9. marts 2014

Dansk Nordkorea-fan afviser kritik af regimet: “… der er ikke nogen som lever i i ekstrem rigdom”

Anders Kristensen fra Nordkorea-venskabsforeningen definerer socialisme i et interview med Ekstra Bladet.

Anders Kristensen, Formand for ‘Venskabsforeningen Danmark-DDF Korea’: Der er jo mange der siger at Nordkorea er et af de mest lige samfund i verdenen, så kan man sige, at alle er lige fattige, men der er ikke nogen som lever i ekstrem rigdom. Det kan godt være partiledelsen har nogle materielle goder og så videre, det skal de jo have for at det kan fungere, i det samfund de skal fungere i, men de lever ikke et vildt luksusliv.

Oploadet Kl. 01:04 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55414/trackback

17 Comments »

 1. Jamen, jamen, hvorfor er Anders Kristensen ikke flyttet til Nord Korea, hvorfor flytter Islamister ikke til Nord Korea, når man kan se Utopia så flytter man derhen, der findes en film om det forjættede land Paradiset for enden af regnbuen.

  Kommentar by emmagad — 9. marts 2014 @ 02:19

 2. Det lyder som et dejligt sted. Hvis man stemmer enhedslisten eller kommunistpartiet.

  Kommentar by NulTolerance — 9. marts 2014 @ 02:44

 3. Så vidt jeg husker fra den dokumentarfilm om den nordkoreanske venskabsforening blev de vist smidt ud fra fælledparken 1 maj da de alligevel var FOR langt ude til resten af den røde fløj, og det siger altså ikke så lidt i det selskab.

  Kommentar by Per — 9. marts 2014 @ 02:51

 4. utroligt at sådan en idiot kan få lov at udtale sig om noget som helst

  Kommentar by jens — 9. marts 2014 @ 03:54

 5. Det er nogenlunde som herhjemme, her er alle mer eller mindre lige fattige, eliten har naturligvis lidt ekstra for at klare sig, medens skatteslaverne hver i sær bærer rundt på 4 muslimske indvandre og en afrikansk haleneger.

  Kommentar by hans01 — 9. marts 2014 @ 05:35

 6. Er han dum, naiv eller blot en løgner?

  Kommentar by Skræp — 9. marts 2014 @ 06:06

 7. Hvor naiv har man lov til at være?
  Socialismens er dømt til at ende i tyranni. Det ligger simpelthen i socialismens gener, “paradiset” kan ikke indføres uden uhyggelige konsekvenser. Jeg behøver bare nævne dem der har kæmpet socialismens sag i de forskellige afskygninger Lenin, Stalin, Mao, Castro, Hitler, Mussolini alt er endt i tyranni!

  Kommentar by Rojbert R — 9. marts 2014 @ 07:18

 8. “Det mest lige samfund” Vrøvl! Han (og EB) glemmer at forskellen på nogle tidspunkter i samfundet har været, at dø af sult eller at overleve.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 9. marts 2014 @ 09:59

 9. Jeg sponserer gerne en enkeltbillet til idioten – forudsat at han bosætter sig i Nordkorea og opgiver sit danske statsborgerskab. Det har altid været en gratis omgang at sidde i lille Danmark og udtale sin støtte og sympati til diverse obskure diktaturstater.

  Kommentar by Jan — 9. marts 2014 @ 10:28

 10. Det er enten:
  1. Fed absurd humor
  2. Et freakshow
  3. En tragisk sygehistorie

  Jeg tror at han står ualmindeligt alene.

  Kommentar by mb — 9. marts 2014 @ 11:40

 11. -> mb

  De er faktisk en lille forening. En af dem så jeg i en af 3F-demo’erne mod Vejlegården… en anden er for tiden aktiv i anden politisk forbindelse (mere herom følger måske her på siden).

  Kommentar by Kim Møller — 9. marts 2014 @ 12:00

 12. Men Nord Korea har da i det mindste en fornuftig indvandringspolitik.

  Kommentar by dan.c — 9. marts 2014 @ 12:01

 13. JA hvad f…. Vores politiker mangler sgu da heller ikke noget. Siger det ene og gør det andet.

  Kommentar by Den danske mand — 9. marts 2014 @ 12:27

 14. “…men der er ikke nogen som lever i ekstrem rigdom”, skriver fjolset. Det er ganske enkelt ikke rigtigt. Den herskende klasse af toppolitikere, generaler osv. lever NETOP i ekstrem rigdom, mens den almindelige befolkning sulter. De øverste ledere fra Kim Il-sung over Kim Jong-il til nu Kim Jong-un lever i ufattelig luksus. De havde/har store palæeer overalt i landet, palæer, med tyende, som er på permanent standby, hvis den store leder lige skulle finde på at dukke op. Sådan et beredskab er vist ikke helt billigt. Og lederne får dagligt fløjet østers, cognac, dyre vine m.m. ind fra f. eks Frankrig. Så er der alle masseoptogene til ære for lederne. De koster naturligvis det hvide ud af øjnene og lægger beslag på ressourcer og arbejdskraft, som nok kunne bruges mere fornuftigt. Det samme gælder det grotesk store militærapparat: en stående hær på 1,2 mio. mand i et land med 22-24 mio. indbyggere. Verdens fjerdestørste hær, vurderes det!

  Jeg var for resten i Nordkorea i sommeren 2012. Ikke af sympati for rædselsregimet, men da danske Bravo Tours arrangerede en turistrejse derover, kunne jeg ikke modstå fristelsen til at komme med på en kigger. Det var på alle måder en særpræget oplevelse. Vi blev naturligvis ført i snor af to nordkoreanske guides. Vi måtte end ikke forlade hotellet på egen hånd. På sådan en tur ser man selvfølgelig ikke noget af det virkelige Nordkorea. Men vi kunne dog fra bussen ikke undgå f. eks. at se folk plukke græs i vejkanten. Når vi spurgte, forklarede guiderne, at det var pensionister, som gerne ville bruge lidt tid på at holde vejkanterne pæne. Jeg tillader mig nu at gå ud fra, at de brugte græsset til at koge suppe på.

  Kommentar by Mogens Justesen — 9. marts 2014 @ 12:58

 15. Det kan godt være partiledelsen har nogle materielle goder og så videre, det skal de jo have for at det kan fungere.

  Oversaettelse: “Knep mig haardt i numsen”.

  Kommentar by Erling — 9. marts 2014 @ 19:17

 16. Morten Korch idyl, Korean way

  Kommentar by tavsen — 10. marts 2014 @ 18:46

 17. Anders Kristensen og hans følgesvende er uden for pædagogisk rækkevidde.
  Det er næppe en tilfældighed at AK’s hår er sølvpapirsfarvet. :D

  Kommentar by Erik Jørgensen — 10. marts 2014 @ 19:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper