20. marts 2014

Özlem Cekic til islamisk klædt mandlig muslim: “… hvorfor har du ikke et par cowboybukser eller jeans”

Seneste udgave af Rushys Roulette på Radio24syv havde Omar Marzouk som gæstevært, og programmet var derfor også denne gang et frontalangreb på den danske højrefløj. Det gennemgående emne var Jesper Langballe (der bisættes på lørdag), og det store spørgsmål om hvor længe der skulle gå, før man igen måtte udsætte ham for ‘hån, spot og latterliggørelse’. Så var stilen ligesom lagt.

Blandt gæsterne var folkesocialisten Özlem Cekic, der talte længe om nazister, racister og Dansk Folkeparti, men også fortalte, at hun synes det var latterligt, at mandlige salafister gik rundt på Nørrebro i islamiske kjortler, for skille sig ud, og vise at de var troende muslimer. Hun fangede ikke paradokset, men helt det samme kunne man sige om det slør hun i disse dage lancerer som et frihedssymbol.

Sekvensen kan høres her.

Özlem Cekic, SF: … ved du hvordan man først opdager det, når man møder dem med ord. Dig kunne jeg jo godt…

Omar Marzouk, komiker: Sådan har jeg ikke med Dansk Folkeparti, sådan har jeg det med muslimske ekstremister. Altså Kaldet til Islam, og den vej.

Özlem Cekic: Dem kunne jeg også godt begynde at opsøge.

Omar Marzouk: God fornøjelse med det.

Özlem Cekic: Fordi jeg forstår dem ikke. Jeg må prøve at ringe, og invitere mig til en kop kaffe.

Omar Marzouk: Det tror jeg er en god strategi. Jeg kan genkende det med, at de har en frustration i at de ikke bliver hørt, men det er måske også bare fordi at de er ekstreme, at folk ikke gider lytte til dem.

Özlem Cekic: Folk bliver jo også ekstreme, hen ad vejen ikke. Nogle af de her salafister. Jeg mødte dem jo under valgkampen på Louise Plads på Nørrebro. Ved du hvad, det er simpelthen, det er til at grine af ik’, fordi så dukker der jo fem unge i kjoler.

Omar Marzouk: – Galabayaer [næppe det rigtige ord, Kim]

Özlem Cekic: Kalder man det det?

Omar Marzouk: På arabisk hedder det en galabaya.

Özlem Cekic: Nåh. Jeg siger undskyld, og spørger hvorfor går du egentligt med den der kjole. Jeg forstår det ikke, du er en ung mand, hvorfor har du ikke et par cowboybukser eller jeans… Det der sker, er jo at jeg giver min valgkampkoordinator et knus, så siger han, ‘der kan du bare se – du er ikke ægte muslim. Du giver jo en mand et knus’. Og så siger jeg, jamen jeg kan også godt give dig et knus, men du må jo tænke at der ligger noget seksuelt i det for dig. For, det gør det jo ikke for mig. Jeg vil også knus’e dig. Så blev han sådan helt, og så kunne jeg jo godt pludselig se, så grinte han. Til at starte med så var han jo så aggressiv, jeg tænkte at lige om lidt, der pander han mig en ik’. Så det handler jo også om, at jeg siger til ham ’snak nu ordentligt, du snakker heller ikke sådan til din mor, eller til din søster’. Han bliver ved med at råbe i hovedet på mig, og hvad hedder du. ‘Det var da ligegyldigt hvad han hed’. Aj, du ved hvad jeg hedder, og så har jeg da også krav på at vide hvad du hedder. Men det er det der om man lader sig true og går væk, eller bliver i det og siger ‘nej, jeg vil fand’me have en snak med dig om det her’.

Omar Marzouk: Det kan jeg godt forstå. Jeg har lige haft en shitstorm, fordi jeg skrev om Tina Petersen, politiker for Dansk Folkeparti i Svendborg…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/55656/trackback

20 Comments »

 1. Til forsvar for øzlem, så er hendes IQ nok et resultat af
  en masse fætter/kusine ægteskaber. Så det er altså ikke
  hendes skyld, at hun er dum som en dør.

  Det undrede også mig at der skulle være forskel på at vise
  sit muslimske tilhørsforhold med henholdvis et par bukser/kjoler
  (Med hængerøv, da den pædofile muhammed vil blive genfødt
  af en mand, fnis) og et stykke stof på hovedet. Men det er nok
  grundet hendes socialistisk tilhørsforhold, hvor men farver
  virkligheden så den passer til ens utopiske holdninger.

  Hvis ikke øzlem eksisterede, så måtte højerfløjen opfinde hende.

  Kommentar by jesper — 20. marts 2014 @ 19:19

 2. Cekic siger: “Jeg vil til enhver tid kæmpe for retten til at klæde sig, som man vil, og bestemme over sit eget liv.”

  Når hun kan forsvare at piger tvinges til at gå med tørklæde, må hun da også lade de mandlige islamister gå med natkjole, her skyder hun
  igen sig selv i foden og viser hvor svagt begavet hun er.

  Kommentar by k.m. — 20. marts 2014 @ 19:57

 3. Det var dog en bizar diskution, jeg har noget svært ved at forstå indtil flere af ordene, begrebet shitstorm er mig ikke bekendt, men jeg mener jeg kan resonerer mig frem til hvad det betyder.
  Diskutionen om kram og knus er helt igennem uforståelig. Det lader til at der skulle være noget grænseoverskridende i situationen, men det hele virker ganske uskyldigt på mig, hele diskutionen er uvirkelig og helt igennem udansk!

  Kommentar by Robert R — 20. marts 2014 @ 21:44

 4. Selvom jeg beundrer Omar Marzouk for at være en muslim med humoristisk sans, så trækker hans foragt for Dansk Folkeparti meget ned i den anseelse jeg giver ham.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 20. marts 2014 @ 21:51

 5. Omar Marzouk kalder sig komiker og fører sig frem med en stemme, som om han hele tiden tror, at han er morsom. Jeg hører ikke noget, som jeg morer mig over. Jeg hører kun hans ureflekterede plapren, som det er mig en gåde, Radio 24/7 gider betale for. En ægte komiker kunne man forvente tog kontroversielle emner op, fx den store demonstration, islamisterne afholdt på Nørrebro i København en uge før hans udsendelse. Men nej, sådanne emner er udelukket, selv om han påstår ikke at kunne lide “Kaldet til islam”. Så vil han hellere for 117. gang pukle løs på Dansk Folkeparti, Tina Petersen og Jesper Langballe og beklage sig over den shitstorm, der har rejst sig mod ham pga. hans ufølsomhed over for truslerne mod Tina Petersen.

  Özlem Cekic er mere menneskelig. Det er altid noget, at hun kritiserer de opfarende, aggressive salafister (“jeg tænkte at lige om lidt, der pander han mig en, ik’”). Men hun har intet at byde på, når det gælder om at forstå denne genkommende adfærd. Sætte den i forbindelse med islam. Det er som om den overrasker hende, selv om den har ramt hende tidligere, og hun med sin kulturbaggrund skulle kunne “forstå” den bedre end os andre.

  Men hun og Oman vil ikke kunne forstå noget (heller ikke sig selv), og det skyldes at deres primære interesse er at forsvare islam.

  Kommentar by Niels P. — 20. marts 2014 @ 22:23

 6. Min ærede repræsentant på tinge er måske ikke så taktisk klog, men at hun har høj politisk integretet, og udviser et stort personligt mod, er indiskutabelt.

  Kommentar by Jesper Hansen — 21. marts 2014 @ 00:57

 7. De batcher Dansk Folkeparti fordi at de ønsker fokus bortvendt fra Sali fister og utilpassede muslimer med deres affaldsklædte kusinekoner der lever af kontanthjælp eller førtidspension da de er analfabeter og uduelige, hvad med at Omar og Øzlem begyndte at provokere disse udemokratiske terrorister til at forlade Danmark, den dag de gør det vil de få min respekt, lige nu er de begge to lige store lalleglade idioter.

  Kommentar by emmagad — 21. marts 2014 @ 01:12

 8. Er muslimer ikke imod bøsser? Og de render selv rundt i “kjoler”??!!

  Kommentar by peter — 21. marts 2014 @ 07:41

 9. Der fokuseres alt for meget på om kvinder/piger går med tørklædet frivilligt eller ej. Dette spørgsmål er nemlig uden betydning. Det er tørklædet som politisk/kulturelt/religiøst symbol, der er afgørende.

  Tørklædet er en fuckfinger til hele det Vestlige samfund – i denne samfund specielt det Danske. Tørklædet signalerer:

  Jeg hader Vestlige mennesker og alle andre ikke-muslimer.
  Jeg hader Vestens kultur og religion – og alle ikke-muslimske kulturer og religioner.

  Tørklædet er et hadsymbol og en krænkelse af alle ikke-muslimer. Hvorfor skal vi acceptere det?

  Kommentar by Sigwar — 21. marts 2014 @ 08:46

 10. Hijab – galabaya. Begge beklædningsgenstande er islamismens faner. Anti-vestlige. En fuckfinger til Vesten. Også derfor hører ingen af delene hjemme i offentlige institutioner i Danmark. Ja, heller ikke i det offentlige rum i øvrigt. Hijab og galabaya hører til på historiens skrotbunke. Hijab og galabya er ikke en race.

  Kommentar by Liva — 21. marts 2014 @ 09:11

 11. Så lige her til morgen på TV2 en amerikansk kvindelig journalist, fortælle om, da hun blev kidnappet af islamister i Somalia. Hun blev voldtaget og ydmyget og udsat for vold lige til hun konverterede til islam og fik burka på.

  Kommentar by Liva — 21. marts 2014 @ 09:16

 12. Jeg slukker mit TV, når jeg ser Omar Mazouk. Han er pustet op af DR.

  (En ny rekord i kort tidsenhed, ‘en mazouk’, dvs kortere end en ‘elmquist’, der som bekendt før var den kortest målte tidsenhed, defineret som “den tid det tager, fra Björn Elmquist ses på tv-skærmen til fingeren rammer afbryderen på remoten” :)

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2014 @ 09:37

 13. Nr. 12 A-mad.
  At se TV er det samme som at deltage i folkeskolens hjernevaskede undervisning hvor journalisterne leger folkeskolelærere og TV2 frihuset har udviklet sig fra sløjdundervisning til husflid for voksne, og det er livet for kort til.

  Kommentar by emmagad — 21. marts 2014 @ 10:53

 14. ->13.emmagad. Du har fsv ret, men når nu jeg betaler for det med tvang? Ser kun enkelte nyhedsudendelser og indimellem en film og ser i øvrigt mest tyske krimier og nyheder. Jeg bliver nogen gange spurgt af MSM-brugere om jeg har set den og den socialdemokratiske tv-serie de hedder vist Borgen, Eva Lund og sådan noget og vækker forbløffelse, når jeg siger, at jeg aldrig har set dem – det kan være lidt pinligt, at indrømme totalt ukendskab til dem, når man bliver spurgt om dem af engelske kunder, der sluger danske serier med begejstring. Jeg plejer at sige, at den særlige mørke stemning, der er over dansk tv, film og litteratur er et resultat af det enorme skattetryk, der gør alle nedtrykte og nogle må – som Lars von Trier – ty til lykkepiller for at kunne stå op om morgenen. “Så er I advaret mod at gå den vej” plejer jeg at sige. Så stopper de med at hykle om nordiske femi-krimier ol hype! :)

  Har trænet i at slukke for DR og TV2 hver gang staten taler opdragende til mig via skærmen og hver gang, der viser sig en fra de Radikale, Socdem, SF og Enhedspartiet – det gør der næsten hele tiden, så jeg ser ikke meget TV på de statsejede stationer. :)

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2014 @ 13:07

 15. A-mad og emmagad. Jeg var så uforsigtig at slå over på DR2 Deadline igår aftes, for første gang i lang tid. Der sad en gammel socialist (“ekspert”) og plæderede for flere følelser i politik. Det var åbenbart oplægget til en diskussion mellem to socialdemokrater, om deres rolle i partiets nedtur. Det hele blev ledet af Martin Krasnik. Jeg holdt ud i mindre end fem minutter, så havde jeg fået nok.

  Hørte også lidt af Rushys Roulette, men Özlem og Omar er konsekvent helt uudholdelige. Deres samlede intelligenskvotient er næppe over 180.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. marts 2014 @ 14:25

 16. #14-15 A-mad/Naturli
  – har det helt på samme måde, disse “deadlinefolk” er værre end den Spanske Inkvisition, især når den “sigtede” ikke er enig med dem, og så er det i øvrigt ligegyldigt om det er en mand eller en skrigeskinke.

  Kommentar by Cantor — 21. marts 2014 @ 17:46

 17. Cantor, ja enten Inkvisitionen eller ren mikrofonholderi med forstående støttespørgsmål.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. marts 2014 @ 18:36

 18. I takt med at Omar Marzouk bliver federe og federe i ansigtet ligner han Arafat mere og mere. Føj for satan.

  Hvor er jeg glad for at jeg afmeldte mig medielicensen.

  Kommentar by Træt — 21. marts 2014 @ 22:12

 19. Til alle jer med jeres ” afmeld” licensen,
  jeg mener 24/7 radio,
  er over skatte billeten. Ik?
  Det stopper ikke før i rejser jer fra sofaen.

  Kommentar by mads — 22. marts 2014 @ 01:39

 20. Omar Marzouk er en tvetunget muslim, og ikke engang morsom.

  Han havde på DDR2 en udsendelsesrække, der alle hed noget med ‘Var bla-bla-bla’ en god idé?
  Muligvis ikke men samme spørgsmål melder sig lynhurtigt: Var Omar Marzouk en god idé? Og dén er hurtigt klaret. Nej, Omar Marzouk var ingen god idé. Manden er dybt arabisk muslim, hvorfor løgnagtig adfærd følger ham ganske godt.

  Om Özlem Cekic kan man sige meget ondt og hun er næppe den skarpeste kniv i skuffen, og jeg er bestemt ikke til SF.
  Men hun har dog en personlig integritet og undertiden nogle pointer, som man ikke er vant til fra muslimske kvinder. Tænk blot Asmaa Abdol-Hamid. Så er det ret let at skelne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. marts 2014 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper