8. marts 2008

Selektiv motivanalyse fra Kaare R. Schou

Via Omnial. Kaare R. Schou kommenterer Villy Søvndals seneste udmeldinger. Fra TV2news, lørdag.

Søvndals nye toner er ikke udtryk for populisme.

“Det her er en overbevisning, Villy Søvndal er kommet til, og det her er i situationen en nødvendig politisk kursændring – om jeg så må sige, koste hvad den vil. Han har ikke tænkt strategisk, regeringsstrategisk i det her.

Ej heller en politisk sejr for Dansk Folkeparti.

Nej, det tror jeg ikke, man skal sige, fordi hvor Dansk Folkeparti – sagt firkantet – vil føre krig mod muslimerne, så er det jo ikke det, Villy Søvndal signalerer. Han signalerer, at vi skal se på muslimerne som den brogede skare af mennesker, de er… Det må kunne lade sig gøre at skabe et islam, der er integreret i den danske kultur. Det er det, Villy Søvndal går efter, mens Dansk Folkeparti jo stadigvæk – om jeg så må sige – fører hellig krig.”

De senere dage har Søvndal i flere medier erklæret, at skillelinien fremover skal stå mellem demokrater og ikke-demokrater, pudsigt nok – ofte sagt i fem sekunder efter han beklager at debatten hidtil har foregået mellem (anti-demokratiske) Hizb ut-tahrir og (demokratiske) Dansk Folkeparti

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5558/trackback

17 Comments »

 1. Utroligt at den påståede borgerlige TV-kanal TV2 kan have en politisk redaktør, der er radikal og ekstremist på udlændingeområdet.

  Men glædeligt, at SF nu er blevet indlemmet i dem, som de radikale fantaster betragter som “uanstændige”:

  http://avisen.dk/blogs/christianl/dagbladet-information-vestager-villy-soevndal-skader-integrationen-080308.aspx?CommentPosted=true

  Kommentar by Søren Rasmussen — 8. marts 2008 @ 23:36

 2. Fløjkrige hos S forhindrede nødvendige reformer:

  http://avisen.dk/blogs/christianl/floejkrige-socialdemokratiet-hindrede-reformer-udlaendingelovgivningen—080308.aspx

  Dem gennenførte VKO så.

  Men glædeligt, at Socialdemokraterne tør snakke om det hidtidige tabu. Og erkende sit medansvar for den katastrofale udvikling i Danmark.

  Kommentar by Søren Rasmussen — 8. marts 2008 @ 23:39

 3. Nu har lille Kaare med de rådne tænder jo tidligere stået frem og erklære sig som sf´er og tv2 news mangler, at erklære om det er Kaares egen mening eller tv2 news der bliver formidlet her..mener tv2 news virkelig at DF fører jihad? – hvis ikke så trænger de virkelig til at skifte politisk redaktør, gerne til en som ikke lader sin egen rabiate mening skinne igennem til de sagesløse seere.

  Kommentar by Onion — 8. marts 2008 @ 23:57

 4. Beklager hvis jeg husker fejl – jeg mener bare at have læst, at han er radikal. Men da han allerede har fået en advarsel af sin chef, kan den nye bagvaskelse af Dansk Folkeparti koste ham jobbet, hvis det bliver mere offentlig kendt. Og at beskylde et demokratisk parti for at føre hellig krig – altså jihad – er ren og skær bagvaskelse. Det er sådan noget Osama bin Laden & Co. gør.

  Kommentar by Søren Rasmussen — 9. marts 2008 @ 00:32

 5. Kaare R. Schou har tidligere været anmeldt til poltiet for injurier imod Dansk Folkeparti:

  http://www.tv-afdelingen.dk/nyheder.php?id=911

  Kommentar by Søren Rasmussen — 9. marts 2008 @ 00:34

 6. Kaare R. Schou har bl.a. kaldt den borgerlige tænketank CEPOS for “yderliggående”, mens den socialistiske Center for Alternativ Samfundsanalyse ifølge redaktøren ligger “inden for det normale”:

  http://www.180grader.dk/leder/Leder_Nyt_fra_Kaare_R_Skou.php

  Det nytter ikke at klage til Pressenævnet – for her er Schou selv medlem:

  http://www.journalistforbundet.dk/sw64643.asp

  Kommentar by Søren Rasmussen — 9. marts 2008 @ 00:40

 7. At se Skou’s grimasser, når han skal sige “Dansk Folkeparti” er simpelt hen ret morsomt. Jeg har aldrig set en journalist være SÅ forudindtaget, og så endda være ude af stand til at skjule det en lille smule ved at holde masken. Men kontrollen slipper helt, når han ser Fru Kjærsgaard for sit indre blik… :-)

  Kommentar by Anna Lyttiger — 9. marts 2008 @ 01:27

 8. Den stakkels muslimske jihad-missionær Kaare Rablendegal Schou, vil ikke erkende sit nederlag, vi køber altså ikke hans >> Integrerede-Danske udgave af islam

  Kommentar by li — 9. marts 2008 @ 03:32

 9. Sikke da en gang usømmelig meningsløst ordskvadder, sådan lige at smide i hovede på den måbende oplyste befolkning, tror denne nedladende Kaare Rabiat Schou, at vi er dumme!?
  Hvordan har den savlende islam-lefler Kaare retarderet Schou, så tænk sig sådan er version af uintegrerbar-kulturberigende-dansk-islam ser ud!?
  Jeg vil anbefale, den uoplyste Kaare Rundtosse Schou, at begynde med at for-danske koranen, og ganske enkelt offentligt rive de sider ud af koranen , der strider mod Dansk Lov og menneskerettighederne(ikke Cairo umenneskeligrettighederne)
  Ved denne nyskabelse af Dansk islam, vil vi være godt på vej mod muuuhammed-krise III. Så kan det måske være, at 10-øren falder for selv Kaare Rigid Schou, at koranen er muslimernes hellige bog givet direkte fra allah, og derfor ikke kan ændres, men skal efterleves.
  Kun en tåbe tror, at islam kan blive menneskeligt!!!

  Kommentar by li — 9. marts 2008 @ 03:36

 10. >9

  Dig kan jeg godt li

  Kommentar by mike — 9. marts 2008 @ 03:56

 11. Det der undre mig er stadig, at Willy siger jo ikke noget nyt og det han siger har ingen knytnæve bag, men alle hylder miraklet på den anden fløj.
  Pia K har ført kamå mod islamismen i de sidste 10 år, alle årene har hun været racist, ulækker, klam og alle ordets grimme gloser, nu kommer Willy mand og siger præcist det samme som Pia, men smider også lide danmarks 3. største parti ind i flokken af facister, og puplikummet jubler, hvilken mand denne Willy.

  Det er grotesk at se alle spindoktor programmernefor i modsætning til hvad vi høre i nyheder og ser i aviserne, gennemskuere de jo klart det er et “se mig” projekt Willy har gang i, ikke et ægte anti-islamisme korstog. Nu er han jo også gået så langt at han nægter Pia at deltage i hans 100,000 mandsdemo, men vil gerne have Isam B til at bidrage med lidt multikultur, det viser sku bare han ikke kender ven fra fjende.

  Men det bliver sjovt at se DR2 i næste uge, jeg håber at Wily drengen bliver holdt over den åbne ild, og DF kommer med mange spørgsmål til alle medlemmerne fra SF om deres nye stil, for så tror jeg ikke, at selv formand Willys bukser kan holde til den fløjkrig der kommer.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 9. marts 2008 @ 09:14

 12. I 1990-erne ansatte JP Jørgen Schleimann som chefredaktør. Efter én uges Schleimann multi-kulti opsagde jeg mit abonnement og bad JP komme tilbage når de havde hældt ham ud. Jeg var vist kun en ud af mange, for JP besindede sig hurtigt – exit Schleimann.

  Med det greb rødfascisterne har om TV2 nyhederne sidder hr. Schou sikkert i sadlen, selvom han ikke forsømmer nogen lejlighed til at beklikke anstændige folk.

  Vi skal derfor konsekvent undlade at købe varer eller tjenesteydelser fra folk og firmaer, der reklamerer i TV2 og dermed støtter denne propagandist at svine andre til for åben skærm.

  Kommentar by Pesodym — 9. marts 2008 @ 10:53

 13. Kontakt TV2 og hør hvad kanalen mener med at lade en kommentator sige at DF fører hellig krig. Spørg hvad TV2 mener? Hvad er hellig krig i TV2’s optik.

  Kommentar by Janne — 9. marts 2008 @ 11:28

 14. Som sagt,Kontakt TV2 og hør hvad kanalen egentlig mener med at lade en kommentator sige at DF fører hellig krig. Spørg hvad TV2 mener? Hvad er hellig krig i TV2’s optik.

  Det er nemlig lige præcis den vej vi skal gå lige nu, peg vandhovederne ud og kræv en forklaring.
  Der er bare SÅ patetisk at den ormædte nar, stadig får lov til at brække sig ind i folks stuer, (hvis de har åbnet for en tv 2
  forbindelse)

  Kommentar by PB — 9. marts 2008 @ 15:03

 15. 13-14
  Krav om forklaring er på vej herfra

  Brug evt. dette link
  http://omtv2.tv2.dk/index.php?id=24&bottom

  Det sidste par klager jeg har sendt til DR har de dog ikke besværet
  sig med at svare på,så jeg har heller ikke de store forhåbninger
  her.

  Og vores sovende regering+DF har åbenbart ingen planer om at bedre
  forholdene for licensbetalerne.
  De synes åbenbart det er Ok at deres vælgere dagligt svines til.
  Ynkeligt !

  Kommentar by Henrik -patriot — 9. marts 2008 @ 17:36

 16. Har de i øvrigt holdt ligsyn over Kaare?
  De burde gøre det nu inden det er alt for sent, han er jo ved at gå helt til i opløsning af råd.

  Kommentar by Onion — 9. marts 2008 @ 19:10

 17. -> 15

  Selvom DR er 100% tvangsfinancieret og opfører sig om de var en offentlig myndighed, kan du desværre ikke slå dem i hovedet med forvaltningslovens bestemmelser om at man altid har ret til et skriftligt svar på et skriftligt spørgsmål.

  Skriv og ryk – og send samtidigt en kopi til ombudsmanden

  post@ombudsmanden.dk

  Kommentar by PeterK — 10. marts 2008 @ 14:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper