26. februar 2014

Mishra, flere år før han meldte sig ind i TFS: Jeg tror ikke på multikultur, islamo-fascisme er problemet

Mrutyuanjai Mishra smækker med døren, og forklarer nu velvilligt medierne at han er blevet misbrugt af Trykkefrihedsselskabet, Sverigedemokraterna og den svenske blog Avpixlat. Herunder et par citater fra hans hånd trykt i landsdækkende aviser tilbage i 2006, flere år før han blev medlem af de nævnte organisationer.

Jeg har hilst på Mishra en enkelt gang, og for få måneder sendte ham mig et link til en af hans mange blogposter mod stormoskéer. Jeg svarede ham ikke, og anvendte ikke klummen her på siden. Efter medieangrebet mod Sverigedemokraterna spurgte jeg ham om han nu havde ændret holdning, at stormoskéer pludselig var blevet en god ting. Han har læst det, men valgt ikke at svare. Det er også et svar.

“… i Sverige fejres 2006 som multikulturalismens år, og i samtlige aviser i mit oprindelsesland, Indien, omtaler man sit samfund som værende multikulturelt. Men i begge lande er der opstået streng selvcensur, og religiøse emner kan næsten ikke debatteres længere. De har for længe siden mistet ytringsfriheden på området. … Jeg tror ikke, at der er ret mange borgere i Europa, der tror på det multikulturalistiske projekt længere. Det gør jeg heller ikke. Vi må konstatere, at der er nogle kulturer og religioner, som er sværere at leve side om side med end andre.” (Politiken, 7. februar 2006: Selvcensur: Multikulturalismens tid er forbi

“Den nye form for islamo-fascisme, der, som USAs præsident Bush med rette beskriver det, er ved at sprede sig fra Pakistan til Libanon, er inspireret af Aurangzeb’s militære og politiske ideologi. … Islamo-fascister vil i lighed med Aurangzeb’s strategi anvende alle midler til at infiltrere, pacificere og til sidst overvinde ikke-islamiske territorier. … Et andet vigtigt element af islamo-fascisternes ideologi er simpelthen at blive flere i antal. … Venstrefløjen herhjemme og i andre europæiske lande har for vane at skyde skylden for den islamiske terrorisme på den manglende integration og holder de vestlige lande ansvarlige. Det er på tide at ophøre hermed… Europæerne er nødt til at vågne op. Islamo-fascister, som i visse tilfælde er blevet udvist af deres egne oprindelseslande, har fået husly i Europa. Det europæiske velfærdssystem, den politisk korrekte universitetsverden, hvor man endnu ikke er begyndt at tale om problemets omfang, og den del af lovgivningen, der sigter på at beskytte menneskerettigheder, er blevet brugt til at skaffe opholdstilladelse til udøvere af islamo-fascismen. … De er ikke interesserede i integration men derimod segregation og ghetto-dannelse. Multikulturalismen har været til stor gavn for dem. Det britiske multikulturalistiske forsøg er nået til vejs ende.” (Jyllands-Posten, 17. august 2006: Islamo-fascismens fremmarch)

(Mrutyuanjai Mishra som gæst i Rushys Roulette, 26. februar 2014)

“Jag känner mig utnyttjad.” (Mrutyuanjai Mishra i Expressen, 23. februar 2013)

Oploadet Kl. 16:37 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55210/trackback

26 Comments »

 1. Der er to muligheder, man først overvejer med Mishra. Enten er han en stjernepsykopat, som ikke kan huske hvad han mente i går og i forgårs, og også er ligeglad, eller også venter der ham en eller anden for for belønning pekuniært eller karrieremæssigt. Han er uden kendt indkomst.

  Hvorfor er han forresten ikke længere blogger på JP, og hvorfor bor han ikke i Damark, og mange andre interessantespørgsmål Politiken og Rushy skulle stille sig, inden de hopper på, hvad jeg godt kan love dem er en vildmand.

  Kommentar by Josef K — 26. februar 2014 @ 17:02

 2. Nu hvor både dokumentar digteren hassan og tidligere islamist akkari har prøvet at råbe de psykopat politiske korrekte op, så vil jeg tro, at komavevenderen hr. Mystiske Mishfare har fået op til flere uimodståelige tilbud af enhver art fra forskellige sider, moske ligefrem med pisk og gulerod tillokkende eller tilrådelige tilbud ellers…..
  Alle ved jo, hvordan man i sveristan straffer islam kritiker på levebrødet og ser igennem fingrene med de fascistiske afa’s voldsudøvelser mod “racister” og ligeledes undskylder islamisterne, når de korporligt angriber ikke underkastede vantro med politiske ukorrekte meninger.
  Så årsagen til hr. Mystisk Mishfares “omvendelse” virker ikke naturlig, men mere som enten et personligt totalt kollaps i hovedet eller et velbetalt tilbud moske kombineret med lidt af de muhammed sædvane “overtalelses” midler og de afa lignende mandslinges behov for menneskelige boksebolde for at tilfredsstille deres voldsorgie trang.

  Det kan også være hr. Mystiske Mishfare bare ønsker maximal eksponering i alle medierne fordi de psykopat politiske korrekte ikke tåler flere hassaner og akkarier til at fortælle dem sandheden om islam.
  Desuden skal der stærke mandfolk M/Ker til for at gå op imod de psykopat politiske korrekte der hersker i flokke, for at forsvare alle islams modbydeligheder. Det koster dyrt at bryde ud af flokken af politiske korrekte grimme havenisser.
  Der skal ties ellers……

  Vi skal jo også vide, at det jo kun er pro-islam tilhængerne der kan få deres egne radioprogrammer, ligesom islam Rushen skudt gennem hoved Rouletten, der åbenbart har været ladet i alle kamre med dum-dum patroner og gået lige igennem hoved uden modstand.
  Hvornår får vi et program, hvor en modig frafalden islam personlighed kan tage kampen op mod hele mellemøstens islamister, der åbenbart ikke har forstået islam korrekt, fordi de dernede har da ikke samme opfattelse som islam Ruchen Roulette kagekonen prøver at overbevise os andre om, såsom islam er tolerant, fredelig, beskytter kvinderne osv af savlende misinformationer eller er bager Rushyl bare en kage på os eller ER hun bare skudt gennem hoved ?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. februar 2014 @ 17:45

 3. Spørgsmålet er, hvem er i grunden blevet udnyttet?

  Kommentar by Menig 442 — 26. februar 2014 @ 17:55

 4. Angående Mishra er det vel et spørgsmål om almindeligt hykleri og karrierepleje. Han er ingenting og var ingenting, men har alligevel opnået en marginal plads i medielandskabet. Ikke i kraft af indsigtsfulde analyser. Men fordi han var eksotisk og kaldte sig menneskerettighedsekspert. Han er vel bekymret for sit fremtidige indtægtsgrundlag.

  Angående Rushy:
  Jeg har aldrig hørt noget på radio 24/7, men det forekommer mig baseret på læsning af programomtalerne, at hendes program ALTID har den samme vinkling mod de onde danskere og hvad der bør gøres for at fremme pakistaneres muligheder.
  Hun bliver stadig brugt som “integration”-orakel i f.eks. berlingske, og som regel uden at det fortælles at hun og hendes familie er racister. Racister af den slags der betragter ikke-muslimer som mindreværdige, for ikke at sige uværdige. Hvilket dog ikke var en hindring for at familien har valgt at bosætte sig i Danmark.
  Jeg har aldrig læst eller hørt noget fra hende som ikke var offerrolle-tænkning på vegne af muslimer, og med et anti-dansk udtryk.

  Det er morsomt, for det er det samme man ser hos Yildiz Akdogan i Berlingskes klummer.

  Offerrollen er massiv. Varetagelsen af pakistanske/tyrkiske interesser rangerer langt over det danske samfunds (og danskernes) interesser.

  Det står skidt til når de skal forestille at være de velintegrerede og dem som skal forestille at være en gevinst/berigelse for os.

  Kommentar by Superman — 26. februar 2014 @ 17:59

 5. Jeg har også mødt Mishra en gang, og der blev han fornærmet, fordi jeg spurgte ham om hvormeget han (man) får for en kronik i papiravisen. Han kunne/kan kun ævle om Indien, og det er selvfølgelig trættende i længden. Herfra synes jeg ikke Mishras ‘omvending’ er noget tab for os nationalkonservative.

  Kommentar by Bruno Bent — 26. februar 2014 @ 18:03

 6. > 4. Superman. Helt enig. Rushy er en klaphat. Det var genialt dengang hendes mands bror, altså ham sportskommentatorfjolset med øreringen, Jens Haarder Højbjergs bror, kritiserede at Rushy og Jens’ søn skulle omskæres, og i den forbindelse udtalte, at hvis omskæring er det bedste fra islam, ja så ville han nødig vide hvad det værste var…!!!

  Kommentar by Bruno Bent — 26. februar 2014 @ 18:11

 7. Inholdet kan enhver bedømme, men hans to svenske ghostwriters fortæller mig, han ikke kan skrive på noget sprog.

  Kommentar by Snaphanen — 26. februar 2014 @ 18:14

 8. Mishna var altid meget ivrig efter at fremhæve alt hvad der har med Indien at gøre . Det er muligt at han har fået klar besked fra sine forbindelser i Indien om at skifte tone i den islamkritiske debat . Indien er temmelig skizofren i sit forhold til islaam..
  Internt gøres der store anstrengelser for at undgå et direkte opgør med den store mulimske minoritet , hvorimod der udadtil ikke spares på oprustningen eller retorikken mod Pakistan , som er samme minoritets sponsor og alternative hjemland .

  Kommentar by Ole Burde — 26. februar 2014 @ 18:37

 9. Jag har känt Mishra i två år. Under den tiden talade han inte om något annat än de glassiga SD-ledare (Björn Söder, Jimmie Åkesson, Kent Ekeroth, m.m m.m) han träffade under sina föreläsningar. Det var viktigt för Mishra att synas och fotograferas med kändisarna. Han antydde ofta att han skulle komma på riksdagslistan….

  Han var full av beundran över det välkomnande han överallt fick av SD-are över hela landet. Han blev bjuden på den ena festen efter den andra och mer än ofta hembjuden till “höjdares” hem.

  Jag varnade personligen honom för att gå med i SD utan att först noga tänka igenom de sociala konsekvenserna. Ingen bjöd in honom till SD. Det fungerar inte så. Mishra bjöd sig själv in. Han blev inte lurad. Mishra är närmare 50 år och alltså vuxen nog att läsa igenom partiprogrammet. Gång på gång sa han till mig att han höll med till hundra procent. (Något knappast alla medlemmar gör.)

  Gång på gång sade han – och skrev – att han aldrig funnit någon rasism inom SD.

  Jag har själv diskuterat islam med honom under ett flertal tillfällen. Jag reagerade mot hans muslimhat och sa att det inte var acceptabelt inom partiet. Vi är med i partiet för att vi älskar Sverige, inte för att vi hatar andra religoner. Vi tar avstånd från Sharia och islamism, men även mot extremnationalism.

  Mishra förnekade totalt att det fanns extrem hindunationalism i Indien. Det var en muslimsk lögn, sa han.

  I radioprogrammet säger nu Mishra att han var SDs favoritinvandrare. Bullshit. Vi har många utomeuropeiska invandrare, de flesta betydligt intelligentare än han själv. Självklart är vi glada över dem men inte mer än över andra kompetenta medlemmar.

  I november/december fick Mishra reda på att han inte skulle få någon riksdagsplats (något han skrutit med under hela den tid jag känt honom). Jag kan själv vittna över om hans besvikelse.

  Det kom också fram att Mishra hade stora personliga problem – som han tyvärr åstadkommit helt på egen hand. Vissa saker om Mishras inte allt för vackra förflutna på den danska sidan av sundet hade kommit fram om han blivit politiker för SD. Svenska journalister älskar att gräva i skit om SD-politiker.

  Under den tid han bodde i Sverige (som han anförtrodde mig enbart för att få svenskt medborgarskap – och förmodligen för att han gjort sig omöjlig i Danmark) lyckades han röra till sitt privatliv även här.

  Vi SD-are är bara glada över avhoppet nu när mer och mer saker kommer fram om Mishras dubbelliv.

  Kommentar by Johan — 26. februar 2014 @ 18:38

 10. Det anede mig:

  “I november/december fick Mishra reda på att han inte skulle få någon riksdagsplats (något han skrutit med under hela den tid jag känt honom). Jag kan själv vittna över om hans besvikelse.”

  Det undrer mig dog, at han fører sig sådan frem, at han risikerer at få sine mindre attraktive sider eksponeret. Lige i øjeblikket lever han på en masse bekendte og tidligere partimedlemmes diskretion.

  Nå, who cares. Tillykke SD.

  Kommentar by Snaphanen — 26. februar 2014 @ 18:47

 11. En fækalie viste sig at være lidt tungere end vand og er nu gået til bunds i kummen.

  Hurtigt videre. Næste emne.

  Kommentar by Crass Børsting — 26. februar 2014 @ 19:24

 12. Mrutyuanjai Mishra nåede jeg at blogge om én gang:

  http://generalisering.wordpress.com/2011/09/10/hvorfor-er-det-isaer-mandlige-bloggere-der-bliver-sure-pa-kvinder-som-gerne-vil-i-folketinget/

  Angående Rushy:
  Jeg har hørt ALLE udsendelser af Rushys Roulette (der var et enkelt, hvor ordet generalisering ikke blev nævnt) og hun vinkler langt fra så entydigt ”mod de onde danskere”, som den gennemsnitlige vært på P1, og det har f.eks. aldrig forekommet mig at hun gav mere taletid til Engelbreth end til Kjærsgaard.
  Hun kan slet ikke bære programmet alene, men har ofte held med at invitere interessante gæster.

  Kommentar by Sebastian — 26. februar 2014 @ 21:10

 13. det virker på mig, samt mange andre debatører som at du sympatiserer med had til muslimer, af den grund at jøderne har mere ret til at være i Danmark end muslimer osv, og giver muslimer skyld for danmarks elendighed og hva ved jeg.
  Og i tidligere debatter kunne man se dig skrive at du hellere ville se danmarks forvandling til en nazistisk stat end en multikulturel losseplads, eller noget i den stil.

  Kommentar by en — 26. februar 2014 @ 21:33

 14. Mishra er sikkert bange for at blive outet???

  Kommentar by Bruno Bent — 26. februar 2014 @ 21:59

 15. Ak ja, venstrefløjen er jo ikke den eneste fløj med frafaldne.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 26. februar 2014 @ 23:29

 16. til @ en 13

  Er sygeplejesken kommet med natmedicinen?

  Kommentar by Thorsted — 27. februar 2014 @ 01:44

 17. Har vistnok mødt Mrutyuanjai Mishra i TFS?
  Indiens og islams historie i Asien har jeg læst en del om efter starten med den kloge Naipauls bøger.

  Det muslimske ’storrige’ gik et stykke ind i Kina og omfattede hele vejen fra Mekka til Thailand, Indonesien til Peking. (Der er stadig 18 mio registrerede muslimer i Kina og reelt ca 5 gange så mange?)

  Det gik op for mig at de fleste ’seværdigheder’ i Indien er de muslimske herskeres slotte og templer f.eks Taj Mahal og Delhi var grundlagt af de muslimske herskere osv.

  Den historie glemte de såvidt jeg husker, at fortælle i skolen?

  Efter 1200 år fik inderne (hinduerne) nok og dræbte flere millioner muslimer og fordrev en god del af resten. Muslimerne i Indien dræbte og løs af hinduer, som de havde gjort i århundreder.

  Muhammad Ali Jinnah kom fra sit mangeårige eksil i London og samlede de muslimske flygtninge og grundlagde Pakistan (et ‘kunstigt’ land
  P(unjab+A(fghanistan)+K(ashmir)+I+S(ind)(Baluchi)STAN :)

  Opmærksomheden på truslen fra Islam er af gode grunde stor i Indien og derfor troede jeg Mrutyuanjai Mishra var mere afklaret eller hvad er forklaringen på hans tilsyneladende ‘faneflugt’? :(

  Kommentar by A-mad — 27. februar 2014 @ 11:41

 18. Endnu en idiot, der underkaster sig. Mon nogen har fat i bollerne på hans stamme udi fjernøsten? Der hvor muslimer dræber for sjov – også?

  Kommentar by Iznogut — 27. februar 2014 @ 14:18

 19. Pakistan betyder paradoksalt nok “De renes land”

  The name Pakistan literally means “Land of the Pure” in Urdu and Persian. http://en.wikipedia.org/wiki/Pakistan

  Kommentar by mb — 27. februar 2014 @ 16:13

 20. Jag vet inte helt vad jag skal mena om Mishra, han har under åren faktisk skrivit flertalet ganska bra texter där verkade komma från hjärtat.
  Såklart har man en åsikt tills man har en annan och det kan väl nog de flest acceptera.
  Vad Mishras talan kring SD angår, får jag ge honom rätt till viss del; SD är på sätt och vis like “sekt-lik”, den där inte håller med är per definition obskyr och riskerar ställas inför en närmast Stalinistisk skådeprocess.
  SD kör hårt med sin “0-tolerans” inför avvikande åsikter, antagligen av den orsaken att det i partiets början fanns en del medlemmar med ogina åsikter där tillsyns hade ursprung i ett visst tredje rikes kärnideologi.
  Att sen detta genom Svensk MSM under åren har framhållits, verkar ha skrämt skiten ut SD, där sonika började hålla räfs och rättarting, i syfte att städa upp inom de egna leden.
  SD bör vända blicken inåt, inte gå i fällan att genom press från MSM likrikta partiet.
  Det behövs idag inom SD en Idé-debatt där kan skapa någon form av politisk konsensus, en debatt där når vida ut över dagens innersta ledning.
  Detta hade jag inte kunnat skriva i Sverige på någon blogg likt Avpixlat eller liknande, utan problem.
  Hälsning från en där vet, har varit där och ser vart tåget går…

  Kommentar by PFEP — 28. februar 2014 @ 00:13

 21. PFEP, den sang kan du da synge lige så tosset du vil på Avpixlat sammen med et helt mandskor af ligesindede. Ingen gider vist reagere på det synspunkt længere.

  Hvis man ikke er enig med partiet, må man jo finde sig et andet parti. Det er vel ikke så tragisk.

  Sverigedemokraterne har truffet det strategiske valg, at man vil forsøge at blive et stort parti, og det indebærer, at der ikke er plads til folk med rabiate holdninger, der udtrykker sig dårligt. For hver tosse, der ryger ud, bliver der flere, der kunne tænke sig at stemme på partiet og eventuelt stille op, og de bliver af bedre og bedre kvalitet.

  Siden Jimmie Åkesson deklarerede nultolerancen i 2010 er ca. 60 personer blevet smidt ud af partiet, og for de mennesker er det selvfølgelig bittert, men set ud fra partiets tarv, har hver eneste ekskludering uden tvivl været positiv, når man nu har som mål at blive en bred bevægelse.

  Kommentar by Nils — 28. februar 2014 @ 11:56

 22. *21-Nils
  Tja man må bara konstatera att oavsett SD:s mål att bli ett brett parti, då är jo konsekvensen av den nuvarande interna politiken det motsatta, SD är ett smalt, likriktat och tyst parti var ingen vågar släppa en fjärt utan godkännande från högsta ledningen.
  SD lär aldrig bli varken statsbärande eller ens få mera än marginellt inflytande och det är kanske bra med tanke på hur man genom “decimering” har stoppat al intern debatt.

  Kommentar by PFEP — 28. februar 2014 @ 12:16

 23. På tilstrømningen af medlemmer ser det nu ikke ud som om, SD bliver decimeret af, at der bliver nippet lidt vildskud og brune blade…

  Man kunne sagtens etablere en højreorienteret diskussionsklub, men et parti, der vil være stort, er noget andet, og der gør Sverigedemokraterne igen det helt rigtige ved at lægge sig fast på en midterorienteret profil: Socialkonservative, ikke etno-nationalister, pro-Israel og det gælder ALLE. Take it or leave it. Så hvis man er jødehader, skal man måske nøjes med at bidrage til partiet ved at stemme på det.

  I diskussionsklubspartiet ville det være det mest rabiate synspunkt, der definerede politikken i vælgernes bevidsthed – hvis de da ikke bare ville se et parti med vild forvirring om linjen – og eftersom der ikke er så mange rabiate vælgere som der er mere vattede vælgere, så ville det ikke få nogen indflydelse.

  Kommentar by Nils — 28. februar 2014 @ 14:53

 24. Nils, det finns ingen intern politisk debatt inom SD, punkt!

  Kommentar by PFEP — 28. februar 2014 @ 15:17

 25. Nej, det er jo det, jeg siger: Det har man valgt fra højst fornuftigt, men har til gengæld fået en større bredde i forhold til vælgerne. Men lidt diskussion er der jo nok alligevel blot ikke lige på visse kerneområder, der ligger fast.

  Kommentar by Nils — 28. februar 2014 @ 15:50

 26. Det må ikke være morsomt at skylde den danske stat knapt 1 million kroner i ikke-betalte børnepenge. Så Mishra bliver nok, hvor han er – og tak for det.

  Kommentar by Erik — 3. marts 2014 @ 19:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper