19. februar 2008

ACTION! Ritt former en task force!

Der er formet en Task-Force!!!!! Det er nok nogen der sådan helt krea-dynamisk hurtigt og effektivt vil… nå ja hvad vil de egentligt? Hvad er opgaven?

Vi ved det ikke, for det bliver ikke kommunikeret klart på Københavns Kommunes hjemmeside (dd. kl. 16:10).

Hvad er forskellen på at lave en task force og så at sætte sig i en ideologisk udvalgs rundkreds? Nej altså, hvor er jeg tarvelig og sur at høre på. Task-Force, det lyder da godt!

Men hos Jyllandsposten har de spurgt lidt ind til det – og vil man tænke sig, det betyder bare mere af det samme. Men igen ordet TASK FORCE lyder da ret dynamisk!:

Ritt B. nedsætter task force

Offentliggjort 19.02.08 kl. 15:28

De københavnske borgmestre er enige om at nedsætte en task force, der inden for to måneder skal give et overblik over kommunens kriminalpræventive indsats og effekt.

Det var resultatet af et krisemøde mellem overborgmester Ritt Bjerregaard (S), borgmesterene og gruppeformændene, som gav deres fulde opbakning til politiets og brandvæsenets håndtering af urolighederne.

“Nu vil vi finde ud af, hvad der er i gang, hvor mange penge der bliver brugt på det, og hvilken effekt det har,” sagde Ritt Bjerregaard, som tilføjede:

“Der er en fælles erkendelse af, at vi i København har et ansvar. Der er nogle problemer. Dem vil vi kigge på og prøve at komme med løsninger på. Men vi er dårligt stillet, fordi vi ikke har noget overblik.”

Erstatning fra de unge
Der var dog også en erkendelse af, at de unge ballademagere har et vist ansvar for den skade, de har forvoldt. Derfor fastslog Ritt Bjerregaard, at kommunen vil kræve erstatning fra de unge – hvis man vel at mærke kan finde de ansvarlige.

Ritt Bjerregaard (S) præsenterede derudover et notat, som bl.a. indeholdt ideer til en række kriminalpræventive indsatser.

Det gjaldt f.eks. et forslag fra integrations- og beskæftigelsesborgmester Jakob Hougaard (S) om jobkontrakter til socialt dårligt stillede unge, som kan få tilbud om et fritidsjob, mod at de forpligter sig til at passe skolen og arbejdet samt holde sig fri af ballade.

Derudover bød notatet på en styrket SSP-indsats, udvidelse af en række eksisterende initiativer som “den korte snor”, der indebærer mandsopdækning af af de mest uroskabende børn og unge, etniske natteravne samt knivforbud.

Forældrene skal betale
Der var bred enighed om at se på mængden og kvaliteten af fritidstilbuddene i København, og det glædede socialborgmester Mikkel Warming (EL).

“Det er oplagt, at man er sikker på, at de fritidstilbud, man har, kan rumme de folk, som i dag er på gaden og ikke kan bruge dem,” sagde han.

Ikke alle smil var dog lige store.
“Det er godt nok, at vi strammer op, men man tager ikke direkte fat i forældrene. Hvis forældrene ikke kan holde styr på deres børn eller ikke tilskynder dem til at leve i Danmark, skal de mærke det på børnechecken,” sagde sundheds- og omsorgsborgmester Mogens Lønborg (K), som derudover mente, at forældrene burde betale for de skader, deres børn har forvoldt.

[…]
via: jp.dk

Der sker ikke noget. De vil sætte sig ned og snik snakke i ca. 2 måneder. Hos politiken kan man læse at:

[…]

Ansvar, overblik og optimering.
De tre ord blev flittigt brugt, da de syv borgmestre i Københavns Kommune mødtes for at diskutere mulige løsninger på den seneste uges uroligheder.

Både de unge, deres forældre og myndighederne skal tage ansvar i urolighederne, lyder meldingen fra Ritt Bjerregaard (S).

[…]

Forældrene skal have styr på deres børn
I hvor høj grad og på hvilken måde, forældrene skal stilles til ansvar, er de syv borgmestre dog ikke enige om.

Socialforvaltningsborgmester Mikkel Warming (EL) efterlyser en mere ‘helhedsfokuseret indsats’.

»Vi skal simpelthen ud og lave noget godt gammeldags socialarbejde. Vi er nødt til at se på helheden – se på barnet eller den unges problemer, på forældrenes problemer, og give dem nogle redskaber at arbejde med«, siger han.

[…]

Kommunen skal optimere tilbud
Ifølge Ritt Bjerregaard (S) skal kommunen se nærmere på, hvordan pengene bliver anvendt på børne- unge området.

»Vi må være sikre på, at vi er gode nok. Derfor skal vi have undersøgt vores indsats på de relevante områder så vi får et samlet overblik og kan effektivisere de tilbud, vi har til de unge«, siger Ritt Bjerregaard.

[… og mere af samme skuffe]

via: politiken.dk

Mikkel Warming snakker i abstraktioner, det har han nemlig trænet i hele sit liv. Hvilke redskaber? hvad fabler du om? Det er bare ord uden mening. Ritt snakker om at optimere? hvordan effektiviserer man sig ud af, at der er en kulturkamp? Hvorfor har du ikke allerede det overblik Ritt? Du har haft over en uge til at stille et så jævnt forslag, har det taget mere end 5 minutter at få idéen?

Hvem er ansvarlig? er det måske Integrationsborgmester Jacob Hougaard? der blogger at:

19. februar 2008

Giv unge rødder noget at miste

Hvis du ikke har noget at miste, bliver du ligeglad. Ligeglad med andre mennesker. Ligeglad med din egen fremtid. Og ligeglad med at din by bliver brændet af.

Jeg foreslår at unge mennesker, som dem der i sidste uge startede brande i hele landet, får noget fornuftigt at foretage sig og samtidig får noget at miste. Helt konkret mener jeg, at vi skal formidle fritidsjobs til de unge enten i lokale virksomheder eller i kommunen. Uanset om de skal hjælpe med at fjerne graffiti i boligområdet, at lave fritidsaktiviteter på gader og pladser eller at sortere flasker i supermarkedet, er det med til at give dem et netværk, noget selvværd og noget konstruktivt at beskæftige sig med.

Når de unge får et job, skal de skrive under på en kontrakt. Kontrakten forpligter dem ikke bare til at passe deres arbejde. Men også til at passe skolen, at holde sig ude af optøjer og andre former for kriminalitet og i det hele tage at udvise en socialt acceptabel adfærd. Bryder man kontrakten, mister man jobbet, lønnen og den status et arbejde giver.

Så er der pludselig meget mere at miste ved at sætte en container i brand.

via: jakobhougaard.kk.dk

Kære Jakob Hougaard, der er ikke nogen unge der gider at deltage i de lavstatus aktiviteter du foreslår. Det ville du også vide, hvis du faktisk havde undersøgt den mulighed inden du bare foreslår det. Lav en rundspørge på skolerne se om nogen vil. Se om de kan læse.

Du har vist ca. 90 millioner i år, så hvorfor ikke bruge 10.000 kr. på at undersøge om der overhoved er nogen som helst der gider det du tænker? Hvorfor laver du ikke en fokusgruppe med en flok halv-kriminelle indvandrere og snakker lidt med dem (du tør ikke?).

Der er ikke nogen der føler de mister noget ved at blive fyret fra Superbrugsen. Det er fordi man ikke mister noget ved at blive fyret som flaskedreng i Superbrugsen. Men måske er der nogen der føler de kan miste noget, hvis de mister deres statsborgerskab eller hvis du tager deres penge.

Nå ja det vil I også, hvis I kan finde dem. Men har de nogen penge I kan tage – nej vel.

De venstreorienterede indrømmer det hele

I al væsentlighed indrømmer de venstreorienterede, at de ikke ved, hvad der er sket for de 70 millioner der har været afsat til integration i 2007 – de indrømmer også, at de ikke har en ordentlig plan for de ca. 90 millioner der er afsat i 2008. Men bare rolig! “Nogen” vil bruge to måneder på at kigge på det.

Burde Jakob Hougaard ikke være den der allerede vidste de her ting? er det ikke hans ansvar som integrationsborgmester? Kan han ikke på et par dage indhente oplysninger fra de 6 initiativer der står i budgettet?:

Integrationsinitiativer i København 2007:

• Integrationsaftale med vægt på boligpolitik 14,0 mio. kr.
• Kringlebakken 1,3 mio. kr.
• Integration i folkeskolen 16,9 mio. kr.
• Heldagsskoler 17,6 mio. kr.
• Gadens helte 10,0 mio. kr.
• Indsats mod unge kriminelle 10,9 mio. kr.
• I alt 70,7 mio. kr.

*I 2008 stiger det afsatte beløb på Københavns budget til integrationsinitiativer til 93 mio. kr.
**Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen har via omprioriteringer selv afsat 42 mio. kr. til Beskæftigelsesaftalen, hvor bl.a. de opsøgende Jobpatruljer indgår.

via: Den største integrations satsning nogensinde (word fil)

Lidt hygge!

Nu skal man ikke være så sur og negativ (altså baserer sig på fakta), man kan heldigvis altid gå ind på Københavns Kommunes hjemmeside og se lidt på “integrationsbarometeret” der viser en masse om vores nuværende situation, eller vent… det kan man faktisk ikke. Nej, der er ikke noget vi kan bruge til noget som helst, men der er linker til en rapport med dejlige beige farver (NB: 2 MB PDF) i den findes denne kurve:

indvandrere-i-kbh.gif

Nå ja og så står der at det er vores alles ansvar, og hvad der er alles ansvar er jo som bekendt ingens ansvar.

Jeg går ud fra at Mikkel Warming, Ritt Bjerregaard og Bo Asmus Kjeldgaard og Jakob Hougaard selv ofte mødes med indvandrere og f.eks. lærer dem noget om dansk kultur. Jeg går derfor ud fra at de nok også større indsigt i disse sager end jeg har.

Så en lille idé herfra, hvad med at bruge 2-3 millioner kroner i 2008 på at forklare os andre, hvordan man gør det, hvordan man integrerer nogen der ikke vil. Jeg sidder nemlig og konceptudvikler lidt og har fået den idé, at løsningen på det her måske i virkeligheden er at tvangsuddanne Danskere (i deres fritid) til at være mere multi-etniske i deres gøren og laden? Kan vi ikke få en task force der kigger på det?

Så kunne Mikkel Warming, Ritt Bjerregaard, Bo Asmus Kjeldgaard og Jakob Hougaard skrive nogle af deres førstehåndserfaringer ned til os andre. For de sidder vel ikke bare i deres småborgerlige hjem, med deres hvide venner og forklare os andre, hvordan slaget skal kæmpes? Nej, det kan man ikke forestille sig…

Oploadet Kl. 16:36 af Anonym Københavner — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5500/trackback

30 Comments »

 1. Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
  Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

  Kommentar by Als — 19. februar 2008 @ 16:41

 2. Ja, Task Force emmer jo af dynamik og action; det ville også være berettiget at bruge ordet hvis opgaven var at præsentere det efterspurgte overblik i løbet af 2 timer, måske til nød 2 dage. Men 2 måneder, nej ikke rigtigt……så benævnes det i folkemunde ’syltekrukke’; et begreb Fogh et al iøvrigt også er ganske fortrolig med, idet der her blot benyttes etiketten ‘kommission’.

  Kommentar by Hugin — 19. februar 2008 @ 17:14

 3. Uden for tråden,men årets sensation fra den ekstreme venstrefløj

  Villy Søvndahl har sagt noget fornuftigt !

  Jeg gentager

  Villy Søvndahl har sagt noget fornuftigt !

  Om han selv tror på det han siger,eller om han overhovedet mener det
  må stå hen i det uvisse,men se lige her….

  http://jp.dk/indland/indland_politik/article1271079.ece

  Kommentar by Henrik -patriot — 19. februar 2008 @ 17:26

 4. Kejserinden spiller vist violin imens København brænder.

  90 millioner til integration, som ingen aner hvor er blevet af.

  Og så kan bilerne brænde i 2 måneder imens vi finder ud af det … Klassisk socialdemokratiet, når det er allermest tåbeligt. FFS.

  Kommentar by DaLi — 19. februar 2008 @ 17:28

 5. Mohammed krisen er slet ikke slut, hør hvad de har at sige om dansker diplomater i Gaza:

  http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1203343697751&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

  Det bliver farligt at være diplomat i fremtiden

  Kommentar by Ygdrasil — 19. februar 2008 @ 17:35

 6. Hej Kim og Anonym københavner,

  Måske var her noget for jer at blogge om. DR ( /ritzau/Asger Røjle) starter deres nyhed om Søvndals kritik af His butt & tapir som moderate. Øv da, for det ved alle som læser uriasposten de netop ikke er!

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2008/02/19/155121.htm

  Her fra nyheden hvis det skulle blive klippet.
  “Med et usædvanligt skarpt ordvalg kritiserer SF’s formand, Villy Søvndal, både den islamistiske organisation, Hizb-ut-Tahrir og talsmanden for det moderate Islamisk Trossamfund.”

  Kommentar by Lotte — 19. februar 2008 @ 17:51

 7. Forresten så har du Anonym Københavner gjort en god figur som kims stedfortræder. Forhåbentligt beholder han dig :)

  Kommentar by Lotte — 19. februar 2008 @ 17:52

 8. “Der var dog også en erkendelse af, at de unge ballademagere har et vist ansvar for den skade, de har forvoldt”

  Et vist ansvar??????????
  FFS jeg smutter i Netto og drikker mig stiv, jeg bliver sku grønlænder depri af sådan en gang vrøvl, hvis jeg så taber en smøg kan det jo være at jeg får et nyt hus. Jeg giver op, man sidder sku næsten og håber Ritt fattede hvad hendes røde kabinet gør ved DK.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 19. februar 2008 @ 17:59

 9. Kim: folket har valgt disse ledere i kbh. Du er blot en dårlig taber..

  Kommentar by Allan — 19. februar 2008 @ 18:47

 10. —3: Villy Søvndahl har sagt… – ja, hvorfor mon det, og hvor meget substans er der i Søvngængerens udmeldinger?

  —9: Det er ikke Kims indlæg (du forveksler vist Uriasposten med Neues Deustschland, hvor alt var udtryk for den kollektivistiske partilinje)

  Kommentar by Winston Smith — 19. februar 2008 @ 19:23

 11. “Hizb-ut-Tahrir og talsmanden for det moderate Islamisk Trossamfund”

  UPS DR de var ude i sidste uge og sige det var en fejl de kaldte dem moderate, så er det ritzau, eller løj de da de sagde at de sørme ikke mente IT var moderate.

  Allahn: hvad siger en venstreekstrem som dig til Willymands udmelding, er han ikke en ond racist der graver grøfter???

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 19. februar 2008 @ 20:28

 12. @ “Allan”
  folket har valgt disse ledere i kbh. Du er blot en dårlig taber..

  Det er i sandhed en besynderlig holdning. Kan en leder ikke kritiseres fordi han/hun er valgt af folket? Hvis du skulle følge din egen “logik”, så kan du jo ikke kritisere George Bush. Omvendt må det være i orden at kritisere Fidel Castro.

  “Allan”, jeg er sikker på du kan skrive mere gennemtænkt, mere relevant og mere end en enkelt linje. Som det fungerer nu har jeg lyst til at sige: Du er blot en dårlig debattør…

  Kommentar by Mallebrok — 19. februar 2008 @ 20:33

 13. #12, Mallebrok,

  Allahn – søn af 1000 fædre, er ikke blot en dårlig debattør, han er også et meget dårligt menneske…et af dem man ønsker var forblevet en abort, men den moderne lægevidenskab valgte anderledes. Udover at han blev for tidlig født, så fik han også for lidt ilt til hjernen under fødslen og han var thalomidbarn, og så valgte hans crackluder af en mor, at han skulle reddes. Den Allahn du møder her på bloggen engang imellem, er altså resultat af en crackluder og masser af dårlig indavlet muslimsk sæd og det forklarer jo unægtelig en del om hans opførsel.

  Kommentar by Onion — 19. februar 2008 @ 20:58

 14. Allan er en ven af folket. En af de få, som der desværre er alt for mange af.
  I øvrigt er Hitz bu Tahrir så klar i mælet, at det søvnige tudefjæs ville blive til grin og spot, hvis han forsøgte at udlægge teksten anderledes.

  Kommentar by Menig 442 — 19. februar 2008 @ 21:34

 15. Hvor havde Pind dog ret.

  Helt eller næsten OT.

  Nu sidder den øverste politi dhimmi gudhjælpemig og siger at hun beklager hvis politiet har “generet” jihadisterne på Nørrebronx for det er da også for dårligt at stresse de kriminelle det kan jeg godt se.

  Det må jo så iflg hendes logik betyde at politiet over hele landet er alt alt alt for “onde” overfor vore ubudne gæster, ja faktisk politiet i hele europa eftersom mønstreret er helt ens om vi taler sverige,frankrig eller lille Danmark og læg mærke til at mange enda har socialistiske regeringer der stryger de små psykopater med hårene konstant.

  Pind har i sandhed ret vores dhimmi politiledelse har meldt pas og er begyndt at indordne sig under det nye herrefolk, de skvat skulle sige deres stillinger op øjeblikkeligt eftersom vi ikke kan være tjent med at sådanne skvat skal kunne beskytte borgerne.

  Brug dog hæren så for de også lidt øvelse inden de skal udsendes til galningene i Irak eller Afghanistan, for politiet har givet op.

  Det har mange jo sagt længe når politiet hver gang det drejer sig om berigere altid trækker sig tilbage (for med deres egne ord, for IKKE AT PROVOKERE de kriminelle stenkastere)eller ligger lavt for ikke at støde psykopaterne.

  Vi har i sandhed tabt, vi er blevet så kællinge agtige i al denne frihed,fred og ytringsfriheds SNAK (og snak er det åbentbart kun) at vi end ikke evner at forsvare vores snak om disse høje og fine idealer, og slet ikke hvis nogen truer med vold og optøjer.

  I guder hvor ynkeligt og foragteligt.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 19. februar 2008 @ 21:44

 16. […] fx den anonymes gennemgang af Ritt Bjerregaards nye storslåede “task force”, der skal gøre op med den manglende integration af hærværksfolkene. Det er […]

  Pingback by Lars Hvidbergs digitale hukommelse » Blog Archive » Anonym københavner taler ud — 19. februar 2008 @ 22:16

 17. Naser Khader har fat i det helt rigtige når han kræver en kulegravning af det integrationsarbejde der hidtil er blevet lavet. Ritt & Co samt andre politikere rundt omrkring i landet burde starte med at se hvad deres integrationskonsulenter får deres fede hyre for.

  Kommentar by Klavs Jensen — 19. februar 2008 @ 22:17

 18. Jeg synes, vi skal lade Ritts første udsagn stå et øjeblik: ““Nu vil vi finde ud af, hvad der er i gang, hvor mange penge der bliver brugt på det, og hvilken effekt det har,” sagde Ritt Bjerregaard… ”

  BURDE en overborgmester ikke som *minimum* vide, hvad hun har gang i, og hvor mange penge hun bruger på det? Nå nej…det er jo ikke en selvfølge for venstrefløjen…

  Kommentar by H, — 19. februar 2008 @ 23:55

 19. Rigspolitichefens udtalelser kan også tolkes som værende mere røget end Islamisternes er spegede :

  giv dog offentlig, verbalt, hvad de “Radikale Tabere” ( betegnelsen hentet hos Hans Magnus Enzensberger) ønsker sig for at skaffe nogen ro på bagsmækken.

  Problemet er ikke at Politiet er “kællinge-agtige”, men de vilkår politikerne har pålagt Politiet at arbejde under.

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. februar 2008 @ 00:39

 20. 16.Klavs Jensen

  Har Khader også fortalt hvem han forestiller sig skal foretage denne kulegravning ?

  Det kan være så besværligt at finde ud af hvad som er gået galt .

  30 års eftergivenhed overfor Trusselskulturen.

  Behøver jeg at remse op alle de punkter hvor vi har givet efter – lige fra indførelsen af Halakød over særlige hospitalsafdelinger for muslimer til bederum på Universiteterne ?

  Pression udført ved hjælp af anklager for Islamofobi, xenofobi og racisme har fået det Danske samfund til at rette ind.

  Hele raden rundt i det offentlige system har man udvist en hensynsfuldhed, som ingen ikke-muslimske tilvandrere nogen sinde hverken har krævet eller fået.

  Palæstinenserloven gav en vink om hvor vi var på vej hen.

  Vi får som forskyldt for vi ville ikke høre på de som kunne se, hvad vi var begyndt på og hvem det var vi indlod os så naivt med .

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. februar 2008 @ 01:04

 21. The Villynator er godt nok blevet mopset på Hizbutterne:

  http://jp.dk/indland/indland_politik/article1271821.ece

  -Efterhånden er der vel kun Birthe Rønnnn Hårlack tilbage til at repræstentere halal-hippier og den ekstreme og virkelighedsfjerne venstrefløj?

  Kommentar by Nicolai (slamofob) — 20. februar 2008 @ 01:09

 22. I al væsentlighed indrømmer de venstreorienterede, at de ikke ved, hvad der er sket for de 70 millioner der har været afsat til integration i 2007 – de indrømmer også, at de ikke har en ordentlig plan for de ca. 90 millioner der er afsat i 2008.

  – de danske mediers betragter ikke Ritt’ indrømmelse som en skandale (ikke se, ikke høre, ikke tale – ikke skrive). Det må dog formodes at 180grader, der normalt er bekymret for skattetrykket i Danmnark, på et tidspunkt finder tid til at skrive en bekymret klumme.

  Det illusterer dog med al ønskelig tydelighed hvorfor dansk journalistik har brug for aktiveringsprojekter. Det seneste skud på stammen af nytteløs aktivering gik øjensynligt i luften i dag: dr.dk/update Her kan man sikkert se endnu flere uvidende – men politisk korrekte og politisk ærbødige – journalister, der interviewer hinanden om emner de ikke har begreb om.

  VAR optagelsesprøven til journalistuddannelsen i virkeligheden en intelligens- og sindelags-prøve?

  Kommentar by Christian — 20. februar 2008 @ 02:00

 23. MareRITT har stille og roligt, forvandlet sig til en overflødig gammel skamredet ko og det eneste hun nu kan forme, er en gang hæmorider…

  GÅ AF RITT, mens du stadig frivilligt kan, så du ikke bliver ligesom din forgænger…et taburetklæbende dement gråt fossil.

  Kommentar by Onion — 20. februar 2008 @ 03:00

 24. En socialborgmester har fået nok!

  Som en reaktion på de unges voldelige og kriminelle hærgen i gaderne – som er vokset op i behandler-samfundet – efterlyser Socialforvaltningsborgmester Mikkel Warming (EL) ( Naturligvis) en mere “helhedsfokuseret indsats”.

  »Vi skal simpelthen ud og lave noget godt gammeldags socialarbejde. Vi er nødt til at se på helheden – se på barnet eller den unges problemer, på forældrenes problemer, og give dem nogle redskaber at arbejde med«.

  Det er sjældent, jeg sviner folk til, men her hører vi den totale pædagogiske idiot. Hvis man ikke var totaltformørket og havde smidt den sunde fornuft overbord, så er pædagogik her et forbudt ord. Det drejer sig i den nuværende voldssituation overhovedet ikke om hverken pædagogik eller om at give børn eller forældre nogle redskaber at arbejde med.

  For ser vi på de unge muslimske voldsmænd, står vi simpelthen overfor helt specielle forbrydertyper, der er vokset op i Danmark og som er styret af et had til det etablerede sekulære demokrati og som dybest set et resultat af en fremmedgjort muslimsk voldskultur.

  Unge mentalt forstyrrede der forlængst er uden for pædagogisk rækkevidde, fordi de styres af ældre fanatikere med et ideologisk/religiøst had til Danmark. Faktisk kan vi nu skimte en alvorlig social og politisk udvikling i Danmark.

  Det mest sørgelig er dog, at udviklingen forlængst er forudsagt af masser af mennesker, – ( I al beskedenhed bl.a af undertegnede i en del kronikker) der indså, at Islam og de demokratiske institutioner simpelthen ikke befinder sig på samme plan. Og at de muslimer der måske er integreret i dag, ikke vedbliver med at være det. ( Det skal deres egne nok fortælle dem.)

  Derfor er det både en kulturkanp og borherkrig i miniformat på samme tid. Og man skal bestemt ikke slå sig til tåls med, at det bare brænder lidt hist og her. Vold og hærværk er for tiden nok en spontan reaktion hos misrøgtede og frusterede muslimer, men senere kommer systematikken og de planlagte velovervejde handlinger.

  Og man skal absolut ikke forvente hjælp fra de etaberede handlingslammede politikere, som nu i 25 år har lullet sig ind i den illusion, at det bare drejer sig om at være tolerant og forstående overfor kulturafvigerne udefra, og at det derfor er klogt skridt for skridt at lovgive for indvandrerne og opgive egne værdier.

  Denne generations politikere er – med få hæderlige undtagelser – faktisk lige så mentalt forstyrede som dem, der muntrer sig i gaderne. De hverken kan eller vil forstå det, der foregår for øjnene af dem. De er hjernevasket af systemet og deres egen illusioner.

  Der må simpelthen en ny generation af politikere til som forstår alvoren ved den muslimske indvandringsbølge I Europa som vel nu er oppe på omkring 25 millioner.

  Det næste bliver – ligesom i Kosovo – at når indvandrerne er mange nok, så udråber de et frit selvstændigt Danmark

  Kommentar by Kurt Rosenstrøm — 20. februar 2008 @ 04:08

 25. Disse vilde ædle fans af Mekka var blevet sendt til “chop-chop square”, som den hedder, i Saudi Arabiens’ hovedstad.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 20. februar 2008 @ 07:56

 26. Så I TV avisen i forgårs, hvor man med tudefjæs fortalte en ulykkelige/lykkelige historie fra Nordjylland om en tyrkiske pølsemand bosat i en mindre by, der havde fået brændt sin pølsevogn af?

  Manden talte (næsten) perfekt dansk, var velintegreret, havde boet i Danmark i over 30 år.

  Og jeg holder med TV avisen: Ildspåsættelsen kan kun betegnes som én ting: En meget, meget dum handling fra hvem fanden af de nordjydske tranlamper der så end har gjort det – eller det var måske en ude-fra-kommende konkurrent, en hjemme fra Anatolien? Ingen ved det.

  Lige meget, den lykkelige historie er, at borgerne i byen nu har samlet 17.000 kr. ind så manden igen kan få sig en pølsevogn, fortsætte sit gode kulturarbejdet – for det var, hvad landsbybeboerne omtalte hans pølsevogn som, et samlingssted for ungdommen.

  Det ulykkelige ved historie er ikke at nogle idioter har brædt mandens pølsevogn af, det er bare så dumt, nej, det er, at de naive borgere i landsbyen ikke ved at manden i årevis har sendt i 100.000 vis af sorte kroner hjem til sin familie på den Anatolske højslette, så mange, at hans familie derhjemme faktisk i dag må betegnes som velhavende med stort hus, store biler, land og fåreflokke e.c.t. e.c.t. – mere rig end landsby-god-hjerterne nogen sinde bare tør drømme om.

  Er de ikke sjove, de muslimer? Og er vi ikke naive?

  Kommentar by Bodil — 20. februar 2008 @ 08:25

 27. 24. Kurt Rosenstrøm

  Du nævner det –

  “senere kommer systematiken og de planlagte velovervejede handlinger.”

  De unge der har lavet sidste uges ildspåsættelser har måske ageret spontant.

  Men muligheden for at f.eks. ældre Brødrer stod styrende bag disse unge aktører kan vi vel ikke se bort fra ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. februar 2008 @ 08:55

 28. “Derfor er det både en kulturkanp og borherkrig i miniformat på samme tid. Og man skal bestemt ikke slå sig til tåls med, at det bare brænder lidt hist og her. Vold og hærværk er for tiden nok en spontan reaktion hos misrøgtede og frusterede muslimer, men senere kommer systematikken og de planlagte velovervejde handlinger”.

  Solcenter netop sprængt i luften. 2 maskerede mænd blev set løbe fra stedet. Ja! nu må de forældre have en alvorlig samtale med pædago-tossen Mikkel Warming.

  Ja! så fik jeg ret allerede dagen efter vedr. de planlagte handlinger. Det er ligesom brunskjorterne, der gerne ville holde festen ved lige. Men det kan selvfølgelig være, de unge har lyttet til vor statsminister og stoppet. Så nu har de ældre taget over.

  Kommentar by Kurt Rosenstrøm — 20. februar 2008 @ 12:36

 29. Der er da vel ingen tænkende mennesker der tror at det her er spontant? Det er måling og test. Der brændes at par skraldespande og nogle biler af rundt omkring, og man registrerer myndighedernes reaktionsmønster og hastighed. Når man så har fået fastlagt systemets grænse, ved man hvad der skal til for at få ordensmagten til at bryde sammen, hvorefter man behersker situationen.

  Kommentar by PeterK — 20. februar 2008 @ 12:44

 30. Hæ, Boer krig, sjov ting med de der “trykfejl”, måske egentlig et meget rammende begreb i virkeligheden.

  Kommentar by PB — 21. februar 2008 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper