12. marts 2014

Europa-konservative Bendt Bendtsen: EU er ikke en a la carte restaurant, “sådan spiller klaveret ikke”

På TV2 News harcelerer konservative Brian Mikkelsen over at danske skatteydere nu også skal finansiere børnepenge til herboende udlændinges eks-koner, men det er en gratis omgang når nu den konservative EP-spidskandidat Bendt Bendtsen argumenterer for det modsatte i Berlingske – EU er ikke en à la carte restaurant.

“EU bør stramme op over for lande som Norge og Schweiz. De opfører sig som om, at EU er en a la carte restaurant, hvor man tager det søde og lader det sure ligge. Det er måske den tankegang som nu breder sig til Storbritannien, hvor Cameron sætter spørgsmålstegn ved selveste arbejdskraftens frie bevægelighed. … Sådan spiller klaveret ikke, og briterne må finde ud af om de er med eller ikke med.

Det står EU-landene og lande som Schweiz og Norge frit for at kappe båndet til fælleskabet – men så bør det følgelig have konsekvenser. Hvis protektionismen får lov at trives knagersamarbejdet i fugerne og utrygheden spreder sig. Det er der ingen, der er tjent med.”

(Yougov for Metroxpress: “… Dansk Folkeparti fortsætter rekorden til 24,1 procent”)

Oploadet Kl. 11:23 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55488/trackback

19 Comments »

 1. “EU er ikke en a la carte restaurant”

  Hvilket ellers var hvad der påstods fra EUSSR-løgnernes side, bl.a. med fremhævelse af det såkaldte subsidaritetsprincip.

  Men eller har Bendt ret. EUSSR er i den metafor nærmere et suppe- eller gadekøkken med een ret i een mængde til hver person. Men selvfølgelig med dyremishandlet hallal kød for at understrege vores dhimmistatus.

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2014 @ 11:59

 2. EU bør være en a la carte restaurant.
  Hvorfor skal en befolkning dog trækkes med regler og forordninger der ikke passer den? De blå er skizofrene.

  Kommentar by mb — 12. marts 2014 @ 12:10

 3. Meningsmålingen har stadig en ubehaglige detalje, nemlig at der stadig også er et SVR flertal.

  Islamofile folketingsmedlemmer hos V vil vide, at bruge den omstændighed i påkommende tilfælde.

  Det bør kortlægges, hvilke af Vs kandidater, der har en høj islamofili-profil, sådan at vælgerne kan blive advaret mod dem.

  Navne som Karen Ellemann, Jacob Ellemann-Jensen og Kåre Traberg-Schimdt springer i øjnene.

  http://www.venstre.dk/personer/

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2014 @ 12:11

 4. Bendt Bendtsen nærer en forståelig frygt for a la carte restauranter. Det overstiger nemlig hans åndelige formåen, at skulle træffe et valg. Når Bendt Bendtsen deltager i en jagtmiddag spiser han da også pænt, hvad der bliver serveret for ham. Spiser BB i golfklubbens restaurant efter dagens 18 huller, spiser han dagens ret.
  Hvis alle var som Bent Bendtsen, så var verden et simplere sted.

  Kommentar by Bjarne Binee — 12. marts 2014 @ 12:33

 5. “Lars Løkke Rasmussen (V) står til at blive båret ind i Statsministeriet af et regiment på 107 blåklædte mandater” Fedest, en øl bums som fiser verden rundt på 1. klasse – med familie forstås, og dækker sit misbrug af borgernes penge ind med den største løgn i nyere tid nemlig – menneskeskabt klima forandring. Mohammedanmark er et færdigt land, sælg lortet til sverige.

  Kommentar by Fritz — 12. marts 2014 @ 12:57

 6. @3 Hans Und,

  Ja det ville være en rigtig god ide allerede nu, at tage højde for det højst sandsynlige senarie som du beskriver.

  Kommentar by Fritz — 12. marts 2014 @ 13:01

 7. Set fra Schweiz (hvor jeg bor) er det ret skræmmende at den her sabelraslen. Det Bendt lægger op til er reelt økonomisk krigsførelse.

  Så fordi at Schweizerne ikke synes om fuldstændig fri indvandring fra EU (opimod 80.000 personer om året, hvor de omkring aftalens tiltrædelse var blevet stillet i øjnenene at det kun ville være 10.000), så har de pålagt den Schweiziske regering at genforhandle aftalen med EU inden for 3 år.

  Det synes EUrokraterne er tilpas formasteligt til at Schweiz er blevet ekskluderet af diverse komplet urelaterede forsknings- og uddannelsessamarbejder. Men det er slet ikke nok, mener Bendt. Man skal også destabilisere den Schweiziske økonomi.

  Det her kan man vist ikke betegne som meget andet en bølleadfærd. Hvis man ikke gør som EUdioterne siger man skal, så står man til afklapsning.

  Kommentar by Mikkel Høgh — 12. marts 2014 @ 13:27

 8. Åh ja, Bent Betjent og min bare røv! Bent Betjent har ellers alle dage benyttet sig af “det store ta’ selv bord” Våbenloven f.eks., den fortolkede han da til sin egen fordel. Imens pøblen blev idømt strenge straffe ved mindste overtrædelse af samme, lod han sin skatteyder betalte chauffut transportere sin jagtvåben ulovligt fra Herodes til Pilatus. Da betjenten blev taget med fingrene i kagedåsen var det sædvanligvis de andres skyld.

  Bent er levebrøds EU-politiker – så yt med ham! Derfor, stem på Morten Messersmith.

  Tak for ordet!

  Kommentar by centerpoint — 12. marts 2014 @ 13:33

 9. Ord fra en mand, som fuldstændig har solgt sin sjæl til EU og en fast plads ved truget. Så må alt andet komme i anden række, inkl. Danmark. De “Konservative” er en landsskadelig EU-sekt og folk som Bendt Bendtsen bør snarest muligt isoleres fra politik.
  Men ellers takker mangemillionæren Bendt for alle de skønne vederlag!

  Kommentar by Mads R. — 12. marts 2014 @ 13:41

 10. Pamperen Bendtsen, pamperen Thorning, pamperen Dan Jørgensen – samme støbning, samme dårlige metallegering. Overalt i Europa er den jævne, betalende befolkning ved at være træt af denne type pampere. Hvad deres partier kalder sig, kan være 97 procent ligegyldigt.

  Tiden er inde til et systemskifte.

  Kommentar by Crass Børsting — 12. marts 2014 @ 13:48

 11. #7 Mikkel Høgh. Ja så bliver det ikke meget tydeligere, at målet med EU er nedbrydningen af nationalstaterne. Det bliver mere og mere ubehageligt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 12. marts 2014 @ 14:08

 12. De stats og kommunale ansatte vil få en høj løn alt imens at arbejderne må gå ned på polak løn for og klare sig.
  Er udligningen ikke ved og være der imellem offentlig ansatte og privat ansatte.
  Man ansætter en polak på en lav løn med ekstra bonus fra staten som en del af lønnen.
  Er denne børnecheck gældende indtil barnet fylder de 18 år?
  Ikke noget og sige til at de andre EU lande vil af med deres problemer og kaster dem ud til Danmark.

  Kommentar by peter — 12. marts 2014 @ 14:36

 13. Man må ta’ det sure med det søde???
  Og hvad er så lige det søde Hr. Betjent?
  Alt hvad de idioter nede i Bruxelles render rundt og laver, kunne de enkelte lande have gjort bedre selv. De skulle dømmes til at betale hver en euro de har modtaget tilbage til skatteborgerne!

  Kommentar by Peter Andersen — 12. marts 2014 @ 14:50

 14. Jeg glæder mig til DF når 25% af stemmerne. Det bliver historisk og det kommer til at gøre ondt langt i de politisk korrektes formørkede hjerter.

  Kommentar by NulTolerance — 12. marts 2014 @ 17:39

 15. Tillad mig at anbefale briterne ikke at være med… Og lad os følge dem…

  Kommentar by Morani ya Simba — 12. marts 2014 @ 18:18

 16. Har Bendt Betjent mon fået lært sig engelsk?

  Kommentar by Josef K — 12. marts 2014 @ 19:26

 17. @ 15 Morani Ya Simba
  Helt enig, hvis Briterne træder ud, vil det eneste anstændige være, at vi fik en ny folkeafstemning! Begrundelsen for vores indtræden i 1972 var da også, at vi måtte følge Briterne ind for eller ville vi ikke kunne sælge bacon til dem.

  Kommentar by Robert R — 12. marts 2014 @ 19:57

 18. Sådan taler en strækmarch kommandant: Britterne må finde ud af, om de er med eller ikke er med.
  Toget tordner derudaf, folk skriger i armod og panik, enkelte griber efter nødbremsen, men Barlige Bendt brøler advarende: Er I med os? Ellers så er I imod os.

  For fanden hvor skulle han have nogle stryg med et varmt side-by-side haglgevær, den narresut.

  Iøvrigt, så forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor anstændige folk møder op i Deadline, hvor “Skvatnik den Røde” (der ligger skattekisten begravet når man vil frem i medieverden..) opstiller den ene stråmand efter den anden og skyder folk i ryggen for en “forkert” holdning. Bertil-bims bør holde sig langt væk – men, han bliver aldrig klogere og bør snart forvises fra offentlige embeder.

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2014 @ 23:09

 19. Harmonisering af reglerne om EU-landenes sociale ydelser er ingen nyhed. Allerede i 1971 havde EF-kommisionen og rådet taget hånd omdet spørgsmål, og det blev også diskuteret i valgkampen op til folkeafstemningen 1972 indtil de fordummende annoncekampagner om flæskepriser kom til at dominere mediebilledet.

  Det interessante nu er hvordan EU-retseksperter kan forudsige hvordan domstolen vil dømme, når dommerne er kendt for aktivistisk at tilsidesætte gældende reglers ordlyd. Det skyldes at EU-domstolen kun ignorerer reglerne, når det kan bidrage til integrationen mellem landene, mens mere videregående regler end øjeblikkelig praksis i landene håndhæves af domstolen.

  Kommentar by perhag — 13. marts 2014 @ 16:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper