noget som helst. Bruger bare en frekvens, som ingen andre bruger.

  Ang. begrebet sexisme, så er det absurd at venstreekstremisterne betragter det som noget negativt; de promoverer jo selv alverdens mærkværdige sexualretninger. Men der er naturligvis ikke sexisme … Ligesom deres fascistiske adfærd intet med fascisme har at gøre …

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2014 @ 20:13

 4. >3 Hr. Naturli’

  Fra P1 omtalen: “Herhjemme hacker radiopirater sig ind på en FM-frekvens i København og har gendannet den ulovlige radiostation Byens Radio”

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-523/#!/00:23:30

  Der står altså “hacker”

  Men hvad forstår vi bønder os på agurkesalat … :-)

  Kommentar by monse — 15. februar 2014 @ 20:26

 5. Hmm … FM radio er grundlæggende analog, men tosserne har også web-radio:

  https://www.facebook.com/permalink.php?id=208637472567819&story_fbid=501124329985797

  Ovenstående side er næsten 3 mdr. gammel. Hvis det reelt er hacking, så burde det være stoppet for længst. Men der kan da godt være en form for fælles sender, som de har hacket sig ind på. I så fald må der være nogen, som kender til det, uden at gøre noget.

  Personligt tror jeg nu mest på, at de har en god gammeldaws FM-sender, som bliver flyttet lidt en gang imellem, for det tilfælde, at myndighederne skulle gå ud og triangulere sig frem til placeringen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2014 @ 20:38

 6. Jeg er på linje med Crass Børsting at disse samfundsomstyrtere er skatteyder betalte og jeg håber at den røde regering får en vælgerlussing de aldrig vil glemme, svineriet med skatteydernes penge til kommunistisk samfundsomstyrtelse er en skændsel af dimensioner og der er medlemmer i det Danske folketing der er uværdige til deres borgerløn, svineri siger jeg.

  Kommentar by emmagad — 15. februar 2014 @ 21:53

 7. Det er dem vi kommer til at slås med i gaderne – bare vent…

  Kommentar by Black Watch — 15. februar 2014 @ 22:28

 8. Den leder er godt skrevet. Ang radioen så må jeg sige at jeg altid har beundret kreativiteten og drivkraften på venstrefløjen, det er holdningerne den er gal med.
  Tænk hvis højrefløjen var ligeså udadvendt og havde samme initiativ, uriasposten er jo et godt eksempel på den samme drivkraft som den radiostation, hvor en person (som her) eller flere personer (som pittelkow parret med den korte avis) gør noget aktivt for at udbrede lidt mere rationelle synspunkter og tale imod politisk korrekthed og røde floskler.

  På det punkt har venstrefløjen altid været bedre til at samle folk, sansynligvis fordi oprøret er en sag i sig selv når man er ung (uanset om det man kæmper for eller imod giver mening) mens mere rationelle synspunkter ofte ligger mere naturligt til folk som er lidt ældre. Derfor ender festen på venstrefløjen mens fornuften er på højrefløjen.

  Det kunne være rart at se lidt mere initiativ fra yngre højreorienterede så det ikke altid er venstrefløjen med det sædvanlige hylekor af bumsede teenagere som samler sig i demonstrationer og happenings uden at kunne argumentere for hvad de egentlig laver der, men at der også kommer et bredere billede blandt befolkningen rent politisk, feks som generation identitaire i frankrig.

  Jeg er godt klar over at der vil blive skreget “nazisvin” af dem de første mange år hvilket sikkert også er en stor del af grunden til at det ikke sker, men på et eller andet tidspunkt når tilstrækkeligt mange unge har oplevet konsekvenserne af indvandringen feks ved at blive overfaldet i folkeskolen, røvet i gymnasiet, og gennemtæsket på universitetet af 2-3-4 generations indvandrere, så bliver der forhåbentligt større grobund for at sige “nok er nok” og gå væk fra venstrefløjens “plads til alle” floskler og forlange en mere realistisk tilgang til virkeligheden, også blandt de unge.

  Kommentar by Per — 15. februar 2014 @ 23:00

 9. Hørte ved et tilfælde noget af programmet (lidt masochist er man vel altid!) og det var så påfaldende lidt der blev sagt om de unges politiske ståsted.. man kan dog være 100 på at det er venstreorienterede unge, der får taletid på dén kanal.
  Det viste sig jo også, at det var det. Dumme at høre på, dumt, intetsigende rap / reggaerytme med speak over “vi løber fra politiet” og lignende. Og se blot den klassiske autonom-illustation. Grim børnetegning og store smurte bogstaver. Det der med sexisme, racisme og..heterosexisme?! Hvad er nu det for et udtryk? Heterosexisme er jo banalt set grunden til levende arters eksistens..bortset fra snegle og andre hermafroditter..
  Elendige tåber, måtte de kvæles i deres anti-kapitalistiske marihuanacigaretter.

  Kommentar by running saucer — 16. februar 2014 @ 03:11

 10. En vigtig del af ethvert ungt menneskes udvikling burde være to års selvforsyning på et tildelt jordlod – Det lærer en at skelne skrald fra guld og at værdsætte ressourcer. Og det fraselekterer de svageste drivhusplanter/curlingbørn

  Kommentar by Lys — 16. februar 2014 @ 10:27

 11. Lad dem bare lave radio, men uden offentligt tilskud. Radio Viborg blev også startet ved at én person sendte radio fra sin kælder/garage indtil han blev ‘busted’.
  Radio Viborg lavede sympatisk radio (synes jeg)Byens Radio laver usympatisk ny-nazi radio, synes jeg. So what? Hvis bare de så holdt op med at slå folk ned med køller, ville det vise at ytringsfrihed er vejen.

  DR er som statsligt organ blevet en slags folkekirke, der kan velsigne de rettroende – væk med den.

  Kommentar by A-mad — 17. februar 2014 @ 12:17

 12. Ironisk hvor lidt kommentatore faktisk har viden om noget indenfor det de står og plaprer løs om, håber jeres venner kan forstå noget af jeres vrøvl fordi i sidder jo og plaprer løs om at det er statens skyld at give dem penge når det er en ikke-kommerciel radio og derfor ikke får nogen form for tilskud, men i har sikkert arbejde og hvad ved jeg, men alligevel sidder i på en netavis og klager over andres arbejde, damn… tror nok lige i burde overveje om det ikke er jer selv som ikke burde få løn, alle inde på byen’s radio arbejder frivilligt, jer? i kræver penge for det, klager over at jeres “skattepenge” bliver brugt på det ? med jeres lave løn burde i kun kunne brokke jer at skraldemænd er højere stillede end jer, og i lever endda i mere skrald end dem ville jeg tro.

  held og lykke med jeres idiotisme, hr og fru kommentatore som spilder flere minutter på at kommentere noget som i hverken har forstand på eller har noget med at gøre – i hørte det på P1 – fint – behøver vi at skulle høre en idiotisk holdning baseret på had og at i ikke vil bruge jeres penge på det? og hvis i allesamen er højrefløjs pessimister så burde i da godt nok selv kunne se at i jokker i ting som i intet har forstand på og derfor ikke skal konstatere at jeres skattepenge går til det forkerte – ihvertfald ikke pga. byen’s radio ;o)

  og burde være lov at have minimum 1 lagkage pr fødselár.

  Kommentar by Hermann — 3. marts 2014 @ 13:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper