21. februar 2008

Islamisk Trossamfunds Kassem Ahmad til Hizb ut-Tahrir demonstration

Om det udmønter sig i en dybere erkendelse rent politisk er tvivlsomt, men de seneste konservative udmeldinger fra liberale Søren Pind, og den mere populistiske anti-islamisme fra Villy Søvndal er værd at lægge mærke til – der finder en bevægelse sted.

Det kan godt være forskere, de fleste politikere og medierne i multikulturens navn er villig til at acceptere trusler og terror fra tilvandrede, men den gennemsnitlige dansker har fået mere end nok. Ugens største begivenhed er for mig at se ikke intifada-tendenserne rundt omkring i landet, men den snigende erkendelse der fulgte med sagerne. Øjenåbneren burde ikke være brande og bomber, men det forhold at talsmanden for landets største islamiske menighed demonstrerede med den måske næststørste Hizb ut-tahrir.

Snaphanen og Netavisen 180 grader var først – MSM kom haltede efter med Jyllandsposten som katalysator.

(Udsnit af et foto taget af Jan Dagø for Jyllandsposten, 19/2-08 s. 4)

Historien breakede samme dag som integrationsminister Birthe Rønn Hornbech holdt møde med Kassem Ahmad. Fra tirsdagens Jyllandsposten – Kritik af Islamisk Trossamfund.

“Da den ekstreme muslimske organisation Hizb ut-Tahrir i fredags arrangerede en demonstration i København, gik Kassem Ahmad i forreste række.

Kassem Ahmad er talsmand for Islamisk Trossamfund, og det vækker undren og forargelse blandt danske politikere, at han gik i spidsen for demonstrationen arrangeret af en organisation, der har som mål at omstyrte det danske demokrati og indføre de muslimske sharia-love i Danmark…

Talsmanden for Islamisk Trossamfund udsendte ellers en pressemeddelelse tidligere på ugen, hvori han opfordrede til dialog i kølvandet på anholdelsen af tre personer, der var mistænkt for at ville dræbe Muhammed-tegneren Kurt Westergaard.

Kassem Ahmad opfordrede til ikke at komme mere »benzin på bålet«, og han beskrev, hvordan der var »brug for, at vi kan samles på et fælles værdigrundlag«, og han ville »støtte ethvert tiltag i kampen imod radikalisering og ekstremisme i enhver henseende«.

»Vi har en udstrakt hånd til det danske samfund for at indgå dialog i forståelse og respekt for hinanden,« skrev Kassem Ahmad

[…]

Tre dage senere gik Kassem Ahmad side om side med lederen af Hizb ut-Tahrir, Fadi Abdullatif, i demonstration gennem Københavns gader. En af talerne ved demonstrationen, Khalid Amin, udstedte en direkte trussel mod det danske samfund med ordene:

»Endnu engang har utallige danske medier valgt at udvise deres had over for vores profet… Hvor vover de at træde på vores værdier?… Hvor vover de at udfordre over en milliard muslimer verden over? Tror de, at vi vil glemme? Tror de, at vi har glemt? Vi har ikke glemt, og vil aldrig glemme. Regeringen bør vide, at den intet har set i forhold til muslimernes potentiale. Og hvis reaktionerne sidste gang var ved at give dem nervesammenbrud, så skal de bare afvente, at muslimerne genopretter Khilafah og forener hele den islamiske verden under sit banner. Vesten bør vide, at muslimerne er ved at fravriste deres politiske vilje fra dem og den dag, kære muslimer, vil der bliver gjort regnskab for alt det, vi ikke har glemt.«”

Fra gårsdagens Ekstra Bladet – Rønn sur på Khader. Jeg savner Rikke…

“Birthe Rønn Hornbech og Kassem Ahmad var begge glade for deres møde. – Vi aftalte, at jeg i nær fremtid skal tale med en masse unge muslimer om demokrati, sagde Birthe Rønn Hornbech...

Hun mente, at Kassem Ahmad havde spredt lidt forvirring ved at deltage i Hizb-ut-tahrirs demonstration, og det gav han hende ret i. – Det var en fejl fra min side, og jeg kan godt forstå statsminister Anders Fogh Rasmussen også har kritiseret mig for at have deltaget i demonstrationen. Det sker ikke igen, sagde Kassem Ahmad.”

 • 17/2-08 180 grader – DR kaldte terror-tilhængere for moderate.
 • 20/2-08 Ekstra Bladet – En enkeltbillet til Arabien.
 • 21/2-08 180 grader – Islamisk Trossamfund fortsætter samarbejde med Hizb ut-Tahrir.
 • Fra Vredens tegninger, 25/3-06.

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5506/trackback

  47 Comments »

  1. Moderate (dermed forstået, at religionen kommer i 2. eller 3. række) muslimer – findes de i virkeligheden ??

   Kommentar by tolder — 21. februar 2008 @ 18:32

  2. Jeg kan iøvrigt læse på JP, at vores skabs-radigale regering anerkender Kosovo.

   Vil regeringen også anerkende Jylland hvis vi skulle finde på at løsrive os fra det kjøvenhavnske galehus ?

   Kommentar by tolder — 21. februar 2008 @ 18:42

  3. Vi slap da i det mindste af med terrorinstruktøren abu laban.
   – jeg syntes normalt kræft er en meget led sygdom, men den fik ram på labanen og jeg håber ærligt talt, at kasem ahmad og voldspsykopaten fadi abdullahtif begge får smertefuld kræft, der ender med døden.

   -Beklager, dette er min egen mening og på ingen måde reflekterer det andre personers mening på Uriasposten, – men min tålmodighed med de syge perkere er slut!

   Kommentar by Onion — 21. februar 2008 @ 19:23

  4. #2. Det ville da være forståligt! men hvis , så spørg først lige resten af Sjælland/Bornholm hvor de så ville være med!

   Kommentar by PB — 21. februar 2008 @ 19:26

  5. BREAKING NEWS

   USA´s ambassade i Beograd brænder

   Kommentar by von Brockenberg — 21. februar 2008 @ 19:28

  6. Naah, brænder og brænder, men de gør da et ihærdigt forsøg..

   http://www.youtube.com/watch?v=xfHwgdIZIx0&feature=related

   Kommentar by von Brockenberg — 21. februar 2008 @ 19:41

  7. Er der nogen der har kendskab til en hjemmeside hvor man kan, tilkendegive overfor serberne at det ikke er alle europærer, eller danskere der er enig med Per Stig Møller om at anderkende Kosovo som en selvstændig stat??

   Serberne skulle nødig tro at deres kristne brødre i nord har forladt dem fuldstændigt.

   Kommentar by Christianity — 21. februar 2008 @ 19:54

  8. Nej – Ahmed fra I.T har ikke spredt forvirring .

   I.T. og HUT er fælles om målet for deres virke, det er midlet der er lidt forskelligt.

   Begge er arme på hovedorganismen The Islamic Brotherhood.

   Desuden har Ahmed + I.T. da ikke tænkt sig at ophøre med samarbejdet med HUT.

   Men da vi herhjemme ikke rigtig har sat os ind i hvem de utroligt mange forskellige Islamiske organisationer, der er spredt ud over hele Europa / Vesten er

   ( hvad hedder de, hvem er de , hvor befinder de sig, hvad er ders mål,hvilke metoder anvender de og hvordan er deres netværk opbygget )

   har disse ganske let ved at snørre de Vantro.

   Var det ikke så sørgeligt var det til at grine ad .

   Kommentar by Vivi Andersen — 21. februar 2008 @ 19:56

  9. Muslimerne truer danskerne.
   Det er åbenbart efter dette.
   Skal vi bare finde os i det, og lade syv og fem være lige.
   Det mener jeg ikke.
   Vi skal selvfølgelig gå til modstand.
   Regeringen kan vi ikke regne med.
   Politiet kan vælge side.
   Men folket, det folk der i 1943 tog sig sammen, det må nu igen tage sagen i egen hånd.
   Militæret vil nok også være delt, men mon ikke, at der vil være gode danske mænd i militæret også.

   Gud bevare Danmark- dansk

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 21. februar 2008 @ 20:43

  10. Som en debatør i JPs debatsektion i dag også påpeger så er det langt fra første gang at IT roder rundt sammen med HUT, men hver gang er det tilsyneladende bare en stor misforståelse……..Altså når de “væmmelige vantro” opdager det !

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 21. februar 2008 @ 20:51

  11. Iøvrigt skammer jeg mig også på Danmarks vegne overfor det forræderi vi har deltaget i overfor Serberne.

   Det kan vi takke vores EU-liderlige levebrødspolitikkere for, og lad os så i en vis fart komme ud af det elitære tåbeprojekt før det bliver et stykke af Danmark EU fantasterne forærer væk til islam.

   Hvor kvalmende fejt, Faktisk er jeg begyndt at foragte Fjogh og hans sprællemand i C mere end jeg foragter Jelved,Weiss og hvad nu resten af de ideologiske fantaster hed (nå ja der var Schlutter og C også med, så de er måske både naive og grådige)for som sagt før jeg kan tilgive naivitet (hvis man da evner at blive klogere, det blev S tilsidst ikke R og tilsyneladende heller ikke C)men jeg kan aldrig tilgive landsforræderi ud af ren grådighed.

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 21. februar 2008 @ 21:01

  12. Jeg vil også mene at Kassem Ahmad udmelding er klokkeklar, i front for en HUT demo. Det kan vel næppe vises tydeligere hvor han står.

   Kommentar by Santor — 21. februar 2008 @ 21:03

  13. 8) Vivi AndersenRolf Slot-Henriksens bog “Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark” vil være en god begyndelse.

   Kommentar by Menig 442 — 21. februar 2008 @ 21:15

  14. 13
   Dette hoved kom uanmeldt?

   Kommentar by Menig 442 — 21. februar 2008 @ 21:18

  15. Først rejste repræsentanter fra Islamisk Trossamfund (et importeret og voksende problem) til Mellemøsten med falske tegninger under 1. Muhammedkrise og var årsag til en masse ballade og nu under 2. Muhammedkrise går en repræsentant – en imam – i arm med udemokratiske og hadske Hizb ut Tahrir under sorte jihad faner. Under 1. Muhammedkrise var danske politikere i dialog med Islamisk Trossamfund og nu har Birte Rønn Hornbech stadigvæk gang i dialogen med Islamisk Trossamfund. Det kan godt undre med hvilket formål. Skyldes det BRH’s trosfællesskab? Skyldes det at hun selv er troende? Er det et problem at det er en troende, der er Integrations- og Kirkeminister? Gør BRH’s religiøsitet hende invaliderende blind for hvad der bør og skal gøres for at sikre vores demokrati og frihedsrettigheder? Jeg mener at Birthe Rønn Hornbech bør gå af. Hun er inhabil qua at hun er troende. Hun har samme problem som Jørgen Bæk Simonsen. Ingen af dem kan mere, lader det til, se objektivt på sit område/felt. De ser – af bar hengivenhed og missionstrang – simpelthen ikke klart og køligt på eget arbejds- og fagområde mere. Hvilket er fatalt for os andre, for vores kultur og for vores samfund.

   Hvad vil danske politikere, f.eks. Birthe Rønn Hornbech gøre under den 3., den 4. og den 5. Muhammedkrise etc., når de kommer? Vil hun stadigvæk sidde og drikke grøn the med imamer, som hun har et trosfællesskab med, mens Danmark brænder som Danmark har gjort de seneste 2 uger? Og vil andre politikere igen tage på ferie, som de gjorde da Danmark brændte denne her gang?

   Jeg er utrolig skuffet over at VK har valgt at udnævne Birthe Rønn Hornbech til minister. Hun magter ikke at navigere godt nok på vores vegne (hun er de forkertes tjener – hun opfører sig som imamers og Islamisk Trossamfunds tjener) i den kulturkonflikt som vi står midt i og som ikke bliver mindre med tiden.

   Hun bør gå af som minister. Før den næste Muhammedkrise dukker op. Den kan dukke op, når der vil komme forslag om at fjerne halalmad i børnehaver og på folkeskoler. Den næste Muhammedkrise kan komme, når der på et tidspunkt, efter krav fra befolkningen, vil blive lukket for pengekassen til unødvendige integrationskonsulenter og projekter (disintegrationsprojekter). Eller når der vil blive krævet at bede rum på uddannelsessteder bliver lukket fordi de kan være arnesteder for kulturkonflikter og social kontrol og undertrykkelse af kvinder. Den næste Muhammedkrise kan komme, når der bliver krævet noget mere ansvarlighed af de bøller der har brændt Danmark af i løbet af de seneste 2 uger, eller når der bliver krævet noget mere af bøllernes forældre. F.eks. at de tager ansvar for egne børn og unge og at mange flere gør noget for at forsørge sig selv og sin familie.

   Birthe Rønn Hornbech er ikke en del af løsningen på fremtidige kulturkonflikter, hun er en del af problemet, mener jeg.

   Kommentar by Janne — 21. februar 2008 @ 21:32

  16. Jeg synes I skal orienteres om hvad de flag HuT + I.T. gik og svingede med er for nogle :

   ISLAMISK STATSFLAG : hvid bund med den Islamiske Trosbekendelse i sort, arabisk skrift.

   JIHAD-FLAGET : sort bund med den Islamiske Trosbekendelse i hvid, ar arabisk skrift.

   Dette kunne altså opleves i Danmark, feb. 2008 .

   http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/

   Kommentar by Vivi Andersen — 21. februar 2008 @ 22:23

  17. Ja Uriasposten og Snaphanen var først. Den her situation frister imidlertid – fordi den er så epokegørende – til at anlægge et videre perspektiv på sagen. Mognens Glistrup, Den Danske Forening, Dansk Folkeparti i sin spæde begyndelse var der først. Det skal vi ikke glemme. Når nu en Villy Søvndal bekender skal vi holde hovedet koldt og holde os klart, at der taler en partiformand, som blandt sine folketingsmedlemmer tæller en til det sidste landsforræderisk kommunist (Ole Sohn), en landsforræderisk islamisk dovendiderik (Kamal Querishi), en socialistisk landsbytosse som Kristen Touborg og man kunne blive ved.
   Personligt havde jeg respekt for Holger K. Nielsen og også for Villy Søvndahl – ud fra det indtryk jeg har fra medierne. De er personligheder, der i modsætning til mange andre folketingsmedlemmer som fx Kim Andersen (Venstre!), fremstår med personlig integritet, fordi de simpelthen siger hvad de mener.
   Hvorom alting er: Vi skal være forsigtige med at løfte armene i vejeret, fordi Villy Søvndahl for første gang i 30 år siger noget sandt. Han gør det ud fra den kølige beregning, at der er stemmer i det. Ved næste folketingsvalg kan han meget vel få flere mandater end S, men hans stemmer er vi helst foruden.

   Kommentar by ThomasL — 21. februar 2008 @ 22:35

  18. For at min ovenstående kommentar hænger sammen, skal jeg lige nævne, at der er sket en forskydning i min opfattelse af Søvndahl. Jeg tror han er blevet grebet for meget af mandaterne, blevet for oppurtunistisk. Og deri har flere aviser ret, når de karakteriserer hans ny standpunkt som en slags oppurtunisme, de ikke rigtig ved, hvor de skal addresere.

   Kommentar by ThomasL — 21. februar 2008 @ 22:43

  19. http://www.srbija.sr.gov.yu/?change_lang=en

   Kommentar by Anonym — 21. februar 2008 @ 22:51

  20. Kasem Said Ahmad er mindst lige så tvetunget, som Abu Laban nogensinde har været.

   Tilbage i 2005, inden Muhammedkrisen rigtigt havde bidt sig fast, var det Ahmad, der beroligede danskerne: Han skulle nok ordne problemerne med de vrede arabere.

   Trossamfund beroliger tegnere (03-12-2005)

   Islamisk Trossamfund beroliger tegnerne bag Jyllands-Postens skildringer af profeten Muhammed:

   “Tegnerne skal tage det roligt og ikke lade sig påvirke i deres arbejde. De vidste ikke, hvor meget, tegningerne ville krænke, da de blev bestilt til arbejdet,” siger Kasem Said Ahmad, pressetalsmand for trossamfundet.

   “Jeg blev selv så krænket af tegningerne, at jeg næsten fik kvalme og kunne blive terrorist, hvis ikke jeg havde kontrol over mig selv”, indrømmer han.
   “Men selvtægt findes ikke i islam. Dødstrusler er umoralske, uislamiske, udanske og ikke relevante i Danmark,” forklarer talsmanden.
   Ville lægge låg på Muhammed-strid

   Kasem Said Ahmad mener, at eneste udvej på hele affæren er, at Jyllands-Posten, der bragte tegningerne rykker ud med en undskyldning, fordi tegningerne krænkede religiøse følelser. Samtidig bør avisen understreger, at sigtet med at bringe tegningerne var slå et slag for ytringsfriheden, mener Ahmad.

   Det talsmanden for trossamfundet frygter mest efter at et islamistisk parti i Pakistand udsendte dødstrusler mod de 12 tegnere er, hvad en uligevægtig person i Pakistan kunne finde på, hvis vedkommende løb på en dansker.

   Det Islamiske Trossamfund sender i morgen en delegation til Egypten. Her skal den møde formanden for Den Arabiske Liga og Egyptens udenrigsminister for at drøfte sagen om tegningerne i Jyllands-Posten.

   “Vi vil bede om hjælp fra teologer, der kan komme til Danmark og fortælle om Islam,” forklarer Ahmad.

   Han rejser selv til Beirut for at fortælle ungdomsorganisationer i Det Arabiske Initiativ, som Udenrigsministeriet står bag, om tegningerne.

   Resten er som bekendt historie: Efter at Ahmad havde beroliget tegnerne, gjorde de, som Ahmad tilrådede, og arbejdede videre. JyllandsPosten gjorde også, som Ahmad tilrådede, og trykte undskyldning efter undskyldning på dansk, engelsk og arabisk. I mellemtiden rejste Ahmad ned til Ummah’en med billeder af Muhammed med grisetryne og Muhammed som pædofil djævel.

   Ufatteligt, at han stadig får lov til at optræde i medierne.

   Kommentar by MartinH — 21. februar 2008 @ 23:30

  21. @ ulla
   godt set.
   Er det sorte ikke det flag der i folkemunde bliver kaldt al qaida flaget ?
   ikke nok med at bemeldte herre , har taget fejl af hvilken demostration han deltog i , han har sgu også taget fejl af flaget,
   Hvor patetisk. 2 tunger rækker vist ikke her!!!!

   Kommentar by father — 21. februar 2008 @ 23:37

  22. http://www.180grader.dk/nyheder/Tyrkiske_muslimer_tager_afstand_fra_fanatikere.php

   Også mit indtryk af de muslimer jeg omgås. Muhammedtegningerne hidser nemlig dem ligeså lidt op som en vittighedstegning af Jesus hidser mig op.

   De er faktisk ligeså pinligt berørte over at blive slået i hardcore med disse arabiske terrorister. Når jeg hører om danske pædofilsvin der rejser til Thailand på pædofilrejser føler jeg mig sku også pinligt berørt som dansker !

   /T

   Kommentar by Tolder (religion er en hjerneskade) — 21. februar 2008 @ 23:41

  23. Kim Møller begår måske en fejl – om end den er forståelig – ved at fokusere for meget på tossen Bæk Simonsen. Almindelige mennesker (som er langt de fleste) går ikke meget op i, hvad akademikerne siger. Derimod har Villy Søvndals meget bastante udmelding gjort indtryk. Ikke engang Politiken har taget afstand fra den. Stemnngen er ved at ændre sig markant. Nu er det ved at være politisk korrekt at være anti-islam. Så tak til de unge drenge, der brændte biler og skoler af – politisk har de gjort en god gerning. Nu kan selv naivisterne, eller ihvertfald mange af dem, se at noget er helt galt.

   Kommentar by Søren Rasmussen — 22. februar 2008 @ 00:02

  24. -> 15 janne

   “eller når der bliver krævet noget mere af bøllernes forældre. F.eks. at de tager ansvar for egne børn og unge og at mange flere gør noget for at forsørge sig selv og sin familie.”

   Hvorfra ved du at forældrene svigter børnene? Er det helt utænkeligt, at når sønneke kommer hjem og fortæller at han har trukket hjelmen ned over øjnene på en betjent, væltet et TV-vogn om på ryggen og banket fotografen, og ovenikøbet har råbt ‘fuck Danmark’ på skærmen, så vil far og søn slå op i manualen – undskyld koranen, og se at de har fulgt den til punkt og prikke. Hvorfor tror du at der er et modsætningsforhold mellem børnene og forældrene?

   Kommentar by PeterK — 22. februar 2008 @ 00:13

  25. Så BT el. var det EB’s spiseseddel idag: “Derfor rejser vi ikke, Villy” – jeg kan ikke finde linket til svaret på hvorfor HBT blir’ – kan nogen fortælle mig hvad der stod i de omtalte aviser?

   På forhånd tak:)

   Kommentar by Miss Chatelaine — 22. februar 2008 @ 00:52

  26. Til Janne # 15:
   Jeg giver dig ret i at Birthe Rønn Hornbech virker utrolig svag som integrationsminister. Jeg synes længe hun har haft noget selvretfærdigt og bedrevidende over sig, der har gjort at man ofte har spekuleret på om hun ikke snarere hørte hjemme hos de radikale. Eller er det bare selvretfærdig borgerlighed, med et “menneskesyn” man kan slå andre i hoved med som vi kender de fra de “konservative”. MEN at BRH skulle være inhabil fordi hun er troende, det er dog langt ude. Jeg kan ikke udtale mig om hendes tro, men hvem er der der er “fader” til hele det systemskifte der kom i 2001? Hvem var det der som den første klart og stærkt forsvarede det nationale og indledte den seriøse modstand mod indvandringen? Det var præsten Søren Krarup sammen med præsten Jesper Langballe. Og de gjorde det på et helt igennem kristent grundlag. Lige netop den kristendom der er den grund sand konservatisme hviler på.
   Iøvrigt ville jeg, som # 7, også gerne finde et forum hvor jeg kunne fortælle serberne at ikke alle danskerne bifalder oprettelsen af en ny muslimsk Kosovo-stat i Europa.

   Kommentar by Ulrik — 22. februar 2008 @ 01:05

  27. Jamen jamen..

   Kan i ikke se vildledningen? ,,De unge (lige under den kriminelle lavalder)er outsider-bøller,, – igen bliver situationen stallet og bagatelliseret.

   Disse unge arbejder ikke alene. Muslimsk kulturs største styrke er loyaliteten til familien og storfamilien. Der står da klart en storebror og en familiefar og mor bag disse ungers handlinger.

   Det mest latterlige er at det siges at være medierne selv, der inspirerer til hvad -250 brande og 21 alvorlige.. jamen herregud, man vælger hele tiden at se den muslimske invasion som harmløse, adskilte drengestreger.

   Og hvad er så fidusen?- fidusen er den langsomme tilvænning til terror og vold. drengene viser magten/styrken som medierne tjener gode penge på, som politikerne bagatelliserer og det fredselskende danske folk, håber det lægger sig, og så går der lidt tid og flere muslimer skabes og samles og sammenføres og sender penge hjem, og så kommer der en ny krise, hvor lidt mere magt og vold bliver demonstreret.

   alt er timet mellem præsidentvalg i usa, valg i pakistan, kosovo løsrivelse, lad os sige den næste store muslim-vold kommer om ca 1½ måned, primo april.

   Og logikken er at terroren virker, vi bliver skræmte bag ved bevidstheden, vi bliver apatiske og ender med stockholmsyndromet, hvor vi støtter vores gidseltagere, bare for at få fred, – vores nerver er slidt ned.

   Vi bliver nød til at handle. Med humor, med satire, med konfrontation i det offentlige, med udhængning af agitatorerne og udhængning af vendekåbe politikere. Vi bliver nød til at overbevise de få tvivlende muslimer om at de ikke kan få velfærd i en muslimsk stat og at de må handle.

   Kommentar by tobulisten — 22. februar 2008 @ 01:11

  28. Jo længere tid,
   vi betragter dette fotos nøjere,
   bliver vi, hvis vi ellers åbner vore øjne,
   overbeviste om dette:

   Her, er Kassem Ahmad, i sit rette element.

   Helt Blottet, for Sit Vanlige Vantro, Tudefjæsantræk!

   Kommentar by Erik Rau Hansen — 22. februar 2008 @ 02:09

  29. De af Jer der stadig har forhåbninger til den nuværende regering burde se Debatten på DR2 (21. februar).

   De politiske partiers – herunder regeringens – medicin lyder: flere integrationsprojekter. Før de tager udgangspunkt i, at de seneste 25 års indvandrerpolitik har været en katastrofe, vil der ikke ske substantielle ændringer, med mindre nye partier med holdbare og langsigtede løsninger på den demografiske bombe og de kommende uroligheder bryder igennem til næste valg.

   Alle politikerne blev ikke overraskende hurtigt enige om, at undlade en diskussion om hvorledes man var kommet i den nuværende situation. Nu skal vi se fremad! Alle integrationsprojekter skulle analyseres, så den næste bølge af integrationsprojekter kunne virke. Held & Lykke – det er betryggende at de stadig tror på kvaksalveri.

   Should I Stay or Should I Go Now var tidligere en fin lille sang, men nu er spørgsmålet trist aktuelt.

   Kommentar by Fogh og Kaos — 22. februar 2008 @ 03:18

  30. # 15 Janne

   “”Jeg er utrolig skuffet over at VK har valgt at udnævne Birthe Rønn Hornbech til minister.””

   Hvorfor dog det??

   Hun representerer da fint 75% af borgerlige danskere. Ligesom at danskerne har det fint med verdens højeste skat, moms og afgift.

   Der er ikke noget demokratisk problem.

   anti-sharia

   Kommentar by Anonym — 22. februar 2008 @ 04:14

  31. #15 Janne

   “”Birthe Rønn Hornbech er ikke en del af løsningen på fremtidige kulturkonflikter, hun er en del af problemet, mener jeg.””

   Jeg er HELT enig, min forrige kommentar prøver blot at sætte tingene på spidsen: Der er – dybt ind i borgerlige rækker – en BRH holdning, dermed representerer hun sagtens befolkningens dialog/underkuende position, når vi møder dette glade vanvid.

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 22. februar 2008 @ 04:17

  32. #18 ThomasL

   “”…skal jeg lige nævne, at der er sket en forskydning i min opfattelse af Søvndahl.””

   Jørgen Bæk Simonsen kunne ikke have udtrykt sig smukkere…..

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 22. februar 2008 @ 04:20

  33. #32 Suk. Lad venligst være med at sammenligne mig med JBS! Tak.

   Kommentar by ThomasL — 22. februar 2008 @ 05:26

  34. 23

   Søren Rasmussen

   “Kim Møller begår måske en fejl – om end den er forståelig – ved at fokusere for meget på tossen Bæk Simonsen. Almindelige mennesker (som er langt de fleste) går ikke meget op i, hvad akademikerne siger.”

   Men det gør en del politikere og embedsmænd og det gør gymnasielærere og folkeskolelærere, så det er yderst vigtigt det Kim Møller har gang i.

   Kommentar by Janne — 22. februar 2008 @ 07:39

  35. 24

   PeterK

   Det er for stor en kamel at sluge at fatte, hvis forældre tilskynder børn og unge til at brænde Danmark af. Der er mange mennesker, der har været i fare. Både beboere, politifolk og brandmænd.

   Kommentar by Janne — 22. februar 2008 @ 07:43

  36. 35. Janne

   Islams Rettroende har ingen problemer med at slå ihjel på forskellige måder .

   At dræbe Vantro er, ifølge manualen Koranens tekster som er Allahs egne ord nedfældet på skrift, en PLIGT for enhver Rettroende.

   Metoden er underordnet – det er det at slå Vantro ihjel der er væsentligst.

   Og så betyder det noget for den enkelte Rettroende at Koranen fortæller dem ( i Sura 8:17 ; 9:14, ) at han/hun der slås mod og/eller slår Vantro ihjel, at det ikke er Muslimen som sådan der udfører dette, men Allah der arbejder gennem den enkelte Rettroende.

   Altså den enkelte Rettroende er Allahs redskab der blot udfører hvad HAN har befalet.

   Hensigten med Koranens SVÆRDVERS er ikke til at misforstå, disse omhandler bl.a. dette :

   “Fight against such of those..who do not forbid what Allah and His Apostle have forbidden, and do not embrace the true Faith, until they pay tribute ( Jizya) out of hand and are utterlyd subdued. ( 9:29)

   Når unge hærgende muslimer udtrykker årsagen til deres adfærd er det klart de anvender de begrundelser vi selv, har givet dem i hænde via Vantros diskussioner hvor Danskerne måtte høre at

   at de, muslimerne, alle sammen er marginaliserede

   fordi de bl.a. undertrykkes af Danskerne,

   at Danskerne er Islamofobe,

   at Danskerne ydmyger dem,

   at Danskerne ikke udviser respekt for dem som personer

   at Danskerne er skyld i muslimers elendigheder

   Ikke eet ord om selvansvarlig og pligt til at udøve samme !

   Forældrerne styrer ikke deres børn fordi, dette her Vantro samfund og dets Vantro indbyggere er værdiløse og skal bekæmpes .

   ” ´Make war on them. Allah will chastise them at your hands and humble them. He will grant you avictory over them and heal the spirit of the faithful.” ( Sura 9:14)

   Kommentar by Vivi Andersen — 22. februar 2008 @ 09:34

  37. Jeg prøver at stille uret. jeg stiller alarmen på 60 minutter. Det er nok højst urealistisk, men jeg skal se om der kan undgås at der bliver skrevet om perkerkriminalitet i de 60 minutter. –
   Godt nok et naivt eksperiment..

   Kommentar by Onion — 22. februar 2008 @ 11:30

  38. Heldigvis døde Abu-Slyngel da af kræft…

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 22. februar 2008 @ 12:20

  39. ->34 Janne: Jeps, vor kulturs ødelæggere er skolelærere og journalister. Reelt er de landsforrædere dog uden at vide det.

   Den gennemsnitlige skolelærer er en uendeligt politisk tonedøv kvinde, som absolut intet fatter af, hvordan et samfund hænger sammen.

   Måske er det på tide at sparke kvinderne et andet sted hen, om ikke hjem til kødgryderne, så dog langt væk fra folkeopdragelsen.

   Kommentar by Kim Poulsen — 22. februar 2008 @ 13:21

  40. 39
   “Den gennemsnitlige skolelærer er en uendeligt politisk tonedøv kvinde, som absolut intet fatter af, hvordan et samfund hænger sammen.

   Måske er det på tide at sparke kvinderne et andet sted hen, om ikke hjem til kødgryderne, så dog langt væk fra folkeopdragelsen.”

   Det er nu ikke fordi de studerende på seminarierne er politisktonedøve, men tænk på 80-90% kommer direkte fra GYM, hvor prøvevalg på prøvevalg viser at SF alene kunne lave regering. Når de så ankommer på seminariset skal de høre undervisere forklare, at alt er den onde regerings skyld og DF er roden til alt ondt, den eneste frelse ligger hos Rad. V. eller Willy Løwn, for de vil det gode for børnene. Ligeledes er det jo ikke de studerendes evner man vudere på den slags udd., nej det er deres evne til at skrive præcist det læreren har proklameret i undervisningen.

   Hvis man så kommer ud efter 4 år med indoktrineringen, og stadig mener der måske godt kunne være en smule konsekvens pædagogik i folkeskolen, skal du ikke vide dig sikker på at få et job, for skolelederne er jo lige præcist samme støbning som de undervisere du har forsøgt at modstå i 4 år.

   Så istedet for at klage over de kællinger (han/hunkøn) der får stress og depressioner af Muhammeds sønner i folkeskolen, skulle man kigge ondt på Ritt og de radikale der fjernede alt hvad der hed konsekvens pædagogik i folkeskolen, udfra det kendte motto “hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære”

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 22. februar 2008 @ 16:18

  41. Jeg synes det bliver spændende i de kommende dage at finde ud af hvad Villy Søvndal mener når han siger “Gå ad helvede til”

   Hvor er helvede, vi formoder det er et varmt sted, men mener han Saudi Arabien eller kun Libanon, eller måske Irak?
   Skal de pågældende gå dertil eller må de godt tage flyet?
   Og mener han kun imamerne, brandstifterne og knivstikkerne, eller hele ghettoen?
   Og mener han at de skal begive sig afsted med det samme?
   Hvordan vil han i så fald overtale dem, han må nok ud med en ordentlig kompensation før nogen går med til at forlade vores lille velfærds-smørhul?

   Jeg glæder mig til at se om Villy kommer med nogle bud på dette!

   Kommentar by Jens Hansen — 22. februar 2008 @ 21:34

  42. -41
   til at starte med kunne han jo tage et opgør med sin tidligere formand Holger K Nielsen, og spørge hvad der foregik i hovedet på ham da han stod på podiet med Hizbollas flag i baggrunden.

   Kommentar by PeterK — 22. februar 2008 @ 22:39

  43. #33 ThomasL

   Det skal jeg nok lade være med….det var bare ordet ‘forskydning’ som du benyttede, der fik tankerne på JBSs faglige og akademiske glidebane…. sorry. :-)

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 23. februar 2008 @ 06:10

  44. Moderater muslimer findes bestemt. Det er dem, der ikke har forstået deres religion rigtigt.

   Men om de kan få lov at organisere sig ordentligt uden ballade fra de rigtige muslimer er yderst tvivlsomt. De vil løbende blive undergravet med korancitater og trusler. Jeg tror ikke, de nogensinde kan blive en reel politisk faktor.

   Men det er YDERST velkomment at forsøget gøres! Jeg kunne endda tage fejl :)

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 23. februar 2008 @ 07:15

  45. de kriminelle arabere og deres skal sendes hjem med det samme vi kan ikke have en flok hærgende kriminelle randene og ødelægge VORES danske samfund hvis de vil ty til vold og ekstreme handlinger må de få en dom for “landsforræderi” udstå straffen i et specielt landsforræder fængsel som er bygget til udlændinge. der skal det ikke være et “hotel fængsel” det skal være hårdt og ulideligt.

   Kommentar by Det Frie Rene Danmark — 8. april 2008 @ 13:18

  46. […] troede selvsagt først den kom fra Hizb ut-Tahrir. Alt er ved det gamle, ude hos Bettina Meisners salafister. Sms’en er afsendt fra telefonnummer 23XXXXXX, som ejes […]

   Pingback by Europas hullede grænser « Snaphanen — 23. maj 2011 @ 15:07

  47. […] er fundamentalistisk,« siger Karen Jespersen.»Blandt andet så man jo, at den tidligere talsmand Kassem Ahmad gik arm i arm med Hizb ut-Tahrir,« siger hun.Desuden var det trossamfundets ungdomsafdeling, Mudina, som tidligere i år inviterede […]

   Pingback by Allerslev vil kurere salfister med salafister « Snaphanen — 21. oktober 2011 @ 09:41

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper