14. marts 2014

Kriminel rumæner i Nyborg Statsfængsel: “Her er det ligesom et femstjernet hotel. De giver os penge…”

Socialdemokraternes retsordfører Trine Bramsen er forarget, og det var hun sikkert også, da en anden socialdemokrat tilbage i 2000 luftede tanken om at lade udlændinge afsone på en øde ø. Fra TV2 Online – Rumæner: Dansk fængsel er som femstjernet hotel. Station 2-afsnittet kan ses på TV2 Play (kræver login).

“… han er idømt tre års fængsel og permanent indrejseforbud i Danmark for. Men det er ikke helt negativt for den 28-årige rumæner, som Station 2 har talt med.

– Det er meget anderledes end fængslerne i mit land. Her er det ligesom et femstjernet hotel. De giver os penge, og det er meget gode forhold. Det er faktisk en fornøjelse at sidde i fængsel her i Danmark, siger Dumitru Pacuta til Station 2. …

Nyborg Statsfængsel udbetaler hver måned omkring 4500 til Dumitru Pacuta for det obligatoriske arbejde i fængslet. … Lønnen betyder, at Dumitru Pacuta de fleste måneder har mulighed for at sende omkring 2500 kroner hjem til sin mor i hjemlandet. … De 2500 kroner er det samme som gennemsnitslønnen i Rumænien efter skat.

Ifølge flere danske fængsler, som Station 2 har talt med, sender stort set alle østeuropæere penge hjem, når de sidder fængslet i Danmark.”

Oploadet Kl. 08:10 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55512/trackback

17 Comments »

 1. Et værelse og en seng og sove i + mad. Penge for udført arbejde.
  Tja, istedet for og blive snydt for en løn på måske under de 50 i timen, hvor man bagefter skal betale for kost og logi og en arbejdsdag på snart et døgn.
  Gad vide om når pengene er tjent ved arbejde, om der betales skat af disse? Og er der betalt skat må det også kunne give ret til de her børnepenge, pension, SU og hvad der nu findes.
  Få da lavet nogle EU regler om afsoning i eget land!!

  Kommentar by peter — 14. marts 2014 @ 08:47

 2. Der er vel også snart, med hjælp fra Helle Thorning og EU, en fed børnecheck på vej til lille-mor og de 8 børn i Rumænien – manden har jo fast ophold i Danmark – Wow, det kan blive en fed forretning, at være fængslet i Danmark – og vi kan være sten sikre på, at han vil begå ny kriminalitet efter løsladelsen – en ren win-win situation.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. marts 2014 @ 08:54

 3. Det lyder som en lovende forretningsmodel.

  Kommentar by Michael Laudahn — 14. marts 2014 @ 10:06

 4. En fange i et dansk fængsel koster skatteyderne cirka 3/4 million kroner om året. Plus det løse. Adskillige kassedamer og truckførere skal gå på arbejde og betale skat for at en enkelt drønnert kan bo på hotel og endda sende pæne bidrag hjem til familien.

  Hvor længe finder vi os i dette vanvid? (Spørgsmålet er retorisk og kunne også være stillet for 10 eller 20 år siden, så svaret lyder formentlig: Længe endnu. Indtil hele konstruktionen bryder sammen under sin egen dødvægt.)

  Kommentar by Crass Børsting — 14. marts 2014 @ 11:09

 5. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke (f.eks. med dansk bistand) afoner i hjemlandet. Det ville virke afskrækkende.

  Danske indsatte skal selv betale for ophold og forplejning, hvilket medfører at de har gæld når de kommer ud.

  Hvorfor slipper rumæneren for det?

  Kommentar by mb — 14. marts 2014 @ 12:59

 6. Efter at have fulgt Station 2 udsendelsen på TV2 kan det undre at dødsstraffen er afskaffet i Danmark, morderiske røvere fanget på videokamera, Somalier der røver gamle mennesker fortjener ikke et liv i et demokratisk samfund hvor flertallet respekterer den private ejendomsret.

  Kommentar by emmagad — 14. marts 2014 @ 14:00

 7. Hvormange X, rumænere, positivt numerisk antal, skal sidde og afsone en gennemsnitsperiode hvorlænge, her i eksemplet er tidsangivelsen benævnt- Y, før gennemsnitsindkomsten. her benævnt- Z, er ens i de to lande, forudsat disse lande og befolkninger er de eneste lande i regnestykket?

  Kommentar by Lektiehjælp — 14. marts 2014 @ 14:26

 8. Er det ikke omkring 20 år siden, at det var en kriminel polsk østperker som sagde det samme? Danskerne er for dumme til at eje et land, så jeg foreslår at vi sælger det til svenskerne, for det er nok de eneste som er dummere end danskerne, og dumme nok til at købe Mohammedanmerk.

  Kommentar by Fritz — 14. marts 2014 @ 14:58

 9. Fritz
  Alla nordeuropéer är för dumma, och därför kommer de att mista det de har.

  ‘Your benefits system is crazy — I would actually say it was sick,’ he says, as he makes a gesture involving sticking his two fingers down his throat.

  ‘Of course Romanians will settle in Britain if they get this kind of money. It is like walking down the road and seeing a sack full of cash that has been dropped, picking it up and no one saying anything.

  ‘If my people bring more children in, or have more children here, there are more benefits. So, of course, they have babies.’

  His family came here from District Two, a multicultural area of the Romanian capital, Bucharest, after Rudi had first tried his luck in eight other countries dotted around the European Union.

  He admits: ‘I made my way by pick-pocketing, thieving and other small crimes.

  ‘I was put into prison or arrested by the police in Norway, Finland, Sweden, Spain, Italy, France, Austria and Germany before I arrived here. My German is quite good because they jailed me there for six months, and the Austrian prison was very tough.’

  h t t p://www.dailymail.co.uk/news/article-2559776/This-week-Eurocrat-told-Britain-benefit-tourism-myth-read-Rudi-huge-Romanian-family-say-new-home-Your-benefits-crazy-Its-like-finding-sackful-cash-left-road.html

  Kommentar by Jonny — 14. marts 2014 @ 15:24

 10. “Det er meget anderledes end fængslerne i mit land.”

  Ja, det tror jeg fandme gerne haha :-)

  Kommentar by Morani ya Simba — 14. marts 2014 @ 16:12

 11. Det er fast arbejde. Og mor i hjemlandet får også sin andel. Fanden tage Eurabia og deres vanvid.

  Kommentar by Iznogut — 14. marts 2014 @ 16:40

 12. Ja, vi kan tage dengang vi besad norden og østersøen. Var delt konge med England. Så blev vi pantsat og vi undstod besiddelserne og tabte andre i krige. Vi kunne ikke forsvare vores område, da flåden var i brug andetsteds. Så muslimerne hærgede helt op til Island.
  Idag overlader vi også bestemmelserne til andre og afstår vores nationalitet og territorium. Muslimerne er denne gang inviteret.
  Vi tog ud og røvede og voldtog.
  Idag er det os, der bliver røvet og voldtaget. Og endda af vore egne gæster.
  Danmark, verdenens foderbræt og pengekiste.

  Kommentar by peter — 14. marts 2014 @ 16:42

 13. @9 Jonny

  Du har desværre fuldstændig ret.

  Kommentar by Fritz — 14. marts 2014 @ 16:47

 14. @5 mb: Alle modtager penge for at sidde i fængsel i Danmark, hvis de arbejder, også danskere. Man har ikke skullet betale for at sidde i fængsel siden 1994. Det blev afskaffet lige netop for at undgå, at folk har gæld, når de kommer ud.

  Kommentar by Thomas — 14. marts 2014 @ 17:08

 15. Men derudover er jeg helt enig i, at de burde afsone i hjemlandet i stedet.

  Kommentar by Thomas — 14. marts 2014 @ 17:09

 16. @Thomas: “Man har ikke skullet betale for at sidde i fængsel siden 1994. Det blev afskaffet lige netop for at undgå, at folk har gæld, når de kommer ud.”

  Jeg tror ikke at dette stemmer; det er ikke ret længe siden at jeg så en tv-udsendelse som omhandlede problematikken, som altså på daværende tidspunkt ikke var løst.

  Kommentar by Balder — 14. marts 2014 @ 20:51

 17. “De indsatte får penge til kost og daglige fornødenheder. Desuden får de løn for det arbejde, de udfører. Lønnen er 9,58 kroner i timen (2012), og dertil kan man få forskellige tillæg. Hvis man uddanner sig i stedet for at arbejde, får man løn for det. Der er samme løn for uddannelse og arbejde.”

  http://www.kriminalforsorgen.dk/Sp%C3%B8rgsm%C3%A5l-om-forholdene-i-institutionerne-422.aspx#FAQ73

  Kommentar by Thomas — 20. marts 2014 @ 17:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper