29. februar 2008

Virkeligheden 2 – Kulturradikalismen 0

Debatten på DR2 havde igår Muhammedkrise II som overskrift, og det blev en livlig debat mellem Ralf Pittelkow og Martin Krasnik på den ene side, og på den anden side kulturradikalismens ypperstepræster George Metz og Tøger Seidenfaden. Pittelkow og Krasnik supplererede hinanden fint, og modparten var reelt chanceløs. Seidenfaden der ellers er en dreven debattør, fik kunne ganske enkelt ikke fremlægge troværdig argumentation for sit standpunkt i sagen. Metz var ingen støtte. Hans argumentation vaklede, og når han blev modsagt gik han som en forurettet skoledreng direkte til det perfide.

Her lidt fra debatten.

Martin Krasnik, Weekedavisen: Dengang… skrev du i en leder…. at den dag at der er nogen der kan overbevis dig… om at der er en reel voldelig konsekvens af de her tegninger – dengang det virkelig brænder på, der kommer den på forsiden… nu kommer du med en sympati-erklæring, og trykker tegningen. Hvad i alverden er forskellen på dengang og nu – der er ingen forskel. Man kan sige du ikke vil sige det, men med dine handlinger viser du at du i virkeligheden har lært noget af situationen.

[…]

George Metz, Information: … Pittelkow viser at han ikke har lært at ytringsfrihed er en nuanceret begreb.

[…]

Ralf Pittelkow, Jyllandsposten: Det her med at vi ikke skal tage en gammel diskussion op igen, det er fuldstændigt hen i vejret. Fordi vi ligger med en uforløst problemstilling. De to herrer der, som står og diskuterer, hvad det er der er sket siden den gamle diskussion, har aldrig nogensinde forholdt sig til kernen i den gamle diskussion. Det ligger som et lig i lasten… Kernen i den gamle diskussion var, at hidtil havde det været sådan at sharia’ens regler for blasfemi og ytringsfrihed gjaldt alene for muslimer og muslimske lande. Det altafgørende skelsættende nye i den her konflikt, var at nu lagde man et kæmpemæssigt pres for at sharia’ens regler om blasfemi og ytringsfrihed også skulle gælde for ikke-muslimer i et ikke-muslimsk land som Danmark.

[…]

Martin Krasnik: Alle i Danmark kender tegningen [afviser at der nu skulle være en journalistisk begrundelse for at trykke dem]… så derfor er der to grunde til at gøre det – Et – I solidaritet – hvilket man også skulle have gjort sidste gang – eller fordi man er kommet på bedre tanker, og gør det med venstre hånd, og det er det der er sket.

[…]

Tøger Seidenfaden, Politiken: Ytringsfriheden har aldrig været til diskussion i Danmark – den har aldrig været truet. Jo flere trusler der kommer imod os, jo stærkere bliver ytringsfriheden – det er indlysende for enhver.

[…]

Martin Krasnik: Tøger, Tøger, Tøger – du taler fuldstændig udenom, igen er det den der provensionalisme. Den eneste grund til at den danske regering der gik rigtigt ind i sagen, men begyndte at krabbe sig ud – meget ynkeligt som Anders Fogh gjorde i en periode – det var jo netop den diplomatisk-økonomiske krise. Tøger du fokuserer igen på den danske diskussion, du taler om din forpligtigelse som dansk avis, som dansk redaktør – det hele handler om den danske tegning, men det du ikke har forstået… Du har simpelthen ikke set at det her er et internationalt spørgsmål, et internationalt problem , som læner sig op ad det som Ralf fuldstændigt præcist talte om, om ytringsfrihedens grænser i forhold til religion. Havde du forholdt dig til det fra starten af, så havde du ikke brugt tiden på at finde den rigtige skurk…

[…]

George Metz: Selvfølgelig tager man hensyn når man anvender sin ytringsfrihed. Det anfægter sådan set ikke ytringsfriheden – alligevel tager man hensyn… Det som jeg ærger mig over, det er at vi ikke får en ordentlig diskussion om for eksempel den ytringsfrihed vi påstår vi har herhjemme. Vi har ikke haft megen ytringsfrihed, slet ikke under denne her regering. Vi har et stort problem med de offentligt ansattes ytringsfrihed…

[…]

Ralf Pittelkow: Når Tøger Seidenfaden siger at ytringsfriheden ikke er truet – Nej, ikke i absolut forstand, ikke sådan at den er ved at forsvinde, men fortæl det til Ayaan Hirsi Ali, fortæl det til Wafa Sultan, fortæl det til den britisk biskop af Rochester, der lige er blevet truet fordi han sagde at der har udviklet sig områder i de britiske byer, hvor ikke-muslimer ikke kan komme. Fortæl det til den franske gymnasielærer Robert Redeker, osv. – et hav af folk der har forsøgt at rejse en kritisk diskussion af aspekter af islam, og som har fået dødstrusler lige i nakken og fået ødelagt deres normale liv af samme årsag. Fortæl dem at ytringsfriheden ikke er truet.

[…]

Tøger Seidenfaden: … Hizb ut-tahrir er en fuldstændig sekterisk gruppe…

[…]

George Metz: … et fuldstændigt åndsvagt dagblad i Danmark laver det stunt…

Ynkeligt, De’herrer.

Opdate.

 • 6/2-08 Jyllandsposten (læserbrev) – Preben Breds: Tonen i debatten (om retorikken).
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5530/trackback

  29 Comments »

  1. beklager kim, jeg gider simpelthen ikke se det, kan sgutte klare flere prominente tåber for tiden, det blive for meget af og til…

   Kommentar by Winston Smith — 29. februar 2008 @ 21:57

  2. Hørt! Jeg står også af hvis Metz deltager, han er uden for rækkevidde.

   En anden ting. Jeg så til aften (tv2 østjylland) at det var hotel SAS Radison i Århus som smed Westergaard ud. I sig selv skammeligt for dem, men det giver samtidigt endnu grund til at frygte om PET nu er kvalificeret til at beskytte KW .. og danmark i det hele taget. Hvor amatøragtigt er det lige at indlogere manden på et hotel i Århus ?? Er det virkeligt toppen af vidnebeskyttelse i dette land at vælge det mest oplagte hotel i byen. Jeg er bange for at PET har samme “professionalisme” som bagmandspolitiet i gamle dage = nul!!

   Kommentar by Aldrig mere Radisson — 29. februar 2008 @ 22:27

  3. Ja, den debat var fantastisk. Pittelkow og Krasnik leverer varen hver gang.

   Kommentar by Anders — 29. februar 2008 @ 22:42

  4. Det er en fornøjelse at se de to politisk korrekte flødeboller få ordentligt modstand , især G. Metz er helt ude i tovene.

   Kommentar by PB — 29. februar 2008 @ 22:54

  5. Tøgers tid er forbi. Hans perspektiv er forvrænget, hans manglende dømmekraft udstillet. Han ved det og bliver aggressiv, hvilket man ikke kan sige om Metz der som en anden gammeljomfru napper en kop urtethe mere og rækker ud efter lugtesaltet :)

   Kommentar by Kimpo — 29. februar 2008 @ 23:02

  6. @3 PB
   Tja..nu du siger det, så det da en fornøjelse, at de to trøste-spisere Metz og Seidenforfanden får modstand.
   Så enten vil de trøste-spise mere eller få så alvorlige svedture af at forsvarer pædofeten muuuhammed og hans mærkelige selvopfundne religion, så de taber sig.

   Kommentar by li — 29. februar 2008 @ 23:07

  7. Herligt billede af Metz og Seidenfaden. Inderst inde ved de godt, at lokummet brænder, men nu har de malet sig så effektivt op i et hjørne, at de ikke længere kan komme ud. Der står de som Gøg og Gokke med fjogede udtryk i ansigtet og har mistet evnen til at argumentere. De er SÅ færdige!

   Kommentar by S — 29. februar 2008 @ 23:25

  8. George Metz ville være god som fredsvagt i Gaza.

   Kommentar by Menig 442 — 29. februar 2008 @ 23:32

  9. Nogle der ved, hvorfor Krasnik stoppede på (D)DR, blev han fordrevet af den røde garde, eller valgte han selv at stoppe?

   Kommentar by Oskar W — 29. februar 2008 @ 23:41

  10. Obs: Uffe er back in business. Mere skamløs end nogensinde.
   http://www.berlingske.dk/article/20080229/danmark/702290054/

   Kommentar by S — 29. februar 2008 @ 23:41

  11. Jeg er selv en stor fan af Martin Krasnik, men jeg må indrømme, agtelsen faldt lidt, da jeg havde læst denne artikel: http://64.233.183.104/search?q=cache:bdag5AjXfRQJ:www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article%3FAID%3D/20071109/SAMFUND/111090157/-1/samfund+krasnik+hjernebl%C3%B8dning+weekendavisen&hl=da&ct=clnk&cd=3&gl=dk

   Kommentar by JanChris — 29. februar 2008 @ 23:54

  12. Uffe Ellemann-Jensen fik ikke sin plads i danmarkshistorien som statsminister eller formand for NATO, så nu går han efter at blive den største skamplet i tusind år… Og på den måde kan det være at han bliver en del af vores historie alligevel.

   Kommentar by Mallebrok — 29. februar 2008 @ 23:58

  13. Det var vildt! En af de bedste kommentarer var Krasniks; Danmark er blevet det nye Israel, så nu kan vi lære hvordan det er.

   Det er i sandheden en ildevarslende kommentar!

   Men det er da fantastisk hvis vi bliver reelt allieret med Israel, det er en intellektuel sværvægter af de helt store vi så bliver venner med.

   Kommentar by Ygdrasil — 1. marts 2008 @ 00:16

  14. Jeg er glad for at især Georg Metz ikke faldt ud af sin rolle. Storm regn, frost eller jordskælv intet kan ryste den mand, selv om han ikke længere har den samme energi.

   Det er værre med sådan nogle som Klaus Rothstein (i en nylig TV udsendelse), der nu har fundet ud af at islamkritik faktisk er kulturradikalisme, og at det er lige det som Georg Brandes hele tiden ville have gjort. Og mens Rothstein derefter fortsatte med gammel vin på nye flasker uden at fortrække en mine, sælger Metz den rigtige ufortyndede fundamentalistiske vare.

   Det viser fastheden af hans karakterbrist, det kan jeg lide ved ham. Han er ikke bange for at gå mod den stadig kraftigere strøm. Eller også har han virkelig ikke opdaget at den er vendt?

   Seidenfanden prøvede det gamle trick med at være helt enig med modparten…. men..

   Kommentar by Balder — 1. marts 2008 @ 00:42

  15. Og jeg som troede Tøger var patetisk – men sammen med Metz får han virkelig baghjul.

   At Politiken har publiceret tegningerne 5-6 gange, er en kvart sandhed. Første publicering var ca arpil 2006, en mini faksimile af Jyllands Postens side.

   Kommentar by Steen — 1. marts 2008 @ 01:01

  16. Georg Metz og Tøger Seidenfaden er et par uhjælpelige hjemmefødninge. Enig med 7 S i at billedet er herligt. De mangler kun molbohuerne. F. eks. demonstrerer TS’argument om, at Islam-identificeringen og -radikaliseringen blandt danskboende muslimer skyldes den danske indvandrerdebat, hans snæversyn. Den udvikling, som jo reelt er en verdensomspændende Jihad i stadigt voksende omfang, startede for længe siden, og fik et kraftigt skub fremad i forbindelse med 9/11, som blandt muslimer ses som en stor sejr. At forestille sig at apeacement og apologi på nogen måde kan bremse denne Jihad er lige så begavet som molbohistorien om gravningen af en brønd, hvis man ellers kan huske den.

   Kommentar by monse — 1. marts 2008 @ 01:22

  17. Jeg kan intet pænt finde at sige om Tøger, men jeg vil stramme mig op og sige det mest positive om ham…..here goes…hmm…uhmmm….hmm..

   Nå ja, lad mig sige det lige ud, han minder mig om en landhval..

   Kommentar by Onion — 1. marts 2008 @ 02:11

  18. Herligt billede.Naivitetens forkæmpere udstråler argumentationsmæssig
   afmagt.
   Her er lukket.Ikke mere at komme efter.
   Kun DR gider at forsøge at tage nullerne seriøst,og behandle dem
   som anstændige mennesker med en vis ide om hvad der sker i
   samfundet.
   Alle andre har gennemskuet dem.
   Herlig at læse at Krasnik til stadighed distancerer sig fra DR niveau
   Jeg vil se om jeg kan finde udsendelsen på nettet idag.Lyder som
   noget man burde have set.
   Selvom jeg ikke stoler på Villy et sekund,har hans ord i sidste uge
   synligt gavnet debat niveauet.Første halvdel af TV2 nyheder i går
   aftes,stærk kritisk overfor selvcensur og islams andre voldelige
   bidrag til hverdagen.
   Selv DR nyherne kan nu ikke undslå sig fra at gå ind i en hårdt
   tiltrængt islam debat,og flere politikere leverer nu klar tale.
   Så tag jer sammen kære politikere,og få så gang i stribevis af
   udvisninger.Det kan kun gå for langsomt..

   Kommentar by Henrik -patriot — 1. marts 2008 @ 07:22

  19. Spændende fag Kim Møller har valgt, hvis ellers statens arkiver kunne åbnes lidt mere og der kunne blive luftet ud:

   @10 S og 12 Mallebrok:
   Jeg er i tvivl om Uffes rolle og hvordan han er havnet der hvor han er idag. Hvor meget er hans egen skyld, og hvor meget skyldes at han blev overlistet af venstrefløjens indvandrerpolitik mens han var optaget af at bekæmpe dens fodnotepolitik? Og hvem spillede Corfitz Ulfelts rolle og fortjener skamstøtten? Måske startede det allerede med Poul Nielson og hans klokkerene aftale med araberne efter oliekrisen? Og hvor var resten af Europa henne i den historie? Og hvor var hans regeringschef?
   Jeg tror det bliver uhyggelig svært at skrive den del af indvandringens historie, rigtig mange har grund til at skamme sig over deres rolle og vil sikkert kæmpe af al magt for holde historien skjult og bevare deres eftermæle.

   @13 Ygdrasil:
   Det vil vist kræve helt andre boller på suppen i form af en voldsom forøgelse af vor militære kapacitet hvis vi skal til at spille en rolle som Israels: Vi skal måske have 10 gange så mange elitesoldater, forsvaret skal blive langt bedre til at købe militært isenkram, flyvevåbnet skal måske have våben der matcher Irans??? og vi bliver nok nødt til at skære ned på forsørgelsen af folk i ghettoerne for at få råd til alt dette?

   Kommentar by Jens Hansen — 1. marts 2008 @ 09:01

  20. -> #12 + 19 Jens Hansen & Mallebrok.

   Jeg er ikke uenig i de motiver i lister op for Uffe Ellemans skammelige knæfald for islamisterne, men glemmer i ikke det forhold, at Uffe Elleman også har nogle erhvervsøkonomiske interesser han skal pleje?? Eksempelvis skulle Elleman have meget tætte forbindelser med den lille pumpe-mand fra Grundfos, som jo også udviste total mangel på dømmekraft under den første Muhammed-‘krise’.

   Kommentar by JensH — 1. marts 2008 @ 10:03

  21. Mon ikke radikale islamister (f.eks. HuT og tilsvarende i udlandet) og islamister in spe glæder sig overordentlig meget over holdninger som dem Georg Metz og Tøger Seidenfaden lufter nu igen i alle medier? Islamisterne og islamister in spe – både i Norden, i Europa og i Mellemøsten – ser nu atter en bekvem og nyttig åbning for mere indflydelse og magt i Vesten via de to mænds kulturelle selvhad som de nu så ivrigt og grimt udstiller igen.

   Vi må nok regne med at de to samme mænd har lignende holdning når Muhammedkrise nummer 3, 4 og 5 etc. rammer os. Gad vide om de tænker over, at de faktisk kan være en del af problemet, de to mænd? At de faktisk kan være med til at skabe nye Muhammedkriser i og med de holdninger de lufter i pressen under Muhammedkriser – både her og i udlandet? De ser også dansk TV og har adgang til danske aviser i Mellemøsten. De ser at nogle og oven i købet fremtrædende danskere faktisk er åbne overfor religiøse dogmer.

   Det samme gælder for Uffe Ellemann Jensens holdninger i forhold til ytringsfriheden. UEJ rækker med sine holdninger islamisterne en god fed lillefinger. Tror Uffe Ellemann Jensen at han er Indenrigs- og Moskeminister for arabiske lande på besøg i Danmark? Han opfører sig i den grad som sådan en. Hvorfor flytter han egentlig ikke bare til Mellemøsten? Han er ikke til nogen hjælp for os mere, slet ikke. Tværtimod. Han er faktisk et problem for os og vores børn. Vi har brug for sammenhold i Danmark nu – ikke for den form for uetisk splittelse som UEJ spreder nu igen. Han kan med sine holdninger, selv være en del af problemet som Danmark står i nu. Islamisterne i ind- og udland gnider sig i hænderne over det kulturelle selvhad og den adfærd, der kan opfattes som et dansk ønske om mere magt til mellemøstlige, patriarkalske, religiøse følelser eller er det magtbegær? (og ikke fornuft).

   UFFE ELLEMANN JENSEN GÅR UFORNUFTENS ÆRINDE.

   Det er sikkert utilsigtet, men UEJ’s udanske og promellemøstlige udspil kan være med til at give islamister rundt omkring håb om, at hvis de presser endnu mere – hvis de truer endnu mere pr. mail, pr. telefon og personligt og udøver vold og sætter ild på institutioner både i Danmark og i andre lande i EU og brænder flere Dannebrog af – og frarøver flere danske tegnere, danske kunstnere, danske politikere og danske kulturpersonligheder friheden, fordi de må politibeskyttes døgnet rundt – så giver Uffe Ellemann Jensen og mænd og kvinder, der minder om ham endnu mere efter, så bliver der en større åbning til mindre frihed for os og mere magt til islamisternes religiøse herrefolksdrømme. Det kan være de forkerte hænder, der griber den bold Uffe Ellemann Jensen kaster. Det bør han tænke over. Og derfor bør han holde lave profil. Han skal tænke på andre end sig selv. Hold da k… hvor er jeg vred på ham – og de to andre i grunden dybt reaktionære og tilbageskuende vatpinde!

   Jeg mener at de omtalte tre mænds; Uffe, Tøger og Georgs, adfærd kan være et problem for os alle – et problem for vores og vores børns frihedsrettigheder på sigt og måske også for vores almene sikkerhed i Danmark, for udemokratiske holdninger næres internt og eksternt, når danskere sætter spørgsmålstegn ved vores i Danmark fundamentale og grundlovssikrede frihedsrettigheder i mellemøstlige fora og medier. I disse mænds kulturelle selvhad og frihedsfobiske adfærd leger de med ilden, for de kan give udemokratiske fanatisk religiøse grupperinger “gode” ideer, der kan skade os og vores samfunds fremtid eksstemt.

   Det er som med DR2 der ikke ved om de skal græde eller grine, når en lille pige med tørklæde sammen med en kanin siger, at hun vil slå danskere ihjel. DR2 udstiller slinger i valsen, usikkerhed og medfølelse overfor trusler og vold – og svigter dermed dem der bliver truet f.eks. tegnere og danskere i det hele taget. Sikke et signal at sende til islamisterne – som også ser dansk TV og læser danske aviser. Det er så synd for jer islamister – religiøse, voldelige og udemokratiske fanatikere – at, I truer andre – os danskere, signalerer bl.a. DR2 i ind- og udland. Samme kanal mente også at vi skulle tvangsindlægges til at støtte kønsapartheid tørklæde på kvindelige TV-værter med vores licenspenge, til trods for at der er millioner af kvinder, der lider under samme slags tørklæde. DR2 kan med sin svage danske identitet også give islamister ”gode” ideer.

   DR2 GÅR UFORNUFTENS ÆRINDE.

   Tak for kaffe, siger jeg bare! En stor del af venstrefløjens og kulturradikales problem er at de har det med at gøre forbrydere (både personer, organisationer og lande) til ofre og de reelle ofre til nogen, der bare kunne lade være med at vise sig, bare blive hjemme og holde mund, lade være med at lave kunst, tale og skrive, bare lade være med at benytte sig af danske frihedsrettigheder eller f.eks. tegne noget som religiøse enevældige mænd ikke bryder sig om. Hvis vi lever og agerer på arabisk og mellemøstlig religiøs facon i Danmark, så sker der os ikke noget – det kunne DR2 og de tre ovennævnte mænd lige så godt sige. Vi skal bare overgive os 98 % til et evigt Images of the Middle East i Danmark – leve som dhimmier i eget land, så vil her være fred og så bliver de udemokratiske lande i Mellemøsten og de store firmaer, der samhandler med Mellemøstlige udemokratiske lande tilfredse. Skidt da med os og vores kultur og vores demokratiske rettigheder.

   Hvor trist det er at se ellers begavede, vestlige mænd have så lidt kulturel selvtillid og -værd og så lidt modstandskraft overfor religiøse enevældige mænd og intolerante dogmer fra Mellemøsten. Hvis det ikke var så alvorligt, så er det ganske komisk at se disse tre mænd mentalt og intellektuelt vende numsen i vejret på deres ældre dage. De udstiller sig selv som personificerede svulmende minareter. Specielt Uffe Ellemann Jensen lever mentalt allerede i Mellemøsten, så derfor: Flyt din krop, Uffe Ellemann Jensen, smut til Mellemøsten med dig! Du skaber splid i Danmark med din holdning, i stedet for sammenhold, som der nu er brug for. Du er ikke en god repræsentant for Danmark, frihed og fornuft – tværtimod er dine ord guf for bl.a. fanatisk religiøse islamister og lignende. Men du kunne helt klart blive en god repræsentant for religiøse og kulturelle dogmer i bl.a. Mellemøsten. Rejs dog med dig!

   I det morads vi står i til halsen i dag, er der ikke brug for svagelige, selvudslettende minaret drenge som Georg, Uffe og Tøger. Vi har tværtimod brug for fremsynede og frihedselskende personer som bl.a. Flemming Rose, Carsten Juste, Kurt Westergaard, kunstner og journalist Uwe Max, Karen Jespersen, Ralf Pittelkov, Uriasposten, Snaphanen, Jyllandsposten, Martin Krasnik, journalist Poul E. Andersen, Tina Magaard, Carsten Ringsmose, Bent Jensen, Lars Vilks, Pia Kjærsgaard & Co., Hirsi Ali (og mange andre fra udlandet som hende), Lars Hedegaard, Helle Merete Brix, Michael Jalving og mange flere af samme kulturelle og politiske observans. Nævn selv flere, der godt kan finde ud af at sætte grænser og glædeligvis ikke mangler kulturel selvbevidsthed, fornuft og selvtillid. Folk som giver styrket håb for fremtiden og ikke formørkelse og ufrihed, som Uffe, Georg og Tøgers holdninger repræsenterer.

   De mennesker jeg har nævnt her går alle FORNUFTENS ÆRINDE – modsat trenigheden Uffe, Georg og Tøger.

   Kommentar by Janne — 1. marts 2008 @ 13:25

  22. […] fronten’. Vestager snublede, men var hurtigt oppe igen og vi bemærkede det næsten ikke. Kun Politikens  chefredaktør og Uffe Ellemann  sidder  stadig  i deres  ”fox-holes” og ser  stadig mere  vrisne  og forpinte […]

   Pingback by Snaphanen » Margrethe Vestager: »Det her handler ikke om muslimer« — 1. marts 2008 @ 17:47

  23. Georg Metz og Uffe Ellebællermand er et par helt igennem usympatiske røvhuller. Så enkelt kan det siges.

   Seidenfaden har mere forstand. Derfor er det så meget mere skuffende at han har valgt islamleflerne og naivisternes parti :-(

   Krasnik havde en kommentar som ikke hlet trængte igennem da han sammenlignede Danmarks nye rolle med Israels. Noget i retning af : “Nu kan vi selv føle hvordan det er når alle hader dig”.

   Danmark-USA-Israel, det er den hest vi skal statse på i kampen mos islam. Alle andre alliancer er taberalliancer. Især Eujetunionen !

   Kommentar by Tolder — 1. marts 2008 @ 18:39

  24. -> Tolder,
   det kan kun gå for langsomt med at komme ud af EU.

   Jeg har ladet mig fortælle, jeg ved altså ikke om det er rigtigt og dementerer straks hvis der er nogen der ved andet, at en af Ellemands baggrunde til hans knæfald for islam skulle være en ægyptisk svigersøn. I øvrigt ville jeg hvis jeg var forfatter blive mere end sur over den overdådige promovering Ellemanns erindriger får på P1. Gratis reklame i millionklassen.

   Kommentar by PeterK — 1. marts 2008 @ 21:02

  25. Jeps – Uffe’s datter er gift vistnok gift med en mulism – så Uffemandens udsagn ligner et massivt partsindlæg der skal sikre familiefreden omkring julebordet – nå nej – det fejrer de nok heller ikke for ikke at fornærme islam.

   Ynkeligt Uffe – især efter den kamp for østeuropæernes frihed og demokrati som du førte – eller bildte os ind du førte. Tænk at blive vendekåbe til sidst og skide på de samme rettigheder som du kæmpede så indædt for førhen. Jeg skammer mig over dig !

   Kommentar by Vantroende — 1. marts 2008 @ 23:06

  26. Jeg mener det er vigtigt at finde ud af, hvorvidt Uffe er i familie med muslimer.
   Det kunne forklare en hel del.

   Uffe! Er det sandt?

   Hvis ja, hvorfor har medierne så ikke fået fat i det fakta?

   Kommentar by L. Johansen — 2. marts 2008 @ 03:14

  27. Det bliver sjovt at se, hvordan UEJ langsomt vil forsøge at fedte sig ud af sit indmalede hjørne. Begyndelsen kan allerede i dag ses i pressen. UEJ udtaler at han da som evt. redaktør selvfølgeligt selv ville have bragt genoptrykningen af MO-tegningerne…. hæhæ hvor han vrider sig.

   Kommentar by karsten, objektivist — 2. marts 2008 @ 09:59

  28. Tillad mig lige at linke til den glimrende leder, Ynkeligt knæfald i Jyllands-Posten i dag, hvor debatten fra i torsdags også kommenteres meget præcist:

   http://jp.dk/meninger/leder/article1284194.ece

   Kommentar by Johansen — 2. marts 2008 @ 16:22

  29. Georg Metz og Tøger Seidenfaden. Jamennnnn, der fandt DDR da de 2 største idioter, der findes i DK. Hvordan er det lykkedes dem???? Troede de, at her var der 2 intellektuellle, der kunne fremføre ismalisternes sag? De (og DDR) er til grin. De er 2 fossiler, der alvorligt burde overveje, at trække sig tilbage. De har INTET positivt tilført de danske samfund i snart mange år. Deres forskruede meninger er så langt ude, at selv VILLY SØVNDAHL har slået hånden af dem. Hvis der er lidt FORMAT over TØGER, afdækker han, at VILLY SØVNGÆNGER er århundredets populist i DANMARK.
   Det gør han nok ikke, selvom han godt ved det. Ikke så slet, når Villy siger sandheden, som når PIA siger den.
   Kort, hvor er det sygt og falskt. TØGER

   Kommentar by ramses-2 — 2. marts 2008 @ 20:54

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper