10. marts 2008

Kursen må sættes ud fra, “hvad der er en overlevelsesmæssig nødvendighed”

God kronik af Ole Hasselbalch i dagens Jyllandsposten, for det er selvfølgelig ikke nok at indrømme sin fejl, hvis ikke det medfører konkrete politiske tiltag.
Fra Dagen derpå med en elendig statsledelse.

“Efter at røgen er lettet fra de brændende skoler, biler og andet jordisk gods i den danske version af infitadaen, melder der sig to spørgsmål: Hvorfor er det gået sådan, og hvad nu? I de sidste 20-30 år har det været muligt at se, hvad der forestod, og det er også blevet forudsagt. Men det var umuligt at råbe de ledende politikere op.

I 1985 demonstrerede statsminister Poul Schlüter sin uinformerede ligegladhed: »Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for, at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke.«

I 1994 lirum-larummede Uffe Ellemann-Jensen: »Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra«.

Bertel Haarder kunne i 1997 fortælle, at »indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familieværdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kan nyde – samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder.«

Efter de radiales opfattelse var flygtningene »hverken nogen samfundsøkonomisk eller kulturel trussel« (Kirsten Lee).

Selv Socialdemokratiet så bort fra ansvaret for sine kernevælgere og marcherede med i sorgløshedens parade. »Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk – uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs«, kvidrede Jytte Hilden, medens Anker Jørgensen alvorsfuldt formanede: »Folk her i landet ser spøgelser ved højlys dag, hvis de mener, at de fremmede – rent national-økonomisk – er et af de største problemer«.

Og på TV 2’s indvandringshøring i midten af 1990’erne fortrak Tøger Seidenfaden hånligt ansigtet, da jeg fortalte, at vi om føje år ville »komme til at stå med et alvorligt sikkerhedsproblem«.

[…]

Februarbegivenhederne er konsekvensen af elendig statsledelse i en ny folkevandringstid. En ledelse, som nu er i færd med at sætte det hidtil rolige og trygge danske samfund over styr. I denne situation scorer SF’s Villy Søvndal derfor – meget forståeligt – kassen ved at råbe, at »de kan gå ad helvede til«, hvilket folk nemlig mestendels opfatter som sigtet på muslimer som sådan.

[…]

Resultatet [af intifadaen] er, at danskere i de mere jordnære lag nu mestendels opfatter ”nydanskere” i denne kategori over én kam som voldsorienterede, snydagtige og i det hele taget ikke til at stole på, hvorfor man er bedst tjent med at holde sig så langt væk fra dem som overhovedet muligt.

Dette er noget forenklet, men alene udbredelsen af denne opfattelse udelukker et fungerende fællesskab med disse mennesker…

Kursen i denne situation må nødvendigvis sættes ud fra, hvad der er en overlevelsesmæssig nødvendighed. Denne tilsiger, at alt, hvad der tjener til at reducere de tilvandrede muslimers interesse i at blive her i landet, er godt, medens alt, hvad der motiverer dem til at forblive her, er dårligt.

I en situation, hvor det er umuligt at vide, hvem blandt dem der er konkret ansvarlige for den destruktivitet, der udgår fra gruppen som sådan, kan kursen derimod ikke sættes med pejlemærke i en forældet menneskerettighedsideologi, som gør det forbudt at konstatere, at enhver gruppe har et gruppepræg, og at et land har ret til at disponere herefter i selvforsvar…

Det, vi ser, mine damer og herrer, er langt mere alvorligt, end ret mange er i stand til at forestille sig. Det mest alvorlige er imidlertid, at de fleste ganske vist nok har deres kontante mening om tingene, men at de færreste gider gøre noget selv, så længe brandene, hærværket og overfaldene blot går egen dør forbi. Herregud, vi har det jo godt og meget andet at se til i dagligdagen – parcelhus, karriere, bil, børn, vovse samt problemet med, hvor vi skal hen i den næste oplevelsesferie.

Det næstmest alvorlige er, at politikerne stadig danser dødedans med snak om ”integration” og ”dialog”, uagtet den anden part blot tager manglen på vilje til at sende dem, der skaber problemerne, hjem hvor de kom fra, som udtryk for danskernes manglende vilje til at forsvare sig selv.”

Se evt.

 • 28/2-08 Jyllandsposten – Søren Kragh-Kjeldsen: Er dansk identitet forenelig med islam?.
 • Oploadet Kl. 12:48 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5563/trackback

  11 Comments »

  1. Ole Hasselbalch er at betragte som en national helt, ganske på linie med Søren Krarup. De to kampen mod den åndelige elite der ikke ville forholde sig til problemerne, også selvom det havde store personlige omkostninger for de to.

   Hvis dog blot flere folk noget tidligere havde lyttet til Hasselbalch, så havde Danmark været sparet for mange problemer de sidste 20 år.
   Tænk engang hvor meget vi kunne have sparet i skat, eller hvor mange penge vi i stedet kunne have sendt til de virkeligt trængende i 3.verdenslande, istedet for at bekoste dem på en lille priviligeret skare af “kulturberigere” her til lands. Man får det jo helt dårligt ved tanken.

   Kommentar by Superman — 10. marts 2008 @ 13:35

  2. Hvorfor bruge mange ord på noget kort:
   ISLAM ER UFORENELIG MED DANSK KULTUR!

   Gennem de sidste 10 år har vi tydeligere og tydeligere set den islamiske kultur:

   Provokationer,
   voldshandlinger,
   gruppeoverfald,
   knivstikkerier,
   knivdrab,
   skyderier,
   dagpengesvindel,
   flerkoneri,
   krav på lrav om etnisk uligestilling,
   krav om respekt for islams intolerance,
   manglende respekt for danske samfundsværdier,
   manglende respekt for dansk lov og samfund
   afbrænding af biler, skure, containere, campingvogne,
   institutioner, skoler, m.m.
   (angiveligt som hævn for politiets adfærd, for “krænkelser” og for muhammedtegninger).

   Denne kulturberigelse vil jeg gerne undvære!
   Så vil jeg gerne samtidig undvære nogle krydderier og grønsager, og nogle elendige pizzaer og discount-buffet-restauranter med tvivlsom kødkvalitet.

   Kommentar by Dansk Realist — 10. marts 2008 @ 13:44

  3. Problematikken i juridisk kontekst er den, at den moderne retssfære hvor menneskerettigheder og folkeret i stigende grad invaderer nationale retssystemer, og at disse rettighedssæt nok hjemler RETTIGHEDER for grupper men ikke PLIGTER som grupper.

   Problemattikken har dog tidligere været eksponeret i straffesystemets akilleshær i forbindelse med Blekingegadebande-mordet samt med rockersagerne og deres forpulede “vi blander os ikke i om vores medlemmer begår kriminalitet”.

   Vi er idag et sted, hvor det kan betale sig at udføre sin kriminalitet og sin asociale adfærd så mange som muligt og så hensynsløst som muligt.

   Nu har grupper med anti-sociale (og anti-integrationelle) agendaer og endda krimineller agenda så endnu et regelsæt at gemme sig bag, når et samfund forsøger at sætte fokus på problemer i een eller flere definerede grupper.

   Ergo, man kan godt få rettigheder som en gruppe – eks. ret til forsamling – men aldrig forpligtiges i henhold til hvad den kollektive gruppe nu foretager sig. Og det er bare uholdbart i længden.

   Kommentar by DaLi — 10. marts 2008 @ 14:36

  4. Der findes en helt frisk hollandsk undersøgelse om indvandrere – læs muslimer, der bor i ghetto områder (defineret som områder med mere end 65% muslimer) i denHaag, kontra muslimer der bor i områder hvor de er i klart mindretal.

   Undersøgelsen konkluderer, at muslimer der bor blandt os andre, udvikler skizzofreni i mere end dobbelt så mange tilfælde, som når de bor i lukkede enklaver, ghettoer.

   Hvorfor ikke hjlælpe disse stakkels mennesker hjem, når de nu bliver syge af at være her? Tallene viser jo med al ønskelig tydelighed, at de er uintegrerbare, hvad en del af os har konstateret på andre måder for mange år siden. Der findes i øvrigt en dansk undersøgelse, der viser det samme, men den har vi ikke hørt så meget om.

   http://www.schizophrenia.com/sznews/archives/005865.html

   Kommentar by PeterK — 10. marts 2008 @ 14:39

  5. Der kommer en tid, efter den populære højtråben, hvor Villy Søvndahl må være rede til at sætte handling bag hans “tapre” ord.
   Der er politikere, der gerne vil bakke ham op, men vil og tør han, når det kommer dertil?
   Det skylder han os foreløbigt at vise.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 10. marts 2008 @ 15:39

  6. Nu blev den terrorsigtede EH så frifundet af en flok skvattede islamofobe nævninge, der fejede alle beviser af bordet.

   De er så skide bange for vrede muslimers mulige hævn hvis de havde dømt! Men en terrorist skal åbenbart stå med en fusende lunte for at blive dømt. Eller have udført massedrab i islams navn!

   Nu får EH mulighed for at færdiggøre det afbrudte arbejde for islam.
   Hvor mon det vil ramme, og hvem?

   Hvad mon Villy Søvnløs vil sige hvis (når?) en muslimsk terrorbombe knalder et sted i Danmark?
   Vil han så stadig rakke ned på DF og islamkritiske danskere?
   Vil han stadig imødekomme muslimerne med dialog?
   Eller hvad?

   Domstolene tør man jo som retskaffen dansker ikke fæste lid til længere. Men som mistænkt terrorist er man åbenbart sikret!

   Se http://www.spidsen.blogspot.dk

   Kommentar by Dansk Realist — 10. marts 2008 @ 17:59

  7. Dansk Realist.

   Ja jeg er også chokeret, hvis en leverpostejfarvet Dansker bliver taget med et oversavet haglgevær en elefanthue samt en plan over en bank så ville vi uden tvivl blive dømt .

   Men en tydelig islamist (læg mærke til at familie og venner skreg allah u akbar ved frifindelsen, samt se hvordan de så ud) med bombemanualer, manualer til fremstillelse af giftgasser samt meget meget mere men alligevel frifinder man galningen.

   Jeg gruer for mine børn og fremtidige børnebørns fremtid i Danmark, vi har landssvigere som politikkere, dommere der er skræmte høns,politi der intet gør………Kan det gå andet end galt, ikke mindst når man smider islam ind i ligningen ?

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 10. marts 2008 @ 19:24

  8. -> 3 Dali

   Det minder mig om en norsk dom, der faldt for ikke så længe siden i en sag om gruppevoldtægt. Så vidt jeg husker, var der fire, der voldtog, og de fik “grupperabat”, da straffen blev udmålt. Mindre straf end hvis de havde været alene om det.

   Så nu er det bare om at få samlet alle gutterne!

   Kommentar by Mette (liberal) — 10. marts 2008 @ 19:35

  9. Nu har jeg ikke fulgt sagen, så jeg skal ikke sige noget konkret om den. Blot vil jeg da lige indskyde, at jeg da selv godt kunne finde på at have bombemanualer liggende, uden at kunne drømme om at bruge dem, men blot for nysgerrighed, og for at se om det var rigtigt at bomber (i teorien) kunne være nemme at fremstille.
   Skulle de dømmes, ville jeg også forvente at der var planer om en aktion. (Jeg har ingen idé om dette har været tilfældet).

   Kommentar by Gio — 10. marts 2008 @ 19:38

  10. Det er herligt, at der er nogen, der har check på, hvad disse politikere har rablet af sig. Kan nogen huske Birthe Weiss: “Det er en kulturberigelse”.

   Kommentar by Cykelsmeden — 10. marts 2008 @ 20:07

  11. “Hvorfor ikke hjlælpe disse stakkels mennesker hjem, når de nu bliver syge af at være her? Tallene viser jo med al ønskelig tydelighed, at de er uintegrerbare, hvad en del af os har konstateret på andre måder for mange år siden. Der findes i øvrigt en dansk undersøgelse, der viser det samme, men den har vi ikke hørt så meget om.”

   Problemet er jo, – og det er bestemt ikke blevet bedre efter Wilders film – at uden for ghettoerne lever de i et miljø, hvor folk i stigende grad ser med mistro på den religion og den kutur, de identificerer sig med. Det er jo det, udviklingen har ført til.

   Derfor er det “naturligt” at bosætte sig i områder, hvor de kan identificere sig med mennesker af samme kultur. Det er såre menneskeligt. Danskerne gør det også, når de flytter til udlandet.

   Problemet er imidlertid, at muslimerne ikke kun bliver socialt ghettoriseret men også kulturelt ghettoriseret, og derfor lægges danskerne, Danmark og de danske værdier for had. Eller mere præcis så
   så forstærkes muslimernes hegemonistiske dogmer over alle andre religiøse og og etniske grupper. Og derfor er der ingen dialog men kun muslimsk enetale.

   Derfor står den muslimske religion i en dyb konflikt i Danmark, fordi danskernes dybeste værdier er er Kristendom, menneskerettigheder, demokrati, ytringsfrihed og en opfattelse af, at religiøs magt ligger uden for politisk magt.

   Så dybest set er det ikke hovedsageligt et spørgsmål om hvem der er for og imod multikulturalisme, for vi aner jo ikke, hvordan det ville være gået, hvis det havde været 200.00 katoliker eller jøder, der havde slået sig ned i Danmark.

   Derfor drejer diskussionen – som Ole Hasselbalch også nævner – sig om muslimer. Kan denne religion og kultur ikke asimiliseres ind i danskernes omtalte værdigrundlag, så er fremtiden ikke noget at glæde sig til.

   Og hånden på hjertet – det kan de ikke, og det vil aldrig ske. Og det er fuldstændig korrekt et resultatat af en elendig statsledelse som endnu ikke har opdaget, hvad vej vinden blæser.

   Og så elsker jeg dette citat: .

   “Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk – uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs«.

   Et citat der vil gå over i verdenshistorien som en forklaring på, hvorfor Danmark gik i opløsning som nation.

   Kommentar by kurt rosenstrøm — 7. april 2008 @ 03:22

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper